תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי טבלה כלשהי, וברצוני למקם מתחתיה תמונה(עם התג img) כך שהיא תמתח על פני כל הטבלה. אני לא מעוניין להשתמש במאפיין backgroung של התג table, ואין ברצוני לתת את מיקום התמונה בCSS(למרות שמאפיינים אחרים בCSS יתקבלו בברכה). בעצם הבעיה הגדולה היא לשנות את הגודל של התמונה שמאחורה. אין לי בעיה לתת מיקום. כל הסיבוך הזה בשביל שאוכל לשלוח את הנ"ל באימייל. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה אמור להיות לכם ממש בקטנה : כתוב תרשים זרימה שקולט מספר שלם חיובי N ,הדפס את סכום כל המספרים הטבעיים מ- 1 עד המספר שנקלט כולל. אשמח אם משהו יעזור לי לראות את הדרך שהוא הגיע לפתרון . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , נתונה לי התוכנית הבאה בשפת סי , #define f1(x) x*x #define f2(x) *x #define f3(x,y) x/y #define f4(x,y,z) f3(y,z)+f1(x) int x,y=2,z=3,t=4,m=5; x =( f3(m,z) == f3(z,y) ) ? 2 :4 ; לא הצלחתי להבין איך בדיוק הוא מחשב את הערך של X.. מה הכוונה של ה סימן שאלה ו הנקודותיים , והשווה שווה הזה... תודה רבה לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להציג בפניכם את מדריך הג'אווה שיצרתי, שממשיך להתעדכן כל הזמן. במדריך אני מלמד ג'אווה מן הבסיס, כאשר בעתיד כנראה נעבור לפיתוח משחקים (נראה שזהו הנושא הכ מתבקש על ידי הקהל). למי שמעוניין להתחיל, פרק ראשון - משתנים: (בכל פרק יש קישור לפרק שבא אחריו, ולפרק הקודם), נכון לעכשיו, פורסמו 10 פרקים. לפלייליסט שמתעדכן עם כל הוצאת פרק: אנחנו קרובים לסיום החומר הבסיסי, ולעבור לחומר קצת יותר מתקדם, ולאחר מכן להתחיל כנראה פיתוח משחקים, אז זהו הזמן להתחיל ללמוד! בהצלחה ללומדים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התבקשתי להחזיר כתובת של מערך חדש שיצרתי. איך אני מחזיר ?? בtype של הפונקציה מה אמור להיות ? מה אמור להיו בreturn ? למשל int *A A= malloc bla bla bla return what ??????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי כמה קבצי java וכמה תמונות של משחק מהאינטרנט נכנסתי לeclipse לחצתי file -> Export -> Runnable JAR file שמרתי בתקיה , נוצר לי הקובץ בגודל 61KB אני לוחץ על הקובץ והוא לא מריץ את המשחק מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד כמו קובץ exe ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לדעת האם, וכיצד ניתן לצפות בקוד המקור של עמוד PHP. אודה מאוד לעוזרים. לדוגמא, אם יש בעמוד כלשהו מחשבון, כיצד ניתן לראות את הקוד שלו? הוא ניסה בעזרת view source ולא מצא את הקוד המדובר. תודה, Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני כותב תוכנית מסויימת באנליזה נומרית, ועל הדרך צריך להזכר בכללים הנוקשים של שפת C החלק הראשון של התכנית הולך כך : #include <stdio.h> int find_rank() { int n; printf("Please enter matrix rank:\n "); /* number of equations - 1 */ scanf("%d", &n); return n; } int main() { int i=0; int n = find_rank(); /* call an outside function since we cant declare an array with no finite number of components */ double b[n], d[n], c[n], a[n], x[n]; double denom=0; /* denom as a shortcuf for denominator = 'mechane' */ /*the first and last T's are constants*/ printf("Enter T0:\n "); scanf("%lf", &b[1] עצרתי במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את האוגרים של המעבד ומה מצבם? (ואולי אפילו לשנות אותם...)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שלא מפריע לכם שאני שואל את זה פה פשוט אני מאמין שאני לא אקבל תשובה לשאלה שלי פה. מה שאני צריך עוסק בעיקרון ב-DLL
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס... יש לי ידע בפסקל, וזהו אני רוצה שפה שימושית.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה כזאת: // 'Array, Do-While loop' C_Start 17 L.Sh. #include <conio.h> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(void) { int index, vector[5]; float vec[]={1.5,2,3,4.1,5}; clrscr(); vector[0]=8; // 1-st array element. vector[1]=2; vector[2]=7; vector[3]=5; vector[4]=6; // 5-th array element. index=0; do{ printf("\n%6d %9.2f",vector[index], vec[index]); }while(++index<5); } /* Exercises : 1. Type array elements in inverse order. ( order in the array : 8 2 7 5 6 order in the screen: 6 5 7 2 8 ) 2. Write loop that inverses order of the elements in the array, type result. ( before inver…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי עמוד HTML הבנוי משני פריימים. בפריים אחד אני שם סרטון לפאש ובתוכו כפתור, אני רוצה שאני לוחץ על הכפתור יפתח לי הלינק ( של HWZone למשל ) בפריים השני. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,התחלנו ללמוד על תרשימי זרימה באלגוריתמים ודי הסתבכתי... קיבלתי -2 מטלות - להכין תרשים זרימה של 2 תוכניות: 1.התכנית: א.קולטת שני מספרים. ב.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין שני המספרים. ג.מחשבת ומציגה את סכום המספרים ומכפלתם. 2.התכנית: א.קולטת חמישה מספרים. ב.מחשבת ומציגה את סכום חמשת המספרים. ג.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין חמשת המספרים. אני אשמח להכוונה למקום שאפשר לקבל רקע על זה שיעזור לי להבנה של הנושא או להסבר איך לגשת לתרגיל. תודה מחכה לעזרתכם __________________
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בתהליכים של בניית אתר ויש לי בעיה בטופס ההרשמה לאתר. קודם כל אני אגיד שאני בונה אתר דרך פלטפורמה מסויימת. (כמו MAGENTO, PRESTASHOP ודומיהן...) הבעיה היא כזו: אם אני ממלא את כל השדות עם המידע הנכון (כתובת אי-מייל, שם, סיסמה ווידוא סיסמה וכו') אז הכל בסדר, אני מועבר לעמוד שאומר שההרשמה בוצעה בהצלחה ובאתר שאני בודק במסד הנתונים אני רואה את המשתמש החדש. אבל, אם אני מקליד ערכים שגויים, אם לדוגמה הסיסמאות לא תואמות, המייל לא תקין וגם השם הפרטי, זה אמור להראות כל אחת מהטעויות ברשימה. אבל זה מראה לי רק את הראשונה שהוא מוצא. כמו כן, אם יש טעות במילוי הטופס כל הטופס נמחק ואני צריך למלא הכל מחדש. בקיצור - אם הכל בסדר בנתונים - אז הכל בסדר. אם יש טעות - כל הנתונים שהקשתי נמחקים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול מהי הסביבה היעילה לכתיבת סקריפט לעידכון אוטומטי של תוכנת צד שרת לקוח. מדובר על סביבת ווינדוס, שרת SQL , IIS וקליינט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-