תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אם אתה יודע לבנות דף שחסום בסיסמא בבקשה צור איתי קשר באי סי קיו 85457299 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ב api של חלונות דרך C# (למשל כדי לנגן צליל, דבר שאני לא יודע לעשות דרך C#)? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ניתן להציג דף בחלון של טבלה על ידי לינק ? מישהו מוכן לומר לי? אם כן, תרשמו את הפקודה בבקשה. שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד C מ"המדריך השלם לשפת C" אבל אני לא מוצא את הדיסק שבא עם הספר :-\ אז מישהו יכול לומר מאיפה (אם בכלל זה אפשרי) אפשר להוריד אותו ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז הנה המצב: אני צריך לתכנת לחבר שלי קליקר (תוכנה הלוחצת על לינק מסויים כל פרק זמן מסויים), שילחץ על לינק מסויים כל 24 שעות. הבעיה שלי היא שאין לי מושג איך לעשות את זה ובאיזה שפה להשתמש, לכן אני בא אליכם האנשים ומבקש עזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כמה שיותר טוב ולבד. 1 איזה שפות תינות אתם ממליצים לי ללמוד,אני ממש חדש בתחום ולא יודע כלום אבל ממש כלום. 2 האם אפשר ללמוד לבד 3 תוך כמה זמן אפשר ללמוד שפה 4 ואם תוכלו לתת לי רשימה של השפות עם הסבר מה כל אחת נותנת אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שב VISUAL C++ הייתה איזה פקודה בשם SETCOURSORPOSION או בסגנון עכשיו אני צריך את הפקודה המקבילה בC# שאותה עכשיו אני לומד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז לאחר שאתמול עזרו לי פה(לא זוכר ת'שם-אבל המוןןן תודה) אז יש לי 2 בעיות חדשות ב-C אבל הבעיה הפעם היא-שאני לא יודע איך "לתקוף את הבעיה" כי לדעתי הן יותר קשות מהקודמות. והרי השאלות: 1.כתוב פונקציה המקבלת שני פרמטרים כפורמט YYMMDD. הפונקציה תחזיר את ההפרש בין שני התאריכים בפורמט YYMMDD עכשיו הערות שלי-אפשר להשתמש פה או ב-INT או ב-CHAR. אבל הבעיה היא-שזה ראסמי צריך להיות תאריכים אמיתים-כלומר אין הנחה כזאת שלכול חודש 30 יום אלא אמיתי אמיתי.למשל פברואר-28 יום. אני חשבתי על SWITCH CASE אבל לא יודע איך כ"כ איך. 2.כתוב ותוכנית המדמה התפתחות אוכלוסיית ייצורים.תחום המחיה של היצורים הינו מטריצה בגודל 25X25 . כאשר כול תא במטריצה יכול להכיל לכול היותר יצור אחד בלבד. אוכלויסיית היצורים…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והנה אני שוב ((: מה שלומכם?אוקי ולענייינו-לשמחתי -סוף סוף למדנו פוינטרים-לצערי-זה מובן לי פחות או יותר כמו בהתחלה שהבנתי ביטים (: אז אשמח לקצת הוראות ובמיוחד בשאלות-הכוונה או משהו: 1.כתוב פונקציה המקבלת 3 מחרוזות-A,B,ו-C. הפונקציה תחפש את המחרות B במחרוזת A ותחליף אותה במחרוזת C.הפונקציה תחזיר את מחרוזת A לאחר ביצוע ההחלפה. הערות-WTF?מזה לא הבנתי מה היא רוצה! 2.כתוב םונקציה המקבלת מחרוזת ותו-ומחזירה את מיקום התו במחרוזת השתמש במצביעים בלבד - נסה ב-2 דרכים שונות... אם יש למישהו-משהו שיוכל לעזור לי להתשלט על כול עניין הפוינטרים כי בלעדיו כמילותיה של המורה-"אין לו מה לחפש בקורס הזה" (:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה ליצור איזה בסיס נתונים של שחקני cs כאשר לכל שחקן יש מספר משלו ושתיהיה אפשרות להכניס לדוגמא מיספר עים שם של שחקן ושנניח כעבור חודש אני יקיש את המיספר והוא יתן לי את השם של השחקן ושתיהיה גם אופציה להוסיף לאותו מיספר כמה שמות של שחקנים ולעדכן את הנתונים וכאשר אני יעשה חיפוש על המספר המסוים הוא יתן לי את שמות השחקנים שמשתמשים במיספר זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את "המדריך השלם לשפת C", אבל קראתי בכמה מקומות שהספר לא מומלץ ובכלל ספרות בעברית עדיף לא לקנות? עדיף ספר באנגלית? אם כן אז איזה? ??? ועוד דבר, אני מנסה למצוא compiler ל C: הורדתי Turbo C 2.01 אבל זה כל כך ישן שהתוכנה אפילו לא תומכת בעכבר.. Turbo C++ 3.0 עושה לי בעיות, אני עובד עם Win XP ואחרי כמה דק' אני מקבל מסך שחור ואין לי דרך לצאת ממנו אלא רק על ידי Alt+Tab חזרה לwindows... כרגע אני מוריד Borland c++ 5.5 וגם ms Visual c++ 6.0 אם יש לכם המלצות למהדר טוב שיעבוד יציב בwin xp אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע VB ו C . אני רוצה להתקדם וללמוד JAVA . אז אם אפשר אני רוצה לקבל הסבר קצר על JAVA . האם זה דומה לVB? איזה ספר אתם ממליצים? אתרים שאני יוכל ללמוד מהם? והאם בכלל כדאי? תודה לכם !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בשרת תיקיה לקריאה בלבד, WWW ובה מאוכסנים כל הקבצים של האתר. בנוסף, יש לי תיקיה חיצונית שנקראת myDB. איך אני פונה ל-DB שב-myDB חוץ מבאמצעות DSN. אני מעוניין לבצע פניה לתיקיה דרך בלוג מבוסס PHP. אני יודע שב-ASP יש דברים כמו Server.MapPath אבל איך אני עושה את זה בפועל? אני פשוט רושם את זה במקום ה-path? הנה קטע קוד מהבלוג הפונה אל קובץ שממוקם ב-myDB ואליו אמורים להכתב נתונים בצורה דינאמית: $file = fopen ('conf.inc.php', 'w'); $content = "<?\n\n"; $content .= "/* This file is part of the Blog. כיצד אני יכול לפנות בקטע קוד זה לקובץ conf.inc.php שמצוי בתיקיה myDB הממוקמת באותה רמה של תיקיית ה-WWW שלי? מאור
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היייייייי אנשים אני צריך עוד עזרה קטנה אז ככה יש לי תיבת COMBO ועשיתי שכול מה שכתוב בה יכנס לרשימה עם משהו בסגנון הזה dim a a=combo combo.additem a עכשיו זה עובד ס22ה אבל מה שקורה זה שמה שאני כותב פעמים (בזמנים שונים) נכנס לי לרשימה פעמים אז מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות שכול פריט יכנס לרשימה רק פעם אחת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
העלתי את המערכת לליקוס ואני לא יודע איך להתקין אותה . תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם זה מסובך,ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אנשים.... אני לא יודע מה רמת הידע שלכם ב דלפי אבל שווה לנסות... אני כותב עכשיו תוכה לפרוייקט מסויים ... הבעיה היא שאני צריך לכתוב חלק ששולח ומקבל נתונים דרך הUSB ...... אם מישהו יודע איפה אני אמצא Component או Driver מתאים זה יהיה מצויין תודה מראש מאור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההפך מCompiler רגיל תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, בכל שפה יש לי תמיד בעיה לקלוט מחרוזת שאני לא יודע מראש את גודלה. אני רוצה לקלוט מהמשתמש מחרוזת אבל אני לא רוצה לעשות זאת ע"י קליטת תותו ואם אני יגדיר מערך של תווים אז תמיד הקלט של המחרוזת יכול להיות יותר ארוך מזה, אז מה עושים, למישהו יש הצאה? בנוסף, אני מעוניין לקלוט מקובץ. הקובץ מסודר כך שיש מחרוזת ובין כל מחרוזת יש רווח אחד ובסוף יש סוף שורה. אני קולט תו תו ומכניס אותו למין BUFFER. (זה בגלל שאני רוצה לקלוט מחרוזת מחרוזת שכל אחת נמצאת באותה שורה ומופרדת ברווחים). האים יש פונקציה שקולטת עד רווח? (מתוך קובץ?) תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נניח שבניתי class מסויים: class list { private: int wanted; int wanted1; int length1; int currlocation; public: chain *previ; chain *anchor; chain *curr; list(int); ~list(); void clear(); void insert(const elem); }; איך אני צריך להגדיר את ה-destructor כך שישחרר לי את הזיכרון שנתפס ע"י פוינטר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-