תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שרת win Srv 2008 r2 שמותקן עליו WDS שלאחרונה עושה יותר מידיי בעיות אני מחפש פיתרון להפצת תוכנה ברשת ארגונית שיהיה טוב יעיל וידידותי ושניתן להשמיש אותו באמצעות PXE אודה לכל עזרה שאוכל לקבל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד אני מוסיף לתוכנית win32 api אופצייה לבחירת מוזיקה ON או OFF ע"י Check Box או Radio Button? צריכה להיות עבור החלון הראשי. מדובר ב C++. בבקשה הסבר ולא לשלוח לינק ל win32 tutorial? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך סקריפט, עדיף אחד שאפשר להריץ קבוע דרך הcmd בvbscript או משהו. אני צריך סקריפט שידמה לחיצה של איזהשהו מקש כל 3 דקות וירוץ ברקע, כדי שהמחשב לא יעבור למצב המתנה. עדיף שזה יהיה מקש כמו scroll lock או משהו שלא יפריע לפעילות השוטפת של המשתמש. מסיבות שאני לא ממש יכול לפרט, אין דרך לשנות את ההגדרה הזאת באופן מקומי איפה שאני רוצה להריץ את הסקריפט, ולכן אני צריך משהו כזה. אשמח אם מישהו יודע איך לעשות את זה תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי Batch שמוחק את על ה-Temporary Internet Files מהתיקייה שלהם. כשאני מריץ אותו, נפתח לי חלון של CMD על המסך ואני רואה שהקבצים נמחקים אבל כשאני נכנס לתיקייה של ה Temporary Internet Files אני רואה שכל הקבצים שהיו שם לפני שהרצתי את הקובץ עדיין שם. הקוד שלי נראה ככה: cd %userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files del /s *.* /q מישהו יודע איפה הבעייה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב תוכנית מסוימת שבה אחד מהסעיפים הוא לדרג עובדים במפעל ע"פ התפוקה שלהם. עשיתי את כל התוכנית אבל נתקעתי בחלק הזה. למעשה חישבתי את נתוני התפוקה והכנסתי אותם למערך בגודל 100 תאים כשבכל אחד מהם רשומה התפוקה של העובד המתאים. השאלה שלי היא איך אני יכול למצוא את עשרת העובדים בעלי התפוקה הגבוהה ביותר, ואז להדפיס את הרשימה בסדר עולה של העשרה, כלומר הראשון שיודפס הוא בעל התפוקה הגבוהה ביותר. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, איך אני ניתן לקרוא קובץ DOCX בג'אווה ולהכניס מידע מסויים לתוך DataBase? הצלחתי לקרוא קובץ DOC (ולא DOCX) ולהדפיס את כולו, אך אני רוצה לשמור/להדפיס נתונים מסויימים שנמצאים בסוף המסמך ב-DataBase (אולי אפשר להגיע לסוף המסמך דרך התוכן עיניינים??) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הוא מחשב את התו מהASCII ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! למבינים שבכם בשפת הפיתוח CSS, אתם כנראה יודעים שיש בעיה עם התגאמת הקוד ל INTERTNET EXPLORER, כלומר, אותו קוד שנראה טוב ב CHROME ו FIREFOX פשוט נראה שונה ב IE על כל גירסאותיו, ואז נראה כאילו האתר אינו מעוצב וכתוב נכון, שאלתי היא חברים, האם יש תוכנה, או סקריפט כלשהו, המאפשר המרה של קובץ CSS תקין (שעובד מצויין ב FIREFOX ו CHROME ) לגירסאות של Internet Explorer 7 ומעלה.. לאחרונה אני נתקל בקבצי CSS תקינים אשר אינם מוצגים היטב בדפדפן של מייקרוסופט, חשבתי שאם מדובר בבעיה נפוצה, אולי ישנה תוכנה או סקריפט שיכול לתרגם קוד מוכן ולהתאימו לדפדפן של מייקרוסופט, כמו שציינתי - 7 Internet Explorer ומעלה, אשמח לקבל טיפים, עזרה או פיתרון אפשרי! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני להפוך מספר המופיע כ long ל char* או ל string. האם קיימת פונקציה built in ב ++c המבצעת זאת ? כנ"ל לגבי הפיכת string או *char ל int או long. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לעסוק בתכנות ב ASP.NET לפני כחודש. עכשיו יש לי הצעה לעבור לפיתוח ב BIZTALK של מיקרוסופט ( כמו שהבנתי זה BPM - שכבה בינונית בין DB ל UI ) המקשרת בין כל סוגי בסיסי נתונים ומנהלת תהליכים. מי שהציע לי את העבודה , אומר ש BIZTALK הוא העתיד והוא מתבסס על .NET. האמת אני אוהב יותר את UI ובכלל לראות עם מה אני עובד , מה שנראה לי שב BIZTALK זה לא ככה, אלה עבודה מאחורי הקלעים ( ליצור תהליכים ב DESIGN MODE , ומקסימום לכתוב איזה WEBSERVICE ) עכשיו אני בדילמה, האם BIZTALK הוא נושא מתפתח, בעל פוטנציאל לעתיד כמו ASP.NET ? האם זה משעמם? כל תגובה תעזור 10X
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA עם ספר שהשגתי מחבר הספר נקרא "JAVA על כוס קפה" הבעיה היא שלא ממש אהבתי את הספר והוא לא היה מובן דרך אגב אין לי בעיה עם אנגלית אז אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לספר או מקור אינטרנטי מומלץ כדיי להתחיל ללמוד כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני הבת של רוני (אני כותבת על שם המשתמש שלו..), רציתי לשאול שאלה שהיא דחופה לי מאוד. אני למדתי מעט PHP ולא הכי הולך לי.. הצלחתי מעט דברים. אני צריכה עזרה דחופה, עוד מעט האתר שלי בן שנה, ולכבוד זה רציתי לעשות משהו יחודי ומקורי. השאלה שלי היא: אני צריכה ב-PHP. פשוט אני נתקלתי בבעיה עם העיצוב, שאפשר שיהיו בתוכו עמודים. ולמשל שאפשר להגיב להודעה בראשי שאני כותבת, אפשרות הרשמה לאתר וכל מיני דברים כאלו. אז תודה לכל מי שיעזור לי. ועם לא תבינו מה אני רוצה, אז יש לי אתר עם המדריכים למה שאני צריכה, אבל לא מצליח לי ובגלל זה אני זקוקה לעזרתכם. אז תודה לכל מי שיעזור לי מאלינור.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום, אני מנסה לקלוט מספר קבצי Excel ממספר מקורות שונים שמכילים מידע טבלאי ללא מזהה (ID). בסיום הקליטה המידע צריך להכתב למסד הנתונים (Oracle). הבעיה היא שיכולה להיות כפילות מידע ממספר מקורות שונים, ובגלל שאין לי מזהה יחיד עיקר ההשוואה מבוססת על טקסט. כלומר ניקח את הדוגמה הבאה בה אני מקבל את אותו המידע מכמה מקורות עם שינויים קלים: Source A: The Dark Knight Source B: Batman The Dark Knight Source C: The Dark Knight 2008 התהליך הוא לא אוטומטי 100% כלומר כל עוד אין התאמה (לא נמצא כזה ערך במסד) תנתן התערבות למשתמש. רצוי שתהיה כמה שפחות התערבות מהמשתמש בייחוד אחרי שהוא כבר "התערב" לגבי קלט מסויים. יכול להיות שבאמת אין ערך מתאים עדיין במסד ואז המשתמש יפתח כניסה חדשה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לקמפל פרויקט ב-VISUAL . כשהוא בקובץ אחד עם ההצהרות והכל הוא עובד מצוין וכשאני מחלק ל-HEADRE אני מקבל הודעת שגיאה והפכתי תאינטרט בשביל תשובה ואןןןןןןןןןן error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl alias(struct avl * *,int,char * *,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl history(struct hist * *,struct hist * *,int,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl set(struct avl * *,int,char * *,char הפונקציות הן שלי וכמו שאמרתי כשהכל היה בקובץ אחד זה עבד מושלם. אני משתגעעעעעעעעעעע תודה רבה למי שיעזור ואם אפשר אני גם ישלח את זה למי שמבין שמתי אינקלוד כמו שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לומד במגמת אלקטרוניקה כתה י' כן אני יודע שעכשיו כמה דברים שאני אומר לא קשורים לנושא ואני חפרתי :'( התחלנו ללמוד במחשבים שפת C++. המורה הזה ,בכללי כול מורי האלקטרוניקה, אתה מבקש מהם שיסבירו לך הם אומרים בסוף או פשוט אין להם זמן בשיעור[ ובבית הספר נראה לי שהם לקחות את כול העבודות האפשריים שם הם רצים ממקום למקום כמו משוגעים] בסוף אני נתקע אם סימני שאלה מעל הראש. 1.עכשיו לנושא אז התחלתי ללמוד C++ ואני פשוט לא מבין כלום כמעט הוא הסביר לנו על דברים פשוטים על : && ועוד כמה דברים כאלו ועל תרשים זרימה וגם על התחלה בשביל לעשות מחשבון ואני לא הבנתי כלום הכול לא מתקשר לי מישהו מכם יכול להסביר לי בבקשה. 2.וכול המקצועות האחרים[תורת החשמל פיזיקה ומיתוג]הכול …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך מגדירים בHTML רקע לאתר שהוא סוג של PATTERN לדוגמא הרקע החום עם העיגולים באתר הנ"ל http://www.iah.org.il תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה בכתיבת הפונקציה הבאה: String = String String הורדה של תת-מחרוזת רצופה מהמחרוזת הראשונה מחפש התאמה מלאה, אם איננו מוצא כל המילה הראשונה תועתק לתוצאה , למשל, = "abcdf" - "bcd"> "af" = "abcdf" - "acd"> " abcdf " אם תעזרו לי אם הקוד אשמח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כותב מחלקה ב++C ואני צריך לתמוך בפעולה: {string,int} =+ אובייקט של המחלקה. למישהו יש רעיון איך אני מממש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-