תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, מקווה שזה המקום הנכון... אני מקבל טקסט, כל אות בו הוחלפה באות אחרת או באחד מהמספקים 0-9. לדוגמה: הטקסט המקודד הוא uio כאשר המפתח הוא: u=a; i=b; o=c ולכן התוצאה היא abc. עכשיו, הבעיה היא שהמפתח אינו ידוע. מישהו מכיר את זה? יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שלא מפריע לכם שאני שואל את זה פה פשוט אני מאמין שאני לא אקבל תשובה לשאלה שלי פה. מה שאני צריך עוסק בעיקרון ב-DLL
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנית מסויימת שהכנתי בC פשוט שעובדת בדוס ואני מעוניין לעשות אותה בממשק ווינדוס. האם בשביל לעשות את זה בצורה הבסיסית ביותר (בלי מוזיקה, צבעים, כפתורים משוכללים וכו') מספיקות לי כמה הסברים כלליים או שאני צריך ללמוד משהו מסובך ? שאלה נוספת: אני לומד כרגע בבית ספר C כחלק ממגמת אלקטורוניקה. אנחנו לא אמורים להכנס לעומק של השפה אבל לדעת את העיקר של הלולאות, IFs, מערכים, פונקציות ואולי עוד דברים. האם קניית ספר הדרכה של C++ יעניק לי ידע משמעותי שאי אפשר להסתדר בלעדיו כדי לתכנת חופשי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שורות. אני זוכר שהיה איזה משהו ממש ממש פשוט שעושים בכתבן, ואחר כך שומרים את זה באיזשהי סיומת (לא זוכר אם זה היה bat או משהו אחר, אבל זה לא פתח חלון הפניה לדוס, אלא חלון של הוינדוס כמו של התראות\שגיאה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל לעשות תפריט, ובנםרד גוף אתר, במה מהם עדיף ויותר נוח להשתמש?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חברה, נגיד שיש לי בעמוד 3 שדות טקסט שעליהם מופעלים 3 VALIDATORS. שמוודאים שהם לא רקים. ו יש לחצן ראשון אשר מוסיף את התוכן של השדות לבסיס נתונים. בנוסף בדף הזה יש לחצן שני שצריך להעביר אותי לדף אחר כלומר RESPONSE.REDIRECT . הבעיה שנניח שהגעתי לדף הזה סתם ולא בא לי למלא את השדות האלה ואני רוצה להישתמש בלחצן שמעביר אותי לדף אחר אך VALIDATORS לא יאפשרו לי לבצע POSTBACK כי השדות עדיין רקים... יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה, אני מאמין שהיא דיי בסיסית.. יצרתי טבלה דינמית אשר תכיל שם מוצר לצידו כפתור Submit שבתוכו הכנסתי פונקציה(onclick) שלוקחת את הId של אותו מוצר ומכניסה אותו לטבלה עפ"י אותו יוזר. הבעיה היא שא )לחיצה על הכפתור לא עובדת ב)הוא פשוט מצרף לי את כל המוצרים ישר כשהעמוד עולה מבלי קשר אם הפונקציה נקראה או לא. מישהו יכול להסביר לי בעדינות למה ? תודה מראש! קוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <table border="2" bgcolor="#66FF99" frame="border" align="center" style="bottom: 60%;right: 50%; position: absolute"> <% dim user,product product="" user=Session("Memb…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שעון אנלוגי. ובשביל זה אני צריך לצייר שעון וכמה קווים. השאלה, איך עושים את זה? מה הפקודות? <עדכון> ניסיתי ליצור שעון אנלוגי, יצא לי סה"כ עיגול והקווים, אבל אין לי מושג איך לגרום להם לנוע, וגם לנוע בסינכרון עם השעון של המחשב. וגם, יש במקרה אתר אינטרנט עם עבודות בC של תלמידים בתיכון<?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כל יום צריך להעתיק קובץ עם הגדרות של Antivirus מהשרת של Symantec ולהעביר את הקובץ לתחנת Stand-alone. לוקח לי בערך 10~15 דקות להעתיק את הקובץ בגלל הרוחב פס הנמוך במקום העבודה. חשבתי כמה טוב יהיה אם כל יום לפני שאני מגיע לעבודה הקובץ כבר יועתק אוטומטי ניסיתי לכתוב Batch שישתמש בפקודת Copy ויעשה את זה, אבל אבוי לא ניתן למפות כונן רשת במחשב שיוביל לשרת FTP. יש אולי פקודות של FTP שאני יכול להשתמש בהן כדי לכתוב את ה Batch הזה שיעתיק כל יום את הקובץ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קובץ gz מסוים ב- PHP. הכתובת של הקובץ הזה היא: http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz זה קובץ גדול, וזאת כנראה הבעיה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו ככה: $lines = gzfile("[url]http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz"[/url]); בדרך כלל זה לא פותח את הקובץ ונותן שגיאה, ולפעמים זה פותח רק חלק מהקובץ. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח אותו. בבקשה תעזרו לי כי זה נורא חשוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי קוד נגן ואני רוצה "לשדרג" אותו ולהוסיף 2 סרטונים איך אני עושה זאת? הקוד: <center> <div class="player"> <object id="MediaPlayer" width="420" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" height="300" align="center" style="border: 1px solid #536F7F"> <param NAME="URL" value="blblblblblblblba.avi" ref> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="volume" value="75"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וגם אני צריך לתת קובץ לתכנית .איך עושים את זה? בלינוקס אני יודע לעשות איך עושים בחלונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התכנית מקבלת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה אותם מהגדול לקטן הבעיה שלי מתחילה כאשר המספרים אינם שונים. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון השאלה הפשוטה הזאת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה
-
מודלים חישוביים, מישהו יודע למה צריך את הנושא הזה?ומה עושים בו? התחילו ללמד בכיתה ואני לא מבין כלום... בבקשה מי שיודע לענות לפחות על אחד שאולי אני יבין: כתוב לשפה מעל לא"ב (a,b) שמקבלת את כל המילים ש: 1. מכילות את הרצף abaaba 2. מתחילות באות אחת ומסתיימות בשניה (למשל מתחילות ב-a ומסתיימות ב-b) 3. האות הראשונה נמצאת לפחות פעמיים במילה 4. מכילות מספר אותיות שמתחלק ב-3 בלי שארית (גם 0 עונה על הכלל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פונקציה שבונה מערך באופן הבא: האיבר הראשון הוא אחד, החל מהאיבר השני והלאה האיבר הבא הוא סכום כל קודמיו: 1 1 2 4 8 16 int Sum_array1(int *a, int n) { int i,S; int *p; for(i=0,p=a,S=0; i<n; i++) S=S+*(p+i); return ( S); } void Sum_kodem(int N) { int *p; int i; int b[N]; p=b; *p=1; for(i=1; i<N; i++, p++) { *p=Sum_array1(b, i); } Print(b); } כאשר N=6
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השרת שלנו (בחלק מההתקנות), לוקח יותר ויותר CPU עם הזמן. בסופו של דבר הוא מגיע לניצול של 100% CPU וגורם לכל המערכת לעבוד לאט מאוד. כתוב ב-CPP. אחרי ניתוח של קבצי לוג בגודל 15GB (ומציאת המון שום דבר), החלטתי לנסות profiler שיראה לי מה החלק שעובד קשה כ"כ. אני ממש לא מכיר profilers ל-linux, המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! בניתי תוכנה בשם Gmail Notifier אני מניח שמהשם אתם יכולים להבין מה היא עושה. אפשר למצוא את התוכנה בדף הפייסבוק הזה - דף שפתחתי במיוחד לתוכנה. (אפשר גם לעשות LIKE ) אשמח לקבל ביקורת בונה וגם רעיונות לאפשרויות חדשות שניתן להוסיף לגבי התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי כבר תוכנת GUI שעובדת והכול אחלה, רציתי אבל טיפה לשפר אותה עם הדבר הבא: אני מכניס ערכי default בתיבות הedittext ואני רוצה שכאשר המשתמש ילחץ על התיבה כדי להכניס ערך ידני זה ימחק את טקסט שקיים שם (משהו שיש בכל אתר אינטרנט פשוט) לא ראיתי שקיימת פונקציה שמתרחשת ברגע שהמשתמש נכנס לתיבה אז יש דרך אחרת או שפיספתי משהו. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה. קודם כל אני מודע לעובדה שמחולל מספרים רנדומליים לא באמת רנדומלי ויש תנאים (נראה לי מספיק סט התחלתי של מספרים) בשביל לדעת מה יהיה המספר הבא. אני תוהה בהינתן סט כזה האם ניתן על פי הסט לקבוע מה יהיה המספר הבא? אשמח אם תפנו אותי לכל מיני רפרנסים שאפשר לקרוא בהם על הנושא הזה ובכללי איך עובד מחולל מספרים רנדומליים. תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-