עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by generalA,

רציתי לדעת מה עושה הפקודה MUL בתוכנית הבאה: SQR: MOV SI,100H MOV BX,120H MOV CX,9H AGAIN: MOV AL,[sI] MUL AL MOV [bX],AX INC SI ADD BX,2 LOOP AGAIN RET והיכן מאחסנת הפקודה את התוצאות ואיך ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tzolerguy,

היי אני ניגש מחר למבחן במל"מ ... C .. מותר להביא דף נוסחאות לרשום בו מה שרוצים ... יש הצעות למה לכתוב בו?

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. שאלה פשוטה לי אליכם: מדוע בתכנית הפשוטה הזו המחשבת מכפלת שני מספרים, לא מספיק להכניס שני מספרים והתכנית מציגה את הפלט רק לאחר שקלט שלישי מוכנס? התכנית נעשתה ב-CodeBlocks. תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2010 בשעה 20:22:35 טוב נו, כמובן שפתרתי זאת על ידי הורדה של ה-\n מה-scanf. בכל זאת אשמח להסבר, מדוע זה קרה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. אני צריך לבנות דף שמציג שם , שם משפחה וגיל שהמשתמש מכניס לשיעורי בית.את השם והשם משפחה עשיתי בלי בעיה אבל הוא לא נותן לי לעשות אותו דבר עם הגיל, שהוא משתמש מסוג int..ניסיתי לעשות כל דבר שחשבתי עליו וחרשתי על הגוגל, אבל לא מצאתי כלום..למישהו יש מושג?תודה מראש.. הקטע שמסומן בכוכביות זה איפה שהבעיה.. <%@ Page Language="C#" %> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <script runat="server"> int age; string name, familyName; public void Page_Load() { name = Request.Form["userName"]; familyName = Request.Form["userLastName"]; *** } </script&g…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני יודע שהכותרת לא כל כך מובנת, אבל השאלה שלי היא פשוטה. בכל הטפסים של Win 7 (שזה כולל הלוח בקרה, מאפיינים, הגגדרות רשת, פשוט הכל !), הכל נכלל בתוך טופס נוח כזה.. הכוונה, משהו בסנגון דפדפן.. השאלה שלי כיצד ניתן לפתח כזה דבר? האם זה משהו שצריך לכתוב ידני או שיש איזו שהיא שיטת עבודה כזו? אני מתכנת ב-NET (C# או VB.NET), אני רוצה לדעת האם זה קיים שמה. אגב, יש מצב שזה קשור ל-WPF? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by modgod,

אממ, קודם כל אני די בטוח שההודעה לא קשורה לכאן, רק לא ידעתי בדיוק איפה למקם אותה. אני רוצה להציג את הסמיילי הזה באתר שלי: עכשיו, אני לא רוצה שיופיע לינק אליו, אלא שהוא יוצג כתמונה ממש כמו כאן. בהודעה אני פשוט לחצתי על "תמונה" כדי להראות את הסמיילי, אבל באתר רגיל שאני בניתי איך אני עושה את זה? איזה קוד יש? הנה הכתובת של הסמיילי: http://www.ee.bgu.ac.il/~talinker/smilies/sign20.gif תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by Salwaby,

אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולומר לי למה אי אפשר לעשות בתרגיל הבא ++a [size=78%]#include <stdio.h>[/size] void secret() { int a[] = {1,2,3,4,5}; int b, x = 0; for (b=5 ; b>0; b--) { x += *a; a++; } printf("%d\n",x); } עקרונית אני יודע בד"כ שבהתייחסות למערכים, הכוונה היא פוינטר למערך, ושניתן לקדם אותו וע"י כך בעצם "לקדם" את המערך גם כן.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by krabby,

---

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by marking,

אם יש אפשר קצת מידע על השפה. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yulia new,

שלום, החלטתי לעשות הסבה לתחום המחשבים. למרות שעשיתי תואר שני במדעי החברה, יש לי יכולת למידה גבוהה וגישה למקצועות הריאליים. אני מתכננת ללמוד במכללת מדיאטק הייטק ומתלבטת מאוד אם כדאי ללמוד תכנות או בדיקות תוכנה. היות שאני בת 34, אני מוטרדת בעיקר לגבי היכולת שלי להשתלב בשוק העבודה. באיזה משני התחומים יהיה לי קל יותר למצוא עבודה, בהנחה שאעבור את הקורס בהצלחה? תודה, יוליה

• 9 תגובות
    • 9.2k צפיות
  12. אני אשמח אם מישו יוכל להסביר לי על איפה כותבים ואיך מריצים ויותר חשוב זה שיפנה אליי באיציק 109354512 תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יצרתי כפתור שלחיצה עליו מפעילה את הפקודה stop על ה-Web Browser Control. בתיאור הפונקציה שנמצא באתר msdn, רשום: "Cancels any pending navigation and stops any dynamic page elements, such as background sounds and animations." מה שמתרחש במציאות - אם למשל נכנסתי לסרטון ב-youtube דרך ה-control ולאחר מכן אני לוחץ על הכפתור שיצרתי, ה-sound ממשיך לפעול ברקע. הקוד: איך אפשר לפתור את הבעיה (הבעיה היא בזמן ריצה כמובן)?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. כיצד מומלץ לממש (או מנגנון קיים) מנגנון הרשאות לאתר בתוך דומיין כלשהו? חשבתי לממש משהו פשוט שבודק אם המשתמש הנוכחי נמצא בקבוצה מסויימת בדומיין, אבל ניתן לעקוף כאלה מנגנונים בקלות. האם יש משהו יותר טוב? המנגנון הרשאות של ה-IIS אמין או לא? תודה.

15. שלום, האם מישהו יכול בבקשה לבנות לי "בוט" שפשוט ילחץ לי כל הזמן על החץ ימינה במקלדת ? (משהו כמו Auto Clicker רק שילחץ על החץ ימינה ) ואם אפשר אחד שילחץ כל הזמן על F8 . מי שיעזור אני ממש ממש אודה לו ! אני ממש צריך את זה! תודה ! ד"א שמעתי שבשפת C או C++ זה אמור לקחת שתיי שניות של עבודה . (הייתי עושה אם הייתי יודע C..אני פשוט מתחיל ללמוד רק שנה הבאה C++ בתיכון \= ) שוב תודה רבה רבה! מקווה שתעזרו כמו תמיד!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם !!! מחפש תוסף למהדר Turbo -c שמאפשר להוסיף תיעוד בעברית לקוד המקור . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by FireStar,

שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה ולמדעי המחשב. במסגרת לימודי אני לומדת תיכנות בשפת ++C. אני משתמש בתוכנת Tclite גירסה 3. לצורך הגשת העבודות למרצה, אני צריך גם להדפיס את הפלט המתקבל. אני עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP, וידוע לי שיש איתה כל מיני בעיות עם התוכנה. אך למרות זאת נאמר לי שיש שיטה להדפיס את הפלט. ניסיתי לפתוח חלון output בתחתית המסך ולאחר מכן לעשות לו copy לתחתית התוכנה, אך הפקודה של הקופי לא מודגשת לי ולא ניתנת לביצוע. האם מישהו מכיר דרך כלשהי להדפיס את הפלט ???

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  18. Started by -Tal-,

היי, אני מתכנת משהו ב JAVA ואני צריך להגדיר את המסד נתונים שלי ב ODBC. ברגע שאני מנסה לבחור ב MDB הוא רושם לי שגיאה Microsoft ODBC Administrator --------------------------- The setup routines for the Microsoft Access Driver (*.mdb) ODBC driver could not be found. Please reinstall the driver. המערכת הפעלה שלי - WINDOWS 7 x64 OFFICE 2007 אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by assaf990,

אני מקווה שעשיתי include באופן נכון לספריה שאני רוצה להשתמש בה זה הקוד ולאחריו הודעת שגיאה using System; using System.Text; using System.Text.RegularExpressions; using System.Threading; using NUnit.Framework; using Selenium; namespace SeleniumTests { [TestFixture] public class NewTest { private ISelenium selenium; private StringBuilder verificationErrors; [SetUp] public void SetupTest() { selenium = new DefaultSelenium("localhost", 4444, "*chrome", "[url]http://www.walla.co.il/"[/url]); selenium.Start(); verificationErrors = new StringBuilder(); } [TearDown] public void TeardownTest() { try { selenium.Stop(); } catch (Exception) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by danieltrt,

שלום לכולם אני לומד קורס ראשון בC++ ועד אכשיו עשיתי את כל התרגילים בלי בעיה אבל בתרגיל האחרון הוא נתן לנו לעשות פונקציה רקורסיבית ואני לא מצליח אנא עזרו לי הוראות לתרגיל: עליכם ליצור מערך דו מימדי בגודל 5X6 המכיל מספרים אקראיים בתחום 1 עד 10 . את המערך הינכם יכולים להגדיר בצורה גלובלית. הדפיסו בצורה מפורמטת את המערך. עבור כל תא בשורה הראשונה עליכם לחפש את הסדרות המונוטוניות היורדות. הצגת הסדרות חייבת להתבצע ע"י פונקציה רקורסיבית המקבלת בפרמטרים את הקואורדינאטות של התא הנוכחי. הצהרת הפונקציה תהיה void monotonic(int,int) . כל סדרה תודפס בשורה נפרדת. אתם יכולים להסביר לי איך פתרתם כי העיניין של הרקורסיה חדש לי מי שצריך צירפתי את התרגיל גם בקובץ תודה לעוזרים. [attachment del…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. צריך מדריך לASP.NET+VB+SQL בשביל פרוייקט יד הפרוייקט יהיה אתר אינטרנט ובתוך הקוד ישולב VB וSQL יש מדריך טוב שיסביר לי על זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Burned,

אוקיי לא מזמן התחלתי ללמוד את השפה כתבתי משהו קטן ואני רוצה לעשות שכשזה מסיין לעשות הכל, שזה לא יישר ייצא, לדוגמא שהתנאי של היציאה יהיה ללחוץ על אחד הכפתורים לפי מה שהבנתי זה משהו עם לולאת WHILE אבל אין לי מושג מה לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  23. צהריים טובים, איך אני מציג לצורך העניין נניח 5 ערכים הכי גבוהים ביותר בשאילתת SQL ... ניסיתי לחפש פונקציה שמגבילה את מספר שורות התוצאה כלומר שאני אעשה order by price ולאחר מכן להגביל את מספר השורות המוחזרות ל5 האם זה אפשרי ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. שלום לכולם, (מקווה שאני בפורום הנכון...) אני מנסה לתכנת ב MonoDevelop שרץ על אובונטו 8.04. התוכן עובר קמפול אך כשאני מנסה להריץ את הקוד אני מקבל שגיאה (Cannot execute "c++ t4". Executable not found: /home/yossi/c++ t4/c++ t4/bin/Debug/c++ t4.) ניסיתי משהו מאוד פשוט כמו: #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello world!" << endl; return 0; } אך השגיאה חוזרת. אשמח לעזרה והסבר מה אני מפספס\ עושה לא טוב. תודה מראש, יוסי. עריכה: איפה אני מוצא את השדה קוד? עריכה 2: אני צריך ליצור תוכניות שרצות תחת console, בעקרון אני אמור לתכנת בסביבת visual studio 2005/8. שוב תודה. עריכה 3: בעייה נפתרה. בעת יצירת solution חדש, אם כותבים קוד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי קוד asp שהורדתי מהאינטרנט שקורא מתוך טבלה את הרשומות ומציג אותן על דף האינטרנט... אך אני רוצה שהוא יקרא מתוך שאילתא, האם זה אפשרי ? תודה

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.