עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kobine,

נתנו לי עבודה מעצבנת בc# ובקושי לימדו אותנו משהו ואין ספר אין כלום .. אני יודע פחות או יותר אבל יש דברים שאני לא זוכר.. בקיצור אני צריך אתרים ללימוד c# תודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני צריך להעביר 8 סטים של מחרוזות ממחשב א למחשב ב כאשר אני משתמש ב getdata ו senddata מה שקורה כל הטקסט מתחבר ביחד האם יש דרך להגיד לVB לשלוח סט אחד ורק אחרי שהצד השני קיבל אותו אז לשלוח את הסט השני וכך הלאה מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה,

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by aradgonen,

שלום, רק התחלתי לתכנת בECLIPSE תכנות של HTML וJAVA ביחד... אני צריך לפתח עמוד JSP ועם הeclipse שיש לי אני לא מצליח.. מישהו יכול לשלוח לי קישור להורדת eclipse עם התוספת של JSP תודה לעוזרים! ברק

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by Sarlula,

cout << "0.03 - 0.02 = "; double answer; cin >> answer; double a = 0.18; double b = 5.0; double c = 3.6; if (answer == a/(b*c)) { cout << "correct!" << endl; } else { cout << "wrong the correct answer is: " << a/(b*c) << endl; } שאלה קטנה: ב-bash, איך אפשר להשתמש ב-Variable כ"מצביע"?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. בJAVA- איך אני מוצא אורך שורה של מטריצה _mat [][] שנתונה? אולי אפשר איך שהוא להשתמש בהגדרות של המחלקה כי זה פרמטר שניתן באיתחול של המחלקה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nat64x,

filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#252525', endColorstr='#0A0A0A'); הפקודה הנ"ל לא עובדת כמו שצריך עם border-radius, האם יש פתרון ידוע לבאג? תיאור הבאג: הפילטר לא מזהה את הגבול העגול ונותן רקע מרובע. לסיכום: מחפש פתרון ל gradient עם border-radius ב- IE9 במידה וישנו. אין צורך בפתרונות אלטרנטיבים.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  7. Started by mazam,

ככה כמחויבות אישית כיתה י ' אני בונה אתר לאשכול של בית ספר עכשיו הם רוצים אתר די פשוט הם הראו לי דוגמא הכול שם HTML זה לא בעיה ממש לא בעיה יש לי רק בעיה אחת הם רוצים סקר באתר עכשיו אני יודע שיש אתרים שנותנים סקרים מוכנים אבל זה לא מכובד לשים כזה דבר באתר.. סקר אמתי בונים ב ASP או PHP הבעיה שאת שניהן אני לא יודע אז ככה מישהו מוכן לעוזר לי בזה?? תודה למי שמנסה לעזור מסנג'ר שלי : maor_zamir@hotmail.co.il איסיקיו: 235407809 ו אם אתם בונים תרשמו מה שבא לכם בדוגמא אני כבר ישנה את זה לשאלה שאני צריך {אני עוד לא יודע תשאלה עכשיו}

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. מישהו יכול להביא לי מדריך לכתיבה של קבצי אצווה (batch) ארוך אבל מפורט וברור?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by SaarD,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת כאשר נשלח אלי מייל מאנשים מסויימים בעברית אז אאוטלוק מזהה את הקידוד בתור UTF-8 שזה אכן הקידוד שנשלחה ההודעה בו, אך כדי לראות את ההודעה אני חייב לשנות קידוד לעברית ואז להחזירות ל UTF-8 .. אחרי אין ספור פעמים שחיפשתי איך ליצור RULE באאוטלוק שיעשה את זה בשבילי וראיתי שאיני מוצא החלטתי לבנות תוסף שיעשה את זה בשבילי, כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי מחלקות האאוטלוק והגישה לנתונים, יצרתי בעזרת VS 2008 פרוייקט outlook add-in אני אפילו לא יודע אם אני צריך לעשות את זה ככה או אולי אפשר דרך יצירת פקודות מאקרו באאוטלוק עצמו.. בכל מקרה, מי שיכול לעזור לי להבין איך אני ניגש להודעה שהתקבלה וכו' יעזור לי מאוד, בעקרון גיליתי שיש אירוע new mail ששמו מסביר או…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום... אני מחפש לינק להורדת Turbo Pascal [עדיף גירסא 7] שתומך בWindows XP לפי מה שידוע לי,מדובר בתוכנה שממזמן הפסיקו למכור אותה,ככה שהורדה שלי היא לא ווארז או משהו לא חוקי אודה לכל מי שיעזור לי,אני צריך את זה באופן די דחוף.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by surfface,

תסבירו לי בבקשה אייך לתכנת עכבר בשפת C בקופילר הישן על מנת להשתמש בתוכנות

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by pashpash1,

אני בונה למישהו אתר בתשלום והוא רוצה דף של שליחת מספר כרטיסי אשראי... איך אני עושה את הדף מאובטח וכיצד אני גורם לקח שהמידע ישלח אליו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DarkSight,

שלום לכולם, כיום אני משתמש בתוכנה Zend Dev Environment ואני מחפש תוכנה חדשה, יותר נוחה לשימוש. האם יש לכם המלצות לגבי תוכנה כזאת? תודה.

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by rotber,

שלום לכולם אני צריך לבנות פקודה כלשהי בדוס והסתבכתי קצת אולי תעזרו לי בבקשה מה שאני צריך זה ככה: יש לי מספר קבצים נגיד : shahar1.pdf, shahar2.pdf וככה עד shahar16.pdf אני רוצה למחוק את השם ושישארו רק המספרים האם מישהו יודע איך? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. אני מנסה כבר דיי הרבה זמן רק לקרוא תווים ולהדפיס בלולאה string שנקלט מהמשתמש, שקול ל: while (*str) { cout<<str[i]; i++; } ואני לא ממש מצליח, הנה הקוד שכתבתי, אם מישהו מכיר את האסבלי הזה, יעזור לי מאוד... ########################################################### # Ascii # ########################################################### .text .globl main main: li $v0, 4 #print question la $a0, qst syscall li $v0, 8 #read string la $a0, theString li $a1, 64 syscall li $v0, 4 #print string syscall add $t0, $zero, $zero #reset the counter la $t1, theString add $s0, $a1, $zero #ending address loop: lbu $a0, 0($t1) syscall addi $t1, $t1, 1 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bdoron,

אני מבצע הכנסה בטבלה שהיא מכילה שדה של ערך כל שהו ויש לה מפתח ראשי, איך אני יכול להחזיר את המפתח הראשי הזה ? יש לי אלפי שורות המפתח נוצר בצורה אוטומטית כאשר אני יוצר את הטבלה.. הוא incremental .. האם אפשרי לעשות שאילתת insert שעל הדרך יוצרת שורה חדשה ושולחת בחזרה את המפתח הראשי של אותה שורה שיצר?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ניר.,

שלום רב !!! אני בונה פרויקט באקסס.. לאחר שסיימתי עם הבנייה הכללית והגדולה של הפרויקט התחלתי להכניס נתונים על מנת לבדוק את המערכת / הפרויקט שלי דרך טופס מיוחד לכך אבל לאחר שסיימתי ולהכניס את כל הנתונים סגרתי את כל הטפסים אך מאוחר יותר כשפתחתי את הפרויקט ואת הטפסים כדי לראות את הנתונים אז הנתונים לא הופיעו כאילו לא הכנסתי נתונים בכלל , מיד בדקתי אם הנתונים קיימים בטבלאות והכן הנתונים נמצאים בטבלאות אך הם אינם מופיעים כאשר אני מנסה להציג אותם דרך הטופס (שזהו בעצם ממשק המשתמש ושדרכו / אליו בסופו של דבר תיהיה למשתמש גישה ולא לטבלאות ולמסד העורפי).. הפרויקט הזה מאוד חשוב לי משום שהוא משמש כעבודת הגמר שלי בנושא אשר תיהיה בכעוד שבועיים וזה מאאווודדדדדדדד דחחחוווףףףףףףףףףףףף ...…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by Lirans,

היי ניסיתי לקלוט נתונים ל3 משתנים בפורמט הבא: dd-mmm-yy שנה/חודש/יום השתמשתי בפקודה הבאה: scanf("%d-%s-%d",&day,&month,&year); היום נקלט כמו שצריך בחודש הוא קולט לי גם את החודש וגם את השנה למשל לקלט 18-jun-80 בחודש נקלט לי jun-80 בשנה לא נקלט כלום הערה: בגלל שהכתוב נמצא בפורמט ימין-שמאל אז כשכתבתי את הקלט זה לא נראה כמו שצריך תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  19. אז ככה, אני מנסה ליצור ממשק מעקב לקוחות בסיסי ביותר בעזרת הכלים של גוגל. מה צריך? - ניתן להזין מידע באמצעות טופס. - לצפות במידע - לערוך אותו הנה מישהו שעשה את זה ופרסם את ה-Formula שהוא משתמש בה: http://yogi--anand-consulting.blogspot.co.il/2011/04/yogiarecreating-form-from-responsetable.html לא יודע בדיוק איך זה עובד, הוא מסביר אבל לא הצלחתי לשכפל את ההצלחה. כשאני כותב את ה-Formula שאמורה לערוך את הטופס (מה שהוא מגדיר להכניס ל-F1), אני אמור להחליף את ה-ID של הטופס שלו בשלי. אך אני מקבל כל הזמן: "הטופס אינו קיים... בלה בלה". הנה האתר (Google site) שלי: https://sites.google.com/site/bluebusweb/ שימו לב שאם גוללים ימינה עד הסוף, יש כפתור שעליו ניתן ללחוץ וזה אמור להביא או…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by sub_man,

אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פורום ונכון יש לי כמנהל ראשי את הלוח בקרה?.......... אז נכנסתי וזה ויש שם כזה דבר שאתה מכין עיצוב לבד אז הכנתי סתם בחרתי צבעים וזה ומשום מה לא יודע למה כשיצאתי אז הפורום כאילו אין מילים הינה סתקלו http://www.rom.up.co.il אני משתגע וחייב עזרה דחוף כי הבעיה היר שבגלל שלא רואים כלום אני לא יכול להיכנס ללוח בקרה ולשנות לעיצוב הרגיל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. איך מורידים ומתקינים php ל windows ? -------------------------------------------------------------------------------- נכנסתי ל http://il2.php.net/get/php-5.0.4-Wi...p/from/a/mirror והורדתי את: php-5.0.4-Win32.zip מה mirror של fresh.co.il פתחתי את קובץ ה zip וקיבלתי המסך הזה: והמסך נתקע מבלי יכולת להמשיך את העבודה אלא ב ctrl_alt_del. יש למישהו כתובת ממנה אפשר להוריד php בר התקנה. חשוב לציין: אני מעונין בהתקנה של php המכיל את ה extensions ל mysql, לפיכך ה installer הנמצא באותה כתובת וקל להתקנה אינו מתאים לי כי כאמור אי אפשר לעבוד באמצעותו עם mysql. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by avivlevy,

טוב למדתי לםני שנה C ואני זוכר די טוב, ועכשיו התחלתי ללמוד C++ מספר בקיצור איך עושים פליטה של תוו? אני רוצה ללפלוט אות (באנגלית) אבל כתוו (אם אני לא טועה אז בC זה זה היה צ'איר)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by kalimero1234,

שלום. אם אני אתקין מערכת הפעלה 64BIT - האם תיהיה לזה השפעה על התכנות? אצטרך לכתוב בצורה שונה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kalimero1234,

יש לי ץNET 4 על המחשב וכעט ניסיתי להתקין את חבילת הGUI של MYSQL. וזה אומר לי שאני חייב .NET 3.5 האם אני יכול להתקין בנוסף ל.NET 4 את NET 3.5? או שזה גורם לבעיות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. נראה לי ששינו את זה אצלי להכי גדול, אז זה עושה לי בעיות בעיצוב! תודה. משום מה יש אתרים שזה לא משפיע עליהם, איך הם עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.