תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כשבונים אתר, בין אם בכוחות עצמכם ובין אם בעזרת גורם מקצועי, יש לא מעט החלטות שצריך לקבל בתהליך. אחת ההחלטות הראשונות והחשובות ביותר היא האם לבנות את האתר בקוד סגור או בקוד פתוח, וכאן תוכלו לקרוא מה המשמעויות לכך קוד פתוח וקוד סגור – מה זה בכלל אומר? אתרים אשר נבנים בקוד פתוח, כדוגמת וורדפרס, ג'ומלה, Drupal ועוד, מאפשרים נגישות לקוד הליבה של המערכת, לייצר בו שינויים בהתאם לצורך, להוסיף לאתר תוספים, לתת מענה לבאגים, ובעצם לייצר רכיבים חדשים ולהפיץ אותו לשימוש של גורמים נוספים, אשר יכולים לעשות בו שימוש ללא עלות. מערכות קוד פתוח נהנות מקהילות גדולות של מפתחים (בהתאם לפופולאריות שלהן) אשר מייצרים תוספים ורכיבים שונים אותם ניתן "להלביש" על המערכת על מנת להוסיף פ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגיד ככה אם הרזולוציה של המחשב היא 1280*1024 תעשה ככה אם לא אל תעשה כלום.. איך אני בודק? דרך אגב כנסו לפורום כללי תבדקו את המשחק שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע שאילתת SELECT שבוחרת מס' עמודות מטבלאות שונות, נגיד את כל השדות של Messages ואת השדה User_Name של Users, איך זה מתבצע? בעיה נוספת היא שאני צריך לבצע התנייה של המידע משני הטבלאות. לדוגמא, מUsers אני בוחר רק איפה שהשדה User_ID שווה לשדה Sender_ID של Messages, איך אני כותב את ההתניה הזו/את כל השאילתא הזו? תודה נ.ב. ניסיתי לעשות זאת כך, האם זה האופן התקין: Select Messages.*, Users.User_Name From Messages,Users Where Messages.Sender_ID=Users.User_ID
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא מצליח ליצור סביבת עבודה של C בVISUAL STUDIO 2008. הברתת מחדל היא C++. האם מישהו יודע על דרך להגביל את הVS לעבוד בC רגיל? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כייצד משלבים עמודיי HTML עם פוטושופ נגיד ויצרתי אתר רק בתור תמונה איך אני הופך אותו ל- אתר ממשי אבל שהכל יהיה בעיצוב של פוטו שופ ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע כתובת בסגנון הזה: http://www.mywebsite/something.php?a=123 אני רוצה שיהיה אפשר לגשת אל הדף הזה מהכתובת הבאה: http://www.mywebsite/something/123 אני יודע בערך מה אני אמור לכתוב ב RewriteRule כדי שזה יעבוד, אבל פשוט לא עובד לי... מה שיש לי כרגע זה דבר כזה: Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule ^something/([^/]+) /something.php?a=$1 [NC] ממה שקראתי זה אמור לעבוד, אבל נראה שממש אין לי מושג מה אני עושה : זה מעביר אותי לדף something.php, אבל הוא פשוט לא מעביר את הפרמטר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה חלק מקוד שאמור לבדוק אם כתובת מייל שהוזנה היא חוקית. הוא אמור לבדוק קודם כל אם יש שטרודל במקום מעל השני במחרוזת. את זה הוא עושה תקין. אם הוא עבר את הבדיקה הראשונה (הבוליאני על "אמת") הוא ממשיך לבדיקה השניה: לבדוק האם יש נקודה בכל החלק שאחרי השטרודל. את זה הוא עושה. הבעיה היא שאני רוצה שיבדוק לא בכל השטח מחרוזת שאחרי השטרודל אלא מ-תוו אחד אחריהשטרודל ותו אחד לפני הסיום (הרעיון הוא שכתובת אימייל כזו "dsfs@.asd" או שהנקודה תהיה בסוף- יהיו לא חוקיים ויהפכו את הבוליאני לשקר) . כרגע הכל עובד חוץ מהחלק של התנאי האחרון-הוא מתעלם מהפלוס אחד והמינוס אחד, ולא משנה איפה יש נקודה אחרי השטרודל הוא מחזיר לי בוליאני "אמת".... אני חושב שהבעיה נעוצה בתחביר לא נכון... מישהו יכול לעזור ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע עושה איזה פרוייקט ללימודים מצאתי איזה חבילה באינטרנט שנראה לי שהיא תוכל לעזור לי בפרוייקט אבל אחרי שאני מוריד את החיבלה ...זה בא בקובץ jar איך אני מוסיף אותה לפרוויקט ....איך אני יכול לראות את הקוד בשביל שאני יוכל לדעת איך משתמשים בה לצורך העניין מפה אני מוריד את החבילה http://alias-i.com/lingpipe/web/download.html תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני אני מחזיר ערך כלשהו בפונקציה ב VB הפונקציה מפסיקה? אני ידגים נגיד רשמתי משהו כזה Private Function lala(a As Integer, size As Integer) As Integer lala = size For a To size a=a+a lala = a End Function הפונקציה תחזיר רק את SIZE ואז תצא? או שתמשיך לעשות גם תלולאה ובסוף תחזיר את A? (אין להתיחס לקוד ברצינות זוהי סתם הדגמא)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד חדש בכל הקטע של הסיבוכיות ( וחדש בפורום ) ואשמח לעזרה עם 2 קודים קצרים ... הראשון : int a = 3 ; while ( a<=n) a=a*a; השני: public void foo ( int m , int n ) { int i = m; while ( i > 100 ) i = i/3; for ( int k=i; k>=0; k-- ) { for ( int j = 1 ; j<n ; j*=2 ) System.out.println(k+i); system.out.println(); } } מהסתכלות קצרה בקוד אני חושב שהסיבוכיות של הראשון היא לוג אן , ושל השני : logM + m*logN אין לי מושג אם זה נכון - וגם אם כן , אני לא כל כך יודע להסביר... עזרה מישהו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ללמוד ליצור תבניות בPHP. אני זוכר שקראתי איפשהו מדריך שמשתמש במעין עוגנים כאלו שמראים לדף לאן להכניס את התוכן,הכותרת, התפריט וכו. חיפשתי מדריכים בגוגל אבל כל מה שמצאתי היה בעיקר דברים שהם לא באמת תבניות והם משתמשים בincludeים כדי ליצור את הדף. מצאתי גם משהו דומה שמשתמש בiHTML שבחיים לא שמעתי על זה. http://ontosys.com/php/templates.html אם אני לא טועה המדריך שחיפשתי השתמש בפונקציה preg replace אבל אני לא בטוח. המטרה העיקרית שלי זה תבניות שאפשר להחליף לגמרי את המבנה והעיצוב של הדף. ולא רק לבצע שינויים קטנים באיזורים מסוימים של כל דף. שימו לב שאני מועניין לבנות את התבניות בעצמי ולא להשתמש בדברים כדוגמת סמארטי או וורדפרס- היה את האתר PHP ישראל\ איתן או משה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד בעזרת מדריך WPF והם מסבירים פה על הקידומת X שלא הכי נפל לי האסימון אשמח לעזרה זה מה שהם רושמים על זה <Window x:Class="WindowsApplication1.Window1" The x namespace prefix places the Class attribute in the XAML namespace, which means this is a more general part of the XAML language לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו.... ועוד דבר גם לא הבנתי כל כך מה התפקיד של השורות האלה xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 3 xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" לפי מה שהבנתי השורות האלה זה כמו לעשות using system? אני בעצם מקשר את הטופס שלי לספריות על מנת שהוא יבין את התגיות שבטופס? ומה ההבדל בנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? :user: מישהוא יודע איך אפשר להגדיר ב HTML ואו java script or vbscript שהחלון הנוכחי של האתר לא ניתן יהיה להגדילו או להקטינו? וזאת כמובן מבלי לדאוג שהחלון הזה יהיה חלון שנפתח ע"י דף אחר אשר משמש לו כ parent?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ואני בנינו אתר, ואנחנו רוצים שהוא יופיע במנוע חיפוש, GOOGLE למשל. השאלה שלי היא איך עושים את הזה? איך אני יכול לגרום לאתר שלי להופיע מבין השמות כאשר אני מחפש במנוע חיפוש? מישהו אמר לי שיש איזה משפט ב HTML שאני צריך להוסיף אותו לדף הראשי שלי ואז האתר שלי יופיע במנוע חיפוש, האם זה נכון? אם כן משהו יכול לתרום לי את המשפט, בבקשה? תודה מראש על העזרה. Some Thing...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להשוואות את האינדקסים ולבדוק עם המערך הראשון שווה למערך השני ואותו דבר ההפך עם המערך השני שווה למערך הראשון יש לי בעיה ב check אני לא יודע איך להשוואות אותם זה התוכנית : .model small .stack 0FFFh .data mar db "ctov marh1 : $" mas db "ctov marh2 : $" shavim db "shti amarcfim shavim$" no db "error$" arr db 5 dup (0) arb db 5 dup (0) ten db 10 errorr db "no digit$" sum db 0 num db 0 .code Start: mov ax, @data mov ds, ax lea dx,[mar] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh1 call printMarh1 call printenter lea dx,[mas] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh2 call printMarh2 call check sof: mov ah,4ch int 21h ok : lea dx,[sh…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט ב-יב של 5 יחידות ואני צריך לינקים עם מידע עלאיך לעשות בינה מלאכותית בשחמט
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי כבר על כל גוגל ועדיין לא מצאתי פיטרון פועל להסרת הHASH !אולי משהו יודע איך אפשר לעשות את זה בשרת לינוקס אולי ע"י .htaccess ?או ג'אבה סקריפט פועל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה של וייסטה,עכשיו נסיתי להתקין את התוכנה microsoft visual studio 6 אבל אל יכלתי בגלל שהתוכנה ישנה מידי ולא תואמת לוייסטה. מה אני עושה? חיפשתי את הגרסה החדשה היא 2.5 גיגה לאומת 600 בגירסה הישנה. תודה לעזורים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<form method="POST" action="livereg.php" onSubmit="return (checkForm(this) && false);" > <fieldset> <label>Username</label><span><input type="text" name="username" id="username"/></span> <br /> <label>Password</label><span><input type="password" name="pwd1" id="pwd1" /></span> <br /> <label>Confirm Password</label><span><input type="password" name="pwd2" id="pwd2"/> </span> <br /> <label>Email</label><span><input type="text" name="email" id="email" /> </span> <br /> <span><input type="submit"/><…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השנה אני עושה פרוייקט 5 יחידות בשפת C++ ו C , נדרש מכל תלמיד להביא בקשה למשחק שהוא יעשה בשפה זו. המשחקים לא ברמה גבוהה , במיוחד לא מבחינה גראפית , משהו סגנון סנייק, טטריס וכו'.. אני אשמח אם תביאו לי כאן המלצות למשחקים בסגנון כזה שאפשר ליישם בשפה זו ללא הרבה כאבי ראש אך לא רמה ירודה מידיי כמו "תנחש את המספר". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-