תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר איזה הבהרה של הנושא הזה.. ממה שנראה שהבנתי זה כמו לעשות CASTING לכל העצמים של טיפוס מסויים(נגיד של ARREYLIST) מראש. אבל אם זה נכון אז איך בדיוק יש טיפוש שיכולים להיות מורכבים מכמה COLECTIONS?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מצאתי מן בלוג ישן כזה לתכנת בג'אווה, אבל העניין הוא שלא ברור לי בדיוק מה להוריד מהאתר, כל התוספות האלה jellyfish ושרתים פשוט יותר מידי להתחלה בשבילי כדי להבין. אז אם מישהו פה יכול להביא לכאן לינקים להורדה ישירה או טורנט ולהסביר לי בכמה מילים על כל תוכנה ואם יש איזה מדריך או יותר כמו חוברת הדרכה בPDF שהוא מכיר אני ממש ממש אודה לו/לה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש פה ובכלל בתחום המחשבים , ואחת התוכניות הראשונות בספר שממנו אני לומד , אינה עובדת ב VS , ונרשמת לי הודעת אזהרה . בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות את התוכנית ואת האזהרה , בתודה מראש .. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
באילו אתרי אינטרנט או תוכנות חינמיות ניתן למדוד במידה מסויימת הצלחה של אתר ? חוץ מalexa ומpagerank של גוגל.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שוב שלום, אני מנסה למיין עם qsort איזשהו מבנה נתונים של רשימה ומשום מה זה לא מצליח, הנה המבנה (כלומר מה שמכיל כל איבר ברשימה): typedef struct { char company_name[LEN]; // company name jobsList Ljob; // pointer to list of jobs int jobCounter; char city[LEN]; char street[LEN]; char tel[11]; char expertise[LEN]; int yearOfFoundation; Bool inStockMarket; }CompanyLookingForWorkers; והנה פונקציות המיון (qsort והפונקציה שאמורה למיין את זה לפי שם) void sortList(List L) { int n=0; Position p = Advance(L); while(p) { n++; p = Advance(p); } qsort( Advance(L), n, sizeof(L), cmpCompaniesByName); } int cmpCompa…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי מן צייר, ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת Bmp.... איך אני יכול?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום , בפונקציה, שצירפתי את הקוד שלה, אני אמור לשלוח סיגנל SIGTERM כדי לסגור תהליך מסוים. (מספרי התהליכים נשמרים ברשימה ואני צריך לסגור את כל התהליכים ברשימה) אם התהליך התעלם מהסיגנל אז אחרי 5 שניות אני שולח סיגנל SIGKILL . מה שקורה בפועל, שעם הכניסה לפונקציה יש המתנה של 5 שניות ואז הדפסה ברצף של כל שורות ההדפסה הרלוונטיות. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה אין המתנה של 5 שניות אחרי הprintf הראשון. תודה Status free_all_processes() { int i = 1,pid; time_t start,end; double elapsed; Process* pPtr = pList.root; while (pPtr != NULL) { elapsed = 0; pid = pPtr->pid; kill(pid,SIGTERM); printf("[%d] %s – Sending SIGTERM...",i++,pPtr->co…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע התכנית הראשית עובדת? איך הקומפיילר מפרש אותה? #include <iostream> using namespace std; class FooClass { private: int m_number; public: FooClass(int n) { m_number = n; } int getNumber() const { return m_number; } }; void func(FooClass c) {cout << "In func: c.m_number=" << c.getNumber() << endl;} int main() { func((FooClass)9); return 0; }
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי איך אני יוצר מאגר נתונים שנגיד נרשמים אז כשלוחצים על שלח זה יגיעה למאגר וכשלוחצים על פתח זה פותח את הנתונים מאמאגר ומאפשר לו להכנס תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! ב URL מופיע בסוף, למשל: id=8 ואני רוצה להסתיר את זה, כדי שהמשתמש לא יוכל לשנות ID, מהי הדרך הפשוטה ביותר להסתיר את זה? ונראה לי, שאני לא יכול להשתמש ב POST.... תודה! שריה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מוחזרת לי השגיאה הבאה Error 1 error C2065: 'maxGrade' : undeclared identifier כאשר הקוד הוא: .h class Student{ private: static int maxGrade; public: Student() {} static int getMaxGrade(); }; .cpp #include "Student.h" static int getMaxGrade() { return maxGrade; } ניסיתי להוסיף Student לפני הmaxGrade או לפני השם של הפונקציה אבל זה מחזיר לי שגיאה.. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם יש את המחלקה הבאה import java.sql.ResultSet; import java.sql.SQLException; import java.util.Hashtable; import java.util.Map; public class card { public int cardid; public static int numberOfCards=0; public String input; public String output; public String blinds; static Map cards=new Hashtable(); sql db; card(int cardid) { numberOfCards++; this.cardid=cardid; System.out.println("card"+cardid+"created"); db=new sql(); ResultSet rs=this.db.selectQuery("select * from status where cardid='"+cardid+"'"); try { rs.next(); this.input=rs.getString("input"); this.output=rs.getString("output"); this.blinds=rs.g…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום עשיתי את השיטה הזאת - כתבו שיטה במחלקה DrawingBoard בשם getMax שתחזיר את הצורה (מחלקה Shape) בעלת השטח המקסימלי מבין כל הצורות שבלוח. הדפסת פרטי האובייקט המוחזר תהיה בשיטה הראשית. יש לי שיטת עזר בשם compare שבודקת למי יש את השטח הגדול ביותר s זה מערך של Shape public Shape getMax(){ int i; int x; for( i=0; i<counter;){ for (x=1;x<counter;){ if(s[i].Compare(s[x])==1) x++; else if(s[i].Compare(s[x])==-1) i++; else x++; } if(s[i].Compare(s[x])==1) return s[i]; else if (s[i].Compare(s[x])==-1) return s[x]; else return s[i]; } } איפה שרשום getMax יש לי אדום(שגיאה) ורשום לי שאני צריך להחזיר Shape... מה אני צריך לעשות? כל המקומות שיש שם את החלקים מהמער…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול ללמד אותי על הפקודה CHOICE בקבצי אצווה?. איך אני גורם לקובץ להשפיע על ידי בחירה כן או לא?? שאם אני לוחץ "כן" זה עושה משהו ואם אני לוחץ "לא" אז זה עושה משהו אחר.... איך אני עושה את זה???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שwindows form כל האיוונטים (event) מקבלים שני פרמטרים אחד object sender והשני eventargs e . מה שלא ברור לי זה איך בהוספה של פונקיצה לאיוונט מכנסים רק פרמטר אחד ולא 2. לדוגמה : this.button2.Click += new System.EventHandler(this.Operator); ומה זה eventargs
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר אתרים עם מדריכים טובים ומקצועיים ללימוד שפות תיכנות? אין לי רקע בנושא ואני מחפש ללמוד בינתיים לבד ולבדוק אם זה מתאים לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
4) כתבו תוכנית שקולטת סדרה של מספרים טבעיים. כאשר יוקלד 0, התוכנית תדע שהסדרה הסתיימה (ה-0 לא ייחשב כחלק מהסדרה). התוכנית תציג את מספר האיברים בסדרה, את המקסימום, את המינימום ואת הממוצע של אברי הסדרה. דוגמאות (מה שצריך להגיש): למדנו עד עכשיו לולאות וIF הצלחתי לעשות את זה עם משתנה אחד סופר את מס האיברים אחד את המקסימום אחד את המינימום וכל זה בלולאה עד שנלחץ המספר אפס אבל אצלי המשתמש מכניס מספר וחץ אנטר וכך הלאה עד שהמספר אפס נלחץ איך אני מבצע את זה כמו בקלט פה בצורה של מחרוזת/קבוצת איברים ??
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעוניין באחסנה חינם ל-PHP ואם גם על הדרך מכירים ל-ASP יהיה נחמד... FTP - חייב. פרסום - לא מפריע אבל גם לא בהגזמה... שטח אחסון - 50 ומעלה..... אני יודע שאפשר למצוא בגוגל מלא..... אבל אני מעוניין באתר שאתם מנסיון מכירים ומחשיבים כטוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני לומד קצת את הנושא הזה והייתי רוצה לוודא שאני הבנתי נכון, הפקודות עובדות רק על byte וכאשר אנחנו מזיזים את הביטים הביט האחרון שיוצא החוצה עובד לדגל הנשא זאת אומרת אם יש לי byte כזה : 10000000 ועשיתי SHL של אחד אז בעצם תוכן הbyte הוא אפס ודגל הקרי קיבל את ערך הביט האחרון ולכן הוא אחד צורת הפקודות הבנתי שהיא כזאת SHL D,CL זה אומר שכל אופרנד יעד שאני בוחר צריך להיות בגודל byte ואם אני רוצה להזיז צעד אחד אני רושם SHL D,1 אם אני רוצה להזיז יותר מביט אחד אני צריך להשתמש באופרנד CL , הבנתי שאני יכול להשתמש רק באופרנד CL ולא באופרנד אחר, שימוש באופרנד אחר יגרום לשגיאת קומפילציה.
-
- 3 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפיץ פרסום לקבוצה של מתעניינים, משיטוט באינטרנט ובפורומים השונים הבנתי ששימוש בפוטושופ הכי מתאים לחיתוך התמונה הכללית לתמונות קטנות ויצירת קובץ HTML לכדי תמונה שלמה והפצה של הקובץ הגעתי למצב שיש לי קובץ מוכן ב HTML ואם אני מפיץ אותו בתוך הארגון הוא נראה תקין הבעיה מתחילה בהפצה לשרותי דואר חיצוניים כגון - גוגל/יאהו/הוטמייל/וואלה/נענע/ועוד. בהפצה לאותם שרותי דואר יש תופעה (כפי הנראה מוכרת באינטרנט) שגוגל/יאהו/הוטמייל/וכד' יוצרים רווחים בין התמונות תמונה לדוגמה - כאן זה הקוד שאני ייצרתי ולמרות כל מה שאני מנסה עדיין מוצג עם רווחים <!DOCTYPE HTML PUBLIC “-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN” “http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd”> <html> &l…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מגדירים לVS2008 שיעבוד עם דפי ASP כלומר שתהיה השלמה אוטומטית לדברים כמו RESPONSE וREQUEST?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה את משחק הסנייק (כמו בפלפאונים) למחשב, כפרוייקט גמר לבית הספר. ונתקלתי בבעיה. עשיתי שהנחש ינוע בתוך מלבן שקבעתי, כלומר ציירתי מלבן ובתוכו הנחש נע. עשיתי לולאת while שכל עוד הנחש לא יצא מהגבולות הוא ימשיך לזוז, אבל כאן מגיעה הבעיה, שדרל אגב קרתה לי אחרי שהוספתי בדיקה לארבע כפתורים שממוקמים לי במשחק שיפעלו תוך כדי הזזת הנחש, כי אלו כפתורים של: save,pause,new game, return ולכן אני צריך שהם יפעלו במהלך המשחק, הבעיה היא כזאת: כאשר אני מגיע לגבול כלומר נפסל, המשחק מסתיים וזורק אותי לעמוד של התפריט, כלומר עמוד אחד לפני המשחק. חשבתי כיצד לעשות שהוא לא יצא לי אלא ישאר במשחק, ורק כאשר אני ילחץ return הוא יחזור, אבל לא הצלחתי לחשוב על דרך לפתור זאת. למישהו יש אפשרות…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום יש לי את הדף asp הבא שמקשר בין ה-בסיס נתונים לבין האתר. עכשיו הנה הקוד: <html> <head> <title>Final club detail chack</title> <style> a { text-decoration : none ; color : #ad7b32 ; } a.pic { text-decoration : none ; color : black ; } font { color : #ad7b32 ; font-family : Arial ; font-size : 12 ; } font.star { color : red ; font-size : 12 ; font-family : Arial ; } body { background-color : black ; } </s…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-