עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. אני צריך לבנות פונק' רקורסיבית. המקבלת את המחרוזת הראשית, ושתי מחרוזות נוספות "ריקות", ומפרידה את האותיות והספרות לשתי מחרוזות, האחת של אותיות והשנייה של ספרות. הנה מה שכתבתי אך זה לא עובד בכלל ואני לא מוצא את הבעייה.. תודה לעוזרים. #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<string.h> void F_String(char *st,char *st1,char *st2) { if(*st=='\0') { *st1='\0'; *st2='\0'; return; } else if(*st>='A'&&*st<='Z'||*st>='a'&&*st<='z') { *st1=*st; st++; } else { *st2=*st; st2++; } F_String(st,st1,st2); } int main() { char st[101]={0},st1[101]={0},st2[101]={0}; printf("Enter string: "); gets(st); F_String(st,st1,st2)…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני מחפש ספר טוב שאפשר להתחיל ללמוד סי שארפ או ג'אווה. "JAVA על כוס קפה" זה ספר טוב? תודה, פיני.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by moshiko69,

שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי .. כאשר אני משתמש באתר http://www.seocentro.com/tools/search-engines/metatag-analyzer.html לבדוק Meta Tag ועוד כמה דברים... אני רואה בסוף הדף את התוצאה הזאת : http://imagizer.imageshack.us/a/img661/1623/94uMal.png השאלה שלי: איך אני יכול להסיר מהאתר שלי את הדבר הזה : "link: <http://wp.me/***>; rel=shortlink " ? אודה לכם אם מישהו יוכל להסביר לי... בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק רבסי ב - JAVA אשר בו יש בין היתר את פונקציית הערכת המהלכים אך יש לי בה בעיה כאשר אני מעוניין שהיא תתן ניקוד יותר גבוהה לנקודות / מהלכים שהם בקצוות הלוח וניקוד גבוהה אף יותר לנקודות / המהלכים שנמצאים בפינות של לוח המשחק.. איך אני מסדר את קוד הפונקציה כך שהיא ותענה על הדרישה ? הקוד הינו : public int getValueByPoint(Point p,int participent) { int points = 0,maxPoints = -9999,row,col; for(int i=0;i<8;i++) { loop2: for(int k=5;k>0;k--) { row = p.x+(spokes[i].x*k); col = p.y+(spokes[i].y*k); for(int j=0;j<4;j++) { row -= spokes[i].y; col -= spokes[i].x; Point tmpPoint = new Point(row,col); if(…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by BrickRoad,

אני ארצה לקנות ספר C++, ויש לי רקע גם בC וגם בC#. איזה ספר מומלץ לי? אני שמעתי המלצות על הספר של מרכז הדרכה 2000

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by hike101,

שלום! אני מחפש מידע ברשת או אפילו ספר טוב (אבל ממש טוב) על נושאים כמו גרפיקה וסאונד באסמבלי. כרגע אני מתכנת לדוס. חשוב שמקור המידע יהיה סימפטי לקורא...כלומר ברור ,נהיר ופשוט. אודה לכם אם אתם יודעים על איזשהו מקור מידע לאסמבלי שכתוב בצורה מפורטת ופשוטה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by s_b54,

יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. גוגל משיקה מנוע חדש שנותן לך את האפשרויות בקודים של תוכניות, נראה ממש נחמד אם אתה מחפש אלגוריתם מסוימם http://www.google.com/codesearch

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. Started by raiman1,

שנה שעברה סיימתי ללמוד 5 יח"ל בתכנות ב-C#( זה בערך עד להורשה ופולימורפיזם) השאיפה שלי עכשיו היא לפתח את התכנות שלי ב c#, ובמקביל ללמוד גם java( הבנתי שבשביל לפתח אפליקציות לאנדרואיד צריל לדעת גאווה...) הבנתי ממישהו שגאווה וC# די דומות השאלה שלי היא איך בדיוק אני עושה את המעבר הזה מC# לגאווה? האם אני צריך ללמוד את השפה מההתחלה? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הייתי מתכנת עד עכשיו ב C ומשום מה שאני כותב תכנית פשוטה בC++ זה נותן לי שגיאה. איך עושים CREATE PROJECT וכו' עד הקטע שאתה כותב את הקוד ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by avrin1,

היי, יש לי DB שבו עמודת "תאריך" ובתאריך רשום בפורמט "2010-11-01" השאלה שלי היא איך אני יכול לחפש את ביופ הספציפי הזה לדוגמא? ??? כשאני מחפש 01 אז הוא מחפש לי 1 בגלל שINT משמיט אפסים בהתחלה, ואז אני לא מקבל אף תוצאה.. למישהו יש פתרון? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by orelzion,

שלום איך מוסיפים אייקון לאתר בשורת הכתובות ב asp.net?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יצרתי עמוד באינטרנט שבו האינפוט בטופס ממוקם בצורה אחת בפיירפוקס 3.0, אקספלורר 7 ו-6 וממוקם בצורה אחרת בChrome, פיירפוקס 3.5 ואקספלורר האם משהו יכול לתת לי Hacks לכל הדפדפנים המוזכרים בכותרת ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by eliom,

אפשר הסבר על הקוד הזה איך הוא מתבצע ומה הוא אומר.תודה . #include <stdio.h> int main() { int x, y; scanf("%d%d", &x, &y); if (x = y) printf("The 2 numbers are equal\n"); return 0; }

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Re_Boot,

שלום לכולם ובוקר טוב, אני ראיתי שהרבה מהאנשים פה בפורום מדברים על בינארי ועוד שפה דומה ואני לא מבין,מה אפשר לעשות עם שפת בינארי? האם זו שפה קשה? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. import java.awt.Color; import java.awt.Graphics2D; import java.awt.image.BufferedImage; import java.io.File; import javax.imageio.ImageIO; import javax.swing.JFrame; public class DisplayImage { public static BufferedImage loadImage(String ref) { BufferedImage bimg = null; try { bimg = ImageIO.read(new File(ref)); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } return bimg; } public void loadAndDisplayImage(JFrame frame) { // Load the img BufferedImage loadImg = loadImage("Pics/23.png"); frame.setBounds(0, 0, 300, 300); // Set the panel visible and add it to the frame frame.setVisible(true); …

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  18. התוכנית קולטת מספר חיובי ושלם כלשהו ופולטת הספרות שלו כך ללא ספרות כפולות לדוגמא: קלט 134476676 פלט 13476 קלט 1234 פלט 1234 תודה מראש למי שיעזור הנה דוגמא http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.pdf http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.exe[br]פורסם בתאריך: 13.11.2009 בשעה 15:50:57 בתוכנית ניתן להשתמש רק בלולאות.

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  19. שלום, יש לי קבוצה של תלמידים שלומדים על מחשב בכיתה וכחלק מהלימודים שלהם הם יוצרים תוצרים על המחשב אני מחפש מנגנון/תוסף/כלי שיאפשר לי להעלות את אותם תוצרים לאינטרנט ולאפשר לתלמידים להוריד אותם בביתם (בקשה של המורה המלמד, למרות שהצעתי שכל אחד מהם ישתמש בדיסק און קי) חשבתי על האפשרות של ליצור FTP ולהעלות לשם את החומרים, הבעיה היא שתמיכה בעברית גרועה. האם יש תוסף בגומלה/וורדפרס/אחר שמאפשר ליצור נתיב לתיקיה בשרת (יש לי שרת WEB אם צריך) ושהילדים יוכלו לגשת לאותה תיקיה ולהוריד את התוצרים שלכם רצוי שיתמוך בעברית אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Tomer1992,

היי, פספסתי את הכתבה בחדשות לגבי תנאי קבלה וכניסה לתחום ההייטק ללא תואר רלוונטי בין אם בתכנות, אבטחת מידע וכו'.... האם זה אפשרי? מעבר ליכולת לימוד עצמית- איזה שפות תכנות וידע נדרש צריך וכיצד לרכוש אותו בין אם בלימוד עצמי בקורסי אונליין, קורסים פרונטאליים, אתרים ללימוד, סרטונים ואיפה הכי מומלץ לרכוש אותם/את הידע? איזה שפות תכנות הכי מבוקשות?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by skywalker13,

כשמסתכלים במקור הדף בפיירפוקס זה מהודר מאוד יפה ונוח בצבעים והכל. ומאוד נוח לעבוד כך. אבל זה חסום ואי אפשר לעשות שם שינויים ואז לעשות שמירה והכל כמו שעושים שאקספלורר אם ה-notepad. האם יש אפשרות כלשהי לבטל את החסימה הזאת?

22. Started by SharonSx,

זה לבית הספר ואני יושב על זה שעות ולא מצליח.. צריך להגריל 70 מספרים דו ספרתיים בין 25-50 ולהדפיס את מכפלת המספרים שהוגרלו. עד עכשיו עשיתי אלגוריתם ויצא לי מעפן ולא נכון.. אשמח לעזרה, תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת מתודה שסוגרת את כל החלונות הפתוחים (GUI) אבל לא מפסיקה את הפעולה של התוכנית? או אפילו יותר טוב מתודה שעושה replay לתוכנית?

24. Started by assaf990,

?

• 2 תגובות
    • 8.5k צפיות
  25. Started by bdoron,

אני יוצר templet משלי לbutton וראיתי דוגמאות מהאינטרנט שאני לאט לאט מבין אותם ועובר על כל שורת קוד שלא נעשה כמו תוכי בכל אופן נתקלתי בשורה הבא שאני לא מבין Padding="{TemplateBinding Padding}" אני יודע שtemplateBinding בעצם קושר ערך של מאפיין לערך של מאפיין אחר זה ניראה פה כאילו הוא קושר את ערך הpadding עם הערך של עצמו, מה זה אומר? חשוב לי לציין שבתחילת הקוד הstyle יורש מToolbar.Buttonstylekey אז אם אני מבין נכון בעצם בשורת קוד שאני לא כל כך הבנתי הוא בעצם מציב את הערך הpadding של האב?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.