עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Salwaby,

סליחה על הבורות, התחלתי ללמוד את השפה לפני שבועיים. המטרה של התוכנה למצוא את המחלקים הראשוניים של מספר, אבל ללא חזרות. נגיד של 50 הם 2 ו 5 (לא 2, 5 ו 5). הצלחתי לכתוב את התוכנה ככה שתציג את כל המספרים, אבל אין לי מושג איך לסנן מספרים חוזרים ; [/font][font=arial]#include <stdio.h>[/font] [font=arial]void factor_rec(int n)[/font] [font=arial]{[/font] [font=arial] int i;[/font] [font=arial] for (i=2; i <= n; i++)[/font] [font=arial] { [/font] [font=arial] if (n%i==0)[/font] [font=arial] {[/font] [font=arial] printf("%d ", i);[/font] [font=arial] factor_rec(n/i);[/font] [font=arial] return;[/font] [font=arial] }[/font] [font=arial] }[/font] […

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sango,

הכנתי תוכנה קטנה ונחמדה ב C#. אני שולח אותה לחבר ( רק את קובץ ה .EXE ) אך הוא אומר לי שהקובץ פשוט לא נפתח. הבנתי שבשביל שהתוכנה תעבוד עצלו הוא צריך להתקין FRAMEWORK. השאלה היא האם אפשרי לעשות .EXE משופר ב C# שיעבוד על כל מחשב ללא FRAMEWORK ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ZuBi,

שפה דלפי. הבעה שלי היא עם הפונקציה copyfile כשאני מנסה להעתיק איתה קובץ למחשב חוצי,רימוט,רשת. הבעיה שזאת לא פונקציה חוסמת כאילו. אני לא יכול לדעת מתי היא מסתיימת אפילו עם אני בודק while not true זה לא טוב בגלל שיכול להיות טיימאוט או שלא הצליח להעתיק אז שאלתי ? איך אני יכול לדעת מתי זה מסתיים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 11moshiko11,

שלום! מישהו יכול לעזור לי בתוכנית קצרה: תוכנית שקולטת מערך של מספרים שלמים ואח"כ גם מציגה אותם(קליטה והצגה בעזרת פוינטרים). תודה, מושיקו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ori2694,

שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, כיצד אני מוסיף לתוכנית win32 api אופצייה לבחירת מוזיקה ON או OFF ע"י Check Box או Radio Button? צריכה להיות עבור החלון הראשי. מדובר ב C++. בבקשה הסבר ולא לשלוח לינק ל win32 tutorial? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש איזה עבודה שאני צריך להגיש עוד שעתיים,של מלא שאלות,כמעט סיימתי אותה אבל יש עדיין שאלה שאני לא מצליח! כתבו פעולה לבדיקה האם תאריך חוקי הוא בשנת הלימודים הנוכחית. הפעולה תקבל 3 מספרים שלמים (יום, חודש ושנה) שידוע שהם מהווים תאריך חוקי, תבדוק ותודיע האם הם יכולים לייצג תאריך בשנת הלימודים הנוכחית. תזכורת: שנת הלימודים בבתי הספר התיכוניים מתחילה ב 1.9 ומסתיימת ב- 20.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by captaincaveman,

אני כותב log parser/analyzer ל-logs של המוצרים שלנו. אני רוצה להציג את כל ה-log למשתמש ולאפשר לו להחיל פילטרים בהתאם לאופציות שאספתי במהלך הקריאה וה-parse של ה-log בהתחלה. הבעיה שאני נתקל בה היא ש-RichTextBox לא מצליח להתמודד עם כמות כזו גדולה של מידע, לוקח דקות ארוכות לשורה כמו "rtb.text = string" להתבצע כשהמחוזרת בגודל כמה עשרות MB. קבצי ה-log שלנו יכולים להגיע גם למספר GB...

10. Started by gkman,

שלום. אני מעוניין ללמוד ליצור תבניות בPHP. אני זוכר שקראתי איפשהו מדריך שמשתמש במעין עוגנים כאלו שמראים לדף לאן להכניס את התוכן,הכותרת, התפריט וכו. חיפשתי מדריכים בגוגל אבל כל מה שמצאתי היה בעיקר דברים שהם לא באמת תבניות והם משתמשים בincludeים כדי ליצור את הדף. מצאתי גם משהו דומה שמשתמש בiHTML שבחיים לא שמעתי על זה. http://ontosys.com/php/templates.html אם אני לא טועה המדריך שחיפשתי השתמש בפונקציה preg replace אבל אני לא בטוח. המטרה העיקרית שלי זה תבניות שאפשר להחליף לגמרי את המבנה והעיצוב של הדף. ולא רק לבצע שינויים קטנים באיזורים מסוימים של כל דף. שימו לב שאני מועניין לבנות את התבניות בעצמי ולא להשתמש בדברים כדוגמת סמארטי או וורדפרס- היה את האתר PHP ישראל\ איתן או משה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by booo21,

שלום! יש לי שני divs גולשים apdiv5+6 אחרי שמירה אבל רק בגוגל כרום מה לעשות? שולחת קבצים אחרי שמירה ב-explorer http://i57.tinypic.com/2dlkcwo.jpg אחרי שמירה ב-crome http://i57.tinypic.com/1217sxt.jpg קובץ הקוד http://codepen.io/anon/pen/cdGnA תודה גליה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roma4k,

שלום, אני צריך לכתוב תוכנית מסוימת שבה אחד מהסעיפים הוא לדרג עובדים במפעל ע"פ התפוקה שלהם. עשיתי את כל התוכנית אבל נתקעתי בחלק הזה. למעשה חישבתי את נתוני התפוקה והכנסתי אותם למערך בגודל 100 תאים כשבכל אחד מהם רשומה התפוקה של העובד המתאים. השאלה שלי היא איך אני יכול למצוא את עשרת העובדים בעלי התפוקה הגבוהה ביותר, ואז להדפיס את הרשימה בסדר עולה של העשרה, כלומר הראשון שיודפס הוא בעל התפוקה הגבוהה ביותר. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

האם יש תוכנה שמפשטת ביטויים רגולריים מעצבנים וארוכים כאלה?(עם * קלין, + או, . הרכבה). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dani1999,

יש לי תוכנית שיצרתי ב C# היא מכילה כמה פרוייקטים שכל אחד מהם הוא כמובן DLL ומשתמשת ב DLL חיצונים גם, כמו לדוגמא DLL של entity framework וכו' בקומפילציה נוצר לי EXE להרצה אבל יחד איתו יש עוד הרבה DLL איך אפשר לאחד הכל שיהיה לי רק EXE אחד ויחיד שמכיל את כל ה DLL ולא צריך יותר כלום? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by omfir,

יש לי 2 מחלקות Date ו Account ושני אובייקטים a לAccount וb לDate. כשאני מנסה להפעיל פונקציה של b במחלקת Account הוא לא מזהה את האובייקט ממחלקת Date. מה אפשר לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני יושב על פרוייקט גמר שנכתב ב-VB .net בפרוייקט יש לנו כ-5 מחשבים שמתקשרים באמצעות הראוטר, בניתי את השרת ואת הקליינטים השונים בהתבססות על מחלקת ה-TcpClient מפני שאני צריך שהתקשורת תיהיה כמה שיותר מהירה אני מעוניין לדעת מהן ההגדרות הכי טובות שאצטרך להגדיר בכדי שהמידע יעבור בין המחשבים בצורה המהירה והטובה ביותר. ההגדרות שביינתים יצא לי לשחק איתן הן SendBufferSize , RecieveBufferSize ו-NoDelay. מפני שהייתי צריך לנתח את המידע שאני מקבל ולעבור בייט בייט, ככול שהSendBufferSize וה-RecieveBufferSize גדולים יותר יש עליי לסרוק יותר בייטים, וייתכן שרוב הבייטים שישלחו יהיו בעלי ערך של אפס בגלל שהמידע שאני שולח הוא מידע קטן (כמה בייטים סה"כ) אצטרך לעבור גם על הבייטים שהם …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nir1992,

איזה ספרים או אתרים כדאי לי לקנות/לבקר בשביל לדעת את השפות האלה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום ברצוני להפוך מספר המופיע כ long ל char* או ל string. האם קיימת פונקציה built in ב ++c המבצעת זאת ? כנ"ל לגבי הפיכת string או *char ל int או long. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sese,

שלום לכולם.... יש לי שאלה איך אפשר להחליף בין מחרוזות שראשונה תהיה אחרונה ואחרונה תהיה ראשונה בשפת סי למשל אם מקבלים ממשתמש : happy birthday to you הפלט יהיה you to birthday happy ותודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ori83,

אני כותב מחלקה ב++C ואני צריך לתמוך בפעולה: {string,int} =+ אובייקט של המחלקה. למישהו יש רעיון איך אני מממש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by maimon_y,

שלום. אני משתמש בתוכנה # microsoft visual C ואני לא מוצא את הקובץ Ildasm.exe

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by orstav,

התחלתי ללמוד JAVA עם ספר שהשגתי מחבר הספר נקרא "JAVA על כוס קפה" הבעיה היא שלא ממש אהבתי את הספר והוא לא היה מובן דרך אגב אין לי בעיה עם אנגלית אז אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לספר או מקור אינטרנטי מומלץ כדיי להתחיל ללמוד כמו שצריך

23. Started by spinchicken,

אני מתכנת ב ++visual C ויצרתי קובץ טקסט שהוא בעצם עמודות בגרף מופרד בטאבים. האם אפשר לקרוא מהC לאקסל שייצור מהקובץ גרף?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש את הקוד הזה ויש בו שורה בעייתית..מה השורה ולמה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by HeX0R,

אהלן, שאלה לגבי אתר שפותח ב- ASP.NET אחרי שסיימתי עם האתר מה אני עושה איתו? ז"א אני לא רוצה להשתמש ב- IIS אלא בשירות אחר אבל כאשר אני מגדיר את התיקיה אין לי שמה את הקובץ index.html כניראה שבASP.NET זה עובד אחרת או אני לא יודע מה... עשיתי לפרוייקט "הפצה" וקיבלתי בתיקיה כל מיני קבצים של ASP אבל מה אני יכול לעשות עכשיו ע"מ להגדיר את זה בשירות... באיזה שהיא צורה אני צריך ליצור את קובץ האינדקס הזה.... למישהו יצא להתנסות בדברים האלה??? מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעיה שלי.... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים