עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by zolder,

אני מנסה להריץ משהו ועשיתי בץ',הוא עובד והכל בסדר אבל שאני עושה עוד אחד בכדי להריץ את אותו בץ' ראשון למשל כמה פעמים יש לי בעיה. זה הבץ' הראשון: echo off @echo off פה הנתיב set a=10 :loop הקובץ שאני מריץ\300%a%.cap set/a a=%a%+1 if not %a%==12 goto loop echo end of loop :end זה השני : echo off @echo off set x=0 :loop נתיב\הבץ' הראשון echo %x% set/x x=%x%+1 if not %x%==10 goto loop echo end of loop :end

2. Started by yehudaeitam,

אני בונה תוכנה לעריכת קבצי קול. בתוכנה יש מס' ערוצים. איך אני יכול לגרום לתוכנה לשלב ביניהם? חשבתי על השמעת הערוצים והקלטה מכרטיס הקול אבל אני לא מצליח. וגם אני צריך שזה לא יוסיף גם דברים אחרים שפועלים ברקע או דברים שנקלטים מהמיקרופון. אשמח לרעיונות (אפשר גם בשפות אחרות או DLLים) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by yehudaeitam,

שלום אני בונה אתר שכרגע נמצא על שרת חינמי 100webspace.com וכאשר אני מעלה תמונת רקע לאתר כאשר אני נכנס לאתר התמונה נמחקת מהftp הקוד שקורא לתמונת רקע הוא ב css ולא בדף ה html. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by orninyo,

איך ניתן להעתיק את התוכן של הdata segment לתוך מערך ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני לא רוצה לדעת את המקום מבחינת clientX,Y אלא מבחינת התו(לפני או אחרי) במחרוזת טקסט מסויימת. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אבא שלי ביקש ממני תוכנה שתחשב שטח של מצולעים(הוא עובד עם רכיבים בצורות שונות והוא צריך לחשב את השטח) אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. שתי שאלות עכשיו: 1)מישהו מכיר תוכנה כזאת(חינמית) 2) בכל מקרה אני הייתי רוצה לנסות לעשות את התוכנה בעצמי, מישהו יכול בבקשה לתת לי את האלגוריתם?אין לי מושג מה לעשות

• 11 תגובות
    • 6.5k צפיות
  7. היי, רציתי לדעת איזה כילים אני צריך כדי לבנות דף ASP שפונה לDB ושולף ממנו מידע. יש לי מותקן בבית oracle 9i ויצרתי בה טבלאות השאלה קודם כל מה אני מתקין ע"מ ליצור דפי ASP בצורה נוחה, יש לי visual stusio 2008 אבל בהתכנה לא ראיתי שם ASP אלא רק C# ++C ו- VB האם פספסתי משהו בהתקנה או שזו חבילה לא מתאימה? מעבר לזה האם יש אפשרות מדף של ASP לפנות לDB של oracle כמו לטבלאות של SQL SERVER באותו אופן. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. אני כרגע עובד על אתר שיפתח בקרוב מאוד, יש לי כמה דברים קטנים לקודד, כמובן שאני עובד לפי התקן ודואג תמיד שהאתר יפעל כמו שצריך בכל הדפדפנים. אני משתמש בIE7 ובדרך כלל אני נותן למישו עם IE6 להיכנס לאתר להגיד לי אם יש באגים, אף פעם לא נתקלתי במצב כזה שיש באגים מלבד לעכשיו. אבל, בגלל שאני משתמש בIE7 איך אני יכול להתאים את זה לIE6? מעניין אותי לדעת איך אתם מתמודדים עם מצב כזה...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. תכנתתי בactionscript 3.0 קליינט שמקבל מידע משרת (הוא פותח בעזרת URLLoader דף על שרת) השרת שולח כל פעם משהו אחר אבל הפלאש מתעצל ולוקח מהמטמון במקום מהשרת וכך יוצא שבמקום לקבל 10 דברים שונים אני מקבל 2-3 דברים מתוך ה10 שחוזרים על עצמם מה לעשות? שלא יגע בCACHE...

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by eladh16,

אני בונה לי כרגע אתר ב front page 2003 של xp. אני שמתי באתר "טופס משוב". כאילו, רשמתי שם למלאות שם, טלפון, הערות ואז עשיתי כפתור "שלח". עכשיו איך אני מגדיר script לכפתור ה"שלח" שהוא ישלח לי את המשוב של כל הפרטים למייל שלי?, או משהו כזה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  12. עשיתי טבלה פשוטה בHTML. ופתחת TR ובתוכו 4 TD שבכל אחד יש תמונה. שאני שם את התמונה, היא נמצאת באמצע מימין לשמאל, אז זה בסדר, אבל היא נמצאת גם באמצע מלמעלה למטה, וכך נוצר מצב שאם יש תמונה אחת יותר ארוכה מהשניה, אז הסוף של התמונה הקטנה יותר נמצא מתחת לסוף של התמונה הארוכה (שאני אומר סוף אני מתכוון לנקודה העליונה) משהו כזה: --- ----- ----- --- אני רוצה שהתמונה הקטנה תתחיל מאיפה שהגדולה מתחילה. איך אפשר לעשות את זה? תודה

13. מחפש תוכנה שנכנסת לאתרים בצורה אוטומטית. אתרים שאני מזין לה או לפני חוקים מסויימים שאני מגדיר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by pcfreakk,

יש לי בעיה שרמת האבטחה של הדטה בייס שלי אינה מאפשרת לי בתור משתמש לבצע שינויים על ידי שרת הIIS. מצאתי מדריך שמורה כיצד לתקן את הבעיה, אך הבעיה היא שאין לי טאב (לשונית) של אבטחה כשאני לוחץ על התיקייה של הדטה בייס. אם מישהו יודע כיצד להוריד את רמת האבטחה של הדטהבייס אשמח מאוד. מצורף העזרה באנגלית, אך לי כפי שאמרתי אינה מופיעה הלשונית של האבטחה שהוא מדבר עליה שאותה אני מחפש: http://www.webmasterworld.com/forum47/959.htm התגובה הרלוונטית מתוך הבעיה: This happens to me all the time since I changed to a computer with Windows 2000 pro - on Win 98 never had the problem. It happens after you open the Access database. The only way I found to fix it, was to create another fo…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by TOMMYB1,

שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי ולרשום קוצץ המבצע KILL PROCESS (לאחד שידוע מראש) למחשב אחר בדומיין (באותו מקום שאני צריך את זה יש דומיין) הדבר יכול להיקבע על ידי שמות מחשב הדבר יכול להיות או בC++ או בקובץ BAT. תודה מראש טומי

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by hasod,

שלום אני מעוניין ללמוד איך לשלוח נתונים בפלאש (AS3) לשרת ולקבל ממנו נתונים אתם יכולים לכוון אותי מאיפה להתחיל? להביא לי מדריך או משהו? לכתוב בכלליות איך זה מתבצע? תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לפתח תוכנה ברמה של משחקים לילדים מלפני 5-10 שנים, כמו למשל משחק הזיכרון או משחק קלפים פשוט. התוכנה אמורה לפעול תחת הגרסאות השונות של ווינדוס. חשוב לי שהפיתוח יהיה מהיר, ובעלות מינימלית מבחינת רשיונות לתוכנות הדרושות לפיתוח (יש כוונה למכור את התוכנה, כך שהרשיונות חשובים). באיזה שפה מומלץ לכתוב את התוכנה? יש לי ידע ב - C/C++ בעיקר ל Dos/Linux. אני לא יודע לכתוב תוכנות שעובדות ב windows. בכוונתי לפתח את התוכנה בעצמי או להעסיק מישהו שיפתח בשבילי במידה וזה יהיה כדאי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by revivo_e,

יש לי אתר ואני רוצה לשלוח נתונים משדה של טקסט לתוך משתנה , זאת אומרת יצרתי משתנה והכנסתי אליו את הערך "5" אני מעוניין שדרך השדה אני יוכל לעדכן את המשתנה הזה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gabi21,

רציתי לכתוב סקריפט שעושה את הפעולה הבאה המשתמש מכניס לו את ה PATH של תיקייה מסויימת והוא יודע להוציא ממנה את כל הקבצים מלבד ה תיקיות ולהוסיף מספר לשם הקובץ למשל אם יש קובץ שנקרא FILE הוא יהפוך אותו ל FILE1 הבעיה היותר מסובכת שלי זה שיכול להיווצר מצב שיש בתוך תקיייה עוד תיקיות ועוד קבצים ופה הכל מתבלגן לי יש כמה פקודות בודדות שעושות את זה אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אותם כי הסתבכתי עם זה וזה פשוט לא עובד לי תודה רבה רבההההההה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by Eviljelly,

כתבתי תוכנית קטנה שמתקשרת עם מספר אתרי אינטרנט , הבעיה היא שכל פעולה שלה מתבצעת בסיום פעולה קודמת . מה שלדעתי מוסיף הרבה זמן ריצה . יש דרך למקבל פעולות ב C++ ? בפרט פקודות אינטרנט (אני משתמש ב webclient) ? בתיעוד של webclient ראיתי שיש שם סט של פקודות שרשום עליהם "without blocking the calling thread" (אולי יעזור) או אם יש שפות\פקודות אחרות שניתן לבצע איתם ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by nall,

מישהו יודע אם יש חברה שמספקת (בתשלום) את השירות הנ"ל ? חיפשתי web services למינהם בחינם אבל הכל משולב עם מניפולציות על string שלא הכי חוקי תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by redead,

הפנקציה שאני אמור לכתוב היא : * כתוב פונקציה סטטית המחשבת והמחזירה מהו היחס האסימפטוטי בין גודל המערך לבין ההחלפות שיש לבצע כדי שהיה ממוין בסדר עולה השמח לקבל הדרכה כי אין לי מושג מה אני אמור לעשות כאן.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה להוסיף לטקסט שנמצא בסתם דף HTML ראשי פרקים שיהיו בראש הדף. וכאשר אני אלחץ עליהם זה יעבור לראש הפרק בטקסט, אבל בלי לטעון מחדש, אלא רק שירד למטה... איך עושים את זה? ממה שהבנתי לראש הפרק צריך לשים קישור עם כוכבית ומספר, אבל איך אני מגדיר לאן הוא ילך? תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by פיני1805,

שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה

25. אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים