תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך את התוכנה שאיתה אפשר לתכנת בC. שימו לב - לא C++ ולא Csharp ולא C#... רק C. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אממ יש לנו מין שיעור תכנות בVB בבי"ס(כתה ז') והתחלנו לעשות מין משחק סנייק פשוט.. לא עשינו כמעט כלום(חוסר זמן, סיימנו פרויקט קטן אחר ודחקנו את זה לסוף) חוץ מהתזוזה של SHAPE יחיד.. בכל מקרה, ניסיתי לעשות את זה בבית וקצת התקדמתי(אלגוריתם תזוזה שונה, התנגשות בגבולות, אפשרות לאתחל ועוד דברים פשוטים.. S:),אבל לא הצלחתי ליצור תנועה רציפה של כל החלקים(זה מSHAPES) אני מניח גם שיש דרך ליצור העתקים או משהו כזה IN GAME, ולא ליצור מאות העתקים מראש שיתחברו בהמשך.. -הכל בVB6 Dim X%, Y%, i%, z%, t%, s%, Done$ Function Game_Over() Beep Timer1.Enabled = False Done = MsgBox("Game Over, Retry?", vbYesNo, "Game Over") If Done = vbYes Then Restart Else End End If End Funct…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת דרך פשוטה להמיר תאריך לועזי לעברי או dll-קטע קוד שאפשר להעזר בו אם אתם מכירים.. אשמח לכל עזרה המון תודות
-
- 3 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/visualstudio/products/2010/default.mspx מבט ראשון על הגרסא הבאה של המהדר הנוח ביותר שאני אישית נתקלתי בו. מעניין איך יהיה כשהוא ישתחרר. (הערה-סביר להניח שאין לזה משמעות בשביל מתחיל חובב עלוב ועצלן כמוני, אבל אולי לחלק מהמשתמשים פה זה משנה)
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי טופס בדף html. אם ממלאים אותו באנגלית הוא משוגר לכתובת המייל שלי בסדר. אם בעברית (ואני רוצה פרטים בעברית) אני מקבל אותו במייל בג'יבריש. להלן הקוד: <form action="mailto:xxx@mymail.co.il?subject='רישום לאתר'" enctype="text/plain" name="regiser" method="post" dir="rtl"> <p align="right" dir="rtl"> שם פרטי:<input type="text" name="name" maxlength="25" size="25" dir="rtl"> </p> <input type="submit" value="send"> </form> מישהו יכול להצביע היכן הטעות שלי. אולי חסר משהו בקוד שמישהו יכול להוסיף ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד איזה שהי שפת תיכנות אבל אין לי רקע בזה ואני לא מבין בתיכנות כלום .. על איזה שפה אתם ממליצים לי לקרוא וללמוד כי אני לומד עצמי תגיבו בקשה תביאו לי המלצה על שפה שאני אבין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, מעוניין ליצור טופס ממחושב אשר משתמשים יצטרכו למלא רוב הטופס הוא סטטי ונכתב ב word, אבל ישנם כמה שדות שאני מעוניין לתת למשתמשים לסמן ע"י checkbox. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחיל ללמוד לתכנת ולאחר שקראתי כמה מאמרים באיטרנט החלטתי שאני יתחיל ללמוד את שפת Python בתור שפה ראשונה וכיון שאין לי שום ניסיון בתכנות רציתי להתייעץ איתכם ולשאול עם איזה ספר מומלץ להתחיל ללמוד את השפה ( כמובן מי שלמד את השפה ) אני לא מעוניין ללמוד מאתרים באיטרנט אלא מספר כי זה יותר נוח לי . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע צורת הכתיבה הנ"ל תקינה? איך זה עובד אחרי הקלעים? int x, y, z; x = (y=4, z=5); ב- X יהיה 5
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספרים הן באנגלית והן בעיברית עם תרגילים לשפת C ומסדי נתונים (שפת SQL, DIAGRAMS וכדומה). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני צריך דוגמא ל ping רציף למחשב\ip אחר .רק כאשר יש ping חיובי הפקודה הבאה בתור תפעל . ואם אפשר שהחלון יהיה מוסתר ולא יראו את ה ping הרציף ( לא חובה ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.jetbrains.com/resharper/ נראה חביב, ובטח יעזור למי שמתעסק עם זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה לתכנן מסד נתונים ב MSAcess כאשר לאחר הסיום אני אגש אליו מ C בעזרת SQL. אך הבעייה שלי היא בשלב התכנון , יש לי כמה עשרות מוצרים שאני אמור לבדוק ולייצר עבור כל אחד מהם דו"ח כאשר הדוח יהיה בן 50 שורות לערך.... הומצרים יבדקו על בסיס חצי שנתי , ההתלבטות היא איך לממש ? האם לעשות טבלה גדולה למוצרים וטבלה חדשה עבור כל בדיקה ? דבר שיצור לי בעוד כמה שנים