עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by majin_omri,

ערב טוב, יש כאן מישהו בפורום שמתכנת משחקים ב- C++ עם הסיפרייה הגראפית Allergo? בדיוק היום התחלתי ללמוד אותה, ואני רוצה להגיד לכם שזאת הסיפרייה הגראפית הכי פשוטה שראיתי עד כה. הייתי שמח לדבר עם אנשים שכבר יודעים הרבה על הסיפרייה הנ"ל אז יש בפורום מישהו כזה? נ.ב: הנה המדריך שאני לומד ממנו: http://www.loomsoft.net/resources/alltut/alltut_index.htm תודה, עומרי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rubiliani,

מה הפקודה שה-JFrame יפתח אוטומטית ב-FullScreen?? חיפשתי בכל הסביבת פיתוח ולא מצאתי.. אני משתמש בNetBeans 5.5.. אני בטוח שיש פקודה כזאת.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by pppuser,

שלום לכולם יש ברשותי שרת win Srv 2008 r2 שמותקן עליו WDS שלאחרונה עושה יותר מידיי בעיות אני מחפש פיתרון להפצת תוכנה ברשת ארגונית שיהיה טוב יעיל וידידותי ושניתן להשמיש אותו באמצעות PXE אודה לכל עזרה שאוכל לקבל תודה מראש

4. Started by ZuBi,

שפה דלפי. הבעה שלי היא עם הפונקציה copyfile כשאני מנסה להעתיק איתה קובץ למחשב חוצי,רימוט,רשת. הבעיה שזאת לא פונקציה חוסמת כאילו. אני לא יכול לדעת מתי היא מסתיימת אפילו עם אני בודק while not true זה לא טוב בגלל שיכול להיות טיימאוט או שלא הצליח להעתיק אז שאלתי ? איך אני יכול לדעת מתי זה מסתיים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Salwaby,

סליחה על הבורות, התחלתי ללמוד את השפה לפני שבועיים. המטרה של התוכנה למצוא את המחלקים הראשוניים של מספר, אבל ללא חזרות. נגיד של 50 הם 2 ו 5 (לא 2, 5 ו 5). הצלחתי לכתוב את התוכנה ככה שתציג את כל המספרים, אבל אין לי מושג איך לסנן מספרים חוזרים ; [/font][font=arial]#include <stdio.h>[/font] [font=arial]void factor_rec(int n)[/font] [font=arial]{[/font] [font=arial] int i;[/font] [font=arial] for (i=2; i <= n; i++)[/font] [font=arial] { [/font] [font=arial] if (n%i==0)[/font] [font=arial] {[/font] [font=arial] printf("%d ", i);[/font] [font=arial] factor_rec(n/i);[/font] [font=arial] return;[/font] [font=arial] }[/font] [font=arial] }[/font] […

6. Started by הילה2000,

שלום לכולם מישהו יודע איך מגדירים בHTML רקע לאתר שהוא סוג של PATTERN לדוגמא הרקע החום עם העיגולים באתר הנ"ל http://www.iah.org.il תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MasterGal,

שלום חברים, אני מנסה ללא הצלחה לרשום בקוד PHP, שליחה של נתונים מform רגיל ב html למייל הפרטי שלי באמצעות php. השרת שאני מאכסן את האתר הוא שרת unix תומך php. יש אפשרות שאני לא עושה משהו נכון? צירפתי את הקוד ה PHP ואת הקוד ה HTML שרשמתי למטרת הטופס.. אשמח אם תעזרו לי אני משתגע... PHP Code: (sendmail.php) <?php /* Detail of Subject and My email Adrress */ $emailSubject = 'You have a new Email from: |'; $webMaster = 'gal22_5@walla.co.il'; /* Details from the customers */ $nameField = $_POST['name']; $emailField = $_POST['email']; $PhonenumberField = $_POST['Phonenumber']; $areaCodeField = $_POST['areaCode']; $emailCheckField = $_POST['emailCheck']; $phoneCheckFi…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DiseaseDor,

