תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
הורדתי חבילה של SQL + PHP + השרת של PHP התקנתי עכשיו מה אני עושה כדי שאני יוכל להפעיל דף של PHP על המחשב?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הורדתי את זה מהאתר הרישמי, פתחתי את הראר ואני לא מוצא EXE להפעלה...
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום. הנה ראש הקוד, ואני לא מצליח להפעיל! כל פעם שאני בודק ב GA, מופיע לי ש Tracking Not Installed <!DOCTYPE html> <html> <head> <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-46433400-1', 'wtfisbitcoin.info'); ga('send', 'pageview'); </script> </head>
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנת האורקל שלא מצאתי לה פתרון. התקנתי אותו מזמן והיו לו בעיות ליצור "קיצורי דרך" בשולחן העבודה ובתפריט "התחל" זה לא הפריע לי אז כדי למצוא את ה-SQL+ ולהתחיל לפעול איתו. כעת צריך לדוגמא את הכלי oracle enterprise manager ולא מצאתי דרך להפעיל אותו. חיפשתי המון באינטרנט ולא מוזכרת דרך להפעילו דרך start-->run אלא רק דרך התחל--> תוכניות וכו' שכאמור אין לי במחשב. נא עזרתכם, תודה. גיא
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי את קובץ הASP הבא, והבעיה שכשאני מפעיל אותו הערכים באנגלית מוצגים כראוי, אך אלה שבעברית כג'יבריש. ניסיתי לשנות קידוד אבל אז העברית מופיע כראוי והאנגלית ג'יבריש... <html dir="rtl"> <table border="1" align="center"> <tr bgcolor="red"> <td align="center">שם העסק</td> <td align="center">בעל העסק</td> <td align="center">עיר</td> <td align="center">פלאפון</td> <td align="center">טלפון</td> <td align="center">פקס</td> <td align="center">כתובת</td> <td align="center">דוא"ל</td> <td align="center">מס' מוסכים</td> <t…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה בXML, אולי תוכלו לעזור. בשילוב בין קובץ XML לפלאש חיבור בין קובץ XML לפלאש, הפונטים בעברית לא מופיעים. שיניתי UTF8 בקידוד , לא עזר. יש פתרון לדבר הזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר שפתחתי פרויקט מסוג WEBSITE בVS2008 אני לא מצליח להריץ אותו ע"י לחתן הPLAY, לאחר שנפתח דך האינטרנט אני מקבל הודע ש "לא ניתן להציג את הדף ..." ורואים בשורת הכתובת שהוא הולך ל " http://localhost:60659/WebSite3/Default.aspx "
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. כתבתי applet פשוט בג'אווה (משתמש באקליפס) סתם כדי ללמוד כיצד להפעיל אותו בדפדפן, כשאני מריץ אותו באקליפס הוא עובד. אך כשניסיתי להפעיל אותו בfirefox (קוד html פשוט) אני מקבל את השגיאה הבאה: ClassNotFoundException עם תמרור אזהרה (סימן קריאה במשושה אדום) וכשאני נכנס לפרטי השגיאה מקבל: Java Plug-in 10.51.2.13 Using JRE version 1.7.0_51-b13 Java HotSpot Client VM User home directory = C:\Users\Ehud Vardimon ---------------------------------------------------- c: clear console window f: finalize objects on finalization queue g: garbage collect h: display this help message l: dump classloader list m: print memory usage o: trigger logging q: hide console r: …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע באיזו סוג של Main Class ךבחור ובגלל זה אני לא מצליח להריץ תוכניות. בבית ספר, כשמריצים אז עולה חלון חדש שבו רצה התוכנית ואצלי זה לא קורה. מה אני צריך לבחור פה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום התחלתי ללמוד גאווה ולצערי אני תקל בהרבה ביות וזה קצת מייאש אני כותב תכנית ועושה קומפילציה הוא כותב : class,interface or enum expeted לא מבין ההוא רוצה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצליח להשתמש בסקריפט של JAVA דרך פרמטר SRC והנתיב לקובץ עם סיומת JS. כאשר אני מריץ את הסקריםט באופן רגיל הוא עובד, וכשאני רק רוצה לתת נתיב לקובץ שמכיל את הסקריט הוא לא רץ !!! דוג' <script language="javascript" src="/file_name.js" > </script>
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר לDB אבל לא מצליח. התקנתי קונקטור ל- Mysql כמובן ומשום מה הוא זורק הודעת שגיאה בחיבור שהוא לא מצליח להתחבר. הוספתי צילום של המסך. עזרתם תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זה מתחיל ברמה הבסיסית קוד לדוגמא שאמור לעבוד import java.io.IOException; import org.flightgear.fgfsclient.FGFSConnection; public class Try { public static void main(String[] args) throws IOException { FGFSConnection f = new FGFSConnection("localhost", 9000); System.out.println("connected"); } } אני מקבל את הודעת השגיאה: Exception in thread "main" java.net.ConnectException: Connection refused: connect at java.net.DualStackPlainSocketImpl.connect0(Native Method) at java.net.DualStackPlainSocketImpl.socketConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAd…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לתכנת עם אינטרלקט והם מבקשים לעבוד עם TCLite יש לי מחשב נייד לנובו G560 ואני לא מצליח להתקין
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לכתוב תוכנה שתעזור לי לבדוק כל מיני שיטות במשחקי קלפים יצירתי מחלקה של חפיסת קלפים הקונסטרוקטור נראה כך: public class DeckOfCards { char[] Cards; int nod; public DeckOfCards(int nodc) //יצירת חפיסה { int n=1; this.nod=nodc; this.Cards=new char[nodc*52]; while(n<4*nodc){ this.Cards[1+n*13-1]='A'; this.Cards[2+n*13-1]='2'; this.Cards[3+n*13-1]='3'; this.Cards[4+n*13-1]='4'; this.Cards[5+n*13-1]='5'; this.Cards[6+n*13-1]='6'; this.Ca…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מספרים רנדומליים בין 0-255 אז רשמתי קוד אבל משום מה אני מקבל כול פעם את אותו המספר, 41. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void noise() { int random=0; random=(rand()); printf("%d",random); getch(); } void main() { noise(); } אני משתמש ב ++C
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי.. תראו אני לא מצליח בתרגיל אחד שהוא אומר לי ליצור פעולה שתקבל מחסנית מסוג string שמכיל שמות, ולהחזיר מחסנית מסוג int שמכילה את מספר האותיות שיש בכל שם. למשל אני מקבל מחסנית כזו: pele messy ronaldiniho אני צריך להחזיר מחסנית 4 5 11 זה מה שעשיתי: class Porgamess { public static Stack<int> GetStringLength(Stack<string> st1) { Stack<int> sn = new Stack<int>(); Stack<string> st2 = new Stack<string>(); string str; while (!st2.IsEmpty()) { str = st2.Pop(); sn.Push(str.Length); } return sn; } } } ובMAIN static void Main(string[] args) { Stack<str…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גרסה של פסקל שבה אני אמור להיות יכול לכתוב בעברית, אבל שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל ג'יבריש במקום עברית. מה אני יכול לעשות בשביל לכתוב בעברית? אולי למישהו יש גרסה אחרת שעובדת בטוח עם עברית ב XP? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את הקובץ HEBREW.COM והעתקתי אותו ל-BIN שנמצא בתיקייה הראשית הפעלתי אותו.... וכלום אני לוחץ ctrl ומינוס ואין עברית! ועזבו אותי מאסקי אני מבקש, אין לי עצבים לזה וזה לא פיתרון. וגם לעבור לגירסה אחרת אני לא רוצה. מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שאוכל לפתור את הבעיה אם אשתמש ב-NOTEPAD לאחר שמירת ה HTML אבל רציתי לדעת על פתרונות אחרים. יש לי אתר אינטרנט ואני לא מצליח לכתוב keywords בעברית ב HTML, כי כאשר מציגים את ה source של הדף העברית יוצאת בקודים כמו באותיות חיפוש במנועי חיפוש. איך ניתן לתקן את הבעיה? אני משתמש בעורך Nvu ל-HTML אגב. אגב, מעצבן שמבקשים ממני לקרוא את חוקי הפורום בכל פורום כאשר אין בקשות מיוחדות אלא רגילות. כדאי אולי לציין שאלו "בקשות רגילות". תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי ב- dev c++ וב- visual studio של מיקרוסופט. אפילו כשאני מנסה להעתיק תוכנית מהספר ( חוברת שקיבלתי מהצבא , תוכנית hello world ) או להעתיק מאתר אינטרנט ללימוד C++ , התוכנית לא מתקמפלת ואני מקבל שגיאות :\ . מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה התחלתי להתעמק יותר בתחום ה WEB. בגלל רצוני ללמוד בניית אתרים קניתי את הספר "HTML5 בניית אתרים הדור הבא" ישבתי קצת מול הספר במטרה לקרוא וללמוד. כאשר סיימתי לקרוא את פרק ה HTML גיליתי שאני לא יודע כמעט כלום! רוב הדברים לא נזכרו אצלי במוח ולא הצלחתי לעשות כלום. השאלה שלי היא, מהי שיטת הלמידה שלפיה לומדים? כיצד לומדים את שפות ה WEB? תודה מראש לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצרתי קטע קוד שלוקח קובץ מהדיסק הקשיח שלי ומוסיף אותו לספריה אצלי בתוך הפרויקט זה הקוד: PictureUpload.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(".") + "//ProfileImages//" + pictureFileName); ובאמת הוא מוסיף אותו לספריה בשם ProfileImages עכשיו אני רוצה לפני שאני מוסיף קובץ חדש בשם אחר אני רוצה למחוק את הקובץ הישן ולשים חדש הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק אותו זה הקוד שעשיתי: ניסיתי אפילו למחוק את כל הקבצים בספריה אבל הוא לא מתייחס כלום... string Path = "~//ProfileImages//Untitled.jpg"; FileInfo file = new FileInfo(Path); if (file.Exists) { file.Delete(); …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי פרויקט בשפת C שיש בו את הקבצים הבאים: Board.c Board.h PlayBoard.c ErrorHandle.h ErrorHandle.o אני מנסה להריץ את זה ב-CodeBlock ואני מקבל את השגיאה הבאה: Switching to target: default Linking console executable: C:\Documents and Settings\Administrator.OR-CD0400C56A44\My Documents\אוני\C\Ex3\q4\q4.exe mingw32-g++.exe: .objs\ErrorHandle.o: No such file or directory ניסית להשים את הקובץ ErrorHandle.o בתוך התקיה .obj אבל אז הוא נותן לי את השגיאות הבאות: /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `stderr' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `fwrite' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorH…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ולא מצליח לעשות redirect לכל הsubdomains של האתר שלי. ניסתי כל מיני קודים שונים בhtaccess ובינתיים שום דבר לא מצליח. הבעיה היא שאני כל הזמן מועבר לדף default של הcpanel לדוגמה: אני מקליד סאבדומיין כלשהו http://something.pagebook.co.il ובמקום להיות מועבר לעמוד הבית (pagebook.co.il) אני מועבר לדף שגיאה כזה http://something.pagebook.co.il/cgi-sys/defaultwebpage.cgi הקוד שלי בhtaccess נראה ככה: (אבל כמו שצינתי ניסיתי עוד דברים ושום דבר לא עוזר): כבר הגדרתי בDNS את הwildcard ע"י הגדרת CNAME Record של "*" לכל תת דומיינים ואין שום דבר לא עוזר... חפרתי כבר את גוגל ולא הצלחתי למצוא תשובה. מישהו נתקל בכזה דבר ויודע אולי איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-