תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה זה זמן מה להבין איך אני יכול להפעיל חלון שונה, כלומר נניח וקיימת תוכנה שמראה את השעה אם לוחצים F1 היא מראה גם שניות עוד לחיצה מבטלת וכן הלאה. אני מעוניין לקבל שליטה על החלון כלומר להיות מסוגל לקרוא את השעה ו"ללחוץ F1" מתי שאני רוצה (מתוך תוכנה אחרת כמובן), קראתי הרבה על SPY++ ואני רואה שאני יכול לקגבל פירוט על החלון, אבל לא הבנתי איך אני יכול לנצל את המידע בתוכנה (אגב אני מתכנת בC++, אבל יכול גם בשפות אחרות אם יש צורך) תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני כותב עכשיו תוכנה ועליי לשמור את הנתונים שהמשתמש מכניס לתוכנה חשבתי לעשות זאת באמצעות קובץ ini מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני חדש פה.. יש לי שאלה קטנה... יש איזה פקודה אחת בVB שנקראת Inet.... עכשיו אני מחפש איך עושים אותה בc#, כלומר מה השם של הפקדוה הזו בשפת #c
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כלי חינמי שיסתיר את הקוד שלי, ושלא יאפשר קריאה שלו בעזרת Reflector או כלים דומים. יש כזאת חיה?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני חדש בתחום ואני מעונין לדעת איך עושים את הדבר הבא: אני יצרתי מסד נתונים SQL בVB ואני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור התוכנה תבצע חיפוש עם הנתונים בתיבת טקסט בעמודה "שם" במסד הנתונים ותקפיץ הודעה עם הנתונים בעמודה "כיתה" שנמצאים ליד השם תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איך אני יכול להכנס לKEY מסויים ברגיסטרי? כל מה שאני מצליח זה ליצור ולמחוק KEY בתוך הKEY-ים הראשיים (כמו הLOCAL MACHINE, CURREN USER) איך אני לדוגמה יוצר KEY בתוך local machine\software?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אפשר לקבל אתר שבו מסבירים על פונקציות ב Java? -חיפשתי באשכול המרוכז ולא מצאתי משהו מתאים- לדוגמא: כותרת של פונקציה בשפת Java: public static int funcA (int a, int b) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שרת אחסון חינמי שמאפשר העלאת קבצי ASP.NET 2.0. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה בצורה הבאה: hwnd = CreateWindow (szAppName, // window class name "Rummikub", // window caption WS_POPUP | WS_VISIBLE, // window style 0, // initial x position 0, // initial y position 1024, // initial x size 768, // initial y size NULL, // parent window handle NULL, // window menu handle hInstance, // program instance handle NULL) ; // creation parameters עכשיו המטרה שלי היא לפתוח חלון על כל המסך אבל הבעיה שאני לא יודע מה הרזלוציה במחשב שהתוכנית רצה בו אני סתם בחרתי 1024*768 כי זה מה שיש במעבדה שלנו בביה"ס אני מחפש אם יש איזה פקודה שתתן לי את הרזולוציה של המסך בו התוכנית רצה ולפיה א…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר או תוכנה שיכולים לצבוע לי את התגים המיוחדים בצבעים שונים וגם להדפיס כך... כי TopStyle למשל יכולה להציג את הצבעים אבל כשמדפיסים הם יוצאים בשחור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני למדתי HTML, אני עוד בתהליכי לימוד, אבל למדתי מספיק בכדי להקים אתרון קטן ולהבין קצת לעומק דברים.. הנה האתר.. http://www.gruzia1.com/khalvashi אם תוכלו להעיר לי על דברים שאני יכול לשפר שם או שעשיתי לא טוב אני אשמח. עכשיו לשאלתי - מישהו כמוני לומד HTML, עושה דפים וכל זה, ואז נגיד בדף הראשי של העמוד הוא עושה מקום של "חדשות" ונגיד, הוא צריך לעדכן את זה בתדירות גבוהה. אני אישית כרגע נכנס כל פעם לעמוד הראשי ומשם עורך את החלק הרצוי.. כמו שאתם יודעים זה דבר מסורבל. איך אפשר לערוך משהו ספציפי? האם צריך ללמוד שפה בשביל זה? אני מעדיף לא להשתמש בפריימים בעמוד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת c# ואני רוצה לתכנת סרגל כלים לאינטרנט אקספלורר. דוגמא לסרגל כלים שפותח באופן עצמאי: http://israelradio.lihi.co.il/ מישהו יכול לכוון אותי למידע בנושא? מדריכים? מידע? כל דבר שיעזור לי ללמוד לבנות סרגל כלים.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הפעלתי את מערכת העלאת הקבצים אבל הוא מראה את השגיאה הזו http://ciauaiz.220mb.com/ ואני לא מצליח לסדר את זה מישהו יודע אך לסדר את זה <?php function head() { echo <<<END <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>מערכת עלאות</title> <style type="text/css"> body { font-family: Arial, Verdana, Tahoma; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0; } a:link, a:visited, a:active { background: transpar…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי חברה, נגיד שיש לי בעמוד 3 שדות טקסט שעליהם מופעלים 3 VALIDATORS. שמוודאים שהם לא רקים. ו יש לחצן ראשון אשר מוסיף את התוכן של השדות לבסיס נתונים. בנוסף בדף הזה יש לחצן שני שצריך להעביר אותי לדף אחר כלומר RESPONSE.REDIRECT . הבעיה שנניח שהגעתי לדף הזה סתם ולא בא לי למלא את השדות האלה ואני רוצה להישתמש בלחצן שמעביר אותי לדף אחר אך VALIDATORS לא יאפשרו לי לבצע POSTBACK כי השדות עדיין רקים... יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
M icrosoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: "<td>"]' מה זה אומר הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תראו.. יש לי פרוייקט לעשות אתר לבצפר HTML ASP וJS עשיתי טופס הרשמה לאתר שמופנה לקובץ ASP .. ובבצפר הכל עובד סבבה.. הוא מכניס את מה שרשמתי לDB (אני עובד על IIS ד"א וגם בבצפר.) אבל אצלי במחשב כל טופס שצורך הכנסת נתונים או מחיקת נתונים מהדאטה בייס(טבלה בDB) אומר Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אבל הצגת נתונים מהטבלה בדאטה בייס הוא מאפשר יכול להיות שיש בעיות הרשאה... אבל אני לא יודע איך לאפשר את זה.. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי קוד ששולח אימייל בASP והוא עבד לי בערך לפני חודש... וכשניסיתי בימים האחרונים הוא לא פעל. ניסיתי את שני הקודים האלו: Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="תודה שנרשמת (פרטי משתמש)" myMail.From="myMail@myDomain.com" myMail.To=request.form("mail") myMail.HTMLBody = "<html><body dir=""rtl""><h2>תודה שנרשמת ל </h2><br /><h3>פרטי משתמש:</h3>...</body></html>" myMail.HTMLBodyPart.charset = "Windows-1255" myMail.Send set myMail=nothing וגם את זה Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject=Request.Form("title") myMail.From="myMail@gmail.com" myMail.To=Reques…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו מכיר פקודה ב-php שתגרום לטופס מסויים להישלח ישר לאיזה מייל שאני רוצה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי , אני עובד עם SQL Express ונתקלתי בERROR הבא כשניסיתי לעבוד במעבדה אחרת ששם מותקן SQL SERVER 2005 האם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער שאני שואל הרבה שאלות:9 יש לי שאלה חשובה , הקמתי איזה אתר קטן :http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx והשתמשתי בוויזאר של VS2005 להקמת יוזרים באתר (הוא בונה לבד את הDB של היוזרים) והקמתי עוד DB לבד,עכשיו שאני מעלה את הקבצים לשרת אז אי אפשר להתחבר לDB של היוזרים (לDB שהקמתי לבד אז הוא מתחבר ועובד כמו גדול ) הבעיה לפי דעתי שפשוט אני לא מצליח למצוא את ה CONNECTION STRING של הDB של היוזרים ולכן אני לא יכול לשנות אותו לקונפיגרציה של השרת ואז זה לא מתחבר אל הDB של היוזרים ,אם מישהו יודע איך אני מוצא את הCONNECTION STIRNG של DB של היוזרים (הוא לא נמצא ב WEB CONFIG) אני אשמח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתנסות בכתיבת קוד עבור מאקרו לאקסל אני מקבל ERROR 1004 Application defined or object defined error באקסל הוא פותח לי חלון שגיאה עם המספר 400 הרי הקוד : Sub Compare_lotto_numbers() Dim i1, i2, i3, i4 As Integer Dim IND, IND3, IND4, IND5, IND6, RF As Integer Dim IntRowCount As Integer Dim Temp(6) As Integer IntRowCount = Range("A2").CurrentRegion.Rows.Count - 1 For i1 = 1 To IntRowCount i3 = 1 For i3 = 1 To IntRowCount If ActiveCell.Offset(0, -11).Value < i3 Then RF = ActiveCell.Offset(0, -11).Value - i3 Else RF = i3 - ActiveCell.Offset(0, -11).Value End If i4 = 1 For i4 = 1 To…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום למדתי לפני כמה ימים מצביעים ויש משהו שאני מנסה לעשות וזה לא בדיוק עובד.. אני מנסה לשלוח מצביע של מערך לפונקציה אבל זה עושה לי שגיעה וכו'.. איך אני יכול לשלוח מצביע של מערך? תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הפקודה זה משהו שקשור לDIR בטוח, לא ?? ואני צריך להוציא את הפלט לקובץ TXT וזה עושים ככה C:\ F... > GG.TXT נכון ? (F... סתם דוגמא) עריכה: אני מחפש עכשיו את מה שרשום בכותרת . תודה {מציאת כל הקבצים ללא סיומת בדיסק קשיח , אבל שלא יופיעו תיקיות}
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מערכת שתקל על התקנה של ווינודוס דרך הרשת. אני עושה את זה בשביל אירגון מאוד קטן ועני לכן החלטתי לבצע את ההתקנות דרך SMB (על שרת SAMBA ). השתמשתי ב net boot disk ליצור דיסקט הפעלה עם סקריפט שעושה mount ל smb share שבה קבצי ההתקנה נמצאים ככונן X ומריץ את menu.bat שאמור להציג תפריט, לקלוט ערך מהמשתמש ולהריץ את תוכנית ההתקנה עם הפרמטרים המתאמים. יש לי 0 נסיון בכתיבת קבצי batch , אז אני מהבוקר כבר מנסה לבנות את הסקריפט האומלל הזה! עד כמה שהבנתי הדרך היחידה לקבל קלט מהמשתמש זה בעזרת תוכנה בשם choice.exe, לא מצאתי אותה בXP אז כתבתי אחת משלי. הבעיה היא בכמה משפטי IF שבודקים את ERRORLEVEL ש choice מחזירה ומשתמשים ב goto בשביל לקפוץ לקטע המתאים, וזה משום מה לא ע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-