עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by thejinji,

האם מישהו יכול לתרגם את שני השורות הבאות מ jQuery לפונקציה אנונימית בג'אווה סקריפט רגיל ללא jQuery core? $('body > :not(#mainArticle)').hide(); $('#mainArticle').appendTo('body'); אני זקוק לפונקציה אנונימית שתעלים את כל האתר למעט DIV מסויים וכל מה שבתוכו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dekgol,

שלום אני חדש בתוכנה זו ורציתי לשאול שאלה: יצרתי לי class כזה: [left]public class Employee { public int id; public string name; public string city; public int salary; {[/left] יצרתי לי מערך דינמי והגדרתי אובייקט ל class [left] public partial class Form1 : Form { ArrayList employeeData = new ArrayList(); Employee employeeSearch = new Employee();[/left] ברצוני שבלחיצת כפתור מסויים הקטסטים שנמצאים בטקסטבוקס ייכנסו לאובייקט והאובייקט ייכנס למערך הדינמי [left] private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { employeeSearch.id= Int32.Parse(textBox1.Text); employeeSearch.name=textBox2.Text; employeeSearch.city …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arielman22,

אם נתונים לי שתי מערכים כיצד אני יכול למצוא את הקבוצת חיתוך (איברים דומים שמופיעם בשניהם) בלי שימוש בלולאות for ו while (מה שמשאיר רקורסיה). אני יודע איך למיין את שניהם וגם למזג אותם למערך אחד ממוין. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כאשר אני עושה את הקישור בין אקסס לטבלת DBF, אני רואה את העברית בג'יבריש . איך מבצעים את ההמרה כדי שזה לא יקרה ? תודה מראש לכל מי שיעזור לי...זה די דחוף !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BURTON,

אני מנסה בכל מיני שיטות להוציא את מה שיש בתוך ה-textarea בעזרת JS אבל זה פשוט לא הולך document.form1.textarea1.value document.form1.textarea1.innerHTML document.getElementsByTagName("textarea1")[0].value document.getElementsByTagName("textarea1")[0].innerHTML יש למישהו עוד רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בביצפר יש 2003 ואצלי יש 2005 מדובר על פרוייקט win32 ב c++ . פתחתי פרוייקט באותו שם? העתקתי את מה שנמצא בקובץ ה c++ לקובץ החדש בפרוייקט החדש.. מה עוד יכול להיות הבעיה? אני אובד עצות..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by assaf990,

how to convert from int to char* in C++

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by טוסטר,

לפני כמה ימים התחיל הדבר הזה... אני עושה Rebuild Solution והקומפיילר פשוט נתקע על Linking.... שום דבר לא עוזר חוץ מ ALT+CTRL+DEL וסגירה אגרסיבית של הקומפיילר. לאחר מכן תקיית הדיבאג שנוצרה בלתי ניתנת למחיקה עד שאני עושה RESTART למחשב... זה לא קורה בכל Rebuild שאני עושה אלא רק "כשמתחשק" לקומפיילר. אחרי שזה קורה אני חייב ריסטרט בשביל לקמפל שוב למישהו יש הסבר לתופעה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ברשימת אתחול, אני מתכוון לנקודותיים שאחריהן באות הצבות משתנים לפני גוף הפונקציה. למשל A(int a,int b) : x(a),y(b) {} מותר לעשות רשימה כזאת גם לסתם פונקציה (השייכת למחלקה) שאינה קונסטרקטור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

דבר מסובך לאללה מי מסביר לי את הקטע הבא: public static int MysterySum(int n) { if (n==1) return 1; int sum = n; for (int i=1; i<n; i++) sum = sum + MysterySum(i); return sum; } תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gal_il50,

יש לי כלי שבניתי ובו Combo Box שבו אני מציג string כלשהו, איך אני יכול להכניס בתחילת השורה לפני ה-string אייקון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, התבקשתי להגיש עבודה קצת מוזרה (רשות, לא חובה, גוררת כמה הטבות) שעיקרה הוא להציג/ללמד בעזרת מצגת פקודה כלשהי בשפת C בהומור.. אין לי בכלל כיוון.. יש לכם רעיון? (נראה לי שאחד המורים עושה סמינריון או משהו על הומור בלימודים ובגלל זה המורה שלי ביקש את זה) חשבתי על משהו קטן, נגיד להסביר על FOR, לולאה שתתבצע פעמיים ולהראות סרטון מצחיק של מישהו נתקע בעמוד פעמיים, ואז להראות שאם משנים את I ל3 לדוגמא אז האיש יתקע שלוש פעמים בעמוד.. אבל זה סתם משהו שעלה לי לראש יש לכם רעיונות? (בגדול החומר הוא ברמה של עד לולאות..) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שפת C\C++ תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Boomerang,

מישהו ניסה להשתתף? מישהו עלה לשלב השני? (סתם כי מעניין אותי לדעת)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אוקיי. נא סבלנותכם, כי אני חדש בתחום הזה, ולכן אפלו לתאר את הבעיה יהיה לי קצת קשה. הנה מה שאני יודע: - יש לנו במשרד כתובת מייל שמסתיימת בשם של החברה. - נניח: User1@YOSIHOMES.com - זה מנוהל (כל ה"עסק" הזה) ב Google Apps. - בגוגל Apps מצוין שהדומיין נרכש על ידי גוגל, אמנם, אבל נרכש מ GoDaddy. מבלי קשר לזה (או אולי עם קשר לזה), בזמנו נתבקשתי לבצע איזשהי פעולה אצל ה HOST דווקא. וזה לשים את ה nameservers לפי ההגדרה שלהם בגוגל (?) ב cPanel של BlueHost, הלכתי ל DNS ZONE EDITOR. משם הכנסתי (בעזרת התמיכה שלהם) את הנתונים שנתבקשתי (אני לא זוכר על ידי מי נתבקשתי): אם אני לא טועה, הנתונים שהכנסתי היו תחת ה Mail Exchanger. שם נתבקשתי להזין נתונים שניתנו על ידי גוגל. P…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amitrotem,

שלום, בניתי ממשק שהמשתמש יכול להוסיף נתונים ל DB, באפשרותו למחוק רשומות ולעדכן אותם. כיצד אני יכול לשפר את עדכון הרשומות בצורה ויזואלית, כאשר המשתמש לוחץ על הרשומה היא תהפוך ל <input> עם כפתור עדכן. כמו שיש ב PHPMYADMIN. תודה עמית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by omfir,

ולגבי מחלקת ה DateTIme. יש אפשרות שפעולת ה"Now" תתעדכן כל הזמן וזה לא יציג את זה לאותה שנייה של הלחיצה וזהו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, להלן יישום פשוט הקולט מהמשתמש תאריך ומנסה להוסיף שורה לטבלה עם התאריך. אינני מקבל הודעת שגיאה אך גם אינני מקבל את השורה...:-( <?php //MyINITIAL.PHP $MyHOST = 'localhost'; $MyUSER = 'xxx'; $MyPASS = 'yyy'; $MyDB = 'test'; ?> <?php //MyLOGIN.PHP $MyCONNECTION = NEW MYSQLI($MyHOST,$MyUSER,$MyPASS,$MyDB); IF(!$MyCONNECTION) DIE('Gevald' .MYSQLI_CONNECT_ERROR()); MYSQLI_SET_CHARSET($MyCONNECTION,'UTF8'); ?> <?php // 333.php REQUIRE_ONCE 'MyINITIAL.php'; REQUIRE_ONCE 'MyLOGIN.php'; if(isset($_POST["MyDAT"])) { $yosDAT = get_post($MyCONNECTION,'MyDAT'); $MyQUERY = "INSERT INTO hourShifts(shiftdate) VALUES($yosDAT)"; $YosRESULT = $MyCONNECTION-&gt…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. איך אפשר לייצר מספרים רנדומלים float בין 10 ל10- בשימוש הפונקציה rand()?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מנסה ליצור תוכנה אשר רצה ברקע ובמידה והיא מזהה שכרום פתוח באתר מסויים היא עושה משהו. הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות שהכרום פתוח, אבל איך ניתן לה להבחין בין כרום פתוח בכל אתר לבין רק באתר מסויים? C# בבקשה, אפשר גם JS... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RunningWithScissors,

אני יודע שזה בסיסי אבל זה פשוט עף לי מהראש :\ אם אני בודק שני תנאים כך: if(table[i][j]==true && checkT(i,j,table)) האם בזמן ריצה כאשר התנאי הראשון יהיה FALSE ייבדק גם התנאי השני (זה חשוב ליעילות של התוכנית). ועוד דבר לא מזמן עברתי לVisual C++ ואני זוכר שבקומפיילרים מודרניים אחרים (כמו ECLIPSE בשביל JAVA) הייתה אפשרות שכאשר פותחים סוגר מסולסל ועוברים שורה הסוגר השני ייווצר אוטומטית. האם יש דרך לעשות את זה בVISUAL C++ 2005? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ran1809,

אז ככה אני בונה פרוייקט ב JAVA, יש לי ידע ב JAVA אך כעת אני צריך את עזרתכם. אני באמצע בניית פרוייקט של סידור חבילות אני אסביר: לדוגמה יש לי מיכל (קופסא) מסויים ויש לי מספר חבילות שאני צריך להכניס לתוכו בדו מימד. עכשיו ייצגתי את המיכל במערך דו מימדי ואני קולט לתוכו חבילות. לדוגמא: יש לי מיכל בגודל 5X5=25 וחבילת 2X3=6 וחבילה 4X1=4 עכשוי את החבילות האלו אני אמור להכניס לתוך המיכל הגדול, כרגע המצב הוא שאני מייצג את כל המקומות הריקים במיכל (במערך) ב (1-) ומסדר את החבילות עם מספר סידורי ואז יש לי מטריצה שבהתחלה יש בה 25 פעמים (1-) ואז יש פונקציה שמכניסה את החבילות למיכל לפי האלג' שלה והיא נגיד מכניסה את החבילה הראשונה אז היא שמה את הספרה 1 בכל המקומות שחבילה אחד צריכה לבוא וככה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

קיבלתי את התרגיל הבא לשיעורי בית במדעי המחשב(פסקל): "כתוב תוכנית הקולטת מספר טבעי כלשהו, שאינו כולל אפסים. על התוכנית ליצור שני מספרים חדשים, מהמספר שנקלט, ולחשב את סכומם. מספר אחד נוצר ע"י כתיבת כל הספרות הזוגיות, המופיעות במספר, ע"פ סדר הופעתן, והמספר השני נוצר ע"י כל הספרות האי - זוגיות, המופיעות במספר ע"פ סדר הופעתן. דוגמא: אם המספר הוא 3421765, אזי שני המספרים הם: 3175 ו426 וסכומם הוא 3601." תודה מראש לעוזרים

24. Started by RonCohen,

אני צריך לעשות הוק למקלדת ושולח בעזרת או SendInput או keybd_event כמה מקשים אחד אחרי השני (שיראה כמו מחרוזת) אבל כאשר אני שולח יותר מכפתור אחד זה עושה לופ של ההוק בגלל ששני כפתורים נלחצו. איך אני אמור לעשות את זה? למשל פה אני מנסה לעשות SHIFT+R אבל בכללי זה אמור להיות גם Hello וכדומה if (wParam == WM_KEYDOWN) { keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, 0, 0); keybd_event('R', 0x93, 0, 0); return (-1); } if (wParam == WM_KEYUP) { keybd_event('R', 0x93, WM_KEYUP, 0); keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, WM_KEYUP, 0); return (-1); } …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אשמח אם תכוונו אותי איך לעשות את הרקורסיה. באיזה פונקציות מומלץ לדעתכם לבנות להשתמש? תודה בן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.