עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם יש לי דף פיסבוק שעבר את ה 5000 חברים, אני מעונין להפוך אותו לאפליקציה פיסבוקאית, ללא מטרת רווח כרגע אלא כשירות לקהילה (אולי בעתיד אפשר לחשוב על מודל כלכלי ) מחפש מתכנתים שרוצים ויכולים לעזור אלכס art34y@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Mike-,

שלום. אחד מחברי קיבל תרגיל בMathlab ואינו יודע איך לפתור אותו, אשמח כל עזרה בפיתרון התרגיל. התרגיל והנתונים בקובץ המצורף. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. היי, אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון. הכוונה היא ליצור תוכנית בג'אווה ע"פ class diagram מסויים. אפשרות להוסיף סטודנטים לקורס, קורסים, להסיר סטודנטים מקורס, לתת להם ציונים וכו'. מי שיודע כיצד להתמודד עם דברים כאלה (שימוש ב-ArrayList) מוזמן לפנות אלי. תודה מראש, שאראס.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by mekaya,

שלום, אני בונה איזה אתר דיי פשוט כחלק מעבודה לאוניברסיטה (עבודת חרטא כלשהיא כדי להעסיק אותנו חחחח). באתר צריך להיות כל מיני דברים בחלק מהפרויקט ושילבתי באחד הדפים משהו של JAVA שמשנה תמונה בעמוד הבית כל כמה שניות, הצלחתי לשים 2 תמונות רק מה שנתקעתי זה לשים את התמונה המתחלפת במרכז (לעשות לזה ALLIGN). אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מצרף את ה HTML של העמוד הראשי והקובץ JAVA, שיניתי לשניהם את הסיומת ל TXT. נ.ב 1: אם זה לא קשור לפורום אז מצטער, אפשר להעביר או למחוק. נ.ב 2 : אם יש איזה צדיק פה שמוכן לעזור בכמה פינישים וטאצ'ים לאתר הזה אני מאוד אשמח לעזרה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by verom,

אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by fatalica,

שלום לכולם. לפני שאני שואל אני יסביר קצת על הרקע בשפות התוכנה שלי כדי שתוכלו לכוון אותי קצת יותר. יש לי ידע רחב ב- vb5/6 html,javscript,asp,php,sql וידע שטחי ב- c\c++ .net למיניהם ובשלל שפות (אבל שטחי) אני רוצה להתחיל להתמקד ב java רציתי לשאול תחילה על מה אתם ממליצים בתור התחלה. במה צריך להתמקד כדי שיהיה בסיס טוב . באיזה תוכנה כדאי לעבוד ומתי ? ואיזה עזרים יש . אני יותר מאשמח לכל מי שיעזור לי ושיהיה לנו לילה "בכיף"

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  7. יש לי ידע בסיסי, רציתי לשאול, אני רוצה לעשות פרויקט קטנטן שיהיה GUI, שאליו אני יכול לבחור ספרייה ולערוך את כל הקבצים בספרייה יחד. באיזו שפה אתם ממליצים לי לעשות\ללמוד את זה?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by iem,

אני מחפש פונקציה שמקבלת מערך תווים עם רווחים וטאבים ומחזירה את אותו מערך ללא הרווחים והטאבים. אני מאמין שקיימת פונק' כזו באחד מקבצי ה-header הבסיסיים של השפה, רק שלא מצאתי אחת כזו... תודה !!

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. Started by orninyo,

יש פונקציית ספריה בC שהופכת מחרוזת לאותיות גדולות/קטנות? משהו כמו toupper אבל על המחרוזת שלמה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by mwalker03,

מישהו מכיר אולי פורום שכתוב ב ASP.NET? אני צריך משהו מאוד מאוד פשוט שנראה כמו הפורום של תפוס או טורק לא הרגיל שנראה כמו זה .. תודה לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. מחפש פורום חינמי פשוט שיהיו לו 3 דברים : 1.ממשק פשוט כמו באתר תפוז ( בלי נושאים ותתי נושאים כמו כאן למשל, שכל התגובות יהיו מרוכזות בדף אחד). 2.שיתמוך עברית באופן מלא. 3.שתיהיה אפשרות למנהל להוסיף עוד מנהל. מצאתי הרבה פורומים חינמיים ברשת אבל לכל אחד מהם יש תכונה אחת או 2 רק מ3 האפשרויות שאני מחפש. כמו כן,אשמח לקבל הצעת מחיר ממתכנת מאזור פ"ת והסביבה לבניית פורום. אפשר לפנות אלי כאן בהודעה פרטית. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. מקווה שלא מפריע לכם שאני שואל את זה פה פשוט אני מאמין שאני לא אקבל תשובה לשאלה שלי פה. מה שאני צריך עוסק בעיקרון ב-DLL

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב. כרגע פיתחתי לאתר שלי אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון. הייתי מעוניין שברגע שגולש יכנס דרך האייפון יהיה לו מסך מעברון עם אופציה "גלוש באתר מתואם" ואופציה שניה "הורד את האפליקציה" אשמח לדעת אם קיים תוסף שעושה זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by carmelforkosh,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים .... אני יסביר מה שנאי מחפש , אני מקווה שתבינו אני מחפש פקודה או דרך כלשהיא שיכולה בעזרת נוסחא אחרת ללכת לתא כלשהוא על פי תוצאה של תא אחר מנוסחא אחרת ... למשל בתא A1 יש לי נוסחא והתוצא שלה היא 3 , אז אני רוצה שבתא A2 תיהיה נוסחא שתשתמש בתוצא של A1 ותלך לתא C3 למשל . ואם התוצאה בתא A1 היתה 5 אז שהנוסחא בתא A2 תלך לתא C5 הבנתם ? אני מקווה שכן ... ואני מקווה שיש לכם איזה פתרון בשבילי , תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  15. Started by zZOROo,

אני פוול זמן לא נגעתי בתיכנות ושחכתי כמה מהפקודות אז אני צריך פקודה בPHP שמה שהי תעשה אני אכניס לה מחרוזת ומספר והיא תחתוך את המחרוזת מהמספר וקדימה למשל $str = 123\456 אני אכניס לו 3 ומה שישאר זה 456 או משהו דומה ועוד פקודה יותר קשה היא תגיד לי מתי נכנס משהו לבסיס נתונים (כאילו מתעדקן או שהכניסו משהו)

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

היי! האים יש פקודה במטלב שיודעת לקחת ייצוג פולארי או סקאלרי תלת מימדי ולצייר אותו קרטזית? תודה!!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי אני מחפש פקודה פשוטה ב java ואני לא מוצא... אני רוצה את הindex של אות מסויימת במחרוזת. נגיד יש לי את המחרוזת abcdefg אז אני רוצה פקודה שתתן לי את המיקום של האות e (האינדקס שלה), מישהו מכיר את הפקודה?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by MasteRoi,

אם יש פה מישהו שהיה או שעדיין במגמת מחשבים ועשה פרוייקט באסמבלר (עם התוכנה המוכרת לבי"ס EasyCPU) ויכול להביא לי את שלו או סתם איזה פרוייקט.. בתודה מראש.. :

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. מדובר במדעי המחשב ב' שנת תשנ"ט. מי שמוצא, יתברך. תודה, Anyway. Ptyahoo.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. זה משאיר לי את fixed קבוע משייט על המסך שאני גולל, אבל ב IE זה לא עובד, הבנתי שאין שם fixed יש דרך אחרת לקבל את האפקט עם CSS תודה <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- #aa { width: 600px; margin-right: auto; margin-left: auto; border: medium solid #000000; } #inside { background-color: #996600; position: fixed; width: 600px; } --> &l…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  21. היה פעם את ה MIRCX שהיה נותן לבחור את הצבע של הדף, את השרת, והחדר.. אבל משום מה הוא היה עושה בעיות להרבה אנשים מישהו מכיר צאט כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. התחלתי ליקרוא את הספר : "C++ כשפת אם" של יצחק גרבר, הספר מפנה לאתר : www.defaus-computers.com הבעיה שהאתר נפל או הורד מהרשת... אז אם למישהו יש את הקבצים מהאתר ו\או קבצי דוגמא לשפת C++ שלא קשורים לספר אני אשמח מאוד, תודה !

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by shlomom,

מעוניין למלא שרת AD בשמות (LDAP) לצורך בדיקות. מעוניין ב-150,000 רשומות. אני מייצר 150,000 פקודות dsadd עם סקריפט קטן ומריץ. הבעיה שאני צריך שמות שיראו אמיתיים. יש איזו דרך להשיג קבצי שמות כלשהם ברשת ללא פרטים מזהים. סתם שמות.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by matteo,

מחפש איזה קובץ שסוקר תספרייה windows.h משהו טוב על איך לתפעל לחצנים קומבובוקסס וכו'... ב c++ תודה רבה נ.ב. לא מ msdn

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום. קודם אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בזה ואני לא יודע אם הנושא חוקי או לא, אז אם הנושא לא חוקי תנעלו בבקשה את האשכול. אחי סיים קורס של .net משהו עם C# וVS קיצר הוא רצה לתרגל והוא הבין שיש פרויקט תרגול MOC 2543 שמגיע עם LABIM מוכנים, אבל באינטרנט מצאתי רק את הPDFים ולא את הלאבים. אם מישהו יכול להפנות אותו למקום שבו יש את הלאבים האלו להורדה אני אשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים