עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום,קוראים לי ארתור. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. או לסירוגין פורטל נוער מתקדם בשילוב עם פורום שלי קיים + דומיין עולמי. אני מעצב בפוטו כבר כשנה עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשרי.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. שלום מחפש מתכנת בשפת PHP ללא תשלום כרגע אתר חדש שנפתח ודי תקוע, המתכנת הקיים כבר בנה את רוב הקודים אבל מאז אין תזוזה מאחר שאין למתכנת זמן לעבוד על האתר עקב לימודים אשמח לקבל כול עזרה שתוכלו להציע

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  3. הכל בכותרת . תפנו בהודעה פרטית או באשכול הזה המערכת: http://www.pic-book.com/gallery2/main.php האתר: http://loading.co.il/uploads/1071834937.jpg תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לבנות אתר משחקי און ליין שיכלול 10 משחקי בורד תמיכה ב3 שפות אפשרו להיתכתבות בין השחקים (כמובן במקרה הזה שתהיה תוכנת תירגום בין המשתמשים בגלל שזה בכמה שפות) יש משקיע וכו וכו אני מחפש אנשים רצינים כי כבר נפלתי בפח של כמה צעירים אז עם אתם מבינים או יודיעם מי נאי ישמח לשמוע כמובן העבודה כולל כסף... כמו כן עם אתם מכירים חברות שגם מעלות אתרים ברמה כמו שאני רוצה לאינטרנט אני גם ישמח לקבל לינקים וכו וכו תודה..

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. שלום לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שמתעסקת עם משאבי מערכת. לצורך העניין מצאתי (לפחות ככה אני חושב...) דף בMSDN שמציג פרוייקט שנוגע בכמה מהנושאים אותם אני מנסה ללמוד. הדוגמא באתר מעולה, אבל הם אומרים בתחילת העמוד שאני צריך לבנות את הקובץ הספציפי שרשום מעל הדוגמא, רק בעייה קטנה.... איפה לעזזזזזזל הקובץ???? ניסיתי כלכך הרבה דברים, כל ההתקנות כל סביבות העבודה..... אני לא מצליח למצוא את הקובץ שהם מדברים עליו ! בבקשה תיכנו ותראו ואני מאוד מאוד אשמח לעזרה בנושא !!! המון תודה. הדף : http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa645516(v=VS.71).aspx תשימו לב לשורה 12 על הרצת הפרוייקט....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בתחילת שנת הלימודים שלי באסמבלי אני זוכר שהשתמשנו בנוסחא שנותנת לי לרוץ על עמודות ונוסחא שנותנת לי לרוץ על שורות במטריצה מישהו זוכר? אני פשוט רוצה לפתור עכשיו איזה תרגיל שלוקח איבר IJ במטריצה ומכפיל אותו באיבר JI במטריצה באותו הגודל אחרת ושכחתי אשמח לעזרה

• 23 תגובות
    • 17.5k צפיות
  7. Started by -neo-,

שלום, אני מחפש סביבה טובה וחינמית ל- C++ (חדש בסי, אבל תכנתתי פעם ב-vb)........ וגם אם אפשר איזה אתר עם מדריכים טובים............ תודה רבה לעוזר!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. ניסיתי את NOTEPAD++ מישהו מכיר סביבת עבודה יותר נוחה ?

9. Started by VanGuard,

אני מעוניין למצוא סביבת פיתוח נוחה שיהיו בה עורך , קומפיילר ודיבאגר. שמעתי דברים טובים על אקליפס וnetbeans אבל שתיהן באות רק עם עורך והסתבכתי מאודעם ההתקנה של הקומפיילר החיצוני. חיפשתי בגוגל עזרה אך לצערי היא לא כל כך הועילה. אני מכיר את VS2008 והשתמשתי בו בזמן שלמדתי C באוניברסיטה ואני פשוט לא אוהב אותו. אשמח לעצות והסברים.

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. השאלה בגוף הכותרת בעצם... אני לא מחפש בשפה מסוימת, רק שמישהו יסביר לי את הרעיון, אפילו בצורה מתמטית בכמה שפחות משתנים (או אוגרים ) אפשר בשפת C או אסמבלי אם זה קריטי, תודה קצת רקע... זה נושא מתוך תורת הקבוצות במתמטיקה... יש לי דוגמה כזו: A = {1,12,123,1234,...} ואני רוצה להגדיר אותה בצורה מילולית, הכי קרוב שהצלחתי זה ככה: K = מספר טבעי X = K+1 C = 10K ואז הסדרה שלי נראית כך: K, C+X ואיבר שלישי כבר לא יעבוד... אם אני משתמש בשיטה הזו, הכל מתחרבש לי אחרי איבר או 2... וצריך עוד משתנים, לכן צריך עזרת מתכנת...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Ovid,

הורדתי GSIM והוא כותב שזה לא מתאים לוינדוס שלי (7 64ביט) הורדתי EDSIM גם משום מה לא עובד... מישהו מכיר סימולטור שכן יעבוד על 7 ? תודה [=

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by TheSlayer,

שלום לכולם, לפני שנתיים למדתי C ו-C++, וכעת אני מעוניין להתחיל ללמוד Java בכוחות עצמי. אשמח לקבל ממכם המלצה לספר או אתר טוב בעברית (או אפילו עדיף גם ספר וגם אתר) ללימוד JAVA. האם לאור הרקע והידע שיש לי אני אוכל לעבור לתכנת בקלות בJAVA או שהמעבר לא אינטואיטיבי? בנוסף, אשמח להמלצה על תוכנה בה אני אוכל לתכנת, בדומה ל-visual C++ בה אני משתמש לתכנות ב-C++.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הנה הבקשה המחודשת והמאושרת. מחפש להעמיק את הידע שלי באסמבלי. אם למישהו יש הפנייה לספר מומלץ או (עדיף) אתר שמכיל טוטוריאל אני ממש אודה כמובן שיעסוק באספקטים החוקיים של העניין.. שוב רק במטרה לימודית...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חיפשתי בחנויות ובאתרים ולא מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by mega1234,

מחפש ספר טוב ללמוד איתו C++ או C, יש למישהו המלצות ? ( עדיף גם שיהיה קצת מתקדם - אני כבר יודע פסקל )

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by 114508534,

אני מחפש ספר טוב בעיברית ללימוד השפה C למתחילים .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ofer_fas,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד c# ואני צריך ספר... אין לי ניסיון קודם (חוץ מרקע מאוד כללי באסמבלי) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by orstav,

התחלתי ללמוד JAVA עם ספר שהשגתי מחבר הספר נקרא "JAVA על כוס קפה" הבעיה היא שלא ממש אהבתי את הספר והוא לא היה מובן דרך אגב אין לי בעיה עם אנגלית אז אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לספר או מקור אינטרנטי מומלץ כדיי להתחיל ללמוד כמו שצריך

19. Started by itayze,

רוצה להתחיל ללמוד את השפה , מחפש ספר טוב שיהיו בו הסברים איכותיים .... שיכסה את הבסיס בצורה טובה וגם את הרמה היותר מתקדמת ... אם אפשר , אז שמות של ספרים ובאיזו רשת חנויות קניתם ....

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by dorshay4,

היי, אני מחפש ספר ללימוד java. כרגע אני בתחילת לימודי י"ג בהנדסת תוכנה,ובתיכון למדתי c# 10 יחידות. אני מחפש ספר ברמה בסיסית+. תודה ,דור

• 4 תגובות
    • 10.8k צפיות
  21. שלום. אני מחפש ספר טוב שילמד אותי אלגוריטמיקה ושפת с. אני מדבר על מדריך שלם לאנשים בלי רקע בתכנות (כמוני.... ) תודה על כל המלצה מראש.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  22. היי, אני מחפש ספר טוב שאפשר להתחיל ללמוד סי שארפ או ג'אווה. "JAVA על כוס קפה" זה ספר טוב? תודה, פיני.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nirfun,

היי, אני מחפש ספר טוב שמסביר לעומק כל C# ו-NET. אני מכיר כבר תכנות ברמה מסוימת כך שאני לא צריך הסבר מה זה int או כללי כתיבה כללים בקוד. גם הספקתי לכתוב מעט קוד ב-C#, אך הייתי רוצה להתעמק יותר. הצעות?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by joni,

אלא אם כן עדיף ללמוד מאיזהשהוא אתר ואם כן איזה ?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים