תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר עם שאלות במחשבים שקשורות לאלגוריתמים. למשל משהו בנוסח של אולימפיאדה במחשבים או שאלות של ראיון עבודה רק שחשוב לי שיהיה עם פיתרונות. אפשר גם באנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוכן גם אתרים בתשלום, אשמח לשאלות ברמה גבוהה של SQL (לא בהכרח לתפקידי BI/DATA-ANALYST)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אתר חינמי שאפשר להוריד ממנו FLASH של שעון חול בחינם. זה צריך להיות באיכות גבוהה. עד עכשיו כל מה שמצאתי בגוגל אלה רק דברים בתשלום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ברצוני להעלות אתר שכתבתי באינטרנט, הדרישה העיקרית שלי שתיהיה תמיכה בphp myadmin ובאפצי אם זה קשור ושיהיה בחינם תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בונה אתרים ולא רוצה להגיע למצב שיאשימו אותי בגניבת תמונות מהו האתר הכי גדול בתשלום להורדת תמונות? לא משנה המחיר רק שיהיה מגוון ענק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אתרים בסגנון של האתר הזה: http://www.freeactionscript.com/ אתרים שנותנים עזרים לאקשן סקריפט, עם כול מני קודים והצעות. תודה רבה וחג שמח! אלון
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך אתרים שמספקים כל מיני אתגרים בתכנות לשפת פסקל. אם יהיו גם תשובות אפשריות זה יהיה ענק. הרמה לא ממש משנה, הכל הולך. תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על 7
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש כבר זמן רב את הגרסה הישנה (והטובה) של Borland c 3.1 (הגרסה של הדוס בעלת הרקע הכחול) מכל חיפושיי מצאתי רק גרסאות של ממשק ווינדוס, ואני מחפש את הגירסה שלעיל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם קיים דבר לזה לC? אני יודע שלVB ולJAVA יש, אבל לא הצחתי למצוא משהו דומה לC. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש דרך טובה? הדרכים היחידות שמצאתי להעלאת כמה קבצים ביחד דורשות שאני אבחר כל קובץ בנפרד וזה גרוע להעלאה של 100 קבצים לדוגמא.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לתכנת בשפת C ואין לי מושג איך...אין לי ידע קודם ואם אתה יכולים להפנות אותי למדריכים בעברית זה יעזור מאוד...
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה להכין משחק מחשב בסגנון סדרת משחקי פיפוש (כאילו שיש רקע ואנשים מדברים מקדימה והם לא ממש מחוברים לרקע) עכשיו אני לא ממש יודע באיזה תוכנה אני אמור לעשות את המשחק הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי באיזה תוכנה בדרך כלל משתמשים למשחק בסגנון כזה ועוד כול דבר שהוא יכול להסביר לי על איך בונים משחק מחשב בכלל ובסגנון של פיפוש בפרט ?! תודה רבה מראש לכול העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מחפש דרך לקבל SMS למחשב ולא דרך איסיקיו, ככה שאפשר יהיה לעשות את זה גם בישראל =].
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שנה שעברה סיימתי תיכון עם 5 יחידות מחשבים.. כרגע יש לי די הרבה זמן פנוי וחשבתי למה לא לנסות ללמוד עוד קצת C# אבל הבעיה היא שאין לי מושג איך להתקדם.. הידע שיש לי בתכנות זה רק ה5 יחידות. יש למישהו עצות מאיפה אפשר ללמוד?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, זאת פעם ראשונה שאני כותב פה בפורום ואני צריך את עזרתכם במשהו. הייתי רוצה להתחיל ללמוד את אחת השפות הבאות: VC, C++ JAVA או דלפי. ואין לי מושג איך להתחיל ללמוד (עד היום למדתי בבית ספר אבל השנה כבר עשיתי את היחידות האחרונות כך ששנה הבאה אין לי יותר שיעורים) האם אתם יכולים להמליץ לי איך להתחיל ללמוד את אחת או יותר מהשפות הבאות?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיפשתי שנתיים ואנלא מוצא הורדה... ניסיתי MASM זה לא מתקין, ניסיתי NASN זה רק מביא ללינוקס, חוץ מ1 שלא עושה כלום אם אפשר כמה שיותר פשוט ונוח =] ובדרך אני לא אתנגד למדריך בסיסי מאוד (חבל שאין בנעוץ יחד עם שאר שפות התכנות)
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
מחפש החלפת קישורים עם אתרים: [list type=decimal] [*]בעלי אתרי PR1 ומעלה. [*]באוויר לפחות חצי שנה. [*]אתרים העוסקים בנושאים כמו: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעלי תוכן, ותוכן מתעדכן - לא אתרי פורטפוליו ולא פורומים בבקשה. האתר שלי:[list type=decimal] [*]בעל PR2. [*]באוויר 5 שנים. [*]האתר עוסק: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעל תוכן מתעדכן באופן קבוע. מבקש אנשים רציניים בלבד, תציעו אתרים ונסגור על החלפה. מבקש החלפה לאתרים שעליו קישור מוביל שגם משם יצא, לא מעוניין בהחלפות המוניות. למנהלים: במידה והאשכול אינו קשור לפורום בבקשה רק תעבירו אותו, חיפשתי פחות או יותר פורום מתאים לפתו…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשפר את הביצועים כאשר אני מריץ שאילתות.. וכן אני קראתי כבר על אינדקסים הבנתי שיש עוד דרכים שניתן להאיץ ולשפר ביצועים אשמח אם תפרטו לי נושאים ששווה לי ללמוד... אני מרגיש שאני לא הכי שולט בכל הנושא הזה ... לא ברמה שהייתי רוצה לדעת
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש ספריה בה ניתן לבנות כפתורים,צ'קבוקסים וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספר הדרכהטוב ללימוד с++ בעברית. אני יודע שתמיד עדיף ספר בשפה המקורית ואנגלית טובה צריכה להיות אצל כל מתכנת אבל בכל זאת אני מחפש המלצה למדריך בעברית ללימוד CPP. תודה לעזורים
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני יודע HTML ובניתי שתיים שלושה אתרים ובנוסף יש לי ידע בעיצוב גרפי (photoshop & flash) ואני רוצה להתקדם לעבר ASP ובעתיד גם שילוב של ASP מקושר Data Base. מחפש המלצה לספר טוב למתחילים מאוד. אין לי ידע בתיכנות כלל. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריך/ספר טוב שמלמד בצורה יסודית את השפה. כל המדריכים שנתקלתי בהם ברשת (באנגלית/עברית) רשומים בצורה מאוד שטחית, אני מתכוון שפשוט מלמדים את הפקודות ולא כיצד הם משפיעות על הזיכרון ואם זה טוב או לא לתכנת בפקודות הנ"ל, ולא כמו באוניברסיטה שמסבירים רעיונות ומה עומד מאחוריו. יש ניסיון ב-C וC++. אשמח להמלצה לגבי אחת מהשפות האלו: C#, python, java וכל שפה מודרנית ושימושית לימינו לעבודה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-