תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, מעוניין ליצור טופס ממחושב אשר משתמשים יצטרכו למלא רוב הטופס הוא סטטי ונכתב ב word, אבל ישנם כמה שדות שאני מעוניין לתת למשתמשים לסמן ע"י checkbox. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה תוכנה בACCESS ובVB. יש לי חלון של טופס בתוך טופס. טופס אחד עם רשימת מבחנים והטופס המשנה מכיל את השאלות על פי הבחירה של המבחן בטופס הראשי. כשאני עושה בLOAD_FORM הראשי REQUERY לתיבות בחירה הטפסים ננעלים ולא מגיבים. משהו יודע מה הבעיה? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי לכולם, אני די הרבה לאחרונה בפורום הזה כתבתי קוד PHP לטופס 'צור קשר' ויש לי 2 בעיות: * אני מקבל למייל טופס בג'יבריש! * ואין התרעה כאשר מישהו לא ממלא את השדות חובה - זה תמיד נשלח * אשמח גם אם תגידו לי אם כתבתי סתם קודים שאפשר למחוק מהסקריפט
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור טופס צור קשר ממוספר עם מספר פניה ? לדוגמא שבכותרת המייל שמתקבל מהטופס יהיה כתוב טופס פניה מספר 1 ב מייל הבא יהיה כתוב טופס פניה מספר 2 וכן הלאה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני יודע שקיימים טיימר שאפשר להלביש עליהם עיצוב והם מתחילים לספור את הזמן אחורה. אני רוצה לייצר טיימר שסופר את הזמן אחורה עד לתאריך יציאה של מוצר מסוים. חשוב לי שהטיימר יהיה מודלארי (זאת אומרת שאני אוכל להלביש עליו איזה עיצוב שאני רוצה) ושאפשר יהיה להוריד אותו ישירות לדסקטופ האישי ולהטמיע אותו במקומות נוספים, כמו לשונית בפייסבוק. אתם מכירים משהו כזה? נ.ב אני יודע שזה לא פורום הצעות עבודה, אבל אם מישהו מעוניין לפתח פרויקט כזה: אתם יכולים להשאיר הודעה או לכתוב לי למייל Michael@kinneret-zmora.co.il
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתכנת ב C++, אני מנסה לגרום לפונקציה להיקרא כל מספר קבוע של 40 מילישניות בתוכנית. ניסיתי להשתמש ב QueryPerformanceCounter ובדיקה אבל זה מעמיס לי על הCPU וזה גורם לתוכנית להיות איטית. מישהו מכיר דרך טובה יותר לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בשימוש בטיימר בשפת C, משהו כמו בVB שיכול לפעול כל זמן קצוב בכו'... מישהו יכול לתת הסבר קצר על הנושא או להפנות אותי לאתר שיש בו מידע על הנושא.? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות שדף כלשהוא באתר, יוחלף בדף אחר ()response.redirect אחרי זמן מסויים (5 שניות בערך). חשבתי לעשות את זה עם לולאה כלשהיא שתרוץ מלא פעמים, אבל זה דיי מכוער, ואני מעדיף דרך יותר היגיונית. ואני צריך את זה בC#, כי הפרוייקט שלי הוא בנוי על C#+asp.net.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הקוד הבא for (int k = 0; k < 10; k++) { if (array_1[k] == 1) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button1.BackColor = Color.Blue; } if (array_1[k] == 2) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button2.BackColor = Color.Green; } if (array_1[k] == 3) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button3.BackColor = Color.Yellow; } if (array_1[k] == 4) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button4.Bac…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום אני משחק קצת עם טיימרים וכותב טיימר פשוט, ניסיתי בפלאש (4.6) וגיליתי שיש חריגה של 10-15% בין הזמן שהטיימר מודד לי לבין מדידה חיצונית (טיימר של אייפון \ שעון של מחשב) המשכתי לJS ושם הייתה לי חריגה של 5-10%. בשני המקרים הטיימר בקוד היה איטי יותר מהמדידה החיצונית. בשני המקרים התזמון היה כל 100 מילישניות והבתוך הפונקציה אני פשוט מעדכן מונה ומעדכן את התצוגה דוגמא לקוד פשוט, (מספיקה ריצה של דקה לראות הבדל של שניה וחדי העין ישימו לב שהאחדות והעשרות משתנים כל פעם בזמן המחשב מה שאומר שהטיימר לא מודד בדיוק 100 מילישניות) : html> <head> <script src="[url]http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>[/url] </head> <body> <…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חג שמח אני מתכנת ב-C# אבל בטוח שהנושא רלוונטי לרוב השפות (לפחות java ו-c++), רציתי לדעת איך אני מטפל "נכון" בחריגים. אני עובד על פרוייקט שמורכב ממחלקה ראשית ומחלקה שכותבת ל-DB (לוג על הפעולות במערכת). אם למשל נזרקת שגיאה בפתיחת החיבור ל-DB, איפה אני תופס את השגיאה ומציג אותה למשתמש? מבחינת תכנון נכון, האם אני צריך לתפוס את השגיאה במחלקה הראשית? האם כל הפונ' שקוראת לפונ' שעלולה לזרוק שגיאה צריך להיות מורכבת מבלוק try ו-catch? איך צריך לטפל בחריגים במידה ויש לי פרוייקט גדול שמורכב ממחלקה ראשית והרבה מודולים שונים שעלולים לגרום לשגיאות? תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם משהוא יודע כיצד ניתן להפוך מחרוזת בC# לUpperCase ולהיפך, וכן איך ניתן לבדוק על מחרוזת אם היא בפורמט UpperCase או להיפך די דחוף!! תודה מראש ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצ"ב תרגיל שאני אפתור, אבל... לא הבנתי האם הכוונה שאני מטפל במס' מספרים שיהיו כל פעם סט מספרי אחר, כלומר כל הפעלת תוכנית יהיה רצף אחר של מספרים ? כי אז אני יכול להשתמש ב- EOF... ולמה הכוונה לעזאזל ב"ארגומנטים" ?! תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 64 תגובות
- 6k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני במתכנת ב C++ ובזמן האחרון אני מגלה שאני לא ממש מטפל בשגיאות. אני אנסה לחלק את סוגי השגיאות לכמה קטגוריות ואציג פתרון שאני הייתי משתמש בו לטיפול שבגיא ואני מקווה שאתם תעזרו לי לטפל בהם נכון. סוגי השגיאות: 1. שגיאות לא קריטיות - כלומר שגיאות שלא דורשות סגירה של התוכנית אלה רק דיווח על השגיאה בקובץ. שגיאות כגון: חודש שלא הוכנס נכון (נגיד חודש מספר 13) וכדומה. טיפול - כמו שכבר ציינתי לרשום את זה לקובץ TXT של שגיאות או להציג הודעה על המסך. מספיק להישתמש ב IF פשוט. 2. שגיאות קריטיות - כלומר שגיאות שהתוכנית אמורה לקרוס. שגיאות כגון קובץ חסר (תמונה נניח), מצד שני זה לא כזה קריטי אפשר פשוט לא להציג את אותה תמונה, מצד שני אם חסר קובץ DLL לדוגמא אז התוכנית לא…
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
0_o אני בי"ב ואנחנו לומדים פרולוג כבר 3 שנים ויש לי השנה להגיש עבודה של 5 יח"ל בנושא. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שכבר עשה את זה (סביר שהוא עכשיו בצבא או אחרי..) ויכול אולי קצת לעזור לי ואולי אפילו לתרום את העבודה
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו יודע אם אפשר לדבר עם טלפונים סלולאריים ב-AT COMMAND דרך המחשב? 2. איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט איך כל ה-USB עובד ומה בדיוק אני צריך לעשות בשביל לקרוא/לכתוב ל-USB מתוכנה. לא משנה לי באיזו שפת תכנות ואפשר גם הסבר ללינוקס. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום , יש לי פרוייקט ב #C ב WIN את הדוחות שלי אני רוצה לנהל בפרויקט משני (DLL) ה reportViewer נמצא בפרויקט הראשי אני רוצה לחבר את הדוח מה DLL ל reportViewer ניסיתי כמה שיטות שמצאתי אך ללא הצלחה בנוסף אני גם צריך להציג תיבות סימון שהשדה שלהם הוא בוליאני כתיבת סימון גרפית או איקס או וי אם מישהו עשה זאת בעבר ורוצה לשלוח לי דוגמא או לתת לי הדרכה בנושא אני אשמח אפילו בתשלום סביר .. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני עושה בטעינה של הסרטון שלי סטטוס שמראה את האחוזים של הטעינה או סטטוס שמראה כמה קילו בייטים ירדו מתוך כלל הקילובייטים של הסרטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודה לבצע בעזרת תוכנת CVI, למי מכם שמכיר, אני מנסה לטעון קובץ wav לתוך מערך על מנת לבצע עליו עיבוד ולצערי אני לא מצליח. אשמח להצעות בנושא, בנוסף אם יש לכם פתרונות שדורשים תוספים אנא הוסיפו אותם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לתכנת אתר ב- C# (ASP) ובעת הרצה F5 נפתח לי ה- IE אבל הוא רושם שהוא לא יכול להתחבר ל- localhost. יש לי vista ultimate, והבעיה די חדשה כי עשיתי לא מעט תוכניות כאלו בעבר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, העליתי את הפוסט בפורום windows והבנתי שיש להעלותו כאן לכן הנני מעלה אותו בשנית פה. ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7 לצורך הוספת נתונים בעברית לטבלה בשרת mysql. תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-