עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Vissor,

אהלן. מחפש המלצה לאתרים או ספרים אונליין ללימוד סביבת .NET תודה מראש.

2. לי את התגובה בלי סוף - לדוגמה The Number Is Too Small בלי הפסקה מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 8us.co.il,

אתר בנוי בטכנולוגית xhtml טוב לקידום או לא ? מה עדיף xhtml או html 5

4. Started by pppuser,

שלום, אני רוצה לשלוח מייל לקבוצה של מתעניינים בצורת newsletter אבל בדרך נכונה וחוקית (אני לא מחפש להיות ספאמר, רק רוצה לשלוח חומר פרסומי לרשימה של אנשים שנרשמו מראש לרשימה) העניין הוא כזה עד היום אחת העובדות במשרד שלחה למתעניינים דואר באמצעות דואר ישראל ומיילים באמצעות תיבת המייל שלה. (לפחות על משלוח בצורת BCC היא הקפידה) אני רוצה לשפר את התהליך ולשלוח מייל באופן מסודר אז לשם כך הכנתי מספר דברים ואשמח לעזרה במידת האפשר 1. הכנתי תיבת דואר עם כתובת ייעודית - info@example,co.il (כאשר כתובת הדומיין היא של החברה) ממנה ישלחו ההודעות למתעניינים 2. מצאתי חברה שתאפשר לי לשלוח מייל לתפוצה באמצעות מערכת שנקראת listserv המערכת היא של חברת L-soft 3. עדכנתי את רשימת הכתובות כולל בדיקה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. התחלתי ללמוד בבית ספר את הבסיסים הבאים: בינארי, הקסדצימלי, אוקטלי, BCD זה ניראה לי מה שלמדנו... האם יש דף מסודר עם כול ההעברות של הבסיסים הללו? זה ממש יעזור לי... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gtabak_37,

שאלה של צעירים בניתי אובייקט ובניתי תוכנית שמשתמשת באובייקט, כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנית אז יש שגיאה בכל הפקודות שקשורות לאובייקט שבניתי, לפי מה שאני מבין- התוכנית הראשית לא מזהה את האובייקט שבניתי ולכן היא לא מזהה את הפקודות עם האובייקט. השאלה שלי היא- איך אני מקשר בין התוכנית הראשית לאובייקט? תודה מראש גל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם יש אפשרות לשלוח SMS מהתוכנה שפיתחתי? אם ICQ יודע לעשות אז זה אז כנראה שזה אפשרי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by miki_michal,

אני לא מבין את הודעת השגיאה , אני לומד עכשיו |Template ווהוספתי סה"כ את התוספת שלו לתוכנית קיימת שכתבתי על class פשוט וזה ההודעה : g++ -ansi -Wall -pedantic -error -g *.cc -o out Undefined first referenced symbol in file std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >& operator>><int>(std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >&, stack<int>&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >& operator<< <int>(std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >&, stack<int> const&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o ld: fata…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by יואב גולדהורן,

היי. אני לומד ג'אווה שנה שנייה בתיכון ואנחנו עוד כמה ימים מגיעים לאובייקטים. בינתיים החומר קל, ורציתי להתקדם. אני רוצה באיזשהו שלב לבנות משחק דפדפן מבוסס טקסט, אולי עם כמה תמונות בסיסיות אבל כמו שאתם רואים - השאיפות ממש לא בשמיים. בשביל לעשות דבר כזה, אני אצטרך ללמוד הרבה דברים חדשים (אני עוד מחפש מישהו שיעבוד לצידי ויתמקד במה שלא ג'אווה). אחד מהדברים הוא כתיבה וקריאה של קובצי טקסט. אין לי שמץ איך עושים את זה. מצאתי פעם באיזה מדריך את הקוד לבאפר אבל זה לא עבד. אז כמה שאלות: איך אני כותב וקורא קבצי טקסט? מה עוד אני צריך לדעת, ת'כלס, לפני שאני מתחיל לעבוד על הפרוייקט? איזה שפות נוספות וכלים צריכים כדי להוציא את הפרוייקט לאור, ואיפה אני יכול למצוא אנשים שאולי ירצו לעזור לי ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofeking109,

שלום לכולם אני צריך לנסח משפט תנאי שיבדוק אם הקלט חוקי (הקטל הוא String) קלט חוקי הוא קלט: 1)לא ריק 2)לא null 3)אסור שיכיל רק מספרים (יכול להכיל אותיות ומספרים ביחד) 4)חייב להכיל אותיות (בכל שפה שקימת) זה מה שכתבתי אבל זה לא עובד boolean text = false; for(int i=0;i<add.length();i++) { if(!((add.charAt(i)>=0) && !(add.charAt(i)<=9))) { text=true; } if((add.equals("")) || (add.equals(null))) { text=false; } } if(text=false) { System.out println("NO!!!"); …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by baruchiro,

אז המקרה הספציפי- ניסיתי לנתח את הנתונים שלי בפייסבוק- לשלוח בקשת HTTP שתיקח את הדף שלי כאילו אני מחובר, ותעבוד על הHTML שמתקבל כתגובה. לא הצלחתי לשלוח בקשה שמדמה מצב שאני מחובר, ומצאתי פתרון פה- http://stackoverflow.com/questions/8425593/c-sharp-httpwebrequest-post-login-to-facebook (לא בתשובה הראשונה, תתפלאו) מה שהוא עשה בקצרה זה לקבל Cookie של פייסבוק ואז לשלוח אותה בבקשת ההתחברות. אז ניסיתי לאחר ההתחברות לשמור את הCookie ולהשתמש בה כדי לדמות גלישה במצב מחובר, אבל לא הצלחתי. היא כאילו עובדת רק בבקשת החיבור עצמה. חשוב לציין שבגלישה בדפדפן יש יותר מעוגייה אחת ששייכת לפייסבוק, לעומת עוגייה אחת בלבד שמתקבלת בקוד. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RonCohen,

אני צריך לעשות הוק למקלדת ושולח בעזרת או SendInput או keybd_event כמה מקשים אחד אחרי השני (שיראה כמו מחרוזת) אבל כאשר אני שולח יותר מכפתור אחד זה עושה לופ של ההוק בגלל ששני כפתורים נלחצו. איך אני אמור לעשות את זה? למשל פה אני מנסה לעשות SHIFT+R אבל בכללי זה אמור להיות גם Hello וכדומה if (wParam == WM_KEYDOWN) { keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, 0, 0); keybd_event('R', 0x93, 0, 0); return (-1); } if (wParam == WM_KEYUP) { keybd_event('R', 0x93, WM_KEYUP, 0); keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, WM_KEYUP, 0); return (-1); } …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ברשימת אתחול, אני מתכוון לנקודותיים שאחריהן באות הצבות משתנים לפני גוף הפונקציה. למשל A(int a,int b) : x(a),y(b) {} מותר לעשות רשימה כזאת גם לסתם פונקציה (השייכת למחלקה) שאינה קונסטרקטור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מתכנת בASP.NET אני רוצה לעשות שלא יוכלו לסגור את הדפדפן מכפתור הX איך אני יכול לעשות את זה? חיפשתי בכל האינטרנט על סקריפט כזה בJAVA לא מצאתי כלום.. וגם בASP לא מצאתי שום דבר.. אני יודע שחייב להיות משהו בJAVA.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Da-Funk,

אני יודע שזה הולך להיות דבילי אבל אני מעוניין לדעת למה אני מקבל שגיאה ב main הבא: השגיאה היא : illegal initialization in function main בשורה שבה אני מגדיר את arrPP #include "ptp.c" int main () { char * arrP1[]= { "father" , "mother" , 0 }, * arrP2[]= { "sister" , "brother" , "grandfather", 0 }, * arrP3[]= { "grandmother" , 0 }, * arrP4[]= { "uncle" , "aunt" , 0 }; char ** arrPP[] = { arrP1 , arrP2 , arrP3 , arrP4 , 0 }; return 0; } תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לדעת איזה פונקצית API משנה את הסדר של רכיב מסוים כמו המאפיין RIGHTTOLEFT?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ely2001,

נתקלתי בבעיה קטנה:לפני סגירת חלון ע"י לחיצה על X אני רוצה שיפתח חלון חדש שישאל אותי האם אני בטוח או לא.אני מבין ש ActionListener קשור לזה. אבל איך אני גורם לו "לחוש" את הלחיצה על ה X.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by barp12,

אני עשיתי חלון בC++ אבל משום מה הפעילות של החלון לא נגמר אחרי סוף התכנית אני ב Task Manager ב Processes שהתוכניתרצה איך לתקן את זה? #include <windows.h> #include <d3d9.h> #include <d3dx9.h> //globals LPDIRECT3DDEVICE9 p_Device; bool AppRunning = true; //end globals //functions HWND NewWindow(LPCTSTR str_Title,int int_XPos, int int_YPos, int int_Width, int int_Height,HINSTANCE h); LRESULT CALLBACK OurWindowProcedure(HWND han_Wind,UINT uint_Message,WPARAM parameter1,LPARAM parameter2); LPDIRECT3DDEVICE9 InitDevice(HWND wnd); void DrawScene(); //end Functions int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance,HINSTANCE hPreviousInstance,LPSTR lpcmdline,int nCmdShow…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Eonblueapoc,

אוקי אני די מתחיל ב-C# נתנו לנו את התרגיל הבא: צריך לכתוב תכנית שמגרילה 40 מספרים מ- מינוס 100 עד 50. הפלט הוא הערך המקסימלי שהוגרל וכמה מספרים בעלי ערך זהה הוגרלו. בנתיים הצלחתי את כל התרגיל חוץ ממציאת כמה מספרים בעלי אותו הערך הוגרלו. דרך אגב, השתמשתי במערכים ורנדום. same אמור להיות המשתנה של מספר הפעמים שהערך המקסימלי מופיע, אבל אני לא מוצא איך להשתמש בו. (כן כן, C# של מתחילים ^^) תודה רבה לעוזרים. עריכה: משום מה הפורום מחק את כל הסוגריים מרובעים ו-i אחרי כל a.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מערכת הזדהות לעמוד מסוים באתר שלי שבה הלקוח יצתרך להכניס שם משתמש וסיסמא שאני יגדיר ורק ככה יהיה אפשר להכנס ... יש לי אתר מוכן ורק זה מה שנשאר לי... אם יש פה אנשים שיגידו לי תכין לבד וכו' אז עדיף שלא תגיבו ... חיפשתי בכל האינטרנט איך לעשות את זה ועם כל מה שמצאתי לא הצלחתי כלום. אשמח אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי בזה או לתת לי לפחות כיוון איך לעשות לבד. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מישהו יכול אולי לתת לי כיוון של איך אני יכול להתחבר לPORT מסויים במחשב מרוחק ליראות רק עם הוא פתוח ולצאת? וכמו שציינתי לא דרך TELNET כי הפורט הזה נותן STREAMING דרכו...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לבנות סקריפט שבודק כמה קישורים יש וכמה אותיות באנגלית יש וכמה מספרים יש בהודעה שמתמש כתב הגדרתי משתנים שמכילים אותיות מספרים וקישור. לפי מה שהבנתי "preg_match_all" יכול לבדוק את זה עם הטקסטבוקס מכילה את כל המשתנים האלה, עכשיו איך אני יכול לספור את הכמות פעמים שזה מופיע? function checkrespone($fronRespon) { if(preg_match_all($http) } כותב בPHP אני מניח שאפשר איך שהוא להשתמש בcount אני גם רוצה להשתמש אחרי זה בספירה שהבcount עשה מקווה שהייתי מובן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם , יש לי שאלה בנוגע לנושא שמפריע לי הרבה זמן , אני בונה פרוייקט עם מספר גדול של קבצי C כאשר יש לי תמיד בעיות בקריאת פונקציות מקובץ אחד לשני / העברת משתנים מקובץ אחד לשני. הייתי רוצה לדעת האם אתם מכירים איזה שהוא מדריך שנותן דרך פעולה נכונה עם עבודה של מספר קבצים , העברת משתנים והשוני בינהם.... לדגומא אני רוצה לקרוא לפונציה מקובץ X.C ממספר קבצים אחרים כל פעם אני מקבל התראות מהקומפיילים ומגדיר את הפונציה במקומות שונים / קבצי Header ואיך שהוא מ"קמבן" פיתרון , האם למישהו יש משהו בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כלומר, שלא יהיה לך סמן עריכה מעל המלל שתראה אתה יכול לסמן איתו את המלל, שפשוט יהיה חץ. אם אפשר שגם לא יהיה ניתן לסמן אתה מלל עם סמן.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gal_il50,

יש לי כלי שבניתי ובו Combo Box שבו אני מציג string כלשהו, איך אני יכול להכניס בתחילת השורה לפני ה-string אייקון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים