עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בזמן האחרון (וחשוב להגיד את זה-כי כבר כמה חודשים שאני עובד עם שני הקומפיילרים הבאים ורק לאחרונה הבעיה התחילה), אני שם לב שכשאני עובד עם הקומפיילר ++borland C או Turbo Asembler Editor של M.O.S.T (קומפיילר לשפת לאסמבלר), מתחילה לי תופעה מוזרה: תוך כדי עבודה, לחצנים מתחילים להגיב בצורה שונה מזו שהם יועדו לה. דוגמאות: חלק מתנהגים כאילו מקש שיפט לחוץ, שני מקשי המחיקה (DEL ו-BackSpace) לא מגיבים, אם אני זז עם החיצים זה כאילו השיפט לחוץ-אבל לא כמו שבד"כ (לא יודע איך לתאר את זה יותר טוב...), חלק מהמקשים עובדים כאילו Caps Lock לחוץ (והוא לא) וכו'. בקיצור-המקלדת משתגעת. מה שעוד יותר מוזר, זה שאם אני עובר לווינדוס (ע"י סגירת הקומפיילר או ע"י Alt+Tab), התופעה מופיעה גם בדסקטופ-אם א…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Matrix-Hacker,

אהלן :--) לפני כמה זמן ראיתי אתר אחד שיש בו מין איש שאפשר לרשום לו הודעה והוא עונה לך כלומר לשוחח איתו אתם בטוח מכירים כאלה דברים משהו בסגנון הזה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112444&sid=10 איך קוראים לדברים האלה ? איך יוצרים אותם ? כלומר איזה שפות תיכנות צריך לדעת ? איך קוראים לכל הנושא הזה בכלל ? עוד דוגמא - אם שיחקתם במשחק המצויין ( ! ) Deus Ex לקראת הסוף אפשר להגיד יש שניים כאלה : Daedalus ו Icarus אני יודע שזה משחק אבל האם הדברים האלה דומים למשל למה שיש בכתבה בנענע ? * מצטער אם השאלות שלי מטומטמות פשוט אני לא יודע איך לגשת לנושא ...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by guyl3,

היי , אני עובד בתחום ההיטק ומעוניין לעשות הסבה מקצועית ; מתעתד ללמוד את אחת מהשפות הרשומות מעלה ,חייב לציין שאין לי נסיון בתחום התכנות/לא מבין עדיין מושגים (אולי קצת) ,רציתי לדעת בפשוטות מה ההבדלים בין שפות התכנות הללו עד כה הבנתי שתכנות בשפת NET. מיועדת יותר למשתמשי מערכות WIN (ויצירת GUI) ובשפת JAVA ניתן להישתמש כמעט בכל מערכות ההפעלה אך עובדת בעיקר ברקע ?! בנוסף אודה לכם אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ועל הניסיון החויות שלכם בתכנות ....

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by PhoenixBoy,

בטורבו פסקל יש שתי סוג סמנים... אחד שהוא כזה משבצת צהובה מהבהבת והשני זה מלבן כזה קטן מתחת לאות.. עכשיו אצלי זה עבר להיות המשבצת הזאת.. איך אני מחזיר?

6. אני רוצה לבנות סקריפט שבודק כמה קישורים יש וכמה אותיות באנגלית יש וכמה מספרים יש בהודעה שמתמש כתב הגדרתי משתנים שמכילים אותיות מספרים וקישור. לפי מה שהבנתי "preg_match_all" יכול לבדוק את זה עם הטקסטבוקס מכילה את כל המשתנים האלה, עכשיו איך אני יכול לספור את הכמות פעמים שזה מופיע? function checkrespone($fronRespon) { if(preg_match_all($http) } כותב בPHP אני מניח שאפשר איך שהוא להשתמש בcount אני גם רוצה להשתמש אחרי זה בספירה שהבcount עשה מקווה שהייתי מובן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי אתר ב PHP והוא עבד בסדר עד שלפני כמה ימים הוא התחיל לעשות קצת בעיות עם המסד נתונים ועכשיו הוא גם רושם מלא שגיאות. למישהו יש רעיון מה גרם לזה... הנה קישור: לחץ כאן

8. Started by orelzion,

שלום אני מנסה לכתוב קוד בVB בשביל אקסל, אני לא מכיר VB אני יודע רק C#. מה שאני צריך זה בעצם משהו כמו SWITCH שהבנתי שכותבים select case אני מתליח לעשות את זה, הענין הוא שאני רוצה לבחור כל CHAR מהCELL בפני עצמו. אני אתן דוגמא בC# for(int i=0;i<20;i++) { foreach(char c in cells(i,"A").text) { switch(c) { case bla bla bla bla } } } איך אני אמור לעשות את זה בVB? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by LOTE,

http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp עשיתי את אותו הקוד, אבל עם תמונה שונה. CSS: div.background { width:500px; height:250px; background:url(download.jpg) repeat; border:2px solid black; } div.transbox { width:400px; height:180px; margin:30px 50px; background-color:#ffffff; border:1px solid black; opacity:0.6; filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */ } div.transbox p { margin:30px 40px; font-weight:bold; color:#000000; } HTML: <div class="background"><div class="transbox"> <p>BLA </p> </div> </div> תוצאה: 1. ניסיתי בעזרת text-align:center להעביר את התי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by guy81,

אשמח אם תוכלו לעזטר לי בשאלה 9 בעמוד 5 כאן: (מקווה שמתאים לכאן ולאתר בכלל...) http://www.shlomiru.com/courses8/course22/algorithms.pdf נבצע את אלגוריתם קרוסקל למציאת עץ פורש מינימלי כאשר נמיין את הצלעות כך: קדום נשים את הצלעות השכנות ל-u ואח"כ את שאר הצלעות ונמיין את כל זה בעזרת מיון יציב. נריץ קרוסקל ומה שנקבל זה מה שצריך.. יש פתרון אך אשמח לדעת אם גם שלי נכון(אני טועה בדר"כ בזה..)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yosefor,

צהריים טובים. ממש לא מזמן הצלחתי להריץ תוכנית ב GTK+, ולכן גם התחלתי ללמוד להשתמש בספרייה זו. מהר מאוד גיליתי דבר מעניין: תמיכה בעברית יש בטקסט, אבל רק בטקסט שהמשתמש הכניס (מקום בו המשתמש מכניס נתונים). אם אני מעוניין להכניס טקסט בעברית (בלי לאפשר למשתמש לשנות אותו), אני לא יכול. גם את כותרת החלונות ואת כותרות התפריטים אני לא יכול לכתוב בעברית. אני אשמח מאוד לעזרה בהוספת תמיכה בעברית. אני מנחש שלא קשה במיוחד להכניס תמיכה לתווי יוניקוד ב GTK+... למשל לשנות את התוכנית הבאה מ: #include <gtk/gtk.h> int main(int argc, char *argv[]) { GtkWidget *window; GtkWidget *vbox; GtkWidget *menubar; GtkWidget *filemenu; GtkWidget *file; GtkWidget *quit; gtk_init(&…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לעשות תפריט נפתח (שאתה עובר עליו יפתח לך תפריט) שהעיצוב שלו יהיה ממש דומה לזה שיש באתר www.logmein.com שעוברים שם על Company, Products וכל אלה נפתח תפריט ממש אהבתי את העיצוב שלו, מצאתי פעם תפריטים נפתחים אבל לא באותו סגנון בדיוק ולא אהבתי אותם, אם מישהו יכול להביא לי משהו דומה לזה אני ממש אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by crowbar87,

שלום לכולם כתבתי תוכנה פשוטה, היא עוברת קומפילציה אבל כשאני מנסה להריץ אותה אני מקבל שגיאה "linker error undefiened symbol in _print module" הינה הקוד: תוכנה מקבלת תו ובודקת אם הוא סיפרה, אות תנועה, עיצור או רווח על ידי השוואה של הערך של התו בטבלאת ASCII חישפתי בגוגל הסבר על ההודעת שגיאה הזאת ולא מצאתי תשובה. יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by li1,

האם זה נחשב לחיפוש בינארי BinaryS(A,x) i<--length[A] j<--|i/2| do if A[j]>x then j--<|j/2| else if A[j]<x then j-->|j+j/2| else return j until j<1 or j>i return 0 ה-| | הכוונה לערך השלם הקטן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by booo21,

שלום! הבעיה שלי היא ב- apdiv7 ה-div שמצד ימין לא ממלא לי את כול הרקע יש חלק דק בצד ימין שנשאר בלי רקע (ראה תמונה) http://www.upf.co.il/file/421460802.html אם אני מוסיפה 2px אז הוא מוריד אותו למטה(ראה תמונה) http://www.upf.co.il/file/117579264.html אני רוצה שהעמוד יראה טוב גם בתוכנה dreamweaver וגם בדפדפנים מה לעשות? שולחת גם את קובץ הקוד http://jsfiddle.net/6VwNU/ תודה גליה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by hezi60,

שלום אני מנסה לשלב מוסיקת רקע לאתר שלי הבנתי שיש אפשרות לעשות זאת ע"י שתילת הקוד <EMBED SRC="http://www.tab4u.com/1.mp3 הכל עובד בסדר , אלא , שאני מעוניין ב 2 דברים : 1.שיהייה נגן במקום כל שהוא בעמוד ,שמי שרוצה שהמוסיקה תפסיק לנגן, יוכל לעצור את הנגן 2.שהמוסיקה תמשיך לנגן באופן רציף גם בדיפדוף לעמודים האחרים , למעט עמודים מסויימים ששם למשל יש נגני וידאו ושם אני מעוניין שהמוסיקה לא תופעל כיצד עושים זאת???? תודה חזי

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. Started by eitan024,

יש באתרי שני אובייקטים שעובדים על javascript אחד מהם זה תפריט נפתח והשני זה תמונות מתחלפות. ברגע שאני "פותח" את התפריט הוא "מאחורי" התמונות המתחלפות איך אני יכול לסדר שהתפריט יהיה מלפנים ולא מאחור. תודה מראש, איתן כהן

18. בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nahum2,

טוב אז ככה אני עובד ב VB6 ו אני צריך. קוד\רכיב\מה שזה לא יהיה שיאפשר לי לחשב חודשים כמו 01.06.2006 + 3 חודשים = 01.9.2006 ושאם אני ב 31בחודש ובחודש הבא יש רק 30 יום הוא לא יציג לי 31 בחודש הבא (לא קיים) אלא את השלושים. אני בטוח שכזה דבר קיים פשוט לא מצליח למצוא..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by marking,

אני למדתי HTML, VB וזהו. כמה עוד יש?

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. איך אני לוחץ על כפתור או פונה לטקטס בוקס באתר מסויים בMicrosoft Web Browser?? למשל, אם אני רוצה ללחוץ בדף הראשי של גוגל על "תמונות" למעלה איך אני מגיע לפקודה שתחלץ על הכפתור הזה או למשל תתפקס על תיבת החיפוש? מקווה שהבנתם. תודה מראש! C#

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by freee,

שלום, אנחנו הכיתה שלי ניגשים השנה לבגרות של אלקטורניקה ויש לנו שפת c ו-c++ ללמוד ואני מחפש אתר או קובץ שיש בו תרגילים של השפות שצינתי כמו כן שבקובץ יהיו את הפתרונות ככה אני יכול לדעת מה אני לא צודק ומה כן. תודה לעזורים.[br]פורסם בתאריך: 30.03.2007 בשעה 10:11:10 עזרה???

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by TheSlider,

היי חברים. יש לי תרגיל להגשה לממש פונקציה בשפת C שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: void eraseDuplicates(char* str, char c); הפונקציה מקבלת מצביע למחרוזת ותו c. אם התו c מופיע במחרוזת כמה פעמים ברצף , הפונקציה מוחקת את כל המופעים הרצופים הכפולים ומשאירה מופע בודד של התו c . לדוג' : מחיקת a מהמחרוזת abcaaabcaabad תחזיר את המחרוזת abcabcabad בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת. איך בדיוק מי שכתב את התרגיל, מצפה שאני אעשה את זה בלי להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת?! בנוסף אם למישהו יש רעיון/דרך לממש את הפונקציה הזו אני אודה לו מאוד!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי רשימה של "הגדרות" שבנויות בצורה הבאה: key:'property' key:'property' key:'property' key:'property' key:'property' ... אני מחפש להפריד את ההגדרות עם key מסויים (יש לי ברשימה כמה עם אותו key וה property משתנה בינהם) ולהכניס את ה property שלהם לתוך מערך סטרינג. ניסיתי להשתמש בביטוי רגולרי, אבל אני ממש בור בקטע הזה ולא הולך לי. לא עולה לי בראש דרך פשוטה לבצע זאת, אז אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by נעמה.,

אני צריכה ליצור תכנית שמבטאת תור במשך שעה. כל דקה יכולים להכנס אנשים לתור(אין הגבלה למספר האנשים.) ישנן 5 עמדות המטפלות ב4 עניינים שונים, (כל עניין לוקח דקה, שתיים , שלוש או ארבע לפי חשיבותו.) רק כאשר מתפנה עמדה, יכול לגשת אליה האדם הבא. איך אני רושמת את האלגוריתם שיבדיל בין העמדות וישמור על הזמן????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.