תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אנא עיזרו לי! לקמפל ב MVCPP2005 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות, והחלטתי ללמוד בתור התחלה C#, או לפחות לנסות ללמוד .. יש לי כמה שאלות, ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1.האם זאת שפה טובה ללמוד בתור התחלה, האם תהיה לי בעיה להמשיך הלאה? 2.מהי הדרך הכי טובה להתחיל - ספר, אתר כלשהו? עיינתי בדביקים ולא מצאתי כלום, האם יש לכם המלצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי הרבה מתכנתים ב-C שמוסיפים לקוד שלהם את utils.h. אשמח לקבל הסבר או קישור להסבר של מה זה בדיוק. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה דוגמאות קוד שונות, אבל לא הסבר.
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני בונה בצורה הבאה: hwnd = CreateWindow (szAppName, // window class name "Rummikub", // window caption WS_POPUP | WS_VISIBLE, // window style 0, // initial x position 0, // initial y position 1024, // initial x size 768, // initial y size NULL, // parent window handle NULL, // window menu handle hInstance, // program instance handle NULL) ; // creation parameters עכשיו המטרה שלי היא לפתוח חלון על כל המסך אבל הבעיה שאני לא יודע מה הרזלוציה במחשב שהתוכנית רצה בו אני סתם בחרתי 1024*768 כי זה מה שיש במעבדה שלנו בביה"ס אני מחפש אם יש איזה פקודה שתתן לי את הרזולוציה של המסך בו התוכנית רצה ולפיה א…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט במטלב שבמסגרתו מייצר אובייקטים תלת ממדיים. בהתחלה עבדתי על הלפטופ, אך אחרי שהביצועים היו מאד אטיים החלטתי לעבור למחשב נייח שאף התקנתי בו כרטיס מסך טוב (Geforce GT730) אני לא רואה אף שיפור בביצועים. כאשר אני מזיז את ה"מצלמה" של מטלב. (כאילו מסובב את האובייקט) התנועה היא אטית ביותר. האובייקט מורכב מהרבה מאד patch. חשבתי שמטלב אנמור לזהות כרטיסי מסך ולעבוד איתם במקום במקום לעשות את החישובים במעבד. מה ניתן לעשות? כיצד ניתן להעביר את העבודה ל gpu? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בשלבי למידה של CSS. <style> a:link{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:visited{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:hover{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder; letter-spacing: 1px;} a:active{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder;} </style> בניתי לי מן תבנית שאני שם אותה כמעט בכל הדפים באתר שלי, הנה היא למעלה. יש צורך בשינויים לדעתכם? ז"א יש משהו לא טוב? דבר שני - אני לא מוצא באף מקום כיצד לעשות שתהיה תמונה ליד טקסט ללא טבלה! וקראתי בהרבה מקוומת שאפשר לעשות את זה ב CSS.. עוד דבר שלמדתי ב CSS זה איך להדגיש טקסט מסויים בצבע שאני רוצה. <font style=…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול ליצור סביבת עבודה של Windows ב++C מצאתי קובץ נורא ארוך ואחרי שעברתי עליו ויצרתי חלון איתו יצא לי משהו ממש מכוער ואני רוצה שיווצר משהו קרוב לחלונות של הוינדוס ככול האפשר אם למישהו יש כזה דבר אני אשמח אם תוכלו לשתף או לשלוח לי במייל תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ה WordPress ורציתי לשאול כמה שאלות בעבר הייתי מוריד תבניות רספונסיבים מוכנות מהאינטרנט, שיחקתי הרבה עם קוד ועיצוב וערכתי אותם עם html5+css3 , שילבתי גם קצת ג'אווה סקריפט. האם אני יכול לקחת אתר קיים רספונסיבי שכבר בניתי ולהוסיף/לייבא אותו ל WordPress , לחבר אותו למערכת ניהול ואף לשנות/לעצב אותו בעתיד דרך המערכת ? ואם כן, אז איך עושים את זה ? נכנסתי ל WordPress ל-עיצוב / עריכת תבניות ושם ראיתי את כל הקבצים של התבנית. שמעתי שזה לא טוב לגעת בקבצים ולערוך את הקוד של תבניות ה-WordPress .האם זה נכון ואם כן מה האפשרות לעשות את זה בדרך הבטוחה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מערכת שתקל על התקנה של ווינודוס דרך הרשת. אני עושה את זה בשביל אירגון מאוד קטן ועני לכן החלטתי לבצע את ההתקנות דרך SMB (על שרת SAMBA ). השתמשתי ב net boot disk ליצור דיסקט הפעלה עם סקריפט שעושה mount ל smb share שבה קבצי ההתקנה נמצאים ככונן X ומריץ את menu.bat שאמור להציג תפריט, לקלוט ערך מהמשתמש ולהריץ את תוכנית ההתקנה עם הפרמטרים המתאמים. יש לי 0 נסיון בכתיבת קבצי batch , אז אני מהבוקר כבר מנסה לבנות את הסקריפט האומלל הזה! עד כמה שהבנתי הדרך היחידה לקבל קלט מהמשתמש זה בעזרת תוכנה בשם choice.exe, לא מצאתי אותה בXP אז כתבתי אחת משלי. הבעיה היא בכמה משפטי IF שבודקים את ERRORLEVEL ש choice מחזירה ומשתמשים ב goto בשביל לקפוץ לקטע המתאים, וזה משום מה לא ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד קודם כל שלום לכולם, פעם ראשונה בפורום, ובאתי מצויידת עם שאלה: יש דרך לזמן קובץ ג'אווה מקובץ ג'אווה אחר? אני לא מתכוונת לפנייה ישירה לקובץ, כמו זימון פונקציה מקובץ אחר או שימוש במבנה נתונים שיצרתי. אני מתכוונת לדוגמא: אם אני רוצה שהתוכנית תקלוט שם של קובץ ושם פונקציה בתור מחרוזת, ואת המחרוזת אני אוכל להזין בתוכנית בתור פקודה. כמו למשל הפונקציה שקיימת בג'אווה שפותחת קבצי טקסט. יש נגיד פונקציה כזו שפותחת קבצי ג'אווה ויכולה להפעיל אותם? אני מצרפת קובץ וורד עם דוגמא תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה השורת השמה שצריך לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי.. קודם כל תודה רבה באמת עזרתם לי בשאלה הקודמת התשובה הייתה שימוש ב (shell) ועכשיו יש לי בעיה אחרת... אני רוצה להעתיק את התוכן שנימצא בקובץ cmd.exe לקובץ טקסט.... ניסתי כל מיני דרכים אך כלום לא עובד... הוא כותב לי שהפונקיציה לא יכולה לרוץ בסביבת דוס.. וזורק לי ג'יבריש (סתם מחרוזות זבל)
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שהיא קוד פתוח סתם נגיד אימול...... מה אני צריך כדי להרכיב מיזה תוכנה ולתת לזה שם וכל זה ולשים לזה איקונים אחרים..... באיזה תוכנה אני צריך לעשות את כל התיכנות של זה???... תודה כל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מערך חד מימדי ל 2ו מידי אני יודע לדוגמה יש לי 1000 פרטים ...אני ממיר את זה ל 100*100 כאשר זה היה x+y*100 אורי מה קורה עם יש לי יותר מ 2 מידים נניח 4 מיימדים ?כמו חילוק של 1000 ? ל 4 מימדים ? ויותר ?איך מחשבים זה ? אני קצת לא מבין את המטדולגיה ? ברור שזה חד חד עריכי? תודה לכל העונים ...אני מתחבט בזה די הרבה זמן.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי קובץ שבו יש שני תווים 0 ו-1 אני אמור להדפיס למסמך חדש כמה רצף של 0=יש בשורה וכן כמה 1=יש בשורה לדוגמא : 0000011111001101 פלט צריך להיות:5-5-2-2-1-1 גודל שורה עד 100 תווים
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי לנסות ולגלות מה אפשר לעשות עם excel בכל אופן, כתבתי את הקוד הבא: Sub cookie() sorting("team", Range("h2")) = 1 End Sub Sub sorting(soog As String, startcell As Range) Dim length_of_list As inetger Dim j As Intege Dim temp As Integer Dim distance_of_list As Integer j = length_of_list = distance_of_list = 0 Do length_of_list = length_of_list + 1 Loop Until Range("A1").Offset(length_of_list, 0).Value <> "soog" Do distance_of_list = distance_of_list + 1 Loop Until Range("startcell").Offset(0, -1 * distance_of_list).Value = "soog" Do If startcell.Value < startcell.Offset(j, 0).Value The…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אם אפשר שאני יכנס לאתר מסוים ואני יגלוש ממנו, אני לא מדבר על PROXY אלא על אתר בתוך אתר -ז"א שהכותרת שלי לא תשתנה כשאני יגלוש. (יכול להיות ש"פריים" קשור איכשהו?) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אני צריך עזרה להעביר את הפרוייקט שנכתב בסביבת BC לסביבת MSVC בבקשה... הקובץ הראשון זה הפרוייקט המקומפל והשני זה הקוד עצמו... זה פשוט לא הולך לי יש כל מני בעיות עם ה RES וכאלה. ואני ממש מתקשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לכוון אותי לאיך עושים את זה אשמח, כרגע נודע לי שהנושא שלי לפרויקט הוחלף לנושא הנ"ל ולא הצלחתי למצוא שום דבר שיעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לעשות קורס ללמוד לפתח אתרים ומערכות.. חשבתי תואר במדעי המחשב או הנדסאי תוכנה אבל אני בלי בגרות ובלי פסיכומטרי וגם אני לא מחפש לעבוד בהייטק בתור מפתח או משהו.. אני מעצב שרוצה לפתח את עצמי וללמוד גם תיכנות (אבל רק בתחום ה-WEB והמובייל אוליי) המטרה היא בסוף לדעת להקים אתר מ-0 אם זה עיצוב תיכנות בניית מערכת ניהול לאתר והכל אני בעצם מחפש קורס שמלמדים בו נטו את השפות תיכנות.. משמה אני כבר אקח את זה לכיוון שלי ואתפתח לבד עכשיו השאלה היא כזאת 1. אתם מכירים קורס כזה שמלמד את זה בצורה טובה? (ידוע לי שאני אצטרך תחת גם לשבת וללמוד לבד) 2. אם מישהו מכיר את השפות תיכנות והכל, ויכול לרשום לי לפחות איזה שפות משתמשים הכי הרבה לפיתוח אתר.. סתם דוגמה עד כמה שאני יודע (ואני…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם!!!!!!!!! יש לי בעיה דחופה... אני חייב עליה תשובה כמה שיותר מהר.. יש לי תמונה כלשהי ואני רוצה שכאשר מקליקים על התמונה זה יהיה קישור לעמוד אחר..... אני לא יודע מה הפקודה :kopfpatsch:... אז אני צריך עזרה.... פקודה צריכה להיות או בHTML או ב ASP או משהו כזה... אני צריך את זה דחוף (אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אני יודע ליצור רק כפתור רגיל ולא עם תמונה ב HTML) תודה מראש לכל העוזרים החביבים :jump: עריכה: הייתה בעיה בכותרת של הת'רד והיא תוקנה... סליחה טעות שלי
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני בונה תוכנה ב- C# שתתחבר למסד נתונים SQL Server 2005 Express ותעבוד איתו (הוספה, עידכון, מחיקה וכו'). נתקלתי בבעיה עם הוספת שורה חדשה לטבלה. כשאני מוסיף שורה חדשה ככה: DataRow newRow = DataTable.NewRow(); newRow["name"] = name; newRow["street"] = street; newRow["no"] = no; newRow["city"] = city; newRow["tel1"] = tel1; newRow["tel2"] = tel2; DataTable.Rows.Add(newRow); DataAdapter.Update(DataTable); ה- id לא נוסף לי אוטומטית (למרות שהוא אמור כי הוא מספור אוטומטי). כל עוד התוכנה פועלת לא ניתן לדעת מה ה- id של השורה. פיזית, כשאני סוגר את התוכנה ונכנס אל הטבלה בעזרת SQL Management Tools אני רואה שה- id כן נוסף וגם כשאני מפעיל את התוכנה מחדש אני רואה את השורות החדשות עם ה-…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, בניתי מזמן מזמן תוכנה קטנה בשביל לפתור משוואות ריבועיות. עכשיו, אני רוצה להוסיף את האפשרות להציג את הפתרון גם ע"י פרמטרים (לדוג: X1=12a). // 4.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { return 0; } #include <stdio.h> #include <math.h> int main() { int a, b, c; int delta; printf("please enter A, B, C: "); scanf("%d%d%d", &a, &b, &c); /*are they any solution?*/ if (a == 0 && b == 0 && c != 0) { printf("there is no solution!\n"); return 0; } /*find the number of solutions*/ else if (a == 0 && b == 0 && c == 0…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום! באתר שאני בונה אני רוצה לצרף תמונות לכל משתמש (user). מהי הדרך הנכונה לאחסון שלהם? חשבתי לאחסן בתיקייה את כל התמונות, ואז ב sql (בסיס נתונים) לאחסן את הכתובת של התמונה בהתאם למשתמשים (users), אבל לא לאחסן את התמונה עצמה בבסיס נתונים. או אולי מאחסנים את התמונה עצמה בבסיס נתונים (ראיתי שיש אופציה לאחסן imag) ? והאם התשובה לשאלה הזו נכונה גם לקבצים אחרים, לא קבצי תמונה ? תודה :-) שריה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש אתר טוב וחינמי שאליו אני יוכל להעלות את האתר שלי, אתר שבנוי ב ASP.NET ו C# ז"א שאני אצטרך להעלות קבצי ASPX וכמובן גם קבצי DATABASE.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-