עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by AVISHATZ,

היי אני לומד לבד שפת c ואני כבר יודע לכתוב שורות קוד השאלה שלי איך אני מפתח מהשפה משהו מעבר לשורות קוד למשל אם אני כותב קוד לרשימת תלמידים שמחשב ממוצע ציונים וכדו איך אני עושה מזה ישום שאני אוכל להשתמש בו על כל מחשב?

2. Started by Eled,

רציתי לדעת איך ניתן כאשר לא קיים הקובץ הראשי index.html למנוע מלראות את תוכן התיקייה כאשר נכנסים לדומיין בדפדפן? תודה,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bdoron,

התחלתי ללמוד בעזרת מדריך WPF והם מסבירים פה על הקידומת X שלא הכי נפל לי האסימון אשמח לעזרה זה מה שהם רושמים על זה <Window x:Class="WindowsApplication1.Window1" The x namespace prefix places the Class attribute in the XAML namespace, which means this is a more general part of the XAML language לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו.... ועוד דבר גם לא הבנתי כל כך מה התפקיד של השורות האלה xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 3 xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" לפי מה שהבנתי השורות האלה זה כמו לעשות using system? אני בעצם מקשר את הטופס שלי לספריות על מנת שהוא יבין את התגיות שבטופס? ומה ההבדל בנ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by orninyo,

נגיד ש CClist הוא מערך דינמי שהוא שדה במבנה איך אני מגדיל אותו כל פעם באחד יותר? זה מה שניסיתי וזה לא עושה כלום: n=((sizeof(Student->CClist)/sizeof((Student->CClist)[0]))); (Student->CClist)=realloc(Student->CClist,sizeof(ElementType)*(n+1)); if(!Student->CClist){perror("Not enough memory!");exit(5);}

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כשבונים אתר, בין אם בכוחות עצמכם ובין אם בעזרת גורם מקצועי, יש לא מעט החלטות שצריך לקבל בתהליך. אחת ההחלטות הראשונות והחשובות ביותר היא האם לבנות את האתר בקוד סגור או בקוד פתוח, וכאן תוכלו לקרוא מה המשמעויות לכך קוד פתוח וקוד סגור – מה זה בכלל אומר? אתרים אשר נבנים בקוד פתוח, כדוגמת וורדפרס, ג'ומלה, Drupal ועוד, מאפשרים נגישות לקוד הליבה של המערכת, לייצר בו שינויים בהתאם לצורך, להוסיף לאתר תוספים, לתת מענה לבאגים, ובעצם לייצר רכיבים חדשים ולהפיץ אותו לשימוש של גורמים נוספים, אשר יכולים לעשות בו שימוש ללא עלות. מערכות קוד פתוח נהנות מקהילות גדולות של מפתחים (בהתאם לפופולאריות שלהן) אשר מייצרים תוספים ורכיבים שונים אותם ניתן "להלביש" על המערכת על מנת להוסיף פ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי מערכת פורומים : Invision Power Board(U) v1.3 Final באנגלית. איך אני עושה תמונה לכל פורום? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by skywalker13,

שלום נתנו לי לבנות תוכנית (תרגיל מספר) שמציגה על המסך טבלה בגודל 6X6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור, ורוד. בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה, עד שבשורה השישית כל התאים צבועים. ניסיתי ולא בדיוק הצלחתי, הנה מה שכתבתי: <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'") ; for ( i = 0 ; i <= 5 ; i++ ) { document.write("<tr height='30'>") ; for ( j = 0 ; j <= 5 ; j++ ) { …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by פיני1805,

שלום אנשים אני צריך עזרה בכתיבת הפונקציה הבאה: String = String String הורדה של תת-מחרוזת רצופה מהמחרוזת הראשונה מחפש התאמה מלאה, אם איננו מוצא כל המילה הראשונה תועתק לתוצאה , למשל, = "abcdf" - "bcd"> "af" = "abcdf" - "acd"> " abcdf " אם תעזרו לי אם הקוד אשמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Tarnegolz,

אני עוד חדש בכל הקטע של הסיבוכיות ( וחדש בפורום ) ואשמח לעזרה עם 2 קודים קצרים ... הראשון : int a = 3 ; while ( a<=n) a=a*a; השני: public void foo ( int m , int n ) { int i = m; while ( i > 100 ) i = i/3; for ( int k=i; k>=0; k-- ) { for ( int j = 1 ; j<n ; j*=2 ) System.out.println(k+i); system.out.println(); } } מהסתכלות קצרה בקוד אני חושב שהסיבוכיות של הראשון היא לוג אן , ושל השני : logM + m*logN אין לי מושג אם זה נכון - וגם אם כן , אני לא כל כך יודע להסביר... עזרה מישהו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shoshana,

מה עושה הפונ' getBool() בjs?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bdoron,

יש לי div פנימי שיש לו scrollbar, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה . להעביר אותו לחיצוני.. זאת אומרת שבאמצע יראו דף שמתגלגל למטה, שהוא בעצם יושב בתוך div אחר שמוגדר כfixed ואז בעצם יהיה לי דף אמצעי שמתגלגל עם רקע בצדדים שלא זז אבל את הscrollbar אני רוצה לעשות בקצה של הbody יש למישהו מושג אם אני יכול לעשותscrollbar חיצוני ששולט על div פנימי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. השאלה היא ככה: נתון עץ חיפוש בינארי שמפתחותיו שונים זה מזה ובו שני מפתחות x ו-y. אם ל- x בן ימני ול-y בן שמאלי אזי y אינו העוקב של x. נכון\לא נכון. התשובה היא כמובן לא נכון עשיתי ציור של עץ בינארי לפי הדרישה השאלה אם ציירתי את זה נכון או לא ?? הצלחתי לבלבל את עצמי אפילו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by peralon,

שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עברתי כבר על כל גוגל ועדיין לא מצאתי פיטרון פועל להסרת הHASH !אולי משהו יודע איך אפשר לעשות את זה בשרת לינוקס אולי ע"י .htaccess ?או ג'אבה סקריפט פועל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by N.S,

אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, אני הבת של רוני (אני כותבת על שם המשתמש שלו..), רציתי לשאול שאלה שהיא דחופה לי מאוד. אני למדתי מעט PHP ולא הכי הולך לי.. הצלחתי מעט דברים. אני צריכה עזרה דחופה, עוד מעט האתר שלי בן שנה, ולכבוד זה רציתי לעשות משהו יחודי ומקורי. השאלה שלי היא: אני צריכה ב-PHP. פשוט אני נתקלתי בבעיה עם העיצוב, שאפשר שיהיו בתוכו עמודים. ולמשל שאפשר להגיב להודעה בראשי שאני כותבת, אפשרות הרשמה לאתר וכל מיני דברים כאלו. אז תודה לכל מי שיעזור לי. ועם לא תבינו מה אני רוצה, אז יש לי אתר עם המדריכים למה שאני צריכה, אבל לא מצליח לי ובגלל זה אני זקוקה לעזרתכם. אז תודה לכל מי שיעזור לי מאלינור.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. צרפתי קובץ עם 2 שאלות ,אשמח לבדיקה אם זה תקין . מחר יש לי מבחן בבוקר ועזרתכם תועיל לי הרבה. מודה מראש http://www.f2h.co.il/8792780130170

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MasterDK,

זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by asppsa,

שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by barp12,

איך אפשר להעביר פונקציה כפרמטר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני לא מצליח לחשוב על דרך לפתור אחת מהשאלות בעבודה האחרונה בקורס C (רקורסיות). בשאלה מקבלים לפונקציה מערך, מספר תלמידים K, ומספר כיסאות N, ואם רוצים אפשר לקלוט עוד נתונים לפי איך שרוצים. כך ש-N גדול או שווה ל-2K-1. צריך להושיב את התלמידים כך שיהיה בינהם לפחות רווח אחד, ולהדפיס את כל האפשרויות, כך ש-0 מסמן כיסא ריק, 1 מסמן כיסא תפוס. לדוגמא, עבור K=2 N=5, נקבל: אני בטוח שזה לא תרגיל קשה במיוחד, אבל מסיבה כלשהי, אני לא מצליח לחשוב על דרך שתפתור את זה לכל המיקרים. (ד"א, N לא יעבור את 100 לעולם, זה תנאי בקלט). אודה לכם במידה ותעזרו, Anatoli.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, חבר שלי ואני בנינו אתר, ואנחנו רוצים שהוא יופיע במנוע חיפוש, GOOGLE למשל. השאלה שלי היא איך עושים את הזה? איך אני יכול לגרום לאתר שלי להופיע מבין השמות כאשר אני מחפש במנוע חיפוש? מישהו אמר לי שיש איזה משפט ב HTML שאני צריך להוסיף אותו לדף הראשי שלי ואז האתר שלי יופיע במנוע חיפוש, האם זה נכון? אם כן משהו יכול לתרום לי את המשפט, בבקשה? תודה מראש על העזרה. Some Thing...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by מתנחל,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.