תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
זו הפונקציה שאני שולח public void sendObjectOnStream(List<string> o) { formater.Serialize(socketStream, o); } וזו הפונקציה שאני מקבל אבל אני מקבל אקספשיון בהמרה. public void showAvailablePlayers() { allPlayers = (List<string>)formater.Deserialize(stream); //exception foreach (object s in allPlayers) { string str = s as string; MessageBox.Show(str); } } תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחחיל עם תכנות ב ASP.NET ורציתי לדעת שאלה נורא בסיסית - אני מתכנת ב VB.NET. בניתי פרוייקט במחשב שלי באמצעות VS2008 ועכשיו אני מעוניין להעלות את הפרויקט לסביבת עבודה שיש לי (בחברת אחסון כלשהי). בניתי את מסד הנתונים שאני צריך, אבל אני לא יודע מה לעשות עם הקבצים שיש לי קבצי ה aspx, vb ושאר קבצי האתר שבניתי. שאני מעלה את הכל לשרת רגיל, תמיד זה נופל לי ומציג לי שגיאה של ASP.NET. נראה לי בעיה עם הקובץ web.config תמיד אני נופל עם הקובץ הזה ואין לי יותר מידי מושג לגבי התעסקות עם הקובץ הזה. בכל מקרה כפי שהבנתי משיטוטי ברשת ניתן ליצור קבצי dll במקום להעלות את קבצי המקור לשרת (קבצי ה vb). מה אני צריך לעשות כידי ליישם את זה ? ולאן אני מעלה את קבצי ה dll לשרת ? אשמח ל…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן תאריך והטופס כל הזמן קורס לי, זאת השגיאה שהוא רושם לי [h=2]String was not recognized as a valid DateTime.[/h]זה הקוד: Line 27: // string date = "2000-02-02"; Line 28: // string date = string.Format("'{0}'"+"-"+"02-02", Request.Form["year"].ToString()); [COLOR=red]Line 29: DateTime time = DateTime.Parse(date); [/COLOR]Line 30: /* *************** check if person exists ***************/ Line 31: bool isExistence = person.isExistence(Request.Form["id"], comm); חשוב לציין שאם אני מכניס ערך בצורה הזאת [COLOR=#000000][FONT=Consolas]Line 27: // string date = "200…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך ויזואל ביסיק 6 ורק ויזואל ביסיק (6) אני צריך אותה דחופ
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, לצורך פרוייקט שאני עושה על חתימה דיגיטלית (ספרתית) עליי לכתוב תוכנה שתדע להצפין מידע. אשמח אם תוכלו להסביר לי את אופן ההצפנה של שיטה מסויימת או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת היטב עם דוגמאות ואלגוריתמים. נוסף על כך ההצפנה צריכה להיות בעזרת שיטת המפתח הציבורי. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
cout << "0.03 - 0.02 = "; double answer; cin >> answer; double a = 0.18; double b = 5.0; double c = 3.6; if (answer == a/(b*c)) { cout << "correct!" << endl; } else { cout << "wrong the correct answer is: " << a/(b*c) << endl; } שאלה קטנה: ב-bash, איך אפשר להשתמש ב-Variable כ"מצביע"?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני עושה את זה : <table> <td> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> </td> <td> <tr> more than 10 </tr> <tr> more than 10 </tr> </td> </table> והטבלה עדיין בעלת עמודות גדולות מ10 . מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
:s05: יש לי תרגיל לש"ב ואני צריך עזרה. נתון מערך בגודל N , במקומות הזוגיים נתונה סידרה מספרים עולה ובמקומות האי-זוגיים סידרת מספרים יורדת. צריך למיין את הסדרה שתהיה סידרה עולה. ראיתי כמה הודעות מתחת על שיטת מיון בועות... אבל המורה לא התכוון שנמיין לפי זה שהוא נתן את התרגיל(אם הוא היה מתכוון לשיטה הזאת הוא היה נותן סתם מערך...). יש למישהו רעיון איך לעשות את זה? ניסיתי לעשות עם מערך עזר שיקח איבר מההתחלה ומהסוף, אבל לא יצא לי כלום מזה:\ אה ועוד שאלה, יש כזאת שיטת מיון שלוקחת מקסימום במערך ומעבירה אותו להתחלה וככה ממיינת את המערך? אם כן מישהו יכול בבקשה להביא את התבנית או את השם של השיטה תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מניח שהתראד הזה יהיה ל"ת רק אחזור על השאלה - מה ה IDE הכי נוח לעבודה עם Python ? כי אני מניח שאף אחד לא עובד מול ה Command Line שלו
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* אם זה לא מתאים לפה תעבירו, לא ידעתי איפה לפרסם את האשכול הזה. ברוב האתרים האלה ההגבלה היא עד 10 מגה\\10 דקות אם אני לא טועה השאלה שלי היא.. אחרי שמעלים את הסירטון הקובץ ממיר את עצמו או מה? כי שרואים באתר סירטון הוא מוצג כקובץ פלש. \\ ואם הוא הוא מומר אז הוא שוקל על השרת פחות?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה המצב אני מעויין לדעת האם פונקצית MAIL מזירה ביטוי TRUE או FALSE והאם אני יכול להכניס אותה בתוך IF
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני בונה אתר בASP.NET. אני רוצה שכל ראש חודש תופעל מתודה מסוימת על הDB. איך עושים את זה? מריצים תוכנה נוספת ליד השרת?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לפי מיטב הבנתי כל קובץ בבסיסו מורכב מהרבה -0,1. האם יש דרך לקרוא את הקבצים ככה? יש עדיפות ל- C#. אבל אם אתם מכירים דרכים בשפות אחרות אני גם אשמח ואמצא איך להסתדר איתן. (כבר ניסיתי BinaryReader ב- C# וזה לא ממש עזר, הוא נתן לי את האותיות או את הערכים שלהם בAscii כשניסיתי לקרוא אותם דרכו) תודה!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות C אבל אני לא יודע כלום בתיכנות אף פעם לא נגעתי בנושא מה כדי לי לעשות איך ללמוד וכו ורציתי לדעת מה זה אסמבלר ומה השימושים שלה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שגיאה לדוגמה 1>Parser.obj : error LNK2005: "void __cdecl addEntry(class MyString,int)" (?addEntry@@YAXVMyString@@H@Z) already defined in main.obj הקוד: #ifndef SymbolTable #define SymbolTable #include <string.h> #include <iostream> #include "MyString.h" using namespace std; MyString* Mysymbol; int* value; int symbolsNum=0; void addEntry(MyString symbl, int address) { if (symbolsNum==0) { Mysymbol=new(nothrow) MyString[1]; Mysymbol[0]=symbl; value=new(nothrow) int[1]; value[0]=address; symbolsNum++; } else { MyString* tmpsymbol; tmpsymbol = new(nothrow) MyString[symbolsNum]; int* tmpvalue; tmpvalue = new(nothrow) int[symbolsNum]; for(int i=0…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בס"ד שלום, בform מסויים יש לי מספר כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כל כפתור ישמר לי הname של הכפתור כמשתנה שמוכר בכל הפרויקט (גלובלי) מה שעשיתי זה הגדרתי משתנה סטטי שבסוף נקרא : Home.h עבור כל לחיצה של כפתור כתבתי קוד כזה: home.h=this.name.tostring(); מה שקורה בפועל זה שהוא מכניס בתוך home.h את השם של הform ולא את השם של הכפתור הנלחץ. האם כך אמור להתנהל : שthis מכיר שהוא המסך.?? או שיש לי בעיה בקוד?? עזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מעוניין להירשם בעוד כשנה למכללת הדסה ללימודי הנדסת תוכנה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי הלימודים שם?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב נתחיל מהשאלה: טוב אני מתחיל בנושא ורציתי לשאול איך אני מאפשר פתיחה של DIALOG (החלון עם הסיומת RC) בVISUAL STUDIO ע"י לחיצה על כפתור בחלון קודם. http://img47.imageshack.us/img47/1157/v1ku9.jpg הנה תמונה לדוג'. כשאני אלחץ על כל אחד מהכפתורים יפתח חלון מהסוג שמופיע בתמונה. ונמשיך ליעוץ: אני עושה עבודת גמר במחשבים לבגרות, ואני אמור לבנות טרוייאן\תוכנת שליטה מרחוק\REMOTE ADMIN\תוכנה שבוס בודק את העובדים שלו, תלוי איך אתם רואים את זה. (רעיון של המדריך כי הוא יודע איך ליישם את זה כבר טוב) תראו את התמונה, יהיה מן חלון ראשי עם אפשרות להקליד\לטעון\לקבל IP ולהתחבר אליו. יהיו כפתורים שיאפשרו לצפות בכל המסך שלו ב1:1, אפשרות להסתכל בZOOM בעזרת מסך קטן, להעביר קבצים, לשלוח …
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
דוגמה: <html> <body> bblablabla כאן ייכנס עמוד חיצוני </body> </html> תודה מראש ;D
-
איך אני יכול לדעת אם כל האברים במחרוזת (האברים כולם מספרים וישנם 30 איברים במחרוזת) דומים או שונים???.. לדוגמה אם כל התאים מכילים אותו מספר או שחלקם שונים ורק מספר תאים מכילים אותו המספר...
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא ולהוריד את הפונקציה של windows.h של C++???? ???
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה אני רוצה לכתוב פקודה בפסקל שתסדר רצף מסויים באופן אקראי כל פעם אחרי תנאי מסויים לדוגמא: יש את הרצף ABCD לאחר תנאי מסוים הרצף יהיה BCDA פעם הבאה הרצף יהיה DBAC וכן הלאה..... השאלה איך עושים את זה תודה מראש CREATIVE ;D
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי אני תמיד משתמש בreturn אבל אף פעם לא הבנתי מה הפירוש של המשפטים הבאים: return -1 return 1 return 0 איזה סוג ביטוי זה ? ומהו מבצע ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-