עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, איך אפשר להשוות בין משתנה לבין נתון בטבלת נתונים db... נניח יש לי: $var = shuki ויש לי טבלה בבסיס נתונים בשם users ואני רוצה לבדוק אם בשדה name שבטבלה usrers מופיע בשורה כלשהי "shuki". איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by satlan1,

שלום אני חדש פה אני צריך עזרה... יש לי תרגיל לבית ואני הסתבכתי בו.... התרגיל זה לכתוב תוכנית שמקבלת יום בשבוע בו חל האחד בינואר, ושנה מסויימת... התוכנית תדפיס לוח שנה של אותה השנה. הנה מה שעשיתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> int global; int days_month(int month, int year); int full_week(); int headline (int month); int first_week(int day); int head_day(); int full_week(); int main (){ int year,jday; printf ("Please enter the year: "); scanf("%d",&year); printf ("Please enter the day of 1st of January: "); scanf("%d",&jday); head_day(); first_week(jday); full_week(); getch () ; } int headline (int month){ if (…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן ! יצרתי כפתור על הטופס . על הכפתור מיקמתי תיבת תמונה (הכפתור הוא די גדול) . מה שקורה על התמונה הזאת הם כל מיני אנימציות שמשתנות באופן דינמי תוך כדי ריצת התוכנית . הכל מצטייר פשוט על התיבת תמונה בצורה חוזרת ונשנית . עכשיו הבעיה שלי : ברגע שאני נכנס ויוצא לתחומי הכפתור, התיבת תמונה בעצם מקבלת איזשהו ארוע REFRESH וכל הציורים נקטעים ומתחילים מחדש . (אולי REPAINT) . אני רוצה שתיבת התמונה שעל הכפתור לא תהיה מושפעת מכניסת ויצאת העכבר לתחומי הכפתור ולא יתבצע ארוע REPAINT על תיבת התמונה . עזרה מישהו??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Paci,

אני לומד בספר שלי על מערכים ומצביעים ועל הקשר שבינהם. וצריך לעשות תרגיל עם פונקציה. כלומר לשלוח מערך לפונקציה כמצביע. נגיד ככה: void lol(int *ptr) { ...... } int main() { int mar[10]; lol(mar); } בספר כתוב שהאיבר הראשון במערך (0) הוא גם מצביע לכן אפשר לעשות ככה. אבל זה כותב שגיאה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by seanpeleg,

מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by @ALeX.NeT,

איך אני יוצר שומר ופותח קבצי TXT בC# ׁׂ(CONSOLE) עם אפשר לינק למדריך או לוידיאו (עדיף בעברית) :please:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shon,

אהלן! אני מתחיל לבנות כרגע בבי"ס פרוייקט שכולל ניתוח תמונה ב visual basic כחלק מרובוט. הייתי שמח לקבל מידע מאיפה אוכל להתחיל ללמוד על הנושא, כי ממש אין לי ידע מוקדם בנושא. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by humus10,

היי חברה, נגיד שיש לי בעמוד 3 שדות טקסט שעליהם מופעלים 3 VALIDATORS. שמוודאים שהם לא רקים. ו יש לחצן ראשון אשר מוסיף את התוכן של השדות לבסיס נתונים. בנוסף בדף הזה יש לחצן שני שצריך להעביר אותי לדף אחר כלומר RESPONSE.REDIRECT . הבעיה שנניח שהגעתי לדף הזה סתם ולא בא לי למלא את השדות האלה ואני רוצה להישתמש בלחצן שמעביר אותי לדף אחר אך VALIDATORS לא יאפשרו לי לבצע POSTBACK כי השדות עדיין רקים... יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eliom,

שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by haCIMAGNIV,

לקחתי כמה קבצי java וכמה תמונות של משחק מהאינטרנט נכנסתי לeclipse לחצתי file -> Export -> Runnable JAR file שמרתי בתקיה , נוצר לי הקובץ בגודל 61KB אני לוחץ על הקובץ והוא לא מריץ את המשחק מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד כמו קובץ exe ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bargita,

שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי טבלה כלשהי, וברצוני למקם מתחתיה תמונה(עם התג img) כך שהיא תמתח על פני כל הטבלה. אני לא מעוניין להשתמש במאפיין backgroung של התג table, ואין ברצוני לתת את מיקום התמונה בCSS(למרות שמאפיינים אחרים בCSS יתקבלו בברכה). בעצם הבעיה הגדולה היא לשנות את הגודל של התמונה שמאחורה. אין לי בעיה לתת מיקום. כל הסיבוך הזה בשביל שאוכל לשלוח את הנ"ל באימייל. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bdoron,

