תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש פה שאלה משיעורי בית בשפת c במדינתנו נערך משאל עם בו נשאלנו האם אנו מוכנים להחזיר את הגולן. כל תושב התבקש לענות באופן הבא: אם תשובתו חיובית לרשום: y אם תשובתו שלילית לרשום: n אם נמנע : L בממשלה התקבלה ההחלטה שמחזירים את הגולן רק אם יש בעם רוב של 60% בעד ההחזרה. כתוב תוכנית אשר מקבלת את תוצאות משאל העם (רצף של תווים המסתיים באות s). על התוכנית להציג את סך תוצאות המשאל והודעה האם נחזיר את הגולן. אני כתבתי תוכנית כזו: #include<stdio.h>void main() { char ch; int y=0,n=0,l=0,count_all=0,count_y=0,count_n=0,count_l=0; printf("enter decision\n"); scanf("%c",&ch); while(ch!='s') { if(ch=='y') count_y++; if(ch=='n') count_n++; if(ch=='l') count_l++…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1.כתוב שאילתה לחישוב השכר הממוצע של המורים לפי עירי מגורים כלול בפלט של השאילתה רק את הממוצעים של הערים תל אביב יפו וברמת גן. 2.כתוב שאילתה לחישוב הציון הממוצע בכל מקצוע בהתעלם מציונים הנמוכים מ55 הצג את שם המקצוע ואת הממוצע בתנאי ששם המקצוע אינו אנגלית ואינו ספרות מיין את התוצאה לפי סדר עולה של שמות המקצועות תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן אהלן יש לי פרסר שנועד לקבל שורת קליטה מקודדת שאחת או יותר מהמילים בה היא סוג(enum), כלומר אני עושה atoi למילה המסויימת ואז אני רוצה את הסוג. אני מנסה לשלוח לבנאי המסויים בעזרת קאסטינג ובלי והוא לא מקבל את זה חיפשתי ברשת ובגדול אמרו - nono יש דרך לעקוף את זה מלבד switch? א. כי זה די לא אלגנטי ב. כי זה ארוך מאוד עריכה: עוד שאלה, אם אני משתמש גם ב-new ים וdeleteים וגם ב-mallocים - אמורה להיות בעייה(הפרסר הוא מתכנית ישנה מאוד) כלומר האם תהיה לעשות delete למשהו שהוקצה עם calloc לדוגמא?
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לתכנן משחקים לiphone ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך עושים את זה? איזה שפה צריך לדעת ? והאם זה עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
. יש לי לולאת FOR, בתוכה יש לי SELECT-CASE ואני רוצה שאם תנאי מסוים לא מתקיים, שלא ימשיך לשאר הקוד שבלולאה, אלא שיעבור לאיטרציה הבאה.(כמו BREAK בC)?איך עושים את זה?2. יש לי את השורה : STR= STR & STR1אני רוצה שSTR1 תופיע אחרי STR אבל אם יש שם אותיות בעברית מתבלבל לי הסדר.מה צריך לעשות?3. . איך מסמנים הערות בקוד בVBA (לשורה אחת או לכמה שורות)?4. אם יש לי ביטוי של IF ארוך (עם מלא OR, AND בתוכו), ואני רוצה להמשיך אותו בשורה שאחריאיך עושים את זה שלא יתחשב באנטר בלי לסיים את הביטוי? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לבנות פורום, והגעתי לקעש שבו אני צריך לשמור באילו תראדים המשתמש כבר ביקר, ובאילו לא. רציתי לדעת מהי השיטה היעילה ביותר(חסכונית גם במקום וגם בזמן) לשמירת הנתונים באלו. כמו כן, חשוב לי שהם לא ישמרו בעוגיות(כמו כאן). חשבתי לשמור עבור כל הודעה ועבור כל משתמש מה התאריך האחרון שהוא ביקר בה. זה לא נשמע לי כל כך יעיל. מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לאתר את התוכן (content) של תג מסויים בכל קוד html וזאת העזרת ביטוי רגולרי (או אולי עדיף טכניקה אחרת??) למשל בקוד html הבא אני רוצה לאתר התוכן של התג meta name=robots כלומר את המחרוזת: index,follow,NOODP שהיא למעשה התוכן של התג. איזה ביטוי עלי לכתוב? קוד לדוגמה: <!-- Vignette V6 Wed Apr 07 19:55:55 2010 --> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8"> <!-- RC 6/4/02 12:01PM --><!-- Site Created by realcommerce Ltd. of the CommerceAge Group. --><HTML><HEAD><META NAME="ROBOTS" CONTENT="index,follow,NOODP"><meta name="keywords" content="israel, news, yedioth, ahronoth, hebrew, jewish, arab, palestin…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דוגמה: <html> <body> bblablabla כאן ייכנס עמוד חיצוני </body> </html> תודה מראש ;D
-
הבעיה היא שיש הפרש בין המיקום של הסמן למיקום של ה-label זכור לי שיש פונקציה כזאת שממירה את המיקום של העכבר במסך למיקום שלו בform שלי משהו עם transform mouse coordinates או משהו כזה איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי טבלה אחת של כל הדילים שיש.. יש בטבלה עמודה שמראה מספר. (מספר זה הוא הצוות דילים אליו הוא משתייך) יש לי טבלה שניה של טיסות.. ששם יש עמודה של הצוות דילים שנמצא על הטיסה.. איך אני מקשר את 2 הטבלאות? כרגע בטבלה1 המפתח ראשי הוא המספר צוות אליו הוא משתייך.. אבל יש בעיה כי במפתח ראשי אי אפשר להכניס אותו מספר מספר פעמים.. מה עושים? זה פרויקט בבית ספר.. 1 יח' מהבגרות
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרה בms project 2010 בעברית אני רוצה להחליף בין תרשים גנט שבצד ימין לבין תרשים הזמן שבצד שמאל שתרשים גנט יהיה בצד שמאל ותרשים הזמן יהיה בזמן ימין. איך אני עושה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הסביבת עבודה שלכם שאיתה אתם בונים אתרים או מתכנתים בכללי אני בונה אתרים עם NOTEPAD++ לדעתי הכי נוח ומספיק בשביל הכל עם אני רוצה לשלב צד שרת אני משתמש בשרת ביתי בעזרת WAMP
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
יש לי את האתר הזה הוא משמש אותי למועדפפים שלי כזה... עכשיו אם אני רוצה לשים פרסומת או סתם משהו איזו תמונה בצידי הטבלה שבאתר איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שניסיונותיי לחיפוש עצמאי לא עלו יפה, באתי לשאול כאן. אני מחפש שרת אחסון לאתר (שהוא למעשה מערכת פורומים) שאני אחראי עליו. כיום האתר יושב בשרת אחסון ישראלי, אבל העלויות די גדולות. הגודל הנוכחי הוא בסביבות 1GB, והמחירים בארץ שאני מצאתי נעים סביב ה-100 ש"ח לחודש. זה יוצא לא מעט לשנה. בחיפוש שעשיתי ראיתי ששרתי אחסון בחו"ל הם זולים יותר (בערך שליש), ואין שום מגבלה על הגודל, אבל נאמר לי שהגלישה בפורום שיושב באתר אחסון בארה"ב תהיה איטית ומעצבנת. היה לי ניסיון רע לפני שלוש שנים עם fatcow שאירחו את האתר: הגלישה הייתה די איטית ומידי פעם האתר היה נופל. אני לא יודע אם זה בגלל שהשרת יושב בארה"ב או בגלל שהם מקצים רוחב פס נמוך לכל אתר, אבל אני זוכר שזה היה די מעצבן. לכן, השאלה…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עובד על פרוייקטון (Java) המאפשר בין היתר להתחבר לשרת באמצעות שם משתמש וסיסמה. אני רוצה לאפשר למשתמש לשמור פרטים אלה כדי שיוכל לשחזר אותם בצורה נוחה (כתובת שרת, שם משתמש וסיסמה). את הסיסמה חשבתי לשמור ב-one-way encryption (ע"ע hashing) הבעיה היא שאין לי שום מקור נוסף להשוות אליו את ה-hash (המשתמש לא יקליד את הסיסמה כל פעם מחדש). מישהו יודע איך תוכנות "רציניות" מתמודדות עם הדבר הזה? למי שמכיר, כמו ב-Pspad למשל.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני בעל אתר אשר רץ על מערכת ניהול תוכן ג'ומלה מי שמכיר מבוססת PHP.. האתר מקודד יוניקוד UTF8 אך הסקריפ דורש windows-1225 עברית רגילה.. מה עושים במקרה כזה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני בונה אתר למישהו, האתר הראשון שאני בונה בתשלום, ואני לא יודע כמה כסף צריך לקחת על בניית אתר בסדר גודל כזה: דרישות: פיתוח ב: Photoshop, Image Ready, Flash, HTML Editor(Front Page, NotePad) המערכת תורכב מקבצי HTML המועשרים ב: תמונות, תפריטים מעוצבים עריכה אישית, ANIMATED GIF, אפקט RollOver, מסגרות, אנימציות Flash, לחצני Flash עם צלילים. האתר לא יהיה מעל 6 דפים, גג יכול להגיע ל-6 דפים. אתר די קטן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להמיר אפליקציה שבניתי ב - electron לכרום (chrom extension) ואשמח אם מישהו פה יעזור לי להבין מהי הדרך הקלה ביותר לפתיחת קבצים מקומיים באמצעות אותה אפליקציה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. על הנייד יש ווינדווס 7 32 ביט, עליו אין בעיה ליצור פרוייקטים של C++/VC++. על הנייח יש ווינדווס 7 64 ביט, גם עליו מותקן VS2008. אין שום בעיה לעבוד על פרוייקטים ב C#, אבל כשאני מנסה לפתוח פרוייקט ישן ב C++, או VC++, אני מקבל את השגיאה שבתמונה. ניסיתי שוב להתקין על הנייח את VS2008, הפעם בחרתי שיתקין כל מיני דברים שהיה רשום שם 64 BIT כמו CRYSTAL REPORT ושטויות כאלה שלא נראה לי קשורים, אבל בכל זאת. רק לציין, שכן מופיע לי בחלון ב VS2008 , ליצור פרוייקט חדש ב VC++ אבל בכל זאת אני מקבל את השגיאה. הבעיה היא לא בפרוייקטים, כי על הנייד הם נפתחים ללא בעיה. ניסיתי להיכנס ל COMMAND LINE של VS2008 ולעשות RESET PACKAGES (משהו בסגנון) אבל זה לא עזר. זקוק לעזרתכם ידידיי!!…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם כל האברים במחרוזת (האברים כולם מספרים וישנם 30 איברים במחרוזת) דומים או שונים???.. לדוגמה אם כל התאים מכילים אותו מספר או שחלקם שונים ורק מספר תאים מכילים אותו המספר...
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי יש לי שרת אובונטו ואני רוצה לשים עליו איזה פאנל של איחסון אתרים. מישהו מכיר אחד חינמי שעובד על אובונטו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבל לא לחפש תו -תו... אלא דרך אחרת שאפשר למצוא האם קיימת מחרוזת כלשהיא במחרוזת אחרתת ... תודהה לכל העוניםם ...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא ולהוריד את הפונקציה של windows.h של C++???? ???
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איך ניתן להגדיר מצביע לקובץ שהוגדר בפונק' ספציפית בקובץ מסויים (שאינו main) כך שיהיה אפשר להשתמש באותו מצביע בפונק' אחרת שבקובץ אחר (שגם אינו main)? מה עלי להגדיר בכל קובץ ואיפה, ועל מה עלי לשמור ? תודה !!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-