עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yoniyh,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר אתרים עם מדריכים טובים ומקצועיים ללימוד שפות תיכנות? אין לי רקע בנושא ואני מחפש ללמוד בינתיים לבד ולבדוק אם זה מתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gkman,

אני מחפש מדריכים על wordpress שמסבירים על מבנה הקבצים וה-DBים אני רוצה שיהיה לי בשלב הראשוני את היכולת לשדרג את המערכת wordpress באתר של אבא שלי. הוא טוען שהוא כ"כ ישן שכבר אי אפשר להשתמש בסקריפטים של wordpress כדי לשדרג. כרגע המערכת לא עובדת כמו שצריך- היא מציגה את התפריט משמאל- אבל מימין הכל לבן וריק. בשלב השני אני רוצה לנסות לבנות template משלי. אני מכיר פחות או יותר את הממשק ניהול והשימוש בו- אפילו התקנתי פעם אחת את המערכת (לא זוכר יותר מידי מזה), אבל מאחורי הקלעים, תפעול תקלות וכו' אין לי שמץ של מושג.. אם מישהו מכיר מדריך על שדרוג ידני של wordpress- אני אשמח קודם לשדרג ואז להתחיל ללמוד על המערכת.. אנחנו קצת (אוקי לא קצת- לגמרי) תקועים עם ניהול התוכן של האתר כי אין ממ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה צריך על מנת לבנות משחק ברמה של פיפא???

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by poltergeits,

מה עושה : r\ -בתכנית C תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. Started by uzana2004,

זאת: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. עברתי קצת על רובי, ולא ממש הבנתי למה נחוץ כל העניין... דבר ראשון, עוד לא ממש הבנתי איך משתמשים בה בכלל מחוץ ל ide כתוכנית לכל דבר דבר שני, חוץ מהפשטה של תכנות בחלק מהמישורים, במה היא יותר טובה מג'אווה למשל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מי שזוכר אותי מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501528.30 יש לי עוד התלבטות לא פשוטה. שנה הבאה אני עולה לכיתה י',אצלנו חוץ ממגמה רגילה (פיזיקה/כימיה/ביולוגייה) אתה יכול לקחת בנוסף מגמת-על (מחשבים,מוזיקה,רובוטיקה,ערבית וכ"ו). עכשיו ההתלבטות שלי היא כזו-האם לקחת מחשבים או רובוטיקה?. מצד אחד,הקטע של הרובוטיקה נראה ממש מגניב,ללמוד איך לבנות רובוט,לסרטט ולתכנן (וללמוד קצת אלקטרוניקה ולוגיקה על הדרך)-אני ממש אוהב את הרעיון. מצד שני-גם תכנות אני אוהב,וזה עלול להיות חשוב לעתיד. יש לי 3 שאלות: 1)יש דברים בחומר הלימוד שאני לא אלמד כ"מתכנת חובב" (כמו עצים בינארים,אלגוריתמים וכ"ו) 2)כמה מגמת מחשבים קריטית ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה? 3)מה אתם אומרים-למה לל…

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by 8us.co.il,

‬mycomp.biz

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. שלום, עד עכשיו למדתי C++ מספר כלשהו. השבוע יש לי שתי ראיונות לגאמ"א ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי ללמוד שיעזור לי כמה שיותר באותם ראיונות. אני מתלבט בין אלו בעיקר: * מבני נתונים (עץ בינארי, מחסנית, רשימה מקושרת וכו'..). אני יודע איך הם עובדים, אני מתכוון לגבי יישום שלהם ב-CPP ואולי כתיבת כמה תוכניות שקשורות בזה. * אלגוריתמים מוכרים ופתירת בעיות מתמטיות בעזרת אלגוריתם * GUI ב-CPP תודה מראש =]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד 3 חודשים בטכניון מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד? האם אני זקוק למחשב נייד ומה ההמלצות ? על מה לשים דגש בשנה הראשונה יש לי עכשיו 3 חודשים חשבתי אולי ללמוד עצמאית את הבסיס באלגברה,בשפת C או אפילו אנגלית טכנית אפילו לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק לקראת שנת הלימודים תודה...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נגיד ויש אתר, ולאתר הזה יש מנויים, נגיד משתמשים... לכל משתמש יש האופציה להביא מישהו חדש(חבר) לאתר ולזכות לדוגמה במשהו..., עכשיו נשאלת השאלה, כיצד באמת האתר יכול לדעת אם הוא "חבר אמיתי" כזה שיושב ליד המחשב או שזה אותו משתמש שפשוט "יוצר" לעצמו "חברים" חדשים שמצטרפים דרכו וככה יכול לרמות את המערכת? אן נשאלת השאלה מה האתר יודע עלי בתור משתמש? ובכן כאן נכנס נושא הכתובת, לכל חיבור כידוע יש כתובת, אז האתר יכול לראות כתובת חיצונית...שאותה אפשר לשנות בעזרת שרת פרוקסי, לא משהו מסובך, לדוגמה שימוש בדפדפן TOR, יכול להראות שפעם התחברת מצ"כיה, פעם מגרמניה ופעם מטורקיה, כאשר תחפש את הIP הזה בWHOISIP תמצה בכל הפעלה מחדש של הדפדפן שאתה מחובר לשרת פרוקסי אחר של חברה ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

לפי תרגום אזי void = null או משהו בסגנון. מה התפקיד של זה בשפת C עצמה?

16. נראה לי ששינו את זה אצלי להכי גדול, אז זה עושה לי בעיות בעיצוב! תודה. משום מה יש אתרים שזה לא משפיע עליהם, איך הם עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  17. במחרוזות, מערך תוים

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  18. Started by aviv00,

זאת שפה "די" ראשונה שלי שאני לומד כרגע ודי "נקשרתי" אליה בגלל שהיא נוחה יותר וקריאה אני בכל אופן רוצה להתשמש בה כשפת מעבר לשפה יותר פופלארית אבל בכל מקרה אני שואל מה דעתכם? האם יש לה עתיד ? האם יהיה עבודות בתחום ? עריכה: גם דעתכם על תיכנות פונקצאילי אשמח לדעתכם תודה

19. Started by tal h,

סיימתי את בניית האתר החדש שלי. האתר עוסק בהפקות וידאו ועריכה, למגזר העסקי וגם הפרטי. אשמח לשמוע דעתכם על העיצוב, ועל בנייה נכונה לקידום נכון (עיצוב נקי ופשוט). מה ניתן לעשות בחינם, כדי לקדם טוב את האתר? (רשמתי באינדקים, נתתי באנר וקישורים באתרים אחרים שיש להם המון כניסות). www.tal-pro.co.il קרדיט גדול מגיע למשתמש: LazyBoy על הבנייה. ** אם יש שאלות הקשורות לצילום ועריכה- פתחו נושא חדש בפורום "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת" ואני אשמח לענות שם . תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by Alex89,

אני צריך ביקורת על האתר שלי? מה אתם חושבים? כל ביקורת תתקבל בכיף

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. קצת על עצמי אני בן 23 עוד חמש חודש משתחרר. תואר נראה לי קצת קשה מפני שלעשות פסיכומטרי ולהלשים ל4 יח' מתט' זה משהו שיקח לי זמן ואני לא ניהיה צעיר יותר! אני אישית למדתי לבד .NET ואני אוהב את זה אני לא הכי טוב בעולם בזה כי אני מתעסק בזה פה ושם,אבל אני בטוח עברתי את הרמה של מתכנת מתחיל/מתלמד. אני ממש רוצה לדעת את התחום טוב יותר מהבסיס וחשבתי לעשות קורס בג'ון ברייס או משהו כזה,אך אני פוחד שלא אמצא עבודה בזה ובכך אזרוק את הכסף.. אז שאלתי! יש פה בוגרי ג'ון ברייס או אנשים שמכירים את הקרוס ויודעים איך הם משתלבים בעבודות ? או שעדיף את לימודי החוץ של הטכניון?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. Started by nahoom,

C++ סדנת לימוד ספר טוב למתחילים? עם לא, מה אצעתכם?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by pbl1,

אני מעוניין ליצר משחקים וכבר התחלתי ללמוד שפת סי (ואחרי זה אלמד סי ++) והייתי מעוניין לדעת מה עוד אני צריך ללמוד אחר כך כי אני לא מתמצא כלל בנושא זה שמעתי על opengl directx3d מישהו יכול להסביר לי מה הההבדל ביניהם ומה צריך ללמוד לפני שלומדים כל אחד מהם. בנוסף הייתי רוצה להבין יותר מה זה מנוע גרפי ומונע פיסיקלי וכד' אם מישהו יכול להסביר לי את כל תהליך בניית המשחקים פרט אחר פרט הודה לו מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RainbowInBlack,

אני מניח שהתראד הזה יהיה ל"ת רק אחזור על השאלה - מה ה IDE הכי נוח לעבודה עם Python ? כי אני מניח שאף אחד לא עובד מול ה Command Line שלו

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים