תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יוצר הודעת דואר על השרת בעזרת המחלקה- System.net.mail.mailmessage (C# .net2) כאשר אני שולח את ההודעה היא נשלחת מיושרת לשמאל דוגמא לטקסט שמיושר לשמאל מישהו יודע אם יש אופציה לישר אותה לימין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לקודד עיצוב מסויים, את העיצוב כולו אני מקיף באמצעות ה-div הבא: <!-- Side Wrapper --> <div id="sitelayout"> ה-div מקיף את כול העיצוב, הינה ה"שלד" של העיצוב: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="template.css"> <title>Nemex Studios</title> </head> <body> <!-- Side Wrapper --> <div id="sitelayout"> <!-- He…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך גורמים לחלון להיות "ישראלי", למשל ב-MenuBar שהדבר הראשון שאני מכניס יבוא מימין לשמאל כמו קובץ, עזרה ועוד וגם איך עושים את זה ב-Panel או שצריך לעשות את זה ידני ופשוט להכניס הכל הפוך?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה להיות מתכנת C++ מקצועי בעד כמה שנים. איזה דברים אני צריך לעשות בשביל זה? אני כבר יודע את הבסיס די טוב, בניתי 3 משחקים עם OGL 1 חובבניים כאלה של 2D. זה מה שלמדתי: למדתי בסיס מכל מיני מדריכים באינטרנט. קראתי חלק מהספר "Begging c++ through game proggaming, third edition" OPENGL 1 מNEHE. אני קורא מדי פעם באתרים מידע על C++ כשאני מוצא משו מעניין. למדתי טיפה WIN32 ועשיתי תוכנה אחת, כי פעם הייתי צריך להתכונן לבוחן באנגלית ולא היה מי שיכין אותי בבית אז עשיתי תוכנה שתכין אותי. מה הופך מתכנת מסתם חובבן למקצוען? אני בן 14, ובבית ספר לא מלמדים C++, מלמדים רק C# וJAVA למרות שאני רוצה C++ אני לא בטוח מה הכיוון שלי, אני חושב שלתכנת משחקים בעיקר GamePlay. בכל מקרה כרגע אני רוצ…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שלמדתי מדעי המחשב בתיכון בשפת C#, אני חושב על לפתח את זה, או יותר נכון - להתחיל מאפס לכיוון הדברים שבאמת מעניינים אותי. מכיוון שפשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל, או מה לעשות, חשבתי להתייעץ עם החבר'ה המקומיים. בגדול, מה שבאמת מעניין אותי זה פיתוח מערכות הפעלה ותכנות ברמת החומרה (עד כמה שאני מבין זה תכנות הפעולות של החומרה עצמה?!). מאיפה אני יכול להתחיל, באיזה שפה כדי להתעסק, עם איזה תוכנות כדי לעבוד ובאיזה ספרים/אתרים/פורומים אני יכול להיעזר? תודה לכולם, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון ישבתי על תוכנה חדשה ואני לא מרוצה מהעיצוב כל כך הייתי שמח אם אחרים היו עוזרים לי לבחור מבין כמה עיצובים שבניתי קישור לעיצובים http://planet.nana.co.il/bqobd/DockBack.gif קישור לדף התוכנה http://www.geocities.com/kornbed/ProgDockHome.html
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
יש למישהו איזשהוא משהו שיכול לעזור לי? זה לא אמור לשנות לאיזה שפה זה אבל למתעניינים C+ASM+JAVA ואולי עוד.. דרך אגב קראתי איזה 3 דפים שונים בויקיפדיה, עזר מעט - בלבל הרבה. עריכה: מצאתי איזה ספר בבית, אני מניח שהבנתי =\
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כאשר יש לי לדוגמא מערך {1,2,2,4,4,1,3,1} ואני רוצה את הדרך הכי יעילה בכדי למצוא אם יש מספר שמופיע רק פעם אחת שבדוגמא זה המספר 3 האם הדרך הכי מהירה זה ללסדר את המערך בסדר עולה ואז לבדוק כל פעם מספר ואת זה שאחריו או שיש דרך יותר יעילה לעשות את זה? אפשרי לעשות את זה בפחות מ logn?
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני משחק קצת עם לכידת וידאו ועיבוד תמונה, ויש לי בעיה שכנראה העיבוד שאני מבצע ממש איטי ומוריד לי את הקצב רענון למשהו כמו 2-3 פריימים לשניה. כשאני רק לוכד תמונות מהמצלמה ומציג אותם (או מבצע עיבוד בגודל התמונה) אני מגיע לקצב סביר של 10 פריימים לשניה, אבל כשאני מוסיף את הקוד שכתבתי אני מאבד הרבה פריימים. ללכידת וידאו אני משתמש ב JMF בעזרת מדריכים שמצאתי ולעיבוד תמונה אני משתמש ב BufferedImage. בגדול כרגע אני לא עושה הרבה חוץ מלבנות תמונה חדשה (גם BufferedImage) ולהציג בה את התמונה ארבע פעמים אחת ליד השניה (כל פעם עם שינוי קטן שנותן צבע שונה לכל פיקסל), מבחינת לולאות יש רק לולאה כפולה (גובה ,רוחב) שעוברת על כל פיקסל ונותנת לו מיקום בתמונה הגדולה יותר. אין לי כרגע את הקו…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה שפתרתי והייתי רוצה דעה על הפיתרון שלי. נתונות המחלקות הבאות: public class IntNode { private int _value; private IntNode _next; public IntNode(int val, IntNode n) { _value = val; _next = n; } public int getValue() { return _value; } public IntNode getNext() { return _next; } public void setValue(int v) { _value = v; } public void setNext(IntNode node) { _next = node; } } נתונה רשימה מקושרת באורך n של מספרים שלמים הממומשת בעזרת המחלקה IntList שלהלן: public class IntList { private IntNode _head; public IntList( ) { _head = null; } public IntList (IntNode node) { _head = node; } . . . // methods } בקבוצה אין העתקים של איברים, כל איבר מופיע פעם אחת בלבד, הסדר של ה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה ליצור דף HTML עם שדות טקסט מסויימים כדי שהעובד ימלא אותם וברגל שהוא ילחץ על כפתור SEND המידע שהוא הזין בשדות ישמר בקובץ CSV בשרת קבצים. ניסיתי לחפש בגוגל אבל כל הפתרונות מערבים PHP או PERL או שפות תכנות אחרות... אני לא מפתח ולא ממש מכיר שפות (שפת HTML היא די קלה אז בודק ספצפית מה שאני צריך בשביל הדף שאני בונה). האם יש דרך קלה לעשות את זה? אם זה משנה, המטרה הסופית היא סקריפט שיוצר משתמשים בצורה אוטומטית מתוך קובץ CSV. אני לא רוצה לתת את קובץ CSV למשתמשים כי הם יסתבכו איתו. אני מעדיף ליצור להם דף HTML עם השדות שאני רוצה ושזה ישמר בקובץ CSV. אשמח לעזרה אם מישהו מכיר. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נניח את הקוד הבא בתוך לולאה: i=i+i; printf("%d",i); Sleep (150); יש דרך שבה אני נותן ללולאה לרוץ עד שהמשתמש לוחץ על כפתור כלשהו, ואז התוכנה עוברת לקטע קוד מסויים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר משתמשים במערכת, ואני רוצה שיוכלו להכנס למערכת בכל שם משתמש רק פעם אחת באותו זמן (ולא עם אותו שם במחשבים שונים). אז לבדוק שיש משתמש אחד עם השם משתמש במערכת - הצלחתי. אבל מה קורה ביציאה? יש לי כפתור של יציאה שאני מעדכנת שם שהמשתמש יצא, אבל מה קורה אם הוא יוצא דרך הX של החלון, או סוגר את המערכת עם מנהל המשימות? איך אני בודקת שהוא יצא כדי שיוכל להכנס שוב?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בכל סביבת פיתוח טובה יש אפשרות לייצר קוד בצורה אוטומאטית. החל מWIZARD דרך SNIPPETים וכלה ביכולות של יצירת קוד בתוספים כמו RESHARPER המצויין. את רוצה להוסיף PROPERTY? בבקשה, יש לזה SNIPPET. רוצה להוסיף FORM? יש לזה WIZARD. גילית שיש בRESHARPER אפשרות לייצר TOSTRING ע"י WIZARD שנותן למשתמש אפשרות לבחור איזה שדות מתוך הCLASS יכללו במחרוזת שתיווצר. ובאופן אוטומאטי נוצרת קריאה ל STRING.FORMAT עם טקסט מתאים, והשדות כפרמטרים. כזה: http://www.jetbrains.com/resharper/webhelp/generating-formatting-members.html אם אני רוצה לעשות משהו דומה, אבל בצורה מותאמת אישית, מה הדרך הכי קלה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני יוצר ומאחסן ערך במשתנה ב-JS ולאחר מכן שולח אותו דרך ה-FORM (טופס) ל-ASP ?
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי. אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים. בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אין לי ממש ידע בתכנות מעבר לקצת C של כיתה י"א, אבל אני מעוניין ליצור "תוכנה" או יותר נכון מאגר נתונים עם קצת אופציות אוטומטיות ואפשרות להוצאת דוחות במטרה לחסוך שעות עבודה וטעויות לחיילי האומללים. לפי תיאור הנושא לחברים נאמר לי כי ACCESS יכולה לעזור לי. יש לי הבנה טכנית אך אני לא יודע ממש איך לגשת לתוכנה ומה-אומר-מה כדי לבצע זאת למי שהיה בצבא והכיר את הנושא, מדובר על פק"ל חלוקה\דפי תפוצה של הק"שים. למי שלא יודע מה זה אומר, נקרא לזה "מוצרים" רקע אני מעוניין מראש להגדיר טבלאות. אחת של בעלי תפקידים במדרגים שונים (מפקד אוגדה, קצין אג"מ בחטיבה, מ"מ בחטיבה וכל מה שבאמצע) אחר כך להגדיר "סוג מוצרים" על כל מאפייניהם כשהעיקר הוא כמות עותקים מעותק X עד עותק X+Y הגדרות מכינות 1…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם יצרתי פרוייקט של ספריה סטטית (הפרוייקט בשפת סי) הכולל קובץ h ו c בנוסף יש לי פרוייקט אחר שאני רוצה שיכיר את הפונקציות שכתבתי בספריה הסטטית. include רגיל (ציינתי את הכתובת המדויקת של קובץ h ) לא עובד. אני מקפל את התכניות באקליפס עצמו ולא דרך הshell אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איך יוצרים את הקישור לספריה הסטטית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אודה לעזרתכם. יש לי דוח "שעות פעילות" של עובד. כלומר ביום אחד העובד יכול לעבוד בכמה מקטעים: בין 10 ל12 ואז שוב בין 14 ל16 אני רוצה להציג את שעות העבודה של העובד ב"סרגל" שמציג את כל שעות היום והמשבצות בתוכו מסומנות רק בשעות העבודה שהעובד הצהיר בפועל. יש לי קובץ שבכל שורה יש שעת התחלה ושעת סיום. זה אמור להיות ברמה יומית. צירפתי תמונה לדוגמא של מה שאני מקווה להשיג. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יוצר טופס צור קשר/מילוי פרטים כמו אלה למשל: http://www.inn.co.il/More/ActivePage.aspx/Contact או http://www.jcpa.org.il/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10000&FID=131 הטופס שלי צריך להיות ממש פשוט ללא שדות חובה בגלל שאחרי כל לחיצה על "שלח" יוביל לHTML שכתו בו תגובתכם התקבלה או משהו בסגנון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שתחת aspx יש aspx.cs חדש , אני יודע איך ליצור אותו, לוחצים על הcheck box שאתה יוצר את הform אבל אני רוצה להוסיף עוד קובץ האם זה אפשרי ליצור aspx.cs בלבד? בלי הaspx file מה שאני רוצה לעשות זה partial class ל aspx.cs file ובויזואל סטודיו שאני מחפש להוסיף קובץ יש שם cs אבל לא ראיתי להוסיף aspx.cs
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור רוטינה קצרה (Batch או WScript) אשר תבדוק גודל קובץ ותגבה אותו לשמות המציניים תאריך ושעה (אפילו בפורמט נומרי) אבל לצערי לא מצאתי אתר עם הסברים לכך, למישהו יש קישור מתאים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. איך אני יכול ליצור קובץ dll מקוד C (בלי classes) בלי לשנות את קוד המקור- הפונקציות. 2. כמו כן איך אני יכול להשתמש בקובץ הנ"ל בפרויקטי ההרצה המשתמשים בפונקציות מתוך ה-dll כאשר גם בו אני לא רוצה לשנות את קוד המקור. (אני לא מתכוון למספר שורות בודדות שיוספו לקובצי ה-header בלי תלות במספר הפונקציות המיוצאות/מיובאות מקובץ ה-dll.)
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-