עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by nondos,

שלום אני כותב עכשיו תוכנה ועליי לשמור את הנתונים שהמשתמש מכניס לתוכנה חשבתי לעשות זאת באמצעות קובץ ini מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי פורום יקר, זה לא בשבילי זה בשביל אח קטן של חבר. הם קיבלו 4 תרגילים. אני שם את הקישורים לשאלות ביאהו, כי לכאן זה עשה לי בעיות. מי שיכול לעזור ומבין יבורך. העלתי כתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hike101,

שלום! אני מחפש מידע ברשת או אפילו ספר טוב (אבל ממש טוב) על נושאים כמו גרפיקה וסאונד באסמבלי. כרגע אני מתכנת לדוס. חשוב שמקור המידע יהיה סימפטי לקורא...כלומר ברור ,נהיר ופשוט. אודה לכם אם אתם יודעים על איזשהו מקור מידע לאסמבלי שכתוב בצורה מפורטת ופשוטה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by icebreak,

http://www.jetbrains.com/resharper/ נראה חביב, ובטח יעזור למי שמתעסק עם זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Autumn Sunflower,

היי בגלל הקורונה יש לי הרבה זמן ללמוד משהו אבל לא יודעת מה עדיף. יש לי ניסיון של כמה שנים עם asp.net בעיקר BACKEND אבל לא MVC וכל הטכנולוגיה החדשה. כרגע בעבודה אני עובדת בעיקר עם SQL SERVER ו SSIS. השאלה היא מה כדאי לי לחזק- את הצד של ה BI או את ה .net שאת זה אני גם מאוד אוהבת אבל כל הזמן יש בו שינויים וחייבים כל הזמן ללמוד ולתעדכן? בנוסף איפה יש תרגילים ב SQL SERVER אבל מתקדמים ולא סתם select או avg וכו. משהו למתקדמים? אשמח לעזרה. תודה

6. היי חברים תודה מראש למי שעוזר לא מצליח לפתור את השאלה אחד מהאלגוריתמים הפשוטים ביותר למיון נקרא מיון הכנסה.(Insert Sort) הרעיון האלגוריתמי: - בצידו הימני של המערך, יהיה לנו תת-מערך לא ממוין, שבכל איטרציה יקטן באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הלא ממוין הוא המערך כולו. - בצידו השמאלי של המערך, יהיה לנו תת-מערך ממוין, שבכל איטרציה יגדל באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הממוין הוא ריק. - בכל איטרציה נעיין באיבר השייך לתת- מערך הלא ממוין, ונכניס אותו למקום המתאים בתת- מערך הממוין. - ההשלכות הן שהאזור הממוין גדל באחד,והאזור הלא - ממוין קטן באחד. - כאשר לא ישארו איברים בתת- המערך הלא - ממוין, האלגוריתם יסתיים. ממש אלגוריתם זה -…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ערב טוב שלום , אשמח להכוונה בתרגיל הזה בבקשה. כתוב תוכנית המקבלת מספר זוגי ושלם N ומדפיסה תבנית שחמט בגודל NXN כך שמשבצת לבנה תיוצג בתור ספרה 1- ומשבצת שחורה תיוצג בתור 1 . ניסיתי לכתוב משהו וזה לא מצליח לי .. N=int(input("please enter a number : ")) for i in range(N): print() for j in range(N): if(j%2==0): print("1","-1,",end="") else: print("-1","1,",end="")

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by intel suck,

יש לי בעיה בתרגיל JAVA תרגיל מס' 9 מהשאלון של 2006 זה התרגיל: נתון מערך דו מימדי שאיבריו הם 1,0 רצף של איברים בשורה או עמודה שמכילים את הספרה 1 הוא שרשרת אורך השרשרת הוא מס' האיברים שמכילים את הספרה 1 איבר במערך יקרא מוקף אם הוא מכיל את הספרה 1 וגן אורך השרשרת בשורה שבה הוא נמצא שווה לאורך השרשרת בעמודה שבא הוא נמצא יש לספור את מס' האיברים המוקפים אני פתרתי את התרגיל ככה: import jeliot.io.*; public class MyClass { public static void main() { int [][]a= new int [10][10]; int sumr=0; int sumc=0; int count=0; for (int i=0; i<a.length; i++) { for (int j=0; j<a[i].length; j++) { a[i][j]=Input.nextInt(); } } for (int i=0; i&…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כלומר מספרים עם 50 ספרות וכדומה.. ואיזה אופרטור עובד על זה? כמו INT, LONG ,DOUBLE וכו'... (צריך למספרים לא שלמים...)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

שלום בניתי טופס FORM בעל שדות טקסט בלבד. אני רוצה שטופס ישלח תמיד למייל שלי. איך אני עושה אתזה?(אני יודע ASP בקטנה אם צריך)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by noam25,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות איזשהו כלי בסי שארפ שאחד מהדברים שאני זקוק להם זה הדבר הבא: יש לי מערך נתונים דינמי שמשנה את תוכנו ומספר איבריו כל שניה (מתוזמן ע"י שעון). כל איבר במערך הזה מהווה שורה ב-DATA GRID כך שבזמן הטעינה אני מקבל טבלה עם N שורות שהמערך הכיל בזמן טעינת הטופס. הבעייה שלי, איך לעדכן את ה-DATA GRID בכל פעם שאוסף הנתונים שלי משתנה בדרך יעילה . (האמת כל דרך לבנתיים תספיק העיקר לעלות על כיוון כלשהו חח). המערך משתנה בכל תיזמון שעון. אני מאוד אשמח לעזרה חברים, זה חלק מפרוייקט גדול שאני עובד עליו. המון תודה scizoeffective@gmail.com אלברט

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DOGMA,

שלום, אני צריך ליצור Desktop Item, אבל מאוד רצוי שהרקע שלו יהיה שקוף, האם יש איזהשהו סקריפט שמאפשר ליצור DI חסרי רקע? כלומר שרק האובייקטים שלו יהיו על הwallpaper של המחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by miki_michal,

אני לא מבין את הודעת השגיאה , אני לומד עכשיו |Template ווהוספתי סה"כ את התוספת שלו לתוכנית קיימת שכתבתי על class פשוט וזה ההודעה : g++ -ansi -Wall -pedantic -error -g *.cc -o out Undefined first referenced symbol in file std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >& operator>><int>(std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >&, stack<int>&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >& operator<< <int>(std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >&, stack<int> const&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o ld: fata…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Eonblueapoc,

אוקי אני די מתחיל ב-C# נתנו לנו את התרגיל הבא: צריך לכתוב תכנית שמגרילה 40 מספרים מ- מינוס 100 עד 50. הפלט הוא הערך המקסימלי שהוגרל וכמה מספרים בעלי ערך זהה הוגרלו. בנתיים הצלחתי את כל התרגיל חוץ ממציאת כמה מספרים בעלי אותו הערך הוגרלו. דרך אגב, השתמשתי במערכים ורנדום. same אמור להיות המשתנה של מספר הפעמים שהערך המקסימלי מופיע, אבל אני לא מוצא איך להשתמש בו. (כן כן, C# של מתחילים ^^) תודה רבה לעוזרים. עריכה: משום מה הפורום מחק את כל הסוגריים מרובעים ו-i אחרי כל a.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by reiich,

הי! איך מציגים מידע מבסיס נתונים (מידע שמגיע מהשכבות) בפרוייקט silverlight? איך מחברים את ה control שנקרא dataGrid לנתונים?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sharonp,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד PHP כמעט מאפס (קצת ידע ב C ו HTML), וכדי להתחיל עם המדריכים אני רוצה קודם כל תוכנה שאוכל לכתוב בה סקריפטים ופקודות, כך שאוכל לראות אותן קורות בפועל. התקנתי את easyPHP והבנתי שאני אמור לכתוב את הפקודות בקובץ ולשמור אותו בתיקייה בשם WWW תחת למשל a.php ואז לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן בצורה הזאת: http://localhost/dor.php אך זה לא עבד לי למרות שהפקודות שרשמתי נכונות (דף לא נמצא). הייתי רוצה עוד הסברים בקשר לאפשרויות בתוכנה עצמה כי אני לא ממש מבין מה היא עושה, אני רק יודע שזה קשור ל SQL, ואני גם לא מבין למה לא הצלחתי לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן. מה לא עשיתי נכון? ד"א, תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכתיבת השפה? כי הכתבן ממש לא נוח..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by BassMan,

שלום אנשים.... אני לא יודע מה רמת הידע שלכם ב דלפי אבל שווה לנסות... אני כותב עכשיו תוכה לפרוייקט מסויים ... הבעיה היא שאני צריך לכתוב חלק ששולח ומקבל נתונים דרך הUSB ...... אם מישהו יודע איפה אני אמצא Component או Driver מתאים זה יהיה מצויין תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Yarden Yamin,

שלום לכולם, קיבלתי מבחן במייל מחברת הייטק שאני צריכה לכתוב קוד בשפת C או C++ ולהשתמש ב-UART וב-GUI כלשהו. אני צריך לשלוח באמצעות GUI בסיסי מידע ולקבל מידע מה-UART. פחות או יותר המשימה: ניהול UART: - פתיחת פרוצדורה: איתחול ה-UART ולהכין אותו למידע. - פרוצדורת שליחה: לשלוח מידע ל-UART. - פרוצדורת קבלה: לקבל מידע מה-UART. ניהול GUI: - TX: כפתור שליחת מחרוזת שיאפשר למשתמש לעשות זאת דרך המקלדת. - SEND: כפתור שישלח את המחרוזת. - RX: יציג את המידע שהתקבל. אני סטודנטית להנדסת חשמל ואלק' שנה שלישית. עשיתי קורסים בשפת C, C מתקדם ו-C++, אבל לא הגעתי לרמה הזאת. האם יש אפשרות ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bdoron,

ראיתי שתחת aspx יש aspx.cs חדש , אני יודע איך ליצור אותו, לוחצים על הcheck box שאתה יוצר את הform אבל אני רוצה להוסיף עוד קובץ האם זה אפשרי ליצור aspx.cs בלבד? בלי הaspx file מה שאני רוצה לעשות זה partial class ל aspx.cs file ובויזואל סטודיו שאני מחפש להוסיף קובץ יש שם cs אבל לא ראיתי להוסיף aspx.cs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, טבלת list בשרת mysql אצלי מכילה שדה אחד מסוג datetime ונודה לקליטת תאריך ושעה. הקוד לקליטת תאריך ושעה (html\php) הינו כדלקמן: <!doctype html> <html lang=en> <head ><title>Insert Date</title> <meta charset=utf-8> </head> <body> <?php date_default_timezone_set('israel'); $dbcon = @mysqli_connect ('xxx', 'xxx', 'xxx', 'xxx') OR die ('Could not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error () ); mysqli_set_charset($dbcon, 'utf8'); if (isset($_POST['exam_date'])) { $myDate = trim($_POST['exam_date']); $q = "INSERT INTO list (exam_date) VALUES ($myDate)"; $result = @mysqli_query ($dbcon, $q); ?> <form action="to_for…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bdoron,

יצרתי user control בwpf ואני רוצה שכל פעם לדוגמא שאני לוחץ על כפתור הוא ירד לי מהחלון למעלה... אני אראה לכם את הפרויקט הזה שאני עושה לעצמי לא לרדת עליי הוא רק בהתחלה חחח ואני די חדש בwpf http://imagizer.imageshack.com/img661/4929/DJym3N.th.jpg' alt='DJym3N.th.jpg'> אז כמו שאתם רואים יש לי בצד שמאת תמונה של בית, ו2 כפתורים אפורים כאלה... וכן אני יודע שהם לא בדיוק נראים כמו כפתורים אני צריך לסדר אותם... בכל אופן כל החלק של התמונה של הבית עם 2 הכפתורים האפורים בצד שמאל זה user control שיצרתי... שהצבתי בrow וcloumn בתוך grid מה שאני רוצה לעשות זה להסיר אותו משם ושהוא יפתח בצד העליון באמצע המסך אבל אני רוצה שהוא יופיע רק בנקודה מסויימת... זאת אומרת שאני צריך ליצור …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bdoron,

אני בונה דף לוגין ואת הלוגין עצמו אני רוצה לעשות בajax , ולכן בניתי סרביס שמקבל 2 פרמטרים אחד אימל אחד סיסמה, הבעיה שלי שאני לא מצליח להעביר פרמטרים דרך ajax, כל הדוגמאות שאני מוצא באינטרנט הם דוגמאות על json למה? האם העברת פרמטרים היא רק דרך json? או שאני יכול לשלוח פרמטרים לwebservice ללא קשר לjson type, סככל מה שאני רוצה לעשות זה לבדוק מול השרת את הסיסמה ושם המשתמש ובמידה והכל תקין אני שולח ערך בולאני חזרה ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by רון88,

התחלתי בשעה טובה ספר אחר אבל סליחה שלא הבנתי. מה המשמעות של הבקסלשים בסופי שורות? אני יודע שכפול זה פשוט בקסלש אבל לא בטוח שקלטתי מה המשמעות של אחד. להית' ותודה מראש עריכה: קיבלתי תשובה מהספר בסוף. הופיע בהמשך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני צריך עזרה בעיצוב לאתר שלי אם מישהו יכול לעזור לי...... אבל בעיקרון יש משהו שרציתי לדעת איך אפשר לעשות לינק בלי שיהיה לו קו מתחת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.