תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לכיוון כיצד לכתוב קוד הניגש למסד MYSQL (דרך APACHE) ומבצע שאילתות כלפיו על פי הנתונים המוחזרים. זה קצת כללי, אבל לפחות אשמח לכיוון, אני יודע C ואם צריך משהו אחר אשמח ללמוד.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נמאס כל פעם להפעיל את התוכנות (לא משנה התדירות :-/) באופן ידני. ניתן להיעזר ב Scheduled Tasks. אבל, המשימה שיוצרים רק פותחת את התוכנה. עם כל הפעלה יש לעדכן את התוכנה ורק אח"כ לבצע סריקה. חיפשתי סקריפטים מוכנים ברשת. בינתיים 0 תוצאות מישהו חיפש/התעניין? מכירים פורומים טובים שעוסקים בנושא יצירת סקריפט? אולי אפילו פיתרון מוכן? (ב SPYBOT קיימת האפשרות במאפייני התוכנה. לADAWARE צריך סקריפט) (זה הפורום הכי קרוב לנושא של סקריפטים. אם לא. אולי תוכלו להפנות אותי בבקשה למקום מתאים )
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול מהי הסביבה היעילה לכתיבת סקריפט לעידכון אוטומטי של תוכנת צד שרת לקוח. מדובר על סביבת ווינדוס, שרת SQL , IIS וקליינט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. החלטתי להתחיל ללמוד JAVA באופן עצמאי בעזרת JAVA על כוס קפה... אני מסתבך עם העברית.. משהו לא מסתדר לי.. ניסיתי להריץ את הקוד הבא public class RoN { public static void main(String[] args) { char s; s = 'א'; System.out.println(s); } } .. כל מה שאני מקבל זה רק את α במקום האות א.... אני משתמש בשורת הפקודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Y נתון שהוא מספר גדול אני צריך למצוא את הX ש X^X יהיה כמה שיותר קרוב למספר Y ואם יש X אחר ש(X^(X+1 או ש (X^(X-1 שיציג אותו יש למישהו רעיון? דרך אגב Y יכול ליהיות גם גדול מ20 ספרות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לכתוב פונקצית הצפנה למילה בינארית בעלת 16 סיביות, כלומר יש לי 2 בחזקת 16 צירופים של מילים כאלה. על תוצאת הפונקציה להיות שונה מהמילה המקורית ואסור שיהיו כפילויות להצפנה בין מילים שונות ( כלומר שלא תתקבל אותה תוצאה למילים שונות לאחר ההצפנה) האם הדבר אפשרי? אשמח אם תעזרו לי לממש פונקציה שכזו בשפת C או VB תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
להלן התרגיל: List<int> lst = new List<int>(); lst.Insert(null, 10); Node<int> pos = lst.Insert(null, -5); lst.Insert(lst.GetFirst(), 17); pos = lst.Insert(pos, 8); lst.Insert(null, pos.GetInfo()); Console.WriteLine(lst); מה שאני צריך זה שרטוט שמסביר שלב שלב את התרגיל. תודה עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לכתוב צייר ב CSharp כפרוייקט, כרגע ב main form אני פשוט מצייר קו פשוט 1) מדוע הקו לא מרענן את החלקים הקודמים כלומר בזמן הגרירה שלא יצייר צבע אלא לבן? 2) איך אני משלב את זה לתוך Class עם הורשה כך שתהיה פונקציית ציור ב Base Class ויירשו ממנה? אשמח לדוגמא לבחירת ציור קו או עיגול. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנית של צייר שכאשר בוחרים בתפריט לצייר קו עיגול וכו' אני רוצה שזה יציג למשתמש ב FORM מה נבחר, כיצד ניתן לעשות זאת, כמו textout שיש ב c++? את label לא הצלחתי לשנות אם לקחתי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מקוה שאיני עובר על חוקי הפורום. יש לי אתר ובו קבצי מוזיקה רבים. בעמוד אחד יכולים להיות 30-40 קבצי שמע MP3. ישנו כפתור להורדה מרובה של הקבצים. הם יורדים כקובץ זיפ [כיווץ 0]. הבעיה היא שלפעמים הקובץ יוצא פגום, בגלל מגבלת שרת, כשהפעולה מתארכת והקובץ מגיע לכדי 1 ג"ב ויותר. מישהו אמר לי שאם הפעולה של הכיווץ תיעשה תחילה בשרת ורק אח"כ תוריד את הקובץ, זה יעבוד היטב. א. האם זה נכון? ב. אם כן - אני זקוק למתכנת כדי לבצע פעולה זו, עם עוד כמה פרמטרים לפקודה הזו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת האם יש מישהו שמוכן לסייע בכתיבת קוד לחלון צף באתר שאני בונה בLIVE CITY
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתנסות בכתיבת קוד עבור מאקרו לאקסל אני מקבל ERROR 1004 Application defined or object defined error באקסל הוא פותח לי חלון שגיאה עם המספר 400 הרי הקוד : Sub Compare_lotto_numbers() Dim i1, i2, i3, i4 As Integer Dim IND, IND3, IND4, IND5, IND6, RF As Integer Dim IntRowCount As Integer Dim Temp(6) As Integer IntRowCount = Range("A2").CurrentRegion.Rows.Count - 1 For i1 = 1 To IntRowCount i3 = 1 For i3 = 1 To IntRowCount If ActiveCell.Offset(0, -11).Value < i3 Then RF = ActiveCell.Offset(0, -11).Value - i3 Else RF = i3 - ActiveCell.Offset(0, -11).Value End If i4 = 1 For i4 = 1 To…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשרי? מישהו יודע איך? באיזו שפה? יש לי כף יד של CASIO-PEIA למי שמכיר קצת ישן בן 3 שנים בערך ואני רוצה לכתוב לו תוכנה פשוטה יחסית שמקבלת נתון מהפורט שלו ומציגה בצג משהו בהתאם לנתון. יש לו מערכת הפעלה של מיקרוסופט אני לא יודע איך נקראת. אני יודע שפת C++ וASM אם זה יכול לעזור.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום תכנות הנכון. אם אני רוצה לכתוב תוכנית שתיגש לאתר מסוים, תמלא טפסים, "תלחץ" על כפתורים, וכו' - איך אני עושה זאת? אני יודע לתכנת ב-C, ואין לי בעיה להסתדר עם syntax של שפה אחרת, אך אין לי מושג מאיפה להתחיל על מנת "לתקשר" עם הדפדפן.
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תרגיל בשפת C. אני צריך לכתוב תוכנה שהמשתמש מכניס מספר והתוכנה הופכת את זה לספרות רומיות. אני לא ממש מוצא דרך שהתוכנה תקבל מספר ותמיר את זה לאותיות נגיד שיכניסו 3 ויתקבל III. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה לכתוב תכנית בפקודות של דוס(קובץ BAT).יש לי כבר דיסקט איתחול שמעלה את המחשב לדוס.התוכנית יושבת במחיצת FAT16 של 2 ג'יגה(עד הדיסק הקשיח כמובן) והיא מכילה 2 ספריות שנקראות לצורך הענין RAFI,DANA כאשר בכל ספריה כזאת יש קובץ שנקרא P.BAT תיכף תבינו למה אני מציין זאת. התוכנית שאני צריך שתעזרו לי לכתוב צריכה לתת למשתמש את הוראת הבחירה הבאה ולהמתין עד שהמשתמש יבחר באחת מן השניים כמובן: to burn RAFI press a to burn DANA press B ואז אם לחצתי a,שתיכנס לספריית RAFI ותפעיל שם את קובץ P.BAT אם לחצתי b,שתיכנס לספריית DANA ותפעיל שם את קובץ P.BAT. מבחינתכם קובץ P.BAT לא קשור כרגע כי זו תוכנית אחרת לגמרי אני רק רוצה שהיא תופעל ע"י המשתמש שבחר את אחת מהא…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי את המסך וחיברתי למדפסת ואני רוצה לעשות למסך תוכנית בשפת אסמבלי ואני מבין באסמבלי אני לא יודע מה הפורט של המדפסת בhex ואם מישהו יכול לעשות לי תוכנית פשוטה שאני אוכל ללמוד ממנה תודה מראש נ.ב אני מכיר את הקודים של הlcd כמו נקה מסך וכו ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לכתוב תוכנית שתיישם קיצור דרך ע"י לחיצה על שילוב של 2 לחצנים במקלדת (שאני קובע מראש) לחלפה בין כרטיסי הקול, בין כרטיס הקול של לוח האם realtek לבין כרטיס קול האופטי (גם מובנה בלח האם) אני יודע לתכנת ב JAVA ברמה סבירה, רק שלא יצא לי לכתוב תוכניות שמתחברות לספריות של החלונות. מה הדרך היעילה ביותר ליישם את הקוד? האם קיימת תוכנה שעושה פעולה זו תודה עמית
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לכתוב קטע קוד בתוכנית (Matlab או C++ ) שירוץ על הרכטיס מסך. מדובר סימולציה שאמורהלהציג תהליך מסויים ב- 60 ערוצים ( על המסך מוצגים 60 חלונות קטנים - ראו תמונה מצורפת), עבור כל ערוץ קיים וקטור (מערך) בגודל 5000 כאשר אני מציג 100 ערכים בכל פעם וכך רץ על כל הוקטור. (כל וקטור הוא מערך בגודל 5000 שכולל מספרים ממשיים רנדומאליים). התהליך כרגע עובד אבל לאט מאוד - 577 שניות, אני מעוניין לייעל את העבודה להרבה פחות, וחשבתי על האפשרות להעביר את העבודה לכרטיס מסך. אם למישהו יש רעיון יצירתי אחר אנא שיעדכן. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לבנות משחק שובר קירות (זה עם הכדור). ב JAVA עם החבילה GRAPHICS (כלומר זאת שמציירת קוים, ריבועים, עיגולים - מינמום גרפיקה) כמה שאלות. אני צריך עזרה מבחינה הרעיון, איך אני ניגש לפתור את זה. מבחינת מבנה הנתונים ואיך בכלל אני גורם לזה לעבוד בתור משחק. 1. איך אני יודע הכדור פגע בלבנה? ואז למחוק אותה? 2. איך אני גורם לכדור לזוז, מבחינת שהוא כל פעם משנה זוויות, כמו למשל שהוא פוגע בלבנה הוא משנה את הכיוון שלו. או שהוא פוגע בקירות הצדדים? קודם כל אם תוכלו לתת לי רעיונות להתחלה כמו מבני נתונים וכדומה ואיך לייצג את אובייקטי המשחק. ועל השאלות תודה
-
- 25 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעשות תרגיל ואני כבר משתגע לא הולך לי... צריך לכתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר INT ומחזירה את ממוצע ספרותיו. זה מה שרשמתי: class sum { public static int Give(int n) { return MakeSum(n,0,0); } public static int MakeSum(int n,int i,int sum) { if (n == 0) return (sum/i); else i++; return (sum=sum+((n % 10) + MakeSum((n / 10),i,sum))); } } } מה הבעיה פה? זה פשוט מחזיר לי רק את החיבור של המספר. למשל למספר 453 4+5+3=12 אבל אני לא מבין למה הוא לא מחלק לי ב-i.... ויש לי עוד שאלה לא קשורה לתרגיל הזה. אם למשל אני רוצה ליצור משתנה חדש ברקורסיה, זה אפשרי? בלי שכל פעם הוא יתאפס.. …
-
- 25 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום, בעבודה התחלנו לעבוד עם חברת תוכנה חיצונית שמפתחת עבורנו מערכת לשימוש פנימי של המשרד המערכת מפותח בשפת dot net ותהיה נגישה גם עבור סוכנים ולקוחות מחוץ למשרד במקביל ישנם בקשות שונות ממשתמשים שצריכים עזרה או פתרון תכנותי שאני חושב שעם קצת ידע ומאמץ ניתן לפתור השאלה היא מה עדיף ללמוד PHP או דוט נט אני שואל בעיקר כי אין לי ניסיון בשפות תכנות, איזה שפה מומלץ יותר ללמוד מבין השניים אם יש המלצות אחרות או דעות נוספות אשמח לשמוע תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה קטנה. אני צריך לגשת באמצעות פקודת Batch בסביבת Windows אל משתני סביבה(Environment Variables), להציג ערך של אחד מהם, לעדכן אותו ולהציג את הערך המעודכן שלו. כמה שלא חרשתי את גוגל לא הצלחתי לעשות את זה. אני כן מצליח לגשת אל הPATH עצמו באמצעות echo %PATH% או שגם לעשות set מדפיס לי ממש הכל אבל אני לא יודע איך להיכנס לעומק, איך אני מדפיס ערך של משהו ספציפי ואיך אני מעדכן אותו? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לסכום את הספרה הימנית ביותר ואת השמאלית ביותר הסכום יהיה הספרה השמאלית ביותר בתוצאה. וכך להמשיך ולבנות את המספר משמאל לימין(קודם 9 אח"כ 8 אח"כ 7). הנחה: מספר הספרות הוא זוגי . סכום כל שתי ספרות יהיה קטן מ 10.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-