תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מדריך ביסיסי ב-java תודה לעוזרים וכמובן שהוא בעיברית
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך להעלות אתר שנבנה בIIS. הקונפיגורציה כרגע: יש לי מכונה וירטואלית של סרבר2008 על המחשב עם אייפי שנמצא ברשת של אותו מחשב. כרגע המכונה עם אייפי של 10.0.0.5 בניתי את הדפים שאני צריך בHTML והIIS כרגע פועל. שם הדומיין שלי בסרבר הוא name.local ואני רוצה שאנשים מבחוץ יגיעו לדפים שהכנתי. שמתי רול בראוטר שלי שמפנה למכונה הוירטואלית בפורט 80. כשאני מכניס את הכתובת אייפי החוקית של המחשב שלי (מההוסט הרגיל) אני מגיע לראוטר... כשאני מנסה מהפלאפון לעשות אותו דבר אני לא מצליח למצוא את הדף בכלל. יש לי פינג ל10.0.0.5 כמובן, אבל כשאני מנסה להתחבר לכתובת הזאת היא לא נמצאת. אני דיי מבולבל. אפשר קצת הצעות? כל מה שאני רוצה זה לבנות אתר במכונה הוירטואלית שלי דרך IIS ושאנשים יוכלו להגיע א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אם יש טופס שראשיתו היא: ואני מעוניין לראות את ה URL שאליו נשלחים כל הפרמטרים, כיצד אני יכול לצפות ב send2.php ? לא מצליח, תמיד מחזיר אותי לעמוד הראשי של הטופס. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Class Point: //1:define delegate class public delegate string PointFormat(int x, int y); public class Point:IComparable<Point> { public int X { get; set; } public int Y { get; set; } // public PointFormat format; //3:Allocate delegate reference public Point(int x, int y) { this.X = x; this.Y = y; } //public override string ToString() //{ // if (format != null) // { // return format.Invoke(X, Y); //5:invoke // } // else // { // return "(" + X + "," + Y + ")"; // } //} public void Print(PointFormat format) //3: Allocate delegate reference { str…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להתחיל ללמוד את התוכנה. אבל אני ממש לא משהו במתמטיקה ,האם מי שלא כול כך טוב יכול ללמוד את התוכנה בלי להתקל בקשיים?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ולא מצליח לעצב את האתר שלי, כן מצליח להכנס אבל מאז שקניתי מחשב חדש אני לא מצליח לעצב את האתר שלי. מה יכולה להיות הסיבה האתר לא נותן לי לערוך אותו, זה האתר: http://www.2all.co.il
-
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להכניס קישור - HyperLink לתוך שדה בטבלת SQL, מתוך קוד #c. צירפתי חלק מהקוד בקובץ, ראו שם. אכן מופיע הטקסט הרצוי של הקישור בשדה שבטבלה. אבל זה רק הטקסט, ולא קישור! לא יודע איך ממש מסיימים את המשימה, שהקישור יופיע כקישור בטבלה. אני מציג את טבלת ה SQL ב-GridView. אז למעשה, אני צריך שהקישור יופיע ב-GridView. אשמח לעזרה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למצוא שרת לאחסון אתר שכולל רק צד לקוח. הנפח הכולל של האתר יהיה 5-8mb. הדבר הכי חשוב זה שלא יהיו פרסומות משום צורה. קראתי את הדיון על איחסון אתרים אבל שם מתמקדים בשאלה של איזה אפשרויות צד שרת קיימות שם. חשבתי בהתחלה להשתמש ב google sites אבל אז ראיתי את כל ההגבלות שם (אי אפשר קבצי css או js חיצוניים) יש למישהו המלצה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנתיים למדתי C ו-C++, וכעת אני מעוניין להתחיל ללמוד Java בכוחות עצמי. אשמח לקבל ממכם המלצה לספר או אתר טוב בעברית (או אפילו עדיף גם ספר וגם אתר) ללימוד JAVA. האם לאור הרקע והידע שיש לי אני אוכל לעבור לתכנת בקלות בJAVA או שהמעבר לא אינטואיטיבי? בנוסף, אשמח להמלצה על תוכנה בה אני אוכל לתכנת, בדומה ל-visual C++ בה אני משתמש לתכנות ב-C++.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש שירותים בסגנון sourceforge או assembla. הבעיה עם SF שהוא מחייב אופן סורס ואני כרגע לא מעוניין לשתף את הקוד שלי, ASSEMBLA ניהיה במחיר. מה שבעקרון אני צריך זה SVN, Tickets, ניהול קבוצה, ניהול Milestone, ומומלץ ויקי או סוג של ויקי (בשביל DESIGN DOCU וכו'). וכמבון חינם (מצידי אפילו בשירות מצומצם, כמו שעשו ASSEMBLA). תודה רבה מראש! שכחתי לציין שחשובה הפרטיות של הפרוייקט שלא כמו ב SF לדוגמא, בשלב זה אני לא מעוניין שיהיה ניתן למצוא את הפורייקט/מידע עליו דרך כל מנוע חיפוש וכו', כלומר שהפרוייקט יהיה מה שנקראה Private/Business
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עקב היציא שם המעבדים החדשים - 64 BIT והכפולי ליבות...יש לי שאלה אחת, איך זה משפיע עלי ועל התוכנות שני כותב.... .... עוד חאט יוצא ה windows xp 64 bit ולונגהורן קרב. השאלה שלי היא כזות.... יש לי תוכנה שניכתה לפני זמן קצר, אני משער שזה בנוי ל 32 BIT... מה דרוש ממני כדי לכתוב תוכנה ל 64 BIT? האם ווינדוס מטפל בזה, או שסט פקודות ל 64 ביט...האם הקימפול הוא אחר?...מה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי!, אני מנסה לכתוב פונקציה בC (Win32 console) שתקבל פויינטר מהMAIN מסוג צ'אר, תבקש מהמשתמש סיסמא, ותקצא לפויינטר שהיא קיבלה מקום בדיוק לפי מספר התאים שתופסת הסיסמא, לאחר מכן תעשה השמה לתוך הפויינטר של הסיסמא. זה מה שיש לי עד כה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #include <string.h> int NewPass(char* pass[200]) { char temppass[200]=NULL; int i=0; *pass=NULL; printf("Please Enter a new password:\n"); fflush(stdin); gets(temppass); //printf("Please select how many attempts do you want to accomidate the user with:\n"); //scanf("%d",&n); pass = (char*) malloc((strlen(temppass)+1)*sizeof(char)); strcpy(pass,&…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול לעזור לי בתוכנית קצרה: תוכנית שקולטת מערך של מספרים שלמים ואח"כ גם מציגה אותם(קליטה והצגה בעזרת פוינטרים). תודה, מושיקו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי להתחיל ללמוד תיכנות בדרל עצמאית ואחרי בדיקה קטנה החלטתי ללמוד את השפות הבאות C/C++, Java, Perl,LISP , XSLT. , Scheme, python שאלתי היא באיזה סדר ללמוד את השפות הנ"ל מהראשונה לאחרונה .
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד על פרוייקט cloud בשפת asp.net. במסגרת התרגיל הענן צריך להכיל אתר עם כתפור שכשלחוצים עליו, הוא מציג את כתובת ה-ip של המחשב (הלקוח כמובן). הידע שלי ב-asp.net הוא לא רב בלשון המעטה. ניסיתי לחפש באינטרנט דוגמאות ליצירת כפתור שכזה, אך הסתבכתי. איזה פוקציה מחזירה את כתובת ה-ip של המחשב? אשמח לעזרה מכל סוג שהיא...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון מתי אני שם CONST בחתימה של פונקציה , בערך המוחזר והערך שהיא מקבלת. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צריך המלצה לספר הכיטוב בעברית שתציעו visual c++ מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה ליצור עמוד אינטרנט שיש בו תמונות וכאשר העכבר עומד על תמונה מופיע בצד של העמוד מידע על התמונה ו\או התמונה עצמה תשתנה . באיזו שפה כדאי להשתמש בשביל זה ? ומה הפקודות \ מחלקות הבסיסיות שאני צריך ללמוד בשביל זה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי ממשקים בג'אווה מותר במתודה בתוך ממשק לשים פקודה הדפסה כלשהיא או שבכלל אסור וזה רק כותרות ? ולגבי משתנים בממשק מותר רק Static או רק Final או רק Static final ? התבלבלתי עם אלה בממשק ויש כזה תרגיל: יש ממשק AnimalBehavior עם 2 כותרות לא משנה מהן כרגע.. ומחלקה Mammal שמיישם את AnimalBehavior ומחלקה נוספת Cow שיורשת את Mammal (כל זה נמצא בתרשים, מ-Cow אין חץ יישום ל-AB) אז האם הכותרת של Cow צריכה להיות: Cow extends mammal וזהו ? ואם כן אז בכל מקרה Cow אמורה לממש את המתודות של AnimalBehavior ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
צריך עזרה להתקין Microsoft Visual Studio 2010 . יש לי שם איזה קוד רישיון שאני לא יודע אותו...
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם, אין לי רקע בפיתוח ל-Facebook, אך אני רוצה לדעת את ההתחלה. אני רוצה שהאפליקציה תחייב ביצוע Like לעמוד. מה השלבים למימוש ? אני מקווה שיש כאן מביני עניין בתחום. (לא חובה, אך אשמח אם העזרה תהיה בשפת .NET) תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינ מקבל את השגיאה הנ"ל : <identifier> expected על השורה הבאה : while(str.!equals(" ")) ואני לא מבין מה הבעיה פה כאשר אני מוריד את ! אז אני לא מקבל את השגיאה ,למה? הרי השיטה EQUALS היא שיטה בוליאנית
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה ללחוץ על כפתור ב FORM1 וש FORM2 יפתח כבר עם הפעולות שביקשתי בלחיצת כפתור של הFORM1. מאחר ואני עובד עם SQL מקומי של הVISUAL STUDIO אני רוצה שבעת הלחיצה על כפתור בFORM1, ה - FORM2 יפתח כבר עם הנתונים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כאשר מוצגת טבלת HTML ולוחצים במקלדת על החצים כל העמוד גולל למעלה ולמטה.. האם אפשר לעבור בין התאים של הטבלה בHTML כמו בflexfield? (דומה לexcel)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-