תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי פונקציה שמצבעת שאילתת SQL יש שאילתות מסויימות שצריכות להעביר להם פרמטרים מסויימים. מספר הפרמטרים לא קבוע כל פעם משתנה. מהי הדרך הכי טובה להעביר את הפרמטרים לתוך הפונקציה..? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! אני מנסה לבנות תוכנה של לימוד הקלדה עיוורת . בין הייתר אני צריך לקבל מוינדוס מסג' שהשתנה הטקסט בתיבת הטקסט. אם מישהו יכול אשמח לקבל דוגמאת קוד מקור של קבלת ההודעה , משהו שאני יוכל להבין ממנו איך מקבלים את ההודעה גם . ניסיתי בדרך הרגילה של קבלת ההודעות עם ההודעה EN_CHANGE כמו ששמעתי ממישהו , אבל זה לא עבד . בתודה מראש , ישי קליין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל בכתיבת פרוייקט 5 יח' של אתר למכירת מכוניות. עיצבתי לוגו, וגם כמה בנרים לאתר, כדי להתחיל לבנות MasterPage ולהתחיל לעבוד. עם זאת אני מבולבל, אין לי מושג מאיפה להתחיל, קשה לי לקבל רעיונות לקונספט נכון לאתר, כמו דף התחברות נפרד למשתמשים או איזור להתחברות בדף הבית וכו'... האם משהו יכול להמליץ על אתר או מדריך בו כתוב כיצד הכי נכון לחלק את האתר, אילו דפים וקישורים נחוצים, ואילו טעויות לא לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טבלה בבסיס נתונים (עם 3 עמודות string,int,int), ואני רוצה להציג אותה על המסך לא בצורת GRID, אלא- בעיצוב של LABELים וקוים מפרידים. איך עושים זאת באמצעות ItemsControl?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנת ב-#C ו-Java ברמה סבירה. רק לאחרונה התחלתי ליישם זאת בבניית תוכניות בסביבת חלונות (Windows Forms), והנושא הזה די חדש לי. נתקלתי לאחרונה בבעיה די בסיסית, והייתי מעוניין שתעזרו לי. הכנתי תוכנית ב-#C שאוספת נתוני משמרת בעבודה מקובץ טקסט ומחשבת משכורת. לצורך העניין הכנתי טופס ובו טבלה, שבנויה ממספר רב של פקדים מסוג Label. נניח שמדובר בטבלה בת 31 שורות (כל שורה מייצגת יום בחודש). על פי הבנתי הבסיסית, לכל פקד צריך לתת שם, שישמש אותו בקוד. בכל שורה בטבלה הוספתי לשם הפקד מספר כמספר היום בחודש (נניח Duration1 ,Day1 ,Arrival1, וכו'). על מנת לעדכן את ערך הפקדים בצורה יעילה מתוך קובץ, אני צריך להשתמש בלולאה. אילו הפקדים היו חלק ממערך, היה ניתן לרוץ על כולם ללא בע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להכניס זמן ותאריך הרשמה לתוך מסד הנתונים שלי, אך מקבל שגיאת SYNTAX בשאילתאת INSERT INTO. מה אני מפספס? מצורף הקוד דרך הפורום וגם קישור להורדת דף הASP כTXT למי שיותר נוח לו כך. תודה על העזרה. <% Dim Conn, rs1, MySQL Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("wdb.mdb") dim firstname dim lastname dim country dim email dim day dim month dim year dim city dim username dim admin dim dateinput dim timeinput dim password1 firstname=request.form("firstname") lastname=request.form("lastname") country=request.form("country") email=request.form("email") passw…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Visual C++ ישנה בעיה לדבג תוכנה שאמורה לעבוד עם CMD LINE , הבנתי שישנה אפשרות לדמות ריצת CMD LINE או משהו כזה, אודה למי שאוכל להסביר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני על יוניקס ואני משתמש בנתיים ב IDE מינימליסטי וJDK לצידו, עכשיו מאחר ולג'אווה יש סינטקס ממש מכוער אם אתה לא משתמש במשהו כמו נטבינס שיעשה את התוספות במציקות בשבילך, אני שוקל לעבוד לנטבינס הבעיה שנטבינס עובד עם gcj ומעניין אותי לדעת מה ההבדל מאחר והוא לא נתמך בערוצי הקוד הפתוח במיוחד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קוד שאני אמורה לפרט מה קורה בכל שורה. אני מבינה מה קורה בתוך הפונקציה,הבעיה שלי היא להבין את מה שהולך בתוכנית הראשית,פוינטרים,מה חוזר למה מהפונקציה,למה וכו' אשמח לקבל הסבר. ניסיתי לשבת על זה הרבה ובאמת שאני לא מבינה. תודה רבה. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int* func(int vec[],int n); void main(){ int i, vec[10]={0}, *ptr, *ptr1; int k=sizeof(vec)/sizeof(vec[0]); ptr = func(vec ,k); ptr1=ptr+k-1; printf("in main :\n"); for(i=0; i<k; i++){ vec[i]=*(ptr1-i); printf("%3d, %3d\n",vec[i],*(ptr+i)); } free((void *)ptr); getch(); } int* func(int vec[],int n){ int i,*ptr; ptr=(int*)malloc(n*sizeof(int)); if(!ptr){printf(…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום חמישי האחרון עשיתי את בחינת הבגרות במדעי המחשב א'. נתקלתי בשאלה שבהתחלה לא נראתה קשה אבל אחר כך חשבתי אחרת. השאלה הייתה ככה (ציטוט מדוייק מהטופס לגבי C#): לפניך כותרת של פונקציה/פעולה הכתובה ב- C#. public static int Test(int x, int y, double z) לפניך חמישה זימונים של הפונקציה/הפעולה: בעבור כל אחד מחמשת הזימונים כתוב אם הוא תקין או אינו תקין. אם אינו תקין - הסבר מדוע. x, t, m, k, c, b הם משתנים מטיפוס שלם. 1) x = Test(3, 7, 8.2); 2) t = Test(b, b, 2.5); 3) c = Test(7.8); 4) m = Test(4, 6.25, 9); 5) if (Test(2, 4, 6.1) == 1) k = 7; אני חושב שלכולם ברור ש-1 ו- 5 תקינים וגם ש- 3 ו- 4 לא תקינים. עכשיו, לגבי 2 אני כתבתי שהוא תקין. אחרי המבחן חלק מהחברים שלי רשמו לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחלתי לחשוב על אפשרות של להקים אתר אינטרנט לפיתוח בקוד פתוח. כל אדם שירצה, יוכל להעלות מערכות שלמות שהוא בנה, וקהילת המפתחים תוכל לעזור לו בפיתוח של המערכת. בתמורה, הקוד יהיה פתוח לכולם וכולם גם יוכלו לעשות בו שימוש. בנוסף כל אדם יוכל לעזור בפיתוח מערכות של אנשים אחרים. הקוד המלא והעריכה שלו יתבצעו דרך האתר עצמו, ולא יהיה צורך להוריד כלום למחשב. המטרה היא שהאתר הזה יעסוק בכמה שיותר שפות תיכנות. אז מה אתם חושבים על זה? יש לכם המלצות? רעיונות? בכל מקרה, אם יש אנשים נוספים שיש להם ידע ב HTML, CSS, PHP JavaScript, ורוצים לעזור בהקמת האתר, שייפנו אלי דרך המייל- ldoroni10@gmail.com גם אנשים שירצו שאני אודיע להם אם האתר יעלה (אם זה באמת יקרה) מוזמנים לשלוח לי הו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב לקוד הפשוט הבא: for (float k=0; k<=2; k+=0.1) { System.out.print(k + " "); } ושימו לב לפלט: 0.0 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.70000005 0.8000001 0.9000001 1.0000001 1.1000001 1.2000002 1.3000002 1.4000002 1.5000002 1.6000003 1.7000003 1.8000003 1.9000003 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך פותרים אותה? יודע למה זה קורה??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם התעסק עם מצלמה זו ויודע להגיד לי איך אני מקשר את זה ל-powerpoint ? כלומר אני רוצה להעביר את הדפים במצגת ע"י המצלמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנו בתהליך הקמת אתר אינטרנט לדסקטופ ואנו רוצים להתחיל בפיתוח פרונטאנד לאתר אינטרנט במיקור חוץ (html. CSS. JS) המערכת תהיה בעברית אך המתכנת, אינו יודע עברית האם יש פתרון לכך? לדוגמה - שהאתר אכן יפותח באנגלית, ולאחר מכן נשנה את התכנים לעברית (נשכור מתכנת ישראלי) אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני רוצה להשתמש בפונקצייה FindWindowEx. (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms633500(v=vs.85).aspx) היא מקבלת 4 ערכים. מישהו יכול להסביר לי מהם 2 הערכים האחרונים? מה התפקיד שלהם? מה הם יכולים להיות? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את האוגרים של המעבד ומה מצבם? (ואולי אפילו לשנות אותם...)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנית שכתבתי שלא מסוגלת לרוץ אלא אם כן יש קבצי dll מסויימים בתקייה בה היא נמצאת. הורדתי אובייקט מהאינטרנט שאני משתמש בו בתוכנית שלי, שבא עם קבצי dll. התוכנית הסופית שלי, שעברה קומפילציה (קובץ עם סיומת exe) אינה מסוגלת לרוץ אלא אם כן קבצי הDLL בתקייה. האם יש דרך לצרף את קבצי הdll לתוכנית איכשהו כך שאני לא אצטרך שהם יהיו באותה התקייה של הקובץ תוכנית כדי שהתוכנית תרוץ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד פתחתי דיון בפורום אחר ו... נתקענו... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7955406 יש לנו קוד שעובד בכרום ולא ב-IE8, ולא מצאנו פיתרוןה מבקש עזרתכם בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עיגול למספר שלם. אני לא מתכוון לINT שפשוט מוריד את השארית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, שאלה חדשה לשבוע, אני אמור לכתוב תכנית אשר מקבלת מספר והופכת אותו למס' רומי יש לי את הגדרת האותיות המקבילות ל-1000 500 וכו'. השאלה היא איך לפרק את המס' שהתקבל ע"י המשתמש ולתרגם לפלט של אותיות עזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל התרגיל מצורף בקובץ. כרגע אני מתמקד ב-2 הקלאסים הראשיים: Team ו-Game. לגבי vector of Games played by the team אני לא ממש מבין אם רוצים ממני מערך של משחקים לכל קבוצה או שאולי מתכוונים למערך של כל המשחקים של כל הקבוצות שנראה לי יותר הגיוני. int GameCount(Team t2) - במתודה הזו הייתי שמח לעזרה כי לא ממש הולך לי, מה שיש לי עד עכשיו זה זה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Collections; using System.IO; namespace test { public class IncorrectTeamID : ApplicationException { public IncorrectTeamID(string message) : base(message) { } } public class Game { int HostTeamID; …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-