עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yoav1000,

אני חדש בתחום ואני מעונין לדעת איך עושים את הדבר הבא: אני יצרתי מסד נתונים SQL בVB ואני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור התוכנה תבצע חיפוש עם הנתונים בתיבת טקסט בעמודה "שם" במסד הנתונים ותקפיץ הודעה עם הנתונים בעמודה "כיתה" שנמצאים ליד השם תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by yahalom,

היי איך אני יכול ליצור קובץ XML ב קפליקצית J2ME על מכשיר סלולרי תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by nati_1988,

שלום לכולם, רציתי לדעת, האם חייב פסיקה בשביל להשתמש בטיימר T1, T0 כדי ליצור אות PWM למנועים? אם כן, האם אפשר לקבל את קטע התוכנית העושה זאת בבקשב?... ואם לא, איך אני עושה זאת עם פסיקה? וגם כאן אם אפשר קטע תוכנית בבקשה... שאלה אחרונה בשפת C בקומפיילר של BORLAND מהי הפקודה שאיתה מנקים מסך במצב הגרפי ?? תודה , נתי[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:22:08 בנושא ה-PWM אני מתכוון לאסמבלר...שוב תודה, נתי

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  4. שלום, התחלתי להכין אתר עיצבתי הכל עכשיו אמור להיות קטע של שם משתמש וסיסמה, עשיתי בפוטושופ תחיתוך המתאים עשיתי את זה כמקום לכתיבת סקריפט עכשיו שאני שם תסקריפט של תיבת טקסט או של הכפתור כל הדף נהרס לגמרי.. דוגמא מה יוצא אחרי ההצבה: http://img239.imageshack.us/img239/1920/24547898tj6.png תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום רב, השנה הייתי צריך לעשות פרוייקט גמר לביה"ס במחשבים, בתכנות בשפת סי. אני בניתי את המשחק המוכר סנייק, עכשיו אני עובד על הספר פרוייקט, ואחד השלבים בספר היא צילום המסך והסבר בספר פרוייקט, ניסיתי לעשות צילום מסך בעזרת print screen אך זה לא עובד, מישהו מכיר דרך לצלם את מסך הפרוייקט? יש תוכנה? תודה מראש לכולם! נ.ב. שחכתי לציין שאני עובד בווינדוס אקס פי

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by ironman405,

היי , אני עובד עם SQL Express ונתקלתי בERROR הבא כשניסיתי לעבוד במעבדה אחרת ששם מותקן SQL SERVER 2005 האם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by pssheba,

שלום, ברצוני לבנות דף אינטרנט המכיל כותרת קבועה, שורת תפריט קבועה וטקסט במיקום קבוע אשר תוכנו ישתנה בהתאם ללחיצהעל קישור בשורת התפריט. נניח שבאזור הטקסט בדף כתוב: "שששששששששששששששש". לחיצה על "קישור1" בשורת התפריט תחליף את הטקסט הנ"ל ל "גגגגגגגגגגגגג" למשל. המאמרים בדף מכונסים אצלי ב div באופן הבא: <div id="first article"> asasasasd</div> <div id="second">dsfdfdfgdfg</div> וכן הלאה. אני רוצה שלחצה על "קישור1" יציב את ה div ששמו first article במקום הייעודי למאמרים בדף. לחיצה על קישור אחר, תחליף אותו. כל זאת מבלי לשנות את הכותרת ושורת התפריט הסטטיים. מישהו יכול להסביר לי אם וכיצד נעשה הדבר ב css ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MasteRoi,

אשמח לקבל מדריך/ספר אלקטרוני (חינמי כמובן) ללימוד מהבסיס של אחת השפות הנ"ל. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום! מישהו יכול להסביר לי מה זה תור קדימויות? זה תור רגיל? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אפשר ? אודה למי שידריך אותי.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by Salwaby,

התחלתי קורס הכנה בתכנות לקראת השנה החדשה, וקיבלנו שיעורי בית בהם תרגיל אחד שדורש : (עד כה עברנו בעיקר על פקודות בסיסיות, לולאות, ופונקציות) כתבו תוכנית המקבלת כקלט סדרת מספרים שלמים באורך לא ידוע )סדרת המספרים מסתיימת במספר שלם שלילי. ניתן להניח שהסדרה מכילה לפחות 2 מספרים). התוכנית מדפיסה סדרה חדשה שבה כל איבר הוא ההפרש בין האיבר העוקב והאיבר הנוכחי בסדרת הקלט. כלומר אם סדרת הקלט היא a1,a2,a3,…,an, סדרת הפלט תהיה b1,b2,…,bn-1 כאשר bi = ai+1 - ai . דוגמת הרצה (תוכנית, משתמש): Please enter a series of positive numbers ending with a negative number: 2 4 7 2 67 3 -1 2 3 -5 65 -64 *** זה אמור להיות משמאל לימין הבנתי שיש פה שימוש ב Buffer ששומר מידע שלכאורה לא היה רל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק APPLET וברצוני לעלות אותו לאתר מסויים (שיש לי גישה לשרת) ולשים בו את המשחק.. א. אילו קבצים אני צריך לעלות לשרת ? ב. אם יש תמונות במשחק האם צריך לעלות גם אותם ? ג. איזה פקודה יש לרשום בדף לשם הצגת המשחק ? ד. אם יהיו עידכונים לגירסת הג'אווה האם זה התעדכן לבד או שאני אצטרך לעדכן אותו באופן ידני ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by Eddi S,

שלום לכולם, אני חושב לעשות קורס בנושא ולפני-כן יש לי כמה שאלות: 1) יש לי ידע טכני מינימלי יחסית, האם יש צורך בידע כלשהו או שאפשר להסתדר בלי ידע ? 2)איך בוחרים קורס? יש סוגים שונים של קורסים / תכנות שונה או...? 3)יש משהו חשוב שטוב יהיה לדעת לפני שאני מחליט סופית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by בני אירמיאייב,

שלום לכולם, שאלה: כיתבו שיטה בשם Fill_Array .שמקבלת כפרמטר מספר שלם שמציין אורך של מערך רצוי ומחזירה מערך של double בגודל המתאים אשר מולא בערכים מה-Console ע"י מריץ התוכנית. הפונקציה לא אמורה להדפיס שום כלום למסך - רק לקרוא ל-()Console.ReadLine במספר הנכון של הפעמים ולהחזיר מערך מלא בערכים שהוקלדו. סדר האיברים במערך יהיה זהה לסדר האיברים שהוקלדו ב-Console. האלגוריתם שעשיתי: static int[] Fill_Array(int mum) { int num = 0; int[] new_num = new int [num]; for (int i = 0; i < new_num.Length ; i++) { new_num = int.Parse(Console.ReadLine()); } …

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by rollcage,

אז ככה אני בן 21 ומחפש להתחיל להיתעסק עם תכנות כרגע סתם בשביל הכיף/להרחיב את הידע(בערב אחרי העבודה איזה שעה ביום בערך ובסופי שבוע כשיש יותר זמן אז גם להיתעסק עם זה)בעיקרון יש לי ממש ממש טיפה ידע(כיתה ח' למדתי איזה שנה C ואני די בטוח שאני לא זוכר מזה כלום ) עכשיו קראתי קצת באינטרנט והאמת זה עוד יותר בילבל אותי כי ראיתי שיש מיליון שפות תכנות אז השאלה שלי זה מאיפה להתחיל. אני מעוניין בעצם בשפה הכי פשוטה שממנה כביכול ייצאו שפות אחרות עכשיו אם אני לא טועה זה C או C++ או בC# יש לי ספר של הוד עמי לשפת התכנות C שיצא ב2001(שאיתו למדתי בכיתב ח' ) השאלה אם הוא עדיין רלוונטי? אני יודע שההודעה די מבולגנת כזה אבל פשוט אני די מבולבל ורציתי לתת כמה שיותר מידע לגבי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני רוצה לשים כמה קישורים על תמונה ושיהיה מעליו מרחפים מצאתי איזה משהו כזה אבל שמגדילים ומקטינים את החלון הקישור זז.... עשיתי אתר עם דוגמה לכך שהקישור זז http://www.gmybox.com/1111

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  17. יצרתי web service שמחזיר לי string מסוג json , בדקתי האם הסטרינג באמת מחזיר אובייקט מסוג json והאובייקט תקין, הבעיה היא שאני מנסה לשלוף נתונים מהאובייקט דרך ajax אני לא מצליח אבל אם אני מנסה לשלוף את הנתונים דרך ajax משהו לא עובד כמו שצריך זה מה שרשמתי בצד השרת שכן עובד וכן מדפיס לי את הסטרינג : DbServices d = new DbServices(); string a = "boazsml@gmail.com"; string b = "1234"; email = d.GetUserDetails(a, b); ואז הstring שאני מחזיר מצד השרת מראה לי את התוצאה הבאה: זה הקוד jquery שלי , חשוב לציין שיש לי כבר script אחד שעובד בajax , הבעיה היחידה שלי לדעתי לפחות היא איך לשלוף מהאובייקט data את הנתונים האלה זה הקוד ajax שלי window.onloa…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בהקשר לשאלון האמריקאי שבנושא הקודם, כעת אני בשלב שאני מקבל את התשובה, ברצוני שלחצו A, B, C, D בהתאם לתשובה, ניסיתי למצוא בעצמי את התחביר אך ללא הצלחה. מהו התחביר לפעולה הנ"ל בעזרת המטודה ReadKey? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Lidor2000,

אממ קיבלתי תרגיל שבו יש לי מחסנית עם מספרים שלמים והמטרה שלי היא להחזיר את המחסנית עם אותם מספרים רק ללא כפילויות כלומר אם יש לי מחסנית שבתוכה הערכים 10-10-20-5-5 אני אקבל מחסנית עם הערכים 10-5-20 ....מישהו מוכן להסביר לי איך לבצע את זה ? כי אין לי אפילו קצת חוט ד"א אסור להשתמש במערך עזר אלא רק במחסנית עזר...

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by maorbe,

שלום אני מחפש לאתר שלי מערכת למניעה הצפה כמו שיש ברבה אתרים שצריך להעתיק כמה אותיות מתמונה לשדה מילוי דבר שמונה מתוכנה להציף את האתר. אם למישהו יש מושג אז בבקשה שיכתוב פה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by StreetRacer,

האם ניתן להציג דף בחלון של טבלה על ידי לינק ? מישהו מוכן לומר לי? אם כן, תרשמו את הפקודה בבקשה. שמוליק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מקים אתר בימים אלה ואני רוצה ליצור מסגרת של "חדשות". איך יוצרים "תיבת חדשות" שהתוכן בה יזוז כל הזמן? (כמו החדשות בוואלה) או לדוגמא כמו פה באתר עם ה"מבזקים מרחבי הרשת" או ה"חדשות מחשבים".

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by roee01,

שלום לכולם. אני מנסה להבין את דוגמת הקוד הבאה ולא מצליח :-\ . מישהו יכול להסביר מה אומרות הפקודות? ׁׁ(זה פעם ראשונה שאני רואה ספריית CTIME). #include<ctime> #include<cstdlib> #include<iostream> using namespace std; int main() { int i, seed, r, first; seed = time(0); srand(seed); first = rand(); for (i = 0; i < 333333; i++) { r = rand(); if (r == first) break; } cout<< "RAND_MAX = " << RAND_MAX << endl << "seed = " << seed << endl << "first = " << first << endl << "period = " << i + 1 << endl << endl; …

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. טוב עשיתי באתר שלי <STYLE> ועכשיו שמסמנים את הלינק הוא מצבע שחור הופך לאדום אבל בכל האתר זה סבבה כי רואים את הלינק בצבע שחור כי הוא בטבלה לבנה, אבל יש לי מקום שבו אין טבלה והרקע שם ממש כהה כמעט שחור ולא רואים את הלינק... אז איך אני הופך את הלינק הספציפי הזה לצבע לבן? לא מצאתי דרך.. ולא רוצה לעשות לו טבלה זה לא יהיה יפה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  25. שלום , בניתי אתר בסביבת visual web developer 2008 express edition ואני רוצה לעלות אותו לרשת כאשר אני משתמש במחשב שלי כסרבר לשם כך התקנתי IIS, שרת וובי חינמי של windows. ב visual יש אפשרות ל - copy web site שאמור לעלות לי את הקבצים של האתר לשרת IIS. לא כל כך מסתדר לי העניין הזה. אם מישהו התעסק עם זה, או סתם יודע אני אשמח אם תוכלו לפרט ולהסביר , עד כמה שאפשר, את התהליך שאני צריך לעשות. כי זה קצת מבלבל. בסופו של דבר אמור להיות קובץ HTML ואני לא יודע איך אני מגיע לזה. סליחה על השאלה הכללית ככה, ותודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.