עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, אם נתונה הפונקציה: fun_c for (i=10; i<1.2^n; i*=1.2 {} חקרתי קצת את הפונקציה והיא עובדת עבור n>=13 אבל לא הצלחתי להבין מה הסיבוכיות שלה. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by ori2694,

שלום לכולם, יש לי בעיה באתר. יש לי טבלה של רשימת משתמשים מה Datbase הבעיה היא שאני לא מצליח לקבוע לה width קבוע, כי אני רוצה לכניס אותה לתוך אזור מסוים. זתאמרת כל פעם הוא קובע את הרוחב לפי ה td ההכי ארוך. אני רוצה לקבוע לו אורך קבוע ומה שלא יהיה באורך פשוט ירד שורה בתוך ה td. עם הגדרת width לטבלה זה לא עובד, זה מאפשר רק להגדיל לא להקטין, אותו דבר ב style ובכל דרך שניסיתי. מישהו יודע איך עושים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Elite_Sniper,

אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Kurt,

האם הדבר אפשרי? האם אני יכול לכתנת תוכנה "שתאלץ" את העכבר ללחוץ במקום מסוים?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by Godmoney,

יש לי טקסט בכל מיני שפות שאני לוקח מ Database. בחלק מהמחשבים הוא מוצג כסימני שאלה ובחלק מהמחשבים רואים אותו בסדר. הפונט הוא Arial... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by alon2k2,

שלום לכולם ! כתבתי טופס לשיחת מייל אבל כל הזמן המייל מגיע לדואר זבל, הבנתי שצריך לשנות את ה header - ים אבל אני עדין לא מצליח הנה הקוד שלי : $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=windows-1255' . "\r\n"; $headers .= 'From: Company<support@company.com>' . "\r\n"; mail($_POST['email'], "New Message", $message, $headers);

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by hag911,

למישהו יש את התוכנה:דוקטור גאוה? אני צריך אותה למגמה שבחרתי... אני צריך קישור להורדה....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by שמעון נגר,

שלום לכולם אני מקבל הודעת שגיאה TypeError: 'int' object is not callable כשאני מנסה לטעון את הקוד הזה def welcome(name): print ('Hello' ,(name) ,'and welcome to the World of Games (WoG).\nHere you can find many cool games to play.') def load_game(): print ('1. Memory Game - a sequence of numbers will appear for 1 second and you have to guess it back\n2. Guess Game - guess a number and see if you chose like the computer\n3. Currency Roulette - try and guess the value of a random amount of USD…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום ברצוני לפרסס(parse) את האתר הבא: http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=217089 או ליתר דיוק לעבור על רשימת השחקנים מתחת ל MEMBERS לאורך כל ה9/10 עמודים אך כשאני מסתכל ב HTML שלו: זה לא מראה את רשימת המשתמשים לדוגמא אני רוצה את הנתון הזה: JB-Trooper23 Points: 5634 כיצד אני יכול להגיע אליו? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני צריך ללמוד את זה די מהר. דגש על הREGEX, אבל גם קצת סינטקס... נ.ב יש סביבה עדיפה על ACTIVE STATE?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ehud101,

שלום, אני מנסה ליצור מערך איברים בjava שבו אני יודע את האיבר הראשון, האיבר האחרון ויתר האיברים באמצע עולים במרווח קבוע. יש לי ניסיון עם מטלב שם הייתי עושה משהו בסגנון:t = [0 : 2 : 10 כך היה מתקבל המערך t=0,2,4,6,8,10 האם ניתן לעשות זאת ב java? לפי מה שראיתי עד כה ניתן ליצור מערך עם חוקיות מסויימת רק בעזרת לולאה תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. עזרה: איך מגרילים מספרים בין 1ל-M כלשהו, כך שכל מס' יופיע *בדיוק* פעם אחת? אני צריך להגריל את כל המספרים מ-1 עד M (נתון שלם כלשהו) ושכל מס' יופיע פעם אחת. איך אני עושה את זה יעיל? כלומר, בצורה כזו כמו שמגרילים כדורים בלוטו, שאם הוצאתי למשל את כדור מס' 5, הוא לא יעלה שוב בהגרלה. תודה רבה מראש!! מילקי. נ.ב. אני מתכנת ב-JAVA אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by neo690,

האלן אחרים אני מחפש סקריפט שמציג כמה תמונות (שיהיה 6) שמובילות ללינקים שונים כל אחת מהן וכל טעינה של הדף יש תמונות אחרות. מצידי יכול להיות מצב שתמונה תופיע שוב מיד אחרי שהופיע כבר.. העיקר שלא תהייה פעמיים או יותר את אותה תמונה בטעינה אחת...! מה הסרקריפט? אגב תשימו לב שזה לא Random image! כי בזה יש תמונה אחת שמתחלפת לתמונות אחרות.. אני מחפש כמה תמונות שמתחלפות לתמונות אחרות תודה!

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. בקבוצה נתונה. השאלה שלי היא כזאת : יש לבנות אלגוריתם המייצר את כל תתי הקבוצות שבקבוצה הנתונה. לפי מה שאני מבין מהשאלה , אם הקבוצה הנתונה שלי היא מערך בגודל 3 אז יש לי בעצם 7 תתי קבוצות לא כולל קבוצה ריקה שזה השמיני. 001 010 100 110 101 011 111 אם עד כאן אני צודק , אז בעצם השאלה שלי היא בגדול איך כותבים קוד כזה? תודה..

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by gal_il50,

שלום, יש לי קובץ טקסט שמכיל שורות כאשר בכל שורה יש לי 4 שדות שמופרדות בניהם ע"י תו מסויים ואני אמור לקרוא אותם לתוך ה-SortedList, השאלה שלי היא אם אני קורא את אותה השורה לתוך ה-SortedList איך זה מסתדר מבחינת ה-Key וה-Value ? האם אפשר לקרוא את זה לתוך ה-SortedList או אולי עדיף להשאיר את השורה כמו שהיא וכאשר אני רוצה משהו מסויים לחלץ מה-SortedList ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by Aviad56,

אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות, איזו שפה מומלצת להתחלה שקל להבין וליישם? כעכקרון אני רוצה להתקדם במסלול של אבטחת מידע בעיקר, עם יש לכם ספרים/מדריכים/אתרים מומלצים/טיפים/הצעות, אשמח לשמוע. יש לי ניסיון ממש ארוך במחשבים, בעבר גם ניסיתי ללמוד PHP,היה לי כמה אתרים מצליחים, יש לי ידע בקידום אתרים, BLACK SEO / WHITE SEO ועוד, אבל אף פעם האמת לא הייתי נמצא על דבר אחד יותר מחודשיים-שלוש עם השקעה תמידית של כל יום. למדתי HTML - שד"א מאוד משעמם בלי פויאנטה רצינית..

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by efod26,

למישו יש רעיון איך להדפיס פלט של ריבוע הולך ונעלם: ***** ***** **** ***** **** *** ***** **** *** ** ***** **** *** ** *

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by Hacker1221,

כותרת. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Friend,

שלום חבר'ה, אני צריך 7 משפטים של שפת C למתחילים, עד 10 תווים למשפט. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מתחילה בקשר לC/C++ כשרוצים ליצור פרוייקט חדש, מופיעות 3 אפשרויות: CLR Win32 General מישהו יכול להסביר לי מה זה CLR וWin32? ניסיתי להבין מהאינטרנט ולא הצלחתי. בנוסף, בWin32 ובCLR יש אפשרות לעשות console application. מה הכוונה console? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by captaincaveman,

אני כותב log parser/analyzer ל-logs של המוצרים שלנו. אני רוצה להציג את כל ה-log למשתמש ולאפשר לו להחיל פילטרים בהתאם לאופציות שאספתי במהלך הקריאה וה-parse של ה-log בהתחלה. הבעיה שאני נתקל בה היא ש-RichTextBox לא מצליח להתמודד עם כמות כזו גדולה של מידע, לוקח דקות ארוכות לשורה כמו "rtb.text = string" להתבצע כשהמחוזרת בגודל כמה עשרות MB. קבצי ה-log שלנו יכולים להגיע גם למספר GB...

23. האם ניתן להשתמש ב VISUAL STUDIO על מנת להתחבר לשרת FTP ולערוך את הקבצים מקומית בשרת? נמאס לי כל הזמן להעתיק את קבצי הASP אלי למחשב, לערוך אותם ואז להעתיק אותם בחזרה לשרת כדי לראות את השינויים.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by TecNodRom,

שלום רב! יש לי פונקציה void update(char *name,FILE *fp){ . . . } כאשר name מקבל מחרוזת מהפונקציה הראשית המכילה את שם הקובץ הפונקציה פותחת את הקובץ general=fopen(name,"r") אני מעביר את מה שאני צריך להעביר ולסדר מ2 קבצים שברשותי לקובץ חדש temp=fopen("Tempfile.txt","w") אך הבקשה בשאלה הייתה שבסופו של דבר השם Tempfile יחזור להיות לשם שנמצא ב name אך כשאני עושה את הפקודה שלמדנו rename(general,temp); זה לא משנה דבר והקבצים נשארים בשמם... מה עלי לעשות בכדי שהשם ישתנה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שלום, יש לי פעולה מסוימת שאני רוצה לבצע והייתי שמח אם יש פה מישהו שמבין שיוכל להסביר לי. אני רוצה להעביר אל האקסל נתונים מתוך FORM (בתוך קובץ רגיל של HTML), ולאחר מכן לקבל חזרה אל אתר האינטרנט (עמוד אחר שמגיעים אליו אחרי ששולחים את הנתונים הראשונים לאקסל) נתונים מתוך האקסל. מה שקורה בעצם אחרי קבלת הנתונים הראשונה, האקסל מחשב ומוציא לי פלט של נתונים חדשים שלא היו קודם ואלה הנתונים שאני רוצה שיתקבלו חזרה לאתר. למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.