עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם, רציתי ללמוד אקסס כבר הרבה זמן,ועכשיו התמזל מזלי וחבר שלי הציע לי לעשות איזה פרוייקט שיכול לעזור לי להבין יותר טוב, אבל יותר חשוב זה יעזור לו ולאבא שלו בעסק. אז ככה: הוא עוסק בייצור עוגות גבינה עם שוקולד או דובדבנים,הייצור מתבצע בבית וכל יום הם מייצרים כמות נכבדת של עוגות. הבעיה היא שהוא לא יכול לעקוב אחר הייצור והביקוש של העוגות. הוא רוצה לדעת כמה הוא מייצר ביום, ובשלב מאוחר יותר לעשות חתך לאחור ולדעת באיזה תקופה העוגות נמכרות יותר ובאיזה תקופה פחות. לדעת איזה ספק משלם יותר ומי פחות וכו'. הבעיה שלי שאין לי כיוון בכלל איך מתחילים פרוייקט כזה,יש לי ידע בסיסי מאוד ברקסס ורק לאחרונה התחלתי להבין איך זה בדיוק עובד אשמח אם תעזרו לי... בתודה מראש גל.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by fakeme,

שלום, אני מחפש שרת אחסון חינמי שמאפשר העלאת קבצי ASP.NET 2.0. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mystic,

למדתי בערך איך לעשות NAVIGATION BAR . השאלה שלי היא נגיד והבר מאונך (לדוגמא צמוד לצד שמאל של החלון). נתקלתי בבעיה כשרציתי לעשות שכאשר אני מסמן קישור מסוים הוא נפתח לעוד כמה, אני יודע לעשות את זה אבל בגלל שהבר מאונך הם נפתחים על קישורים אחרים..איך אני עושה שהבר שנוצר כאשר אני מסמן עם העכבר את אחד הקישורים יהיה ליד הבר המקורי אבל הקישורים בו ילכו במאונך ולא במאוזן? מקווה שתצליחו להבין ולעזור, תודה

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  4. שלום אני מנסה לבנות סוג של מסד נתונים ליחידה של בצבא. 1.אז ככה יש לי טבלה עם עמודה אחת שיש בא שמות: למשל: 1.דוד 2.דודו 3.דורון 4.אייל 5.משה עכשיו אני רוצה לעשות שאילתה שתבקש מהמשתמש להכניס אות , ואז ברגע שהאות שהוא רשם קיימת הוא יראה לי את השם. למשל: 1.אם הכנסתי את האות מ - אז הוא יציג לי את רק משה. 2.אם הכנסתי את האות ו - הוא היה מציג לי את דוד דודו ודורון. איך אני יוצר כזאת שאילתה.. 2.ועוד שאלה נגיד ויש לי במקום שמות יש לי משפט: אבא, חיים ומשה הלכו לעבודה אני רוצה ליצור שאליתה , שתבקש מהמשתמש מילה ותריץ חיפוש על המשפט. ברגע שבמשפט יש את אותו מילה אז המשפט יוצג.. תודה אשמח אם תיצרו איתי קשר ב אי סי קיו: 259049552 או במסנגר comeback.t@gmail.com

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  5. שלום , שמי קורן . לאחרונה עלה לי לראש רעיון לפיתוח שירות זיהוי שיחה חסומה , האומנם , שירות זה כבר קיים אך העלות גבוהה , מאוד. לאחר קריאה והתעמקות בנושא הבנתי שזה לא כזה קשה להבנה ולפיתוח, אך עולה לי השאלה הבאה: יש לי DID , של ספיקו , לא נבדק בינתיים אם מעביר ANI , cnam, אבל לניסוי זה מספיק כרגע , השאלה שלי היא יותר טכנית מאשר הבנתית , אין לי טלפון אייפי בבית , אך יש לי שרת Asterisk , האם אפשרי לחבר תשרת ל did שמספקת למשל חברת ספיקו ? אם כל מה שצריך זה השרת + הבנה+ did , ללא sip בייתי , אז אני מאמין שתוך מספר ימים אני כבר אתחיל עם הבנייה ואקווה לסיים תוך מספר ימים , ומה שחשוב שאני אמכור שירות כזה במחיר הגיוני מאוד , הרי 400 שקל לשירות כזה לחודש זה מאוד מוגזם , המספר did ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי, אני מעוניין לעשות אפשרות הרשמה דרך אפליקציה לאייפון\אנדרויד הבעיה היא שאני לא יודע איך הסיסמאות שמורות חשבתי בהתחלה שהם שמורות ב md5 אבל הדבר לא הגיוני לפני הפורמט רשמתי שתי משתמשים חדשים עם אותו סיסמא וקיבלתי שתי סיסמאות שונות הראשונה עם שם משתמש test3 $P$BmGX4ij39oOx7jO.9l90bcayan15o6/ השנייה עם שם משתמש test2 $P$BvjZOSnWgg4s3rzwfmlg.TzvJciu6s/ הסיסמא היא 123456 מה שאומר שיכול להיות שההצפנה מכילה בתוכה את השם משתמש וכמובן יחודית לאותו שם משתמש למישהו יש מושג איך אני מצפין גם משתנה מסויים להצפנה הזאת ? חשבתי גם לבצע POST לדף של ההרשמה אבל זה בלאגן בתרגום הנתונים שנקבל, אלא אם כן יש לזה API או משהו ?? עריכה: הבעיה נפתרה אחרי מחקר קטן יש להם פו…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  7. המטרה שלי לדעת לפתח תוכנות ולעבוד בהייטק. עכשיו רציתי לדעת מה בידיוק האפשרויות שלי מלבד לימודי מדעי המחשב באפיק מעבר באו"פ? האם ישנם עוד אפשרויות כגון למידת קורסים של שפות ספציפיות וכו? אני מקווה שהשאלה שלי היית מספיק ברורה במידה ולא אשמח לפרט + הבחירה באפיק מעבר מכיוון שאני לא מעוניין לבזבז זמן על שיפור בגרויות\פסיכומטרי. + אני אצתרך לקחת קורס כלשהו בשביל לשפר את התמטיקה.

