תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי פרוייקט ב-winform ובנוסף לגוי הראשי פתחתי עוד אחד (באותו הפרוייקט כמובן), הבעיה היא שאני לא רואה את הקונטרולים מהמסך של הגוי הראשי, איך אני מיחצן אותו ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד c . הבנתי שאני צריך איזה תוכנה או משהו לכתוב שם ואיזה קומפיילר (ייתכן ואני מדבר שטויות ). אשמח לדעת מה בדיוק אני צריך בשביל להתחיל לתכנת ומאיפה אני יכול להוריד את זה. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לפתוח אתר מכירות דיי פשוט, יש צורך בסל קניות, חשבתי על ללכת לכיוון Wordpress, איך מתחילים ? ומה העלויות ? מצאתי כבר כמה ערכות נושא שיתאימו בדיוק. אשמח לעזרה וכיוון
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בפרויקט שלי LABEL אשר את רושם את הטקסט בה דרך ה-CAPTION... השאלה שלי היא כיצד אני יכול לסדר/להפוך כך שהטקסט שאני כותב בעברית יופיע בהפעלת/הרצת התוכנית מימין לשמאל ?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
צרפתי קובץ עם 2 שאלות ,אשמח לבדיקה אם זה תקין . מחר יש לי מבחן בבוקר ועזרתכם תועיל לי הרבה. מודה מראש http://www.f2h.co.il/8792780130170
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי שליחת מטריצה דו מימדית לפונקציה כמערך חד מימדי בשפת C (צאו מנקודת הנחה שהטיפוס book מוגדר ב typedef) האם זה בסדר לשלוח ככה במיין: func(*mat); ושבפונקציה תהיה הגדרה כזו: func(book* array) אם מישהו יכול לתת לי תשובה וודאית זה יהיה מעולה כי זה חשוב לי מאוד. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למישהו שמבין asp כדי לפתוח אתר איכסון התגמול הוא להיות מנהל משני של האתר או לקבל מהחברה 50 מגה איכסון לקבצים הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקחת 2 מערכים עם גודל 20 כל האיברים הם בין 0-10 אני אמור למצוא את רצף הערכים הזהה המקסימלי הקיים בשניהם... (הערכים למערך נכנסים רנדומלית.. עם RND ) אני מנסה לעשות את התרגיל הזה כבר כמה זמן והוא פשוט מציק לי...לא עולה לי הדרך.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצורף בזאת קובץ המכיל פרויקט ב-VB אשר מדגים לכם את מה שאני רוצה מהחיים שלכם שזה בעיקר: שתראו בעזרת איזה טיפוס נתונים בניתי פוליגון ואיך הדברים עובדים אצלי כדי שתוכלו לעזור לי עם בקשתי. קודם כל תריצו את התוכנית, תלחצו על הכפתור NEW POLY וכפתורי השליטה בפוליגון הם: החיצים בשביל להזיזו ממקום למקום, 1-להגדיל, 2-להקטין, 3-לסובב לצד אחד, 4-לסובב לצד שני. שימו לב שיש בדיקת גבולות לפוליגון שלא יצא מהטופס. עכשיו הסיבה שאני מזיין לכם את השכל עם זה היא כי אני רוצה לבנות פונקציה מסוימת ואין לי מושג איך. טענת כניסה: מקבלת שני פוליגונים ובודקת אם אחד יצא מהשני (הכוונה שפוליגון אחד תקוע בשני והפונקציה בודקת אם חלק מסוים שלו יצא) טענת יציאה: אם לא יצא מחזיר 0 אם יצאו בודק מאיזה כיוון (צי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, לאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמה ומתחבר לאתר, זה מוביל אותי לדף מסוים (אי אפשר לראות את הדף הזה אם לא מתחברים). וזה מראה לי אותו, זה אומר שהסשן עובד. אבל אם אני לוחץ F5 (רענן). זה מרענן את הדף ושוב צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. משהו יודע מה הבעיה? זה הקוד של הדף main.asp <html> <head> <title> אתר מלחמת לבנון השניה </title> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl" link="darkblue" alink="darkblue" vlink="darkblue"> <% if (session("login_u") <> "true") then %> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> כינוי <input type="text" name="nickname" size="15"> סיסמא <input type…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ובחינם כמובן 8) ועוד איפה אני יכול ללמוד המרות בין בסיסים מדצימלי להקסדצימלי וכו'?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום חברים, שמי אלמוג. אני מתנדב בעמותת צער בעלי חיים רחובות והסביבה. אנחנו מנסים להשיק מיזם חדש של כרטיסי חבר, כך שתרומה חודשית בהוראת קבע/תשלומים באשראי תזכה את התורם בכרטיס חבר כרטיס החבר יזכה את בעליו בהנחות קבועות בבתי עסק ובהנחות משתנות בירידים של העמותה ובאופן כללי בכל הטבה שנצליח להשיג. באופן כללי, הכל כבר עומד וממתין, ממתין למסד נתונים שיוכל לאפשר לנו לעקוב אחר התורמים, אמצעי התשלום תוקף וסוג החברות וכד'. יש לי ידע בסיסי + באקסס, לכן לקחתי על עצמי את פרויקט יצירת המסד, לצערי אני לא מספיק בקיא כדי ליצור את כל מה שהתכוונתי ליצור. המטרה בסופו של יום, היא ליצור מסד שיכיל טפסים להזנת חבר חדש + עדכון חבר ישן שתורם שנה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי לתכנת בשפת c, ואני צריך מדריך או ספר שאיתם אני יוכל ללמוד לעומק c. אשמח לקבל כמה מדריכים/ספרים. בתודה מראש, yosda-boy
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי תכנית ב JAVA שרושמת משתמש לתוך מסד נתונים. אני משתמש במסד נתונים מסוג ACCESS. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם השם משתמש קיים במסד נתונים בכל צורה אפשרית לדוגמא, יש לי משתמש שקוראים לו user (שקיים כבר במסד) ועוד מישהו רוצה להירשם בתור UseR או User או בכל וראציה כזו או אחרת, יקבל הודעה מתאימה שהשם משתמש כבר תפוס. איך אני מבצע את הבדיקה הזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בונה לי כרגע אתר ב front page 2003 של xp. אני שמתי באתר "טופס משוב". כאילו, רשמתי שם למלאות שם, טלפון, הערות ואז עשיתי כפתור "שלח". עכשיו איך אני מגדיר script לכפתור ה"שלח" שהוא ישלח לי את המשוב של כל הפרטים למייל שלי?, או משהו כזה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע בשרות הצבאי שלי (משתחרר עוד קצת פחות משנתיים), ורציתי להתחיל ללמוד לעצב אתרים, ולהמשיך להתמקצע בתחום. אני רוב הזמן בבסיס, וחשבתי לקרוא ספרים שיעזרו, ובעזרת המחשב הנייד שלי להתמקצע בתוכנות שבעזרתן בונים אתרים: Flash, photoshop illustrator... יש לי רקע בפוטושופ, בפלאש פחות...ואין לי ממש מושג מה זה illustrator. רציתי לשמוע קצת דעות על התחום, קצת המלצות לספרים שיכולים לעזור ללמוד פלאש, פוטושופ, אילוסטאטור ואיך לעצב אתרים באמצעותן (אין בעיה עם אנגלית), והצעות- איך להתקדם? חשבתי שבזמן השרות הצבאי שלי אני אלמד את הדברים האלה, ולאחר מכן אחרי השרות, אקח קורס לעיצוב אתרים. http://www.universities-colleges.org.il/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי משחק עם 2 שחקנים בצבע אדום וכחול... אני צריכה לקלוט אותם נתונים משניהם... האם יש דרך לעשות זאת ללא שכפול קוד? בנוסף בכותרת צריך להיות רשום צבע השחקן... int numOfSoliders, numOfDragons; System.out.println("*********** GAME OF Thorne BOARD X * X **************"); System.out.println("Enter the size of board: "); int size = s.nextInt(); gameOfThrone board = new gameOfThrone(size); // System.out.println( + "PLAYER CHARACTER CREATION ********"); // There are 2 players (RED and BLUE) for (int k= 0; k <players ; k++) { System.out.println("Enter the number of soliders:"); numOfSoliders = s.nextInt(); for (int i = 0; i < numOfS…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום השנה אני לומד גרפיקה בשפת סי כמקצוע מורחב של 5 יחידות לימוד. בסוף יב (שנה הבאה) אני מגיש פרוייקט תלת מימדי אבל השנה המורה ביקש לעשות פרוייקט דו מימדי כסיכום של הידע שלנו. יש למישהוא רעיונות לאיזה מחשק לא קשה שהיה קיים אז בשנות ה 80-90 בדוס החביב שלנו? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפענח את הצפנה הזאת וזה לא הולך. המקור הוא:aroK2maA אחרי ההצפנה:opSu8jEcKm7f+EPIERrjQbzlRko= משום מה הוא כותב את זה הפוך. מתחיל ב-o מסתיים ב-=. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד אני ממיין מחרוזות עם באבלסורט לדוגמא איך אני ממיין אותם לפי האלף בית? (כמו שהשמות ממויינים בספר טלפונים)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקלוט מספר אקראי לתוך משתנה אינטג'ר, נניח i. מישהו יכול להסביר לי את ה-Syntax? תודה!
-
- 6 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
יש לי תמונה גדולה, ואני רוצה שחלקים מסוימים מתוכה יהיו לינקים, כל לינק לדף אחר. כיצד אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, התחלתי ללמוד את השפה לפני שבועיים. המטרה של התוכנה למצוא את המחלקים הראשוניים של מספר, אבל ללא חזרות. נגיד של 50 הם 2 ו 5 (לא 2, 5 ו 5). הצלחתי לכתוב את התוכנה ככה שתציג את כל המספרים, אבל אין לי מושג איך לסנן מספרים חוזרים ; [/font][font=arial]#include <stdio.h>[/font] [font=arial]void factor_rec(int n)[/font] [font=arial]{[/font] [font=arial] int i;[/font] [font=arial] for (i=2; i <= n; i++)[/font] [font=arial] { [/font] [font=arial] if (n%i==0)[/font] [font=arial] {[/font] [font=arial] printf("%d ", i);[/font] [font=arial] factor_rec(n/i);[/font] [font=arial] return;[/font] [font=arial] }[/font] [font=arial] }[/font] […
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-