תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני משתמש בתוכנה # microsoft visual C ואני לא מוצא את הקובץ Ildasm.exe
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לעסוק בתכנות ב ASP.NET לפני כחודש. עכשיו יש לי הצעה לעבור לפיתוח ב BIZTALK של מיקרוסופט ( כמו שהבנתי זה BPM - שכבה בינונית בין DB ל UI ) המקשרת בין כל סוגי בסיסי נתונים ומנהלת תהליכים. מי שהציע לי את העבודה , אומר ש BIZTALK הוא העתיד והוא מתבסס על .NET. האמת אני אוהב יותר את UI ובכלל לראות עם מה אני עובד , מה שנראה לי שב BIZTALK זה לא ככה, אלה עבודה מאחורי הקלעים ( ליצור תהליכים ב DESIGN MODE , ומקסימום לכתוב איזה WEBSERVICE ) עכשיו אני בדילמה, האם BIZTALK הוא נושא מתפתח, בעל פוטנציאל לעתיד כמו ASP.NET ? האם זה משעמם? כל תגובה תעזור 10X
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנת ב Action Script לא ברמה כל כך גבוהה ואני רוצה ללמוד עוד שפת תכנות... בפלאש יותר קל לי ליצור משחקים לאייפון ואתרים מאשר שפות אחרות, אני רוצה ללמוד שפה שתפתח בפני עוד דלתות (אני מדבר על עבודה). על מה אתם ממליצים? חשבתי על JAVA גם ראיתי שיש ביקוש. ומהי רמת הקושי של השפות שאתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הקוד הזה ויש בו שורה בעייתית..מה השורה ולמה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שרת win Srv 2008 r2 שמותקן עליו WDS שלאחרונה עושה יותר מידיי בעיות אני מחפש פיתרון להפצת תוכנה ברשת ארגונית שיהיה טוב יעיל וידידותי ושניתן להשמיש אותו באמצעות PXE אודה לכל עזרה שאוכל לקבל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות סקר האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד בphp או בגאווה סקריפט איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני לומד 5 יחידות מחשבים בשפת ג'אווה ואני רוצה להרחיב קצת את ידיעותיי ולצאת מהמסגרת .. לא מבקשים ממני באיזה שאלה פה לאתחל מערך כתכונה לעצם מסויים בפעולה בונה אבל אני בכל זה רוצה.. אז העצם הוא HOSPITAL והמערך הוא גם עצם מסוג PATIENT .. ואני לא יודע כמה חולים ביה"ח יכול להכיל .. אני שמעתי איפשהו שאפשר להגיד מערך שכל פעם שאני מוסיף תא הוא יגדיל את האינדקס שלו ב-1 .. איך אני עושה את זה ? (במידה והמערך הוא מסוג Patient) .. תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ליצור קוד שניגש לאיזה שהוא input שהוא מסוג hidden ולשנות לו את הValue עד פה הכל טוב ויפה הקוד תואם לקוד שבאקספלורר עכשיו לפקד קוראים getinfo1 ואני לא מצליח להגיע אליו באקספלורר 6 זה דיי פשוט document.all['getinfo1'].value='any String'; עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את השורה הזו שתתאים לדפדפן כמו פיירפוקס ... תודה רבה לעוזרים אני סורק את הרשת בשביל זה כבר שבעות אך ללא הצלחה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לשלוט בלדים אשר מחוברים למחשב דרך ה-USB? כלומר, אני מעוניין לחבר מספר לדים למחשב דרך חיבור ה-USB ולכתוב תוכנה שתאפשר לי להדליק ולכבות אותם. יש עדיפות ל-VB, אבל מקסימום אם אי אפשר, אני אכתוב בשפה אחרת ואשלח לה פקודות דרך VB. אני רוצה לעשות משהו בסגנון של מה שמופיע בסרטון הבא רק יותר פשוט: http://www.youtube.com/watch?v=0YZ4E_RHn3s ההבדל הוא שאצלי אני רוצה שיהיה רק כפתור שיכבה וידליק את הלד וזהו. שאלה נוספת: הצלחתי לבצע התממשקות דרך החיבור הסיריאלי. אם אני אשתמש במתאם מחיבור סיריאלי ל-USB (כמו כאן: http://cgi.ebay.com/USB-to-RS232-Serial-9-Pin-DB9-Cable-Adapter-PC-Mac-GPS_W0QQitemZ230274638277QQcmdZViewItem?hash=item230274638277), האם זה יעבוד? (התוכנה אמורה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה קורה אם אני יותר פונק אשר עושה THROW מבלי שיש לה TRY לפני כן? האם הוא ייזרוק THROW בכלל? האם הוא ייצא מהתוכנית? או שיעשה משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני תקוע עם בעיה די מעצבנת כבר הרבה זמן. תיאור הבעיה: יש בעמוד דיב קונטיינר שמכיל מספר AP דיב. בכל AP דיב יש כמות תוכן שונה. המטרה היא להגיע למצב שבכל פעם שאני צופה ב AP דיב הקונטיינר יתרחב לפי כמות התוכן. מצאתי משהו ברשת אבל אני לא מצליח ליצור אותו, אפילו שאני פותח DW ועושה העתק הדבק. http://jsfiddle.net/jasongennaro/aQh2Q/ אודה לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש כאן מישהו בפורום שמתכנת משחקים ב- C++ עם הסיפרייה הגראפית Allergo? בדיוק היום התחלתי ללמוד אותה, ואני רוצה להגיד לכם שזאת הסיפרייה הגראפית הכי פשוטה שראיתי עד כה. הייתי שמח לדבר עם אנשים שכבר יודעים הרבה על הסיפרייה הנ"ל אז יש בפורום מישהו כזה? נ.ב: הנה המדריך שאני לומד ממנו: http://www.loomsoft.net/resources/alltut/alltut_index.htm תודה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! למבינים שבכם בשפת הפיתוח CSS, אתם כנראה יודעים שיש בעיה עם התגאמת הקוד ל INTERTNET EXPLORER, כלומר, אותו קוד שנראה טוב ב CHROME ו FIREFOX פשוט נראה שונה ב IE על כל גירסאותיו, ואז נראה כאילו האתר אינו מעוצב וכתוב נכון, שאלתי היא חברים, האם יש תוכנה, או סקריפט כלשהו, המאפשר המרה של קובץ CSS תקין (שעובד מצויין ב FIREFOX ו CHROME ) לגירסאות של Internet Explorer 7 ומעלה.. לאחרונה אני נתקל בקבצי CSS תקינים אשר אינם מוצגים היטב בדפדפן של מייקרוסופט, חשבתי שאם מדובר בבעיה נפוצה, אולי ישנה תוכנה או סקריפט שיכול לתרגם קוד מוכן ולהתאימו לדפדפן של מייקרוסופט, כמו שציינתי - 7 Internet Explorer ומעלה, אשמח לקבל טיפים, עזרה או פיתרון אפשרי! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כותב מחלקה ב++C ואני צריך לתמוך בפעולה: {string,int} =+ אובייקט של המחלקה. למישהו יש רעיון איך אני מממש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מריצים פקודת מערכת מתוך התוכנית. רציתי לדעת איך מריצים פקודת מערכת מתוך התוכנית, ז"א לדוגמא, אם אני רוצה בשלב כלשהו בתוכנית להרית פקודת dir. איך עושים את זה? ב C/C++ עושים את זה למשל על פקודת system. בתודה מראש - ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי חיפוש נואש ברשת אני לא מוצא משהוא שיעזור לי לבנות את התוכנה.... אני רוצה שהתוכנה תחזיר לי ערך מסויים מתוך הREGISTRY ממחשב מרוחק. אני יודע איך עושים את זה ב VBSCRIPT אבל אני צריך את זה ל VB.NET...2005 אני יודע לעבוד עם WMI אבל זה לא מצליח לי עם הREGISTRY CODE VBSCRIPT : strComputer = "idanash" Set oReg=GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\default:StdRegProv") oReg.GetStringValue &H80000002,"SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Application Plugins\VIRUSCAN8000","DATVersion",strValue Wscript.Echo "Current WSH Trust Policy Value: " & strValue תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מפתח תוכנית הקראת טקסט אוטמטית בC# ויש בוינדוס 10 הקראת טקטס בעברית, רק אני לא יודע איך מגיעים אליו מישהו כאן אולי יודע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע שאילתת SELECT שבוחרת מס' עמודות מטבלאות שונות, נגיד את כל השדות של Messages ואת השדה User_Name של Users, איך זה מתבצע? בעיה נוספת היא שאני צריך לבצע התנייה של המידע משני הטבלאות. לדוגמא, מUsers אני בוחר רק איפה שהשדה User_ID שווה לשדה Sender_ID של Messages, איך אני כותב את ההתניה הזו/את כל השאילתא הזו? תודה נ.ב. ניסיתי לעשות זאת כך, האם זה האופן התקין: Select Messages.*, Users.User_Name From Messages,Users Where Messages.Sender_ID=Users.User_ID
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-