• 57 תגובות
    • 8.9k צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש סקריפט של randomizer שאני יוכל להכניס בו 22 ערכים בערך ושזה יוציא אחד מהם באקראי. תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. אני רוצה לגשת ל-TextBoxes שקיימים בתוך אפליקציות ב- Windows. אם זה החלון כתיבה ב- Notepad, ה- Address Bar ב- Explorer או סתם איזה TextBox. אני רוצה לגשת אליהם כאשר הם יהיו Focused והמשתמש יפעיל איזהשהו Trigger (כמו לחיצה על כפתור שנקבע מראש). האם זה בכלל אפשרי לגשת ל- Focused Text Boxes? אני רוצה לקרוא מהם מידע ולשנות אותו.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  10. Started by omerha,

היי, אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, אני צריך לייצא כמה טבלאות שנמצאות על שרת SQL על DB אחד מתוך איזה 10 DB תודה

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by nondos,

שלום כתבתי קוד ב vb.net 2005 להורדת הודעה מקבוצות דיון והצגתו ב textbox הקוד עובד, אך רק עם הודעות קטנות בהודעות גדולות הקוד מציג רק את תחילת ההודעה. Imports System.Xml Imports System.Net.Sockets Imports System.Text Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load Dim _username As String = "********" Dim _password As String = "********" Dim tcpClient As New TcpClient Dim sendBytes As [Byte]() Dim _buffer As String tcpClient.Connect("news.giganews.com", 119) Dim networkStream As NetworkStream = tcpClient.GetStream() 'Read the Welcome message into a byte buffer. Dim bytes(tcpClient.ReceiveBufferSize) As …

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by Ido.G,

שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by יוספי,

למדנו על בעית הקטע הקריטי עם הדוגמא של הייצרן והצרכן ששניהם ניגשים למונה משותף ויכול להיות בעיה אם באמצע ה COUNTER++ באמצעות הcontex switch תהליכים יתחלפו וכך המונה יתבלבל הבנתי שהפתרון לכך מכיל 3 חוקים אשמח להסבר כי לא כ"כ הבנתי מה ההבדל בניהם הראשון הבנתי שאם התהליך האחד נמצא בקטע הקריטי השני לא יכול לגשת לקטע הקריטי השני -לא כ"כ הבנתי מה אומר ומה ההבדל בינו לבין הראשון השלישי- שלא נחסום לעד תהליך מלגשת לקטע הקריטי-ברור שאסור להרעיב אותו,אבל מה נעשה? הרי אם התהליך השני נמצא בקריטי, נכון שיש בעיה של הרעבה אבל עדיין הוא בקריטי.! אשמח להסבר לגבי שלושת החוקים הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by intel suck,

מערך מספרים שלמים נקרא "מערך מתגלגל", אם כל מספר בו מתחיל באותה ספרה שבה מסתיים מספר הקודם. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר מערך מספרים שלמים, בודקת אם הוא "מערך מתגלגל" ומדפיסה הודעה מתאימה בהתאם. מה שעשיתי זה פירקתי את התא הראשון לספרותיו ואת התא השני לספרותיו וכל זה בFOR שעובר על כל המערך שהתקבל. אבל אני לא בטוח שעשיתי את זה כמו שצריך כאילו שפעולת הפירוק שלי נכונה בגלל שכאן לא יודעים מה גודל המס' ואני מתבלבל בגלל זה אם אפשר עזרה אני אודה לכם מאוד. תודה יום מצויין

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by spinchicken,

אני מתכנת ב C++, אני מנסה לגרום לפונקציה להיקרא כל מספר קבוע של 40 מילישניות בתוכנית. ניסיתי להשתמש ב QueryPerformanceCounter ובדיקה אבל זה מעמיס לי על הCPU וזה גורם לתוכנית להיות איטית. מישהו מכיר דרך טובה יותר לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by idanohh,

שלום לכולם ! טוב אז ככה השאלה העיקרית שלי היא איזו שפות תכנות עליי ללמוד בשביל לתכנת תוכנות ואתרי אינטרנט... עדיפות לאתרי אינטרנט קודם וכמובן באיזה סדר ... אז ככה אני כבר חבר בפורום הזה מאז שהתגייסתי לפי מה שזכור לי ויכול להיות שאפילו לפני עכשיו סיימתי צבא ומחפש ללמוד קצת ולהעשיר את הידע במחשבים יש לי ידע קודם במחשבים ובסה"כ אני מבין מחשבים יודע להרכיב לפרק להתקין ולעשות את כל מה ש 90% מחברי הפורום הזה עושים פה מידי יום . אבל בקשר לתכנות אני ממש ממש לא מעודכן בוא נגיד שעשיתי 5 יחידות מחשבים עדיין לימדו פסקל ( מחזור אחרון שלמד פסקל אבל עדיין ) למדתי גם HTML וצריך רק לרענן את שניהם ... עכשיו איזה שפות אני צריך ללמוד ובאיזה סדר אמרו שתמיד עדיף להתחיל ב C++ או VISUAL אבל אנ…

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by BURTON,

זה מעצבן אותי שבVB ניתנת לך רק האפשרות של הכפתרים הישנים איך אני מוסיף את הכפתורים החדשים היפים יותר לדוגמא הכפתור BROWSE בתחתית המסך של כתיבת ההודעות

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  18. כתבתי תוכנה שאמורה להוציא פלט עם מיליוני שורות (לא אינסופי) ובאמצע שהוא מוציא את הפלט הוא מראה שגיאה internal error. מה אני יכול לעשות כדי שהפלט יצא עד הסוף? ???

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by gkman,

שלום לכולם אני גלשתי בכל מיני אתרים ופשוט נדהמתי מהעיצובים שלהם כמו האתרים שכאן: http://www.zymic.com/free-templates/33/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/140/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/138/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/ אני בעצמי בונה אתרים אבל העיצובים שלהם פשוטים וזה בגלל שאני לא יודע איך בכלל לבנות אותם בעיצובים מרהיבים חיפשתי אתרים שיכולים ללמד אותי לעצב ברמה כזו (שימו לב שאין לי רקע כ"כ גדול בפוטושופ) מישהו יכול לעזור ולהביא כמה אתרים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. סתם לידע כללי כי לא מצאתי אופציה במאפיינים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ar6_n,

אנשים אני מת לדעת לבנות אתר או פורום אם שפר טובה(אין לי מוסג אפילו מה אני אומר ) אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח אם מישהו ילמד אותי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ktbnus,

אחרי C++ JAVA, הגיע הזמן להתמקד וללמוד C#. אני מחפש אתר שמכיל את הפרוט של כל הספריות, המחלקות והפונקציות של C#, משהו דומה ל API של JAVA שיש באתר של SUN למי שמכיר. מצאתי כמה אתרים דומים, אבל לא כל כך מספקים. בבקשה לא להפנות ל MSDN, הוא שימושי אבל לא במקרה הזה. האם יש דבר כזה? אם כן אפשר לינק?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Alex89,

#include <conio.h> #include <string.h> int nocis(char,char); void main(){ char str[10],c; int num; gets(str); scanf("%c",c); num=nocis((char)str,c); } int nocis(char str[10],char c){ char *p; int counter=0; p=strchr(str,c); if(p!=NULL){ counter+=1; nocis(*p,c); } return counter; } #include <stdio.h> אלו הן הבעיות: Cpp1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl nocis(char,char)" (?nocis@@YAXDD@Z) Debug/Cpp1.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. עזרה בבקשה

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  24. יש לי קובץ HTML שהוא טופס "ספר לחבר על האתר" <html> <head> <title>Tell a friend</title> </head> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000^a€³ link="#0000ff" vlink="#800080^a€³ alink="#ff0000^a€³> <? $status = "OK"; $msg=""; $y_email=$_POST['y_email']; $y_name=$_POST['y_name']; $f_email=$_POST['f_email']; $f_name=$_POST['f_name']; $y_msg=$_POST['y_msg']; if(substr_count($y_email,"@") > 1 or substr_count($f_email,"@") > 1){ $msg .="Use only one email address<BR>"; $status= "NOTOK"; } if (!stristr($y_email,"@") OR !stristr($y_email,".")) { // checking your email $msg .="Your email address is not correct&lt…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  25. שלום, כיצד אני יכול ב-Visual Basic לשלוח נתונים להתקן כלשהו שמחובר ב-USB?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.