תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחלקה בשם ARRAY אני צריך שני סוגים של operator[], אחד להדפסת איברים ואחד להשמה. כלומר בmain אני רוצה שיהיה כך main(){ ARRAY test; test[0]=55; //קריאה לפונקציה אחת cout << test[0]; // קריאה לפונקציה שניה } תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי טבלה כלשהי, וברצוני למקם מתחתיה תמונה(עם התג img) כך שהיא תמתח על פני כל הטבלה. אני לא מעוניין להשתמש במאפיין backgroung של התג table, ואין ברצוני לתת את מיקום התמונה בCSS(למרות שמאפיינים אחרים בCSS יתקבלו בברכה). בעצם הבעיה הגדולה היא לשנות את הגודל של התמונה שמאחורה. אין לי בעיה לתת מיקום. כל הסיבוך הזה בשביל שאוכל לשלוח את הנ"ל באימייל. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הפורום הזה על שרת של ליקוס ואני משתמש במוזילה וכאשר אני לוחץ על לעבור ללוח בקרה למנהלים זה מקפיץ לי דף עם הרבה פרסומות של ליקוס ,ולפעמים זה עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מצאתי באינטרנט קוד php של טופס יצירת קשר. בטופס יש רק שלושה שדות למלא - sender, subject, message. ואני רוצה להוסיף גם את השדה טלפון. אז הוספתי את הphone בקוד php המקורי, וכאשר אני מעלה שוב את הקבצים לשרת ומנסה ללחוץ על שלח טופס באתר, אז יש לי את ההודעת שגיאה הבאה: Warning: mail() [function.mail]: SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE on line 21 הנה הקוד php המקורי: <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> </head> <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' || $subject == '' || $message =='') { echo("יש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנית למיון הכנסה INSERTION SORT אשר יבצע את האלגוריתם בעבור מספרים במרווחים קבועים. כלומר: שלא יבדוק אם השכן גדול/קטן יותר אלא האם האיבר ברווח X גדול יותר (רווח קבוע).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. התחלנו ללמוד בבית ספר את שפת התכנות C#.. תהיתי איך היא והאם יש איזה מגבלות שיש לה לעומת שפות תכנות חזקות אחרות כגון C++...? בנוסף לכך מישהו יודע איך שומרים פרויקט בVISUAL C# של מיקרוסופט כקובץ EXE? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי קוד נגן ואני רוצה "לשדרג" אותו ולהוסיף 2 סרטונים איך אני עושה זאת? הקוד: <center> <div class="player"> <object id="MediaPlayer" width="420" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" height="300" align="center" style="border: 1px solid #536F7F"> <param NAME="URL" value="blblblblblblblba.avi" ref> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="volume" value="75"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*זה יותר שייך לפורום שיעורי בית - לא הגיע הזמן לפתוח אחד כזה ?? בכול מקרה שבוע הבא יש לי מבחן בתיכנות (בקורס מבוא לתכנות - לא משהו רציני) המבחן עם חומר פתוח ורציתי אולי לדעת אם יש אתרים עם שאלות ופתרונות ב-C , ככה שנביא את זה למבחן אולי במזל יהיה שמה משהו שימושי. לא צריך להסביר איזה סוג שאלות יש במבחנים האלה - מיון רשימות מקושרות, מחרוזות וכאלה. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסה, ולאחרונה מידלתי תנועה של רכבי ימי שאני מתכנן. המודל הוא למעשה בסך הכל קו הנע בצורה מסויימת בתוך מיים (שוחה) כעת אני מעוניין לעשות סימולציה של תנועת המיים (מישורי) על פי תנועת המודל שלי (כלומר אני מעוניין לשים את המודל בתוך שדה חלקיקים או שדה זרימה וקטורי ולראות את התנהגות השדה). כל התכנון מתבצע במטלב האם מישהו מכיר קוד לעניין/ toolbox מתאים או אפילו מקור טוב לקריאה ממנו אוכל לשאוב את הידע הדרוש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרק 3, עמוד 7, שאלה 10. יש מצב שלמישהו יש את הפתרון על המחשב והוא יכול להעלות אותו לפה? בבקשה http://www.hertzog-ks.org.il/kadmanh/bagrut/899222/t222_01.pdf
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וגם אני צריך לתת קובץ לתכנית .איך עושים את זה? בלינוקס אני יודע לעשות איך עושים בחלונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שזה מעניין אותו - Silverlight 4 שוחרר לפני כמה דקות. מדובר בעדכון חשוב בעבור מפתחים ישראלים מכיוון שבנוסף לשיפורים רבים, הוא מביא איתו גם התמיכה בעברית (מימין לשמאל) ההכרחית. www.silverlight.net ד"א, האם יש פה עוד מישהו שמתעסק ב- Silverlight?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה תקשיבו ואין לי גם למי לפנות כבר אז חשבתי שאני יוכל להביא פה שמישהו יעזור לי. יש לי עבודה להגיש בפסקל ולא ממש הולך לי עם זה ונשארה לי שאלה אחת רק אז בבקשה מישהו שיעזור לי הנה השאלה במפעל קוקה קולה אורזים 6 בקבוקים בקופסאות קרטון.מחיק קופסת קרטון הוא 0.3 ש'ח.פתח וישם אלגוריתם (הגדרת משתנים ותוכנית פסקל) אשר הקלט שלו הוא מספר הבקבוקים,והפלט שלו הוא : -מספר הקופסאות המלאות (בבקבוקים) שניתן לארוז -מספר הבקבוקים הלא ארוזים -המחיר הכולל של הקופסאות קרטון אלו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחתי כמה קבצי java וכמה תמונות של משחק מהאינטרנט נכנסתי לeclipse לחצתי file -> Export -> Runnable JAR file שמרתי בתקיה , נוצר לי הקובץ בגודל 61KB אני לוחץ על הקובץ והוא לא מריץ את המשחק מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד כמו קובץ exe ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני כותב תוכנית מסויימת באנליזה נומרית, ועל הדרך צריך להזכר בכללים הנוקשים של שפת C החלק הראשון של התכנית הולך כך : #include <stdio.h> int find_rank() { int n; printf("Please enter matrix rank:\n "); /* number of equations - 1 */ scanf("%d", &n); return n; } int main() { int i=0; int n = find_rank(); /* call an outside function since we cant declare an array with no finite number of components */ double b[n], d[n], c[n], a[n], x[n]; double denom=0; /* denom as a shortcuf for denominator = 'mechane' */ /*the first and last T's are constants*/ printf("Enter T0:\n "); scanf("%lf", &b[1] עצרתי במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד בספר שלי על מערכים ומצביעים ועל הקשר שבינהם. וצריך לעשות תרגיל עם פונקציה. כלומר לשלוח מערך לפונקציה כמצביע. נגיד ככה: void lol(int *ptr) { ...... } int main() { int mar[10]; lol(mar); } בספר כתוב שהאיבר הראשון במערך (0) הוא גם מצביע לכן אפשר לעשות ככה. אבל זה כותב שגיאה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-