תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
השתמשתי בקוד הזה: SetParent lonHandle, Form1.hwnd
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשלוח SMS מהתוכנה שפיתחתי? אם ICQ יודע לעשות אז זה אז כנראה שזה אפשרי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מבחן במייל מחברת הייטק שאני צריכה לכתוב קוד בשפת C או C++ ולהשתמש ב-UART וב-GUI כלשהו. אני צריך לשלוח באמצעות GUI בסיסי מידע ולקבל מידע מה-UART. פחות או יותר המשימה: ניהול UART: - פתיחת פרוצדורה: איתחול ה-UART ולהכין אותו למידע. - פרוצדורת שליחה: לשלוח מידע ל-UART. - פרוצדורת קבלה: לקבל מידע מה-UART. ניהול GUI: - TX: כפתור שליחת מחרוזת שיאפשר למשתמש לעשות זאת דרך המקלדת. - SEND: כפתור שישלח את המחרוזת. - RX: יציג את המידע שהתקבל. אני סטודנטית להנדסת חשמל ואלק' שנה שלישית. עשיתי קורסים בשפת C, C מתקדם ו-C++, אבל לא הגעתי לרמה הזאת. האם יש אפשרות ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים בקובץ Access שאני רוצה להגן עליו, כך שאם יקלידו את הכתובת שלו בשורת הכתובת אנשים לא יוכלו להוריד אותו. איך אני עושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.wewish.org אשמח לקבל עזרה קצת והסבר מפורט כי ניסתי לשנות בקובץ Css ולקבוע Div חדש ולהגדיר את אותו ה Div ב Html - אך ללא הצלחה העמוד פשוט לא זז לאמצע...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב שלום , אשמח להכוונה בתרגיל הזה בבקשה. כתוב תוכנית המקבלת מספר זוגי ושלם N ומדפיסה תבנית שחמט בגודל NXN כך שמשבצת לבנה תיוצג בתור ספרה 1- ומשבצת שחורה תיוצג בתור 1 . ניסיתי לכתוב משהו וזה לא מצליח לי .. N=int(input("please enter a number : ")) for i in range(N): print() for j in range(N): if(j%2==0): print("1","-1,",end="") else: print("-1","1,",end="")
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ Crystal Reports שמציג נתונים בטבלה מתוך DB, ואני רוצה להוסיף עמודה. איך עושים את זה?? (יצרתי משתנה formula- איך אני 'מחברת' את הנתונים שהוא צריך להציג?)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שאלה בנוגע לנושא שמפריע לי הרבה זמן , אני בונה פרוייקט עם מספר גדול של קבצי C כאשר יש לי תמיד בעיות בקריאת פונקציות מקובץ אחד לשני / העברת משתנים מקובץ אחד לשני. הייתי רוצה לדעת האם אתם מכירים איזה שהוא מדריך שנותן דרך פעולה נכונה עם עבודה של מספר קבצים , העברת משתנים והשוני בינהם.... לדגומא אני רוצה לקרוא לפונציה מקובץ X.C ממספר קבצים אחרים כל פעם אני מקבל התראות מהקומפיילים ומגדיר את הפונציה במקומות שונים / קבצי Header ואיך שהוא מ"קמבן" פיתרון , האם למישהו יש משהו בסגנון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה קטנה:לפני סגירת חלון ע"י לחיצה על X אני רוצה שיפתח חלון חדש שישאל אותי האם אני בטוח או לא.אני מבין ש ActionListener קשור לזה. אבל איך אני גורם לו "לחוש" את הלחיצה על ה X.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש איזושהי אפשרות של לדעת מתי הייתה הורדה אחרונה של תמונה.. בשפת php משהו בסגנון getimagesize תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרת ענק ב ASP (וג'אווהסקריפט, אבל פחות דחוף) יש לי מחר מתכונת ואני צריך להגיש אתר לבגרות רק שהאתר שלי לא פועל כמו שצריך, ואני צריך שמישהו יעזור לי להבין מה לא בסדר שם!! אני אודה מאוד למי שיהיה מוכן לעזור לי (עדיף דרך אייסיקיו/מסנג'ר) תודה מראש!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לפרק שם לאותיות, בנוסף האות הראשונה צריכה להיות האות גדולה והאחרות חייבות להיות קטנות. ולאחר מכן בשביל שאני יעבור הלאה אני צריך שאחרי שהמשתמש רשם את שמו הוא ילחץ על נקודה ("."). ביקשו ממני לעשות את זה בלי STRING ורק בעזרת לולאות. אני שובר את הראש על זה יש אפשרות לעזרה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי פה מכיר את תוכנת Micorosoft Visual C# 2008? כתבתי שם תוכנית בסי שארפ שנראית לי די נכונה, בכל מקרה אני לא מצאתי טעות אבל הוא לא מאשר לי את השורה הזאת total = int.Parse(Console.ReadLine()); למישהו יש מושג במה מדובר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור Desktop Item, אבל מאוד רצוי שהרקע שלו יהיה שקוף, האם יש איזהשהו סקריפט שמאפשר ליצור DI חסרי רקע? כלומר שרק האובייקטים שלו יהיו על הwallpaper של המחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-- (Q3) Find Insurance Company with the maximal number of members (patients). SELECT Temp.Company, Temp.ID, Temp.Amount FROM (SELECT I.name AS Company, I.cid AS ID, COUNT(P.pid) AS Amount FROM Insurance_Company I, Patients P WHERE P.cid = I.cid GROUP BY ID ) AS Temp WHERE Temp.Amount = (SELECT MAX (Temp.Amount) FROM Temp) אני לומד מהמצגות של רמקרישנן וכך מתארים את האגרגציה המקוננת, אבל כשאני רוצה להריץ את זה במיי-אסקיואל הוא אומר: ( Error Code: 1146. Table 'medical_service.temp' doesn't exist אבל זה כן עובד כשאני מחליף את המילה Temp ב-From השני לכל הבלוק From הגדול. יש דרך לעשות את זה כמו שאני תכננתי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פורום יקר, זה לא בשבילי זה בשביל אח קטן של חבר. הם קיבלו 4 תרגילים. אני שם את הקישורים לשאלות ביאהו, כי לכאן זה עשה לי בעיות. מי שיכול לעזור ומבין יבורך. העלתי כתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסד נתונים באקסס - שע"מ להיכנס עליו צריך סיסמא- האם יש איזה שהיא דרך לעקוף את הקשת הסיסמא ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לבחור שפה עילית ראשונה להתחלת לימוד הנושא, ואשמח אם תמליצו לי בנוסף לשפה ספר נוח ללמוד איתה. אני רציתי שהשפה תהיה כמה שיותר נוחה וקלה, והכי הכי חשוב שממנה אני אוכל להמשיך לעוד שפות- לדוג' אני מעוניין ללמוד את השפה X, והיא מזכירה את השפות y + z, שהן שפות מאד שימושיות ומומלצות. באותה מידה רציתי ללמוד את השפה H, והיא לא מזכירה אף שפה, ולכן אני אלך ל-X, וככה אני אוכל להתקדם מהר יותר אחרי שאלמד אותה. אני לא חושב שפייטון ופרל יתאימו, כי אני לא הולך לכיוון של האקינג, רק לתכנת תוכנות רגילות, לדוג' אוטו קליקר, משחקונים, ובעתיד דברים יותר מסובכים. לפעמים הדברים יופעלו דרך הטרמינל (יש לי אובונטו), ולפעמים דרך WIN7 תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שב VISUAL C++ הייתה איזה פקודה בשם SETCOURSORPOSION או בסגנון עכשיו אני צריך את הפקודה המקבילה בC# שאותה עכשיו אני לומד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני לומד ג'אווה שנה שנייה בתיכון ואנחנו עוד כמה ימים מגיעים לאובייקטים. בינתיים החומר קל, ורציתי להתקדם. אני רוצה באיזשהו שלב לבנות משחק דפדפן מבוסס טקסט, אולי עם כמה תמונות בסיסיות אבל כמו שאתם רואים - השאיפות ממש לא בשמיים. בשביל לעשות דבר כזה, אני אצטרך ללמוד הרבה דברים חדשים (אני עוד מחפש מישהו שיעבוד לצידי ויתמקד במה שלא ג'אווה). אחד מהדברים הוא כתיבה וקריאה של קובצי טקסט. אין לי שמץ איך עושים את זה. מצאתי פעם באיזה מדריך את הקוד לבאפר אבל זה לא עבד. אז כמה שאלות: איך אני כותב וקורא קבצי טקסט? מה עוד אני צריך לדעת, ת'כלס, לפני שאני מתחיל לעבוד על הפרוייקט? איזה שפות נוספות וכלים צריכים כדי להוציא את הפרוייקט לאור, ואיפה אני יכול למצוא אנשים שאולי ירצו לעזור לי ע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לעשות הוק למקלדת ושולח בעזרת או SendInput או keybd_event כמה מקשים אחד אחרי השני (שיראה כמו מחרוזת) אבל כאשר אני שולח יותר מכפתור אחד זה עושה לופ של ההוק בגלל ששני כפתורים נלחצו. איך אני אמור לעשות את זה? למשל פה אני מנסה לעשות SHIFT+R אבל בכללי זה אמור להיות גם Hello וכדומה if (wParam == WM_KEYDOWN) { keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, 0, 0); keybd_event('R', 0x93, 0, 0); return (-1); } if (wParam == WM_KEYUP) { keybd_event('R', 0x93, WM_KEYUP, 0); keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, WM_KEYUP, 0); return (-1); } …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט אני אני מוחק שורה שלמה שלא מתחילה בסיפרה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אני עושה לא נכון? איך לתקן? ld-uClibc.so.0 נמצא בנתיב שסופק כפרמטר. SHELL = /bin/sh CC = /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/mips-linux-gcc TARGET= test LDFLAGS = -B /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/lib all:test test: $(CC) -o $(TARGET) test.c $(LDFLAGS) clean: rm *~ test $ make /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/mips-linux-gcc -o test test.c -B /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/lib/opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/../lib/gcc/mips-openwrt-linux-uclibc/4.3.3/../../../../mips-openwrt-linux…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי אתר תחת השרת של Geocities והוספתי לו פורום תחת שירות של חברה בשם סוסיתא. הפורום עונה לדרישותי אך איני מעוניין בפרסומות שהם מציגים בדף הפורום, לכן אני מחפש פורום אחר, הכי פשוט שיש, נושא אחד, (לדוגמא כמו שכאן יש רק פורום של "אבטחה". איני מעוניין בריבוי נושאים, שכל משתמש יוכל להוסיף הודעה ללא הירשמות. מאיפה אני יכול להוריד לזה סקריפט מוכן? אני מעדיף ששפת הפורום תיהיה נתמכת על ידי Geo כמו Html או משהו כזה אבל אם אין אפשרות כזאת שפות אחרות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-