תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש ב-VISUAL SUTDIO 2008, כתבתי תוכנה ב- C שפועלת ב- win32 console אני לא מצליח להדפיס בעברית, מדפיס לי ג'יבריש האם יש אפשרות בכלל להדפיס בעברית באמצעות PRINTF ואם לא האם יש דרך אחרת. אני עובד על WINDOWS XP SP3 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כותב אתר אינטרנט שבאת הכניסה יש צורך להכניס שם משתמש וסיסמא. באת הכניסה השרת מעדכן ב DB (של אקסס) שהיוזר ONLINE. בקובץ GLOBAL.ASA אני מגדיר שה SESSION.TIMEOUT=15. ברגע שה SESSION נגמר אז הוא מעדכן את ה DB. ברגע שמשהו התחבר וסגר את החלון של EXPLORER הוא עדיין נשאר מחובר עד שעוברים 15 דקות - במהלך הזמן הזה עדיין הוא יכול לפתוח שוב את EXPLORER ולהמשיך לגלוש. איך אני עושה שברגע שהחלון נסגר (הוא סוגר את EXPLORER) זה מייד סוגר את הSESSION ולא מחכה 15 דקות ? אני יודע שיש פקודה שנקראת window.onunload = <שם של פונקציה> אבל משום מה גם שאני עובר עמודים / לוחץ על לינקים זה מבצע את הפעולה הזאת. זקוק לעזרה נואשות !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר... עכשיו אני רוצה שברגע שילחצו על הלוגו של החברה של האתר הם יקבלו הודעה אם הם רוצים להכניס את אתר זה למועדפים איך אני עושה את זה? ??? תודה לכל העוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד פתחתי דיון בפורום אחר ו... נתקענו... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7955406 יש לנו קוד שעובד בכרום ולא ב-IE8, ולא מצאנו פיתרוןה מבקש עזרתכם בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי, אני מכניס נתונים לטבלת .SQL הנתונים נכנסים (ראו קוד) אבל לא נשמרים. כלומר לאחר שאני סוגר את התוכנה (כלומר את ה vhost), ונכנס לshow table data אני לא רואה שם כלום. הנה הקוד DataClasses1DataContext contex = new DataClasses1DataContext(); private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { contex.Companies.InsertOnSubmit(new Company { Name = textBox1.Text }); contex.SubmitChanges(); textBox2.Text = contex.Companies.First().Name; }
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה כרגע אתר בPHP עם טקסטים בעברית, אך בגלל שאף פעם לא בניתי אתר בעברית אני לא יודע איך לפתור את הבעיה: אני מריץ את הקוד על שרת apache 2 שפתחתי על המחשב שלי, אבל משום מה כל הטקסטים בעברית מופיעים כג'יבריש ורק אחרי שאני משנה encoding אפשר לקרוא בעברית. בראש כל עמוד (בתוך <head>) שמתי את 2 השורות: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> אך זה עדין לא עוזר (לא אמורה להיות בעיה בקוד מפני שזה מועתק מכמה אתרים שבהם אין בעיות עברית) יש למישהו אולי רעיון איך לסדר שזה ישר יופיע בעברית ללא צורך לשנות ENCODING? נ.ב ניסיתי את זה גם בשרת אחר שמריץ APACHE 2 וזה קורה גם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וקומפלייר מתאים? אולי גירסה לסטודנטים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הגשה מחר לעבודה במת"מ ותאמת שקצת איחרתי בהתחלה שלה אני ישמח לעזרה ממכם זהוי תקופה די חנוקה עם כל המקצועות כל עזרה תתקבל בברכה (ADT (2 חלק א כתבו את קובץ המנשק . (interface) של ADT עבור פולינום עם מקדמים ממשיים . על ה -ADT לתמוך בפעולות הבאות : 1. יצירת פולינום 2 החזרת כל השורשים הממשיים של פולינום פתרונות המשוואה . ( P(x) = 0 ) - יכולים להיות פחות מ - n שורשים. 3 החזרת הפולינום שהוא תוצאת החלוקה של שני פולינומים נתונים זה בזה לתשומת לבכם . . ( : לפעמים התוצאה אינה פולינום סופי ). 14 החזרת אינדיקציה האם פולינום הוא פריק . (reducible). , כלומר האם קיימים שני פולינומים בעלי מעלה נמוכה יותר כך שהפולינום הנבדק שווה למכפלתם . 5 הריסת פולינום . .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שעון אנלוגי. ובשביל זה אני צריך לצייר שעון וכמה קווים. השאלה, איך עושים את זה? מה הפקודות? <עדכון> ניסיתי ליצור שעון אנלוגי, יצא לי סה"כ עיגול והקווים, אבל אין לי מושג איך לגרום להם לנוע, וגם לנוע בסינכרון עם השעון של המחשב. וגם, יש במקרה אתר אינטרנט עם עבודות בC של תלמידים בתיכון<?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
וגם אני צריך לתת קובץ לתכנית .איך עושים את זה? בלינוקס אני יודע לעשות איך עושים בחלונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שישבתי היום כל היום על התוכנית ודיי נתקעתי במשהו קטן, החלטתי לפנות אלייכם לעזרה - כחלק מהתוכנית אני צריך לרשום פונקציה שאמורה לקבל מהמשתמש רשימה של 20 מספרים מינימום, בגודל של 10 תוים כל אחד. זה מה שיצא לי עד עכשיו - double GetArr(double array[ARR]){ int i; for(i=0;i<ARR;i++) scanf("%lf", &array[i]); return array[ARR]; } עד כאן הכל יפה והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להגביל את הקלט. איך אני מפסיק את הקליטה כך שברגע שהמשתמש יקיש 1- לדוגמא, הקלט יפסק ויחזר מערך בגודל שהמשתמש הקיש? אשמח לעזרה, אני דיי תקוע ולא יכול להמשיך בלי הפונקציה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כל יום צריך להעתיק קובץ עם הגדרות של Antivirus מהשרת של Symantec ולהעביר את הקובץ לתחנת Stand-alone. לוקח לי בערך 10~15 דקות להעתיק את הקובץ בגלל הרוחב פס הנמוך במקום העבודה. חשבתי כמה טוב יהיה אם כל יום לפני שאני מגיע לעבודה הקובץ כבר יועתק אוטומטי ניסיתי לכתוב Batch שישתמש בפקודת Copy ויעשה את זה, אבל אבוי לא ניתן למפות כונן רשת במחשב שיוביל לשרת FTP. יש אולי פקודות של FTP שאני יכול להשתמש בהן כדי לכתוב את ה Batch הזה שיעתיק כל יום את הקובץ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריכה לממש את הפונקציה public static String bigNumbersAddition(String n1, String n2) אשר תקבל שתי מחרוזות ותבדוק האם המחרוזות מכילות מספרים בלבד. במידה והקלט לא תקין על הפונקציה להחזיר null במידה והקלט תקין עלי להמיר את המחרוזת למערך של תווים ע"י שימוש בפונקציה toCharArray. עם שתי לולאות בדקתי אם המחרוזות מכילות אכן רק מספרים . במידה והקלט באמת תקין אני צריכה להחזיר מערך של תווים. הבעיה היא שכאשר אני משתמשת בפונקציה toCharArray ואני רוצה להחזיר בסוף הפעולה את המערך זה רושם לי שאי אפשר להפוך מchar ל string. מישהו יודע אולי מה הבעיה בקוד שכתבתי ? תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מטלה ליצור מטריצה D של 50X50 עם המספר 2- באלכסון הראשי, עם המספר 1 מעל ומתחת לכל מספר באלכסון הראשי ובשאר התאים 0. כל זה תוך שימוש רק בפעולות הבאות: eye(50) zeros(50,1) ופעולת חיבור טורים, לדוגמא אם A ו B מטריצות באותם מימדים: [A,B(:,1)] לייצר מטריצה עם 2- באלכסון זה לא בעיה: D=-2*eye(50); אבל לא הצלחתי להבין איך מכניסים לשם את האחדים.. אם לא הבנתם איך זה אמור להיראות, במקרה של מטריצה 4X4: D=[-2,1,0,0;1,-2,1,0;0,1,-2,1;0,0,1,-2] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום!!! אני מנסה לבנות תוכנה של לימוד הקלדה עיוורת . בין הייתר אני צריך לקבל מוינדוס מסג' שהשתנה הטקסט בתיבת הטקסט. אם מישהו יכול אשמח לקבל דוגמאת קוד מקור של קבלת ההודעה , משהו שאני יוכל להבין ממנו איך מקבלים את ההודעה גם . ניסיתי בדרך הרגילה של קבלת ההודעות עם ההודעה EN_CHANGE כמו ששמעתי ממישהו , אבל זה לא עבד . בתודה מראש , ישי קליין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש טבלת מוצר ומחיר עם אפשרות למחוק שורה ( יש כפתור מחיקה ליד כל שורה). אם לוחצים על כפתור המחיקה, אז יש אטריביוט לכל כפתור כזה שאומר לו ללכת לפונקציה בצד לקוח שהיא מוציאה ליוזר הודעת אזהרה "האם אתה מעוניין למחוק?" ורק אם הוא מאשר יש פניה לצד שרת והמחיקה מתבצעת בבסיס הנתונים. השאלה: איך אני יכול להוסיף בהודעת האזהרה את תוכן השורה אותה היוזר עומד למחוק. למשל, אם היוזר בחר למחוק את הבמבה: "האם אתה מעוניין למחוק במבה?" עוד פרטים: שרת: vb.net לקוח: js asp 2.0, no ajax
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה, אני מאמין שהיא דיי בסיסית.. יצרתי טבלה דינמית אשר תכיל שם מוצר לצידו כפתור Submit שבתוכו הכנסתי פונקציה(onclick) שלוקחת את הId של אותו מוצר ומכניסה אותו לטבלה עפ"י אותו יוזר. הבעיה היא שא )לחיצה על הכפתור לא עובדת ב)הוא פשוט מצרף לי את כל המוצרים ישר כשהעמוד עולה מבלי קשר אם הפונקציה נקראה או לא. מישהו יכול להסביר לי בעדינות למה ? תודה מראש! קוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <table border="2" bgcolor="#66FF99" frame="border" align="center" style="bottom: 60%;right: 50%; position: absolute"> <% dim user,product product="" user=Session("Memb…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-