עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני חפש מדריך מומלץ בעיברית לאובייקטים בשפת סי שימו לב סי ולא סי++

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by bdoron,

אני מחפש בגוגל מדריך איך לעשות דף נחיתה בasp.net ואני לא מוצא! כל הזמן מופיע לי אתרים שמייצרים לי דף נחיתה וזה לא מה שאני מחפש אשמח לעזרה אולי אחד ממכם מכיר מדריך שאלמד ממנו איך להכין דף נחיתה בטכנולוגית asp.net

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. מחפש מדריך לכתיבה עברית לוגית ב html שיראה ככה ולא הככ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by toxigun,

מישהו כאן מכיר אתר טוב המכיל מדריכים לספריה SDL? הייתי רוצה ללמוד לתכנת איתה (בעיקר בגלל עניין הפורטביליות) אבל הדוקומנטציה הקיימת שראיתי באתר הרשמי היא reference ולא ממש מדריך. תודה :-)

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by HELPMAN,

שלום אני מבקש מדריך מסויים שמפורט מאוד, כי אני מאוד מתקשה להתקין מודים לפורום ש לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, עשיתי בגרות לפני שבוע בשפת C מדעי המחשב א' 2 יח"ל זה הרמת חומר שבערך אני יודע עכשיו למדתי גם סטראקט והתחלתי פוינטרים.. אני לא בטוח שהבנתי את כל הנושא של הפוינטרים.. אני מחפש מדריך שיעזור לי להבין את כל העניינים על סטארקט ופוינטרים.. בנוסף מעניין אותי התעסקות וטיפול בקבצים גם לזה אני מחפש מדריך.. רצוי בעברית אם יש.. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gshhar,

תודה.

8. Started by Koosi,

מה הכוונה ב"מדריך מלא ל-Java"? אני מתכוון, מדריך שמלמד גם על ממשקים גרפיים ולא רק בסביבת הדוס ודברים כאלה... זה כבר מעצבן אני מחפש מדריך שילמד מהתחלה ועד הסוף Java, אבל כולל גרפיקה! תודה

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by DrowNz,

אהלן חברה. אני רוצה להכנס לקטע של תיכנות צד רשת, פעם הייתי מסוגל "לתכנת" בשפת ה HTML ברמה בסיסית, אבל לאחר כשנתיים שלא נגעתי בזה, אני לא זוכר כלום. אני מחפש מדריך טוב ומקיף, רצוי בעברית אך לא חובה, לשפת HTML ו CSS , משהו שיאפשר לי לבנות אתר ברמה סטנדרטית . אני מאוד יעריך את העוזרים DrowNz.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בעיקר כיצד לשנות את המראה להוסיף תכנים וכו'

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by night-fire,

שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by itai2010,

אני רוצה להתחיל ללמוד java ואני מחפש מדריכים ממש בסיסים שילמדו הכל מהתחלה אבל ממש התחלה...למי שיש שיתן לי.....

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  13. דיאלוגים הכוונה זה החלונות האלה שקופצים ויש קלט\פלט אני צריך את זה בשביל לקלוט את השם של השחקן ובסיום המשחק להחזיר אותו ואת המוזיקה אני רוצה לשלב למהלך המשחק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני כבר די מנוסה בתכנות-אני יודע java C# c וכ"ו. אני גם יודע assembley. עכשיו,אני התחלתי ללמוד ריברסינג ואני מחפש מאיפה להתקדם הלאה באבטחת מידע. הצפנה? וירוסים?. אני מחפש מדריכים/ספרים. אשמח אם למשהו יש המלצות.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by tom123,

שאוכל להפעיל אותו עם XP ותהיה בו תצוגה של התאים בזיכרון ובמעבד תודה P:

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by LioR CoHeN,

אני מעוניין למצוא מודול מוכן (או התקנה לאתר) של משהו שדומה ל EBAY. מעיין אתר מכירות פומביות. אני מחפש משהו בעברית וחשבתי על phpnuke בעברית (להנות מכל ההטבות שלו) ואז אם יש איזה מוד להפוך אותו לצורת מסחר. לצערי לא מצאתי שום מודול כזה ואודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dagasex,

