עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם הבנתי שהקומפיילר הכי טוב לשפת C זה ה VISUAL STUDIO 6.0 למרות שיש חינם את ה-BLOODSHEED ועוד כמה קומפיילרים אבל בלימודים אצלנו דורשים את הויזואל סטודיו בכל מקרה,מישהו יודע כמה עולה התוכנה בערך? איפה לקנות אותה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. Started by Excel,

סיימתי את התוכנה, בעיקרון זה היה לכתוב איזה תוכנה פשוטה של לומדה אבל הוספתי לה כל מני פאצ'ים, פה ושם, לא משהו מסובך מדי, לכל שורת קוד יש הערה והסבר, תגיבו ותמליצו אם יש משהו לשפר. תודה :] http://briefcase.walla.co.il/data/x/_/x/x/x/_/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407221638572007/200612192349523502/Lomda.zip

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לא הייתי בטוח איפה לשים את זה... אני כותב תיקשורת בסגנון שרת ולקוח בשביל המשחק שלי בC++. אני משתמש בPOSIX SOCKETS גם בשביל ANDROID וגם בשביל IOS. בשרת אני עושה BIND לSOCKET ל0.0.0.0 והפורט ומחכה עד שיגיע הPACKET הראשון. בלקוח אני יוצר SOCKET וכל הזמן שולח PULSE. אחריי שהשרת מקבל את הPACKET הראשון אני קורא מזה את הכתובת לשליחה בחזרה ללקוח. הנקודה היא שלפעמים לוקח המון זמן לPACKET הראשון להגיע מהלקוח לשרת, אחריי שמגיע הPACKET הראשון יש קצב נורמלי של שליחת PACKET בשביל משחק. הבנתי שיש משהוא שנקרא ARP שממפה כתובות IP לכתובות MAC ב SUBNET. וזה יכול להיות מה שגורם לPACKET הראשון לקחת הרבה זמן להגיע. בכל מקרה, לא יודע אוליי זה בעיה בROUTER שלי. אם לא היה ברור, אני מנסה ליצור תיק…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן. אני מאחסן כמה נתונים בשרת בקובץ XML. העניין הוא, שעם דפדפן אני טוען את הקובץ תוך שניה, ועם התכנה זה לוקח כ15 שניות. הקובץ שוקל ממש קצת וזה כולה 6 שורות (כולל התאגים) להלן הקוד: Dim m_xmlrprofileData As XmlTextReader m_xmlrprofileData = New XmlTextReader("http://www.####.co.il/settings.xml") m_xmlrprofileData.WhitespaceHandling = WhitespaceHandling.None m_xmlrprofileData.Read() m_xmlrprofileData.Read() While Not m_xmlrprofileData.EOF m_xmlrprofileData.Read() If Not m_xmlrprofileData.IsStartElement() Then Exit While End If m_xmlrprofileData.Read() …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. איך אני לוחץ על כפתור או פונה לטקטס בוקס באתר מסויים בMicrosoft Web Browser?? למשל, אם אני רוצה ללחוץ בדף הראשי של גוגל על "תמונות" למעלה איך אני מגיע לפקודה שתחלץ על הכפתור הזה או למשל תתפקס על תיבת החיפוש? מקווה שהבנתם. תודה מראש! C#

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. איך ניתן ללחוץ על תוכנה אחרת (לא שלי) דרך VISUAL BASIC .NET הכוונה אני פותח את התוכנה שלי (שפותחה ב VB) והיא לוחצת קליק על תוכנה אחרת שפתוחה (לא שלי)

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. Started by ניר.,

שלום רב !! אני בונה מסד נתונים ללקוח והוספתי לו תפריט תחזוקה של המסד... שאלתי היא : כיצד אני יוצר כפתור של : 1. דחיסה ותיקון מסד הנתונים ? 2. גיבוי מסד הנתונים ? 3. חיבור למסד נתונים ? 4. שיחזור מסד הנתונים ?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש פה שאלה משיעורי בית בשפת c במדינתנו נערך משאל עם בו נשאלנו האם אנו מוכנים להחזיר את הגולן. כל תושב התבקש לענות באופן הבא: אם תשובתו חיובית לרשום: y אם תשובתו שלילית לרשום: n אם נמנע : L בממשלה התקבלה ההחלטה שמחזירים את הגולן רק אם יש בעם רוב של 60% בעד ההחזרה. כתוב תוכנית אשר מקבלת את תוצאות משאל העם (רצף של תווים המסתיים באות s). על התוכנית להציג את סך תוצאות המשאל והודעה האם נחזיר את הגולן. אני כתבתי תוכנית כזו: #include<stdio.h>void main() { char ch; int y=0,n=0,l=0,count_all=0,count_y=0,count_n=0,count_l=0; printf("enter decision\n"); scanf("%c",&ch); while(ch!='s') { if(ch=='y') count_y++; if(ch=='n') count_n++; if(ch=='l') count_l++…

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by shaharo,

שלום אני מתכנת כרגע ב java ואני רוצה לקחת תמונה ופשוט לחלק אותה לתמונות קטנות. כמו פאזל. מישהו יכול לתת לי עצות איך להתחיל?, איזה מחלקות להתמקד? ורעיון לאלגוריתם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. צרפתי קובץ עם 2 שאלות ,אשמח לבדיקה אם זה תקין . מחר יש לי מבחן בבוקר ועזרתכם תועיל לי הרבה. מודה מראש http://www.f2h.co.il/8792780130170

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Danman,

שלום, אני מחפש מידע לבניית אתרים בASP.NET בין אם מדובר בספר טוב או במקור כלשהו באינטרנט למדתי C# וj2ee בקורס תכנות בממר"ם, אז אני מניח שאני לא אצטרך ללמוד יותר מדי, מעבר לsyntax. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by ImFondOfComputers,

היי, לימוד אסמבלי מחד גיסא, כרוך בהרבה זמן וריכוז במהלכו, ומאידך גיסא מעניין מאוד. התחלתי ללמוד אסמבלי לפני מספר ימים מבוטל מאוד. ובזמן הלמידה שלי מתועררות שאלות רבות כגון: מה אסמבלי יעזור לי ? האם הוא חשוב ? האם אפשר להסתדר בלעדיו? האם אסמבלי נותן לך יתרון בעודך מתכנת בשפות עליות? האם לפעמים פותר לך בעיות שלא היית יכול לפתור בעזרת שפה עילית? בקיצור, מדוע ללמוד אסמבלי אם אפשר להסתדר בלעדיו? לכן פתחתי אשכול זה, על מנת לבקש הסבר על חשיבות אסמבלי, והאם בשוק העבודה עדיין מחפשים מתכנתי אסמבלי. איזה אפליקציות חברות בונות בעזרת אסמבלי? תודה

• 16 תגובות
    • 10k צפיות
  13. Started by EagleX2,

היי, לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות, והחלטתי ללמוד בתור התחלה C#, או לפחות לנסות ללמוד .. יש לי כמה שאלות, ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1.האם זאת שפה טובה ללמוד בתור התחלה, האם תהיה לי בעיה להמשיך הלאה? 2.מהי הדרך הכי טובה להתחיל - ספר, אתר כלשהו? עיינתי בדביקים ולא מצאתי כלום, האם יש לכם המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yehudaeitam,

הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by WarNet,

אהלן,אני נמצא לקראת פורייקט הגמר שלי יש לי רקע בשפת C אבל אני משתמש בפרוייקט בבקר 80C51 לכן אני צריך ללמוד C51 אני מחפש ספרים/אתרים ללמידה עצמאית. גוגל לא עזר. מישהו מכיר? תודה!

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by redead,

בדרך ללימדה של בניית אתרים אני כרגע מעוניין ללמוד CSS. יש קישורים שיכולים לעזור לי בזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kisin,

אני מתכנת אינטרנט שמעוניין להתחיל ללמוד FLEX. יש לכם המלצות מאיפה להתחיל ללמוד? האם יש אתר שיכול ללמד אותי בעברית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tdknight,

איפה אני מוצא מדריכים טובים באינטרנט ללימוד JAVA? ולא רק בסיס, ואם אפשר המלצה לקומפיילר פשוט אך נוח.

19. Started by eyal1728,

היי כולם אני ממש ממש חדש ורוצה ללמוד פיתוח לאנדרואיד ולזה דרוש קודם ידע ב JAVA , יש לי ידע ב C# שזה די דומה ל java אבל עדיין הסבה ל java היא לא קצרה במיוחד . קניתי את הספר the java tutorial אם מישהו מכיר http://opus.co.il/product_info.php?products_id=535וראיתי שהמערכות ההפעלה הנתמכות הן ישנות (xp ומטה) , הספר יצא לאור בשנת 2001 ומגיע בדיסק sdk ver 1.3 או 2 ואני יודע קיימת היום גירסה 7בקיצור להתחיל ללמוד מהספר או להחזירו ? מבחינת הלימוד בספר יכול להיות דרכי לימוד של צורות כתיבה ישנות שסתם יבלבלו אותי להמשך או שהשינוי משנת 2001 עד עכשיו בצורת הכתיבה של ה java לה השתנה מאוד (לא רק צורת כתיבה אלא גם קיצורים ושינויים ועזרים נוספים שלא היו אז)אז... כדאי להסתמך על הספר ? (אני מת…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by etlsh,

היי, סיימתי תיכון לפני חצי שנה בערך, ואני מתגייס עוד מספר חודשים, בזמן הזה הייתי רוצה (אם זה אפשרי) ללמוד JAVA ברמה מספרת על מנת לעבור את בחינת הבגרות, ובכלל ללמוד את יסודות השפה. עשיתי 3 יח` של פסקל ואקסס בכיתה י-יא`, אבל פרשתי לקראת יב`, והבנתי שזה אפשרי להשלים ל5 יח`. האם יש ספר שמלמד מ0 JAVA (עברית או אנגלית?) שאתם יכולים להמליץ עליו? או לפחות מלמד JAVA באופן ספציפי לבחינת הבגרות? קיבלתי המלצה על הספרים: "תכנות מונחה עצמים בשפת Java" ו"עיצוב תכנה מבוסס עצמים בשפת Java" משהו מכיר, שמע? תודה מראש על העזרה =]

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by redead,

זקוק לאתרים או אפילו להמלצה על ספרים טובים שאפשר לקנות כדי ללמוד ג'אווה.. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by reiematza,

היי אני למדתי את הבסיס של PHP מ וואבמאסטר ומ PHP ישראל אחשיו אני רוצה מצריכים יותר מעמיקים ולא רק את הבסיס לא משנה אם המדריך באנגלית. או שאולי יש דרך אחרת לילמוד את ההמשך אולי כדאי בכל ליקנות ספר תודה רעי מצא

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Eddiebrava,

שלום לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לבד PHP יש לי ידע בסיסי בשפת C++ ז"א שאלגוריתמיקה לא הבעיה שלי מישהו יכול להציע לי ספר טוב מהבסיס של PHP ללמוד לבד ממש מאלף של ה PHP?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Apocalipse,

שלום אני חדש בפורום זה יש לי ידע בשפת C HTML ASEMBELER כיום אני לומד את התוכנה RAID למעבד 8051 -52 ו ורציתי ללמוד PHP ברמה גבוהה אני יודע קצת PHP אבל לא מספיק כדי לבנות סקריפטים וכו' כל אתר שמצאתי לא סיפק לי את הידע הדרוש וחיפף וספרים לא מצאתי ללמידה אויל תוכלו להמליץ על מקומות שילמדו אותי בצורה טובה את זה או ספרים לא משנה השפה תודה.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  25. שלום, אני רוצה ללמוד PHP אבל מתקשה למצוא מקום טוב ללמוד אותו.. חיפשתי כל מיני אתרים באינטרנט, בין בעברית ובין באנגלית (למרות שאני מעדיף בעברית) ולא מצאתי משהו טוב ומספיק ברור.. כל האתרים שבדקתי נותנים רושם שהם באים ללמד למי שכבר יש לו ידע בתכנות צד שרת או C וכדומה..(משתנים וכו'..) אמנם אני יודע רק HTML וקשה לי למצוא מקום טוב ללמוד PHP..האם מישהו יכול להמליץ לי על מקור טוב? תודה

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים