עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. עברתי כבר על כל גוגל ועדיין לא מצאתי פיטרון פועל להסרת הHASH !אולי משהו יודע איך אפשר לעשות את זה בשרת לינוקס אולי ע"י .htaccess ?או ג'אבה סקריפט פועל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by bdoron,

התחלתי ללמוד בעזרת מדריך WPF והם מסבירים פה על הקידומת X שלא הכי נפל לי האסימון אשמח לעזרה זה מה שהם רושמים על זה <Window x:Class="WindowsApplication1.Window1" The x namespace prefix places the Class attribute in the XAML namespace, which means this is a more general part of the XAML language לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו.... ועוד דבר גם לא הבנתי כל כך מה התפקיד של השורות האלה xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 3 xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" לפי מה שהבנתי השורות האלה זה כמו לעשות using system? אני בעצם מקשר את הטופס שלי לספריות על מנת שהוא יבין את התגיות שבטופס? ומה ההבדל בנ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by k-o-b-y,

התחלתי ללמוד את שתי השפות, ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בפונקציות שכתבתי ב C++ בתוך תוכנית C# (אני משער שבעזרת קובץ dll), אבל אחר כך איך אני קורא לפונקציות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by eninyo,

שלום, יש לי תוכנית עם סיומת C ששם עובדת לי הפונקציה _msize. פונקציה זו מחזירה את גודל הפוינטר בבתים של הפויינטר ששולחים לה (ואם זה מערך אז את כל גודל המערך בבתים). לדוגמה אם יש לי מערך מסויים int *arr והקצתי לו מקום אחד עם malloc אז כאשר אני יעשה _msize (arr) אני יקבל 4 (גודל int בבתים) - אם היו 3 תאים אני יקבל 12. יש לכלול את malloc.h כשמשתמשים בפונקציה זו. עכשיו התחלתי לעשות פרוייקט של סוקטים בvisuall C++ (6) ולשם רק עשיתי cut&paste לפונקציה מהקובץ הקודם. כמובן שעכשיו הקובץ שלי הוא עם סיומת C++ (כמו כל שאר הקבצים בפרוייקט). בכל אופן, עכשיו הפונקציה של _ msize לא עובדת!!! אני מקבל שגיאה של undeclared identifier... (וכן הוספתי את malloc.h לתוכנית הזו גם כן). מישהו יוד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by barp12,

איך אפשר להעביר פונקציה כפרמטר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי מערכת פורומים : Invision Power Board(U) v1.3 Final באנגלית. איך אני עושה תמונה לכל פורום? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ElemenTal,

<% Set dbCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection") dbCon.open "Provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0;Data source=" & Server.mappath("../Data/DataBase.mdb") mySQL = "UPDATE accounts" mySQL = "mySQL & SET UserName='"& Request.Form("username") &"', pass='"& Request.Form("pas1") &"', Email='"& Request.Form("mail1") &"', FirstName='"& Request.Form("firstname") &"', LastName='"& Request.Form("lastname") &"', Gender='"& Request.Form("gender") &"'" mySQL = "WHERE UserName='"& Request.Form("username") &"'" dbCon.Execute(mySQL) dbCon.Close SET dbCon = Nothing %> זה נותן לי שגיעה כזאת - ‏‏משפט SQL לא חוק…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by IlanF,

יש לי כרגע כתובת בסגנון הזה: http://www.mywebsite/something.php?a=123 אני רוצה שיהיה אפשר לגשת אל הדף הזה מהכתובת הבאה: http://www.mywebsite/something/123 אני יודע בערך מה אני אמור לכתוב ב RewriteRule כדי שזה יעבוד, אבל פשוט לא עובד לי... מה שיש לי כרגע זה דבר כזה: Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule ^something/([^/]+) /something.php?a=$1 [NC] ממה שקראתי זה אמור לעבוד, אבל נראה שממש אין לי מושג מה אני עושה : זה מעביר אותי לדף something.php, אבל הוא פשוט לא מעביר את הפרמטר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לדוגמא: בMSGBOX אתה חייב לתת רק את הPrompt ואם אתה רוצה את השאר אתה לא חייב.. השאלה שלי איך אני עושה פונקציה כזו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, אני הבת של רוני (אני כותבת על שם המשתמש שלו..), רציתי לשאול שאלה שהיא דחופה לי מאוד. אני למדתי מעט PHP ולא הכי הולך לי.. הצלחתי מעט דברים. אני צריכה עזרה דחופה, עוד מעט האתר שלי בן שנה, ולכבוד זה רציתי לעשות משהו יחודי ומקורי. השאלה שלי היא: אני צריכה ב-PHP. פשוט אני נתקלתי בבעיה עם העיצוב, שאפשר שיהיו בתוכו עמודים. ולמשל שאפשר להגיב להודעה בראשי שאני כותבת, אפשרות הרשמה לאתר וכל מיני דברים כאלו. אז תודה לכל מי שיעזור לי. ועם לא תבינו מה אני רוצה, אז יש לי אתר עם המדריכים למה שאני צריכה, אבל לא מצליח לי ובגלל זה אני זקוקה לעזרתכם. אז תודה לכל מי שיעזור לי מאלינור.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני לא מצליח לחשוב על דרך לפתור אחת מהשאלות בעבודה האחרונה בקורס C (רקורסיות). בשאלה מקבלים לפונקציה מערך, מספר תלמידים K, ומספר כיסאות N, ואם רוצים אפשר לקלוט עוד נתונים לפי איך שרוצים. כך ש-N גדול או שווה ל-2K-1. צריך להושיב את התלמידים כך שיהיה בינהם לפחות רווח אחד, ולהדפיס את כל האפשרויות, כך ש-0 מסמן כיסא ריק, 1 מסמן כיסא תפוס. לדוגמא, עבור K=2 N=5, נקבל: אני בטוח שזה לא תרגיל קשה במיוחד, אבל מסיבה כלשהי, אני לא מצליח לחשוב על דרך שתפתור את זה לכל המיקרים. (ד"א, N לא יעבור את 100 לעולם, זה תנאי בקלט). אודה לכם במידה ותעזרו, Anatoli.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

שלום, תהיתי לעצמי, היכן מאוכסן פוינטר? ב-HEAP או במחסנית? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by freee,

שלום, יש לי מערכת הפעלה של וייסטה,עכשיו נסיתי להתקין את התוכנה microsoft visual studio 6 אבל אל יכלתי בגלל שהתוכנה ישנה מידי ולא תואמת לוייסטה. מה אני עושה? חיפשתי את הגרסה החדשה היא 2.5 גיגה לאומת 600 בגירסה הישנה. תודה לעזורים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by TUCG,

"כתוב תוכנית שתקלוט רשימת מספרים ותבדוק כל מספר אם הוא דו-ספרתי. אם כן, התוכנית תדפיס את סכום ספרותיו. אם לא, התוכנית תדפיס את סכום שתי ספרותיו הימניות של המספר. התוכנית תסתיים כאשר יקלט מספר קטן מ-10" חובה להשתמש ב-WHILE. משום מה לא מצליח לי, לא הולך לי עם ה-WHILE הזה (יש לנו שתי מורות והאחרת תמיד אמרה לנו להשתמש ב-REPEAT) אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by peralon,

שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי. במידה ואני רוצה לדעת איזה פונקציות נקראות ובאיזה תוכנה הן נקראות. כלומר - אני רוצה לכתוב תוכנת קונסול שאני אתן לך כתובת של הפוקציה/שמה של הפוקציה ויתן לי את התוכנות שמשתמשות בה. הסבר : נגיד ויש לי קילוגגר במחשב שהוא משתמש בGetKeyState כדי לקבל ערכי מקלדת , אז התוכנה שציינתי למעלה פשוט תזהה את הקריאה, ותסגור את הפרוסס. הדבר אפשרי?אם כן , מה שם הפונקציה שיכולה לבצע דבר כזה? נ.ב הפונקציה = פונקצית API. BTA

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by iakovl,

האוביקט בקובץ טקסט והנה הטעות שהוא כותב לי --------------------Configuration: meir - Win32 Debug-------------------- Compiling... driver.cpp E:\doc\meir\driver.cpp(12) : error C2629: unexpected 'class driver (' E:\doc\meir\driver.cpp(12) : error C2334: unexpected token(s) preceding '{'; skipping apparent function body Error executing cl.exe. driver.obj - 2 error(s), 0 warning(s) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by bluemail,

האם יש אפשרות לקבוע זמן לפתיחת קובץ שמע (או כמה )בזמן מסויים ותוך כדי שישנה את הווליום ויעשה הפסקות ??? יש לי "מטרידים" שצריך להפחיד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by likantrop,

אוקיי,אז יש לי שאלה מאוד מאוד בסיסית שאני מתפלא על על עצמי איך אני לא רואה את התשובה בעצמי. אני כותב תכנית פשוטה בVB שכשנניח אני לוחץ על כפתור COMMAND מתרחש תהליך שבסופו ערך M שווה למספר מסויים. עכשיו אני רוצה שערך L יהיה שווה לסכום כל ערכי M שהיו עד עכשיו מאז שאני מריץ את התוכנית. הבעיה שאני לא יודע איך להוציא ערך מחוץ ל"פעולה",כלומר מחוץ לקוד שנכתב עבור אירוע הלחיצה של כפתור ה COMMAND.

22. היינו: על איזו בעייה היא מנסה להתמודד ובאיזה דרך פיתרון התוכנית משתמשת.

23. Started by skywalker13,

<html> <head> <script language="javascript"> var i ; var j ; for ( i == 1 ; i <= 10 ; j++ ) { for ( j == 1 , j <= 10 ; j++ ) { document.write ( i*j + " " ) ; } document.write ("<br />") ; } </script> <title>10X10</title> </head> <body> </body> </html> תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

כשאני אני מחזיר ערך כלשהו בפונקציה ב VB הפונקציה מפסיקה? אני ידגים נגיד רשמתי משהו כזה Private Function lala(a As Integer, size As Integer) As Integer lala = size For a To size a=a+a lala = a End Function הפונקציה תחזיר רק את SIZE ואז תצא? או שתמשיך לעשות גם תלולאה ובסוף תחזיר את A? (אין להתיחס לקוד ברצינות זוהי סתם הדגמא)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. חברים, יש לי תרגיל שאני כותב עכשיו. אני רוצה לעשות בדיקה על הדברים שכבר עשיתי, אבל המיין לא עובד לי: Compiling... poly32.cpp C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : error C2065: 'cin' : undeclared identifier C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect Error executing cl.exe. אותו דבר עבור גם cout. למרות שעשיתי include <iostream> עבוד הקוד המצורף. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. אני לא מבין למה זה קורה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.