תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לעשות הוק למקלדת ושולח בעזרת או SendInput או keybd_event כמה מקשים אחד אחרי השני (שיראה כמו מחרוזת) אבל כאשר אני שולח יותר מכפתור אחד זה עושה לופ של ההוק בגלל ששני כפתורים נלחצו. איך אני אמור לעשות את זה? למשל פה אני מנסה לעשות SHIFT+R אבל בכללי זה אמור להיות גם Hello וכדומה if (wParam == WM_KEYDOWN) { keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, 0, 0); keybd_event('R', 0x93, 0, 0); return (-1); } if (wParam == WM_KEYUP) { keybd_event('R', 0x93, WM_KEYUP, 0); keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, WM_KEYUP, 0); return (-1); } …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה לסמלץ כמה דברים בC++ וכחלק מזה אני צריך להעביר נתונים ממטריצה כפיקסלים בריבוע של 400*400 לעניות דעתי מדובר בלא הרבה מידע אבל מסתבר שכשמנסים לעשות את זה עם CDC בMFC APPLICATION זה מתחיל לקרטע כבר מריבועים של 100*100 (וזה עוד באופן סטטי) רציתי לדעת אם יש (וכנראה שכן ואני לא מודע) כלים הרבה יותר מהירים ויעילים לגרפיקה בC++? (ואם אתם ממליצים על שפה אחרת אז לא אכפת לי גם לתרגם אליה את הקוד)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד PHP כמעט מאפס (קצת ידע ב C ו HTML), וכדי להתחיל עם המדריכים אני רוצה קודם כל תוכנה שאוכל לכתוב בה סקריפטים ופקודות, כך שאוכל לראות אותן קורות בפועל. התקנתי את easyPHP והבנתי שאני אמור לכתוב את הפקודות בקובץ ולשמור אותו בתיקייה בשם WWW תחת למשל a.php ואז לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן בצורה הזאת: http://localhost/dor.php אך זה לא עבד לי למרות שהפקודות שרשמתי נכונות (דף לא נמצא). הייתי רוצה עוד הסברים בקשר לאפשרויות בתוכנה עצמה כי אני לא ממש מבין מה היא עושה, אני רק יודע שזה קשור ל SQL, ואני גם לא מבין למה לא הצלחתי לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן. מה לא עשיתי נכון? ד"א, תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכתיבת השפה? כי הכתבן ממש לא נוח..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים אני צריך תוכנות לבנית אתר וכתובת זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hi How do you make an animation of few images in touch and drag
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת (מאוד) מתחיל ב C#, יש לי טיפה רקע בC ובתיכנות למיקרו בקרים של 8 ביט. לכן יש לי הרגל ו"טיק" לנסות לכתוב קוד יעיל. היום כתבתי את הקוד הבא: private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { byte[] data= new byte[256]; for (ushort i = 0; i < 256; i++) { data[i] = (byte)i; } CommHandler.EncodeManchester(data); stopWatch.Start(); for (ushort i = 0; i < 256; i++) { ushort crc=0; crc=crc16_update(crc, data[i]); } stopWatch.Stop(); stopWatch.Reset(); stopWatch.Start(); for (int i = 0; i < 256; i++) { …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מערך מלא במספרים ומחזירה true אם יש מספר מסויים שמופיע רק פעם אחת ו-false אחרת. לא מצויין אם המערך ממוין או לא אז חשבתי: 1. למיין את המערך - logn 2. לכתוב פונקציה שעוברת פעם אחת על המערך ובודקת אם יש מופע יחיד של מספר מסויים - n ובסה"כ Onlogn האם יש אפשרות לפתור את זה למשל בסיבוכיות של n ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אני די מתחיל ב-C# נתנו לנו את התרגיל הבא: צריך לכתוב תכנית שמגרילה 40 מספרים מ- מינוס 100 עד 50. הפלט הוא הערך המקסימלי שהוגרל וכמה מספרים בעלי ערך זהה הוגרלו. בנתיים הצלחתי את כל התרגיל חוץ ממציאת כמה מספרים בעלי אותו הערך הוגרלו. דרך אגב, השתמשתי במערכים ורנדום. same אמור להיות המשתנה של מספר הפעמים שהערך המקסימלי מופיע, אבל אני לא מוצא איך להשתמש בו. (כן כן, C# של מתחילים ^^) תודה רבה לעוזרים. עריכה: משום מה הפורום מחק את כל הסוגריים מרובעים ו-i אחרי כל a.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם שרת שאני מחזיק בחו"ל (חברת Reyox). על בסיס כמעט יומי, השרת שלהם משתתק בכל מה שנוגע לקריאות ASP, כלומר, שכל קריאה לקובץ ASP שלי שיושב שם, נתקעת, ושום דבר לא מעובד, אבל עם זאת, כל סוג קובץ אחר שם כמו JPG, HTML וכו' עובדים כרגיל. אין לי שום הסבר מה גורם לזה. חשדתי בהתחלה בקוד שגוי מצידי, אבל כנראה שזאת לא הבעיה. בנוסף, השרת הרחוק הוא שרת Win2003, מה שאומר שנפילות כאלה אמורות לקרוא רק במסגרת האתר שלי, אז מה יכול לגרום לזה? במערכת ה-HELM לניהול האתר, אין שום דבר שיכול לעזור לי, ומתחזקי השרת בחו"ל לא ממש משתפים פעולה. האם מישהו נתקל בתקלה שכזאת, או יודע מה צריך לעשות כדי לפתור אותה? בתודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שכל המספרים האלו: 8 9 4 4 1 4 7 6 5 3 9 10 4 2 2 6 1 7 10 2 8 6 8 8 6 4 3 8 7 6 5 1 9 8 4 2 10 4 7 1 4 2 6 2 5 8 1 2 8 10 6 4 8 2 7 4 4 8 2 8 10 8 3 7 7 5 5 10 5 3 5 5 10 2 3 6 9 9 9 2 4 7 8 8 2 1 5 10 3 9 10 3 4 4 9 4 4 3 1 10 יהיו בתוך משתנה אחד אבל כל פעם מספר אחד יבחר שפה:BATCH
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לבחור שפה עילית ראשונה להתחלת לימוד הנושא, ואשמח אם תמליצו לי בנוסף לשפה ספר נוח ללמוד איתה. אני רציתי שהשפה תהיה כמה שיותר נוחה וקלה, והכי הכי חשוב שממנה אני אוכל להמשיך לעוד שפות- לדוג' אני מעוניין ללמוד את השפה X, והיא מזכירה את השפות y + z, שהן שפות מאד שימושיות ומומלצות. באותה מידה רציתי ללמוד את השפה H, והיא לא מזכירה אף שפה, ולכן אני אלך ל-X, וככה אני אוכל להתקדם מהר יותר אחרי שאלמד אותה. אני לא חושב שפייטון ופרל יתאימו, כי אני לא הולך לכיוון של האקינג, רק לתכנת תוכנות רגילות, לדוג' אוטו קליקר, משחקונים, ובעתיד דברים יותר מסובכים. לפעמים הדברים יופעלו דרך הטרמינל (יש לי אובונטו), ולפעמים דרך WIN7 תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה שהפקד WebBrowser מחוייב להיות בפוקוס כדי שאני אוכל לעבוד איתו . עשיתי תוכנה שבה שמתי את הפקד וקישרתי אותו לאתר מסויים שמה יש התחברות אני רוצה שברגע שהתוכנה תרוץ יכנסו ערכים לשם משתמש והסיסמה וילחץ הכפתור login הפעולה מתבצעת ברגע שאני מפעיל את התוכנה אבל אם אני מפעיל את התוכנה וישר ממזר זה לא מבצע את הפעולה למה ? הוא צריך להיות בפוקוס כלומר אני חייב לראות את זה .. הפעולות: WB.Document.GetElementById("txtUser").innerText = "user"; WB.Document.GetElementById("txtPass").innerText = "12345"; WB.Document.GetElementById("submit").InvokeMember("click"); אשמח לעזרה ? שפה: #C
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://mycomp.co.il/forum/index.php הפורום בשלבי סיום ,תנו בבקשה תגובות על המראה הקוסמטי ובכלל על כל מה שבא לראש +המלצות על התקנת מודים ! האם שווה לשנות צבע רקע? וצבעים בכלל. ולאיזה צבעים אם כן. *הלוגו בקרוב ישתנה אני עובד אליו העיצוב הוא TBF ,הוא שופץ על ידי ,הותקן מוד CS .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש שרשרת מעגלית הפעלה מקבלת שרשרת מעגלית ומחזירה הפניה לחוליה שממנה מתחיל המעגל. אני לא יודע איך לעשות אני שובר כבר יומיים את הראש על השאלה הזאת אם מישהוא יוכל לעזור לי זה יהיה גדול תודה מראש שכחתי לציין שזה בשפת JAVA
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה להשתתף? מישהו עלה לשלב השני? (סתם כי מעניין אותי לדעת)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר http://php.eitan.ac.il/main.php יש מדריך התקנה של PHP ניסיתי להתקין גם במדריך של Windows-IIS וגם Windows-Apache מה ההבדל?! קיצר בזה של הIIS רשום כנס ל Internet Services Manager או Microsoft Management Console ואין לי לא בAdministrative Tools ולא באנערף מה ובכלל בApache אין לי מושג איפה זה <apache-directory>\conf\httpd.conf קצת עזרה יהיה נחמד
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, להלן יישום פשוט הקולט מהמשתמש תאריך ומנסה להוסיף שורה לטבלה עם התאריך. אינני מקבל הודעת שגיאה אך גם אינני מקבל את השורה...:-( <?php //MyINITIAL.PHP $MyHOST = 'localhost'; $MyUSER = 'xxx'; $MyPASS = 'yyy'; $MyDB = 'test'; ?> <?php //MyLOGIN.PHP $MyCONNECTION = NEW MYSQLI($MyHOST,$MyUSER,$MyPASS,$MyDB); IF(!$MyCONNECTION) DIE('Gevald' .MYSQLI_CONNECT_ERROR()); MYSQLI_SET_CHARSET($MyCONNECTION,'UTF8'); ?> <?php // 333.php REQUIRE_ONCE 'MyINITIAL.php'; REQUIRE_ONCE 'MyLOGIN.php'; if(isset($_POST["MyDAT"])) { $yosDAT = get_post($MyCONNECTION,'MyDAT'); $MyQUERY = "INSERT INTO hourShifts(shiftdate) VALUES($yosDAT)"; $YosRESULT = $MyCONNECTION->…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אוקיי. נא סבלנותכם, כי אני חדש בתחום הזה, ולכן אפלו לתאר את הבעיה יהיה לי קצת קשה. הנה מה שאני יודע: - יש לנו במשרד כתובת מייל שמסתיימת בשם של החברה. - נניח: User1@YOSIHOMES.com - זה מנוהל (כל ה"עסק" הזה) ב Google Apps. - בגוגל Apps מצוין שהדומיין נרכש על ידי גוגל, אמנם, אבל נרכש מ GoDaddy. מבלי קשר לזה (או אולי עם קשר לזה), בזמנו נתבקשתי לבצע איזשהי פעולה אצל ה HOST דווקא. וזה לשים את ה nameservers לפי ההגדרה שלהם בגוגל (?) ב cPanel של BlueHost, הלכתי ל DNS ZONE EDITOR. משם הכנסתי (בעזרת התמיכה שלהם) את הנתונים שנתבקשתי (אני לא זוכר על ידי מי נתבקשתי): אם אני לא טועה, הנתונים שהכנסתי היו תחת ה Mail Exchanger. שם נתבקשתי להזין נתונים שניתנו על ידי גוגל. P…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תוכלו לפתור בבקשה אתה התרגילים הבאים? 1) פתח וישם אלגוריתמם שהקלט שלו הוא שלושה מספרים שלמים והפלט שלו הוא שתי שורות שבכל אחת שני מספרי קלט: בשורה הראשונה המספרים השני והשלישי מסודרים לפי סדר קליטתה בשורה השניה המספרים הראשון והשני מסודרים בסדר הפוך לסדר קליטתם 2) פתח וייש אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא שלושה מספרים שלמים המהווים סדרה והפלט שלו הוא סדרה של 6 מספרים שבה משוכפל כל אחד מנתוני הקלט מספר פעמים המתאים למקומו הסידורי בסדר הקלט. למשל, עבור הקלט 9 3 5 יהיה הפלט 9 9 9 5 5 3 3) כתוב סדרת משפטי השמה בהם מושמים הערך 3 במשתנה A, תוצאת החישוב של הביטוי 9*3 במשתנה B, סכום ערכי A וB במשתנה C ומכפלת ערכי Aו C במשתנה D. מהם ערכי ארבעת המשתנים עם תום ביצוע ארבעת המשפטים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המטלה היא כזאת-עלי לכתוב שיטה רקורסיבית maxSection שחתימתה היא: public static int maxSection (String s1, String s2)zzzzz המקבלת שתי מחרוזות s1,s2 מטיפוס String ומחזירה את אורך התת מחרוזת (הרציפה) הגדולה ביותר ב2s שכל תוויה נמצאים בs1. למשל: אם s1 היא "xyz" וs2 היא "abxyryxzycx" השיטה תחזיר 4 שכן התת מחרוזת "yxzy" היא באורך 4. אני לא צריך לדאוג ליעילות השיטה , אך עליה להיוטת רקורסיבית ללא שימוש בלולאות בכלל!!!! וכך גם כל שיטות העזר שאני כותב- אסור לי לכתוב לולאות בכלל בשיטה... מותר לי להשתמש רק בשיטות הבאות המוגדרות במחלקה String : public char charAt(int i)zz המחזירה את התו במקום הi במחרוזת public int indexOf (int ch)zz המחזירה את האינדקס במחרוזת (עליה היא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים קיבלתי תרגיל בית באלגברה בוליאנית ובואו נאמר שפיספסתי חלק קטן מההרצאות והתרגולים בנושא הזה... הנה שאלה אחת מהתרגיל שאני לא בטוח ב 100% לגביה קיבלנו פונקציה, צריך לצמצם אותה ולייצג אותה ע"י מינימום שערים לוגיים (מימוש לא מינימלי לא מקבל ניקוד) זה מה שאני עשיתי, ואני לגמרי לא בטוח בזה, מישהו יכול לומר אם אני טועה או צודק ? (כפל = AND, חיבור = OR ופסיק עליון= NOT ,אם זה לא מובן) הפונקציה שנתנו רשומה למעלה, הפיתוח מתחתיה (נראה לי פשוט מדי) וההצגה בשערים כלולה. (שמתי את זה בפורום תכנות כי תכלס זה הנושא הכי קרוב לזה)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט אני אני מוחק שורה שלמה שלא מתחילה בסיפרה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אם יש טופס שראשיתו היא: ואני מעוניין לראות את ה URL שאליו נשלחים כל הפרמטרים, כיצד אני יכול לצפות ב send2.php ? לא מצליח, תמיד מחזיר אותי לעמוד הראשי של הטופס. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי אתר ב visual studio ב-דוט נט ורציתי לדעת איך אנימעלה אותו לשרת ? ניסיתי פשוט להעלות את כל התיקיה לשרת FTP שלי אבל זה לא נותן לי להכנס לקבצים ברגע שאני גולש לכתובת. מה אני אמור לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
_end_track proc far push DS pushf pop AX and AX,1111111011111111B push AX popf mov DX,Int1Off mov AX,Int1Seg mov DS,AX mov AH,25h mov AL, 1 int 21h pop DS RET _end_track endp השגיאה שאני מקבל: מערכת משנה של MS-DOS של 16 סיביות <כתובת של command prompt ואחרי זה שם הקובץ> רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית CS:0000 IP:0077 OP:f0 37 05 0c 02 לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-