עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Alex89,

מחפש אתר איכסון חינמי בלי פירסומות וכל מיני תוספות שתומך ב PHP

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by ani,

בכל משבצת (או template) יש לי לינק. איך אני יכול לשמור בsession את ה-id (או כל פרמטר כלשהו אחר שנטען מהמסד) הספציפי שממנו לחצו על הלינק? לא מצאתי אף דרך בעע

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  3. יש לי מצלמת וידאו מחוברת ל-Raspberry ואני מקבל אוסף של פיקסלים אותם עלי לצבוע בכל פריים דרך UDP (לכל פיקסל שצריך לצבוע נתון X, Y וצבע - סה"כ 1000 פיקסלים לצבוע בכל פריים של 1920X1080). איך לעשות את זה? יש כאן מומחים לנושא? תודה!

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. ממש מרמה של מתחילים עד לרמה גבוהה

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by NadavAfuta,

Response.Write "<TD> <form name='edit' method='post' action='infochange.asp'><input type='hidden' name='user' value='<%=rs("username")%>'></form><a href='/infochange.asp' onclick='edit.submit()'> עריכה </a> </TD>" אני מנסה שבלחיצה על עריכה, ישלח הטופס ל infochange.asp, אבל מקבל שגיאה: Error Type: ‏‏שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) ‏‏נדרש סוף משפט /getdata.asp, line 43, column 124 זו השורה ששלחתי לכם.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by ElemenTal,

<% Set dbCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection") dbCon.open "Provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0;Data source=" & Server.mappath("../Data/DataBase.mdb") mySQL = "UPDATE accounts" mySQL = "mySQL & SET UserName='"& Request.Form("username") &"', pass='"& Request.Form("pas1") &"', Email='"& Request.Form("mail1") &"', FirstName='"& Request.Form("firstname") &"', LastName='"& Request.Form("lastname") &"', Gender='"& Request.Form("gender") &"'" mySQL = "WHERE UserName='"& Request.Form("username") &"'" dbCon.Execute(mySQL) dbCon.Close SET dbCon = Nothing %> זה נותן לי שגיעה כזאת - ‏‏משפט SQL לא חוק…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, עד עכשיו עבדתי בצורה טובה עם VS2015. לאחר שקראתי באתר מייקרוסופט על החידושים ב VS2017 וגם הבטחה מפורשת לשיפור משמעותי במהירויות התקנתי את הגרסה החדשה. אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה. הפסקתי להעלות את הפתרונות המלאים והתחלתי לכתוב (בתור בדיקה כמובן) HELLO WORLD. גם זה עובד לאט! יש לציין שהתקנתי התקנה מלאה כי רציתי לבחון את המוצר ולא ידעתי במה אחליט להשתמש. האם למישהו יש ניסיון טוב עם VS2017 ובמיוחד האם מישהו מרגיש שיפור במהירות התגובה?

8. Started by jeyjey,

אני בונה אתר, לא משהו רציני... ואני לא כזה מבין בשפות אז נתקלתי בבעיה קטנה יש לי רקע שאני רוצה לשים: http://planet.nana.co.il/zombie12345/back.gif כשאני שם אותו העמוד נראה כך: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a.html ואני לא רוצה שהוא יתפרש על כל העמוד, אני רוצה שיהיה באמצע כמו פה: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a1.htm ניסיתי לשים את הפקודה <"div align="center> בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להזיז אותו מה אני צריך לעשות? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Omer Michleviz,

המשתמש מצייר על פנאל על ידי גרירת עכבר ועל ידי לחיצת קונטרול ורווח נפתחת לו חלונית שבה הוא בוחר את עובי,צבע,ומהירות שחזור הציור. משום מה נוצר מצב בשחזור שישנה נקודה קטנה(filloval ) והיא רצה על כל נקודות מערך הציור ולא עושה כלום. אשמח לעזרה, import java.awt.BorderLayout; import java.awt.Color; import java.awt.Font; import java.awt.Graphics; import java.awt.Label; import java.awt.Point; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import java.awt.event.KeyListener; import java.awt.event.MouseEvent; import java.awt.event.MouseListener; import java.awt.event.MouseMotionListener; import ja…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

שלום, למדתי השנה בבית ספר Java ברמה די בסיסית. למדנו בעיקר את הרעיונות המרכזיים של תכנות מונחה עצמים. רציתי כעת להמשיך ללמוד JAVA או C# אבל אני לא יודע מה כדאי לי יותר. מה היתרונות של כל שפה והאם כדאי לי בכלל ללמוד אחת מהן או שפה אחרת אולי? אני רוצה בסופו של דבר להיות יכול לבנות משחק עם מנוע גרפי ומנוע פיזיקלי(שיבנה על-ידי). תודה! עריכה: הבנתי שבשביל משחקים הכי מומלץ ללמוד C++ זה נכון?

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by Omer_p,

שלום לכ-ו-ל-ם: בזמן האחרון נתקלתי בבעיה חוזר כשאני בונה תוכניות משלי (אני דיי טירון בתחום התכנות ככה שלא מדובר בפרוייקטים רציניים של ממש). הבעיה היא שאני מאבד את עצמי בכל הנושא של נתונים/מחלקות/מבנים/שיטות וכו' שאני צריך לבנות. הבנתי שיש דבר שנקרא טבלת מעקב, ועוד כל מיני עזרים כדי לתכנן את התוכנית לפני שמתחילים לכתוב אותה בכל.. אשמח לדעת היכן ניתן למצוא דפים אלו, או עזרים ואם בכלל יש לכם עצות בנושא. יום טוב לכולם! :jump: :jump:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום אני כותב תוכנה היא בודקת במוסד הנתונים אם המשתמש (שמזדהה עם ת.ז) עבר מבחן באותה תקופה או לא. במידה ולא עבר מקפיצה לו את המבחן ובמידה ועובר מעדכנת את תאריך ביצע המבחן. עכשיו הכול עובד לי כמו שצריך חוץ מהחלק של עדכון הנתונים. אני עובד לפי ההסברים פה- http://www.homeandlearn.co.uk/csharp/csharp_s12p1.html הבעיה שלי שאני כותב בVS 2005 וכול פעם שאני מנסה לפתוח את המוסד נתונים קופצת לי הודעה "מוסד הנתינים אלי פגום תריץ כלי תיקון". System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection con; private void welcome_Load(object sender, EventArgs e) { con = new System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection(); con.ConnectionString = "Data Source=C:\\Users\\y…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by bykeking,

אז ככה, בניתי מזמן מזמן תוכנה קטנה בשביל לפתור משוואות ריבועיות. עכשיו, אני רוצה להוסיף את האפשרות להציג את הפתרון גם ע"י פרמטרים (לדוג: X1=12a). // 4.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { return 0; } #include <stdio.h> #include <math.h> int main() { int a, b, c; int delta; printf("please enter A, B, C: "); scanf("%d%d%d", &a, &b, &c); /*are they any solution?*/ if (a == 0 && b == 0 && c != 0) { printf("there is no solution!\n"); return 0; } /*find the number of solutions*/ else if (a == 0 && b == 0 && c == 0…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  14. אני בניתי תוכנה סתם לא עושה כלום כיודע לא ניתון סתם לשים את התוכנה בטלפון . צריך יאני להוריד אותה לטלפון דרך WAP . איך מבצעים את זה בפועל ..דרך האינטרנט ..משהו יודע . (אני שיש אפשרות לעשות את זה ישירות עם כבל עם פתיחת קוד ה JAVA לבדיקות . אבל אני מעדיף לא להתעסק עם זה-וזה לא מה שאני מעוניין) ??? הטלפןן הור סמסונג E250 ...אני מניח שהרבה טלפונים יש את אותה הבעיה ..

