תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור שעון אנלוגי. ובשביל זה אני צריך לצייר שעון וכמה קווים. השאלה, איך עושים את זה? מה הפקודות? <עדכון> ניסיתי ליצור שעון אנלוגי, יצא לי סה"כ עיגול והקווים, אבל אין לי מושג איך לגרום להם לנוע, וגם לנוע בסינכרון עם השעון של המחשב. וגם, יש במקרה אתר אינטרנט עם עבודות בC של תלמידים בתיכון<?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי THREAD נפרד שמפעיל התראה קולית כל עוד ערך BOOLEAN TRUE. כאשר אני משנה את הערך של המשתנה לfalse בתוכנית הראשית אז המשתנה לא מתעדכן ב- THREAD. איך מעדכנים משתנה ב- THREAD בזמן הריצה שלו. ז"א אומרת צריך ליצור EVENT שיתריע על השינוי אבל איך מעדכנים את ה- THREAD? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. כיודע לי יש שתי סוגים של סוקטים, כאלה ש"חוסמים" וכאלה ש"לא-חוסמים". בשביל לדוגמא לממש צ'אט רב משתמשים בסוקטים חוסמים אלאץ לפתוח לכל משתמש thread שינהל את הסוקט שלו (בעיקר לקריאה ממנו). בסוקטים לא חוסמים לא אצטרך את זה, אך ההגיון אומר לי שזה נעשה מאחורי הלקעים בכל מקרה. אשמח לדעת מתי נכון להמשתמש בסוקטים לא חוסמים ומתי בכן חוסמים, ואם אפשר סטטיסטיקה מסויימת אולי לכמות ה threads כתלות בכמות החיבורים הפתוחים, וגם יעילות של התעבורה בכל אחד מהמקרים. אני מחפש דברים כאלה כבר מספר ימים ולא הצלחתי למצוא כלום. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אפליקציה שתהיה בא אפשרות לקנות מוצרים אני רוצה לתת ללקוח אפשרות לשלם בכרטיס נכנסתי אתר של apis mastercard and via קצת הלכתי לאיבוד יש למשהו ניסיון אם זה אני לא בטוח שאני הולך בכיוון הנכון יכל להמליץ על אך למה כמה איפה איזה סוג כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני משתמש ב rainmeter ואחת מהאפליקציות מציגה את מזג האוויר עכשיו צריך לקנפג אותה כדי שיציג את אזור האזור שלנו , אחרי חיפוש הגעתי להסבר הזה : http://docs.rainmeter.net/tips/webparser-weather-location-code אני מבין מה צריך לעשות ויש לי את הקוד של אזור הזמן שלי אבל אני לא מוצא איפה לערוך בקובץ של האפליקציה. [Rainmeter] Author=P2C | toastbrotpascal.deviantart.com Update=1000 @include="#SKINSPATH#\ABP\Variables.txt" @include2="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#\Colors.txt" [Variables] Closed=0 Open=1 [BG] Meter=IMAGE ImageName=WeatherBG.png Path="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#" [BG2] Meter=IMAGE ImageName=WeatherBG2.png Path="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#" Y=115 Hi…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היה לי קוד כדי להציג / להסתיר div בעמוד שלי, אני השתמשתי ב inline styling ושינית את ה display. אחרי שקראתי מדריך של google החלטתי לשנות את הקוד ונעזרתי בדוגמה שלהם. לצערי הקוד החדש לא עובד ב explorer. דוגמאות ניתן לראות: http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.php ו- http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/index.html הבעיה היא שכשהקוד מופעל מה event listener הוא לא מזהה נכון את האוביקט שבו הוא נימצא. האם למישהו יש פתרון? עדכון: הבעיה נפתרה, הוספתי ארגומנט לפונקציה והשתמשתי ב target.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למדתי לפני כמה שנים ויזואל בייסיק אבל די שכחתי את השפה. רציתי בשביל רענון סתם לעבוד על מאקרו באקסל לפתוח איזשהו טופס ולמקם עליו כדור קטן, ואני רוצה שבהיבהוב של עכבר מעל הכדור הוא יקפוץ למשבצת אחרת אפילו רק שהסמן מתקרב אליו שהכדור יברח משם. ורק במקום מסויים בטופס הוא לא יזוז. יש בויזואל בייסיק פקודה בשם click משהו ? אפשר בעקרון להזכיר לי עם אלו פקודות אני צריך לעבוד כדי לבצע את זה ? כי ממש שכחתי הכל
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבנות קיצור דרך לחשבון דוא"ל שלי בוואלה ככה שיכנס ישירות לחשבון שלי. אני כבר ממש מזמן לא השתמשתי בשפות אינטרנט ולכן אני לא ממש מצליח! השיתה בה אני רוצה להשתמש היא פשוט להעביר פרמטרים של שם משתמש וסיסמא לעמוד אליו נשלח המידע כשאני נכנס באופן רגיל. ניסיתי להכין לבד אך לא יצא לי! כותובת שניסיתי (לפי שמות המשתנים של תיבות הטקסת של קוד המקור בכתובת http://mail.walla.co.il): http://mail.walla.co.il/index.cgi?username=MyUserName&password=MyPassword במקום מה סמסומן באדום כתבתי את שם המשתמש שלי והסיסמא! בבקשה תעזרו לי להכין קיצור דרך כזה! תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, *הכותב חסר כל ידע או ניסיון בתכנות* כבר הרבה זמן שאני מחפש לקרוא בצורה רצינית על אחסון אתרים או אחסון של DB של אפליקציות. אני חושב לפתח אפליקציה ואני מנסה להבין עכשיו את הצד של הbackend כולל הפן של האחסון, איך זה עובד, ויותר חשוב מה האפשרויות שמוצעות כיום בשוק. שהתייעצתי עם חברת פיתוח הציעו לי אחסון של AWS בכמה מאות דולרים לחודש, אבל זה היה נראה לי מיותר ויקר. לכן אני אשמח לקבל כל הפניה למידע בנושא (חיפשתי בגוגל אבל אני נתקל ביותר מדי פרסומות ולא בתוכן מקצועי). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... התחלתי ללמוד באוניברסיטה(שנה א') ויש לי תרגיל ב-C שאני צריך להגיש... הבעיות שלי הם שכל פעם שאני מנסה לקמפל את הקובץ אז הוא לא נותן לי(השגיאה מופיעה בתמונה...) כמו כן כשאני מנסה להעביר את הקובץ לשרת של האוניברסיטנ(telnet) ולהריץ אותו באמצעות GCC הוא נותן לי את גם שגיאה... מישהו יכול לעזור לי להבין מה השגיאה ואיך אני מתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התחלתי לכתוב קליינט פשוט ל STMP ב python, אבל מהר מאוד נתקלתי בבעיה. from socket import * from string import * import os s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server = "out.bezeqint.net" port = 25 try: s.connect((server, port)) except: print "connection failed!" exit(1) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "220" if not ok : print "error connecting to server" exit(1) compname = os.environ['COMPUTERNAME'] s.sendall("HELO " + compname) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "250" if not ok : print "error saying HELO to server" s.close() exit(1) s.close() הבעיה היא שהתוכנית נתקעת ב data = s.recv(1000 השני, ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל בכל העניין, אבל עדיין לא מבין למה לא הולך לי בתרגיל הזה. אני לומד את השפה דרך הספר "המדריך השלם לשפת C" הוצאה שנת 1998 התרגיל: קלוט מספרים חיוביים או שליליים ומצא את המקסימלי מביניהם. יש לקלוט עד שיקלט המספר 0 או עד 5 מספרים לכל היותר. התרגיל בא אחרי חומר על לולאת while אז צריך לבצע את התרגיל בעזרתו. הקוד: #include "stdafx.h" #include <stdio.h> void main() { int i=0, top=0, input=1 ; while(i<=4 && input!=0) { printf("enter a number: "); scanf("%d", &input); if(input>top) top=input; i=i+1; } printf("the biggest number is: %d", &top); } אני משתמש ב visual c++ 2008 בגלל זה יש את הספריה הראשונה. מה שקו…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
import java.util.Scanner ; class test { pubilc static void main(String[] args) { int temperature; Scanner sinp = new Scanner(System.in) ; System.out.print("Please type the temperature (deg C):"); temperature = sinp.nextInt(); System.out.print(temperature); } } יש שגיאה אחת היא למטה בקובץ , מה לא בסדר ? ועוד שאלה , כשאני עושה import זה משנה איפה שמרתי את הקובץ ? כלומר אני חייב לשמור את הקובץ של הקוד בספרייה מסויימת ? או שזה לא משנה ? כלומר בדוגמא שלי שמרתי את הקובץ ב <:c [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי לפני שנתיים 5 יחידות בבגרות c#, והחלטתי עכשיו ללמוד קצת java , בקיצור יש לי בעיה קצת מוזרה, import java.util.Scanner; public class hfghfgh { public static void main(String[] args) { Scanner in = new Scanner(System.in); System.out.println("Please enter num of your brothers:"); int x= in.nextInt(); System.out.println(" please enter the name of the first brother"); String name1 = in.nextLine(); System.out.println(" please enter the name of the second brother"); String name2 = in.nextLine(); System.out.println(name1 +name2); } } כשאני מריץ את התכנית - בהתחלה היא מבקשת …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. אשמח אם מישהו יעזור לי או יסביר לי איך אני לוקח תוכנית בC# ומתרגם אותה לאלגוריתם. בתודה מראש,אור.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קראתי קצת על הרחבת תגיות, והבנתי אבל קצת בצורה מבולבלת, הייתי שמח אם תעשו לי קצת סדר בדברים אז אני ארשום את זה בסעיפים שתוכלו לענות לי בתשובות לפי סעיפים תודה מראש!!! 1. יש את הxaml parser שהוא בעצם מפענח את התגיות לצורה ויזואלית. 2. לכל תגית יש מאפיינים , תכונות שכל תכונה הערך המתקבל חייב להיות string ואם הxaml parseer נתקל בערך שהוא לא string הוא מחפש איזה ממיר (converter) שיקח את הערך המוצב ויהפוך אותו לערך string . 3.לא בכל מצב הוא יכול להפוך ערך מתקבל לstring ואז הוא שולח הודעת שגיאה למשתמש , לכן יש דרך אחרת שניתן לשנות ערכים בתגיות 4. דרך נוספת להמיר היא לעשות הרחבת תגיות על ידי יצירת ילד לדוגמא אם נרצה לשנות צבע לתגיד בשם grid אז ניצור תת תגיד בשם grid.back…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
השאלה היא ככה: נתון עץ חיפוש בינארי שמפתחותיו שונים זה מזה ובו שני מפתחות x ו-y. אם ל- x בן ימני ול-y בן שמאלי אזי y אינו העוקב של x. נכון\לא נכון. התשובה היא כמובן לא נכון עשיתי ציור של עץ בינארי לפי הדרישה השאלה אם ציירתי את זה נכון או לא ?? הצלחתי לבלבל את עצמי אפילו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו באמצע שיעור ואנחנו מנסים לעשות תרגיל והמורה שלי לא יודעת את התשובה כי היא לא בדיוק יודעת C# אז אני צריך עזרה עם התרגיל הזה: int num,pras=0; num = int.Parse(Console.ReadLine()); switch (num) { case 15: pras = pras + 1000000; case 14: pras = pras + 200000; case 13: pras = pras + 1000; case 12: pras = pras + 20; break; default: זה שCASE 15 אמור לקבל את כל הכסף של השאר וה14 מקבל את 13 ו 12 ו13 את 12 אבל אם לא שמים BREAK בסוף הוא נותן ERROR אז איך אפשר שזה ימשיך בלי הBREAK תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי שאלה בפונקציות שאני צריך לקלוט מערך בין N תאים (N=6ׂ) ולבדוק אם יש ערך במערך שהוא מחלק את כל התאים משמאל שלו וכל התאים מימנו מתחלקים בו אם יש תא כזה הפלט צריך להיות מספר התא הראשון (כאשר יש כמה תאים אז התא הראשון) אם אין אז הפלט יהיה -1. זה הקוד שכתבתי ומשום מה הפלט ריק..אשמח לעזרה מה הבעיה בקוד הזה //------include section------- #include <iostream> #include <cstdlib> //------std section------- using std:: cin; using std:: cout; using std:: endl; //------const section const int N = 6; // The size you want to set //---prtotypes section---- void read_data (int arr[]); int divide_left(int arr[]); int divide_righ…
-
- 42 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איך עושים טבלה כזאת http://img259.imageshack.us/img259/6778/table2bg.png
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני עובד בויזואל סטודיו ויש לי קוד שהוא לא מסודר, אני רוצה לסדר את כל השורות שיתחילו מאותה נקודה , במקום לסדר שורה שורה האם קיים קיצור דרך בו אני יכול לסמן מספר שורות ואז אני עושה להם שיפט במכה אחת?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש מישהו שמכיר, יודע או למד את שפת התיכנות MATLAB? לפי מה שאני יודע, זו שפת תיכנות לא הכי נפוצה בעולם, והיא גם קשה להבנה. אני לומד לתואר ראשון בהנדסת מכונות, ושם לומדים את שפת התיכנות הזו - והיא כמו סינית בשבילי. האם יש מישהו שיכול אולי להמליץ לי על מדריך טוב של השפה, עדיף בעברית - אם יש... תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי , אשמח שתשלחו חומרים על אלגוריתם שיבוץ גנטי בעיקר ב #C וגם קודים בנויים שאפשר להשתמש בהם זה דיי דחוףף תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איך אני יכול לקלוט מחרוזת ולהדפיס אותה פעמיים, נגיד ומהמחרוזת היא ABC אז להדפיס ABCABC אני יותר צריך שתדיגו לי איך מגיעים לדף עם הנוסחאות של הג'אווה , משהו עם ה F1 , (התוכנה זה eclipse )
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-