עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by BrickRoad,

אני ארצה לקנות ספר C++, ויש לי רקע גם בC וגם בC#. איזה ספר מומלץ לי? אני שמעתי המלצות על הספר של מרכז הדרכה 2000

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by hixx,

נראה רעיון יפה http://www.hydepark.co.il/topic.asp?cat_id=23&topic_id=2622283&forum_id=20666

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  3. אני מנסה ליצור web test under visual studio pro 2008 3.5 sp1 וזה על פי המאמר הזה http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms182551.aspx אבל כשאני מנסה להוסיף web test אני לא רואה את האופציה הזו (מצ"ב תמונה) מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by gatoGT,

pless write in hebrow.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי להתעניין בכל התמונות האלה כמו זאת לדוגמה איך זה עובד ואיך מכינים אחת כזאת? [יש גם את התמונה שמקבלת את האיפי מהמחשב ואת סוג הדפדפן וכו'.] אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Stoichkov,

שלום, קיבלתי את האלגוריתם הבא: נתון: שני המערכים ממוינים. האלגוריתם בעצם מקבל מספר 2 מערכים ומספר num . הוא בודק האם יש זוג מספרים (אחד מarr1 והשני מ arr2) שסכומם שווה לnum ביקשו ממני לרשום מהי הסיבוכיות שלו, הנחתי שהיא O(n²) ובנוסף לפתור את התרגיל בסיבוכיות יעילה יותר מזו, הנה הפתרון שלי: (רציתי רק לדעת אם הוא אכן בסיבוכיות קטנה מזו שאלגוריתם הראשון, פשוט הנושא הזה נורא קשה לי אני ממש מסתבך איתו), תודה. אם מישהו יכול להמליץ על פתרון אחר , יתקבל בברכה מה שאני עשיתי בעצם היה לשלב את זה עם חיפוש בינרי..

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by pssheba,

שלום, ברצוני לבנות דף אינטרנט המכיל כותרת קבועה, שורת תפריט קבועה וטקסט במיקום קבוע אשר תוכנו ישתנה בהתאם ללחיצהעל קישור בשורת התפריט. נניח שבאזור הטקסט בדף כתוב: "שששששששששששששששש". לחיצה על "קישור1" בשורת התפריט תחליף את הטקסט הנ"ל ל "גגגגגגגגגגגגג" למשל. המאמרים בדף מכונסים אצלי ב div באופן הבא: <div id="first article"> asasasasd</div> <div id="second">dsfdfdfgdfg</div> וכן הלאה. אני רוצה שלחצה על "קישור1" יציב את ה div ששמו first article במקום הייעודי למאמרים בדף. לחיצה על קישור אחר, תחליף אותו. כל זאת מבלי לשנות את הכותרת ושורת התפריט הסטטיים. מישהו יכול להסביר לי אם וכיצד נעשה הדבר ב css ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by xyossix6,

איך אני קולט מהמשתמש 3 מספרים : ניסתי את : int [] a = new int[3] a= console.readline() אבל אני מקבל שגיאה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by efod26,

שלום, מישהו יודע איך אפשר לקבוע כמה ספרות אחרי הנק' יוצגו בפלט ב-console?? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by picachu,

היי!, אני מנסה לכתוב פונקציה בC (Win32 console) שתקבל פויינטר מהMAIN מסוג צ'אר, תבקש מהמשתמש סיסמא, ותקצא לפויינטר שהיא קיבלה מקום בדיוק לפי מספר התאים שתופסת הסיסמא, לאחר מכן תעשה השמה לתוך הפויינטר של הסיסמא. זה מה שיש לי עד כה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #include <string.h> int NewPass(char* pass[200]) { char temppass[200]=NULL; int i=0; *pass=NULL; printf("Please Enter a new password:\n"); fflush(stdin); gets(temppass); //printf("Please select how many attempts do you want to accomidate the user with:\n"); //scanf("%d",&n); pass = (char*) malloc((strlen(temppass)+1)*sizeof(char)); strcpy(pass,&…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. בניתי קובץ של מסד נתונים (.mdf) בעזרת Visual C# Express 2005. אל הקובץ הזה אני רוצה להתחבר בעזרת SQLConnection. הבעיה היא שב- ConnenctionString אני חייב לרשום את הכתובת המלאה של הקובץ, ואני לא יכול לרשום כתובת יחסית (כלומר אני חייב לרשום C:\Document and Settings וכו'). מישהו יודע על איזושהי דרך לתת כתובת יחסית ככה שזה יפעל על כל מחשב, ואני לא אצטרך לשנות את המיקום כל פעם? הוספתי גם את תרשים קבצי הפרוייקט שלי, מי שצריך. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני בכיתה י'..ואנחנו ביום ראשון מגישים פרויקט שעיקרו SQL ו-ASP. אנחנו קיבלנו אתר מוכן וצריכים לעשות בו הרבה שינויים כדי להראות שהבנו. בכל אופן, יש שדה של עיר בכל משתנה שהוא רשום. לפני השינוי שעשיתי זה היה כתובת ולא עיר, לכן השתמשו ב-LIKE ובגלל שהופיעה גם כתובת ולא רק עיר אז עבד, מה שאני רציתי לעשות זה להוריד את הכתובת ולהשאיר את העיר ואז להוריד LIKE ולהשוות, אבל יש בשאילתה טעות תחבירית כנראה.. אני והמורה ישבנו על זה חצי שעה וניסינו הרבה דברים אבל לא הצלחנו למצוא פתרון (היא גם חדשה לזה ותוכנית הלימודים מאורגנת בצורה מאוד גרועה) מצורף הקוד של הניסיון האחרון: string sqlUsersByCity = "SELECT * FROM tblUsers WHERE (city='%" + cityForSearch + "%')"; תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, היכן יש לוח מודעות לעבודות תכנות? אני מחפש סטונדט למדעי המחשב, או משהו בסגנון לכתיבת תוכנה ששולפת מידע מאתר WEB כולל Parsing כשהתוצר הסופי הוא קובץ CSV. ניסיתי לפרסם באחת מהאוניברסיטאות בארץ, בקמפוס, אך לא קבלתי תגובות. יש לוח מקוון למטרה זו? תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by gkman,

שלום לכולם אני לא מזמן כתבתי דף אינטנט חדש עבדתי עם FIREFOX הכל עבד יפה הציג לי הכל כמו שרציתי אבל אז פתחתי את הדף בIE וזה הציג לי את הדף עם יותר רווחים וכל מיני שינויים אחרים איך אני גורם לIE להציג את הדף כמו FIREFOX בדיוק?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by nbav,

קוד: <table border="1"> <tr> <td><b> כותרת ראשונה </b></td> <td><b> כותרת שניה </b></td> <td><b> כותרת שלישית </b></td> </tr> <tr> <td colspan="2" rowspan="2"> עמודה ראשונה </td> </tr> <tr> <td> עמודה ראשונה </td> </tr> </table> ----------- מה הסיבה שמה שיוצא לי הוא כמו במצב הראשון כשאמור לצאת המצב השני?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. try, throw, catch מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל פקודה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני לומד כבר הרבה זמן ,html ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לעוד שפה בסגנון (Php,sql,css). יש לי שתי שאלות: -איזה שפה עדיף שאני אלמד קודם?. -אשמח לקבל מדריך לשפה המומלצת. בתודה מראש YOSDA BOY.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by chen902,

שלום שלום ובוקר מצוין לכולם, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי BYTE שחלק מהסיביות בו משמשות לי דגלים, אני מחפש דרך לפנות לBYTE כמערך סיביות. מצאתי אובייקט שנראה מבטיח ונקרא "BitArray" המציג סיביות כמערך בוליאני, אך אני לא מצליח "לטעון" לתוכו את הByte שלי.. כמו כן, הייתי רוצה להמנע משימוש באופרטורים ביטים (OR AND) (בכל זאת C#..) אם מישהו מכיר את האובייקט הנ"ל, או אחר אחר שיעזור לי, אני אשמח לקבל את עזרתו. תודה, חן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gollbi,

אני בונה אתר כרגע, ורוצה שכדי להגיע לדף מסוים יהיה חובה לשים קוד מתאים. איך עושים דבר כזה? באיזו שפה? והאם יש קוד מוכן לזה? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by oded15,

רציתי לדעת עם איזה שפה כדאי לי להתחיל לתכנת ואם אפשר לצרף גם קישורים בבקשה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין להתחיל ללמוד לתכנת ולאחר שקראתי כמה מאמרים באיטרנט החלטתי שאני יתחיל ללמוד את שפת Python בתור שפה ראשונה וכיון שאין לי שום ניסיון בתכנות רציתי להתייעץ איתכם ולשאול עם איזה ספר מומלץ להתחיל ללמוד את השפה ( כמובן מי שלמד את השפה ) אני לא מעוניין ללמוד מאתרים באיטרנט אלא מספר כי זה יותר נוח לי . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איזה משחק נחמד אפשר לבנות תוך שבוע ב C#? שום דבר הוא לא חובה אבל כמה יותר מין הסתם כך יותר טוב. (מדובר על AI ורשת)

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. שלום לכולם, היום כתבתי סקריפט התחברות, הכל עבד טוב ויפה עד שניסיתי לאמת את הפרטים עם הצפנת MD5. כאשר אני מקליד את הפרטים עם הקוד של הMD5, אני לא מצליח להתחבר. הנה הקוד: if (isset($_POST['submit'])) { $c_username = $_POST['username']; $c_password = md5($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `admin` WHERE `username` = '$c_username' AND `password` = '$c_password'"); if (mysql_num_rows($check) == 1) { $details = mysql_fetch_array($check); $id = $details['id']; $username = $details['username']; $password = $details['password']; $_SESSION['admin'] = $id; $_SESSION['adminame'] = $username; header("location: index.ph…

24. Started by Yehudaa,

לא ידעתי איפה לשים את התראד הזה תרגישו חופשי להעביר אם יש צורך . יש המון פורומים ברשת עם המערכת הזאת . לרוב הם מעייפים אותי וגורמים לי פשוט לוותר עליהם אלא אם הם נדירים במידע שלהם . שלא תבינו לא נכון יש פורומים שעיצבו את המערכת הזאת מצוין , אבל רובם ממש לא נוחים לי . מה דעתכם על המערכת הזאת ? דוגמא לפורומים http://www.xda-developers.com/ http://www.avsforum.com/avs-vb/index.php http://www.audiokarma.org/ http://www.head-fi.org/

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by orelzion,

שלום איך מוסיפים אייקון לאתר בשורת הכתובות ב asp.net?

דיונים חדשים בפורומים