תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב אבל לא השתמשתי בוורדפרס בכלל זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה בישראל או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ישנו אקספלוייט המאפשר להוסיף מנהלים בphpnuke 7 . ישנה דרך לחסום אקספלוייט זה, מישהו חסם אותה בשבילי, אך הוא לא מוכן להסביר לי כיצד ביצע זאת, וכיצד ניתן להסיר זאת(דרך FTP?) (ואיך זה פועל) אשמח אם מישהו כאן יוכל לעוזר לי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
האם יכול להיות ש WinXP חוסם את היציאה המקבילית(LPT) של המחשב? לדוגמא: אני מתכנת בשפת C עם התוכנה BorlandC של DOS + חומרה כאשר אני מריץ את התוכנה בסביבת עבודה של Windows זה מתחלק לשני מקרים Win98-עובד ואין שום בעייה +החומרה שמחוברת ל LPT מגיבה ועובדת WinXP-התוכנה עובדת ורצה אבל אין שום תגובה של החומרה שמחוברת ל LPT האם זה נכון ש WinXP חוסם את הפורטים של היציאה המקבילית?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, תוכלו לעזור לי עם שני התרגילים הבאים ולהסביר מה דרך הפתרון? תודה רבה! תרגיל 1: 11000.11/11 כלומר זוהי חלוקת שני מספרים בבסיס בינארי כאשר המחולק הוא מספר עם שבר.... תרגיל 2: בבסיס הקסדצימלי (16) התרגיל הבא: 57+ (-5D). כלומר תוצאת החיבור בבסיס 16 בין 57 והמספר מינוס 5D.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, נדרשתי לפני זמן מה לנהל אתר הבנוי על-ידי מערכת Wordpress לחבר, אינני יודע שפת תכנות php או css אבל אני מבין בעיצוב ולכן הסתדרתי פחות או יותר עם הממשק הפשוט למשתמש ועם התוספים הקיימים שם. נתקלתי בבעיה שבה אינני יכול לחבר את תוכנת Filezilla לאתר על-מנת להעביר אליו ולהוריד ממנו קבצים בפרוטוקול FTP, אני מניח שהסיבה לכך היא שהשרת שבו מאוחסן האתר אינו תומך בפרוטוקול FTP (-כשניסיתי להיכנס למאגרי הנתונים הצלחתי להגיע לדף אינטרנט בסיסי עם רשימת הקבצים שבו מופיע בגדול הכיתוב APACHE). שאלתי היא: כיצד אוכל לדעת מי הוא השרת המאחסן את האתר והאם באמת הוא איננו תומך בפרוטוקול FTP , בעל האתר לא מבין בזה ומי שבנה לו את האתר בפעם הראשונה לא נמצא כבר בארץ והוא אינו יכול ליצור ע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אני יכול לתת למשתמשי הפורום שלי לשים תמונה או סרטון פלאש בחתימה ואם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות טבלה סימטרית בHTML שבכל קוביה בטבלה יהיה אימאג' שהוא גם לינק מקשר לעמודים אחרים באתר! כל אמיאג' השגתי מגוגל תמונות וכל אימאג הוא במקור על רזולוציה אחרת. אני עושה טבלת table ורוצה שכל קוביה תהיה שווה בגודלה לשנייה אז אני מכניס כל אימאג לtd אחר. אבל בגלל שהתמונות שונות בגודלן יוצאת טבלא מכוערת ולא שווה. השאלה היא איך אני עושה,איך אני משנה רזולוציה לתמונה?משהו חוץ מפוטושופ?ואם אין ברירה וזה רק עם פוטושופ אז איך עושים זאת בפוטושופ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הבא: <table><tr><td> <span><table> <tr><td>aa</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>bb</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>cc</td></tr> </table></span> </td></tr></table> אני צריך שהפלט שלו יהיה: aa bb cc ולא: aa bb cc מישהו יודע מה אני צריך לשנות (לא ע"י קביעת מיקום קבוע בעזרת top ו left) ?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי, אני מכניס נתונים לטבלת .SQL הנתונים נכנסים (ראו קוד) אבל לא נשמרים. כלומר לאחר שאני סוגר את התוכנה (כלומר את ה vhost), ונכנס לshow table data אני לא רואה שם כלום. הנה הקוד DataClasses1DataContext contex = new DataClasses1DataContext(); private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { contex.Companies.InsertOnSubmit(new Company { Name = textBox1.Text }); contex.SubmitChanges(); textBox2.Text = contex.Companies.First().Name; }
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכ-ו-ל-ם: בזמן האחרון נתקלתי בבעיה חוזר כשאני בונה תוכניות משלי (אני דיי טירון בתחום התכנות ככה שלא מדובר בפרוייקטים רציניים של ממש). הבעיה היא שאני מאבד את עצמי בכל הנושא של נתונים/מחלקות/מבנים/שיטות וכו' שאני צריך לבנות. הבנתי שיש דבר שנקרא טבלת מעקב, ועוד כל מיני עזרים כדי לתכנן את התוכנית לפני שמתחילים לכתוב אותה בכל.. אשמח לדעת היכן ניתן למצוא דפים אלו, או עזרים ואם בכלל יש לכם עצות בנושא. יום טוב לכולם! :jump: :jump:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. חיפשת בפורום ולא מצאתי קישור ולכן אשאל האם מישהו מכם מכיר קישור למאגר מידע עם כל רשימת הערים+ רחובות +איזור גאוגרפי+שכונות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לציור ב vb.net בעזרת datagridview טבלה מרובת שורות דוגמא -------------------------- | a | b | c | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | א | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ב | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ג | | | | | --------- | …
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. אני צריך להציג מידע בצורת טבלה, איך עושים את זה? (מצאתי את הdataGridView,אבל הוא דורש שימוש בsql, יש אפשרות לעשות את זה בלי שימוש בsql?) 2. איך עושים שהתוכנה תפעל עם עליית הwindows? בעיקרון, מחיפוש באינטרנט מצאתי 2 דרכים: אפשר פשוט להעביר אותה לתיקייה startup, אבל: א. איך אני מוצא אותה? אמנם הבנתי שבכל המחשבים היא נמצאת באותו מקום, משהו כזה: C:\Users\eido\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup הבעיה היא שהנתיב כולל את שם המשתמש, איך מוצאים מהו? ב.להעביר את התוכנה אפשר רק אחרי ההתקנה איך אני עושה את זה דרך התוכנה? אופציה שניה היא דרך רישום ברג'יסטרי, איך עושים את זה? כמובן אם יש דרך יותר קלה - אשמח אם תגידו. 3. …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תכנתתי קוד מסויים שהתממשק עם אנדרואיד דרך Bluetooth terminal בתקשורת UART משום מה ערך האותיות העבריות בASCII היה גבוה ב16 מהערך בטבלה שהכרתי כלומר, כשהקשתי באנדרואיד א קיבלתי ערך ששוה לנ בטבלה המוכרת. האם יש טבלה מיוחדת לעברית באנדרואיד?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, בשדה קלט בטופס, אני מקליט מחרוזת בעברית. למשל: "אאא". כאשר אני מעביר את שדות הקלט ב" insert" לטבלה בשרת MySQL, השדה מופיע כמחרוזת סימני שאלה. כך: "???". חלק ה head בטופס הינו: מישהו יכול להסביר לי איך מוסיפים מחרוזות בעברית לשדות בטבלת MySQL? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי טבלת מעקב לתוכנית עם מערך חד-מימדי: נניח שנתון לי מערך A בגודל 5 שמכיל את הערכים 12345, האם אני צריך לכתוב את המערך A עם הערכים שלו בטבלת המעקב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { if (CheckInet()) { bool internetcheck = false; string url = "[url]http://192.168.1.254/cgi-bin/dial?rc=@&A=H0&rd=status";[/url] WebClient wc = new WebClient(); wc.OpenRead(url); while (!internetcheck) internetcheck = CheckInet(); label1.Text = getExternalIp(); } } אני מנסה לעשות התחברות מחדש דרך הראוטר שלי למודם שלי. ההתחברות מחדש עובדת כלומר שwc אכן קורא את הurl ופה לא הבעיה, הלולאת while שעשיתי כדי שתעכב את שינוי הIP בlabel1 עד שיחזור חיבור האנטרנט כנראה תוקעת את זה איכשהו. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כאן טופס ג'אווה סקריפט שאני רוצה שהלקוחות שלי ימלאו את שדות החובה ולקבל למייל בעת לחיצה על שליחה אני מקבל 404....איפה צריך לתקן? <form method="get" action="mailto:shairubin@gamer.org.il" onsubmit="return FormAproval()" > <!--Personal info--> <div id="personalInfo"> <ul> <li><span style="color:#FF0000">*</span>שם :</li> <li> טלפון :</li> <li><span style="color:#FF0000">*</span>אי-מייל :</li> </ul> </div> <div id="inputPersonalInfo"> <ul> <li><input type="text" name="user" id="user" value="" onblur="UserValidat…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי FORM מסויים שאני מעוניין שיעשה 2 פעולות. 1. ישלח את הפרמטרים לCRM 2..ישלח לURL נוסף את הפרמטרים מה היא הדרך הפשוטה והקלה לעשות את זה ? JS ? אשמח לדוגמאות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל קצת עזרה, אני בשלבי התלמדות ב PHP ..... בניתי טופס התחברות ל ADMIN הפונקצית התחברות נראית ככה function login() { $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']); $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='{$username}' AND `password`='{$password}' "); $r = mysql_num_rows($check); if($r>0) { echo "OK"; } else { echo "NOT OK"; } } הבעיה היא שברגע שאני נכנס לעמוד התחברות זה רושם לי כבר מההתחלה, מעל הטופס: NOT OK. אם אני רושם פרטים נכונים ומזדהה כ ADMIN הוא רושם לי OK ונעלם ה NOT OK. ל…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בונה טפסי יצירת קשר בפלאש בעזרת PHP והפונקציה mail(....) פונקציה זו נחסמה ברב השרתים עקב בעיות אבטחה... מישהו יכול לעזור? האם יש פונקציה חליפית בPHP שלא נחסמת? מישהו מכיר שיטה אחרת לעשות טופס יצירת קשר בפלאש? תודה (אני לא חושב שזה נצרך אבל בכל מקרה-הנה הקוד PHP) <?php $toaddress = 'email@email.com'; $subject = 'פניה מדף הנחיתה'; $name = $_POST['name']; $phone = $_POST['phone']; $email = $_POST['email']; $det = $_POST['det']; $headers= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n"; $message = ' שלום , ' . ' קיבלתם פניה מדף נחיתה מאת: ' . ' שם: ' .$name . ' דואר אלקטרוני: ' . $phone . ' טלפון: ' . $email . ' ' . $det; $from = "From:…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הזה: <form id="edit_pod" action="action.php" method="get"> <input type="hidden" id="txt_pod_id" value="<?php echo $pod_id; ?>" /> <table class="edttable"> <tr> <td> Date: <br /> <small><i>(Hebrew date will be calculated and displayed in the site)</i></small> </td> <td> <select id="sel_d"></select> <select id="sel_m"></select> <select id="sel_y"></select> </td> </tr> <tr> <td> Category: </td> <td> <select…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-