עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by lmlm,

אני אשמח לדעת איך בונים כזה משחק .. איזה שפות דרוש לדעת וכ'ו תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by nafroman,

היי אני כותב פה תוכנית כחלק מהתוכנית אני צריך לחשב משך זמן ע"י שאני נותן זמן התחלה וזמן סיום בפורמט של דוגמא: START TIME 9:30 ו END TIME 10:00 ואני רוצה לקבל את ההפרש בשעות נניח במקרה הזה 0:30 יש איזשהי פונקציה מוכנה סטנדרטית שיודעת לעשות אתזה? או שאני צריך לכתוב משהו ספציפי עצמאית ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. הכנתי את הפרוייקט הזה, הוא מונה מס' מכוניות שיש בחניה. עכשיו אני רוצה להוסיףך לו כל מיני דברים, יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  4. איך אני כותבת תוכנה באסמבלר (או C , PASCAL )אשר מאבחנת את החומרה במחשב. איך ניגשים למידע הזה דרך אחת השפות? בין היתר מידע שאני מחפשת כרגע: איפה שמור המידע במחשב בנושא VIDEO: *video adapter type *manufacturer *model *video bios version *video bios date *secondary adapter בנושא COM PORT: *UART chip used בנושא MOUSE: *driver manufacturer *mouse to cursor ratio אני מנסה לכתוב תוכנה בסיגנון MSD, SANDRA וכו.. אני כותבת תחת DOS. בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש SABINA

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני רוצה ליצור Toollbar בשפת C# אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ... מישהו יכול לכוון אותי ? אני מתאר לעצמי שזה בסה"כ User Control אבל לאחר היצירה אני לא יודע איך אני מכניס אותו לתוך האקספלור ... אודה לכל עוזר .

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by חשיש,

כשאני אומר הורדה אני מתקוון לאיך אני עושה שכשאני ילחץ על קישור מסוים הוא יפתח לי דף של הורדה????

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by crowbar87,

שלום קרובת משפחה מעוניינת שמישהו יקים עבורה אתר. לא מדובר באתר מורכב במיוחד, הוא צריך לשמש כסוג של כרטיס ביקור שיציג אותה ואת העבודות שלה. כמובן שהעבודה היא בתשלום. רציתי לדעת מה טווח המחירים לעבודה כזאת ואם מישהו יודע לאן לפנות? תודה ושבוע טוב

8. הכנסתי את השורה באתר שלי <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> יישרתי את הטקסט לימין.. עם: <div align="right"> ועדיין סימני פיסוק בטקסט עברי כמו נקודה, סימן שאלה וקריאה, לא מופיעים לי במקום הנכון במשפט אם הם נמצאים בסופו - מה הפתרון? tnx

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך עזרה בתרגיל הבא: עץ סיגמה מוגדר כ: עץ ריק או עץ המורכב משורש ו2 בנים שכל אחד הוא עץ סיגמה, כך שערך השורש גדול מסכום הערכים של כל צאצאיו או שווה לו. אני צריך לכתוב אלגוריתם האם-העץ-סיגמה(SUM,T) המחיזר אמת אם T הוא עץ סיגמה ושקר אחרת. אם הוא דיגמה יכיל המשתנה SUM את סכום ערכי כל הצמתים. כשאני מסתכל על עץ אני יודע איך לבדוק אם הוא סיגמה או לא, אבל אני פשוט לא מצליח לכתוב את זה בתור אלגוריתם, כל פעם אני או נתקע או מוצא טעות אחרת. אני דיי בטוח שהפעולה אמורה להיות רקורסיבית, ולפי דעתי צריכה להתחיל מעלה ולא מהשורש (ככה אני בודק אם זה סיגמה או לא)-ולכן נראה לי שתנאי העצירה צריך להיות -אם T ריק החזר אמת. אבל אני לא בטוח וכאמור לא יודע איך להמשיך... אודה לכם אם תכוונו או…

10. Started by eylon5001,

אהלן אני רוצה להשתמש במחשב שלי כשרת פורומית (PHPBB) מישהו עשה את זה פעם? זה אפשרי בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לעשות באתר שלי שמתי שנכנסים אוטומטית הוא יוריד (כלומר שישאל והכל) דף של HTML. נגיד שקוראים לו 1.html. הבעיה היא שהברירת מחדל של הדפדפן היא להציג את הדף ולא להוריד. אז איך אני גורם לו להוריד אותו? ואיך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  12. שלום האם אפשר לבנות תוכנה בC# לקמפלה לקובץ EXE ולאחר מכן להריץ אותה על מחשב אחר שאין לו .net framework? אם כן אשמח ךדעת איך תודה רבה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  13. אהלן מיקרוזויפט שמו הגנה? g:FFFF:0000

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. היי כתבתי תוכנית ונתקעתי בשורה שאמורה לחשב את הערך של משנה מסוים ב math.sqrt ואז לחשב אותו בחזקה ב math.pow, זה ממש דחוף ובהקדם!! בבקשה!! דוגמא SuMofCilometers = Math.sqrt(0 - 0 + cilometer1 + cilometer2); זה אמור לחשב לפי משפט פיטגורס את מרחק בין שתי נקודות

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by tzolerguy,

היי כתבתי בגאווה קלאס אשר יורש מ Applet עכשיו אני רוצה שירוץ על גבי דף HTML אבל לא ממש הבנתי איך אני משלב אותו בדף אם אפשר לקבל קצת מידע בנושא אשמח ... ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר של SUN אבל זה לא ממש הלך... תמיד ה HTML הציג שגיאה למרות שדרך האקליפס ה APPLET רצה בסדר גמור.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by satlan1,

היי, יצרתי באקסס 2 טבלאות. הראשונה היא 'עיר' בה קיימים 2 מפתחות ראשיים, קוד עיר ביחד עם שם עיר. השנייה היא 'מתקן' בה קיימים 3 מפתחות ראשיים. מספר מתקן, קוד עיר , שם עיר. אני מעוניין לבצע קשר גומלין בין קוד ושם העיר בין 2הטבלאות, הבעייה שזה נותן לי ארור ברגע שאני מקשר את השדה הראשון.. 'לא נמצא אינדקס ייחודי עבור שדה הטבלה הראשית שאליו מתייחסת ההפנייה'. צרפתי תמונה גם. איך אני בכל זאת יכול לקשר בין 2 השדות ? תודה! (לא הייתי סגור לאיזה פורום להתאים את זה..אם זה קשור לתוכנות אז אם אפשר להעביר )

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by D-M-X,

אני עושה פרוייקט ב-יב של 5 יחידות ואני צריך לינקים עם מידע עלאיך לעשות בינה מלאכותית בשחמט

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by amitrotem,

שלום אני מעוניין לבנות טופס, שיוצר שכבה מעל העמוד שבו המשתמש נמצא, ויעדכן את מה שהוא רושם בטופס במיקום מסויים בעמוד הנוכחי. הכוונה היא שהגולש מקליד אותיות בטופס, והמילים יעודכנו באתר. יש למישהו רעיון, איפה אפשר למצוא מידע הנושא?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by asafm,

דבר ראשון מה זו בדיוק השפה הזאתי ולמה היא משמשת ו ואיפה אני יכול ללמוד אותה באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by trxman,

אהלן כולם אם פתאום גוגל יפול.....................אל תתפלאו.. חרשתי אותו מכל הכיוונים, עם כל הצירופים שאפשר! אפילו נראה לי המצאתי מילים חדשות : יש את הבלוגים המניאקים שנותנים לך חצי דרך - בא לי להוריד להם כאפה אוקיי הבעייה היא כזאת חברים, וסליחה על ההתרגזות : - יש טבלה, שמחוברת לקובץ xml ע"י datasrc.. -יש טופס. - יש כפתור (דהה) שעליו כתוב ADD במילים יפות וגדולות. - כאשר אני אלחץ על ה ADD, הוא יפעיל קובץ asp שייטפל במידע שנכנס מהטופס: - הקובץ הנ"ל (blabla.asp) יטען לזכרון את ה xml...ע"י microsoft dom parse ..(אם עוד פעם אחת אני רואה את המשפט הזה.. ) - הוא יוסיף את המידע החדש שנכנס ויעדכן את ה xml. הבעייה, היא שאם עושים את זה כמו שפה: http://www.w3schools.…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי קובץ שאני מעתיק אותו לתיקייה מסויימת ואני רוצה שבלחיצת הכפתור שם הקובץ ישתנה לשם התיקייה שבתוכה הוא נמצא כל פעם מדובר בתיקיות שונות ועל הקובץ לשנות את שמו לשם התיקיה בכל פעם שאפעיל את ה batch file תודה רבה לעוזרים שחר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gevAA,

אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by shoshana,

האם יש למישהוא מושג איך ממירים בJS מפורמט תאריך רגיל:Wed Nov 19 10:12:53 2008 לפורמט:29/12/2008

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by leon16,

שלום אני כותב פרוייקט שנתי בasp.net. יצרתי gridview ששולף מידע מSQL, מה שאני מעונייך לעשות זה לבחור את אחת השורות (איפשרתי select) ולקבל את האובייקט שבחרתי (ולא את המפתח). למשל אם יש לי טבלת סטודנטים ובחרתי סטודנט, אז אני רוצה לתוך משתנה מסוג סטודנט להכניס את הסטודנט שבחרתי. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by matan9023,

יש לי איזה פרויקט שאני צריך להגיש.. ואני מנסה להתחבר DB (יש תמונה עם הקוד והשגיאה) אני אציין שזה בסיס נתונים של SACCESS ובהרצה עולה לי שגיאה שאין לי מושג מה הבעיה.. אודה לכם מאוד למי שיוכל לעזור לי עם זה זה די דחוף.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.