תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מעוניין לייצור תוכנה שתאגור עבורי מידע מדפי אינטרנט - היא תחפש אותו במקומות רלוונטיים ותציג אותו כמו שאני אבקש. היא תסרוק בכל פעם את העמוד שאני אדרוש או שהיא תעבור לבד בין עמוד לעמוד. האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה. אם זה לא מובן אני אתן דוגמא - אני אתן לה עמוד של טוויטר ובכל פעם שתהיה מילה מסויימת היא תבצע שמירה של המידע. אני חשבתי לכיוון של SEARCHBOT או BOT אבל לא הצלחתי ממש למצוא מידע על זה באינטרנט. תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעייה: כאשר אני רוצה לשנות את ערך השדה תאריך, השינוי לא מתבצע בגלל שהמשתנה מוגדר מסוג ניסתר.VB6.התוכנה כתובה ב-ניסיתי בכל דרך אפשרית וזה לא הצליח.יצויין שאין לי גישה לתוכנית המקור של האתר ולכן אני לא יכול למחוק את המאפיין הנסתר.אולי ניתן לכתוב פקודה שתמחק את ההגדרות של המשתנה בזכרון אבל אני לא יודע לעשות את זה.אשמח לכל עזרה שתיתנו. תודה. קיים קובץ מצורף שמכיל את השורות הבאות בצורה קריאה יותר. [ATTACH]3822[/ATTACH] 'In HTML: ------------------------------------------------------------------------------------------ <input name="txtFromDate" type="hidden" id="txtFromDate" value="00000000"/> 'In Form: ----------------------------------------------------…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כתבתי קוד הממש מחשבון בשפת גאווה. כאשר אני מכניס קלט דרך ה-eclipse הפלט יוצא נכון וכמו שצריך, גם כאשר אני מריץ את התכנית דרך ה-cmd הפלט יוצא נכון אם הקלט הוא דרך המקלדת, אך כאשר אני מכניס את אותו הקלט דרך קובץ יוצא פלט שונה, מצורף קובץ תמונה של ה-cmd והקובץ ממנו נלקח הקלט.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התחלתי להשתמש בקוד שקורא תוכן של אתרים אחרי שנותנים לו את הURL... הפלט שאני מקבל הוא את כל קוד ה HTML... יש אפשרות לקבל רק את התוכן עצמו? זאת אומרת ממש לקרוא את התוכן כפי שנקרא בדפדפן? זה הקוד : private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { string URL = textBox1.Text; HttpWebRequest myRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(URL); myRequest.Method = "GET"; WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse(); StreamReader sr = new StreamReader(myResponse.GetResponseStream(), System.Text.Encoding.UTF8); string result = sr.ReadToEnd(); WebClient client = new WebClient(); richTextBox1.Text = result; sr…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להוריד סביבת פיתוח של visual studio.NET 2008 חינמית (נסיונית)? <וסליחה אם השאלה אסורה>
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי תוכנה שלוקחת קובץ TXT ומעבירה לכל אבר במשתנה מערך שורה אחת של הקובץ הנ"ל ברצוני למחוק שורות מסויימות מהקובץ הTXT כמובן שאני יודע איזה שורה זה בקובץ על ידי המערך איך אני מוחק את השורה הנ"ל לגמרי הכוונה שהקובץ יישאר רגיל רק ללא השורה הנ"ל? (אולי לחדד יותר אם בתחילה היו נניח 20 שורות שעכשיו אחרי המחיקה יהיו 19 שורות) ועוד שאלה אני מעוניין שלאחר המחיקה הקובץ ימשיך לפעול רק בלי השורות שמחקתי האם כדאי לאחר המחיקה לפתוח שוב את הקובץ או גם בלי פתיחה מחדש הוא יהיה חסר שורה או שורות? תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://members.lycos.co.uk/haimrev/Untitled-5.html זה האתר זמנית, תנסו להיכנס לאחד הלינקים, תראו שאחרי שתיכנסו בערך ל2 לינקים מאותו רגע והלאה הוא יראה לך שהלינק לא קיים יותר, תטענו מחדש את הדף ותנסו את אותם לינקים שלא עבדו לכם בביקור הראשון, ותראו שפתאום הם כן עולים. זה לא בעיה מסוימת בשרת כי גם בבדיקה שעשיתי עם הקובץ על המחשב שלי בדיוק אותו דבר קורה. אני עובד עם Dreamweaver 8 ורק בתחילת הדרך כמו שרואים. לפני שאני ינסה לכתוב מחדש את כל הדף אני רוצה לשמוע עצות שלכם, במידה ואני לא יצליח אני כבר ינסה הכל מהתחלה, בדרך כלל ככה נפתרות בעיות, אבל לא לומדים הרבה..
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מי המציא את שפת אסמבלר?? מחפש חומר על מקור השפה אסמבלר (בטענה שהיא הומצאה ע"י יהודי) Cranchh כתבתי מהיוזר שלו כי לא היה לי כח להתחבר...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לפרק שם לאותיות, בנוסף האות הראשונה צריכה להיות האות גדולה והאחרות חייבות להיות קטנות. ולאחר מכן בשביל שאני יעבור הלאה אני צריך שאחרי שהמשתמש רשם את שמו הוא ילחץ על נקודה ("."). ביקשו ממני לעשות את זה בלי STRING ורק בעזרת לולאות. אני שובר את הראש על זה יש אפשרות לעזרה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שאני רואה יש פה הרבה אנשים שמבינים ב PHP ומכירים טוב את השפה. אני לא מכיר טוב את השפה ולכן יש לי בקשה לכמה מימכם שיכולים לעזור לי. הייתי מעוניין שתעזרו/תבנו לי מודל של קלאנים[קבוצות] פרטים: במודל זה תיהיה אפשרות להרשמה. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא להרשמה : http://www.wr-il.net/clans/register.html לאחר ההרשמה הקלאן שנרשם יופיע בעמוד מסודר עם טבלה ששם יראו את כל האנשים שנרשמו [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לטבלה : http://www.wr-il.net/clans/viewclans.html כל מי שירשם יוכל להיכנס לפאנל ניהול שלו - דף התחברות ששם יוכל לשנות את הפרטים של השחקנים, התמונה שאיתה נרשם, אפשרות ליצירת קשר והשגים של הקלאן. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לדף ההתחברות : http://www.wr-il.net/clan…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית כחלק מאחת התוכניות שהתבקשתי לבנות התוכנית היא: להגריל מספר בין 1 ל13 ולהגריל צורה של הקלף : לב ,תלתן,מעוין או עלה ונתקלתי בבעיה: using System; public class Klaf { public static void Main() { int MisparKlaf; int TzuratKlaf; char TzuratKlaf1; Random rnd = new Random(); MisparKlaf = rnd.Next(1,14); TzuratKlaf = rnd.Next(1,5); if (TzuratKlaf == 1) TzuratKlaf1 = 'Lev'; else if (TzuratKlaf == 2) TzuratKlaf1 = 'Teltan'; else if (TzuratKlaf == 3) TzuratKlaf1 = 'Meuyan'; else TzuratKlaf1 = 'Ale'; Console.WriteLine("The Number of the Card is {0} and the type of the card is {1}",Mispa…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חבר שלי ואני יצרנו משהו (הוא ייצר אני עיצבתי) זה תוכנה שפועלת על 6 סרביסים בייחד ב TASK MANEGER ...... השאלה שלי אני אני מסתיר אותם ? איך אפשר להסתיר סרביס שפועל ב TASK MANEGER ??? זה סתם לוקח המון מקום בTASK..... לפעמים זה גם 8 סרביסים רצים בשביל אותה התוכנה איך אני מסתיר אותם שלא יופיעו לי בTASK MANEGER וכמובן איך אני מחזיר למצב רגיל אחרי ההסתרה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי הרבה זמן להוריד מאתר מסוים קובץ SWF אך ללא הצלחה. לאתרים רגילים אני יודע איך להוריד. פשוט לחפש בקוד את נתיב ה SWF אך באתר הזה המצב קצת שונה. בהצלחה: http://ofek.cet.ac.il/OfekComics.aspx
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החיים בלינוקס היו יפים עם gcc זמין אבל עכשיו אני בwindows xp וחסר לי קומפיילר ל-C (שיקבל קוד טקסטואלי ויריץ אותו). מצידי שיהיה רק ספריות בסיסיות וגישה דרך cmd (ה-DOS) באותו סגנון של gcc. לא חובה גרפיקה, לא חובה בכלל עורך קוד (יש לי כבר crimson editor). מי שמציע שיגיד אם זה גם חינמי או בתשלום. מי שיודע איך להריץ gcc על חלונות שיגיד. בברכה, אלדד
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://www.kerenandtomer.com/ זה אתר נורא פשוט, אין גם צורך בממשק עדכון ככה שיש הרבה דרכים לעשות אותו במהירות. השאלה אם פשוט לעשות לבד מ0 או שזאת בכלל תבנית מוכנה שלגמרי חוסכת את העבודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת.. קולטים אורך (נגיד 5) ואז צריך להיות ריבוע כזה: * * * * * * * * * * * * * * * * הידע שנדרש זה לולאות מקוננות.. עם העדפה לרק 2. מי שיכול לעזור זה יהיה מעולה! בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר ובגלל זה אני רוצה ללמוד HTML ואני לא מבין משו אחד... אחרי שבניתי את דף האינטרנט ואחרי שיש לי הכל... איך אני בוחר לו כתובת וכל מי שרוצה יכול להכנס אליו???
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
התחלתי לבנות תוכנית ונתקעתי בה בשגיאות קומפילציה שלא מובנות לי: #include <iostream.h> #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> #include <dos.h> void grid () { const maxx=getmaxx(); const maxy=getmaxy(); line(maxx/3,0,maxx/3,maxy); line(maxx/3*2,0,maxx/3*2,maxy); line(maxx,maxy/3,0,maxy/3); line(maxx,maxy/3*2,0,maxy/3*2); } void player (int *num) { int maxx=getmaxx(); int maxy=getmaxy(); int i; settextstyle(SANS_SERIF_FONT, HORIZ_DIR,4); if(*num==2) { setcolor(15); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); delay(2000); setcolor(0); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); *num=1; } if(*num==1) { setcolor(15…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כתבתי את זה, זה מזהה אם האיבר זוגי/אי זוגי את הזוגיים כופל פי 2 ולאי זוגיים מוסיף 2. עכשיו אני רוצה שהאיברים לא יהיו קבועים ומספר האיברים לא יהיה קבוע. אני יודע שצריך להשתמש ב- new ואני גם יודע שאני לא יודע להשתמש ב- new. אולי מישהו יכול לכוון אותי, את ההתחלה לפחות? #include <iostream.h> void evenfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x *= 2; } void oddfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x += 2; } int main() { int orig[10] = {5,16,7,18,27,31,33,36,47,49}; int odds[7]; int evens[3]; int i,a=0,b=0; for(i=0; i<10; i++) if(orig%2==0) evenfun(evens+a++, orig+i); else oddfun(odds+b++, orig+i); …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לבנות תפריטים נפתחים ב- ASP? לדוגמה כמו אלה שבאתר הזה (ראשי, מדורים וכו').
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני בונה כרגע תוכנית בפסקל ויש לי בתוכנית string שנקלטת על ידי המשתמש ואני רוצה לבדוק תו תו במחרוזת ולראות איזה מספרים יש לי שם. לכן אני מחפש פקודה או דרך כלשהי להפוך תו המכיל מספר למספר אמיתי. כלומר אם יש לי תו המכיל את הערך '5' אז אני צריך שהמספר 5 יתקבל במשתנה מספרי כלשהו. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי windows 7 64 ביט התקנתי אקליפס cdt כמו כן הורדתי MinGW. כתבתי את הקוד הבא #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello World! "; cout << "I'm a C++ program"; return 0; } עשיתי save כמו שצריך ויש בעיה של בקימפול של Launch failed. Binary not found. אני ישמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-