כמה מאות של טבלאות ? או שיש איזה רעיון אחר ? האם בכלל כמה מאות טבלאות יעבדו בצורה טובה או שזה יהיה איטי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי אז נתנו לי את הקוד ליצירת קובץ.. אבל הבעיה היא שכשאני עושה $username == $_POST["username"]; $fopen = fopen('users/$username.user', 'w'); $filename = 'users/$username.user'; $somecontent = ""; זה שומר לי את השם קובץ בשם $username ולא מה שקבוע במשתנה $username איך אני מתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה ב- C (לא C++) שמקבלת פוינטר לתחילת רשימה מקושרת ומשחררת כל איבר ברשימה ולבסוף מחזירה את Head כ- NULL. תודה. רצ"ב פונקציה שכתבתי שלדעתי מוחקת הכל אך לא הצלחתי לבנות אותה כך שתחזיר NULL. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך לממש את הדבר הבא: אם הקובץ קיים - אז לכתוב לקובץ, אחרת להוציא הודעה ש..הקובץ לא קיים. איך ממשים זאת? כלומר לפני שאני מתחיל לכתוב לקובץ אז איך אני בודק בכלל אם הוא נמצא שם?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התרגיל הוא ככה: ישנן חמש משקולות, כאשר לכל משקולת יש משקל ומחיר. אם המשקל גבוה, זה לא אומר בהכרח שהמחיר גבוה. כלומר ייתכן שמשקולת של 2 ק"ג תעלה 10 ש"ח ומשקולת של 8 ק"ג תעלה 4 ש"ח. בנוסף יש תיק אשר מסוגל לסחוב מקסימום 15 ק"ג. כלומר הוא יכול להכיל משקל השווה ל-15 ק"ג או קטן ממנו. עליך לכתוב פונקציה המקבלת כפרמטרים שני מערכים של משקלים ומחירים ואת גודל המערכים. (prices מותאם למשקולת שמשקלה weights). על הפונקציה להחזיר את המחיר המקסימלי של משקולות שניתן לסחוב בתיק. דוגמא להצהרה של הפונקציה ב-C++: int MaxPrice(int weights[], int prices[], int arr_length) ניתן לפתור את זה ברקורסיה. אתם מוזמנים לנסות לפתור (אני מתעניין ברעיונות שונים לפיתרון, אין צורך במימוש)
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי את ההגדרה הזו של פויינטר לפונקציה יש לי את ההגדרה הזו של פויינטר לפונקציה typedef int (*compare_key) ( void* key,void* agent ) ; ואת הפונקציה הזו [code] void *linkedListFind(LinkedList * list, void * data,compare_key cmp); איך אני קורא לפונקציה הזאת? מה אני נותן לה בפויינטר לפונקציה? ניסיתי הכל כלום לא עובד תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף פקד - גרף ל - toolbox. יש לי את הקובץ mschrt20.ocx רק שאני לא יודע איך להוסיף אותו ואיפה. עזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי סיריאל לתוכנה AllWebMenus5.1 PRO ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי איזה שהיא תוכנה שאני יוכל לכתוב שם...??
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כותב תוכנת לומדה בחשבון בסיגנון שאלון אמריקאי, לכן עשיתי שהתשובה לתרגיל נכנסת באופן רנדומאלי לאחד המקומות של התשובה [שארבעתם בתוך מערך] ובשאר מוגרלים מספרים רנדומלים. הבעיה נוצרה כאשר באחת מהתשובות הלא נכונות הייתה כפילות. האם יש אפשרות להגריל מספר רנדומלי בין טווח מסוים אך ש"ידלג" על מספרים מסוימים? ואם לא, מהי הדרך הכי יעילה לדאוג שלא תהיה כפילות? בנוסף אני לא בטוח שכתבתי את הקוד בצורה הכי יעילה, אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע, בתודה. RandomNumber = MyRandom.Next(4); Options[RandomNumber] = Answer; switch (RandomNumber) { case 0: Options[1] = MyRandom.Next(DifficultLevel); Options[2] = MyRandom.Next(DifficultLevel); Opti…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי לאתחל משתנה חדש במחלקה POINT ולהכניס לתוכו 2 ערכים מטיפוס INT using System.Drawing; class Point { static void Main(string[] args) { Point p1=new Point(1,2); Console.WriteLine(p1); } } וקיבלתי את השגיאה הבאה : 'Point.Point' does not contain a constructor that takes '2' arguments למרות שכן צריך להכניס 2 פרמטרים בשביל לאתחל את הטיפוס במחלקה. *ניסיתי לאתחל משתנים בעוד מחלקות ובכולם קיבלתי את השגיאה הזאת, זה עבר קימפול רק שהעצם נשלח בלי פרמטרים ובהדפסה נכתב : point.point. למישהו יש מושג מה הבעיה ? ???
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-