עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kobine,

התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

זה פעם ראשונה שאני מפעיל את המהדר QC והפעלתי את התוכנית שנתנו פה בשביל לבדוק אותה ונתקלתי בהודעה שמופיעה בנושא ההודעה שלחצתי על עזרה קיבלתי את ההודעה המורחבת והנה היא לפניכם איך אני מסדר את הבעיה?? בכל אופן הספרייה הזאת קיימת בתיקיית INCLUDE . הבעיה הזאת קיימת לגבי כל הספריות הוא אינו יודע איפה הם ממוקמים. איך אני מקנפג את המהדר שידע היכן הספריות האלו. Fatal error C1024 cannot open include file 'filename' The specified file in an #include preprocessor directive could not be found. Make sure settings for the INCLUDE and TMP environment variables are valid and that the correct path name for the file is specified. If this error appears without an er…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Astralk,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס... יש לי ידע בפסקל, וזהו אני רוצה שפה שימושית.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eido300,

מישהו מכיר אתר בעברית שמלמד ג'אווה למי שיש לו ידע קודם ב#c?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Noririco,

התבקשתי להחזיר כתובת של מערך חדש שיצרתי. איך אני מחזיר ?? בtype של הפונקציה מה אמור להיות ? מה אמור להיו בreturn ? למשל int *A A= malloc bla bla bla return what ??????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Styx,

יהתרגיל תמונה מיוצגת במחשב על-ידי מערך דו-מימדי שכל איבר בו הוא ייצוג של פיקסל בתמונה. התוכן/מספר מייצג את הצבע של הנקודה.טשטוש תמונה מתבצע באמצעות החלפה של כל פיקסל בערך הממוצע (המעוגל כלפי מעלה) של הפיקסלים שמסביבו (כולל אותו עצמו) עכשיו בניתי את רוב התוכנית רק חסר לי את החלק של ההדפסה של המטריצה החדשה שקצת אני הסתבכתי מאיפה לקחת אותה-אם מישהו יכול לתת לי כיוון זה יהיה נהדר ודבר שני למדנו שבהגדרה של פונקציה שמקבלת מטריצה מספיק לרשום int fucn (int a[][N] אבל שאני משאיר את הסוגריים הראשונים ריקים זה לא מסתדר הקוד #include <stdio.h> #define N 6 #define M 8 int ifInside (int rows, int cols); int avgAroundLocation(int pic[N][M], int rows, int cols); void copyToNewA…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אורטל אסרף,

קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית

9. Started by moshiko69,

שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני בתהליכים של בניית אתר ויש לי בעיה בטופס ההרשמה לאתר. קודם כל אני אגיד שאני בונה אתר דרך פלטפורמה מסויימת. (כמו MAGENTO, PRESTASHOP ודומיהן...) הבעיה היא כזו: אם אני ממלא את כל השדות עם המידע הנכון (כתובת אי-מייל, שם, סיסמה ווידוא סיסמה וכו') אז הכל בסדר, אני מועבר לעמוד שאומר שההרשמה בוצעה בהצלחה ובאתר שאני בודק במסד הנתונים אני רואה את המשתמש החדש. אבל, אם אני מקליד ערכים שגויים, אם לדוגמה הסיסמאות לא תואמות, המייל לא תקין וגם השם הפרטי, זה אמור להראות כל אחת מהטעויות ברשימה. אבל זה מראה לי רק את הראשונה שהוא מוצא. כמו כן, אם יש טעות במילוי הטופס כל הטופס נמחק ואני צריך למלא הכל מחדש. בקיצור - אם הכל בסדר בנתונים - אז הכל בסדר. אם יש טעות - כל הנתונים שהקשתי נמחקים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by עוגי,

בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

שלום, יש לי עמוד HTML הבנוי משני פריימים. בפריים אחד אני שם סרטון לפאש ובתוכו כפתור, אני רוצה שאני לוחץ על הכפתור יפתח לי הלינק ( של HWZone למשל ) בפריים השני. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by skywalker13,

מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shimmi1982,

היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם פתיחה של קובץ gz מסוים ב- PHP. הכתובת של הקובץ הזה היא: http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz זה קובץ גדול, וזאת כנראה הבעיה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו ככה: $lines = gzfile("[url]http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz"[/url]); בדרך כלל זה לא פותח את הקובץ ונותן שגיאה, ולפעמים זה פותח רק חלק מהקובץ. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח אותו. בבקשה תעזרו לי כי זה נורא חשוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orelzion,

משהו מוזר קורה לי, אני מכניס נתונים לטבלת .SQL הנתונים נכנסים (ראו קוד) אבל לא נשמרים. כלומר לאחר שאני סוגר את התוכנה (כלומר את ה vhost), ונכנס לshow table data אני לא רואה שם כלום. הנה הקוד DataClasses1DataContext contex = new DataClasses1DataContext(); private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { contex.Companies.InsertOnSubmit(new Company { Name = textBox1.Text }); contex.SubmitChanges(); textBox2.Text = contex.Companies.First().Name; }

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Zbbabir,

היי, אני רוצה להתחיל ללמוד Ruby on Rails עצמאית. מישהו מכיר אתר או מדריך טוב? תודה רבה

18. שלום לכולם אני מחפש מחלקה שיודעת לבצע פעולות על מטריצות (כפל, שיחלוף והכי חשוב SVD ) כרגע אני מתשמש בMathNet.Numerics אבל משום מה אני לא מקבל תוצאות נכונות בSVD ניסיתי גם את ILNumerics אבל לא הצלחתי לעבוד איתה מה גם שאין לה תיעוד מסודר או הסברים בסיסים איך לעבוד איתה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zeldoom,

שלום , קיבלתי לכתוב תכנית שתקלוט מהמשתמש מטריצה 10*10 של מספרים שלמים. :בניתי את השלב הראשון: int matrix[10][10]; cout<<"enter numbers into matrix"<<endl; for(int flag=0;flag<10;flag++) { for(int i=0;i<10;i++) cin>>matrix[flag]; } . לאחר שקלטתי מהמשתמש את המספרים אני אמור לבצע על המטריצה מיון בועות. ?השאלה היא איך אני מבצע מיון בועות במטריצה כולה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הבעיה היא בשאלה שמונה, לצערי אני לא ממש מצליח לחשוב על איזה אלגרויתם נורמלי שיפתור את זה בזמן הריצה הנדרש... אם מישהו יכול להסתכל ולעזור זה יהיה נחמד... http://www.cs.bgu.ac.il/~dsis062/uploads/2762Ass2.doc הפתרון אמור כמובן להיות בפסאודו קוד, אז תתפרעו... מותר להשתמש בכל מבנה נתונים שבא לכם לפתרון הבעיה, זמן הריצה הוא המגבלה היחידה. עריכה: הבעיה נפתרה, למי שמעוניין לבדוק את הקוד שלי (פסאודו): הפונקציה שכתבתי כאן אמורה לפעול אחרי פונקציה שמעתיקה את השלד של העץ בלי ערכים. t1 זה העץ המקורי t2 זה העץ החדש inordersum (t1,t2,sum) return int if t1.left!=null new=sum+inordersum(t1.left,t2.left,sum) newsum=sum+t1.data t2.data=newsum if (t1.right!=null) return inordersum(t1.righ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by פיני1805,

שלום, אני כותב תוכנה ב_JAVA עם Threads. השאלה שלי איך אני עושה DEBUG על תוכנה עם MULTIThreads בפרט ועל THreads בכלל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by blup,

שלום, אני בונה כרגע אתר בPHP עם טקסטים בעברית, אך בגלל שאף פעם לא בניתי אתר בעברית אני לא יודע איך לפתור את הבעיה: אני מריץ את הקוד על שרת apache 2 שפתחתי על המחשב שלי, אבל משום מה כל הטקסטים בעברית מופיעים כג'יבריש ורק אחרי שאני משנה encoding אפשר לקרוא בעברית. בראש כל עמוד (בתוך <head>) שמתי את 2 השורות: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> אך זה עדין לא עוזר (לא אמורה להיות בעיה בקוד מפני שזה מועתק מכמה אתרים שבהם אין בעיות עברית) יש למישהו אולי רעיון איך לסדר שזה ישר יופיע בעברית ללא צורך לשנות ENCODING? נ.ב ניסיתי את זה גם בשרת אחר שמריץ APACHE 2 וזה קורה גם …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orninyo,

למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by assaf990,

יש לי את סטרינג דינאמי כזה: dataGrid__ctl4_lnkbDel מה שקבוע זה __ctl4_ חוץ מהסיפרה. איך אני מחלץ את המספר שיבוא אחרי __ctl ולפני _?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Clint Eastwood,

אני בונה אתר... עכשיו אני רוצה שברגע שילחצו על הלוגו של החברה של האתר הם יקבלו הודעה אם הם רוצים להכניס את אתר זה למועדפים איך אני עושה את זה? ??? תודה לכל העוזר!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים