תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם משהוא מכיר פונ' שעובדות על תאריך בJavaScript? משהו כמו לגשת ליום מתוך התאריך ולשנות אותו וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים אני מתחיל את דרכי בשפת המתלב השמח לעזרה איך לפתור את השאלה שבתמונה שצירפתי (לא הצלחתי להיעזר ב HELP )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כותב משחק בOPENGL, ואני רוצה לממש אפשרות שהשחקן יכול לשנות את זוויות הראייה עם העכבר. אני נתקל בקשיים בכתיבת MouseListener, כלומר ברגע שהמשתמש גורר את הסמן על המסך אני רוצה להדפיס את הקורדינאטות של מיקום העכבר. נתנו לי קוד של KeyListener כדי לבדוק איזה מקש מהמקלדת נלחץ ברגע נתון : @Override public void keyPressed(KeyEvent k) { System.out.println("pressed: " + k); } }); composite.addKeyListener(new KeyAdapter() { ואני מנסה באופן דומה לממש לעכבר: public void mouseClicked(MouseEvent e){ System.out.println("Click! " + e.x); } }); composite.addMouseListener(new MouseAdapter() { אבל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן, כפי שניתן להבין, אני מחפש ספר לאסמבלר, באתר של סטימצקי אין איזכור כלל למילה 'אסמבלר'. אני אעבור בסניף הקרוב לביתי של צומת ספרים לבדוק מה קורה שם לגבי אסמבלר. בכל מקרה, רציתי לשאול לדעתכם על הספר של פיטר נורטון. אם יש לכם ספר אחר טוב יותר להמליץ אשמח לקבל תגובות, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות ללמוד בקיץ Maple או Mathematica. (כמובן בנוסף לג'אווה, c++, c, מטלב...) מה עדיף? מה יותר שימושי בתכנות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש דרך ליצור מסד נתונים עצמאי , כלומר שלא ידרשו תוכנות מיוחדות לטיפול בו. ה-DATABASE צריך להכיל עמודות טקסט , עמודות מספרים והכי חשוב עמודה שתוכל להכיל תמונה (תמונת פספורט). אני רוצה שזה יהיה אפשרי להעביר את ה-DATABASE ממחשב למחשב ושלא יהיה צורך לאתחל אותו מחדש כול פעם. יש למישהוא איזה רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לשדרג פורום מסוג phpbb מגירסה ישנה לגירסה החדשה 2.04 אבל שכל המידע ההודעות והמשתמשים יישמרו? תודה מראש :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלנו שאלה ברקורסיה: נתונה מטריצה בגודל M על N בה שמורים כל המספרים מ-1 עד M*N, כך שכל שורה תהיה ממויינת בסדר עולה משמאל לימין, וכל עמודה תהיה ממויינת בסדר עולה מלמעלה למטה א. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המחשב בכמה אפשרויות ניתן למלא מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר ב. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המדפיס את כל האפשרויות למילוי מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר אם זה משנה בעקרון את התרגילים אנחנו מגישים בשפת C ניסיתי כל מיני כיוונים ולא הלך כל כך אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי קובץ header ובקובץ יש שורה של define MAX 2 ועוד כל מני פונקציות למימוש. פתחתי קובץ source בעל אותו שם וסיומת c עשיתי include כמו שצריץ לheader וכעת שאני מנסה להשתמש ב MAX הוא לא מכיר בו. מה אני עושה לא נכון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתח משחק בסגנון של משחקי הבריחה מהחדר. עוברים בין מסכים שונים ע"י הקלקה במקומות הנכונים, ואוספים חפצים ע"י לחיצה עליהם. עד עכשיו פיתחתי מספר תוכנות פשוטות ב- c#, ללא גרפיקה. אני מחפש מדריך שמסביר איך מוסיפים תמונת רקע, ותמונות שישמשו כעצמים שאפשר ללחוץ עליהם וכו'. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות, והחלטתי ללמוד בתור התחלה C#, או לפחות לנסות ללמוד .. יש לי כמה שאלות, ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1.האם זאת שפה טובה ללמוד בתור התחלה, האם תהיה לי בעיה להמשיך הלאה? 2.מהי הדרך הכי טובה להתחיל - ספר, אתר כלשהו? עיינתי בדביקים ולא מצאתי כלום, האם יש לכם המלצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי כרגע עורך טקסט, גם באנגלית, גם בעברית ולא משהו משהו נורמלי מה אתם אוהבים ? במה אתם משתמשים ? המלצות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לצרף גרפיקה לפסקל? אמרו לי שאפשר לזמן את התוכנית לתוכנה אחרת כמו VB ושם ליצור ממשק... (משהו כזה פחות או יותר), או לעשות גרפיקה בפסקל... אחד מהשניים יעזור לי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בניתי משהו בסיסי בASP , כמה טבלאות בדטבייס והאתר פשוט מציג אותם על הדף. את האתר אני לא העלתי לשום מקום, בניתי אותו בPWS על המחשב שלי, עכשיו עברתי לXP והתקנתי את IIS שבא עם הויינדוס XP. אז עכשיו לא עובד לי האתר משום מה, והטעות לפי מה שהוא כותב לי היא בשורה 3, איפה שיש את קישור הDSN שלי. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכתוב תוכנית שתיקח טקסט תמיר אותו למערך ואז תיצור מערך נוסף שכולל את המילה ואת מספר הפעמים שהמילה מופיע במערך אז עשיתי ככה: [FONT=Arial]$arr = "Amid all the diplomatic wrangling, it is Ukrainians who are most directly affected. And they hardly are speaking with one voice.Furor in the western part of the country over Yanukovych, his powers and his bringing Ukraine closer to Russia led to his ouster. Now, most people here support the new government and oppose Russian intervention, as well as the prospect of Crimea becoming part of Russia.[/FONT] [FONT=Arial]The sentiment tends to be very different in Crimea -- which was part of Russia until being given to Uk…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני תקוע שם בכמה חידות, אשמח לעזור בפרטי למי שצריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חיפשתי הרבה משהוא שיעזור לי עם הקוד שאני רושם ולא מצאתי אני מקווה שפה יהיה מענה. ככה אני מנסה לעשות מחשבון שברגע שאני מכניס לו נתון ראשון נתון שני נתון שלישי נתון רביעי נתון חמישי נתון שישי שיעה את החישוב הבא: נתון ראשון / הנתון שהני = נתון רביעי נתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי נתון חמישי / נתון שלישי = נתון שישי שבסופו של דבר הוא יציג את התוצאה על המסך של הנתון הרביעי ושל הנתון השישי עכשיו בניתי קוד אבל נתקעתי בקטע של הנתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי , שאני מריץ על התוצאה של הנתון החמישי הוא עושה לי כאילו נתון חמישי = נתון ראשון למה זה? אני מצרף לפה את הקוד שאולי תראו …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני עובד על פרוייקט ואני רוצה לעשות הפרדה, לעשות חבילה של GUI שמכילה קלאסים של GUI וחבילה של DB. בחבילה של הDB יש לי מחלקה SqlConnection שיש לה מתודה "InsertToTable" אני רוצה שהמתודה הזאת תהיה כללית ותתעסק עם כל טבלה שתידרש בכל גודל עמודות שהוא. אני אסביר. נגיד יש לי מחלקה בGUI שמציגה מסך שבו כפתור, שבלחיצה על הכפתור אמורים להתווסף נתונים נגיד לטבלת ספרים מהשדות שהמשתמש מילא בGUI. נגיד יש את השדות 'שם ספר' ו-'שם סופר'. אז מה שעשיתי המתודה של הכפתור מקבלת את הפרמטרים של שם הספר ושם הסופר והיא מעבירה את הפרמטרים בTreeMap למתודה "InsertToTable", הכנתי שם Prepared statement והכל טוב ויפה. אני רוצה אבל, שהprepared statement במתודה "InsertToTable" יהיה כללי,…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתנו לי משימה לעשות פרוייקט קטן בHTML של שאילתות ועוד כמה שטויות.. רציתי לשאול אם יש לי טבלה ואני רוצה להוסיף לטבלה תמונה אבל אני רוצה שיהיה את כל השורות של הטבלה ומצד שמאל במקביל לשורות התמונה איך אני עושה את זה? כי ניסיתי ואני פשוט לא מצליח התמונה תמיד יוצאת במקום דפוק אני מצרף גם את הקוד.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות עמוד אינטרנט כמו שיש בכל האתרים כדוגמת וואלה שיש בו כתבה ובסוף מי שרוצה יכול להגיב אני בטוח שיש קוד מוכן לזה באינטרנט ב JAVASCRIPT או בכל שפה אחרת אבל אני לא מצליח למצוא אם משהו יכול להפנות אותי לקוד או אתרים טובים ששווה לחפש בהם אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בנושאי התכנות וגם באתר אני עשיתי כפתור מעוצב משלי ומצאתי קוד לפינות, הוא עובד user control ואני מנסה לעשות לו פינות עגולות <Grid Name="masterGrid" Width="auto" Height="auto"> <Border Padding="2" Name="mask" Background="White" CornerRadius="20" BorderThickness="0" HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" /> <StackPanel ClipToBounds="True"> <Button HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" ClipToBounds="True" Name="button1" Focusable="False" HorizontalContentAlignment="Center" VerticalContentAlignment="Center" Background="{x:Null}" BorderBrush="{x:Null}" BorderThickness="0" Click="button1_Cli…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
#include<stdio.h> #include<math.h> long sifra(long num , int digit) { int i=0; long sum=0,temp; while ( num != 0 ) { temp= num%10; num=num/10; if ( temp != digit) { sum=sum + temp*powl(10,i); i++; } } return sum; } void main() { long num; int digit; printf("Please enter a number and a digit\n"); scanf("%d%d",&num,&digit); printf("The number without the digit is: %g",sifra(num,digit); }
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-