תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
1. מה זה אומר +=, כלומר שאני משווה משהו ככה: int a, b; ... a += b;
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אף פעם לא הצלחתי באמת להבין את כל עיניין ה.htaccess ולכן אני קצת אבוד עם זה. מה שאני מחפש זה כלל שיהפוך לי כתובת מהצורה הזאת storenew/index.php/index/product/112 לזה storenew/product/112 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה להטמיע באתר שלי באיזור ללקוחות רשומים בלבד סרטון יוטיוב שלי. הבעיה שברגע שאני שם את הסרט באתר (אפילו אם האיזור בו אני שם את הסרטון מחייב הרשמה מראש) - כל אחד שנכנס לשם יכול לבחור לצפות בסרט ביוטיוב ישירות ואז להעתיק משם את הקישור ולהפיץ אותו. האם יש דרך לחסום את האופציה להעתיק את הקישור של הסרטון ו\או לצפות בו ביוטיוב? או כל דרך אחרת שאתם מכירים בה בהם אני יכול להראות סרטון אצלי באתר (מבלי לשים את הסרט על האתר שלי) מבלי שניתן יהיה באמצעים סבירים להפיץ אותו? תודה, רם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לכתוב תכנית שתקלוט מספר שלם למשל 1234 ותבדוק את הזוגיות / אי-זוגיות של כל אחת מהספרות שמרכיבות את המספר. למשל כאן: 1 - אי זוגי 2 - זוגי 3 - אי זוגי 4 - זוגי כל מספר זוגי מבחינתי שווה 1+ נקודה וכל אי-זוגי 1- נקודה, לכן הניקוד של המספר 1234 הוא 0. יש רעיונות איך אני יכול לעבור סיפרה סיפרה? (אני לא יודע מראש את גודל המספר. זה יכול להיות 1234 וזה יכול להיות 983768903)
-
- 7 תגובות
- 36.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אז ככה - יש לי בעיה שמאיימת להטריף אותי ולגרום לי להזדקק לאשפוז בכפייה... עבדתי עד לפני שבועיים בערך עם Visual Studio Ultimate 2010 באופן חלק לחלוטין. לפתע התחלתי לקבל שגיאות של project creation failed (חשוב לי לציין שלא התקנתי אף תוכנה מהזמן שגרמה לשגיאה הזו). חיפשתי פתרונות ברשת וביצעתי את שינוי ההרשאות ב-Registery, הרצתי את אתחול הגדרות התוכנה, ניקיתי את תיקיות ה-Temp וה-%Temp%, ביצעתי סריקות לרוגלות, ולבסוף כאשר הוריד במצחי איים להתפוצץ הסרתי את התוכנה לחלוטין עם Revo, מחקתי הכל וניסיתי להתקין מחדש רק גרסת הלייט Visual Studio 2010 Express. שוב ניסיתי לפתוח פרויקט חדש, שוב פעם קיבלתי אותה שגיאה - אני פשוט חסר אונים למול הבעיה - אני לא מעוניין לפרמט את המ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אפליקציה שתדע לשלוף נתונים מאתר אינטרנט, תדע לעשות עליהן מניפולציות פשוטות ולשלוח את התוצאות באימייל/SMS. אין לי אפשרות לעשות זאת בעצמי ואני מחפש מתכנת שיעשה זאת, השאלה היא אילו שפות צריך שהמתכנת יהיה בקיא בהן כדי לבצע דבר כזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תרגילל קטן שנתקעתי בוא ואני לא מצליח לעשות. (בC#) לכתוב פעולה רקורסיבית שמקבלת מערך ומחזירה את האיבר הכי קטן, והאיבר הכי קטן אחריו. בקיצור 2 האיברים הכי קטנים. לאחזיר איבר אחד הכי קטן\גדול וכו' אני יודע. הבעיה פה זה שצריך 2 איברים אני לא מצליח להבין איך להחזיר בדיוק. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי את ההוכחה של נכונות ה-Termination condition של אלגוריתם graphplan המקורי? תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני בונה בצורה הבאה: hwnd = CreateWindow (szAppName, // window class name "Rummikub", // window caption WS_POPUP | WS_VISIBLE, // window style 0, // initial x position 0, // initial y position 1024, // initial x size 768, // initial y size NULL, // parent window handle NULL, // window menu handle hInstance, // program instance handle NULL) ; // creation parameters עכשיו המטרה שלי היא לפתוח חלון על כל המסך אבל הבעיה שאני לא יודע מה הרזלוציה במחשב שהתוכנית רצה בו אני סתם בחרתי 1024*768 כי זה מה שיש במעבדה שלנו בביה"ס אני מחפש אם יש איזה פקודה שתתן לי את הרזולוציה של המסך בו התוכנית רצה ולפיה א…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט במטלב שבמסגרתו מייצר אובייקטים תלת ממדיים. בהתחלה עבדתי על הלפטופ, אך אחרי שהביצועים היו מאד אטיים החלטתי לעבור למחשב נייח שאף התקנתי בו כרטיס מסך טוב (Geforce GT730) אני לא רואה אף שיפור בביצועים. כאשר אני מזיז את ה"מצלמה" של מטלב. (כאילו מסובב את האובייקט) התנועה היא אטית ביותר. האובייקט מורכב מהרבה מאד patch. חשבתי שמטלב אנמור לזהות כרטיסי מסך ולעבוד איתם במקום במקום לעשות את החישובים במעבד. מה ניתן לעשות? כיצד ניתן להעביר את העבודה ל gpu? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסד נתונים באקסס - שע"מ להיכנס עליו צריך סיסמא- האם יש איזה שהיא דרך לעקוף את הקשת הסיסמא ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את WEEBLY WORDPRESS TUMBLER ? אז לא הצלחתי להגיע לעיצוב מגניב עם החברה האלה..אני מחפש עוד אפשרויות של עיצוב, אפילו לאתרים האלה.. פונטים יותר שווים, יותר אפשרויות בעיצוב, אולי THEMES נוספים מצד שלישי... אשמח אם יש קישור גם שממצה את כל העניין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר, משהו להעלות לרשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא נושא לאתר, משהו אקטואלי שאנשים יוכלו לבקר. תודה....
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בשלבי למידה של CSS. <style> a:link{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:visited{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:hover{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder; letter-spacing: 1px;} a:active{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder;} </style> בניתי לי מן תבנית שאני שם אותה כמעט בכל הדפים באתר שלי, הנה היא למעלה. יש צורך בשינויים לדעתכם? ז"א יש משהו לא טוב? דבר שני - אני לא מוצא באף מקום כיצד לעשות שתהיה תמונה ליד טקסט ללא טבלה! וקראתי בהרבה מקוומת שאפשר לעשות את זה ב CSS.. עוד דבר שלמדתי ב CSS זה איך להדגיש טקסט מסויים בצבע שאני רוצה. <font style=…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. התחלתי ממש לא מזמן לתכנת בC++ ורציתי לנסות לבנות מערך "מוגן" בעזרת טמפלטים וכד'. הבעיה שלי היא שאני מקבל את השגיאות הנ"ל: אין לי מושג מאין הן נובעות, שכן ממימשתי את כל מה שהגדרתי: template <class T> class PArray { public: PArray<T> (int size); ~PArray<T> (); int GetSize(); T * operator[] (int index); PArray<T> operator+ (int n); PArray<T> operator- (int n); PArray<T> operator-- (); PArray<T> operator++ (); PArray<T> operator+= (int n); PArray<T> operator-= (int n); private: int size; int offset; T m_PArray [1]; }; #include <stdio.h> #include "PArray.h" tem…
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איך אני מפעיל פונקציה שאני יצרתי על כל איברי המטריצה? ניסיתי בדרך הבאה באמצעות הפונקציה funm ומשום מה זה לא עובד לי: (function f = func(x ;f = x+1 end [A= [1 2 3; 4 5 6; 7 8 9 (ans= funm(A, func (אם לא בפונקציה הזאת, באיזה פונקציה אני כן יכול להשתמש?) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שרת win Srv 2008 r2 שמותקן עליו WDS שלאחרונה עושה יותר מידיי בעיות אני מחפש פיתרון להפצת תוכנה ברשת ארגונית שיהיה טוב יעיל וידידותי ושניתן להשמיש אותו באמצעות PXE אודה לכל עזרה שאוכל לקבל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל בכך שרמת הידע שלי במחשבים גבוהה מאוד במגוון נושאים, אך משום מה בתכנות אף פעם לא היה לי את הזמן להתמקד. כרגע הידע שלי בכל מה שקשור לתכנות מסתכם בסה"כ בפסקל(מ5 יחידות מחשבים בתיכון), מעט C++ שלמדתי מספר וכבר הספקתי לשכוח כמעט הכל, וגם קצת HTML, JS, וASP - ברמה בינונית. ברצוני לנסות להתקבל לאחת העבודות של מתכנתים מתחילים\בודקי תוכנה, שלא דורשות תואר ומתאימות לסטונדטים\חיילים משוחררים. רציתי לשאול ברצינות, תוך כדי לקיחת העובדה שאני לומד מהר(ואפילו מאוד), והרקע שלי במחשבים נרחב אבל בתכנות די בסיסי, תוך כמה זמן אני יכול ברצינות ללמוד שפת תכנות ברמה מספיק גבוהה בשביל להציע את עצמי לאחת מהעבודות בסגנון. האם פרק זמן של פחות מחודש-חודש גג הוא פרקטי? אשמח גם אם מיש…
-
- 18 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
יש לכתוב מתודה סטטית בג'אווה המקבלת מצביע לראש רשימה המכילה מעגל, ומצביע לצומת כלשהו בתוך המעגל. המתודה תהפוך את הרשימה לרשימה חסרת מעגלים תוך שמירה על סדר האיברים. היא אינה מחזירה ערך (void).דרישות:*יש להיעזר במתודה סטטית reverseList (אותה אין צורך לממש!) המקבלת מצביע לראש רשימה חד-כיוונית חסרת מעגלים, הופכת את הרשימה ומחזירה את ראש הרשימה ההפוכה.*סיבוכיות זמן O(n) .*ניתן להקצות זיכרון אבל רק בגודל קבוע.*מותר שיטות עזר. בשאלה המקורית אין חיוב להשתמש במתודת הרוורס ולכן הצלחתי לפתור. אבל לפתור בעזרת הרוורס - לא הצלחתי! לכן אני פונה אליכם. אודה לכל רמז/ עצה/ כיוון....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך להמיר פרוייקטים רבים בוואת אחת, במקום לפתוח אחד אחד ולזרום עם ה ConversionWizard המעצבן הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני ממש מתחיל ללמוד את השפה.. במסגרת תרגיל בסיסי למתחילים כתבתי קוד שאמור לקבל שני מספרים ולהגיד לי מי גדול יותר מהשני או אם הם שווים. הבעיה היא שבתשובה שהוא מחזיר הוא רושם לי מספרים אחרים ממה שהכנסתי לו זה הקוד : #include <stdio.h> #include <conio.h>int main(void) { int num1; int num2; printf("enter 2 numbers:\n"); scanf("%d%d",&num1,&num2); if(num1 == num2) { printf("they are equl!"); } if(num1 < num2) { printf("%d is less then %d",&num1,&num2); } if(num1 > num2) { printf("%d is greater then %d",&num1,&num2); } …
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך את העזרה של המומחים, כי כל חיפושי העלו חרס. אני כרגע מנהל פורום phpBB על דומיין מסויים, שמסיבה מסויימת הולך להיסגר. מצאתי הרבה שירותי פורומים חינמיים אשר מספקים תמיכה בפורמט PHPBB אבל מה שאני זקוק לו היא היכולת לייבא ולייצא את התוכן מהפורום הקיים. אופציית ה Restore Database, נעולה למשתמשים חינמיים בכל הפורומים שבדקתי. כרגע אני במירוץ נגד השעון למצוא תחליף. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל אתר שנותן שירות כזה בחינם וכולל את האופציה לייבא קובץ DATABASE קיים לפורום. (למי שתוהה, האופציה קיימת תחת Maintenance, אשר ב Administrator control panel ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לבנות מערכת פשוטה בphp וsql שבה נתונים (למשל שמות של אנשים) יוצאו מהמסד ויודפסו למסך... לאחר שקראתי קצת בנושא כתבתי את הקוד הנ"ל: <?php include 'config.php'; $get_data = mysql_query(' SELECT * FROM testTABLE'); $data_count = mysql_num_rows($get_data); if ($data_count>0) { while ($data = mysql_fetch_array($get_data)) { $id = $data ['id']; $Fname = $data ['fname']; $Lname = $data ['lname']; $names .= '<b>'.$Fname.'</b><br />'.$Lname.'<hr />'; } } else { $names = 'כרגע אין אנשים רשומים'; } echo $names; ?> עכשיו השאלה שלי היא כזו: כאשר אין שמות במסד אז מודפסת השורה בעברית שאומרת שאין אנשים רשו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגעתי ליב' והגיע הזמן לפרוייקט הגמר שלנו, אחד מהדברים שאני צריך לפרוייקט זה העברת ווידאו חי ממצלמה המחוברת למחשב אחד למחשב אחר בעזרת נתב אלחוטי, בעזרת VB .Net , הבעיה היא שאין לי ניסיון רב עם העברת ווידאו חי, והשאלה שלי היא איך? אפשרות אחת שהמורה שלנו הציע זה לשמור תמונה תמונה בספרייה משותפת שהמחשב השני יקרא ממנה את הקובץ שבניסיון זה פשוט עבד לאט. אני בטוח שיש אפשרות לבצע את זה הרבה יותר טוב, יש לי ניסיון עם תקשורת בעזרת VB .Net בעזרת ה-Sockets אך השאלה שלי, איך מבצעים את זה ומאיפה מתחילים? במה אני אמור להיעזר? שמעתי על DirectShow .Net אך אשמח שתכוונו אותי יותר מדוייק, ומה הן האפשרויות שיש בידי בכדי לבצע את מה שאני רוצה במהירות ובקצב פריימים ניסבל, אני חושב שא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-