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by [ViT],

מה זה tablespace בהקשר של DB? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ילא,

אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת את התאריך העברי ע"י המרה מתאריך הלועזי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by matteo,

איפה אפשר ללמוד תכנות api בסיפיפי ספר או איזה משהו

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  18. אוקיי, אז המורה שלנו הפילה עלינו פרוייקט ב- C במערכות גרפיות(מערכות גרפיות זה גרפיקה דרך שפת C) אנחנו אמורים לבנות או משחק או לומדה. אני הלכתי על לומדה לכיתה ב' שתלמד שם את לוח הכפל עם תרגילים. הדברים שצריכים להיות בפרוייקט הם: לצייר משולש, עיגול,קו, קו מקווקו,מרובע, למלה את הצורה בצבע, צריך שהצורה תסתובב,ותזוז. לא משנה איפה אני שם את הצורות, העיקר שהם יהיו בלומדה בצורה כזאת או אחרת. למשל: 2ריבועם מקווקווים*5 ריבועים מקווקוים=10 ריבועים מקווקווים (כשאם התשובה היתה נכונה אז נצייר 10 ריבועים ועוד צורה שזזה או משהו כזה) אסור לי להכניס מילים בכלל! (כאילו אסור printf("very well!")c אני לא יודע איך לצייר קו אפילו! אז אני ממש זקוק לעזרה! תאריך אחרון להגשה: 12/01/2006 תודה לעוזרי…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by IlanF,

היתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לדוגמה לפתוח את המדיה פלייר עם כפתור שאני עושה (windows application)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני לומד C# מהאתר corner.co.il,עכשיו אני ממש מגיע לפרק על תכנות לwindows. עכשיו השאלה שלי-האם החומר עדכני? האם אני לא יוכל ללמוד משם/לא כדי שאלמד משם כי זה כבר לא עדכני? (בגלל שיש VB יותר חדש,בגלל windows 7 וכ"ו). מן הסתם יש לי windows 7 64 bit. אני ממש מעדיף ללמוד משם,כי זה זמין לי מאוד. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בתחילת שנת הלימודים שלי באסמבלי אני זוכר שהשתמשנו בנוסחא שנותנת לי לרוץ על עמודות ונוסחא שנותנת לי לרוץ על שורות במטריצה מישהו זוכר? אני פשוט רוצה לפתור עכשיו איזה תרגיל שלוקח איבר IJ במטריצה ומכפיל אותו באיבר JI במטריצה באותו הגודל אחרת ושכחתי אשמח לעזרה

• 23 תגובות
    • 17.6k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מישהו שיעזור לי להרכיב ולתכנת מיקרו צ׳יפ בסיגנון ארדואינו אבל של חברת electric Imp כולל אלקטרוניקה הפרוייקט דיי סודי ואשמח להודעה בפרטי - אופציה לעבודה בתשלום לרציניים! תודה, יונתן

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Godmoney,

הגדרתי text-align: justify ל-DIV מסויים, אבל הדפדפן מסרב להציג אותו כן... Left ו-Right עובדים... אבל לא Justify. הטקסט הוא לינקים אם זה משנה. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by LiroN,

יש לי כרגע swing שיוצר לי frame עם פנל וכפתור עכשיו ברגע שאני לוחץ על הכפתור אני מעוניין לפתוח frame חדש עם מאזין לארוע בחירה מתוך רשימה בו איך אני עושה בעצם את ההפרדה בין האזנה לארועים בין frames שונים? אני מעוניין שכל דבר יהיה בפני עצמו לדוגמה תגובה לסגירת frame אחד לא תגרור סגירה של כל הframes או לחילופין לחיצה על כפתור תבצע בדיוק את מה שאני רוצה ללא תלות בין הframes אני רוצה ליצור מעין אפליקציה ע"י הswing שאני יכול לעבור מframe לframe ע"י לחיצה על כפתור או בחירת choice מסויים מרשימה... עכשיו פרט לאלה איך אני יכול להוסיףלפנל תמונה? כמו שאמרתי מדובר בswing ולא בapplet! תודה לכל מי שיעזור לירון.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  25. Started by nehmia,

הורדתי מהדר NET Framework פתחתי אותו ועכשיו יש לי כמה תיקיות:bin include lib exmpls איפה אני רושם?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.