אם מישהו יודע להשתמש בENTITY FRAMEWORK ויש לו נסיון בC#, אני אשמח מאוד לקבל שיעור פרטי ממנו. תפנו אלי במייל: ttamir03@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש מחלקה שיודעת לבצע פעולות על מטריצות (כפל, שיחלוף והכי חשוב SVD ) כרגע אני מתשמש בMathNet.Numerics אבל משום מה אני לא מקבל תוצאות נכונות בSVD ניסיתי גם את ILNumerics אבל לא הצלחתי לעבוד איתה מה גם שאין לה תיעוד מסודר או הסברים בסיסים איך לעבוד איתה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gobits,

שלום לכולם. אני מחפש מידע בעברית על קבצי TDMS. אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש חומר על שימוש בסוקטים בסביבת ה asp.net, מה זה? איך משתמשים עם זה? איך כותבים וכו'. כמו כן אם למישהו יש אולי מדריך טוב שמסביר על כתיבת צ'אט אשמח גם כן לקבל. אודה לעזרה בנידון.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. לקראת מבחן במטלב אני מחפש מילון/ריכוז של פקודות/פונק' (עדיף בפורמט נוח להדפסה) אם מישהו מכיר משהו ברשת או יכול לשלוח לי במייל אני אשמח... תודה

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  22. שלום לכולם כמו שרבים ממכם וודאי יודעים יש בבגרות יחידה אחת של מיני פרוייקט שצריך להכין בAccess (שאמור לכלול 4 טבלאות,כ-10 שאילתות וכו) בכיתה בקושי תירגלנו ולמרות שאני די יודע לעשות את זה הייתי רוצה לראות דוגמא של אחד מוכן שאני אדע בערך על מה להתמקד ואולי אפילו אני יאמץ כל מיני שיטות. אז אם למישהו עדיין יש את הפרוייקט שהוא עשה ולא אכפת לו להביא או שיש אתר עם כמה דוגמאות, זה יכול לעזור לי מאוד . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. מחפש אתר תדמית כמו הנ"ל: http://www.epstein.co.il/ http://spivak.co.il/ יש לי כבר לוגו וכל מיני פריטים בפורמט ai לפרטים ykletsman@gmail.com

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מישהו שהוא מומחה בשפת התיכנות ++C בתשלום, למטרת בניית משחק רציני ומורכב, אם את או אתה, מומחים לשפת תיכנות זאת, אנא צרו איתי קשר באי סי קיו (פתוח בשבת ובימי חול 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע) שמספרו: 332716250 אשמח לדבר איתכם.............

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. שלום אני מחפש מישהו שמבין בתחום ויכול לבנות לי אתר. האתר אמור להיות בעצם משהו "תדמיתי" +וידאו. האמת שאחי עשה לי את זה בעבר אבל כרגע אין לו ממש זמן... כלומר- דפים קבועים, מלל קבוע. עמוד וידאו- שבו יוצגו עבודות עריכת וידאו שלי, או סטרימינג או בצורת פלאש וידאו (את זה אני כבר עושה). בלי פלאש, רק באנר קבוע למעלה. הכפתורים יהיו "ראשיים" למעלה. - לא משנה אם זה HTML או PHP, אני לא משנה תוכן כל יום. - יכול להיות מפלטפורמה מוכנה ,לא משנה לי, אפילו יש לי 2 טובות. - ידע בכתיבה נכונה- לשם קידום וחיפוש. אל תמציאו מחירים כאילו אתם חברות ענק, כי אם הייתי רוצה לשלם הייתי פונה אליהם. מוכן לתת כסף/בארטר בכל הקשור לצילום ועיכת וידאו (כמובן ברמה המקצועית) הצעות ושאלות כאן, או בה"פ בבקשה נא לכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים