עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם לחלק מהאתרים יש מוזיקת רקע. האם יש דרך להוריד למחשבי את המוזיקה הזו? בתודה, יהודה

2. כרגע כשאני בונה מודול אני צריך לקרוא לשגרה ככה pkgname::subname אמרו לי שיש דרך שהיא יותר OOR(OBJECT ORIENTED ? כיצד אני מיישם אותה בדיוק

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by nondos,

שלום, אני חדש ב- html ומנסה לעשות משהו קטן יצרתי את הקוד הבא <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- body { background-image: url(images/pattern.jpg); } #mainFrame { background-color: #FFFFFF; height: 500px; width: 900px; border-top-style: solid; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; border-left-style: solid; } --> …

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. של מיקרוסופט

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. היכן אני יכול ללמוד את זה? אני יצרתי קבצי DLL ב C++ וכעת אני רוצה לעשות להם GUI (פשטני ביותר) רק כדי להריץ את המחלקות שמה איך אני עושה את זה? (כמו JNI כזה, רק ל C#)

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם! אני מעונין לתפוס את האירוע של סגירת האפליקציה, ניסיתי להשתמש בפונקציה onbeforeunload, הבעיה היא שהפונקציה נקלטת גם כאשר מתרחשת לחיצה על כפתור במסך, אני צריך רק את הלחיצה על ה-X או ל"דף קודם" וכד'.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by Avi.Sprngr,

שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?

8. שלום לכולם, יש ברשותי קובץ EXE שמשמש לצורך הדגמה מסויימת, ולוקח תמונות מתוך תיקייה מסודרת, על גבי המחשב שלי. האם וכיצד ניתן להעלות את הקובץ EXE והתיקייה לדף האינטרנט שלי כך שקובץ הEXE ירוץ "ONLINE" מבלי שיצתרכו להוריד אותו, ואת התיקייה ורק אז להפעיל את קובץ הEXE לשם ביצוע עבודתו? *הקוד שבו בנוי קובץ הEXE הוא בשפת ++C, ומה שהקובץ עושה למעשה זה לבנות דברים ויזואליים תוך כדי שימוש בתמונות מסויימות המסודרים כולן יחד בתיקיה אחת. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כלומר, אם יש לי מספר אני רוצה לדעת אם הוא חיובי או שלילי אך בעזרת פעולות מתמטיות בלבד ללא שאילתה. תודה לעונים.

• 18 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. שלום, מישהו יודע כיצד ניתן להגדיר file type בעזרת סי-שארפ? אני רק יודע שסיומות הקבצים והתוכנות בהן הן נפתחות מצויות ברג'יסטרי ב-HKEY_CLASSES_ROOT... תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  11. בס"ד שלום רב, אני מחפש להבין אם יש בשוק תכנות המאפשרות תכנות של בקר ארדואינו בצורה קלה וידידותית , מבלי להתעסק עם שפת תכנות, אלא באמצעות גרירה של סמלים וצלמיות . אשמח לתגובות בנושא, האם ניתן לפתח כזה דבר? baruch.next@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי דף HTML שקיימת בו כתובת של מצלמת רשת זורמת בקצב של תמונת JPG כל שתי שניות. כרגע אני לוכד את התמונות לקובץ AVI עם תוכנת SCREEN RECORDER ואולם הבעיה היא שהתוכנה מסוגלת ללכוד רק מה שנראה על המסך. האם ניתן לשמור את התמונות ברגע שהן שמגיעות, על הדיסק, בלי קשר למה שמוצג על הצג? יש פקודה או סקריפט כלשהו שעושים זאת? אני מניח שאוכל אח"כ להפוך אותן לסרטון. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. אהלן אנשים, במידה ויש לי קובץ תוכנה שנכתבה בשפת C ושמורה בקובץ exe. האם יש אפשרות "להוציא" ממנה את הקוד כדי לראות אותו? במידה וכן, כיצד זה נעשה (Visual C++ 2005 במידה וזה משנה). Anatoli.

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

אני רוצה שמתי שמישהו נרשם אז הסיסמא שלו נכנסת למסד הנתונים מקודדת ככה שגם אני לא יוכל לדעת מהי. איך עושים את זה ב-asp?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי ידע סביר בעבודה ב-C# , אך מה שלמדתי עד היום התעסק רק באלגורתמים שפותחו כ-Console App. עכשיו אם למשל אני רוצה לבנות תוכנה קטנה , שתוצג בצורה גראפית וכאשר אני לוחץ על לחצן מסוים בה היא תפעיל אלגוריתם שבניתי בConsole App , כיצד ניתן לעשות זאת? אני מתכוון תוכנה ממש בסיסית שתשלב בין תצוגה גראפית ידידותית עם לחצנים לבין אלגורתמים שנכתבו כ-Console App. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מפתח אפליקצית web כאשר בשלב מסוים יכול הלקוח ללחוץ על לינק מסוים כדי לפתוח קובץ, באופן אוטומטי נפתח חלון שיש בו אפשרויות open, save ו cancel, השאלה שלי כיצד אני יכול להוריד את אפשרות השמירה מחלון זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. שלום רב ! הוספתי לחצן בגיליון אקסל, ואני רוצה לשנות את הכיתוב שעליו (וכן את הToolTip שלו), על סמך ערך שנמצא באחד מתאי הגיליון. זאת בעזרת מאקרו. ז"א: כאשר לוחצים על הלחצן, יתבצע מאקרו, ובין היתר ישנה את הכיתוב ע"ג הלחצן. האם יש שם ללחצן ? איפה אפשר למצוא שם זה ? (בכפתור ימני ניתן לשנות את העיצוב של הכיתוב, אבל אני רוצה לשנות בקוד מאקרו ולא ידנית) תודה, אסתר

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by יוספי,

ניתן להכניס שם חשבונית ואז הם אומרים לך כמה אתה צריך לשלם לחשמל,מים,ארנונה וכו איך זה עובד? הם סגרו הסכמים עם כל החברות הנ"ל שיתנו להם גישה? או שעשו את זה דרך טכנולוגיה שאני לא מצליח לחשוב עליה אשמח לכיוונים לצורך פרוייקט שאני מקדם תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by zuq,

שלום, לצורך עבודה קטנה לבית הספר אני צריך לכתוב תוכנה השולחת ביטים על גבי כבל RS232 הבנתי שאחת הדרכים היא ע"י פקודת outporb/inportb אך לא הבנתי כיצד עובדים איתה. אשמח לקבל עזרה כיצד לעשות זאת, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by DoctorBurp,

משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  21. שלום לכולם! האם למישהו יש איזשהו מאמר(עדיף בעברית) על פתיחת קבצים בצורה בינארית? או אם אין מאמר אז איך פותחים קבצים בצורה ביניארית? אשמח מאוד אם תענו,תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by AliceInChains,

אהלן וסהלן, אז אני צריך לבנות פרויקט ב webApplication בVS2008. יש לי רעיון של אתר לחברה שמייצרת מכוניות, רציתי להוסיף משהו יחודי לאתר, מעבר לשאילתות ולתכנות שלומדים בבי"ס. בעקרון מה שחשבתי עליו זה מן סיור וירטואלי ב"מפעל" - עוברים מעמדה לעמדה ורואים איך בונים את המכונית עם דברים אינטראקטיביים למשתמש. זה דורש סביבה גרפית מתקדמת בהרבה ממה שמוצע בVS. כמובן שאני אין לי שום נסיון ולא מכיר שירותים שיציעו לי אפשרות כזו, וגם שניתן לשלב אותם בתוך סביבת העבודה בבי"ס... יש לי כל הרצון ללמוד איך עושים דבר כזה ואני מבקש את עזרתכם....משהו יודע איפה למצוא מדריכים? איזה תוכנות להוריד?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לכל מי שצריך עזרה ב asp, html ו-javascript אוו שסתם רוצה לשאול שאלות שקשורות בבנית אתרים שיפנה אלי ואני יעזור לו ......... אני לא מורה אבל אני יוכל לעשור כמה שאני יכול

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום ! ברצוני לחלץ מספר ממחרוזת אך הדבר לא עולה בידי. להלן 4 אפנים בהם ניסיתי לבצע והשגיאות שהעליתי בחכתי: נסיון 1, דרך מצביע למערך: #include <cstdlib> #include <iostream> using std::cout; #include <string> using std::string; #include <cstring> int main() { char *myDrink = "Coffee 4 2"; int myD4 = myDrink[7]; cout << "\nmyD4 is: " << myD4; // i get 52 ! return 0; אני מקבל 52 במקום 4 ! נסיון 2, מערך מסוג char char yourDrink[10] = "Coffee 4 2"; int yourD4 = yourDrink[7]; cout << "\nyourD4 is: " << yourD4; // i get 52 ! גם במקרה זה אני מקבל 52 במקום 4. ניסיון מס. 3 עבודה עם משתנה מסוג string: strin…

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by frezi,

אני רוצה טופס הרשמה עם קומבו בוקס ובו *כל* הערים בישראל. יש בסיס נתונים לזה? משהו כמו מה שיש פה: http://www.cityindex.co.il/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים