עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by חשיש,

למדתי htmlעכשיו אני רוצה לכתוב למשל את הכותרת בעיברית אבל במקום המילה יש רק סמני שאל (כאלה ?????) מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Eran-s,

שלום רב, אני מנסה לעשות מטריצה שכל ערך יכיל רשומה. הגדרתי את המטריצה כך: typedef struct { char type[255]; char teacher[255]; int room; } lesson; typedef lesson lessons[days][hours]; לאחר מכן ניסיתי לכתוב אל כל תא בעזרת: for(i=0; i<days; i++) for(j=0; j<hours; j++) scanf("%s %s %d", &lessons[i][j].type, &lessons[i][j].teacher, &lessons[i][j].room); אך הקומפיילר מודיע על שגיאה. מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by intel suck,

יש לי בעיה בתרגיל JAVA תרגיל מס' 9 מהשאלון של 2006 זה התרגיל: נתון מערך דו מימדי שאיבריו הם 1,0 רצף של איברים בשורה או עמודה שמכילים את הספרה 1 הוא שרשרת אורך השרשרת הוא מס' האיברים שמכילים את הספרה 1 איבר במערך יקרא מוקף אם הוא מכיל את הספרה 1 וגן אורך השרשרת בשורה שבה הוא נמצא שווה לאורך השרשרת בעמודה שבא הוא נמצא יש לספור את מס' האיברים המוקפים אני פתרתי את התרגיל ככה: import jeliot.io.*; public class MyClass { public static void main() { int [][]a= new int [10][10]; int sumr=0; int sumc=0; int count=0; for (int i=0; i<a.length; i++) { for (int j=0; j<a[i].length; j++) { a[i][j]=Input.nextInt(); } } for (int i=0; i&…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כלומר מספרים עם 50 ספרות וכדומה.. ואיזה אופרטור עובד על זה? כמו INT, LONG ,DOUBLE וכו'... (צריך למספרים לא שלמים...)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hike101,

שלום! אני מחפש מידע ברשת או אפילו ספר טוב (אבל ממש טוב) על נושאים כמו גרפיקה וסאונד באסמבלי. כרגע אני מתכנת לדוס. חשוב שמקור המידע יהיה סימפטי לקורא...כלומר ברור ,נהיר ופשוט. אודה לכם אם אתם יודעים על איזשהו מקור מידע לאסמבלי שכתוב בצורה מפורטת ופשוטה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by icebreak,

http://www.jetbrains.com/resharper/ נראה חביב, ובטח יעזור למי שמתעסק עם זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני צריך עזרה בעיצוב לאתר שלי אם מישהו יכול לעזור לי...... אבל בעיקרון יש משהו שרציתי לדעת איך אפשר לעשות לינק בלי שיהיה לו קו מתחת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Umen,

אבל בשיטת ניוטון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. דבר ראשון אני יודע שזו בשה מוזרה אבל יש לי בחינה ב++c ביום שני וקבלתי מהמרצה שלי בחינה לדוגמא ואני לא ממש בטוח שאיך שפטרתי אותה עונה בדיוק על מה שהוא ביקש אז אם למישו יש כוח לקרא תוכנית קצת מאוד ארוכה ולהגיד לי אםזה עונה על המבחן הזה אני אודה לו מאוד... (זה קצת נהרס פה אז אם מישו רוצה אני יוכל לשלוח לו את זה באי סי קיו מספר 264894804) הנה המבחן: מבחן בקורס מעבדת תכנות C/C++ שם המורה: מועד א' תשס"ב כל חומר כתוב מותר משך הזמן: שעתיים פולינום מוגדר ע"י הנוסחה: P(x) = Σaixi פולינום מדרגה n מוחזק במחשב ע"י מערך המקדמים שלו. לדוגמא הפולינום P(x) = 5x4 + 3x2 x +3 מיוצג ע"י המערך 3 -1 3 0 5 נגזרת של פולינום גם היא פולינום, מדרגה n-1, המוגדר ע"י הנוסחה: P`(x) = Σiaixi…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by generalA,

מישהו יכול לומר לי מה הם רוצים ואיך פותרים זאת?! Plot the polinomial y=1.5X^4-5X^2+X+2 in the domain -2<=X<=2 first create a vector for X next use the polival function to calculate y, and then use the plot function בבקשה עזרה !!!! תודה אנשים !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lompy,

אני מנסה לעשות רשימה כזאת שכשלוחצים על הכותרת היא נפתחת ולחיצה נוספת סוגרת אותה זה מה שכתבתי בנתיים <head> <script language="JavaScript"> function hide(obj1,obj2) { obj1.style.display="none"; obj2.onclick='show(list)'; } function show(obj1,obj2) { obj.style.display="color: blue; font-size: .8em;" obj2.onclick='hide(list)'; } </script> </head> <body> <p id='p' onclick='hide(list,this)'>title</p> <span id='list' style="color: blue; font-size: .8em;" > <a href='inde.html'>Fender Stratocaster</a><br> <a>Fender Telecaster</a><br> <a>Fender Squier</a><br> &lt…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by noam25,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות איזשהו כלי בסי שארפ שאחד מהדברים שאני זקוק להם זה הדבר הבא: יש לי מערך נתונים דינמי שמשנה את תוכנו ומספר איבריו כל שניה (מתוזמן ע"י שעון). כל איבר במערך הזה מהווה שורה ב-DATA GRID כך שבזמן הטעינה אני מקבל טבלה עם N שורות שהמערך הכיל בזמן טעינת הטופס. הבעייה שלי, איך לעדכן את ה-DATA GRID בכל פעם שאוסף הנתונים שלי משתנה בדרך יעילה . (האמת כל דרך לבנתיים תספיק העיקר לעלות על כיוון כלשהו חח). המערך משתנה בכל תיזמון שעון. אני מאוד אשמח לעזרה חברים, זה חלק מפרוייקט גדול שאני עובד עליו. המון תודה scizoeffective@gmail.com אלברט

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, עד עכשיו למדתי C++ מספר כלשהו. השבוע יש לי שתי ראיונות לגאמ"א ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי ללמוד שיעזור לי כמה שיותר באותם ראיונות. אני מתלבט בין אלו בעיקר: * מבני נתונים (עץ בינארי, מחסנית, רשימה מקושרת וכו'..). אני יודע איך הם עובדים, אני מתכוון לגבי יישום שלהם ב-CPP ואולי כתיבת כמה תוכניות שקשורות בזה. * אלגוריתמים מוכרים ופתירת בעיות מתמטיות בעזרת אלגוריתם * GUI ב-CPP תודה מראש =]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by AsDoNaTiOn,

שלום, אני יודע Pascal ו-Delphi, אבל בא לי גם ללמוד Visual C++. אם יש למישהו ספרי לימוד מומלצים (אפשר ורצוי גם באנגלית), אז בבקשה רק כתבו את שם הספר והמחבר/ים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. טוב קודם כל אני יודע שהכותרת לא ברורה אז אם למישהו יש כותרת חלופית שיציעה... באיזה תוכנה (תיכנות) אפשר לבנות תוכנית שתשפיע על FLASH באינטרנט (שזה כמו קובץ פלאש רגיל לא?) אם מישהו לא הבין את השאלה שיגיד ואני יסביר שנית... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bdoron,

ראיתי שתחת aspx יש aspx.cs חדש , אני יודע איך ליצור אותו, לוחצים על הcheck box שאתה יוצר את הform אבל אני רוצה להוסיף עוד קובץ האם זה אפשרי ליצור aspx.cs בלבד? בלי הaspx file מה שאני רוצה לעשות זה partial class ל aspx.cs file ובויזואל סטודיו שאני מחפש להוסיף קובץ יש שם cs אבל לא ראיתי להוסיף aspx.cs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by frezi,

לאחרונה עברתי לשימוש מגרסאות הBORLAND הנפלאות לדוס אל גרסאת הVISUAL CPP של מייקרוסופט. הVISUAL מאוד נוח והרבה יותר נוח כמעט מכל בחינה אפשרית מאשר הBORLAND הישן של דוס, אבל מן הסתם כל שימוש בפונקציות מהתיקייה DOS.H לא פועלות מאחר והVISUAL הוא גרסא לווינדוז שלא קיימת בה הHEADER הזה. עבור הפקודה CLRSCR(); מצאתי תחליף ואני די בטוח שגם עבור הפונקצייה (delay(int nDelayInMiliSec ישנו תחליף שעושה את אותה הפעולה. אקצר ואסיים - איך אני יכול לתקוע DELAY שכזה ללא שימוש באחת מהפונקציות בDOS.H, כלומר - שיעבוד בMICROSOFT VISUAL CPP ....... ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nondos,

שלום אני כותב עכשיו תוכנה ועליי לשמור את הנתונים שהמשתמש מכניס לתוכנה חשבתי לעשות זאת באמצעות קובץ ini מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם. אני לא מבין כלום בתיכנות וגם לא מתיימר להיות אחד כזה.. אני מעוניין לערוך לאנ'צר שמתחבר לשרתי משחק.. את הלנ'צר בנה איזה הולנדי ואין לי מושג באיזה שפה הוא בנוי. מה שאני רוצה להוסיף זה מוניטור שיראה כמה שחקנים יש בשרת ואיזה מפה זה ההודרה של הלא'נצר הכל מתוכנן למשחק far cry http://www.upfile4u.net/Files/7e5s8i.rar זה הטראקר שאני רוצה להכניס http://farcry.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=4189 תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by JHONLEV,

קיבלתי תרגיל לפתור, ואינני מצליח. הבנתי שצריך להשתמש במינוף סיביות, אבל אני עדיין לא מצליח... זהו התרגיל- 3. כתבו תוכנית בשפת סף כך שלכל תא (8 סיביות) בטווח הזיכרון (2BF41h 2BFA1h): a. אם ערך התא גדול מ-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שכל סיבית זוגית תהפוך ל-1 וכל שאר הסיביות יישארו כמו שהיו. b. אם ערך התא קטן או שווה ל-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שארבעת הסיביות הראשונות יהפכו לארבעת הסיביות האחרונות. ערך ארבעת הסיביות הראשונות יהיה 0. אני מאד אשמח אם משהו יוכל לעזור לי עם התרגיל, או לפחות לתת לי כיוון.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shay360,

שלום לכולם. נגעתי פעם קצת בנושא התיכנות בשפות כמו C ו- C++ (כרגע אני יותר בתחום של תיכנות באינטרנט בPHP). ועכשיו לשאלה שלי. עד כמה שאני יודע קובץ DLL הוא מעין ספריה שכוללת בתוכה פונקציות שניתן "לטעון" אותן לתוכנית שאני כותב ולהשתמש בהן(תקנו אותי אם אני טועה). נניח שהורדתי את תוכנה X מהאינטרנט והיא משתמשת בקובץ DLL מסויים. האם אני יכול לכתוב תוכנה בשפת C או בשפה אחרת ובה להשתמש בפונקציות שקיימות בקובץ הDLL הזה? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, יש לי תרגיל שבו אני מתבקש לכתוב תוכנית יעילה ככל האפשר שתחשב את המכפלה של 2 מספרים ללא שימוש באופרטור *. כתבתי את הקוד הבא: int multiply (int a, int b) { if (b == 1) return a; else return (a + multiply(a, b - 1)); { התרגיל נבדק ע"י סקריפט כלשהו שבודק את היעילות שלו, הנה פלט הסקריפט: Test 1: Compile answer (0.0 out of 0) Test 2: Test answer (2.0 out of 2)All tests completed successfully! Test 3: Check for use of * (2.0 out of 2) Test 4: Efficiency check (0.0 out of 6)379 * 268 solved in 267 steps, but there is also a recursive solution which only uses 10 steps 268 * 379 solved in 378 steps, but it could have been done in 268 steps למישהו יש מושג איך אפשר להגיע לב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by erbrt,

האם קיים דבר לזה לC? אני יודע שלVB ולJAVA יש, אבל לא הצחתי למצוא משהו דומה לC. אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני בונה תוכנה בC# עכשיו אני רוצה לעשות קובץ התקנה לתוכנה (כדי להגדיר כמה דברים בפתיחה ראשונית של התוכנה ) שאלתי איך עושים זאת.... שאלה שניה... בתוכנה שלי אני משתמש בפתיחת קובץ exe באמצעות הפקודה System.Diagnostics.Process.Start עכשיו אחרי שפתחתי את קובץ הEXE אני רוצה שהתוכנה תעשי באופן אוטו' כמה פעולות לדוגמא פתחתי את הEXE שיש לו שתי עמודות וכפתור SEND עכשיו באופן אוטו' אני רוצה שיקליד שמה בעמודה הראשונה "אבאבא" בשניה "סבבה" ואז SEND איך עושים זאת??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.