תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי כולם אני ממש ממש חדש ורוצה ללמוד פיתוח לאנדרואיד ולזה דרוש קודם ידע ב JAVA , יש לי ידע ב C# שזה די דומה ל java אבל עדיין הסבה ל java היא לא קצרה במיוחד . קניתי את הספר the java tutorial אם מישהו מכיר http://opus.co.il/product_info.php?products_id=535וראיתי שהמערכות ההפעלה הנתמכות הן ישנות (xp ומטה) , הספר יצא לאור בשנת 2001 ומגיע בדיסק sdk ver 1.3 או 2 ואני יודע קיימת היום גירסה 7בקיצור להתחיל ללמוד מהספר או להחזירו ? מבחינת הלימוד בספר יכול להיות דרכי לימוד של צורות כתיבה ישנות שסתם יבלבלו אותי להמשך או שהשינוי משנת 2001 עד עכשיו בצורת הכתיבה של ה java לה השתנה מאוד (לא רק צורת כתיבה אלא גם קיצורים ושינויים ועזרים נוספים שלא היו אז)אז... כדאי להסתמך על הספר ? (אני מת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, דרושה עזרתכם בפענוח השגיאה הנ"ל. הקוד: RobotDB.h [LEFT]#ifndef ROBOTDB_H #define ROBOTDB_H # include <vector> # include "Robot.h" # include "Map.h" // A vector of robots typedef std::vector<Robot*> RobotVec; typedef std::vector<Robot*>::iterator RobotVec_it; typedef std::vector<Robot*>::const_iterator RobotVec_cit; class RobotDB { private: RobotVec robots; Map *map; public: RobotDB(){}; RobotDB(Map *new_map) : map(new_map){}; ~RobotDB(void); void DeleteRobot(const std::string& rName); void PlaceRobot(std::string name, int x, int y); void MoveRobot(std::string name, std::string direction); std::ve…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום רציתי לשאול שאלה בניתי אתר דרך מישהי שבנתה אותו בphp עכשיו אחרי שהאתר באוויר היא תופסת אותי בביצים על כל שינוי אות הוספת תמונה מלל מחלקה וכדומה אין לה זמן לשנות לי באותו רגע כל דבר לוקח ימים רציתי לדעת האם יש תוכה או דרך לנהל אתר גם למי שלא יודע לתכנת ושפות תכנות ואם כן מה העליות ? מה אני צריך ממי שבנה לי את האתר ? תודה אביב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני טוען תמונה לתוך BITMAP ועוד שאלה איך אפשר ליקרא פיקסלים מתוך התמונה ולהחניסם למשתנה INT בגודל של 16 סיביות
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפשת מישהו שיוכל לבנות צ'אטים (בסגנון תפוז). גם צ'אט רגיל וגם צ'אט מצלמות אשר יבוסס על IRC. לא הצלחתי למצא צ'אטים לקניה ברחבי האינטרנט. במידה ואתם מכירים אשמח ללינקים גם כן תודה מראש לעוזרים. יעל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי דף: <!DOCTYPE HTML> <?php require("auth.php"); require("../constants.php"); ?> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> </head> <body> <div style="border: 0px solid black; clear: both; background-color: black; color: white; width: 100%; padding: 2px;"> <?php require("top_menu.php"); ?> </div> <div style=" vertical-align:top; float: left; border: 0px solid black; width: 200px; padding: 0px;"> <?php require("menu.…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
זוהי פונקצית הוספת איבר לערימה: האם היא פועלת נכון? <כי משהו לא מסתדר לי בתכנית הראשית> template <class T>void Heap<T>::insert(T val) { data.Insert(val); //move up int parent=(data.Size()-1)/2,child=data.Size()-1; while (parent>0 && data[parent]<data[child]) { swap(parent,child); child=parent; parent/=2; } }
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בנושא של browser בניתי סקריפט שמבקש מהמשתמש להכניס מיקום של קבלת קובץ והייתי רוצה לעשות את הממשק פשוט יותר במקום שיתן לי את כל ה PATH הייתי מעוניין שיפתח לו browser קטן כזה ושם הוא יוכל לשותת ולהגיע לאיזור שבו הקובץ נמצא ולבחור את התיקיה / קובץ בה היא נמצאת רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתכוון לבנות תוכנה מסויימת שלא חשוב כרגע מהי ב c++ בכל אופן, המטרה היא כזאת ואני אתן דוגמא: אני רוצה לשלוף מידע מדף אינטרנט אבל רק חלקים, כלומר לעשות באיזה שהיא צורה סלקציה לדוגמא, התוכנה תקלוט string של מילה באנגלית, תריץ חיפוש באתר של בבילון ותקח את הפירוש שבבילון הביא הבעיה שאין לי כיוון לנסות לעשות זאת עם ביטוים רגיולרים תיהיה קצת בעיה, כלומר בעיה בעיה מומלץ שזה יהיה ב c++ בקשר לשימוש בסוקטים וכו'.. אין לי בעיה איתם ולאא שלא יהיה עם mfc אני משתמש בסיפריות אחרות
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני שבועיים בערך ביקשתי פה עזרה בליצור תפריט שיופעל אוטומטית עם הכנסת דיסק. ??? אמרו שהדרך הכי טובה טובה לעשות את זה תהיה ב - visual basic אז באמת התחלתי לעשות את זה והכל באמת טוב... ;D אבל אני רוצה שלכל פריט בתפריט יהיה קישור לקובץ (מסמך או מצגת) וברגע שלוחצים על הפריט הוא פותח אותו. עכשיו את התפריט עשיתי בלי בעיות אבל אין לי מושג איך אניח מקשר כל פריט לקובץ המתאים ??? ??? ??? אם תוכלו לעזור אודה לכם מאוד... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד כרגע c++ (מהספר של Bjarne Stroustrup) ויש לי שאלה בקשר למחרוזות: האם כדאי לעבוד עם מחלקת string שב STL או להשתמש במחרוזות בסגנון c, עם char* ופונקצויות מ string.h ? אני מתכוון מבחינת סגנון שנחשב לנכון וטוב יותר ב c++, ביצועים, נוחות וכו'. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כמה תרגילים שאני לא מבין בבקשה תעזר ו לי איך כתובים תוכנית שמדפיסה תהודעה הבאה: first sec T ומה יהיה הפלט פה: main() } int index, square; for(index = 1 ; index < 13 ; index = index +1)} square = index * index printf('%5d%5d\n", index, square);
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה עם כמה בדיקות. אני אומנם יודע איך לעשות את הבדיקות אבל הדרך שלי תיהיה מסורבלת (לולאות וכו') הבדיקות הן: - בדיקה שבסטרינג אין מספרים וסימנים - בדיקת תקינות אימייל (שמעתי על משהו עם רגולר אקספרשן אלב אין לי מושג..) - סטרינג מכיל רק מספרים תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בניתי כבר תוכנית שעושה את זה, אבל משום מה זה עושה לי כמה בעיות לא מובנות לאחר מס' קבצים שאני שולח אז הוא נתקע ויש בעיה . בכל אופן , אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מקום שאפשר לקרוא על זה או להדריך או כל דבר אחר שקשור יעזור. ;D
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך לפתוח 2 socket שאני יוכל לדבר במקביל בשתיהם.. יש למישהו פיתרון??.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בתחום ואין לי שום ידע מקדים. ביקשו מאינו לכתוב תכנית שמקבלת מספר שלם כלשהו ומקבלת גם ספרה בין 1-9 ואז התכנית צריכה להוציא את הספרה מהמספר. לדוגמה אם הכנסתי את המספר 648 ואת הספרה 4 אז התכנית צריכה להדפיס 68. התוכנית צריכה להשתמש רק בלולאות while,for, do. זה אחד הניסיונות שלי הוא נכנס ללולאה אינסופית ולא ממש ברור לי למה. הצלחתי להגיע למצב שזה מדפיס לי את הספרות אבל אם במספר שהמשתמש מכניס יש אפס אז זה עשה לי בלאגן וגם זה הדפיס את הספרות הפוך. אשמח לעזרה...תודה מראש וחג שמח. while (num1 > 0) { while ((num1 % 10) == digit) { num1 = (num1 / 10); } while ((num1 % 10) != digit) printf(…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא מבקש כאן דרך פתרון רק דרך מחשבה/רמז. המשימה: "כתוב פונקציה רקורסיבית אשר מקבלת פרמטר n, ומציגה למסך את משולש פסקל, עד השורה ה-n שלו." עכשיו אם היה לי אפשרות להכניס עוד 2 משתנים לפונקציה (שורה וטור) הפתרוון היה קל, אך עם פרמטר אחד אני לא מצליח לחשוב על דרך (חוץ מלהכפיל ב2, אך אני לא מצליח ליישם את זה).
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
struct soldierr { char kind[6]; }; typedef struct soldierr Soldier; int playGame(Soldier board[][], char turn); בMAIN playGame(&game,starter); כל הרעיון הוא לשלוח את המערך ולא שהפונקציה תיצור עותק שלו. כמובן שניסיתי ללא ה&. אולי אני צריך לשות ככה int playGame(Soldier* board, char turn);
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אתר שכל מי שנמצא בתוך הרשת יוכל לגלוש אליו, הכוונה שלי היא לעשות אתר בבית, שאבא שלי וכל מי שמחובר לראוטר יוכל לגלוש אליו איך אני עושה את זה ? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, נגיד שיש לי בעמוד 3 שדות טקסט שעליהם מופעלים 3 VALIDATORS. שמוודאים שהם לא רקים. ו יש לחצן ראשון אשר מוסיף את התוכן של השדות לבסיס נתונים. בנוסף בדף הזה יש לחצן שני שצריך להעביר אותי לדף אחר כלומר RESPONSE.REDIRECT . הבעיה שנניח שהגעתי לדף הזה סתם ולא בא לי למלא את השדות האלה ואני רוצה להישתמש בלחצן שמעביר אותי לדף אחר אך VALIDATORS לא יאפשרו לי לבצע POSTBACK כי השדות עדיין רקים... יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למדתי לפני כמה ימים מצביעים ויש משהו שאני מנסה לעשות וזה לא בדיוק עובד.. אני מנסה לשלוח מצביע של מערך לפונקציה אבל זה עושה לי שגיעה וכו'.. איך אני יכול לשלוח מצביע של מערך? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
MYSQL לא מסתדר עם עברית? הוא מחזיר לי סימני שאלה במקום מה שכתוב לי בטבלה... איך אני גורם לו להחזיר לי את מה שכתוב בעברית כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בשאלה המצורפת(יש שם הערה שלי באדום..) תודה http://www.fastup.co.il/images/18514721.jpg
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קודם כל התרגיל מצורף בקובץ. כרגע אני מתמקד ב-2 הקלאסים הראשיים: Team ו-Game. לגבי vector of Games played by the team אני לא ממש מבין אם רוצים ממני מערך של משחקים לכל קבוצה או שאולי מתכוונים למערך של כל המשחקים של כל הקבוצות שנראה לי יותר הגיוני. int GameCount(Team t2) - במתודה הזו הייתי שמח לעזרה כי לא ממש הולך לי, מה שיש לי עד עכשיו זה זה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Collections; using System.IO; namespace test { public class IncorrectTeamID : ApplicationException { public IncorrectTeamID(string message) : base(message) { } } public class Game { int HostTeamID; …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה היא הפונקציה לערך מוחלט בC? חיפשי בנעוץ ולא מצאתי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-