עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, התכנית מקבלת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה אותם מהגדול לקטן הבעיה שלי מתחילה כאשר המספרים אינם שונים. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון השאלה הפשוטה הזאת תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RazKaziRo,

שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by li@r,

שלום. אני חדש בנושא של תיכנות והתחלתי ללמוד לבד , קצת היסתבכתי עם איזשהי פקודה שאינ לא מצליח למצוא עליה פיתרון ואשמח לעזרה או דוגמא של קוד בעקרון אני מעוניין להפעיל קישור HTML כל 20 דקות נניח שמישהו שנמצא כרגע בתוך התוכנה כל כ20 דקות יפתח קישור WALLA.CO.IL בחלון חדש (עדיפות לאותו חלון או לישון FRAME) השאלה איך אני מבצע את זה עם הTIMER תודה מראש , ליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Noririco,

התבקשתי להחזיר כתובת של מערך חדש שיצרתי. איך אני מחזיר ?? בtype של הפונקציה מה אמור להיות ? מה אמור להיו בreturn ? למשל int *A A= malloc bla bla bla return what ??????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by noob,

ובכן אני בונה אתר , אני משתמש בפורום YaBBSE כמו פה ואני רוצה לקחת את "משתמשים מחוברים" ו"הודעות אחרונות" לעמוד הראשי... מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי אנשים , אני כרגע בונה אתר באמצעות PHP ואחת התוכנות הנוחות שלי על מנת לבדוק שינויים הוא ה FIRE BUG , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך אני יודע איזה קובץ בדיוק אני צריך לערוך על מנת לבצע עידכון על קבצי השרת ? אשמח לדעת למי שיש נסיון בתוכנה זו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by assaf990,

יש לי את סטרינג דינאמי כזה: dataGrid__ctl4_lnkbDel מה שקבוע זה __ctl4_ חוץ מהסיפרה. איך אני מחלץ את המספר שיבוא אחרי __ctl ולפני _?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שורות. אני זוכר שהיה איזה משהו ממש ממש פשוט שעושים בכתבן, ואחר כך שומרים את זה באיזשהי סיומת (לא זוכר אם זה היה bat או משהו אחר, אבל זה לא פתח חלון הפניה לדוס, אלא חלון של הוינדוס כמו של התראות\שגיאה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. זאת השאלה : האם לדעתכם תכננתי את התוכנה בצורה נכונה, אם לדעתכם לא או הייתם משפרים אשמח להקשיב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי הגשה מחר לעבודה במת"מ ותאמת שקצת איחרתי בהתחלה שלה אני ישמח לעזרה ממכם זהוי תקופה די חנוקה עם כל המקצועות כל עזרה תתקבל בברכה (ADT (2 חלק א כתבו את קובץ המנשק . (interface) של ADT עבור פולינום עם מקדמים ממשיים . על ה -ADT לתמוך בפעולות הבאות : 1. יצירת פולינום 2 החזרת כל השורשים הממשיים של פולינום פתרונות המשוואה . ( P(x) = 0 ) - יכולים להיות פחות מ - n שורשים. 3 החזרת הפולינום שהוא תוצאת החלוקה של שני פולינומים נתונים זה בזה לתשומת לבכם . . ( : לפעמים התוצאה אינה פולינום סופי ). 14 החזרת אינדיקציה האם פולינום הוא פריק . (reducible). , כלומר האם קיימים שני פולינומים בעלי מעלה נמוכה יותר כך שהפולינום הנבדק שווה למכפלתם . 5 הריסת פולינום . .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני כל יום צריך להעתיק קובץ עם הגדרות של Antivirus מהשרת של Symantec ולהעביר את הקובץ לתחנת Stand-alone. לוקח לי בערך 10~15 דקות להעתיק את הקובץ בגלל הרוחב פס הנמוך במקום העבודה. חשבתי כמה טוב יהיה אם כל יום לפני שאני מגיע לעבודה הקובץ כבר יועתק אוטומטי ניסיתי לכתוב Batch שישתמש בפקודת Copy ויעשה את זה, אבל אבוי לא ניתן למפות כונן רשת במחשב שיוביל לשרת FTP. יש אולי פקודות של FTP שאני יכול להשתמש בהן כדי לכתוב את ה Batch הזה שיעתיק כל יום את הקובץ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BedB0y,

היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. וגם אני צריך לתת קובץ לתכנית .איך עושים את זה? בלינוקס אני יודע לעשות איך עושים בחלונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מקווה שלא מפריע לכם שאני שואל את זה פה פשוט אני מאמין שאני לא אקבל תשובה לשאלה שלי פה. מה שאני צריך עוסק בעיקרון ב-DLL

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by wow,

אני מחפש JDK לג'אווה ולא יודע\לא מוצא איזה,אולי מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sof,

שלום,יש לי בעיה, אני מאמין שהיא דיי בסיסית.. יצרתי טבלה דינמית אשר תכיל שם מוצר לצידו כפתור Submit שבתוכו הכנסתי פונקציה(onclick) שלוקחת את הId של אותו מוצר ומכניסה אותו לטבלה עפ"י אותו יוזר. הבעיה היא שא )לחיצה על הכפתור לא עובדת ב)הוא פשוט מצרף לי את כל המוצרים ישר כשהעמוד עולה מבלי קשר אם הפונקציה נקראה או לא. מישהו יכול להסביר לי בעדינות למה ? תודה מראש! קוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <table border="2" bgcolor="#66FF99" frame="border" align="center" style="bottom: 60%;right: 50%; position: absolute"> <% dim user,product product="" user=Session("Memb…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erone,

C++ Object Oriented programming concepts במרכז הארץ הנושא אומר הכל תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה, מקווה שזה המקום הנכון... אני מקבל טקסט, כל אות בו הוחלפה באות אחרת או באחד מהמספקים 0-9. לדוגמה: הטקסט המקודד הוא uio כאשר המפתח הוא: u=a; i=b; o=c ולכן התוצאה היא abc. עכשיו, הבעיה היא שהמפתח אינו ידוע. מישהו מכיר את זה? יכול לעזור? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, קיבלתי מטלה ליצור מטריצה D של 50X50 עם המספר 2- באלכסון הראשי, עם המספר 1 מעל ומתחת לכל מספר באלכסון הראשי ובשאר התאים 0. כל זה תוך שימוש רק בפעולות הבאות: eye(50) zeros(50,1) ופעולת חיבור טורים, לדוגמא אם A ו B מטריצות באותם מימדים: [A,B(:,1)] לייצר מטריצה עם 2- באלכסון זה לא בעיה: D=-2*eye(50); אבל לא הצלחתי להבין איך מכניסים לשם את האחדים.. אם לא הבנתם איך זה אמור להיראות, במקרה של מטריצה 4X4: D=[-2,1,0,0;1,-2,1,0;0,1,-2,1;0,0,1,-2] תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shimmi1982,

היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by orninyo,

למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם פתיחה של קובץ gz מסוים ב- PHP. הכתובת של הקובץ הזה היא: http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz זה קובץ גדול, וזאת כנראה הבעיה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו ככה: $lines = gzfile("[url]http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz"[/url]); בדרך כלל זה לא פותח את הקובץ ונותן שגיאה, ולפעמים זה פותח רק חלק מהקובץ. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח אותו. בבקשה תעזרו לי כי זה נורא חשוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש טבלת מוצר ומחיר עם אפשרות למחוק שורה ( יש כפתור מחיקה ליד כל שורה). אם לוחצים על כפתור המחיקה, אז יש אטריביוט לכל כפתור כזה שאומר לו ללכת לפונקציה בצד לקוח שהיא מוציאה ליוזר הודעת אזהרה "האם אתה מעוניין למחוק?" ורק אם הוא מאשר יש פניה לצד שרת והמחיקה מתבצעת בבסיס הנתונים. השאלה: איך אני יכול להוסיף בהודעת האזהרה את תוכן השורה אותה היוזר עומד למחוק. למשל, אם היוזר בחר למחוק את הבמבה: "האם אתה מעוניין למחוק במבה?" עוד פרטים: שרת: vb.net לקוח: js asp 2.0, no ajax

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.