תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי לעשות פרוייקט כלשהו פשוט באסמבלר, שנע בסביבות ה300 שורות לתוכנית. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות לפרוייקט כלשהו .. אני רוצה לציין שפרוייקטים כגון מחשבון, חישוב ספרת ביקורת של ת.ז., שאלון פשוט (למשל כמו מי רוצה להיות מליונר), נעשו כבר ואי אפשר לעשות כאלו גם. לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא, אז להעביר אם צריך .. יש רעיונות ? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי דומיין על מנת שייפנה לאתר ב google sites. אני משתמש ב CNAME כדי שיפנה את www.domainname לאתר שלי ב google sites, אני רוצה שגם מי שיכנס לכתובת ללא www או כל קידומת אחרת יופנה לאתר שלי שם. עד כמה שאני יודע, הדרך לעשות זאת היא למצוא אתר Hosting כלשהו וליצור שם עמוד HTML שיפנה לכתובת. האם יש אולי דרך יותר אלגנטית לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לכתוב ב-VB סקריפט, אפשר להגדיר את זה כ-PRE PROCESS, שאני מקבל קובץ כלשהו, אחרי 79 שורות אני צריך לכתוב לשם ASCII CODE של שבירת עמוד (יש לי את ה-ASCII CODE). האם למישהו יש המלצה מאיפה להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להעלות לכאן את הקוד.. מקבל הודעת שגיאה.. אז העלתי את זה לקובץ TXT עם פירוט הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שעשיתי include באופן נכון לספריה שאני רוצה להשתמש בה זה הקוד ולאחריו הודעת שגיאה using System; using System.Text; using System.Text.RegularExpressions; using System.Threading; using NUnit.Framework; using Selenium; namespace SeleniumTests { [TestFixture] public class NewTest { private ISelenium selenium; private StringBuilder verificationErrors; [SetUp] public void SetupTest() { selenium = new DefaultSelenium("localhost", 4444, "*chrome", "[url]http://www.walla.co.il/"[/url]); selenium.Start(); verificationErrors = new StringBuilder(); } [TearDown] public void TeardownTest() { try { selenium.Stop(); } catch (Exception) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעשות מטריצה שכל ערך יכיל רשומה. הגדרתי את המטריצה כך: typedef struct { char type[255]; char teacher[255]; int room; } lesson; typedef lesson lessons[days][hours]; לאחר מכן ניסיתי לכתוב אל כל תא בעזרת: for(i=0; i<days; i++) for(j=0; j<hours; j++) scanf("%s %s %d", &lessons[i][j].type, &lessons[i][j].teacher, &lessons[i][j].room); אך הקומפיילר מודיע על שגיאה. מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לחלק מספר הקסה דצימאלי במספר שמתקבל ע"י דיאלוג InputBox ולהכניס את התוצאה לתוך משתנה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד בבית ספר את הבסיסים הבאים: בינארי, הקסדצימלי, אוקטלי, BCD זה ניראה לי מה שלמדנו... האם יש דף מסודר עם כול ההעברות של הבסיסים הללו? זה ממש יעזור לי... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה שכל המספרים האלו: 8 9 4 4 1 4 7 6 5 3 9 10 4 2 2 6 1 7 10 2 8 6 8 8 6 4 3 8 7 6 5 1 9 8 4 2 10 4 7 1 4 2 6 2 5 8 1 2 8 10 6 4 8 2 7 4 4 8 2 8 10 8 3 7 7 5 5 10 5 3 5 5 10 2 3 6 9 9 9 2 4 7 8 8 2 1 5 10 3 9 10 3 4 4 9 4 4 3 1 10 יהיו בתוך משתנה אחד אבל כל פעם מספר אחד יבחר שפה:BATCH
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מבין כלום בתיכנות וגם לא מתיימר להיות אחד כזה.. אני מעוניין לערוך לאנ'צר שמתחבר לשרתי משחק.. את הלנ'צר בנה איזה הולנדי ואין לי מושג באיזה שפה הוא בנוי. מה שאני רוצה להוסיף זה מוניטור שיראה כמה שחקנים יש בשרת ואיזה מפה זה ההודרה של הלא'נצר הכל מתוכנן למשחק far cry http://www.upfile4u.net/Files/7e5s8i.rar זה הטראקר שאני רוצה להכניס http://farcry.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=4189 תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה, function name hiding זה למעשה מתן שם זהה אבל חתימה שונה (מס' ו/או סוג פרמטרים שונה) למחלקת בסיס ומחלקה נגזרת כדי שלא יפעילו בטעות פונק' של מחלקת האב מתוך מחלקה נגזרת ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום תביעו בבקשה חוות דעת על האתר שלי, מה צריך לשפר להוסיף לשנות תודה , אם האתר טוב. www.hypersonic.bryansoft.info תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את האימולטור של אנדרואיד סטודיו זה מה שאני מקבל : כמובן שהפעליתי וירטואליזציה ושאר ירקות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם הממשק משתמש שלי: הוא מציג מידע שמתעדכן באופן רציף וכאשר אני מזיז ג'ויסטיק או איזו אנימציה שהיא המידע קופא, (ממשיך להתעדכן ברקע) אבל לא על הקנבס , השאלה היא האם אפשר לעשות את ה LISENERים בטרדים? ואם כן לעשות אותם סינכרונים או אסינכרונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני נתקלתי בבעיה. בניתי תוכנה קטנה (Visual Basic) שמזהה לחיצה בשלט XBOX ושולחת מקש במקלדת לפי תו שרשום בbtnY.text: If currentStateButtons.Buttons.Y = ButtonState.Pressed Then My.Computer.Keyboard.SendKeys(btnY.Text, False) End If הבעיה היא, שעד שאני משחרר את לחיצת הכפתור בשלט, עוברת כחצי שניה ואני מסיים עם משהו כזה (נניח הגדרתי מחרוזת text בשדה btnY): texttexttexttexttext במקום שילחץ לי על המקלדת פעם אחת text איך אני פותר את הבעיה? אני משתמש בVisual Studio 2010.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל קובץ עם מספרים יש כותרת כמחרוזת. כיצד ניתן לטעון את הקובץ כך שמטלב יתעלם ממנה? מצידי שימחק אותה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז, אני צריך לבנות פורום או צ'אט הכי פשוט שיש ממש ממש קטן, אני לומד תכנות באנטרנט דרך הבית-ספר ואני רוצה לעשות פורום ב-ASP/Java/HTML אני אפילו לא יודע במה אני צריך להשתמש כי אין לי רעיון להתחיל, אז אם למישהו יש מדריך או משהו בסגנון מאוד יעזור לי. הערה: אני לא מתכוון לפורום phpBB כי אני לא צריך את זה, אני צריך פורום קטן שאני בונה בעצמי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו הייתי רוצה להוסיף שני כפתורים כמו אלה: <input type='button' accesskey='h' value=' כתובת אינטרנט ' onclick='tag_url()' class='codebuttons' name='url' onmouseover="hstat('url')" /> <input type='button' accesskey='g' value=' תמונה ' onclick='tag_image()' class='codebuttons' name='img' onmouseover="hstat('img')" /> <input type='button' accesskey='e' value=' כתובת דואר אלקטרוני ' onclick='tag_email()' class='codebuttons' name='email' onmouseover="hstat('email')" /> <input type='button' accesskey='q' value=' ציטוט ' onclick='simpletag("QUOTE")' class='codebuttons' name='QUOTE' onmouseover="hstat('quote')" /> <input t…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, מישהו מכיר פונ' RANDOM באסמבלר שתכלול גם רנדומליות בין A B וC וגם בין 1,2 ו3 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו למדתי C++ מספר כלשהו. השבוע יש לי שתי ראיונות לגאמ"א ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי ללמוד שיעזור לי כמה שיותר באותם ראיונות. אני מתלבט בין אלו בעיקר: * מבני נתונים (עץ בינארי, מחסנית, רשימה מקושרת וכו'..). אני יודע איך הם עובדים, אני מתכוון לגבי יישום שלהם ב-CPP ואולי כתיבת כמה תוכניות שקשורות בזה. * אלגוריתמים מוכרים ופתירת בעיות מתמטיות בעזרת אלגוריתם * GUI ב-CPP תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבו שיטה רקורסיבית שבודקת האם במערך יש רשימה של איברים עוקבים ,אם כן השיטה צריכה להחזיר את אורך הרשימה הארוכה ביותר כשתבתי את הקוד הבא, מה אני צריך להוסיף על מנת שהתשובה שתוחזר תיהיה האורך של הרשימה הארוכה ביותר? public class Func { public static int func(int [] arr) // origianl method { return func(arr , 0 , arr.length-1); // overloading } private static int func( int [] arr , int lo ,int hi) { if(lo == hi) return 0; else if (arr[lo]+1 == arr[lo +1]) { return (1+func(arr , lo+1 , hi)); } else return func(arr , lo+1 , hi); } }
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב שתעזרו לי כי אני כבר מחפש פיתרון במשך שבוע. יש לי מערכת הפעלה XP SP2 Pro ושרת IIS. רציתי ללמוד PHP ולכן הורדתי את החבילה המתאימה ל- Windows גירסה 5.2.5 (אחרונה). התקנתי את החבילה על שרת ה- IIS. ה- PHP עובד מצויין והכל בסדר. עכשיו רציתי להשתמש במסד נתונים MySQL. הורדתי את הגירסה האחרונה של MYSQL והתקנתי אותה בלי בעיות. גם היא עובדת נהדר. כשניסיתי להתחבר ל- MySQL דרך PHP זה לא עבד. הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה- PHP ועם הקבצים libmysql.dll, php_mysql.dll, php_mysqli.dll ו- php_pdo_mysql.dll. ניסיתי להעתיק אותם לתקיית ה- System אבל זה לא עזר. ניסיתי עוד הרבה דברים אבל זה לא עוזר. בבקשה אם למישהו יש פיתרון בשבילי או לפחות מה עושים עם הקבצים האלה שיביא אותו כאן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי אתמול שאלה בשפת C מתרגיל שניתן לי וביקשתי עזרה ממי שיכול לעזור לי לפתור את שאלה 2... את שאלה 1 אני יודע לפתור אמנם היא לא פשוטה בפני עצמה, אבל לפחות אני יודע לגשת אליה אפילו אם הקוד לא פשוט כ"כ. את שאלה 2 אני ל-א מ-ב-י-ן. כן ! פשוטו כמשמעו אני לא מ-ב-י-ן !!! כמו שיבוא מישהו וידבר איתי סינית, זה לא שאני לא מצליח, זה לא שהיא קשה לי למציאת אלגוריתם, זה שאני פשוט לא קולט מה רוצים ממני אחרי שקראתי אותה 40 פעם לפחות... אשמח מאוד מאוד שמישהו יסביר לי אותה (אם יצליח), ואולי אפילו ייתן לי אלגו' לפתרון... תודה מראש ובכנות לכל מי שיעזור !! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-