עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by owen10,

שלום רב, מחפש דרך ללמוד את התוכנה הזאת עצאית, יש המלצות? ואיפה אני יכול להוריד את תוכנת PRIORTY אולי דמו תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

איך אפשר לעשות את זה? למי שלא הבין - להזיז את מקום הסמן שמופיע ב"DOS" ממקום למקום...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. כמו שרואים בתמונה למטה.. לא ניתן לעשום String אחד של שורה אחר שורה וזה ממש מעצבן.. יש דרך לפתור זאת כך שיציג כפלט את הכל, שורה אחר שורה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by Eliran Nachmani,

קראתי על זה בכל מיני מקומות ואולי בגלל שהחומר העברי לוקה בחסר קשה לי להבין מאנגלית מה המשמעות של זה. אני יודע משפת C, שכאשר מגדירים באופן מקומי משתנה שהוא מצביע כלשהו, או מבנה - אז כשמהדרים את התוכנית מתקבלת האזהרה: [function returns address of local variable [enabled by default שבמילים אחרות - אתה מחזיר מהפונקציה משתנה שהוגדר באופן מקומי(נוצר על המחסנית) , כלומר כעת יש "זבל" במקום שהחזרת. שכמובן הדרך הנכונה היא להקצות מקום על הערימה ולהחזיר את המצביע לשם. ב-c++ העקרון דומה, אך הופתעתי לגלות כי בתוכנית הבאה: [COLOR=#00008B][FONT=Consolas]class [/FONT][/COLOR][COLOR=#2B91AF][FONT=Consolas]MyClass[/FONT][/COLOR][COLOR=#393318][FONT=Consolas][COLOR=#000000]{[/COLOR][/FONT][…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lidro,

אני תלמיד כיתה יב' ואנחנו עושים את הפרוייקט של הרובוט בשפת VHDL אתמול נתקלתי בבעיה שישבתי עליה כל היום ולא הצלחתי לפתור אותה עשיתי State machine בתוכנית שלי ומשום מה, בלי שום סיבה STATE עובר למצב when Others כשאין מקום בתוכנה בכלל שהוא מופנה לשם. עברתי על התוכנה כל היום ואני בטוח ב99.9999 אחוז שאין איתה בעיה. בנוסף, המורה שלי סיפר לי שהוא מתישהו גם כן נתקל בבעיה כזאת שאין לו בעיה איך להתמודד איתה אז הוא פשוט כתב הכל בצורה אחרת. יש למישהו מושג באיזה מקרים STATE עובר ל when OTHERS ? תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. מכיל נתונים ? יש אפשרות "לדחוף" את כל הפלט בקובץ בגודל הקלט שאני צריך להכניס ? או שצריך להעתיק לקובץ חדש ולהוסיף את הקלט במקום המתאים ?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by mcalfi,

אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט ובכל אתר תכנות אפשרי הגעתי למסכנה שהאנגלית שלי בטוח פספסה משהו. הדרך היחידה שמצאתי לבעיה היא בC++ ולכן היא לא רלוונטית וכל מי שניסה לשאול איך עושים זאת בC# קיבל סירוב קליל. אבל שוב יכול להיות שפספסתי משהו. אז הנה קוד שבניתי הרגע בשבל הדוגמה ואני ממש מקווה שיש דרך שנותנת לי לבחור אם להסכים או לא להתקשרות של הלקוח איתי (צד השרת) לפני שהסכמתי לו. נגיד ויש לי רשימת IP בDB שאני מעוניין לסרב להתקשר אליהם ולכן אני לא רוצה לפתוח סתם חיבור ואחרי 2 שניות לסגור אותו. האם יש איזה שהיא דרך לדעת את הIP של הלקוח לפני שאני מסכים לחיבור שלו ורק אז להסכים או לא? אם כן איך? Socket listener = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolTy…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by Noririco,

אני מתכנת C , עכשיו נניח ואני בונה איזה פונקציה כsource ואז פותח source חדש. האם אני חייב לעשות comment על כל הsource הקודם כדי לקמפל את השני ?? ניסיתי להעביר את הקובץ לResources אבל הוא עדיין מקמפל אותו...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yoahe,

יש לי טופס ואני רוצה לשחק לו בזום בגלל שיש לי תמונה גדולה מדי ואני לא רוצה להקטין אותה, אני פשוט רוצה לעשות לו זום חיצוני וככה אני יראה אותו קטן יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. היי, אין לי ושג בתיכנות אבל יש לי בעיה שנראה לי שתוכלו לעזור לי. יש הגדרות מסויימות במחשב שאני מעוניין למצוא תוכנה ש"תלמד" פעם אחת איך אני משנה את ההגדרות ואז בלחיצת כפתור אחת היא תשנה לבד את ההגדרות ושאני לא יהיה צריך כל פעם לשנות את ההגדרות מחדש. למה אני מתכוון: אני רוצה שבלחיצת כפתור אחת תשתנה לי הרזולוציה של המחשב ושהצג הראשי יהפוך לצג משני. חשבתי שבטוח שיש איזה תוכנה שיכולה לראות פעם אחת איך אני עושה את זה ואז לעשות את זה לבד כשידרש. בתוכנה JDOWNLOADER למשל יש כפתור שלוחצים עליו ואז עושים את כל הפעולות הנידרשות לניתוק הראוטר מהרשת והחזרתו לפעילות. בסיום ההקלטה, התוכנה יודעת לבד לעשות את כל מה שהראינו לה שעושים. יש דרך לעשות את מה שאני מבקש?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by eegg,

יש לי form בhtml ואני צריך שיהיה אפשר לקרוא אותו בדף\דפים אחרים נגיד אם מישהו שולח שאלה אז זה יעשה דף html\asp חדש בשרת או שיהיה אפשר לקרוא את כולם באותו הדף. זה יכול להיות ב html/javascript/asp

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. שלום לכולם, כיצד ניתן להוסיף אופציה בסייר הווינדוז, שכאשר תלחץ עליה היא תפעיל את התוכנה שלי + מיקום לקובץ שממנו הפעילו אותו. (בדומה ל-WinRAR ו-Winamp וכדומה...) תודה ושבוע טוב אנשים.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by ikatz,

אני עושה פרויקט ב C# משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק הציעו לי לעשות את זה עם הפונקציה SERILIZE אבל הבעיה היא שמה שאני רוצה לשמור זה מסוג USER CONTROL והפונקציה הזאת לא שומרת USER CONTROL. למשהו יש תשובה בשבילי דחוף. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Alex89,

אני בונה משחק דומינו ברשת ואני לא צליח לעשות כך שכשאחד משחק אצל השני כל הלוח יהיה בלתי פעיל, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש דוגמא של משחק מוכן עם רשת (שרת לקוח) אני ישמח אם הוא יביא לי לראות איך זה בנוי

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by smootskin,

האם יש עדיפות לרשום את הקודים במחלקה מאשר ב - Form? אם כן, מה עדיף לא לרשום ב - form? והאם ה- Form לא יכול לספק אבטחת קוד כמו במחלקה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yahalom,

אני מעוניין שבחלון אחד של טופס אחד יוצגו לי טפסים אחרים כמו חלונות איך אני מבצע את זה ? עדיף תשובה דרך קוד אם אין אז גם דרך הממשק הגרפי יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by FireHouse,

היי חשבתי על רעיון לתוכנה אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד.. יש לי במערכת באוטו חיבור AUX, קניתי כבל מתאם שבצד אחד הוא AUX ובצד השני הוא USB נקבה. כשאני מחבר אותו מצד אחד למערכת באוטו ומצד שני לדיסק און קי אז המערכת לא מפעילה את השירים בדיסק און קי. הבנתי שצריך לתת את פקודת ההפעלה דרך מה שמתחבר למערכת ולא דרך המערכת, כמו שמחברים טלפון ואז מפעילים דרך הנגן. אז חשבתי על לכתוב תוכנה קטנה שמתי שתזהה חיבור כלשהו שתפעיל את השירים, נראה לכם שזה אפשרי וזה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by lesForce,

שלום . יש לי בעיה , יש משפט IF כלשהוא ואני רוצה שהוא יתעלם מהמינוס . המשפט אומר : if (((bishopRow - rookRow) == (bishopCol - rookCol))) עכשיו לפעמים זה יוצא -2 ו2 אך אני רוצה שהוא בכל זאת יקבל את התנאי. ואני גם יודע שיש את הפעולה Math.abc שמבטלת את המינוס , השאלה היא אם אני יכול להכניס אותה במשפט IF ? אם כן איך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gal_il50,

יש לי database מסויים ובאחת הטבלאות יש לי 12 שדות. אני עושה query שמחזיר לי את כל השדות: public IQueryable allmovies() { var sratim = from seret in dataBase.Movies orderby seret.MovieName select new { seret.MovieID, seret.MovieName, seret.MovieTypeID, seret.Copies, seret.Summary, seret.Year, seret.Lenght, seret.CountryID, seret.MoviePicUrl, seret.TrailerUrl, seret.Active, seret.DateAdded}; return sratim; } כאשר אני קולט את התוצאה מהפונקציה ע"י: IQueryable movies = vid.allmovies(); איך אני בדיוק אמור לראות את כל השדות שיש לי בטבלה ב-database ? (כשאני נכנס עם דיבגר ל-movies אני לא רואה אותם)

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Spootnik,

אם אפשר לינק פה + תוכנה לכתוב בה את התוכנית. תודה מראש. המדריך אם אפשר שיהיהי למתחילים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. מה אומרת השגיאה 1>LINK : fatal error LNK1561: entry point must be defined? יש לי 2 קבצים בתיקייה של הפרוייקט תודה איל

22. אני עכשיו בכיתה יב' וסיימנו כבר ביא' את 5 היחידות במדעי המחשב...ועכשיו ביב' אנחנו עושים פרוייקט של עוד 5 יחידות לימוד בנושא מערכות מינהליות. עכשיו אני צריכה למצוא נושא לפרוייקט ואני לא יודעת ממש לאן אני מתחברת...כאילו אני ראיתי נושאים כמו: ספריית בית ספר, ניהול מנויים במתנ"ס,ניהול חוגים וכדומה... אבל לא נמשכתי ממש לשום דבר...וכל אחד בכיתה עושה משהו לקרובי משפחה שלו( ניהול אולם אירועים , מסעדה,חנות וכדומה)...אבל לי אין קרוב משפחה עם עסק כזה או אחר...אז יש לכם אולי הצעות למשהו שיכול להיות מעניין לעשות עליו פרוייקט ? אני יודעת שמעניין זה משהו שונה עבור כל אדם אבל אני אשמח אם תוכלו להביא פה רעיונות כדי שתוכלו לעזור לי כי אני לא רוצה להיתקע עם פרוייקט משעמם עד סוף שנה... תו…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by ctx,

אני בונה עכשיו משחק בPHP, המשחק מציג מספרים ראנדומאלים בטבלה (שנבנים על ידי הPHP) והשחקן צריך ללחוץ עליהם לפי הסדר. הכנתי כפתור "משחק חדש" שמעדכן את השעון אבל אני רוצה שהוא גם יפעיל מחדש את המשחק (כשאני עושה onclick). ניסיתי לשים את כל הקוד של הPHP בתור פונקציה ואז להריץ אותה, אבל זה לא עובד כבר ממהתחלה (וגם לא כשאני שם אותה בonclick). מישהו יכול לעזור לי עם דרך או לטעון את הדף מחדש, או להריץ איכשהו מחדש את הקוד של הPHP (אני אל ייודע אם זה אפשרי)? המון תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by RazKaziRo,

שלום, יש בידי מערכת php הנקראת koobi למי שמכיר האתר שלי הוא www.goodshoes.sweb.co.il/new אם תכנסו לאתר ללשונית about us תוכלו לראות בצד שמאל של האתר מן תפריט navigation כזה בשם common שאותו אני מעוניין לערוך רק אין לי מושג איך יש בידי ftp עם כל קבצי ה php רק אני לא יודע מה source של התפריט הזה איך אני יכול להגיע אליו מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by elad_rabi,

בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.