עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ~שירה,

יש לי קובץ Crystal Reports שמציג נתונים בטבלה מתוך DB, ואני רוצה להוסיף עמודה. איך עושים את זה?? (יצרתי משתנה formula- איך אני 'מחברת' את הנתונים שהוא צריך להציג?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ely2001,

נתקלתי בבעיה קטנה:לפני סגירת חלון ע"י לחיצה על X אני רוצה שיפתח חלון חדש שישאל אותי האם אני בטוח או לא.אני מבין ש ActionListener קשור לזה. אבל איך אני גורם לו "לחוש" את הלחיצה על ה X.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by spinchicken,

שלום לכולם, מה צריך לעשות כדי שיהיה לי שרת דואר פרטי? האם שרת לאחסון מספיק ומה לגבי תוכנה? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RonCohen,

אני צריך לעשות הוק למקלדת ושולח בעזרת או SendInput או keybd_event כמה מקשים אחד אחרי השני (שיראה כמו מחרוזת) אבל כאשר אני שולח יותר מכפתור אחד זה עושה לופ של ההוק בגלל ששני כפתורים נלחצו. איך אני אמור לעשות את זה? למשל פה אני מנסה לעשות SHIFT+R אבל בכללי זה אמור להיות גם Hello וכדומה if (wParam == WM_KEYDOWN) { keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, 0, 0); keybd_event('R', 0x93, 0, 0); return (-1); } if (wParam == WM_KEYUP) { keybd_event('R', 0x93, WM_KEYUP, 0); keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, WM_KEYUP, 0); return (-1); } …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by chen902,

שלום שלום ובוקר מצוין לכולם, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי BYTE שחלק מהסיביות בו משמשות לי דגלים, אני מחפש דרך לפנות לBYTE כמערך סיביות. מצאתי אובייקט שנראה מבטיח ונקרא "BitArray" המציג סיביות כמערך בוליאני, אך אני לא מצליח "לטעון" לתוכו את הByte שלי.. כמו כן, הייתי רוצה להמנע משימוש באופרטורים ביטים (OR AND) (בכל זאת C#..) אם מישהו מכיר את האובייקט הנ"ל, או אחר אחר שיעזור לי, אני אשמח לקבל את עזרתו. תודה, חן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מישהו יכול אולי לתת לי כיוון של איך אני יכול להתחבר לPORT מסויים במחשב מרוחק ליראות רק עם הוא פתוח ולצאת? וכמו שציינתי לא דרך TELNET כי הפורט הזה נותן STREAMING דרכו...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה לבנות סקריפט שבודק כמה קישורים יש וכמה אותיות באנגלית יש וכמה מספרים יש בהודעה שמתמש כתב הגדרתי משתנים שמכילים אותיות מספרים וקישור. לפי מה שהבנתי "preg_match_all" יכול לבדוק את זה עם הטקסטבוקס מכילה את כל המשתנים האלה, עכשיו איך אני יכול לספור את הכמות פעמים שזה מופיע? function checkrespone($fronRespon) { if(preg_match_all($http) } כותב בPHP אני מניח שאפשר איך שהוא להשתמש בcount אני גם רוצה להשתמש אחרי זה בספירה שהבcount עשה מקווה שהייתי מובן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gal_il50,

יש לי כלי שבניתי ובו Combo Box שבו אני מציג string כלשהו, איך אני יכול להכניס בתחילת השורה לפני ה-string אייקון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Mira Noy,

Hi How do you make an animation of few images in touch and drag

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ross1,

אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפורום הזה או לגרפיקה אבל זה חלק מתוכנה שאני כותב אז אני אנסה פה. אני צריך להדפיס ברקוד על מדבקה כאשר הברקוד זה מספרים בלבד, הבר קוד הודפס עד היום בפונט code 128 כאשר הוא נמתח לרוחב. code 128 הוא פונט מסובך יחסית לשימוש (ישנו checksum) יש פונט בשם code 39 שגם נתמך אבל הרבה יותר פשוט לשימוש. )שמים כוכבית בהתחלה ובסוף) הבעיה שלי עם שני הפונטים היא שהגובה מוגבל מאוד (גודל פונט 10) מה שגורם שבהדפסה הברקוד לא ממש קריא, הרוחב שאני מדפיס הוא בערך עשירית מהרוחב שהודפס עד היום כאשר הגובה זהה. יש אפשרות ב-.net 4.5 לשנות רוחב של פונט? יש תוסף חיצוני? או הלואי יש פשוט פונט כזה ופיספסתי אותו איכשהוא בחיפושים בגוגל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by IlanF,

אני רוצה לשנות את העיצוב של div לפי גובה החלון וגובה טבלה מסויימת. אם גובה הטבלה > גובה החלון, אז יהיה עיצוב מסויים, אחרת יהיה העיצוב שנקבע בקובץ העיצוב. ניסיתי לעשות את זה עם javascript, מצאתי קוד שבודק גובה ורוחב של החלון וניסיתי ליישם את זה.. לא ממש הצלחתי. זה הקוד שלי: if( typeof( window.innerWidth ) == 'number' ) { //Non-IE myWidth = window.innerWidth; myHeight = window.innerHeight; } else if( document.documentElement && ( document.documentElement.clientWidth || document.documentElement.clientHeight ) ) { //IE 6+ in 'standards compliant mode' myWidth = document.documentElement.clientWidth; myHeight = document.documentElement.clientHeight;…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by baruchiro,

אז המקרה הספציפי- ניסיתי לנתח את הנתונים שלי בפייסבוק- לשלוח בקשת HTTP שתיקח את הדף שלי כאילו אני מחובר, ותעבוד על הHTML שמתקבל כתגובה. לא הצלחתי לשלוח בקשה שמדמה מצב שאני מחובר, ומצאתי פתרון פה- http://stackoverflow.com/questions/8425593/c-sharp-httpwebrequest-post-login-to-facebook (לא בתשובה הראשונה, תתפלאו) מה שהוא עשה בקצרה זה לקבל Cookie של פייסבוק ואז לשלוח אותה בבקשת ההתחברות. אז ניסיתי לאחר ההתחברות לשמור את הCookie ולהשתמש בה כדי לדמות גלישה במצב מחובר, אבל לא הצלחתי. היא כאילו עובדת רק בבקשת החיבור עצמה. חשוב לציין שבגלישה בדפדפן יש יותר מעוגייה אחת ששייכת לפייסבוק, לעומת עוגייה אחת בלבד שמתקבלת בקוד. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אנשים אני צריך תוכנות לבנית אתר וכתובת זה דחוף

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. השתמשתי בקוד הזה: SetParent lonHandle, Form1.hwnd

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, להלן יישום פשוט הקולט מהמשתמש תאריך ומנסה להוסיף שורה לטבלה עם התאריך. אינני מקבל הודעת שגיאה אך גם אינני מקבל את השורה...:-( <?php //MyINITIAL.PHP $MyHOST = 'localhost'; $MyUSER = 'xxx'; $MyPASS = 'yyy'; $MyDB = 'test'; ?> <?php //MyLOGIN.PHP $MyCONNECTION = NEW MYSQLI($MyHOST,$MyUSER,$MyPASS,$MyDB); IF(!$MyCONNECTION) DIE('Gevald' .MYSQLI_CONNECT_ERROR()); MYSQLI_SET_CHARSET($MyCONNECTION,'UTF8'); ?> <?php // 333.php REQUIRE_ONCE 'MyINITIAL.php'; REQUIRE_ONCE 'MyLOGIN.php'; if(isset($_POST["MyDAT"])) { $yosDAT = get_post($MyCONNECTION,'MyDAT'); $MyQUERY = "INSERT INTO hourShifts(shiftdate) VALUES($yosDAT)"; $YosRESULT = $MyCONNECTION-&gt…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש שרשרת מעגלית הפעלה מקבלת שרשרת מעגלית ומחזירה הפניה לחוליה שממנה מתחיל המעגל. אני לא יודע איך לעשות אני שובר כבר יומיים את הראש על השאלה הזאת אם מישהוא יוכל לעזור לי זה יהיה גדול תודה מראש שכחתי לציין שזה בשפת JAVA

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by url,

מישהו יכול להשאיר פה קוד html לcounter של אנשים שנכנסו לאתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by assaf990,

יש לי קובץ טקסט אני אני מוחק שורה שלמה שלא מתחילה בסיפרה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שולמיתשולמית,

הי יש לי שאלה אני כותבת תוכנית ואני צריכה לקרוא קובץ מסוים עד סוף השורה שזה אומר שאני צריכה לבדוק מתי יש את התו אנטר כנראה, איך עושים כזה דבר?

20. Started by שריה 24,

שלום במצב של תמונה-מפה, אני רוצה שהתגית area תופיע כתמונה קטנה (שזה בעצם תמונה קטנה על התמונה הגדולה) האם אני יכול ב CSS לכתוב כך: area { background-image: url(nex.jpg) ; background-repeat: no-repeat; background-size: 20px; z-index: } רקע של תמונה קטנה area כלומר, לתת לתגית בינתיים זה לא עובד לי. איפה טעיתי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ronik56,

רציתי לבחור שפה עילית ראשונה להתחלת לימוד הנושא, ואשמח אם תמליצו לי בנוסף לשפה ספר נוח ללמוד איתה. אני רציתי שהשפה תהיה כמה שיותר נוחה וקלה, והכי הכי חשוב שממנה אני אוכל להמשיך לעוד שפות- לדוג' אני מעוניין ללמוד את השפה X, והיא מזכירה את השפות y + z, שהן שפות מאד שימושיות ומומלצות. באותה מידה רציתי ללמוד את השפה H, והיא לא מזכירה אף שפה, ולכן אני אלך ל-X, וככה אני אוכל להתקדם מהר יותר אחרי שאלמד אותה. אני לא חושב שפייטון ופרל יתאימו, כי אני לא הולך לכיוון של האקינג, רק לתכנת תוכנות רגילות, לדוג' אוטו קליקר, משחקונים, ובעתיד דברים יותר מסובכים. לפעמים הדברים יופעלו דרך הטרמינל (יש לי אובונטו), ולפעמים דרך WIN7 תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. באתר http://php.eitan.ac.il/main.php יש מדריך התקנה של PHP ניסיתי להתקין גם במדריך של Windows-IIS וגם Windows-Apache מה ההבדל?! קיצר בזה של הIIS רשום כנס ל Internet Services Manager או Microsoft Management Console ואין לי לא בAdministrative Tools ולא באנערף מה ובכלל בApache אין לי מושג איפה זה <apache-directory>\conf\httpd.conf קצת עזרה יהיה נחמד

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 8us.co.il,

http://mycomp.co.il/forum/index.php הפורום בשלבי סיום ,תנו בבקשה תגובות על המראה הקוסמטי ובכלל על כל מה שבא לראש +המלצות על התקנת מודים ! האם שווה לשנות צבע רקע? וצבעים בכלל. ולאיזה צבעים אם כן. *הלוגו בקרוב ישתנה אני עובד אליו העיצוב הוא TBF ,הוא שופץ על ידי ,הותקן מוד CS .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מערך מלא במספרים ומחזירה true אם יש מספר מסויים שמופיע רק פעם אחת ו-false אחרת. לא מצויין אם המערך ממוין או לא אז חשבתי: 1. למיין את המערך - logn 2. לכתוב פונקציה שעוברת פעם אחת על המערך ובודקת אם יש מופע יחיד של מספר מסויים - n ובסה"כ Onlogn האם יש אפשרות לפתור את זה למשל בסיבוכיות של n ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם שרת שאני מחזיק בחו"ל (חברת Reyox). על בסיס כמעט יומי, השרת שלהם משתתק בכל מה שנוגע לקריאות ASP, כלומר, שכל קריאה לקובץ ASP שלי שיושב שם, נתקעת, ושום דבר לא מעובד, אבל עם זאת, כל סוג קובץ אחר שם כמו JPG, HTML וכו' עובדים כרגיל. אין לי שום הסבר מה גורם לזה. חשדתי בהתחלה בקוד שגוי מצידי, אבל כנראה שזאת לא הבעיה. בנוסף, השרת הרחוק הוא שרת Win2003, מה שאומר שנפילות כאלה אמורות לקרוא רק במסגרת האתר שלי, אז מה יכול לגרום לזה? במערכת ה-HELM לניהול האתר, אין שום דבר שיכול לעזור לי, ומתחזקי השרת בחו"ל לא ממש משתפים פעולה. האם מישהו נתקל בתקלה שכזאת, או יודע מה צריך לעשות כדי לפתור אותה? בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.