עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. אוקיי. נא סבלנותכם, כי אני חדש בתחום הזה, ולכן אפלו לתאר את הבעיה יהיה לי קצת קשה. הנה מה שאני יודע: - יש לנו במשרד כתובת מייל שמסתיימת בשם של החברה. - נניח: User1@YOSIHOMES.com - זה מנוהל (כל ה"עסק" הזה) ב Google Apps. - בגוגל Apps מצוין שהדומיין נרכש על ידי גוגל, אמנם, אבל נרכש מ GoDaddy. מבלי קשר לזה (או אולי עם קשר לזה), בזמנו נתבקשתי לבצע איזשהי פעולה אצל ה HOST דווקא. וזה לשים את ה nameservers לפי ההגדרה שלהם בגוגל (?) ב cPanel של BlueHost, הלכתי ל DNS ZONE EDITOR. משם הכנסתי (בעזרת התמיכה שלהם) את הנתונים שנתבקשתי (אני לא זוכר על ידי מי נתבקשתי): אם אני לא טועה, הנתונים שהכנסתי היו תחת ה Mail Exchanger. שם נתבקשתי להזין נתונים שניתנו על ידי גוגל. P…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TRBH,

אני צריך לפרק שם לאותיות, בנוסף האות הראשונה צריכה להיות האות גדולה והאחרות חייבות להיות קטנות. ולאחר מכן בשביל שאני יעבור הלאה אני צריך שאחרי שהמשתמש רשם את שמו הוא ילחץ על נקודה ("."). ביקשו ממני לעשות את זה בלי STRING ורק בעזרת לולאות. אני שובר את הראש על זה יש אפשרות לעזרה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מערך מלא במספרים ומחזירה true אם יש מספר מסויים שמופיע רק פעם אחת ו-false אחרת. לא מצויין אם המערך ממוין או לא אז חשבתי: 1. למיין את המערך - logn 2. לכתוב פונקציה שעוברת פעם אחת על המערך ובודקת אם יש מופע יחיד של מספר מסויים - n ובסה"כ Onlogn האם יש אפשרות לפתור את זה למשל בסיבוכיות של n ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Autumn Sunflower,

היי בגלל הקורונה יש לי הרבה זמן ללמוד משהו אבל לא יודעת מה עדיף. יש לי ניסיון של כמה שנים עם asp.net בעיקר BACKEND אבל לא MVC וכל הטכנולוגיה החדשה. כרגע בעבודה אני עובדת בעיקר עם SQL SERVER ו SSIS. השאלה היא מה כדאי לי לחזק- את הצד של ה BI או את ה .net שאת זה אני גם מאוד אוהבת אבל כל הזמן יש בו שינויים וחייבים כל הזמן ללמוד ולתעדכן? בנוסף איפה יש תרגילים ב SQL SERVER אבל מתקדמים ולא סתם select או avg וכו. משהו למתקדמים? אשמח לעזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by jackofalltrades,

-- (Q3) Find Insurance Company with the maximal number of members (patients). SELECT Temp.Company, Temp.ID, Temp.Amount FROM (SELECT I.name AS Company, I.cid AS ID, COUNT(P.pid) AS Amount FROM Insurance_Company I, Patients P WHERE P.cid = I.cid GROUP BY ID ) AS Temp WHERE Temp.Amount = (SELECT MAX (Temp.Amount) FROM Temp) אני לומד מהמצגות של רמקרישנן וכך מתארים את האגרגציה המקוננת, אבל כשאני רוצה להריץ את זה במיי-אסקיואל הוא אומר: ( Error Code: 1146. Table 'medical_service.temp' doesn't exist אבל זה כן עובד כשאני מחליף את המילה Temp ב-From השני לכל הבלוק From הגדול. יש דרך לעשות את זה כמו שאני תכננתי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by omnius,

מישהו יודע מאיפה אני משיג קומפיילר ל++C? (חינמיים אם אפשר...)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zahiz007,

שלום, אני משנה את קובץ ה - CSS של ה MP ואני רואה את השינוי באתר אך כאשר אני מריץ השינוי לא מתרחש. יש למישהו רעיון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Headspin,

האם בסופו של דבר כל אחד יכול ללמוד ולהבין C ו C++ ? אני אגיד לכם ככה אני מתכוון למכור את האוטו לטובת לימודים...וזה כנראה יהיה מה שאני הכי אוהב ומה שאני הכי מבין מחשבים... חשבתי על ללכת גם על תכנות האם כדאי לי ? נראה לי שאני די אוהב את זה..רק הרבה אומרים שצריך הרבה מתמתיקה אבל ברמה התאורתית לא משתמשים בה ביכלל רק בשנה הראשונה קשה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם חברה, אני חיפשתי המון למצוא מפה של מדינות של כל העולם , העניין הוא שאני רוצה שכאשר אני מעביר את הסמן של העכבר של מדינה מסויימת , יקפוץ חלון כזה שיש בו מידע על אותה מדינה.. איך אפשר לבנות מפה כזאת כלומר (PHP , HTML...) או האם למישהו יש רעיון איפה נמצא דבר כזה אני פשוט לא יודע איפה להתחיל.. אני צריך עזרה שלכם תודה , שבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי מסד נתונים באקסס - שע"מ להיכנס עליו צריך סיסמא- האם יש איזה שהיא דרך לעקוף את הקשת הסיסמא ??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dekgol,

שלום אני חדש בתוכנה זו ורציתי לשאול שאלה: יצרתי לי class כזה: [left]public class Employee { public int id; public string name; public string city; public int salary; {[/left] יצרתי לי מערך דינמי והגדרתי אובייקט ל class [left] public partial class Form1 : Form { ArrayList employeeData = new ArrayList(); Employee employeeSearch = new Employee();[/left] ברצוני שבלחיצת כפתור מסויים הקטסטים שנמצאים בטקסטבוקס ייכנסו לאובייקט והאובייקט ייכנס למערך הדינמי [left] private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { employeeSearch.id= Int32.Parse(textBox1.Text); employeeSearch.name=textBox2.Text; employeeSearch.city …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. בשפת C++. יש לי מערך דינאמי גנרי, ותוך כדי הריצה של התוכנית אני צריך ליצור מערך גנרי חדש קטן יותר שהוא מאותו טיפוס המערך גנרי הקודם. איך אני יוצר את המערך חדש במהלך הריצה: דוג' Array<int> d יצרתי מערך מסוג INT כעת תוך כדי הריצה אני רוצה להקטין אותו איך אני יוצר מערך Temp בגודל החדש אבל שיהיה מאותו טיפוס של המערך הישן Array <???> temp יש איזו פונקציה שמחזירה בזמן ריצה את סוג הטיפוס של אובייקט/משתנה והיא תקבע למערך הגנרי את הטיפס??? ניסיתי typeid,typeinfo ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pazer005,

שלום לכם, אני בן 29 ואני מתכוון לעשות עכשיו הסבה מקצועית לאחר שלמדתי משחק. לאחר הלימודים עבדת כעורך תוכן ואחר כך כאיש SEO. אני איש מאוד טכני והרבה שנים עובד עם מערכות תוכן על שרת ביתי. אני רוצה ללכת לעשות קורס בניית אתרים. כן, אני יודע שניתן ללמוד לבד אבל כדי להכנס לשוק, זה לא הכי קביל. המטרה היא ללמוד PHP או ASP.net. מבלי להתעסק במה יותר טוב וכו', השאלה שלי היא מאוד פרקטית - מה יותר מבוקש כיום בארץ? עם מה יותר קל להכנס לעבודב ראשונה ללא ניסיון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by רון88,

התחלתי בשעה טובה ספר אחר אבל סליחה שלא הבנתי. מה המשמעות של הבקסלשים בסופי שורות? אני יודע שכפול זה פשוט בקסלש אבל לא בטוח שקלטתי מה המשמעות של אחד. להית' ותודה מראש עריכה: קיבלתי תשובה מהספר בסוף. הופיע בהמשך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, התבקשתי להגיש עבודה קצת מוזרה (רשות, לא חובה, גוררת כמה הטבות) שעיקרה הוא להציג/ללמד בעזרת מצגת פקודה כלשהי בשפת C בהומור.. אין לי בכלל כיוון.. יש לכם רעיון? (נראה לי שאחד המורים עושה סמינריון או משהו על הומור בלימודים ובגלל זה המורה שלי ביקש את זה) חשבתי על משהו קטן, נגיד להסביר על FOR, לולאה שתתבצע פעמיים ולהראות סרטון מצחיק של מישהו נתקע בעמוד פעמיים, ואז להראות שאם משנים את I ל3 לדוגמא אז האיש יתקע שלוש פעמים בעמוד.. אבל זה סתם משהו שעלה לי לראש יש לכם רעיונות? (בגדול החומר הוא ברמה של עד לולאות..) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by golla,

שלום לכולם, בניתי אתר ב visual studio ב-דוט נט ורציתי לדעת איך אנימעלה אותו לשרת ? ניסיתי פשוט להעלות את כל התיקיה לשרת FTP שלי אבל זה לא נותן לי להכנס לקבצים ברגע שאני גולש לכתובת. מה אני אמור לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים קיבלתי תרגיל בית באלגברה בוליאנית ובואו נאמר שפיספסתי חלק קטן מההרצאות והתרגולים בנושא הזה... הנה שאלה אחת מהתרגיל שאני לא בטוח ב 100% לגביה קיבלנו פונקציה, צריך לצמצם אותה ולייצג אותה ע"י מינימום שערים לוגיים (מימוש לא מינימלי לא מקבל ניקוד) זה מה שאני עשיתי, ואני לגמרי לא בטוח בזה, מישהו יכול לומר אם אני טועה או צודק ? (כפל = AND, חיבור = OR ופסיק עליון= NOT ,אם זה לא מובן) הפונקציה שנתנו רשומה למעלה, הפיתוח מתחתיה (נראה לי פשוט מדי) וההצגה בשערים כלולה. (שמתי את זה בפורום תכנות כי תכלס זה הנושא הכי קרוב לזה)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by forMR,

אני מבין בHTML, אבל ראיתי לאחרונה כל מיני מקומות בהם משתמשים בNOWRAP, בצורות שונות ואף פעם לא יצא לי לפגוש את הפקודה... ולפי דוגמה שמצאתי בגוגל, לא הבנתי כל כך מה זה עושה. אודה מאוד אם תוכלו, במילים שלכם, להסביר לי מה זה עושה ובאיזה מצבים טוב להשתמש בזה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by assaf990,

אני מקווה שעשיתי include באופן נכון לספריה שאני רוצה להשתמש בה זה הקוד ולאחריו הודעת שגיאה using System; using System.Text; using System.Text.RegularExpressions; using System.Threading; using NUnit.Framework; using Selenium; namespace SeleniumTests { [TestFixture] public class NewTest { private ISelenium selenium; private StringBuilder verificationErrors; [SetUp] public void SetupTest() { selenium = new DefaultSelenium("localhost", 4444, "*chrome", "[url]http://www.walla.co.il/"[/url]); selenium.Start(); verificationErrors = new StringBuilder(); } [TearDown] public void TeardownTest() { try { selenium.Stop(); } catch (Exception) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ran1809,

אז ככה אני בונה פרוייקט ב JAVA, יש לי ידע ב JAVA אך כעת אני צריך את עזרתכם. אני באמצע בניית פרוייקט של סידור חבילות אני אסביר: לדוגמה יש לי מיכל (קופסא) מסויים ויש לי מספר חבילות שאני צריך להכניס לתוכו בדו מימד. עכשיו ייצגתי את המיכל במערך דו מימדי ואני קולט לתוכו חבילות. לדוגמא: יש לי מיכל בגודל 5X5=25 וחבילת 2X3=6 וחבילה 4X1=4 עכשוי את החבילות האלו אני אמור להכניס לתוך המיכל הגדול, כרגע המצב הוא שאני מייצג את כל המקומות הריקים במיכל (במערך) ב (1-) ומסדר את החבילות עם מספר סידורי ואז יש לי מטריצה שבהתחלה יש בה 25 פעמים (1-) ואז יש פונקציה שמכניסה את החבילות למיכל לפי האלג' שלה והיא נגיד מכניסה את החבילה הראשונה אז היא שמה את הספרה 1 בכל המקומות שחבילה אחד צריכה לבוא וככה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מנסה ליצור תוכנה אשר רצה ברקע ובמידה והיא מזהה שכרום פתוח באתר מסויים היא עושה משהו. הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות שהכרום פתוח, אבל איך ניתן לה להבחין בין כרום פתוח בכל אתר לבין רק באתר מסויים? C# בבקשה, אפשר גם JS... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bdoron,

יצרתי user control בwpf ואני רוצה שכל פעם לדוגמא שאני לוחץ על כפתור הוא ירד לי מהחלון למעלה... אני אראה לכם את הפרויקט הזה שאני עושה לעצמי לא לרדת עליי הוא רק בהתחלה חחח ואני די חדש בwpf http://imagizer.imageshack.com/img661/4929/DJym3N.th.jpg' alt='DJym3N.th.jpg'> אז כמו שאתם רואים יש לי בצד שמאת תמונה של בית, ו2 כפתורים אפורים כאלה... וכן אני יודע שהם לא בדיוק נראים כמו כפתורים אני צריך לסדר אותם... בכל אופן כל החלק של התמונה של הבית עם 2 הכפתורים האפורים בצד שמאל זה user control שיצרתי... שהצבתי בrow וcloumn בתוך grid מה שאני רוצה לעשות זה להסיר אותו משם ושהוא יפתח בצד העליון באמצע המסך אבל אני רוצה שהוא יופיע רק בנקודה מסויימת... זאת אומרת שאני צריך ליצור …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by amitrotem,

שלום, בניתי ממשק שהמשתמש יכול להוסיף נתונים ל DB, באפשרותו למחוק רשומות ולעדכן אותם. כיצד אני יכול לשפר את עדכון הרשומות בצורה ויזואלית, כאשר המשתמש לוחץ על הרשומה היא תהפוך ל <input> עם כפתור עדכן. כמו שיש ב PHPMYADMIN. תודה עמית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

היי, אני משתמש בסקריפט המצורף בכדי למחוק את כל הקבצים הישנים יותר משבוע. הבעיה היא, שברוב המקרים הקבצים לא יושבים בתיקיה אחת אלא בתוך סאב-תיקיות בתוך תיקיה אחת, ואני לא רוצה להריץ עשרות סקריפטים שונים לכל סאב-תיקיה בנפרד (בנוסף לזה ששמות הסאב-תיקיות משתנה בהתאם לפרויקטים וכו'). אשמח אם תוכלו לעזור לי להכיל את הסקריפט הזה על כל הקבצים שבתוך כל הסאב-תיקיות של התיקיה שנקבתי בסקריפט. תודה ' ################################################################ ' # cleanup-folder.vbs ' # ' # Removes all files older than 1 week ' # Authored by Spencer Kuziw (s.kuziw-at-epic.ca) ' # Based on code by YellowShoe ' # Version 1.0 - Sept 23 2008 ' ################################…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים