תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נוראה מעצבנת! אני לא מבין איך אפשר לזהות אם יש מעגל בגרף לא מכוון אשר מייוצג על ידי מטריצת סימכויות. אני לא יודע פשוט לא עולה לי ראש האלגוריתם. תעזרו לי בבקשה [עריכה] צודק מי שאמר שמספיק לשאול שאלה והבעיה תפתר הנא הלגוריתמם שלי, הייתה בעיה שעשיתי z < size במקום z <= k int checkCircle(Graph *g, unsigned int i, unsigned int j){ int len; if(j > i){ unsigned int tmp = i; i = j; j = tmp; } len = graphAdjacent(g, i, j); //We have self cycle, get out if((i == j) && (len != 0)) return 1; //We already been there, get out if(len < 0) return 1; //In any ot…
-
- 4 תגובות
- 24.9k צפיות
-
-
אני רוצה שהיא תחליף אוטומטית סיסמא כל 24 שעות בשעה 12 בלילה את הסיסמא היא תבנה לפי נוסחא מסוימת שמבוססת על התאריך היומי, למשל, התאריך של היום פלוס 25 פחות 3 נגיד ככה: התאריך של היום הוא : 10.2.09 100209 כפול 25 = 2505225 - 3 = 2505222 זאת הסיסמא היומית משהו בסגנון הזה, אולי אפילו יותר פשוט ובנוסף גם לבנות קובץ שאותו אני ישים במחשב שאני יודע את הסיסמא שלו ואותו קובץ יחשב לי את כל הנוסחא ויוכל להגיד לי מה הסיסמא של המחשב הנעול. התיעצתי עם כמה אנשים מפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392744.0
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני משתמש ב-toolkit של גרפיקה שנקרא Coin3D שאמור להתממשק ל-VS ע"י ממשק שנקרא SoWin. הגדרתי את ספריית הקבצים ב-System environmental variables. כשאני מריץ תוכנית שבניתי לנסיון הכל מתקמפל כמו שצריך בלי שגיאות, אבל אחרי שאני מריץ את התכנית עם F5 אני מקבל הודעת שגיאה שאחד מקבצי ה-dll חסר. עכשיו אותו קובץ נמצא בספרייה שהוגדרה כבר. האם יש מקום מסוים ב-VS שצריך להגדיר בו ספריות שבהן צריך לחפש את הקבצים האלו? הידע שלי ב-VS כמעט אפסי, אז זה כנראה משהו מאוד בסיסי ששכחתי לעשות, שלא צריך בשבילו להכיר את ה-toolkit הזה ספציפית. אני אשמח לכל הכוונה שהיא!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש רכיב SCP חינמי לדוט נט. מצאתי כמה כאלו, אבל הם בתשלום. ולי אין ממש תקציב לשלם על משהו כזה... למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? אולי יש למישהו איזה רכיב חינמי?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תרגיל בשפת C. אני צריך לכתוב תוכנה שהמשתמש מכניס מספר והתוכנה הופכת את זה לספרות רומיות. אני לא ממש מוצא דרך שהתוכנה תקבל מספר ותמיר את זה לאותיות נגיד שיכניסו 3 ויתקבל III. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
enum ב-C מוגדרים by default להיות בגודל int כלומר : 4 בתים ב- C++ ה-enum מוגדר להיות הערך המינימלי האפשרי מבחינת אחסון. יש הרבה מאמרים / פתרונות שמוצעות באינטרנט, אבל אף אחת מהם לא מותאמת לקומפיילר של visual C++ 2005 האם יש אפשרות לשנות את הגודל הדיפולטיבי של enum ב- C ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני השגתעי כבר עם JAVA, סך הכל מנסה לכתוב לקבוץ, חוץ מזה שיש איזה 20 מחלקות שונות לזה אז גם אי אפשר לכתוב להתחלה של קובץ בלי לאבד מידע. אז איך ניתן להוסיץ מידע לקובץ קיים בתחילת הקובץ בלי שהמידע שהקודם לא ילך לאיבוד? ועוד שאלה שארצה לשאול: באיזה מחלקות כדי להתשמש בשביל: 1. רק קריאה מקובץ, 2: רק כתיבה לקובץ. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פעולה שתבנה שרשת חוליות בעורך X עם ערכים אקראיים. אני לא מצליח לחשוב על איך ליצור את החוליה ושיהיה לה את ה NEXT
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי WINDOWS 7 BETA עם IIS7 מותקן. כאשר אני נכנס לאתר מסויים, הוא נותן שגיאה. הקבצים נמצאים במקום הנכון. תמונה: http://img7.imageshack.us/my.php?image=23223084.png תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://img16.imageshack.us/my.php?image=tabxru.jpg איך אני יכול לפרוש את הטאבים שכל טאב יהיה מחצית מהשורה?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב !!! אני בונה פרויקט באקסס.. לאחר שסיימתי עם הבנייה הכללית והגדולה של הפרויקט התחלתי להכניס נתונים על מנת לבדוק את המערכת / הפרויקט שלי דרך טופס מיוחד לכך אבל לאחר שסיימתי ולהכניס את כל הנתונים סגרתי את כל הטפסים אך מאוחר יותר כשפתחתי את הפרויקט ואת הטפסים כדי לראות את הנתונים אז הנתונים לא הופיעו כאילו לא הכנסתי נתונים בכלל , מיד בדקתי אם הנתונים קיימים בטבלאות והכן הנתונים נמצאים בטבלאות אך הם אינם מופיעים כאשר אני מנסה להציג אותם דרך הטופס (שזהו בעצם ממשק המשתמש ושדרכו / אליו בסופו של דבר תיהיה למשתמש גישה ולא לטבלאות ולמסד העורפי).. הפרויקט הזה מאוד חשוב לי משום שהוא משמש כעבודת הגמר שלי בנושא אשר תיהיה בכעוד שבועיים וזה מאאווודדדדדדדד דחחחוווףףףףףףףףףףףף ...…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם משהוא יודע כיצד ניתן להפוך מחרוזת בC# לUpperCase ולהיפך, וכן איך ניתן לבדוק על מחרוזת אם היא בפורמט UpperCase או להיפך די דחוף!! תודה מראש ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מה צריך כדי לפתח משחק דפדפן ? משהו אסטרטגי נגיד בסגנון המשחק Travian למי שמכיר. איזה שפות צריך לדעת? (נראה לי מבוסס JAVA) האם צריך שרת אם כן איזה ? ומהן העלויות ? כמה שעות העסק הזה דורש?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, אני צריך לייצא כמה טבלאות שנמצאות על שרת SQL על DB אחד מתוך איזה 10 DB תודה
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה או כל דבר להרצת php במחשב. אני רוצה לכתוב את כל הפקודות של הphp במחשב ושהוא יציג אותם במחשב לא באיזה אתר או משהו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית שאני מתכנת ושמושכת לתיכנות זה היכולת שלך לעלות רעיון מופשט ולתרגם אותו לשפה שמחשב יוכל להבין ולגרום לו לעשות מה שאתה רוצה לכל אחד תמיד יש תוכניות שהוא מכין אם זזה לביתספר ואם זה מחשק שכמעט כל מתכנת עושה אז אני מציע שנכתוב כאן את הפקרוייקטים שלנו בכל השפות וכך ניצור נושא שישמש מקור השראה למתכנתים אחרים ונלמד להכיר את הרגלי התעכנות של כל אחד מן הפורום מי שירצה לראות את התוכנה יעתיק יהדיר ויריץ......... התוכניות לא חיבות להיות גאוניות או משהו סתם דברים נחמדים שטויות מרגעי השעמום... יתקבלו בברכה וגם תוכניות לא גמורות אפילו הם לא רצות יתקבלו... {אין אכתוב מחר שאחזור מביס}
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סליחה מראש שזה נשמע כפרסומת גרועה למוצר/שירות של חברה שאותה כולם אוהבים לשנוא... בכל אופן, חברת מיקרוסופט נותנת לכם להתנסות ב"חווית"(?) הויז'ואל סטודיו.נט שלה ללא תשלום (כאן באה כוכבית בה נאמר שייתכן ותצטרכו לשלם לספק הגלישה שלכם). אתם מקבלים את הזכות ה"מדהימה" הזאת למשך 3 שעות מלאות שבהן תוכלו להתנסות במערכת. "כל" מה שאתם צריכים לעשות זה: להרשם בטופס הרישום לקבל את הדוא"ל עם פרטי הגישה להכנס לאתר הניסוי/דמו ולהזין את פרטיכם הדרישות המינימליות הן כדלקמן: מערכת חלונות 9x/Me/NT (Intel only)/2000/XP (לא היה טעם להעתיק את זה עם כל ה-® והשטויות האלה נכון?) במקרה ויש לכם פיירוול (תודו ש"חומת אש" נשמע יותר מגניב! 8)), אז אתם צריכים לתת גישה ל-Microsoft Windows Terminal Servic…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הראשונה נוגעת לקומבו בוקס. כיצד אני יוצר מצב שבו לחיצה על אות במקלדת מקפיצה את היוזר לערכים שמתחילים באותה האות? השניה - כיצד אני יוצר תיבת טקסט אשר באופן אוטומטי עוברת למצב הקלדה בעברית? תודה !!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את פונקציות הספרייה של C למשל getch, printf או התואמות להן ב ++C כולל הספריות שלהן ששמים ב INCLUDE כמו ה iostream.h?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הPWS בשביל הASP הוא רושם שיש בעיה עם Microsoft Transaction Server אין לי מושג מה זה ואין לי מושג למה זה א עובד לי !! מישהו יכול לעזור לי??? יש לי WINDOWS 98SE ואני לא צריך IIS כמו ב XP מישהו שיכול להסביר לי איך להתקין ולסדר או להשיג גירסה אחרת PWS!!?????????????
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה פורום הכי טוב לדעתכם? ואם אפשר תוכלו לתת נימוקים למה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-