תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
1. בשפת C, מה עושה הקוד הבא: 2. כמה פעמים תודפס האות a בהרצת הקוד הבא: 3. בשפת C, מה יהיה הערך של המשתנה j בסיום ריצת קטע הקוד הבא: 4. מה עושה קטע הקוד הבא בשפת C: 5. בשפת C, מה עושה הקוד הבא: אלו השאלות שלא הצלחתי.. אשמח לעזרה , תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מבקש שאציג בפניו אתרים שהקמתי. האתרים הללו נמצאים אצלי במחשב ואני מחפש דרך להעלותם, זמנית, לשרת איכסון חינמי רק לצורך הצגה. חיפשתי בגוגל ומצאתי כאלה אך לא עלה בידי להרשם. מישהו מכיר שרתי איכסון חינמיים? הגודל, תעבורה, שפה, אינם חשובים. ברצוני להעלות גרפיקה (gif) ו html/css בלבד. אם זה בא עם שפה, ועלי לבחור שפה, עדיף php אך זה אינו הכרחי. ושאלת מיליון דולר: יש דרך להציג אתרים ללא שרת אינטרנט? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני פתחתי שרת http על המחשב. אני רוצה שאנשים יעלו אלי קבצים, עם התוכנה שלי(של השרת) אפשר להעלות אבל אני רוצה להכין אתר מסוגנן יותר שבו תיהיה האפשרות להעלות לי קבצים בצורה יפה ולא כמו האפשרות שנמצאת בתוכנה. (יש תמונה למטה של העלאה שנמצאת בשרת). אני ניסיתי ללחוץ קליק ימני (בתוך העמוד של השרת) ו "הצג מקור" וממנו העתקתי את הhtml לפרונט פייג. ניסיתי והוא באמת פותח לי את הסייר windoes על ידי לחיצה על "עיון"אבל שאני לוחץ על האפשרות האחרת "להעלות את הקבצים" הוא לא נותן לי להעלות אותם לשרת שלי. אני רוצה לדעת בבקשה איך אני מעביר את ה"עיון" ואת העלאה עצמה לאתר אחר שאני יעצב (בדומה לפלייפלייר וכו'). תודה ולהתראות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת משפט מהמשתמש (מחרוזת) ומאכסנת את המילים במערך. מספר המילים במשפט לא ידוע. ידוע שאורך כל מילה מוגבל ל80 תוים. מה שמפריע לי זה חוסר האפשרות להכריז על המערך אחרי קבלת הקלט. האם קיימת דרך אחרת לבנות את המערך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מידע כלשהו בSTACK, ורציתי לדעת אם יש דרך להעביר את המידע בSTACK הזה אל תוך הזיכרון. (עדיף בכמה שפחות פקודות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך לחשב מרחק וגובה של אובייקט המושלך בזווית. לכתוב פונקציה אחת שמחשבת את הגובה ואחת את המרחק(שימוש בנוסחאות (h = vyt - gt2 / 2; s = vxt. (g = 9.81 m/s2 ) התכנית תחשב ותדפיס את המרחק והגובה של הגוף עבור כל 0.1 שנייה. ** התוכנית תרוץ בלולאה אינסופית עד קבלת ^Z ((CTRL+Z הנה הקוד שכתבתי אבל הוא לא עובד.. מי יכול לעזור? #include <stdio.h> #include <math.h> #include <time.h> float highet(float, int, float); float horizontal(float, int, float); int main() { float V,T; int A; while (V!=EOF || A!=EOF) { printf("Enter the speed (0.0-100.0 m/s) and the angel (0-90 degrees): "); scanf("%f%d", &V, &…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד c# ואני צריך ספר... אין לי ניסיון קודם (חוץ מרקע מאוד כללי באסמבלי) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שינוי צבע במסך של וויזואל סטודיו??? משהו יודע????
