תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שורות. אני זוכר שהיה איזה משהו ממש ממש פשוט שעושים בכתבן, ואחר כך שומרים את זה באיזשהי סיומת (לא זוכר אם זה היה bat או משהו אחר, אבל זה לא פתח חלון הפניה לדוס, אלא חלון של הוינדוס כמו של התראות\שגיאה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השרת שלנו (בחלק מההתקנות), לוקח יותר ויותר CPU עם הזמן. בסופו של דבר הוא מגיע לניצול של 100% CPU וגורם לכל המערכת לעבוד לאט מאוד. כתוב ב-CPP. אחרי ניתוח של קבצי לוג בגודל 15GB (ומציאת המון שום דבר), החלטתי לנסות profiler שיראה לי מה החלק שעובד קשה כ"כ. אני ממש לא מכיר profilers ל-linux, המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש טבלת מוצר ומחיר עם אפשרות למחוק שורה ( יש כפתור מחיקה ליד כל שורה). אם לוחצים על כפתור המחיקה, אז יש אטריביוט לכל כפתור כזה שאומר לו ללכת לפונקציה בצד לקוח שהיא מוציאה ליוזר הודעת אזהרה "האם אתה מעוניין למחוק?" ורק אם הוא מאשר יש פניה לצד שרת והמחיקה מתבצעת בבסיס הנתונים. השאלה: איך אני יכול להוסיף בהודעת האזהרה את תוכן השורה אותה היוזר עומד למחוק. למשל, אם היוזר בחר למחוק את הבמבה: "האם אתה מעוניין למחוק במבה?" עוד פרטים: שרת: vb.net לקוח: js asp 2.0, no ajax
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני בונה אתר... עכשיו אני רוצה שברגע שילחצו על הלוגו של החברה של האתר הם יקבלו הודעה אם הם רוצים להכניס את אתר זה למועדפים איך אני עושה את זה? ??? תודה לכל העוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אנו בתהליך הקמת אתר אינטרנט לדסקטופ ואנו רוצים להתחיל בפיתוח פרונטאנד לאתר אינטרנט במיקור חוץ (html. CSS. JS) המערכת תהיה בעברית אך המתכנת, אינו יודע עברית האם יש פתרון לכך? לדוגמה - שהאתר אכן יפותח באנגלית, ולאחר מכן נשנה את התכנים לעברית (נשכור מתכנת ישראלי) אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עובד כטכנאי מחשבים ולפעמים אני חוזר על כל מיני Tweaks ברג'יסטרי בהרבה מחשבים ורציתי להקל על עצמי את החיים ולבנות תוכנה שבלחיצת כפתור תעשה את זה (ולא להתעסק עם לייצור מאות קבצי מפתחות רג'יסטרי ולהכניסם אחד אחד) מה השפה הכי נוחה לעשיית משהו כזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! בניתי תוכנה בשם Gmail Notifier אני מניח שמהשם אתם יכולים להבין מה היא עושה. אפשר למצוא את התוכנה בדף הפייסבוק הזה - דף שפתחתי במיוחד לתוכנה. (אפשר גם לעשות LIKE ) אשמח לקבל ביקורת בונה וגם רעיונות לאפשרויות חדשות שניתן להוסיף לגבי התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני כותב תוכנית מסויימת באנליזה נומרית, ועל הדרך צריך להזכר בכללים הנוקשים של שפת C החלק הראשון של התכנית הולך כך : #include <stdio.h> int find_rank() { int n; printf("Please enter matrix rank:\n "); /* number of equations - 1 */ scanf("%d", &n); return n; } int main() { int i=0; int n = find_rank(); /* call an outside function since we cant declare an array with no finite number of components */ double b[n], d[n], c[n], a[n], x[n]; double denom=0; /* denom as a shortcuf for denominator = 'mechane' */ /*the first and last T's are constants*/ printf("Enter T0:\n "); scanf("%lf", &b[1] עצרתי במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פונקציה שבונה מערך באופן הבא: האיבר הראשון הוא אחד, החל מהאיבר השני והלאה האיבר הבא הוא סכום כל קודמיו: 1 1 2 4 8 16 int Sum_array1(int *a, int n) { int i,S; int *p; for(i=0,p=a,S=0; i<n; i++) S=S+*(p+i); return ( S); } void Sum_kodem(int N) { int *p; int i; int b[N]; p=b; *p=1; for(i=1; i<N; i++, p++) { *p=Sum_array1(b, i); } Print(b); } כאשר N=6
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, נדרשתי לפני זמן מה לנהל אתר הבנוי על-ידי מערכת Wordpress לחבר, אינני יודע שפת תכנות php או css אבל אני מבין בעיצוב ולכן הסתדרתי פחות או יותר עם הממשק הפשוט למשתמש ועם התוספים הקיימים שם. נתקלתי בבעיה שבה אינני יכול לחבר את תוכנת Filezilla לאתר על-מנת להעביר אליו ולהוריד ממנו קבצים בפרוטוקול FTP, אני מניח שהסיבה לכך היא שהשרת שבו מאוחסן האתר אינו תומך בפרוטוקול FTP (-כשניסיתי להיכנס למאגרי הנתונים הצלחתי להגיע לדף אינטרנט בסיסי עם רשימת הקבצים שבו מופיע בגדול הכיתוב APACHE). שאלתי היא: כיצד אוכל לדעת מי הוא השרת המאחסן את האתר והאם באמת הוא איננו תומך בפרוטוקול FTP , בעל האתר לא מבין בזה ומי שבנה לו את האתר בפעם הראשונה לא נמצא כבר בארץ והוא אינו יכול ליצור ע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שיגיש ב: http://apointofu.com/#/sign את השאלה הטכנולוגית שאנשים יענו עליה הכי הרבה יזכה ב-2 כרטיסי טיסה לתאילנד. מגישים שאלות כן/לא ואז מקבלים אימייל עם קישור שאותו אפשר להפיץ לחברים שיענו על השאלה שלכם. אני מודה שאני אישית אוהד מיקרוסופט אבל כל אחד יכול להרוויח מזה וזו הזדמנות להראות איזה תותחים אתם. בנוסף כל האתר עשוי מגניב ושווה שיטוט (הם גם מפרסמים שם משרות). May the best wo/man win, מוטי נ.ב.: קראתי את תקנון האתר והתרשמתי שאין בעיה עם פרסום כזה (אין לי שום רווח אישי מהנושא). אם טעיתי קבלו את התנצלותי מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל בכתיבת פרוייקט 5 יח' של אתר למכירת מכוניות. עיצבתי לוגו, וגם כמה בנרים לאתר, כדי להתחיל לבנות MasterPage ולהתחיל לעבוד. עם זאת אני מבולבל, אין לי מושג מאיפה להתחיל, קשה לי לקבל רעיונות לקונספט נכון לאתר, כמו דף התחברות נפרד למשתמשים או איזור להתחברות בדף הבית וכו'... האם משהו יכול להמליץ על אתר או מדריך בו כתוב כיצד הכי נכון לחלק את האתר, אילו דפים וקישורים נחוצים, ואילו טעויות לא לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנת ב-#C ו-Java ברמה סבירה. רק לאחרונה התחלתי ליישם זאת בבניית תוכניות בסביבת חלונות (Windows Forms), והנושא הזה די חדש לי. נתקלתי לאחרונה בבעיה די בסיסית, והייתי מעוניין שתעזרו לי. הכנתי תוכנית ב-#C שאוספת נתוני משמרת בעבודה מקובץ טקסט ומחשבת משכורת. לצורך העניין הכנתי טופס ובו טבלה, שבנויה ממספר רב של פקדים מסוג Label. נניח שמדובר בטבלה בת 31 שורות (כל שורה מייצגת יום בחודש). על פי הבנתי הבסיסית, לכל פקד צריך לתת שם, שישמש אותו בקוד. בכל שורה בטבלה הוספתי לשם הפקד מספר כמספר היום בחודש (נניח Duration1 ,Day1 ,Arrival1, וכו'). על מנת לעדכן את ערך הפקדים בצורה יעילה מתוך קובץ, אני צריך להשתמש בלולאה. אילו הפקדים היו חלק ממערך, היה ניתן לרוץ על כולם ללא בע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם התעסק עם מצלמה זו ויודע להגיד לי איך אני מקשר את זה ל-powerpoint ? כלומר אני רוצה להעביר את הדפים במצגת ע"י המצלמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשמור נתונים בטבלה בDATABASE שיצרתי (הכל בעזרת VISUAL STUDIO). זו הפקודה: string sqlStr = string.Format("INSERT into Cinema values('{0}','{1}','{2}'" ,this.TextBox12.Text, Convert.ToInt32(this.TextBox13.Text), this.TextBox14.Text); Dal d = new Dal(); d.ExcuteSqlCommand(sqlStr); אני מקבל שגיאה כאשר הוא מנסה לקבל את הנתון מהשדה האחרון. מישהו מזהה אולי בעיה בקוד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי, אני מכניס נתונים לטבלת .SQL הנתונים נכנסים (ראו קוד) אבל לא נשמרים. כלומר לאחר שאני סוגר את התוכנה (כלומר את ה vhost), ונכנס לshow table data אני לא רואה שם כלום. הנה הקוד DataClasses1DataContext contex = new DataClasses1DataContext(); private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { contex.Companies.InsertOnSubmit(new Company { Name = textBox1.Text }); contex.SubmitChanges(); textBox2.Text = contex.Companies.First().Name; }
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו שאני לא מצליח למצוא כיצד לעשות אותו. אני צריך לשלוף רשימה של תיקיות וקבצים שנמצאים בשרת FTP מסוים שיש לי את הפרטים של השרת. כיצד אני יכול לעשות את זה ב PHP ? את רשימת הקבצים לא הסתבכתי כי יש פונקציה כזאת, ftp_nlist . אני לא מצליח להשיג פונקציה שתיתן לי גם את רשימת התיקיות שיש ב FTP. כיצד אני יכול לעשות זאת? שימו לב זה אמור להיות רשימת תיקיות בשרת FTP ואני אמור לשלוף את זה באמצעות התחברות לשרת ה FTP באמצעות פרטי ההתחברות. אודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מודלים חישוביים, מישהו יודע למה צריך את הנושא הזה?ומה עושים בו? התחילו ללמד בכיתה ואני לא מבין כלום... בבקשה מי שיודע לענות לפחות על אחד שאולי אני יבין: כתוב לשפה מעל לא"ב (a,b) שמקבלת את כל המילים ש: 1. מכילות את הרצף abaaba 2. מתחילות באות אחת ומסתיימות בשניה (למשל מתחילות ב-a ומסתיימות ב-b) 3. האות הראשונה נמצאת לפחות פעמיים במילה 4. מכילות מספר אותיות שמתחלק ב-3 בלי שארית (גם 0 עונה על הכלל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כותב קונסולה משלי כחלק ממשחק תלת מימדי. אני תוהה איך אפשר לכתוב בקלות פונקציה זהה ל Console.Write כולל כל ה overloads ? במלים אחרות אני רוצה שבCLASS שלי יהיה METHOD WRITE שיעבוד בדיוק כמו Write הרגיל. חוץ מזה שהמידע ישלח למשתנה במקום למסך. איזו דרך לטרפד את המידע שנשלח למסך אל תוך משתנה? משהו יותר אלגנטי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זו הפונקציה שאני שולח public void sendObjectOnStream(List<string> o) { formater.Serialize(socketStream, o); } וזו הפונקציה שאני מקבל אבל אני מקבל אקספשיון בהמרה. public void showAvailablePlayers() { allPlayers = (List<string>)formater.Deserialize(stream); //exception foreach (object s in allPlayers) { string str = s as string; MessageBox.Show(str); } } תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-