תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אם נתונים לי שתי מערכים כיצד אני יכול למצוא את הקבוצת חיתוך (איברים דומים שמופיעם בשניהם) בלי שימוש בלולאות for ו while (מה שמשאיר רקורסיה). אני יודע איך למיין את שניהם וגם למזג אותם למערך אחד ממוין. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי ב- dev c++ וב- visual studio של מיקרוסופט. אפילו כשאני מנסה להעתיק תוכנית מהספר ( חוברת שקיבלתי מהצבא , תוכנית hello world ) או להעתיק מאתר אינטרנט ללימוד C++ , התוכנית לא מתקמפלת ואני מקבל שגיאות :\ . מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התבקשתי להגיש עבודה קצת מוזרה (רשות, לא חובה, גוררת כמה הטבות) שעיקרה הוא להציג/ללמד בעזרת מצגת פקודה כלשהי בשפת C בהומור.. אין לי בכלל כיוון.. יש לכם רעיון? (נראה לי שאחד המורים עושה סמינריון או משהו על הומור בלימודים ובגלל זה המורה שלי ביקש את זה) חשבתי על משהו קטן, נגיד להסביר על FOR, לולאה שתתבצע פעמיים ולהראות סרטון מצחיק של מישהו נתקע בעמוד פעמיים, ואז להראות שאם משנים את I ל3 לדוגמא אז האיש יתקע שלוש פעמים בעמוד.. אבל זה סתם משהו שעלה לי לראש יש לכם רעיונות? (בגדול החומר הוא ברמה של עד לולאות..) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא מבין את הודעת השגיאה , אני לומד עכשיו |Template ווהוספתי סה"כ את התוספת שלו לתוכנית קיימת שכתבתי על class פשוט וזה ההודעה : g++ -ansi -Wall -pedantic -error -g *.cc -o out Undefined first referenced symbol in file std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >& operator>><int>(std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >&, stack<int>&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >& operator<< <int>(std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >&, stack<int> const&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o ld: fata…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כתבתי applet פשוט בג'אווה (משתמש באקליפס) סתם כדי ללמוד כיצד להפעיל אותו בדפדפן, כשאני מריץ אותו באקליפס הוא עובד. אך כשניסיתי להפעיל אותו בfirefox (קוד html פשוט) אני מקבל את השגיאה הבאה: ClassNotFoundException עם תמרור אזהרה (סימן קריאה במשושה אדום) וכשאני נכנס לפרטי השגיאה מקבל: Java Plug-in 10.51.2.13 Using JRE version 1.7.0_51-b13 Java HotSpot Client VM User home directory = C:\Users\Ehud Vardimon ---------------------------------------------------- c: clear console window f: finalize objects on finalization queue g: garbage collect h: display this help message l: dump classloader list m: print memory usage o: trigger logging q: hide console r: …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי פורום יקר, זה לא בשבילי זה בשביל אח קטן של חבר. הם קיבלו 4 תרגילים. אני שם את הקישורים לשאלות ביאהו, כי לכאן זה עשה לי בעיות. מי שיכול לעזור ומבין יבורך. העלתי כתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שעשיתי include באופן נכון לספריה שאני רוצה להשתמש בה זה הקוד ולאחריו הודעת שגיאה using System; using System.Text; using System.Text.RegularExpressions; using System.Threading; using NUnit.Framework; using Selenium; namespace SeleniumTests { [TestFixture] public class NewTest { private ISelenium selenium; private StringBuilder verificationErrors; [SetUp] public void SetupTest() { selenium = new DefaultSelenium("localhost", 4444, "*chrome", "[url]http://www.walla.co.il/"[/url]); selenium.Start(); verificationErrors = new StringBuilder(); } [TearDown] public void TeardownTest() { try { selenium.Stop(); } catch (Exception) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר מסובך לאללה מי מסביר לי את הקטע הבא: public static int MysterySum(int n) { if (n==1) return 1; int sum = n; for (int i=1; i<n; i++) sum = sum + MysterySum(i); return sum; } תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האתר שלי בנוי בצורה של פריימים ויש לי קישור בתפריט של login. אני לוחץ ובחלון הארשי מופיע לי שדות login של שם-משתמש וסיסמא. במיקרה והוכנס שם-משתמש וסיסמא נכונים ה-session הופך ל-1 ובמקרה של ADMINISTRATOR ל-2. הנה קטע הקוד: הבעיה היא שאפקט ה-onmouseover של javascript לא עובד. אני יעריך מאוד אם מישהו יוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מבקש מדריך מסויים שמפורט מאוד, כי אני מאוד מתקשה להתקין מודים לפורום ש לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את התרגיל הבא לשיעורי בית במדעי המחשב(פסקל): "כתוב תוכנית הקולטת מספר טבעי כלשהו, שאינו כולל אפסים. על התוכנית ליצור שני מספרים חדשים, מהמספר שנקלט, ולחשב את סכומם. מספר אחד נוצר ע"י כתיבת כל הספרות הזוגיות, המופיעות במספר, ע"פ סדר הופעתן, והמספר השני נוצר ע"י כל הספרות האי - זוגיות, המופיעות במספר ע"פ סדר הופעתן. דוגמא: אם המספר הוא 3421765, אזי שני המספרים הם: 3175 ו426 וסכומם הוא 3601." תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בסקריפט המצורף בכדי למחוק את כל הקבצים הישנים יותר משבוע. הבעיה היא, שברוב המקרים הקבצים לא יושבים בתיקיה אחת אלא בתוך סאב-תיקיות בתוך תיקיה אחת, ואני לא רוצה להריץ עשרות סקריפטים שונים לכל סאב-תיקיה בנפרד (בנוסף לזה ששמות הסאב-תיקיות משתנה בהתאם לפרויקטים וכו'). אשמח אם תוכלו לעזור לי להכיל את הסקריפט הזה על כל הקבצים שבתוך כל הסאב-תיקיות של התיקיה שנקבתי בסקריפט. תודה ' ################################################################ ' # cleanup-folder.vbs ' # ' # Removes all files older than 1 week ' # Authored by Spencer Kuziw (s.kuziw-at-epic.ca) ' # Based on code by YellowShoe ' # Version 1.0 - Sept 23 2008 ' ################################…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכון לעכשיו כיתה ט'. אני רוצה ללמוד שפות תיכנות בתיכון.. ידוע לכם מה הציונים שאני צריך בשביל להגיע לזה? אני לא כל כך תלמיד טוב... טוב נו אני ממש לא תלמיד טוב.. למען האמת אני עילג ברמות כל הנגוע ללימודים אבל אני מאוד אוהב מחשבים ומאוד רוצה ללמוד את זה.. אני הקבצה ג' במ"מ וב' באנגלית אני מנסה לעלות... אז השאלה כתבתי הנ"ל..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לייצר מספרים רנדומלים float בין 10 ל10- בשימוש הפונקציה rand()?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור Desktop Item, אבל מאוד רצוי שהרקע שלו יהיה שקוף, האם יש איזהשהו סקריפט שמאפשר ליצור DI חסרי רקע? כלומר שרק האובייקטים שלו יהיו על הwallpaper של המחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון, אני מנסה להתקין מערכת nextcloud על docker בwindows. הכל הולך תקין והמערכת רצה נהדר, הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לnextcloud לשקף קבצים שנמצאים מחוץ לdocker אני מצרף מדריך, לצערי גם דרכו עדיין לא מצליח לקבל גישה. https://github.com/nextcloud/docker/issues/254 אשמח לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בגלל הקורונה יש לי הרבה זמן ללמוד משהו אבל לא יודעת מה עדיף. יש לי ניסיון של כמה שנים עם asp.net בעיקר BACKEND אבל לא MVC וכל הטכנולוגיה החדשה. כרגע בעבודה אני עובדת בעיקר עם SQL SERVER ו SSIS. השאלה היא מה כדאי לי לחזק- את הצד של ה BI או את ה .net שאת זה אני גם מאוד אוהבת אבל כל הזמן יש בו שינויים וחייבים כל הזמן ללמוד ולתעדכן? בנוסף איפה יש תרגילים ב SQL SERVER אבל מתקדמים ולא סתם select או avg וכו. משהו למתקדמים? אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות IF בDOS שישווה בין שתי מחרוזות (=משפטים) ככה ש: את הראשון אני מכניס ואת השני אני מקבל מקובץ DOS אחר שמחזיר לי מחרוזת? זה מה שאני כתבתי - וזה לא עבד, מבקש עזרה כמה שיותר דחוף. תודה מראש =] IF %a.cmd == "I'm Fine. " ( echo he's fine pause ) ELSE ( echo ------------------ echo he needs help... pause ) כשתכתבו, תכתבו בבקשה משהו שכבר ניסיתם וזה עבד - דוגמא עובדת. אני חרשתי כבר מלא אתרים בנושא, ובלי דוגמאות ולא הצלחתי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה. אני עושה עבודה בשפת JAVA באמצעות Eclipse, ויש לי בעיה שבכל סוף שורה נוסף לי מין סימון מוזר כזה, ואין לי מושג איך לבטל את זה. מצרף תמונה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-- (Q3) Find Insurance Company with the maximal number of members (patients). SELECT Temp.Company, Temp.ID, Temp.Amount FROM (SELECT I.name AS Company, I.cid AS ID, COUNT(P.pid) AS Amount FROM Insurance_Company I, Patients P WHERE P.cid = I.cid GROUP BY ID ) AS Temp WHERE Temp.Amount = (SELECT MAX (Temp.Amount) FROM Temp) אני לומד מהמצגות של רמקרישנן וכך מתארים את האגרגציה המקוננת, אבל כשאני רוצה להריץ את זה במיי-אסקיואל הוא אומר: ( Error Code: 1146. Table 'medical_service.temp' doesn't exist אבל זה כן עובד כשאני מחליף את המילה Temp ב-From השני לכל הבלוק From הגדול. יש דרך לעשות את זה כמו שאני תכננתי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מבחן במייל מחברת הייטק שאני צריכה לכתוב קוד בשפת C או C++ ולהשתמש ב-UART וב-GUI כלשהו. אני צריך לשלוח באמצעות GUI בסיסי מידע ולקבל מידע מה-UART. פחות או יותר המשימה: ניהול UART: - פתיחת פרוצדורה: איתחול ה-UART ולהכין אותו למידע. - פרוצדורת שליחה: לשלוח מידע ל-UART. - פרוצדורת קבלה: לקבל מידע מה-UART. ניהול GUI: - TX: כפתור שליחת מחרוזת שיאפשר למשתמש לעשות זאת דרך המקלדת. - SEND: כפתור שישלח את המחרוזת. - RX: יציג את המידע שהתקבל. אני סטודנטית להנדסת חשמל ואלק' שנה שלישית. עשיתי קורסים בשפת C, C מתקדם ו-C++, אבל לא הגעתי לרמה הזאת. האם יש אפשרות ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני יודע שזו בשה מוזרה אבל יש לי בחינה ב++c ביום שני וקבלתי מהמרצה שלי בחינה לדוגמא ואני לא ממש בטוח שאיך שפטרתי אותה עונה בדיוק על מה שהוא ביקש אז אם למישו יש כוח לקרא תוכנית קצת מאוד ארוכה ולהגיד לי אםזה עונה על המבחן הזה אני אודה לו מאוד... (זה קצת נהרס פה אז אם מישו רוצה אני יוכל לשלוח לו את זה באי סי קיו מספר 264894804) הנה המבחן: מבחן בקורס מעבדת תכנות C/C++ שם המורה: מועד א' תשס"ב כל חומר כתוב מותר משך הזמן: שעתיים פולינום מוגדר ע"י הנוסחה: P(x) = Σaixi פולינום מדרגה n מוחזק במחשב ע"י מערך המקדמים שלו. לדוגמא הפולינום P(x) = 5x4 + 3x2 x +3 מיוצג ע"י המערך 3 -1 3 0 5 נגזרת של פולינום גם היא פולינום, מדרגה n-1, המוגדר ע"י הנוסחה: P`(x) = Σiaixi…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעלות אתר שעשיתי, קיבלתי ממישהו הוסט, שם משתמש, סיסמה וכתובת לבדיקה והוא אמר לי שאלה שרתים שאפשר להריץ עליהם .net שרתים של מייקרוסופט. ניסיתי להשתמש בfilezilla אבל לא יכולתי לראות את הקבצי aspx אלא רק htm (סתם היה אחד לבדיקה). ניסיתי גם לעשות publish מהvisual studio אבל לא הבנתי מה קורה שם, זה פשוט טוען קצת ולא עושה כלום (האתר לא עלה או משהו כזה) מה אני צריך לעשות כדי להצליח לעלות את האתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים.... אני לא יודע מה רמת הידע שלכם ב דלפי אבל שווה לנסות... אני כותב עכשיו תוכה לפרוייקט מסויים ... הבעיה היא שאני צריך לכתוב חלק ששולח ומקבל נתונים דרך הUSB ...... אם מישהו יודע איפה אני אמצא Component או Driver מתאים זה יהיה מצויין תודה מראש מאור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-