תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אני משתמש בסקריפט המצורף בכדי למחוק את כל הקבצים הישנים יותר משבוע. הבעיה היא, שברוב המקרים הקבצים לא יושבים בתיקיה אחת אלא בתוך סאב-תיקיות בתוך תיקיה אחת, ואני לא רוצה להריץ עשרות סקריפטים שונים לכל סאב-תיקיה בנפרד (בנוסף לזה ששמות הסאב-תיקיות משתנה בהתאם לפרויקטים וכו'). אשמח אם תוכלו לעזור לי להכיל את הסקריפט הזה על כל הקבצים שבתוך כל הסאב-תיקיות של התיקיה שנקבתי בסקריפט. תודה ' ################################################################ ' # cleanup-folder.vbs ' # ' # Removes all files older than 1 week ' # Authored by Spencer Kuziw (s.kuziw-at-epic.ca) ' # Based on code by YellowShoe ' # Version 1.0 - Sept 23 2008 ' ################################…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש בתוכנה זו ורציתי לשאול שאלה: יצרתי לי class כזה: [left]public class Employee { public int id; public string name; public string city; public int salary; {[/left] יצרתי לי מערך דינמי והגדרתי אובייקט ל class [left] public partial class Form1 : Form { ArrayList employeeData = new ArrayList(); Employee employeeSearch = new Employee();[/left] ברצוני שבלחיצת כפתור מסויים הקטסטים שנמצאים בטקסטבוקס ייכנסו לאובייקט והאובייקט ייכנס למערך הדינמי [left] private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { employeeSearch.id= Int32.Parse(textBox1.Text); employeeSearch.name=textBox2.Text; employeeSearch.city …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כלי המאפשר הורדת WALL שלם מפרופיל משתמש כלשהו ב-facebook. מישהו מכיר? חשוב ודחוף ביותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בנושאי התכנות וגם באתר אני עשיתי כפתור מעוצב משלי ומצאתי קוד לפינות, הוא עובד user control ואני מנסה לעשות לו פינות עגולות <Grid Name="masterGrid" Width="auto" Height="auto"> <Border Padding="2" Name="mask" Background="White" CornerRadius="20" BorderThickness="0" HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" /> <StackPanel ClipToBounds="True"> <Button HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" ClipToBounds="True" Name="button1" Focusable="False" HorizontalContentAlignment="Center" VerticalContentAlignment="Center" Background="{x:Null}" BorderBrush="{x:Null}" BorderThickness="0" Click="button1_Cli…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים קיבלתי תרגיל בית באלגברה בוליאנית ובואו נאמר שפיספסתי חלק קטן מההרצאות והתרגולים בנושא הזה... הנה שאלה אחת מהתרגיל שאני לא בטוח ב 100% לגביה קיבלנו פונקציה, צריך לצמצם אותה ולייצג אותה ע"י מינימום שערים לוגיים (מימוש לא מינימלי לא מקבל ניקוד) זה מה שאני עשיתי, ואני לגמרי לא בטוח בזה, מישהו יכול לומר אם אני טועה או צודק ? (כפל = AND, חיבור = OR ופסיק עליון= NOT ,אם זה לא מובן) הפונקציה שנתנו רשומה למעלה, הפיתוח מתחתיה (נראה לי פשוט מדי) וההצגה בשערים כלולה. (שמתי את זה בפורום תכנות כי תכלס זה הנושא הכי קרוב לזה)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי user control בwpf ואני רוצה שכל פעם לדוגמא שאני לוחץ על כפתור הוא ירד לי מהחלון למעלה... אני אראה לכם את הפרויקט הזה שאני עושה לעצמי לא לרדת עליי הוא רק בהתחלה חחח ואני די חדש בwpf http://imagizer.imageshack.com/img661/4929/DJym3N.th.jpg' alt='DJym3N.th.jpg'> אז כמו שאתם רואים יש לי בצד שמאת תמונה של בית, ו2 כפתורים אפורים כאלה... וכן אני יודע שהם לא בדיוק נראים כמו כפתורים אני צריך לסדר אותם... בכל אופן כל החלק של התמונה של הבית עם 2 הכפתורים האפורים בצד שמאל זה user control שיצרתי... שהצבתי בrow וcloumn בתוך grid מה שאני רוצה לעשות זה להסיר אותו משם ושהוא יפתח בצד העליון באמצע המסך אבל אני רוצה שהוא יופיע רק בנקודה מסויימת... זאת אומרת שאני צריך ליצור …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף את האפשרות של הוספת סמיילים כך שהמשתמש בוחר את הסמיילים (אשר יוצגו במסודר בתוך טבלה) אז הסמיילי יתווסף להודעה שלו (כמו בסגנון של הוספת הסמיילים במסנג'ר והאיסיקיו)? הערה: יש לי את הסמיילים אני צריך עזרה רק באופן המימוש (לפי השאלה) של הקוד.....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי אתר תחת השרת של Geocities והוספתי לו פורום תחת שירות של חברה בשם סוסיתא. הפורום עונה לדרישותי אך איני מעוניין בפרסומות שהם מציגים בדף הפורום, לכן אני מחפש פורום אחר, הכי פשוט שיש, נושא אחד, (לדוגמא כמו שכאן יש רק פורום של "אבטחה". איני מעוניין בריבוי נושאים, שכל משתמש יוכל להוסיף הודעה ללא הירשמות. מאיפה אני יכול להוריד לזה סקריפט מוכן? אני מעדיף ששפת הפורום תיהיה נתמכת על ידי Geo כמו Html או משהו כזה אבל אם אין אפשרות כזאת שפות אחרות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רוצה להדפיס מחרוזת, אני עושה: li $v0,4 la $a0,str syscall # הדפסת מחרוזת מה יש ברגיסטרים V0, a0, איפה אפשר למצוא את רשימת הפקודות הללו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני משיג קומפיילר ל++C? (חינמיים אם אפשר...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בסופו של דבר כל אחד יכול ללמוד ולהבין C ו C++ ? אני אגיד לכם ככה אני מתכוון למכור את האוטו לטובת לימודים...וזה כנראה יהיה מה שאני הכי אוהב ומה שאני הכי מבין מחשבים... חשבתי על ללכת גם על תכנות האם כדאי לי ? נראה לי שאני די אוהב את זה..רק הרבה אומרים שצריך הרבה מתמתיקה אבל ברמה התאורתית לא משתמשים בה ביכלל רק בשנה הראשונה קשה..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תכוונו אותי איך לעשות את הרקורסיה. באיזה פונקציות מומלץ לדעתכם לבנות להשתמש? תודה בן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
_end_track proc far push DS pushf pop AX and AX,1111111011111111B push AX popf mov DX,Int1Off mov AX,Int1Seg mov DS,AX mov AH,25h mov AL, 1 int 21h pop DS RET _end_track endp השגיאה שאני מקבל: מערכת משנה של MS-DOS של 16 סיביות <כתובת של command prompt ואחרי זה שם הקובץ> רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית CS:0000 IP:0077 OP:f0 37 05 0c 02 לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את התרגיל הבא לשיעורי בית במדעי המחשב(פסקל): "כתוב תוכנית הקולטת מספר טבעי כלשהו, שאינו כולל אפסים. על התוכנית ליצור שני מספרים חדשים, מהמספר שנקלט, ולחשב את סכומם. מספר אחד נוצר ע"י כתיבת כל הספרות הזוגיות, המופיעות במספר, ע"פ סדר הופעתן, והמספר השני נוצר ע"י כל הספרות האי - זוגיות, המופיעות במספר ע"פ סדר הופעתן. דוגמא: אם המספר הוא 3421765, אזי שני המספרים הם: 3175 ו426 וסכומם הוא 3601." תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שעשיתי include באופן נכון לספריה שאני רוצה להשתמש בה זה הקוד ולאחריו הודעת שגיאה using System; using System.Text; using System.Text.RegularExpressions; using System.Threading; using NUnit.Framework; using Selenium; namespace SeleniumTests { [TestFixture] public class NewTest { private ISelenium selenium; private StringBuilder verificationErrors; [SetUp] public void SetupTest() { selenium = new DefaultSelenium("localhost", 4444, "*chrome", "[url]http://www.walla.co.il/"[/url]); selenium.Start(); verificationErrors = new StringBuilder(); } [TearDown] public void TeardownTest() { try { selenium.Stop(); } catch (Exception) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך ליצור דו"ח בפורמט וורד או PDF מטבלה שבדאטה בייס שלי.. הדו"ח צריך ליהיות בעברית...... אין לי מושג איך עושים את זה חיפשתי קצת אבל כל מה שמצאתי נותן ג'יבריש. אני אשמח אם תעזרו לי.. תודה רבה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כחה הנה המימשק קלט פלט שלפיו צריך לבנות את התוכנית הם בתמונות למטה והתמונה השלישית היא מה שצריך לעשות לפי הטבלה מה שצריך לעשות זה לבנות תוכנית קודם כול בתרשים זרימה ואז בקוד עצמו תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן 29 ואני מתכוון לעשות עכשיו הסבה מקצועית לאחר שלמדתי משחק. לאחר הלימודים עבדת כעורך תוכן ואחר כך כאיש SEO. אני איש מאוד טכני והרבה שנים עובד עם מערכות תוכן על שרת ביתי. אני רוצה ללכת לעשות קורס בניית אתרים. כן, אני יודע שניתן ללמוד לבד אבל כדי להכנס לשוק, זה לא הכי קביל. המטרה היא ללמוד PHP או ASP.net. מבלי להתעסק במה יותר טוב וכו', השאלה שלי היא מאוד פרקטית - מה יותר מבוקש כיום בארץ? עם מה יותר קל להכנס לעבודב ראשונה ללא ניסיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה בכל מיני שיטות להוציא את מה שיש בתוך ה-textarea בעזרת JS אבל זה פשוט לא הולך document.form1.textarea1.value document.form1.textarea1.innerHTML document.getElementsByTagName("textarea1")[0].value document.getElementsByTagName("textarea1")[0].innerHTML יש למישהו עוד רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקעתי בעניין די עקרוני.. שימו לב לקוד הבא(לקוח מויקי-ספר), הלולאה DO-WHILE, עובדת היטב כאשר מדובר במשתנה, תנאי, שהוא int. למשל, התנאי להמשך הלולאה הנוכחית הוא שהמשתנה c, הקלט, יהיה הספרה 1. עכשיו, אם אני מנסה להגדיר משתנה מסוג char לדוגמא (נניח שהתנאי לעצירה יהיה:"Please enter 'q' to quit..) קוראת תופעה די מוזרה: השורה: printf("Please enter 'q' to repeat, any other number to quit.\n"); מודפסת, אך אין אפשרות לבצע את הקלט שאמור להגיע לאחריה. מה שקורה זה שהקוד רץ שוב, ללא אפשרות להזין קלט שיהווה תנאי להרצתו שוב. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? שמתי לב שהבעיה נובעת משימוש במשתנה char, אך אינני מבין מדוע הדבר אמור להפריע.. #include <stdio.h> int main() { int c; do {…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים התחיל הדבר הזה... אני עושה Rebuild Solution והקומפיילר פשוט נתקע על Linking.... שום דבר לא עוזר חוץ מ ALT+CTRL+DEL וסגירה אגרסיבית של הקומפיילר. לאחר מכן תקיית הדיבאג שנוצרה בלתי ניתנת למחיקה עד שאני עושה RESTART למחשב... זה לא קורה בכל Rebuild שאני עושה אלא רק "כשמתחשק" לקומפיילר. אחרי שזה קורה אני חייב ריסטרט בשביל לקמפל שוב למישהו יש הסבר לתופעה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכון לעכשיו כיתה ט'. אני רוצה ללמוד שפות תיכנות בתיכון.. ידוע לכם מה הציונים שאני צריך בשביל להגיע לזה? אני לא כל כך תלמיד טוב... טוב נו אני ממש לא תלמיד טוב.. למען האמת אני עילג ברמות כל הנגוע ללימודים אבל אני מאוד אוהב מחשבים ומאוד רוצה ללמוד את זה.. אני הקבצה ג' במ"מ וב' באנגלית אני מנסה לעלות... אז השאלה כתבתי הנ"ל..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-