שלום ! אני לומד 5 יחידות מחשבים בשפת ג'אווה ואני רוצה להרחיב קצת את ידיעותיי ולצאת מהמסגרת .. לא מבקשים ממני באיזה שאלה פה לאתחל מערך כתכונה לעצם מסויים בפעולה בונה אבל אני בכל זה רוצה.. אז העצם הוא HOSPITAL והמערך הוא גם עצם מסוג PATIENT .. ואני לא יודע כמה חולים ביה"ח יכול להכיל .. אני שמעתי איפשהו שאפשר להגיד מערך שכל פעם שאני מוסיף תא הוא יגדיל את האינדקס שלו ב-1 .. איך אני עושה את זה ? (במידה והמערך הוא מסוג Patient) .. תודה רבה =]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by פיני1805,

שלום, איך עושים חיסור טבלאות ב-HEIDISQL. עם הפקודות MINUS,EXCEPT,INTERSECT זה לא עובד. לדוגמא:[pre]SELECT* FROM `users` MINUS SELECT* FROM `users` WHERE `utype` = 1 [/pre][pre] [/pre]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם. ברצוני להתחבר למסד נתונים sql server 2008 r2 express ובטבלאה ספציפית לשלוף ערכים ממקום מסוים, לעדכן ולמחוק. לדו: טבלת משתמשים, אני רוצה שיהיה ניתן להוסיף משתמש , למחוק אותו (עפ"י חיפוש אם קיים) ולעדכן. כל זה חייב להיות בזמן אמת וחשוב לדעת שהטבלה חייבת להתעדכן כל הזמן ומהר (לדו: לכל משתמש יש כסף בחשבון והוא משתנה מאוד מהר בהתאם לפעולותיו) אשמח לכל עזרה שתבוא זקוק לזה מאוד.. שיהיה יום טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mudale222,

היי כשאני לוחץ כל F5 רצוף בשביל לרוץ עד לקטע "המעניין", אם אני לוחץ ארוך מדי, קופץ לי הודעת שגיאה והמשתנים שאחריהם הדביאגר עוקב נעלמים מהמסך העליון. התכנית ממשיכה לרוץ אבל זה כבר לא שווה מבחינתי כי אני לא יכול לעקוב מה הולך בתוך המשתנים. מערכת הפעלה UBUNTU. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אני מנסה לקמפל פרויקט ב-VISUAL . כשהוא בקובץ אחד עם ההצהרות והכל הוא עובד מצוין וכשאני מחלק ל-HEADRE אני מקבל הודעת שגיאה והפכתי תאינטרט בשביל תשובה ואןןןןןןןןןן error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl alias(struct avl * *,int,char * *,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl history(struct hist * *,struct hist * *,int,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl set(struct avl * *,int,char * *,char הפונקציות הן שלי וכמו שאמרתי כשהכל היה בקובץ אחד זה עבד מושלם. אני משתגעעעעעעעעעעע תודה רבה למי שיעזור ואם אפשר אני גם ישלח את זה למי שמבין שמתי אינקלוד כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by humus10,

שלום לכולם, התחלתי לעסוק בתכנות ב ASP.NET לפני כחודש. עכשיו יש לי הצעה לעבור לפיתוח ב BIZTALK של מיקרוסופט ( כמו שהבנתי זה BPM - שכבה בינונית בין DB ל UI ) המקשרת בין כל סוגי בסיסי נתונים ומנהלת תהליכים. מי שהציע לי את העבודה , אומר ש BIZTALK הוא העתיד והוא מתבסס על .NET. האמת אני אוהב יותר את UI ובכלל לראות עם מה אני עובד , מה שנראה לי שב BIZTALK זה לא ככה, אלה עבודה מאחורי הקלעים ( ליצור תהליכים ב DESIGN MODE , ומקסימום לכתוב איזה WEBSERVICE ) עכשיו אני בדילמה, האם BIZTALK הוא נושא מתפתח, בעל פוטנציאל לעתיד כמו ASP.NET ? האם זה משעמם? כל תגובה תעזור 10X

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Wizard Of Oz,

תיכנתי העבר והפסקתי ואני רוצה לשוב לתיכנות ואני צריך תוכנות אז רציתי לדעת מאיפה אני משיג תוכנות.... ואם יש המלצות לשפות מסויימות אשמח דעות (עם נימוקים) תודה....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני רוצה לדעת איך אני יכול ליצור סביבת עבודה של Windows ב++C מצאתי קובץ נורא ארוך ואחרי שעברתי עליו ויצרתי חלון איתו יצא לי משהו ממש מכוער ואני רוצה שיווצר משהו קרוב לחלונות של הוינדוס ככול האפשר אם למישהו יש כזה דבר אני אשמח אם תוכלו לשתף או לשלוח לי במייל תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני יושב על פרוייקט גמר שנכתב ב-VB .net בפרוייקט יש לנו כ-5 מחשבים שמתקשרים באמצעות הראוטר, בניתי את השרת ואת הקליינטים השונים בהתבססות על מחלקת ה-TcpClient מפני שאני צריך שהתקשורת תיהיה כמה שיותר מהירה אני מעוניין לדעת מהן ההגדרות הכי טובות שאצטרך להגדיר בכדי שהמידע יעבור בין המחשבים בצורה המהירה והטובה ביותר. ההגדרות שביינתים יצא לי לשחק איתן הן SendBufferSize , RecieveBufferSize ו-NoDelay. מפני שהייתי צריך לנתח את המידע שאני מקבל ולעבור בייט בייט, ככול שהSendBufferSize וה-RecieveBufferSize גדולים יותר יש עליי לסרוק יותר בייטים, וייתכן שרוב הבייטים שישלחו יהיו בעלי ערך של אפס בגלל שהמידע שאני שולח הוא מידע קטן (כמה בייטים סה"כ) אצטרך לעבור גם על הבייטים שהם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by spinchicken,

אני מתכנת ב ++visual C ויצרתי קובץ טקסט שהוא בעצם עמודות בגרף מופרד בטאבים. האם אפשר לקרוא מהC לאקסל שייצור מהקובץ גרף?

19. Started by liran2003,

שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Nahum2,

ה DEBUGGER לא רוצה לעבוד... איך לעזזל נכנסים עליו.... אני שם BREAKPOINTS אני ב DEBUG ושום דבר לא קורה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Eran-s,

האם זה אפשרי? זכור לי שב-2003 היה אפשר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ori2694,

שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Moty_p,

כך הפורטל החדש שאני בונה נראה (במצב משתמש מחובר) http://img2.timg.co.il/forums/1_152262511.png התפריט העילון פותח את התוכן שלו באותו חלון בעזרת אג'קס החלון הנ"ל משנה את גודלו בהתאם שיניתי את הגרפיקה של הפתק כמו שאתם רואים וניתן לגרור אותו לכל מקום כל לחיצה על החלון או על הפתק או דברים אחרים מעלה את ה ZINDEX שלו ומעלה אותו כך שתמיד יהיה עליון אבל אני בבעיה: איך כדי לעשות את התיקיות ולהציג למשתמש שהוא נמצא במצב מחובר עם שם המשתמש שלו? אם לפתוח את התוכן של התיקיות באותו החלון? מה אתם אומרים? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!

24. אני צריך להשוואות את האינדקסים ולבדוק עם המערך הראשון שווה למערך השני ואותו דבר ההפך עם המערך השני שווה למערך הראשון יש לי בעיה ב check אני לא יודע איך להשוואות אותם זה התוכנית : .model small .stack 0FFFh .data mar db "ctov marh1 : $" mas db "ctov marh2 : $" shavim db "shti amarcfim shavim$" no db "error$" arr db 5 dup (0) arb db 5 dup (0) ten db 10 errorr db "no digit$" sum db 0 num db 0 .code Start: mov ax, @data mov ds, ax lea dx,[mar] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh1 call printMarh1 call printenter lea dx,[mas] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh2 call printMarh2 call check sof: mov ah,4ch int 21h ok : lea dx,[sh…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם. אני רוצה להכיר לכם מערכת חדשה ושמה phpSB או phpShoutBox. זו מערכת שאני בניתי וזה גם במערכת הראשונה שלי בכלל ב php שבניתי בנתיים יש רק דמו אם יהיו בקשות אני ישחרר את הבטא לציבור הרחב. קצת על המערכת: מערכת זו היא מערת של תיבת צעקות או אפשר לומר צ'אט. התקנת המערכת: נכון לעכשיו בגירא 1.0 בטא ההתקנה היא ידנית כלומר צריך להריץ את הקובץ sql_db.sql דרך לוח הניהול של בסיס הנתונים והוא יצור את כל הטבלאות הדרושות. מבנה בקבצים: phpSB: install sql_db.sql language lang_english lang_main.php lang_about.php templates vix images about.gif cellpic.gif cellpic1.gif log…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.