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Cross thread invalid operation exception נגרם כתוצאה מהעלאת event של FileSystemWatcher. כאשר ה UI תופס את ה event ומנסה לעשות משהו (גם אם נתפס ע"י מישהו אחר ולאחר מכן מתחילה סדרה של קריאות לפונקציות כאשר מגיעים ל UI נזרק אקספשיין) פתרון שקיים שימוש ב invoke או שימוש SynchronizingObject delegate void CrossThreadOp(object param); private void ChangeControl(object param) { if (InvokeRequired) { Invoke(new CrossThreadOp(ChangeControl), param); } else { // Change controls here } } אני לא יכול לאתחל את המאפיין SynchronizingObject של FileSystemWatcher מהסיבה שהקוד שמרים את האירוע של ההודעה עם ה FileSystemWatcher נמצא בקוד שאינו נגיש ל UI או אפילו מבחוץ למחלקה שמשתמשת ב FileS…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לפתור את השאלה הזו אבל לא ממש הצלחתי , מקווה שתוכלו לעזור לי בה. 1. כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם ומחזירה מספר שבו כל ספרה אי-זוגית תוחלף בספרה קטנה ממנה באחד. כלומר אם התוכנית מקבלת : 3378 אז היא תחזיר : 2268 (מקבלת: 3968 מחזירה: 2868 ) מה שניסיתי בינתיים זה זה : אין ממש "כתובת קוד כזו כי אני לא יודע איך לשים כזה דבר אז העתקתי הכול : import java.util.*; public class halfsimilar { public static void main(String[] args) { Scanner reader = new Scanner(System.in); int num = 3378 ; System.out.println(peoola(num , 0)); } public static int peoola (int num , int digits) { if(num<10) { if(num%2==1) return (num-1) ; else return num …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך יוצרים מספרים אקראיים בין 0 ל-1 ב-C. עד כמה שאני זוכר ()rand נותנת לי מספר אבל כלשהו ולאו דווקא בין 0 ל-1.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בונה אתר כרגע, ורוצה שכדי להגיע לדף מסוים יהיה חובה לשים קוד מתאים. איך עושים דבר כזה? באיזו שפה? והאם יש קוד מוכן לזה? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל יש לי טופס <html> <head> </head> <body bgcolor="00003d" background="pics/back.jpg" bgproperties="fixed"> <form name="name" action="update.asp" method="post"> <center><font color="white"> <h2>Update your profile</h2><br /> <table> <tr><td><font color="white">Age:</td> <td><input type="text" name="Age" /></td> </tr> <tr><td><font color="white">E-mail:</td> <td><input type="text" name="Mess"/></td> </tr> <tr><td><font color="white">Personal Image:</td> <td><input t…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקרוא מערך של ביטים מקובץ ב Java בעזרת הספריה FileInputStream הבעיה היא שעבור ערכים מסויימים הספריה ממירה אותם מ Hex ל Dec בצורה לא נכונה לדוגמא אם בקובץ יש את הביתים הבאים: 00 00 15 A2 הספריה קוראת אותם לתוך המערך בגודל 4 באופן הבא [ 0, 0, 21, 94- ] ההמרה של 15 היא באמת נכונה ו 0x15=21 אבל למה למה הוא ממיר A2 ל 94-? עוד דוגמא 00 FF 03 00 אני מקבל מערך שמכיל את המספרים הבאים [ 0, 0, 3, 1- ] הצורה שבה אני קורא מהקובץ byte[] signa = new byte[4]; File file = new File(fileName);; FileInputStream fis = new FileInputStream(file); fis.read(signa, 0, 4); למישהו יש מושג למה זה קורה??? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, סיימתי תיכון לפני חצי שנה בערך, ואני מתגייס עוד מספר חודשים, בזמן הזה הייתי רוצה (אם זה אפשרי) ללמוד JAVA ברמה מספרת על מנת לעבור את בחינת הבגרות, ובכלל ללמוד את יסודות השפה. עשיתי 3 יח` של פסקל ואקסס בכיתה י-יא`, אבל פרשתי לקראת יב`, והבנתי שזה אפשרי להשלים ל5 יח`. האם יש ספר שמלמד מ0 JAVA (עברית או אנגלית?) שאתם יכולים להמליץ עליו? או לפחות מלמד JAVA באופן ספציפי לבחינת הבגרות? קיבלתי המלצה על הספרים: "תכנות מונחה עצמים בשפת Java" ו"עיצוב תכנה מבוסס עצמים בשפת Java" משהו מכיר, שמע? תודה מראש על העזרה =]
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבונה תפריטים כמו שצריך, עדיף שלא תיהיה מסובכת :s05: ??? :-[ אחים שלי תנו לי אותה בעזרה אני יגמול לכם בכל שאלה שתרצו יש לי ידע רב...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זימון מחיל המודיעין לפרויקט גמא אני מתלבט עכשיו אם ללמוד עוד שפת תכנות כמו PHP , כדי שיגביר את הסיכוים שלי להתקבל לגמא אני יודע עכשיו אסמבלר ופסקל. איך אני יכול ללמוד PHP ומה הכוונה כשאומרים שבונים איתו אתרים? זה לא שפת תכנות בפני עצמה?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים שבו יש טבלה עם שתי עמודות: העמודה הראשונה נקראת S_N והשניה נקראת ACTIVE העמודה הראשונה היא STRING, טקסט חופשי והשנייה היא BOOL, כן או לא. אני רוצה שתוכנת C# תראה את הטקסט ב- TEXTBOX2 נניח, ותבדוק האם קיים טקסט כזה בDATABASE בעמודה הראשונה והאם הוא בעמודה השנייה הוא מופעל או לא. איך עושים את זה? ובבקשה בשפה של די מתחילים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוק (אני מנסה לקלוט איזה מקשים הוקלדו ואז לעשות פעולות לפי זה) הבעיה היא שכשאני מריץ את התוכנית במחשב שבוא אני מתכנת הכל רץ חלק ובידיוק כמו שהתכוונתי אבל ברגע שזה במחשבים אחרים התוכנית קורסת
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי בעיה קטנה עם c++. יצרתי שתי מחלקות, candidate ו badCandidate. כאשר האחרונה יורשת מהראשונה. וכאשר אני מנסה לאתחל את badCandidate בצורה הבאה: Candidate = badCandidate(somevalues) ואני מנסה להדפיס את ערך type (סטרינג שמוגדר לשם הקלאס) מודפס לי תו ריק (כלומר כלום). מצורף הקוד של שתי המחלקות: public: Candidate(); Candidate(short,string,string,int); Candidate(const Candidate&); virtual ~Candidate(); virtual string getType(); short getId(); string type; string getFName(); string getLName(); int getPVote(); friend void operator<<(ostream& os, Candidate& Candid); bool operator<(Candidate); bool operator==(Candidate); friend…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש צורה פשוטה להוסיף לאתר יכולת לגבות תשלום באשראי? הדרישה היא כזו: יש לי שירות מסוים שלקוח יוכל לבחור מספר פרמטרים (נניח מספר ימים/ + סוגי תוספות וכו) ואז יוצג לו סכום כולל לתשלום. סכום זה הייתי רוצה לאפשר לשלם ישירות מהאתר (ע"י נותן שירות צד שלישי - כלומר שהאתר שלי לא יתעסק בהבטחה או שמירת כרטיסי אשראי) ראיתי פתרון שמציע PAYPAL אבל נראה לי שזה מתאים רק לרכישת פריטים בעלי מחיר קבוע - כמו חנות) ראיתי גם את חברת TRANZILA אבל לא הבנתי בדיוק איך הם משתלבים באתר שלי. אודה לכל מידע, הסבר, הדרכה, לינק שיוכל לתת לי כיוון לדרך פשוטה ובטוחה לפתור את הבעייה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה עכשיו כשהגעתי בפרויקט שלי לשלב האינטרנט... יש לי יותר מידי פרמטרים להעביר בין הצדדים שSTRING אחד יספיק בשבילהם... אז חשבתי על רעיון למה לא לשלוח כבר את כל המחלקות שאני צריך (נגיד לכל הקלינטים שלי אני כל פעם ישלח את הלוח וכל השחקנים). אני מודע שזה די גדול ולהעתיק אותם כל פעם גם דורש זמן, פשוט לא חשבתי על משהו יותר טוב מבלי לעשות שינוי מסיבי של כל הפרוייקט, בנוסף לקטע של הזמן שנשאר לי רק שבוע. בכל אופן עיניין אותי איך אני יכול לשלוח מחלקות שאני יצרתי ברשת.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריכה לעשות איזושהי תוכנית בעזרת Mathematica. הבעיה היא שעלי ללמוד את השפה לבד ונתקעתי עם כמה דברים: (אל דאגה, הרשיון חוקי! אבל האנגלית שלי לא משהו, ככה שההסברים שלהם לא תמיד עוזרים... ) 1. איך יוצרים את התוכנית כמו תכנה עצמאית, כך שהמשתמש יוכל להפעיל אותה מכל מחשב, ויראה רק את החלקים של הפלט? 2. איך יוצרים לחצן (כמו Button) שקולט לתוך משתנה? וזוהי רק ההתחלה.............. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי שלום השאלה מה לא עובר קומפילציה כאשר [CODEint a, *b, c[4]; 1. *(c+3) = 8; 2. a = *(c + *b); 3. *(c++) = 12; 4. c = b; 5. b = c; 6. a = (*c)++; 7. *(b+1) = (*c)++; 8. a = *b - *c; 9. *c = *(b++); 10. *(b++)= *(&a); ]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-