תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך תוכנה למחשב שהיא הופכת את המילה, כלומר עם אני אכתוב "שלום" זה יצא "םולש" יש נגיד את האתר הזה: http://www.ofek-liyladenu.org.il/links/translate2logical.php אבל אני משהו שאני יוכל לישתמש בוא במחשב בלי אינטרנט וכרגע האפשרות של IIS זה לא אפשרות טובה וכמובן שאי אפשר לעתיק את הקוד מקור באתר למעלה בגלל שהוא PHP אז למשהו יש רעיון? אני לא חושב שזה בעיה רבה לכתוב משהו ב-VB או פסקל, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנית למיון הכנסה INSERTION SORT אשר יבצע את האלגוריתם בעבור מספרים במרווחים קבועים. כלומר: שלא יבדוק אם השכן גדול/קטן יותר אלא האם האיבר ברווח X גדול יותר (רווח קבוע).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יהתרגיל תמונה מיוצגת במחשב על-ידי מערך דו-מימדי שכל איבר בו הוא ייצוג של פיקסל בתמונה. התוכן/מספר מייצג את הצבע של הנקודה.טשטוש תמונה מתבצע באמצעות החלפה של כל פיקסל בערך הממוצע (המעוגל כלפי מעלה) של הפיקסלים שמסביבו (כולל אותו עצמו) עכשיו בניתי את רוב התוכנית רק חסר לי את החלק של ההדפסה של המטריצה החדשה שקצת אני הסתבכתי מאיפה לקחת אותה-אם מישהו יכול לתת לי כיוון זה יהיה נהדר ודבר שני למדנו שבהגדרה של פונקציה שמקבלת מטריצה מספיק לרשום int fucn (int a[][N] אבל שאני משאיר את הסוגריים הראשונים ריקים זה לא מסתדר הקוד #include <stdio.h> #define N 6 #define M 8 int ifInside (int rows, int cols); int avgAroundLocation(int pic[N][M], int rows, int cols); void copyToNewA…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה
-
אני בונה אתר... עכשיו אני רוצה שברגע שילחצו על הלוגו של החברה של האתר הם יקבלו הודעה אם הם רוצים להכניס את אתר זה למועדפים איך אני עושה את זה? ??? תודה לכל העוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס... יש לי ידע בפסקל, וזהו אני רוצה שפה שימושית.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה כרגע אתר בPHP עם טקסטים בעברית, אך בגלל שאף פעם לא בניתי אתר בעברית אני לא יודע איך לפתור את הבעיה: אני מריץ את הקוד על שרת apache 2 שפתחתי על המחשב שלי, אבל משום מה כל הטקסטים בעברית מופיעים כג'יבריש ורק אחרי שאני משנה encoding אפשר לקרוא בעברית. בראש כל עמוד (בתוך <head>) שמתי את 2 השורות: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> אך זה עדין לא עוזר (לא אמורה להיות בעיה בקוד מפני שזה מועתק מכמה אתרים שבהם אין בעיות עברית) יש למישהו אולי רעיון איך לסדר שזה ישר יופיע בעברית ללא צורך לשנות ENCODING? נ.ב ניסיתי את זה גם בשרת אחר שמריץ APACHE 2 וזה קורה גם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד פתחתי דיון בפורום אחר ו... נתקענו... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7955406 יש לנו קוד שעובד בכרום ולא ב-IE8, ולא מצאנו פיתרוןה מבקש עזרתכם בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את סטרינג דינאמי כזה: dataGrid__ctl4_lnkbDel מה שקבוע זה __ctl4_ חוץ מהסיפרה. איך אני מחלץ את המספר שיבוא אחרי __ctl ולפני _?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! בניתי תוכנה בשם Gmail Notifier אני מניח שמהשם אתם יכולים להבין מה היא עושה. אפשר למצוא את התוכנה בדף הפייסבוק הזה - דף שפתחתי במיוחד לתוכנה. (אפשר גם לעשות LIKE ) אשמח לקבל ביקורת בונה וגם רעיונות לאפשרויות חדשות שניתן להוסיף לגבי התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שעון אנלוגי. ובשביל זה אני צריך לצייר שעון וכמה קווים. השאלה, איך עושים את זה? מה הפקודות? <עדכון> ניסיתי ליצור שעון אנלוגי, יצא לי סה"כ עיגול והקווים, אבל אין לי מושג איך לגרום להם לנוע, וגם לנוע בסינכרון עם השעון של המחשב. וגם, יש במקרה אתר אינטרנט עם עבודות בC של תלמידים בתיכון<?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד איזה שהי שפת תיכנות אבל אין לי רקע בזה ואני לא מבין בתיכנות כלום .. על איזה שפה אתם ממליצים לי לקרוא וללמוד כי אני לומד עצמי תגיבו בקשה תביאו לי המלצה על שפה שאני אבין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , בפונקציה, שצירפתי את הקוד שלה, אני אמור לשלוח סיגנל SIGTERM כדי לסגור תהליך מסוים. (מספרי התהליכים נשמרים ברשימה ואני צריך לסגור את כל התהליכים ברשימה) אם התהליך התעלם מהסיגנל אז אחרי 5 שניות אני שולח סיגנל SIGKILL . מה שקורה בפועל, שעם הכניסה לפונקציה יש המתנה של 5 שניות ואז הדפסה ברצף של כל שורות ההדפסה הרלוונטיות. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה אין המתנה של 5 שניות אחרי הprintf הראשון. תודה Status free_all_processes() { int i = 1,pid; time_t start,end; double elapsed; Process* pPtr = pList.root; while (pPtr != NULL) { elapsed = 0; pid = pPtr->pid; kill(pid,SIGTERM); printf("[%d] %s – Sending SIGTERM...",i++,pPtr->co…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת השאלה : האם לדעתכם תכננתי את התוכנה בצורה נכונה, אם לדעתכם לא או הייתם משפרים אשמח להקשיב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריכה לממש את הפונקציה public static String bigNumbersAddition(String n1, String n2) אשר תקבל שתי מחרוזות ותבדוק האם המחרוזות מכילות מספרים בלבד. במידה והקלט לא תקין על הפונקציה להחזיר null במידה והקלט תקין עלי להמיר את המחרוזת למערך של תווים ע"י שימוש בפונקציה toCharArray. עם שתי לולאות בדקתי אם המחרוזות מכילות אכן רק מספרים . במידה והקלט באמת תקין אני צריכה להחזיר מערך של תווים. הבעיה היא שכאשר אני משתמשת בפונקציה toCharArray ואני רוצה להחזיר בסוף הפעולה את המערך זה רושם לי שאי אפשר להפוך מchar ל string. מישהו יודע אולי מה הבעיה בקוד שכתבתי ? תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! אני מנסה לבנות תוכנה של לימוד הקלדה עיוורת . בין הייתר אני צריך לקבל מוינדוס מסג' שהשתנה הטקסט בתיבת הטקסט. אם מישהו יכול אשמח לקבל דוגמאת קוד מקור של קבלת ההודעה , משהו שאני יוכל להבין ממנו איך מקבלים את ההודעה גם . ניסיתי בדרך הרגילה של קבלת ההודעות עם ההודעה EN_CHANGE כמו ששמעתי ממישהו , אבל זה לא עבד . בתודה מראש , ישי קליין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-