עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by RomaDev,

שלום!!! :-\ יש לי בעיה בפורום! התקנתי פורום PHPBB וכשאני נכנס לפורום כתוב שם Information ---------------------- Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted מה זאת ההודעת שגיאה ומה לעשות?????????? :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DoctorBurp,

ברצוני לאפשר למשתמש להקליד בחלון הטקסט פונקציות, ועל התוכנית לנתח את הטקסט הנקלט ולהפעיל את הפונקציות המתאימות. כלומר על התוכנית להוציא מן הקלט של המשתמש את שם הפונקציה, הפרמטר הראשון והפרמטר השני (מקסימום שני פרמטרים, מינימום אפס). אילו פונקציות הקיימות בספרייה STRING.H יכולות לעזור לי לבצע את המשימה הזאת? נ.ב ניסיתי להישתמש ב STRTOK אולם היא לא ממש עוזרת.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי פורום אשר מאוכסן ב-DK3 www.dk3.com והוא כבר בנוי הוא לא על המחשב שלי (PHPBB) ורציתי לדעת איך אני מוסיף מודים כמו נקודות,הודעות מערכת ושטויות אחרות כאלה! תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. איך אני יכול לשנות את העימוב של טופס זה Text <html> <head> <title> כניסה </title> </head> <body> <body bgcolor="SILVER"> <font size=5 color=black face=david><b><p align=right> כניסה </p align=right> <br><br><br> <form name=form1> <form action=1.html method=post> <div align=right> <table border=5 width=600> <tr align=right> <td><input type=text size=15 name=a> שם פרטי </td> <tr align=right> <td><input type=text size=15> סיסמה </td> <tr align=right> <td> <a href=EE.html>כניסה</a> <…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BoRIS,

לקבלת מחזיק כוסות קפה בחינם לחץ כאן. נ.ב. תודה ל-MadHattr על הקישור.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by AdamWE,

שלום, אני עושה עבודה של מחשבון בפסקל, ואני רוצה שיהיה סינון קלט שלא תצא התוכנה כל פעם שלא נקלט מספר, במילים אחרות שהתוכנה תקלוט רק מספרים... אין לי מושג איך לעשות את זה... *דחוף דחוף דחוף!!! *** עדיף באי סי קיו 91827226 תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rosesr,

אם יש למישהו ספר אן משהו דומה עם הסברים מפורטים שהוא יכול להמליץ לי או משהו בסגנון הזה? לא משנה רמת הקושי אני לומד תיכנות מגיל 7(אני יודע אין לי חיים ;D) תודה לכל העונים!!!

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by imac,

ראיתי פה בקשות לקובץ תרגום של YaBBSE .. אז אני וחבר מ hebscripts אם אתם מכירים הוצאנו גירסא מבוססת על 1.5.1 RC1 (מה שהפורום הזה משתמש) בהצלחה ... http://www.yardenkedar.sites.co.il/yabbhe.zip

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by haimal2002,

אני רוצה להכין פורום בשפת תיכנות php מה אני צריך לדעת ובמה אני מתחיל ? בבקשה תעזרו לי תודה מראש :saint:

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by marking,

אם יש אפשר קצת מידע על השפה. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by HELPMAN,

שלום לכם.. רציתי לדעת כיצד אני מגן על הפורום שבניתי מידי פריצות, או ניסיון להפלה תודה מראש. מקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני ישמח אם מישהו ירשום לי כאן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by matliv,

כתבתי את זה, זה מזהה אם האיבר זוגי/אי זוגי את הזוגיים כופל פי 2 ולאי זוגיים מוסיף 2. עכשיו אני רוצה שהאיברים לא יהיו קבועים ומספר האיברים לא יהיה קבוע. אני יודע שצריך להשתמש ב- new ואני גם יודע שאני לא יודע להשתמש ב- new. אולי מישהו יכול לכוון אותי, את ההתחלה לפחות? #include <iostream.h> void evenfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x *= 2; } void oddfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x += 2; } int main() { int orig[10] = {5,16,7,18,27,31,33,36,47,49}; int odds[7]; int evens[3]; int i,a=0,b=0; for(i=0; i<10; i++) if(orig%2==0) evenfun(evens+a++, orig+i); else oddfun(odds+b++, orig+i); …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by config,

היי רציתי לדעת איך אני יכול ללמוד PHP , בלי לקנות ספר ,אלה רק לקרוא מדריכים מפורטים. והאם אני צריך לדעת HTML לפני או משהו אחר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dino,

היי... כרגע באתר שלי יש PHPBB אז רציתי לדעת מה עדיף... PHPBB או YaBB כמו שמותקן כאן? ועוד שאלה: האם המפרט מחשב שבצד זה משהו שצריך להתקין לבד {מוד} ב-YaBB או שזה מותקן וכמו כאן שינו את זה למפרטי מחשב? תודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DXT,

קורה בשני מהדרים שונים. compile: errors: 0, warnings: 0 וזה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות build: Error: Unresolved external 'AddCustomer(tree*&,tree*&,char*,long,long,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'RemoveCustomer(tree*&,tree*&,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'ShowBalance(tree*,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'GetData(char*,long&,long&)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'UpdateBalance(tree*,long,long)' referenced from module project18.cpp בתכנית עצמה יש הרבה מאד פונקציות, להלן האבי טיפוס של הפונק…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by N.S,

אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר דיקומפיילר כזה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by R.E.A,

אילו תוכנות טובות אתם מקירים ליצירת משחקים? התוכנות שניסיתי עד עכשיו הן DIV(שלדעתי די גרוע) ו game maker.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מתכוון להכניס ליחידה שאני משרת בה מערכת פורומים שתשמש את גופי התמיכה וה-System אצלנו. הבעיה: ביחידה שלי עובדים עם MSSQL ולא MYSQL כמו כל העולם... להכניס MYSQL יהיה כנראה בלתי אפשרי (משיקולי גיבויים/ ידע וכו'), ושאלתי היא האם ניתן לגרום ל-PHPBB/PHPNUKE או YABB/YABBSE לעבוד כמו שצריך עם MSSQL? או לחילופין, האם אתם מכירים מערכת פורטל או רק פורומים טובה וחינמית שעובדת עם MSSQL? היחידה שמצאתי נקראת snitz והיא שווה לאתם-יודעים-מה... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SuB,

בבית ספר שלי יש את התוכנה C עם אפשרות שברגע שלוחצים על ctrl ו "-" (קונטרול+מינוס) נפתחת תיבת שניתן לכתוב בעברית וכך להכניס עברית למסמך. בבית יש לי את התוכנה TClite שהגיע עם דיסק של הוד-עמי שאין בה אפשרות זאת. הגיע בתיקייה של ה-TClite קובץ בשם HEB.COM, הפעלתי אותו והוא כתב שהוא התקין את העברית אבל אני לא יודע מצליח לעשות את האפשרות כמו בבית ספר או לחלופין לעשות alt+shift ולכתוב בעברית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוסיף את העברית, או האם מישהו יכול לשלוח לי את הגירסא עם העברית (ועם תמיכה בעכבר). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השנה התחלנו ללמוד C, אז הורדתי קומפיילר והוא עושה לי בעיות עם XP. אחרי ההתקנה, כשאני מנסה לפתוח אותו, הקומפיילר נפתח ב-Full Screen ולא מגיב. אין עכבר, וכשאני לוחץ על המקלדת לא קורה כלום בתוכנה. אני יכול לצאת חזרה לווינדוס (Alt+Tab) ולסגור את החלון עם ה-Task Manager, כך שהווינדוס לא נתקע, אלא רק החלון של הקומפיילר. אם אני מגדיר בהגדרות של קובץ ההפעלה להיפתח כחלון ולא Full Screen, כשהקומפיילר עולה הוא מגיב להקלדה, ויש לי את העכבר של הווינדוס לעבוד איתו, אבל אם מעבירים ל-Full Screen (בעזרת Alt+Enter), הוא שוב חוזר לא להגיב, וממשיך לא להגיב גם אם אני יוצא מה-Full Screen על אותם מקשים. ב-Full Screen פשוט יותר נוח לעבוד מאשר בחלון קטן, ובגלל זה זה טיפה מפריע. אבל עם זה יכלתי לה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by michaelsko,

שלום. אני נוב בבניית אתרים אז קצת סבלנות : אם יש לי לינק באתר שלי, ואני רוצה שהוא יפתח בדף חדש כשלוחצים עליו, איך אני עושה את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים