עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם (-: החלטתי לפרסם עוד שתי תוכנות שפיתחתי בכדי שתעזרו לי לשפר אותן, אז ככה, אני מרגיש שאני מפתח את התוכנות בעקיפין , אני מתכוון במקום לעשות משהו בדרך הפשוטה, אני פשוט עושה בדרך מסובכת יותר ממה שזה אמור להיות. בכול מקרה, הינה הקישור לשני התוכנות: האחת: http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Diary-Organizers-Calendar/Just-In-Time.shtml תוכנה שפיתחתי ומבוססת על התוכנה הקודמת שלי (שהיה בה שגיאת כתיב בשם והחלטתי להשאיר את השם ככה), התוכנה הזו לדעתי ממש יכולה לעזור לאנשים מסויימים, העניין פה, שעל רוב המחשבים שבדקתי היא עבדה טוב, על חלק היא פשוט קרסה ... אשמח אם חלקכם תירצו לקחת חלק בבדיקה של התוכנה ולראות מה לא טוב בה. עוד תוכנה שבניתי סתם בשביל הכיף היא Personal Di…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

התחלתי לימודים בפתוחה "מדעי המחשב וJAVA". עכשיו אני צריך להגיש מטלה עד מחר. עניתי בנתים על כ9 שאלות מתוך 20. אשמח אם תוכלו לעזור לי אם אחת השאלות. 1. main(){ 2. Basicrobot karel = new BasicRobot(2,7,East,0); 3. karel.move(); 4. Karel.pickBeeper(); 5. karel.move() 6. karel.move() 7. karel.putBeeper(); 8. karel.turnLeft(); 9. karel.move(); 10. ruby.turnOf(); 11. } השאלה קטע קוד מכיל שגיאות קומפילציה שונות. אילו מבין השורות מכילות שגיאות? שורה 5,6,2,8,10 זה בטוח שגיאות בשורה הראשונה אני לא בטוח האם זה בסדר שאחרי main יש סוגרים. א . שורות 2, 3, 8 -שורה 8,2 תקין ב . שורות 1,2,3,4,10 - שורה 3,4 תקינות ג . שורות 4,5,6,9 = שורה9,4 תקין ד . שורות 2,4,5,6,10= 4 תק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בס"ד קודם כל שלום לכולם, פעם ראשונה בפורום, ובאתי מצויידת עם שאלה: יש דרך לזמן קובץ ג'אווה מקובץ ג'אווה אחר? אני לא מתכוונת לפנייה ישירה לקובץ, כמו זימון פונקציה מקובץ אחר או שימוש במבנה נתונים שיצרתי. אני מתכוונת לדוגמא: אם אני רוצה שהתוכנית תקלוט שם של קובץ ושם פונקציה בתור מחרוזת, ואת המחרוזת אני אוכל להזין בתוכנית בתור פקודה. כמו למשל הפונקציה שקיימת בג'אווה שפותחת קבצי טקסט. יש נגיד פונקציה כזו שפותחת קבצי ג'אווה ויכולה להפעיל אותם? אני מצרפת קובץ וורד עם דוגמא תודה לעונים

4. Started by s_b54,

אני מחפש שרת בעיברית כדי לאחסן שרות הורדות שהורדתי הנה התוכנה וגם עם אתם יכולים להסביר לי איך תודה http://www.megaupload.com/?d=27YY2A98 עריכה: לא חייב בעברית

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  5. מה השורת השמה שצריך לעשות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ב C U לא טוב.. ואם כבר פתחתי אתם יכול להביא את כל ה%X שיש, חיפשתי באינטרנט...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by thesinner19,

שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש מחלקה שיודעת לבצע פעולות על מטריצות (כפל, שיחלוף והכי חשוב SVD ) כרגע אני מתשמש בMathNet.Numerics אבל משום מה אני לא מקבל תוצאות נכונות בSVD ניסיתי גם את ILNumerics אבל לא הצלחתי לעבוד איתה מה גם שאין לה תיעוד מסודר או הסברים בסיסים איך לעבוד איתה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by guyby,

יש לי בעיה עם התקנת האורקל שלא מצאתי לה פתרון. התקנתי אותו מזמן והיו לו בעיות ליצור "קיצורי דרך" בשולחן העבודה ובתפריט "התחל" זה לא הפריע לי אז כדי למצוא את ה-SQL+ ולהתחיל לפעול איתו. כעת צריך לדוגמא את הכלי oracle enterprise manager ולא מצאתי דרך להפעיל אותו. חיפשתי המון באינטרנט ולא מוזכרת דרך להפעילו דרך start-->run אלא רק דרך התחל--> תוכניות וכו' שכאמור אין לי במחשב. נא עזרתכם, תודה. גיא

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by orninyo,

שלום אני לא מצליח להעביר לprintBinary את המשתנים המעודכנים אחרי השינויים שנעשו בהם בfunc ניסתי להעביר לfunc את הכתובות שלהם כדי שהשינוי יבוא לידי ביטוי גם במיין אבל אז (אני חושב) זה היה בלתי אפשרי לבצע את הפעולות שfunc מבצעת יש איזה רעיון? (אילוצים: אסור לשנות כלום במיין ולא להוסיף משתנים, מותר רק לשנות את מה שהפונקציות מקבלות ואת המימוש שלהן) הסבר כללי מה התוכנית עושה שולחת לfunc מספר משתנה של ארגומנטים, func מבצעת מספר שינויים בסיביות שלהם ואז printBinary מדפיסה אותם בייצוג בינארי. (שתי הפונקציות עובדות באופן תקין, אני רק לא יודע איך לקשר בניהם) #include <stdio.h> #include <stdarg.h> #define ARG 3 #define AND & #define XOR ^ #define SIZE(x) sizeof(x)*2 …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. איך ניתן לדעת באיזה קומפיילר הויזואל סטודיו משתמש?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

הלב של מערכת ההפעלה, משהו פשוט לא מסובך מדי מישה יודע איך לעזור?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה בשילוב של Web Custom Control ב User Control ב ASP.NET . כתבתי את ה Web Custome Control הבא אשר משמש כ RequiredFieldValidator לפקד Checkbox. using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.ComponentModel; namespace CustomValidators //RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists { /// <summary> /// Summary description for WebCustomControl1. /// </summary> public class RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists : System.Web.UI.WebControls.BaseValidator { private ListControl _listctrl; private int _restrictionCount; private string _restrictionType; public int restrictionCount { get { return _restriction…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Alex89,

איך אני מאתחל תא זיכרון (אני זוכר משהוא עם db ואז כותבים את תא הזכרון)? אני יודע שכותבים את זה לפני הקוד עצמו איפו שהוא בתחילת התוכנית

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by t_eliran,

אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית שקולטת מס' שלם, וצריכה לחשב אם הוא פלינדרום לדוגמא: 212, 3663 , 1441 , 52325 ועוד. תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לא מזמן C# ואני רוצה לתרגל מעבר למה שאני מקבל בבית, מישהו אולי מכיר מאיפה אני יכול לקחת כל מיני תרגילים לכתוב ? מה שלמדתי עד עכשיו זה מערכים ומתודות. תודה.

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by skuki1,

מישהו יכול להביא לי מדריכים לVB חוץ מwww.dr-vb.co.il אני רוצה לדעת בעיקר על מערכים ולולאות למה זה עובד ולמה צריך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yahalom,

היי אני רוצה להעביר קובץ ע"י bluetooth מ J2ME ל C# מישהו מכיר איזה דוגמה תודה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  19. מוכן גם אתרים בתשלום, אשמח לשאלות ברמה גבוהה של SQL (לא בהכרח לתפקידי BI/DATA-ANALYST)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dasdas32,

משיהו יודע כיצד? תודה..

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  21. Started by skywalker13,

שלום. בספר כתוב שהקוד הבא הוא עושה ככה שברגע שהעכבר יעבור על הקישרו צבע הרקע של המסמך יהפוך לצבע אחד ואם להסיר את העכבר מהקישור הרקע ישנה את הצבע למשהו אחר וזה לא בדיוק עובד. הנה הקוד (מועתק מהספר): <html dir="rtl"> <head> <title>5-01</title> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>הוד-עמי, נותנים לך ידע להצלחה</h1> <hr /> <br /> העבר את הסמן <a href="http://www.hod-ami.co.il" onmouseover="document.bgcolor='red';" onmouseout ="document.bgcolor='lightblue';"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html>

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by B.D.B,

[ltr] http://en.wikipedia.org/wiki/Programmers' Day [/ltr]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eido300,

הי אשמח לדעת קצת יותר על הנ"ל אני יודע שsync מכריח שרק theard הנוכחי ירוץ, כל השאר יחכו שהוא יסיים. async מריץ את הtherad במקביל לתהליכים אחרים, מה הולך עם הtask, await, lock? ותכלס, איך כל זה נכנס בעולם האמיתי, כשאני בונה תוכנה, מתי אצטרך להשתמש בזה? עוד לא יצא לי להתקל בצורך כזה (חוץ מאולי לשלוח מייל שזה תוקע את המחשב, וגם לו יש פונקציה מובנית בשביל זה). תודה.

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by יריב,

אוקי.. קודם כל תודה רבה באמת עזרתם לי בשאלה הקודמת התשובה הייתה שימוש ב (shell) ועכשיו יש לי בעיה אחרת... אני רוצה להעתיק את התוכן שנימצא בקובץ cmd.exe לקובץ טקסט.... ניסתי כל מיני דרכים אך כלום לא עובד... הוא כותב לי שהפונקיציה לא יכולה לרוץ בסביבת דוס.. וזורק לי ג'יבריש (סתם מחרוזות זבל)

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  25. אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. חתימת השיטה תהיה: public int square() חשבתי על משהו כזה public int square() { int n = getNumberOfRows(); int i = n-1; int j = n-1; for (; i >= 0; i--) for (;j >=0; j--) { if ((_data[i][i] == 1) && (_data[i-1][i] == 0) && (_data[i][i-1] == 0)) …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.