עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by MasterDK,

היי לכולם אני מחפש שירותים בסגנון sourceforge או assembla. הבעיה עם SF שהוא מחייב אופן סורס ואני כרגע לא מעוניין לשתף את הקוד שלי, ASSEMBLA ניהיה במחיר. מה שבעקרון אני צריך זה SVN, Tickets, ניהול קבוצה, ניהול Milestone, ומומלץ ויקי או סוג של ויקי (בשביל DESIGN DOCU וכו'). וכמבון חינם (מצידי אפילו בשירות מצומצם, כמו שעשו ASSEMBLA). תודה רבה מראש! שכחתי לציין שחשובה הפרטיות של הפרוייקט שלא כמו ב SF לדוגמא, בשלב זה אני לא מעוניין שיהיה ניתן למצוא את הפורייקט/מידע עליו דרך כל מנוע חיפוש וכו', כלומר שהפרוייקט יהיה מה שנקראה Private/Business

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין לכתוב web crawler המסוגל לענות על שאלות פשוטות. למי שאולי זוכר היה מנוע חיפוש שהיית שואל אותו שאלה מסויימת והוא היה מציג לך תשובה מהרשת. אני מעוניין ללמוד לכתוב משהוא כזה ולהתחיל לדוגמא עם שאילתות פשוטות. כל מידע שיכול לעזור (פרט לחיפוש בגוגל אתצמד המילים how to write web crawler) יבורך!. כמו כן אם כבר שואלים: החיפוש בגוגל הנ"ל העלה הרבה אתרים אך רובם מתחייחסים ל C# ו JAVA, נשאלת השאלה למה? web crawler אמור להיות משהוא יעיל ואם כן למה לא כותבים אותו ב C++ או C לדוגמא? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by טוסטר,

היי אני צריך לכתוב פונקציה גנרית שפת סי (כמו שכתבתי בכותרת ) שתקבל מצביעים לשתי מחרוזות, מצביע לאינט שמציין את הסכום של אחת המחרוזות ועוד מצביע לפונקציה מסויימת (שבעצם אומרת לפונקציה הגנרית במה להשתמש) המצביע לפונקציה יכול לקבל שתי פונקציות... (שאותן אין לי בעיה לכתוב בעקרון ), אחת מהן פשוט משרשרת את אחת המחרוזות לשניה בתוך מחרוזת חדשה והשניה פשוט סופרת את האורך... הבעיה שלי בעיקרון היא לכתוב את הפונקציה הגנרית הכללית... (אני חייב לבצע את התרגיל בדרך הזו) תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. 1. יש לי לוח מקשים מחובר לבקר 74C922 וממנו למיקרו 8051, אני רוצה שיהיה אפשר ללחוץ את המספר הלא שלם: 88.25 ושהוא ישמר במשתנה אחד. האם זה אפשרי? איך עושים זאת, איך גורמים לכך שכל המספר יהיה במשתנה אחד כלומר X=88.25 ? 2. אם כן, אפשר לעשות עם המשתנה הזה חישובים, כלומר להכפיל אותו ב 4 או כל מיני כאלה?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  6. אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מקש במקלדת התוכנה תגיב למרות שהיא לא בפוקוס, למשל אם אני לוחץ F4 אז התוכנה תראה הודעה כלשהי. הבעיה היא כמובן שהאירועים של הפקדים הם רק שהם בפוקוס אז איך אפשר לעשות מה שביקשתי שטופס ממוזער?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by QuAKeR_996,

שלום חברה. אני אגש ישר לבעיה: יש לי תמונה. אני מסמן עליה פוליגון (רצף נקודות במרחב שמתחברות בשרשרת). אני רוצה לרוץ על כל הפיקסלים על התמונה, שנמצאים בתוך הפוליגון. אני חושב שהאלגוריתם צריך להיות דומה לזה שבפונקציה המוכנה e.graphics.drawpoligon() , כי היא בעצם צובעת את כל הפיקסלים שנמצאים בתוך התמונה. אני צריך כיוון בנושא. תודה! אודי.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by li1,

אני מעוניין להוסיף קובץ שברגע שאני פותח את האתר הקובץ יתנגן ברקע יש לי אפשרות לעלות את כל סוגי הקבצים הבנתי שיש איזו דרך עם asx או asf אפשר עזרה?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  9. אז ככה,השתמשתי באחד המדריכים שפורסמו כאן,וניסיתי לבנות לי אתרון HTML. קצת מאוחר יותר גם גיליתי שכדי שזה יהיה דף אינטרנט של ממש,צריך להעלות את זה לשרת. אז ניסיתי להשתמש באתר Jabry. http://www.jabry.com/ נרשמתי,עשיתי Upload לקובץ,וזה הגיע למצב שזה פותח לי את הדף כדף-עריכה לקובץ שלי. ככה זה נראה אחרי שאני מעלה את הקובץ: ככה זה נראה כשאני מנסה לפתוח אותו: איך אני -לא- פותחת את הדף בcontrol panel הזה,אלא כדף רגיל? [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 20:58:26 או שזו שאלה יותר מסובכת ממה שחשבתי, או שחפרתי רצח ולאף אחד אין כוח לקרוא.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by lironmid,

שלום רב, עליי להעביר אתר ממארח אחד למארח אחר, כאשר הכתובת נשארת זהה. האם עליי: להוריד את קבצי האתר מהמארח הישן, ולהעלות אותם כמו שהם למארח החדש. אם כן, האם ההורדה נעשית מאתר המארח (ע"י השם והסיסמה) וההעלאה באותו אופן? או באמצעות תוכנה? האם יש משהו לשנות בקוד האתר או בקבצים לפני ההעלאה למארח החדש? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. אני מעוניין לבנות מנגנון LOG מהיר יש חישטבים שהמחשב עושה ואני לא רוצה שיתעסק ה IO לפתוח קובץ...להכניס נתונים בתהליך ...ולסגור אותו אני לא יודע כמה זמן זה לוקח ...אבל אני יודע ש IO לוקח זמן. שאלתי עם CMEMFILE שאני יכול לנצל ובכך רק בסוף לדחוף לקובף...האם זה יתן יתרון משמעותי ? וכמה זה עולה לפתוח ולסגור פייל ?200MS ? 500MS ?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by orelzion,

שלום אני מנסה לכתוב קוד בVB בשביל אקסל, אני לא מכיר VB אני יודע רק C#. מה שאני צריך זה בעצם משהו כמו SWITCH שהבנתי שכותבים select case אני מתליח לעשות את זה, הענין הוא שאני רוצה לבחור כל CHAR מהCELL בפני עצמו. אני אתן דוגמא בC# for(int i=0;i<20;i++) { foreach(char c in cells(i,"A").text) { switch(c) { case bla bla bla bla } } } איך אני אמור לעשות את זה בVB? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by MasterDK,

היי יש לי שאלה. להלן קוד קטן שקימפלתי: int main() { return 0; } וזה האסמבלי שלו שהתקבל אחרי קימפול: 08048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: b8 00 00 00 00 mov $0×0,%eax 804837c: 5d pop %ebp 804837d: c3 ret 804837e: 90 nop 804837f: 90 nop הנא עוד קוד void main() {} ושוב האסמבלי: 8048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: 5d pop %ebp 8048378: c3 ret 8048379: 90 nop 804837a: 90 nop 804837b: 90 nop 804837c: 90 …

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by orelzion,

אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אין לי ושג בתיכנות אבל יש לי בעיה שנראה לי שתוכלו לעזור לי. יש הגדרות מסויימות במחשב שאני מעוניין למצוא תוכנה ש"תלמד" פעם אחת איך אני משנה את ההגדרות ואז בלחיצת כפתור אחת היא תשנה לבד את ההגדרות ושאני לא יהיה צריך כל פעם לשנות את ההגדרות מחדש. למה אני מתכוון: אני רוצה שבלחיצת כפתור אחת תשתנה לי הרזולוציה של המחשב ושהצג הראשי יהפוך לצג משני. חשבתי שבטוח שיש איזה תוכנה שיכולה לראות פעם אחת איך אני עושה את זה ואז לעשות את זה לבד כשידרש. בתוכנה JDOWNLOADER למשל יש כפתור שלוחצים עליו ואז עושים את כל הפעולות הנידרשות לניתוק הראוטר מהרשת והחזרתו לפעילות. בסיום ההקלטה, התוכנה יודעת לבד לעשות את כל מה שהראינו לה שעושים. יש דרך לעשות את מה שאני מבקש?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by MasterDK,

שלום לכולם. אני מנסה לממש עץ AVL ואני נתקע קצת באיזון. כרגע אני מתמקד רק על הוספה של איברים. נכון לעכשיו אחרי הוספה של איבר אני עובר על העץ מהאיבר שהוספתי עד השורש ומעדכון את ה balance factor שלו. אם ה balance factor מגיע ל 0 אני מסיים את העידכון. כאשר ה balance factor מגיע ל+2 וא -2 אני מבצע את אחד מארבעת הסיבובים (נכון לעכשיו ממושים רק סיבובים RR ו LL, אבל אני לא רואה בעיה לממש גם RL ו LR). הבעיה שלי זה עידכון ה balance factor אחרי שאיזנתי את העץ. נניח הוספתי איבר מסויים, אני מתחיל לסרוק לאחור ומעדכן את האיזון של כל איברי והופ! מגיע לאיזון של +2, קורה לפונקציה המתאימה שמקבלת את האיבר שהאיזון שלו הוא +2 ואזנת את התת עץ הזה. הכל טוב ויפה אבל איך אני קובע איזון מחדש של כל …

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by shlomkrv,

שלום לכולם אני רוצה לקלוט מספרים אשר יוקלדו ע"י המשתמש ויופרדו ע"י רווחים לדוגמה: 3 7 5 1 הבעיה הים שאינני יודע כמה מספרים יקליד המשתמש (אם יהיה scanf מיותר התוכנית תחכה למספרים נוספים ואם לא אז לא כל המספרים יקלטו) אני מניח שמדובר בלולאה כלשהי אך מה התנאי עצירה ? בכל אופן אין לי בעיה שהמספרים יקלטו בזה אחר זה למערך ואשתמש בהם משם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by intel suck,

קיבלתי תרגיל שבו אני אומר ליצור N דליים שקיבולתם אקראית בין 0 ל 10 ליטרף עכשיו הגעתי לקטע שבו אני נתקע שצריך למלאות את הדליים בכמויות מים אקראיות, שלא יהיו גדולות מקיבולת הדלי. עכשיו אני יודע שבשביל למצוא את קיבולת הדלי אני צריך להשתמש ב-getCurrentAmount() השאלה שלי האם אני צריך להשתמש בלולאת while ולמלאות את הדלי כל עוד הCapacity לא גדול מהתכולה תודה וחג שמח

19. שלום ברצוני להעלות אתר שכתבתי באינטרנט, הדרישה העיקרית שלי שתיהיה תמיכה בphp myadmin ובאפצי אם זה קשור ושיהיה בחינם תודה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Far_Away,

ניסיתי לאתחל משתנה חדש במחלקה POINT ולהכניס לתוכו 2 ערכים מטיפוס INT using System.Drawing; class Point { static void Main(string[] args) { Point p1=new Point(1,2); Console.WriteLine(p1); } } וקיבלתי את השגיאה הבאה : 'Point.Point' does not contain a constructor that takes '2' arguments למרות שכן צריך להכניס 2 פרמטרים בשביל לאתחל את הטיפוס במחלקה. *ניסיתי לאתחל משתנים בעוד מחלקות ובכולם קיבלתי את השגיאה הזאת, זה עבר קימפול רק שהעצם נשלח בלי פרמטרים ובהדפסה נכתב : point.point. למישהו יש מושג מה הבעיה ? ???

21. Started by MasterDK,

אלהן, אני מחפש רעיונות לפרוייקט גמר. כמה מגבלות: 1. יש ברשותי כ 5 חודשים החל מרגע התיכנון ועד למוצר הסופי. 2. חייב לכלול מודל של שרת-לקוח, עם עדיפות גם לבסיס נתונים. 3. חייב להיכתב ב JAVA בנתיים חשבתי על VOIP עם אפשרות ל conference ועם ישאר זמן אז גם העברת VIDEO, אבל זה דיי ג'נרי כזה (למרות שזה מספיק ביותר לדרישות הפרוייקט) פשוט זה כמו צ'אט רק נוסף לזה VOICE. אשמח לרעיונות! תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by dekgol,

למה הקומפיילר נותן לי את הודעת השגיאה הזאת: Cannot implicitly convert type 'object' to 'ConsoleApplication4.Color'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?) על שורה זו: c = Enum.Parse(typeof(Color), input); התוכנית המלאה: namespace ConsoleApplication4 { enum Color { Red, White, Black } class Program { static void Main(string[] args) { Color c; string input = Console.ReadLine(); c = Enum.Parse(typeof(Color), input); switch (c) { case Color.Red: Console.WriteLine("This is Red Color"); break; case Color.White: Console.WriteLine("This is White Color"); …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום! אנ רוצה תופס הרשמה לאתר שלי שיהיה, שם 7 פרמטרים (שאני אכניס) ושיהיה לי אפשרות לקבל את המידע שם למייל שלי. תודה!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. שלום, האם מישהו מכיר תוסף המאפשר לשתף סביבת עבודה של Eclipse דרך האינטרנט ובעצם לעבוד כמה אנשים במקביל על אותו קוד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים