תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור ליצור די הרבה טבלאות (ואחר כך גם שאילתות) ב-mySQL שיושב על שרת. אני יכול לכתוב את כל הקוד ב-notepad ואז ליבא את הקובץ כשאני אהיה מחובר לשרת, אבל אני מחפש כלי ידידותי שמכיר את השפה ויסמן לי מילים שמורות, יעיר לי על טעויות סינטקס וכו'. אמרו לי להשתמש ב-notepad++ אבל אני מחפש משהו יותר ידידותי וטוב. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שאני פותח מודעות דרושים בתחום התוכנה אני רואה הרבה דרישות כמו דרישה לידע משמעותי בLINUX או נסיון בפיתוח בסביבת LINUX אני כרגע לומד תואר במדעי המחשב ורציתי לדעת מה הכוונה שהם רושמים את זה כדי ללמוד את זה, האם זה סתם לדעת איך לכתוב קוד במערכת של LINUX או משהו יותר מזה. אני מתעניין בעיקר בתכנות בJAVA והתחלתי ללמוד ANDROID לא מזמן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לייעץ לו מה ללמוד. יש לו תואר שני בהנדסת מערכות תוכנה (טכניון), והוא לא מוצא עבודה כי אין לו ממש ניסיון (ועבר זמן מאז שהוא סיים את התואר, מסיבות אישיות שלו). אני הצעתי לו Visual Basic. מה אתם חושבים? ואם כן Visual Basic - על איזה ספר הייתם ממליצים? (מדובר על ספר בעברית!) תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש קוד לשרטוט כדור ב-C++, אשמח לקבל עזרה בכל דרך שהיא. בתודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה קלה בקוד VB... מטרתו של הקוד היא הגרלת שש תמונות מתוך שמונה והצגתם באופן רנדומלי בתוך פריים של תמונה (לא משנה איזה סוג), התמונות כמובן נמצאות בתיקיה אחד שמיקומה לא חשוב (אפשר להתשתמש בc:\pics\a.jpg רק לשם ההדגמה)... מי שיוכל יכתוב את הקוד (או את הרעיון שלו או שניהם). תודה מראש :saint:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערך של מחרוזות ב-JavaScript, ואני צריך להמיר אותו למחרוזת בודדת עם תווי מפריד ספציפיים בין האלמנטים. הנה מערך לדוגמה: let myArray = ["apple", "banana", "cherry", "date"]; אני רוצה להמיר את המערך הזה למחרוזת אחת עם פסיק ורווח (", ") בין כל אלמנט. הפלט הרצוי אמור להיראות כך: "apple, banana, cherry, date" אנא שלח לי את קוד ה-JavaScript שאני צריך כדי לבצע המרה זו. אם ברצוני להשתמש בתו או בתווים שונים בין רכיבי המערך, כיצד אוכל לשנות את המפריד? חיפשתי פתרון על ידי ביקור במקורות רבים כמו Scaler, אך לא הצלחתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני ממש מתקשה להתקין אותו . ולא ממש מבין איך לתכנת ל GPU ... זה מאוד יעזור לי עם משהו יכול לעזור לי ... 8)
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
* אם זה לא מתאים לפה תעבירו, לא ידעתי איפה לפרסם את האשכול הזה. ברוב האתרים האלה ההגבלה היא עד 10 מגה\\10 דקות אם אני לא טועה השאלה שלי היא.. אחרי שמעלים את הסירטון הקובץ ממיר את עצמו או מה? כי שרואים באתר סירטון הוא מוצג כקובץ פלש. \\ ואם הוא הוא מומר אז הוא שוקל על השרת פחות?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעבודה עם דיסאמבלר ועורך קסדצימלי
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה המצב אני מעויין לדעת האם פונקצית MAIL מזירה ביטוי TRUE או FALSE והאם אני יכול להכניס אותה בתוך IF
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך אני יכול להתאים את הערך של תיבה נפתחת למשתנה ASP? אני מתכוון שבמקום הערך הראשון שתמיד מופיע שתיבות נפתחות אני רוצה שיהיה נגיד הערך השני אבל מותאם למשתנה ASP. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אז ככה אנ עומד לפני מבחן בשפת C ויש לי כמה שאלות: אחת השאלות שלנו היא בעצם מה ידפיס הביטוי הבא(לדומא) printf("%d", 'a');j (לא להתייחס ל j אחרי הסוגריים היא רק על מנת שהדפדפן ייתן לי לסגור את הסוגריים) במקרה של הפרינט הזה הוא ידפיס לי את הערך97 עד כאן הכל בסדר, אני עובד על המבחנים ורואה איזה מוטיב חוזר שאני לא מבין אותו של x% אני ייתן כמה דוגמאות מהמבחנים ואם תוכלו להסביר לי מה ואיך בדיוק ייקרה. כי הכנסתי את זה והרצתי וייצא לי ערך אבל לא הבנתי איך הם הגיעו אליו, אז אם אפשר בבקשה תשובה והסבר למה הפקודה עושה. כמה דוגמאות שאני לא מבין, (שוב לא להתייחס ל j זה רק לצורך סגירת הסוגריים): 1. printf("%x",'A'-33);j 2. printf("0x%x",'a'-'A');j 3. printf("this is the %x question.…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה אתר בASP.NET. אני רוצה שכל ראש חודש תופעל מתודה מסוימת על הDB. איך עושים את זה? מריצים תוכנה נוספת ליד השרת?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
לפי מיטב הבנתי כל קובץ בבסיסו מורכב מהרבה -0,1. האם יש דרך לקרוא את הקבצים ככה? יש עדיפות ל- C#. אבל אם אתם מכירים דרכים בשפות אחרות אני גם אשמח ואמצא איך להסתדר איתן. (כבר ניסיתי BinaryReader ב- C# וזה לא ממש עזר, הוא נתן לי את האותיות או את הערכים שלהם בAscii כשניסיתי לקרוא אותם דרכו) תודה!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
בדקתי ללא תוצאות- לא מצאתי איך להוסיף שורות ל EDITOR. תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות C אבל אני לא יודע כלום בתיכנות אף פעם לא נגעתי בנושא מה כדי לי לעשות איך ללמוד וכו ורציתי לדעת מה זה אסמבלר ומה השימושים שלה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדומה למה שנפתח בדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465804.0 רק שכאן הבעיה מעט שונה. כתבתי אלגוריתם בC++ בעבר הרחוק, כעת שיש לי את הידע והכלים בפיתוח WPF אני מעונין לבנות GUI. השאלה היא איך אני יכול להשתמש בC++ בתוך C# , אני מודע לכך שלא בכל הפונקציות אני אוכל להשתמש וחלקם אני אצטרך קצת לשנות, אבל את הליבה אני מעונין לשמר, האם זה אפשרי? או שמא עלי "להמיר" לC#? באותה נשימה אשמח לדעת איך בונים קבצי DLL (אני מתכוון לעטיפה), ואיך לעבוד איתם בצורה נכונה? תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הינה מאמר נחמד שמסביר לנו את ההבדלים בין ב# לJAVA ידוע שיש חילוקי דעות למאמר לחצו פה
-
- 10 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
נוצרת בעיה כשאר אני עובר ממחשב למחשב. במחשב אחד התאריך מוגדר ב DB כ dd/mm/yyyy ובמחשב שני הוא מוגדר ב DB כ- mm/dd/yyyy . ושאני מנסה לשלוף נתונים מה DB הוא נותן שגיאה שאני מנסה לעשות DateTime.Parse(mtxbDate.Text); או שאני מנסה להכניס נתונים לDB הוא נותן שגיאה ואומר שהתאריך לא תקף. עכשיו פתרתי את הבעיה במחשב אחד ע"י זה שהעברתי את כל התאריכים למצב של mm/dd/yyyy אבל במחשב השני זה עושה בעיות. איך פותרים את הבעיה לשני המחשבים שיפעל בכל מצב? תודה! עריכה קטנה: מדובר באותו הDB פשוט שאני מעתיק אותו ממחשב למחשב הוא משנה את הformat שמירה של ה datetime . מדובר על sql server 2005 .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנת בC# בתוכנה VISUAL STUDIO אני רוצה לעשות שדה חיפוש כזה כמו של גוגל ופייסבוק כזה שאתה מתחיל לכתוב בו והוא פותח נגלל כזה עם התוצאות שמתאימות לתחילת החיפוש שלך.... איך אפשר לעשות משהו כזה? אם איאפשר בC# אז באיזה שפה אפשר??
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספריה שדרכה אוכל להזין ערכי Joystick לצורך שליטה במשחקים. עברתי על הדף הזה אך זה כנראה לא מתאים ללוח שלי, יש למישהו רעיון? בנוסף, נכנסתי לדף הזה ושם יש הסבר (אאל"ט) על מיקום הזכרון לערכים של הג'ויסטיק. זה הקוד: 0200-020F ---- Game port reserved I/O address space 0200-0207 ---- Game port, eight identical addresses on some boards 0201 r read joystick position and status bit 7 status B joystick button 2 / D paddle button bit 6 status B joystick button 1 / C paddle button bit 5 status A joystick button 2 / B paddle button bit 4 status A joystick button 1 / A paddle button bit 3 B joystick Y coordinate / D pa…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-