יצרתי טבלה והצבתי כבר ערכים בשדות, ואז אמרתי נהפוך את השדה של הID למפתח ראשי אבל הוא לא נותן לי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by MasteRoi,

שלום לכולם.. יש לי מתכונת ביום שישי הקרוב על שפת C... לא רק זה שאני לא מבין כלום יש עוד פול חומר.. אז אם תוכלו קצת לעזור בבקשה אני אשמח מאוד. מה לא בסדר בקוד הבא? אני כתבתי את זה (יותר נכון העתקתי מהמחברת..) אבלש אני רושם את זה, זה לא עובר קומפיילר.. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <conio.h> #define n 10 void read (int a[n]) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf("%d", a[i]); } int found(int a[],int size ,int x) { int i=0,flag=0; while ((flag==0) && (i<size)) { if (a[i]==x) flag=1; else i++; } return (flag); } void news (int a[n],int b[]) { int i,j=0; for (i=0;i<n;j++) { if (found (b,j,a[i])==0) { b[j]=a[i]; j++; } void w…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי תוכנית מסויימת שהכנתי בC פשוט שעובדת בדוס ואני מעוניין לעשות אותה בממשק ווינדוס. האם בשביל לעשות את זה בצורה הבסיסית ביותר (בלי מוזיקה, צבעים, כפתורים משוכללים וכו') מספיקות לי כמה הסברים כלליים או שאני צריך ללמוד משהו מסובך ? שאלה נוספת: אני לומד כרגע בבית ספר C כחלק ממגמת אלקטורוניקה. אנחנו לא אמורים להכנס לעומק של השפה אבל לדעת את העיקר של הלולאות, IFs, מערכים, פונקציות ואולי עוד דברים. האם קניית ספר הדרכה של C++ יעניק לי ידע משמעותי שאי אפשר להסתדר בלעדיו כדי לתכנת חופשי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by moskitos,

קודם כל התרגיל מצורף בקובץ. כרגע אני מתמקד ב-2 הקלאסים הראשיים: Team ו-Game. לגבי vector of Games played by the team אני לא ממש מבין אם רוצים ממני מערך של משחקים לכל קבוצה או שאולי מתכוונים למערך של כל המשחקים של כל הקבוצות שנראה לי יותר הגיוני. int GameCount(Team t2) - במתודה הזו הייתי שמח לעזרה כי לא ממש הולך לי, מה שיש לי עד עכשיו זה זה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Collections; using System.IO; namespace test { public class IncorrectTeamID : ApplicationException { public IncorrectTeamID(string message) : base(message) { } } public class Game { int HostTeamID; …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום יש לי שאלה איך אני עושה שנגיד וכותבים בשורת כתובת nana10.co.il זה הופך ישר ל www.nana10.co.il יענו עם הWWW האתר היה רק לדומגא אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני ישמח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by blabla600,

אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by noob,

ובכן אני בונה אתר , אני משתמש בפורום YaBBSE כמו פה ואני רוצה לקחת את "משתמשים מחוברים" ו"הודעות אחרונות" לעמוד הראשי... מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני בתהליך בנייה של תוכנה אשר אמורה לשבץ שעות שמירה לשומרים. אני מנסה למצוא דרך להגדיר את ההגבלות כך שהתוכנה תנסה לשבץ על סמך ההגבלות ואם היא איננה מצליחה תעבור לאוסף הגבלות יותר גמיש עד שהיא תצליח לשבץ. כתבתי עד עכשיו מתודות שמשבצות באופן פרוצדורלי אך זה גורם להרבה באגים ומאוד לא נוח לשנות את ההגבלות כך. האם יש דרך בעזרת java או בעזרת משהו שיכול להתממשק עם java לחשב את השיבוצים ע"י הגדרת ההגבלות. התוכנה בנויה בצורה של קלינט על גבי בסיס נתונים sql. (אם הכותרת לא טובה אשמח לקבל הצעה חלופית)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי אנשים , אני כרגע בונה אתר באמצעות PHP ואחת התוכנות הנוחות שלי על מנת לבדוק שינויים הוא ה FIRE BUG , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך אני יודע איזה קובץ בדיוק אני צריך לערוך על מנת לבצע עידכון על קבצי השרת ? אשמח לדעת למי שיש נסיון בתוכנה זו

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by m1ke,

http://www.youtube.com/watch?v=A1zySeNpW20 :lol:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BedB0y,

היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by niv212,

קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים