תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושנה טובה אני רוצה לכתוב פקודה בפסקל שתסדר רצף מסויים באופן אקראי כל פעם אחרי תנאי מסויים לדוגמא: יש את הרצף ABCD לאחר תנאי מסוים הרצף יהיה BCDA פעם הבאה הרצף יהיה DBAC וכן הלאה..... השאלה איך עושים את זה תודה מראש CREATIVE ;D
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main() { float x,y,z,a,b; printf("Enter nic per hour:\n"); scanf("%f",&a); printf("Enter time for regular hour:\n"); scanf("&f",&x); print("Enter time for night watch:\n"); scanf("%f",&y); printf("Enter time for saturday watch:\n"); scanf("%f",&z); b=a*x+a*1.5*y+a*2*z; printf("you'r pay is %f",b); }
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני די מתחיל בזה ואני לומד לבד עם הספר שלומדים בבית הספר אז אני צריך שתעזרו לי לפתור את שתי האלגוריתמים הבאים: 1. א. נתונים 6 כדורים הנראים זהים. 5 מהם בעלי משקל זהה ואחד מהם כבד יותר. כמו כן נותנים מאזני שקילה. הצע אלגוריתם לאיתור הכדור הכבד. ב. בכמה שקילות השתמשת? 2. בית הספר החליט לחלק מילגות לימודים לתלמידים העונים על התנאים הבאים: 1. ממוצע ציונים ציוניהם מעל 90 1. מספר האחים לא פחות מ-5. צריך לכתוב לזה אלגוריתם שמראה אילו תלמידים יקבלו מילגה ואילו לא.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם אפשרי? מישהו יודע איך? באיזו שפה? יש לי כף יד של CASIO-PEIA למי שמכיר קצת ישן בן 3 שנים בערך ואני רוצה לכתוב לו תוכנה פשוטה יחסית שמקבלת נתון מהפורט שלו ומציגה בצג משהו בהתאם לנתון. יש לו מערכת הפעלה של מיקרוסופט אני לא יודע איך נקראת. אני יודע שפת C++ וASM אם זה יכול לעזור.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שפה דלפי. הבעה שלי היא עם הפונקציה copyfile כשאני מנסה להעתיק איתה קובץ למחשב חוצי,רימוט,רשת. הבעיה שזאת לא פונקציה חוסמת כאילו. אני לא יכול לדעת מתי היא מסתיימת אפילו עם אני בודק while not true זה לא טוב בגלל שיכול להיות טיימאוט או שלא הצליח להעתיק אז שאלתי ? איך אני יכול לדעת מתי זה מסתיים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה כתבתי תוכנית כזו בגן משחקים יש כניסה לשני מבוכים SMALL וBIG. המבוך BIG מיועד לאנשים שגובהם 1.70 ומעלה, והמבוך SMALL מיועד לאנשים שגובהם פחות מ 1.70. א. כתוב תכנית בפסקל שתקלוט את הגובה של כל אחד מהאנשים המגיעים לכניסה, ותדפיב את שם המבוך שאליו יכנס. התכנית תמנה מספר האנשים שנכנסו לכל אחד מהמבוכים ביום מסויים. ב. מפעילי המבוכים מקבלים היום בונוס, המחושב כך: מפעיל המבוך BIG מקבל בונוס אחד עבור כל 15 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. מפעיל המבוך SMALL מקבל בונוס אחד עבור כל 20 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. לדוגמא: אם ביקרו במבוך BIG 39 אנשים, יקבל המפעיל 2 בונוסים. אם ביקרו במבוך SMALL 80 אנשים, יקבל המפעיל 4 בונוסים. הוסף הוראות לתוכנית בסעיף א, כך שהתוכנית תח…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקרוא קובץ בינארי ולתרגם אותו לקובץ טקסט. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נכון שזאת שפה מכוערת (לדעתי), ואני גם נגד מיקרוסופט והכל.. אז בכלל... בכ"א, במגמה שאני נמצא (טכ"מ) יש 5יח"ל בשפה הזאת... יש מורה שאמורה ללמד (לא יודעת שום דבר במחשבים, ובטח שלא ללמד שפת תכנות), אבל הבעיה היא שהיא לא יודעת ללמד (משום מה אני מרגיש שכבר אמרתי את זה), אז אחרי כל שעור אני צריך לבדוק באינטרנט באתרים כמו corner.co.il כדי לראות מה למדנו, וללמוד באמת... המורה שמלמדת אותנו רוצה שיהיה לנו ספר מודפס בשפה הזאת (לא רע, לא רע), אבל מה הקטע... אני מפחד לראות איזה ספר מוזר היא תגיד לנו לקנות. אז הבקשה שלי מכם היא שאם יש פה אנשים שהתנסו בספרי לימוד של #C בשפה העברית, בבקשה תתנו המלצות על ספר טוב ותתנו עליו פרטים כמו הוצאה וכו' (אתר בית של ההוצאה יועיל מאוד), כדי שאני אוכל …
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה באמת השוני שביניהם ועם מה הכי כדיי להתחיל ... ובמי משניהם אני ימצא את השפה ++C ?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לשתף אותי בדרך הטובה ביותר לערוך אתר בעברית. מבדיקות שעשיתי גיליתי, לצערי, שמוצריה של חב' מקרומדיה לא ממש תומכים בעברית ובמיוחד בטקסט מימין לשמאל. בעיות עם FLASH ו DREAMWEAVER. עם איזו תוכנה הכי קל וטוב לבנות אתר הכולל טקסטים בעברית ? יש כמובן את FRONTPAGE של מיקרוסופט אבל יצא לו שם רע. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
^ (אני קובע איזה....................................................)
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איזה פקודה אני צריך להשתמש כדי שהיא תהיה כמו F5 כלומר שתרענן את הדף
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום, לצורך פרוייקט שאני עושה על חתימה דיגיטלית (ספרתית) עליי לכתוב תוכנה שתדע להצפין מידע. אשמח אם תוכלו להסביר לי את אופן ההצפנה של שיטה מסויימת או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת היטב עם דוגמאות ואלגוריתמים. נוסף על כך ההצפנה צריכה להיות בעזרת שיטת המפתח הציבורי. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA לא מזמן ונתקלתי בבעיה קטנה המורה שלנו הטיל עלינו מטלה שבתוכה צריך לקיים את תקינות הקלט הבאה: " X צריך להיות קטן או שווה לY . כמו כן, X צריך להיות גדול ממש מ-0" הבעיה שלי היא החלק המודגש מה שיצא לי הוא: while ( x<0|| x>y) כלומר אני בודק רק האם הוא גדול 0 איך אני בודק האם הוא גדול ממש מ 0 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשאני רושם "קאוט" , ואז מרכאות ואז "סלש" , a , המחשב אמור לצפצפף לי ומשום מה הוא לא מצפצף .. אשמח לדעת עם מישהי\ו יודע מה קרה למחשב שלי או איך לפתור את הבעיה ע"י כתיבה או משהו שצריך להוסיף ..
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוקיי יצרתי קובץ ASP שמעדכן לי איזהשהו פרט במסד נתונים (access) הוא נראה ככה: <html dir="rtl"> <head> <title> </title> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.connection") oConn.Open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "dbq=" & Server.MapPath("Data.mdb") & ";" & _ "Uid=admin;" & _ "pwd=;" Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") mySQL =" UPDATE users " mySQL = mySQL & "SET nick = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryString("new_nick") mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & "WHERE nickname = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryStri…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני יוצר מערך של INTEGER ולכל תא במערך אני עושה RANDOM הבעיה שאני לא רוצה שיהיה אותו מספר פעמיים במערך איך אני אומר לרנדום לא ליצור אותו מספר פעמיים?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
צהריים טובים... אני עושה פרוייקט חמש יחידות בגרפיקה ממוחשבת בפסקל...(כן אני יודע שזה קצת מצחיק גרפיקה ופסקל אבל זה מה יש) אני צריך את הקובץ NewDelay.tpu למי שיש ויהיה מוכן לשלוח לי אותו זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מהן Static member functions? 2. מהי explicit function? 3. מה ההבדל בין Dinamic_Cast ל Static_Cast? 4. האם יש טיפוסים מסויימים שאסור לשלוח כארגומנט לTemplate? (הבנתי שString בעייתי אבל לא הבנתי למה)
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שהיא קוד פתוח סתם נגיד אימול...... מה אני צריך כדי להרכיב מיזה תוכנה ולתת לזה שם וכל זה ולשים לזה איקונים אחרים..... באיזה תוכנה אני צריך לעשות את כל התיכנות של זה???... תודה כל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון ישבתי על תוכנה חדשה ואני לא מרוצה מהעיצוב כל כך הייתי שמח אם אחרים היו עוזרים לי לבחור מבין כמה עיצובים שבניתי קישור לעיצובים http://planet.nana.co.il/bqobd/DockBack.gif קישור לדף התוכנה http://www.geocities.com/kornbed/ProgDockHome.html
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
האם ניתן לקבל קוד מקור מתוכנה שיש לי רק את הקובץ EXE שלה? אם כן איך עושים את זה? אם יש צורך בתוכנה אנא צרפו לינק....
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אממ, קודם כל אני די בטוח שההודעה לא קשורה לכאן, רק לא ידעתי בדיוק איפה למקם אותה. אני רוצה להציג את הסמיילי הזה באתר שלי: עכשיו, אני לא רוצה שיופיע לינק אליו, אלא שהוא יוצג כתמונה ממש כמו כאן. בהודעה אני פשוט לחצתי על "תמונה" כדי להראות את הסמיילי, אבל באתר רגיל שאני בניתי איך אני עושה את זה? איזה קוד יש? הנה הכתובת של הסמיילי: http://www.ee.bgu.ac.il/~talinker/smilies/sign20.gif תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-