תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול מהי הסביבה היעילה לכתיבת סקריפט לעידכון אוטומטי של תוכנת צד שרת לקוח. מדובר על סביבת ווינדוס, שרת SQL , IIS וקליינט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פעולה רקורסיבית המקבלת מספר ומחזירה אמת אם כל ספרות המספר זוגיות ושקר אם אחרת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התבקשתי להחזיר כתובת של מערך חדש שיצרתי. איך אני מחזיר ?? בtype של הפונקציה מה אמור להיות ? מה אמור להיו בreturn ? למשל int *A A= malloc bla bla bla return what ??????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה כזאת: // 'Array, Do-While loop' C_Start 17 L.Sh. #include <conio.h> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(void) { int index, vector[5]; float vec[]={1.5,2,3,4.1,5}; clrscr(); vector[0]=8; // 1-st array element. vector[1]=2; vector[2]=7; vector[3]=5; vector[4]=6; // 5-th array element. index=0; do{ printf("\n%6d %9.2f",vector[index], vec[index]); }while(++index<5); } /* Exercises : 1. Type array elements in inverse order. ( order in the array : 8 2 7 5 6 order in the screen: 6 5 7 2 8 ) 2. Write loop that inverses order of the elements in the array, type result. ( before inver…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, מקווה שזה המקום הנכון... אני מקבל טקסט, כל אות בו הוחלפה באות אחרת או באחד מהמספקים 0-9. לדוגמה: הטקסט המקודד הוא uio כאשר המפתח הוא: u=a; i=b; o=c ולכן התוצאה היא abc. עכשיו, הבעיה היא שהמפתח אינו ידוע. מישהו מכיר את זה? יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קובץ gz מסוים ב- PHP. הכתובת של הקובץ הזה היא: http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz זה קובץ גדול, וזאת כנראה הבעיה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו ככה: $lines = gzfile("[url]http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz"[/url]); בדרך כלל זה לא פותח את הקובץ ונותן שגיאה, ולפעמים זה פותח רק חלק מהקובץ. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח אותו. בבקשה תעזרו לי כי זה נורא חשוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בתהליכים של בניית אתר ויש לי בעיה בטופס ההרשמה לאתר. קודם כל אני אגיד שאני בונה אתר דרך פלטפורמה מסויימת. (כמו MAGENTO, PRESTASHOP ודומיהן...) הבעיה היא כזו: אם אני ממלא את כל השדות עם המידע הנכון (כתובת אי-מייל, שם, סיסמה ווידוא סיסמה וכו') אז הכל בסדר, אני מועבר לעמוד שאומר שההרשמה בוצעה בהצלחה ובאתר שאני בודק במסד הנתונים אני רואה את המשתמש החדש. אבל, אם אני מקליד ערכים שגויים, אם לדוגמה הסיסמאות לא תואמות, המייל לא תקין וגם השם הפרטי, זה אמור להראות כל אחת מהטעויות ברשימה. אבל זה מראה לי רק את הראשונה שהוא מוצא. כמו כן, אם יש טעות במילוי הטופס כל הטופס נמחק ואני צריך למלא הכל מחדש. בקיצור - אם הכל בסדר בנתונים - אז הכל בסדר. אם יש טעות - כל הנתונים שהקשתי נמחקים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
העלתי את הבעיה שלי ל http://stackoverflow.com/questions/10270729/wcf-transactionscope-doesnt-rollback# עזרתם לי הרבה בפעמים הקודמות אז למה לא להמשיך לאתגר אותכם. וחשבתי שאולי תוכלו לתת לי עצה או פתרון במקביל וגם למה לא אם הוא בעברית ! I have a service and client Application and I dont have a clue what is the problem with this code. after doing this line perfectly and save it in my DB, proxy.AddEmployee("Stav", "20"); the next line throw Exception becouse I didnt send a number to the Age parameter, but the Transaction doesnt RollBack the first line so the Information : Stav, 20 still exsist in my DB! proxy.AddEmployee("Stav123", "Not a Number(-->will do Exception)")…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בנושא של תיכנות והתחלתי ללמוד לבד , קצת היסתבכתי עם איזשהי פקודה שאינ לא מצליח למצוא עליה פיתרון ואשמח לעזרה או דוגמא של קוד בעקרון אני מעוניין להפעיל קישור HTML כל 20 דקות נניח שמישהו שנמצא כרגע בתוך התוכנה כל כ20 דקות יפתח קישור WALLA.CO.IL בחלון חדש (עדיפות לאותו חלון או לישון FRAME) השאלה איך אני מבצע את זה עם הTIMER תודה מראש , ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן אני בונה אתר , אני משתמש בפורום YaBBSE כמו פה ואני רוצה לקחת את "משתמשים מחוברים" ו"הודעות אחרונות" לעמוד הראשי... מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים , אני כרגע בונה אתר באמצעות PHP ואחת התוכנות הנוחות שלי על מנת לבדוק שינויים הוא ה FIRE BUG , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך אני יודע איזה קובץ בדיוק אני צריך לערוך על מנת לבצע עידכון על קבצי השרת ? אשמח לדעת למי שיש נסיון בתוכנה זו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מטלה ליצור מטריצה D של 50X50 עם המספר 2- באלכסון הראשי, עם המספר 1 מעל ומתחת לכל מספר באלכסון הראשי ובשאר התאים 0. כל זה תוך שימוש רק בפעולות הבאות: eye(50) zeros(50,1) ופעולת חיבור טורים, לדוגמא אם A ו B מטריצות באותם מימדים: [A,B(:,1)] לייצר מטריצה עם 2- באלכסון זה לא בעיה: D=-2*eye(50); אבל לא הצלחתי להבין איך מכניסים לשם את האחדים.. אם לא הבנתם איך זה אמור להיראות, במקרה של מטריצה 4X4: D=[-2,1,0,0;1,-2,1,0;0,1,-2,1;0,0,1,-2] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יוצר שומר ופותח קבצי TXT בC# ׁׂ(CONSOLE) עם אפשר לינק למדריך או לוידיאו (עדיף בעברית) :please:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחיל ללמוד Ruby on Rails עצמאית. מישהו מכיר אתר או מדריך טוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריכה לממש את הפונקציה public static String bigNumbersAddition(String n1, String n2) אשר תקבל שתי מחרוזות ותבדוק האם המחרוזות מכילות מספרים בלבד. במידה והקלט לא תקין על הפונקציה להחזיר null במידה והקלט תקין עלי להמיר את המחרוזת למערך של תווים ע"י שימוש בפונקציה toCharArray. עם שתי לולאות בדקתי אם המחרוזות מכילות אכן רק מספרים . במידה והקלט באמת תקין אני צריכה להחזיר מערך של תווים. הבעיה היא שכאשר אני משתמשת בפונקציה toCharArray ואני רוצה להחזיר בסוף הפעולה את המערך זה רושם לי שאי אפשר להפוך מchar ל string. מישהו יודע אולי מה הבעיה בקוד שכתבתי ? תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את סטרינג דינאמי כזה: dataGrid__ctl4_lnkbDel מה שקבוע זה __ctl4_ חוץ מהסיפרה. איך אני מחלץ את המספר שיבוא אחרי __ctl ולפני _?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-