תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בתהליך בנייה של תוכנה אשר אמורה לשבץ שעות שמירה לשומרים. אני מנסה למצוא דרך להגדיר את ההגבלות כך שהתוכנה תנסה לשבץ על סמך ההגבלות ואם היא איננה מצליחה תעבור לאוסף הגבלות יותר גמיש עד שהיא תצליח לשבץ. כתבתי עד עכשיו מתודות שמשבצות באופן פרוצדורלי אך זה גורם להרבה באגים ומאוד לא נוח לשנות את ההגבלות כך. האם יש דרך בעזרת java או בעזרת משהו שיכול להתממשק עם java לחשב את השיבוצים ע"י הגדרת ההגבלות. התוכנה בנויה בצורה של קלינט על גבי בסיס נתונים sql. (אם הכותרת לא טובה אשמח לקבל הצעה חלופית)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר להשוות בין משתנה לבין נתון בטבלת נתונים db... נניח יש לי: $var = shuki ויש לי טבלה בבסיס נתונים בשם users ואני רוצה לבדוק אם בשדה name שבטבלה usrers מופיע בשורה כלשהי "shuki". איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אני יוצר שומר ופותח קבצי TXT בC# ׁׂ(CONSOLE) עם אפשר לינק למדריך או לוידיאו (עדיף בעברית) :please:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, הורדתי כמה דוגמאות של קודים שקשורים לDIRECTX וכשאני מנסה להריץ אותם יש לי כמה שגיאות קוד לדוגמא: using System; using System.Drawing; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Windows.Forms; using System.Data; using Microsoft.DirectX; using Microsoft.DirectX.Direct3D; namespace Chapter1Code { /// <summary> /// Summary description for Form1. /// </summary> public class Form1 : System.Windows.Forms.Form { private Device device = null; /// <summary> /// Required designer variable. /// </summary> private System.ComponentModel.Container components = null; private float angle = 0.0f; public Fo…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו שאני לא מצליח למצוא כיצד לעשות אותו. אני צריך לשלוף רשימה של תיקיות וקבצים שנמצאים בשרת FTP מסוים שיש לי את הפרטים של השרת. כיצד אני יכול לעשות את זה ב PHP ? את רשימת הקבצים לא הסתבכתי כי יש פונקציה כזאת, ftp_nlist . אני לא מצליח להשיג פונקציה שתיתן לי גם את רשימת התיקיות שיש ב FTP. כיצד אני יכול לעשות זאת? שימו לב זה אמור להיות רשימת תיקיות בשרת FTP ואני אמור לשלוף את זה באמצעות התחברות לשרת ה FTP באמצעות פרטי ההתחברות. אודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע בשרות הצבאי שלי (משתחרר עוד קצת פחות משנתיים), ורציתי להתחיל ללמוד לעצב אתרים, ולהמשיך להתמקצע בתחום. אני רוב הזמן בבסיס, וחשבתי לקרוא ספרים שיעזרו, ובעזרת המחשב הנייד שלי להתמקצע בתוכנות שבעזרתן בונים אתרים: Flash, photoshop illustrator... יש לי רקע בפוטושופ, בפלאש פחות...ואין לי ממש מושג מה זה illustrator. רציתי לשמוע קצת דעות על התחום, קצת המלצות לספרים שיכולים לעזור ללמוד פלאש, פוטושופ, אילוסטאטור ואיך לעצב אתרים באמצעותן (אין בעיה עם אנגלית), והצעות- איך להתקדם? חשבתי שבזמן השרות הצבאי שלי אני אלמד את הדברים האלה, ולאחר מכן אחרי השרות, אקח קורס לעיצוב אתרים. http://www.universities-colleges.org.il/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה כזאת: // 'Array, Do-While loop' C_Start 17 L.Sh. #include <conio.h> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(void) { int index, vector[5]; float vec[]={1.5,2,3,4.1,5}; clrscr(); vector[0]=8; // 1-st array element. vector[1]=2; vector[2]=7; vector[3]=5; vector[4]=6; // 5-th array element. index=0; do{ printf("\n%6d %9.2f",vector[index], vec[index]); }while(++index<5); } /* Exercises : 1. Type array elements in inverse order. ( order in the array : 8 2 7 5 6 order in the screen: 6 5 7 2 8 ) 2. Write loop that inverses order of the elements in the array, type result. ( before inver…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כותב אתר אינטרנט שבאת הכניסה יש צורך להכניס שם משתמש וסיסמא. באת הכניסה השרת מעדכן ב DB (של אקסס) שהיוזר ONLINE. בקובץ GLOBAL.ASA אני מגדיר שה SESSION.TIMEOUT=15. ברגע שה SESSION נגמר אז הוא מעדכן את ה DB. ברגע שמשהו התחבר וסגר את החלון של EXPLORER הוא עדיין נשאר מחובר עד שעוברים 15 דקות - במהלך הזמן הזה עדיין הוא יכול לפתוח שוב את EXPLORER ולהמשיך לגלוש. איך אני עושה שברגע שהחלון נסגר (הוא סוגר את EXPLORER) זה מייד סוגר את הSESSION ולא מחכה 15 דקות ? אני יודע שיש פקודה שנקראת window.onunload = <שם של פונקציה> אבל משום מה גם שאני עובר עמודים / לוחץ על לינקים זה מבצע את הפעולה הזאת. זקוק לעזרה נואשות !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בדיוק הבנתי על המדריך. הזה אפשר הסבר עם דוגמת קוד המסבירה את זה?תודה. 9.5. Default Constructor אם לא מגדירים עבור מחלקה כלשהי ב-C# פונקציה בונה, הקומפיילר מספק פונקציה בונה משלו כברירת מחדל. פונקציה זו, איננה מקבלת פרמטרים, ומאפסת את כל הערכים לאפס, את כל המשתנים הבוליאניים ל-false ואת כל האובייקטים ל-null.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תכנית שמבצעת מיון מהיר על רשימה משורשרת, התכנית והפונקציות עוברות קומפילציה וגם עושות את העבודה, אך אני מנסה להיפטר מכמה הודעות אזהרה שמופיעות לי. ההודעות אזהרה נוגעות לשורת ה PROTOTYPE של הפונקציה qsort שכתבתי בקובץ qsort.h (ביחד עם המימוש שלה) אגב, האזהרות מופיעות גם עם כל הקוד כתוב בקובץ אחד. Warning 1 warning C4030: first formal parameter list longer than the second list Warning 2 warning C4028: formal parameter 1 different from declaration Warning 3 warning C4028: formal parameter 2 different from declaration Warning 4 warning C4273: 'qsort' : inconsistent dll linkage המימוש וה PROTOTYPE זהים לחלוטין, בדקתי אותם עשרות פעמים ואני לא מבין מה הטעות …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עובד כטכנאי מחשבים ולפעמים אני חוזר על כל מיני Tweaks ברג'יסטרי בהרבה מחשבים ורציתי להקל על עצמי את החיים ולבנות תוכנה שבלחיצת כפתור תעשה את זה (ולא להתעסק עם לייצור מאות קבצי מפתחות רג'יסטרי ולהכניסם אחד אחד) מה השפה הכי נוחה לעשיית משהו כזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איך אני עושה שנגיד וכותבים בשורת כתובת nana10.co.il זה הופך ישר ל www.nana10.co.il יענו עם הWWW האתר היה רק לדומגא אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני ישמח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לבנות בשפת #c תוכנה שתעבוד על הדוס זאת אומרת לפני שהמערכת הפעלה עולה, כדוגמת הכלים שנמצאים בתוכנות כמו hbcd וubcd?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , נתונה לי התוכנית הבאה בשפת סי , #define f1(x) x*x #define f2(x) *x #define f3(x,y) x/y #define f4(x,y,z) f3(y,z)+f1(x) int x,y=2,z=3,t=4,m=5; x =( f3(m,z) == f3(z,y) ) ? 2 :4 ; לא הצלחתי להבין איך בדיוק הוא מחשב את הערך של X.. מה הכוונה של ה סימן שאלה ו הנקודותיים , והשווה שווה הזה... תודה רבה לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה שאני מנסה לעשות build אני מקבל את ההודעה הבאה : **** Build of configuration Default for project Hw **** (Cannot run program "make": Launching failed) למישהו יש מושג איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי לנסות ולגלות מה אפשר לעשות עם excel בכל אופן, כתבתי את הקוד הבא: Sub cookie() sorting("team", Range("h2")) = 1 End Sub Sub sorting(soog As String, startcell As Range) Dim length_of_list As inetger Dim j As Intege Dim temp As Integer Dim distance_of_list As Integer j = length_of_list = distance_of_list = 0 Do length_of_list = length_of_list + 1 Loop Until Range("A1").Offset(length_of_list, 0).Value <> "soog" Do distance_of_list = distance_of_list + 1 Loop Until Range("startcell").Offset(0, -1 * distance_of_list).Value = "soog" Do If startcell.Value < startcell.Offset(j, 0).Value The…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני כותב תוכנית מסויימת באנליזה נומרית, ועל הדרך צריך להזכר בכללים הנוקשים של שפת C החלק הראשון של התכנית הולך כך : #include <stdio.h> int find_rank() { int n; printf("Please enter matrix rank:\n "); /* number of equations - 1 */ scanf("%d", &n); return n; } int main() { int i=0; int n = find_rank(); /* call an outside function since we cant declare an array with no finite number of components */ double b[n], d[n], c[n], a[n], x[n]; double denom=0; /* denom as a shortcuf for denominator = 'mechane' */ /*the first and last T's are constants*/ printf("Enter T0:\n "); scanf("%lf", &b[1] עצרתי במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את האוגרים של המעבד ומה מצבם? (ואולי אפילו לשנות אותם...)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-