תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
משום מה שאני מנסה לעשות build אני מקבל את ההודעה הבאה : **** Build of configuration Default for project Hw **** (Cannot run program "make": Launching failed) למישהו יש מושג איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה
-
שלום אני חדש פה אני צריך עזרה... יש לי תרגיל לבית ואני הסתבכתי בו.... התרגיל זה לכתוב תוכנית שמקבלת יום בשבוע בו חל האחד בינואר, ושנה מסויימת... התוכנית תדפיס לוח שנה של אותה השנה. הנה מה שעשיתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> int global; int days_month(int month, int year); int full_week(); int headline (int month); int first_week(int day); int head_day(); int full_week(); int main (){ int year,jday; printf ("Please enter the year: "); scanf("%d",&year); printf ("Please enter the day of 1st of January: "); scanf("%d",&jday); head_day(); first_week(jday); full_week(); getch () ; } int headline (int month){ if (…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול מהי הסביבה היעילה לכתיבת סקריפט לעידכון אוטומטי של תוכנת צד שרת לקוח. מדובר על סביבת ווינדוס, שרת SQL , IIS וקליינט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה למחשב שהיא הופכת את המילה, כלומר עם אני אכתוב "שלום" זה יצא "םולש" יש נגיד את האתר הזה: http://www.ofek-liyladenu.org.il/links/translate2logical.php אבל אני משהו שאני יוכל לישתמש בוא במחשב בלי אינטרנט וכרגע האפשרות של IIS זה לא אפשרות טובה וכמובן שאי אפשר לעתיק את הקוד מקור באתר למעלה בגלל שהוא PHP אז למשהו יש רעיון? אני לא חושב שזה בעיה רבה לכתוב משהו ב-VB או פסקל, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מתכונת ביום שישי הקרוב על שפת C... לא רק זה שאני לא מבין כלום יש עוד פול חומר.. אז אם תוכלו קצת לעזור בבקשה אני אשמח מאוד. מה לא בסדר בקוד הבא? אני כתבתי את זה (יותר נכון העתקתי מהמחברת..) אבלש אני רושם את זה, זה לא עובר קומפיילר.. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <conio.h> #define n 10 void read (int a[n]) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf("%d", a[i]); } int found(int a[],int size ,int x) { int i=0,flag=0; while ((flag==0) && (i<size)) { if (a[i]==x) flag=1; else i++; } return (flag); } void news (int a[n],int b[]) { int i,j=0; for (i=0;i<n;j++) { if (found (b,j,a[i])==0) { b[j]=a[i]; j++; } void w…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנית מסויימת שהכנתי בC פשוט שעובדת בדוס ואני מעוניין לעשות אותה בממשק ווינדוס. האם בשביל לעשות את זה בצורה הבסיסית ביותר (בלי מוזיקה, צבעים, כפתורים משוכללים וכו') מספיקות לי כמה הסברים כלליים או שאני צריך ללמוד משהו מסובך ? שאלה נוספת: אני לומד כרגע בבית ספר C כחלק ממגמת אלקטורוניקה. אנחנו לא אמורים להכנס לעומק של השפה אבל לדעת את העיקר של הלולאות, IFs, מערכים, פונקציות ואולי עוד דברים. האם קניית ספר הדרכה של C++ יעניק לי ידע משמעותי שאי אפשר להסתדר בלעדיו כדי לתכנת חופשי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עבודה להגשה, אבל אני די תקוע. אני יודע שאני צריך לעבוד על רנדום, אבל לא יודע מה לעשות בדיוק. זאת המטלה: לא ממש למדנו על רנדום וזה די בעייתי להגיש אותנו לעבודה כזו בלי ללמוד, בגלל זה צריך עזרה. אני כמובן אשמח אם תכוונו אותי למה אני צריך לעשות ופחות תתנו לי תשובות ישירות, אני גם רוצה ללמוד תוך כדי עבודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים , אני כרגע בונה אתר באמצעות PHP ואחת התוכנות הנוחות שלי על מנת לבדוק שינויים הוא ה FIRE BUG , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך אני יודע איזה קובץ בדיוק אני צריך לערוך על מנת לבצע עידכון על קבצי השרת ? אשמח לדעת למי שיש נסיון בתוכנה זו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בונה כרגע אתר בPHP עם טקסטים בעברית, אך בגלל שאף פעם לא בניתי אתר בעברית אני לא יודע איך לפתור את הבעיה: אני מריץ את הקוד על שרת apache 2 שפתחתי על המחשב שלי, אבל משום מה כל הטקסטים בעברית מופיעים כג'יבריש ורק אחרי שאני משנה encoding אפשר לקרוא בעברית. בראש כל עמוד (בתוך <head>) שמתי את 2 השורות: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> אך זה עדין לא עוזר (לא אמורה להיות בעיה בקוד מפני שזה מועתק מכמה אתרים שבהם אין בעיות עברית) יש למישהו אולי רעיון איך לסדר שזה ישר יופיע בעברית ללא צורך לשנות ENCODING? נ.ב ניסיתי את זה גם בשרת אחר שמריץ APACHE 2 וזה קורה גם …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בדיוק הבנתי על המדריך. הזה אפשר הסבר עם דוגמת קוד המסבירה את זה?תודה. 9.5. Default Constructor אם לא מגדירים עבור מחלקה כלשהי ב-C# פונקציה בונה, הקומפיילר מספק פונקציה בונה משלו כברירת מחדל. פונקציה זו, איננה מקבלת פרמטרים, ומאפסת את כל הערכים לאפס, את כל המשתנים הבוליאניים ל-false ואת כל האובייקטים ל-null.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תכנית שמבצעת מיון מהיר על רשימה משורשרת, התכנית והפונקציות עוברות קומפילציה וגם עושות את העבודה, אך אני מנסה להיפטר מכמה הודעות אזהרה שמופיעות לי. ההודעות אזהרה נוגעות לשורת ה PROTOTYPE של הפונקציה qsort שכתבתי בקובץ qsort.h (ביחד עם המימוש שלה) אגב, האזהרות מופיעות גם עם כל הקוד כתוב בקובץ אחד. Warning 1 warning C4030: first formal parameter list longer than the second list Warning 2 warning C4028: formal parameter 1 different from declaration Warning 3 warning C4028: formal parameter 2 different from declaration Warning 4 warning C4273: 'qsort' : inconsistent dll linkage המימוש וה PROTOTYPE זהים לחלוטין, בדקתי אותם עשרות פעמים ואני לא מבין מה הטעות …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פעם ראשונה שאני מפעיל את המהדר QC והפעלתי את התוכנית שנתנו פה בשביל לבדוק אותה ונתקלתי בהודעה שמופיעה בנושא ההודעה שלחצתי על עזרה קיבלתי את ההודעה המורחבת והנה היא לפניכם איך אני מסדר את הבעיה?? בכל אופן הספרייה הזאת קיימת בתיקיית INCLUDE . הבעיה הזאת קיימת לגבי כל הספריות הוא אינו יודע איפה הם ממוקמים. איך אני מקנפג את המהדר שידע היכן הספריות האלו. Fatal error C1024 cannot open include file 'filename' The specified file in an #include preprocessor directive could not be found. Make sure settings for the INCLUDE and TMP environment variables are valid and that the correct path name for the file is specified. If this error appears without an er…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! הכנסתי לתוך תאי הטבלה קבצי swf והם גולשים מעבר למקום המוקצב להם איך אפשר שיתאימו למקום המוקצב במיוחד בתוכנה עצמה וגם איך שה יראה טוב בדפדפנים (chrome ו-explorer) תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע בשרות הצבאי שלי (משתחרר עוד קצת פחות משנתיים), ורציתי להתחיל ללמוד לעצב אתרים, ולהמשיך להתמקצע בתחום. אני רוב הזמן בבסיס, וחשבתי לקרוא ספרים שיעזרו, ובעזרת המחשב הנייד שלי להתמקצע בתוכנות שבעזרתן בונים אתרים: Flash, photoshop illustrator... יש לי רקע בפוטושופ, בפלאש פחות...ואין לי ממש מושג מה זה illustrator. רציתי לשמוע קצת דעות על התחום, קצת המלצות לספרים שיכולים לעזור ללמוד פלאש, פוטושופ, אילוסטאטור ואיך לעצב אתרים באמצעותן (אין בעיה עם אנגלית), והצעות- איך להתקדם? חשבתי שבזמן השרות הצבאי שלי אני אלמד את הדברים האלה, ולאחר מכן אחרי השרות, אקח קורס לעיצוב אתרים. http://www.universities-colleges.org.il/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי לנסות ולגלות מה אפשר לעשות עם excel בכל אופן, כתבתי את הקוד הבא: Sub cookie() sorting("team", Range("h2")) = 1 End Sub Sub sorting(soog As String, startcell As Range) Dim length_of_list As inetger Dim j As Intege Dim temp As Integer Dim distance_of_list As Integer j = length_of_list = distance_of_list = 0 Do length_of_list = length_of_list + 1 Loop Until Range("A1").Offset(length_of_list, 0).Value <> "soog" Do distance_of_list = distance_of_list + 1 Loop Until Range("startcell").Offset(0, -1 * distance_of_list).Value = "soog" Do If startcell.Value < startcell.Offset(j, 0).Value The…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
StreamReader sr = new StreamReader(filename); ב C אם ניסיתי לפתוח קובץ שלא קיים המצביע היה מקבל null אבל ניראה לי שזה לא אותו דבר ב C# כי אם אני נותן שם של קובץ שלא קיים תוכנית קורסת ניסיתי לעשות if(sr==null) break; זה לא עבד אך אני בודק פתיחת קובץ בC#??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שמתעסקת עם משאבי מערכת. לצורך העניין מצאתי (לפחות ככה אני חושב...) דף בMSDN שמציג פרוייקט שנוגע בכמה מהנושאים אותם אני מנסה ללמוד. הדוגמא באתר מעולה, אבל הם אומרים בתחילת העמוד שאני צריך לבנות את הקובץ הספציפי שרשום מעל הדוגמא, רק בעייה קטנה.... איפה לעזזזזזזל הקובץ???? ניסיתי כלכך הרבה דברים, כל ההתקנות כל סביבות העבודה..... אני לא מצליח למצוא את הקובץ שהם מדברים עליו ! בבקשה תיכנו ותראו ואני מאוד מאוד אשמח לעזרה בנושא !!! המון תודה. הדף : http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa645516(v=VS.71).aspx תשימו לב לשורה 12 על הרצת הפרוייקט....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התבקשתי להחזיר כתובת של מערך חדש שיצרתי. איך אני מחזיר ?? בtype של הפונקציה מה אמור להיות ? מה אמור להיו בreturn ? למשל int *A A= malloc bla bla bla return what ??????
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להציג בפניכם את מדריך הג'אווה שיצרתי, שממשיך להתעדכן כל הזמן. במדריך אני מלמד ג'אווה מן הבסיס, כאשר בעתיד כנראה נעבור לפיתוח משחקים (נראה שזהו הנושא הכ מתבקש על ידי הקהל). למי שמעוניין להתחיל, פרק ראשון - משתנים: (בכל פרק יש קישור לפרק שבא אחריו, ולפרק הקודם), נכון לעכשיו, פורסמו 10 פרקים. לפלייליסט שמתעדכן עם כל הוצאת פרק: אנחנו קרובים לסיום החומר הבסיסי, ולעבור לחומר קצת יותר מתקדם, ולאחר מכן להתחיל כנראה פיתוח משחקים, אז זהו הזמן להתחיל ללמוד! בהצלחה ללומדים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-