עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי דף עם נגן JWplayer 5 שאני רוצה להוסיף לוידאו בו כתוביות. מה שקורה הוא שהכפתור הפעלה/כיבוי של הכתוביות מופיע על הוידאו, אבל הכתוביות עצמן לא מופיעות לי. הקוד של הנגן הוא כזה: jwplayer('myElement').setup({ flashplayer: '/jwplayer/player5.swf', file: '/videos/themes/te.mov', height: 360, width: 640, logo: { hide: true }, plugins: { 'captions-2': { file: "/videos/themes/subs.srt" } }, controlbar: { position: 'bottom' } }); ואני מקבל שגיאה #2048: Error #2048: Security sandbox violation: [url]http://plugins.longtailvideo.com/5/captions/captions.swf[/url] cannot load data from [u…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sharonp,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד PHP כמעט מאפס (קצת ידע ב C ו HTML), וכדי להתחיל עם המדריכים אני רוצה קודם כל תוכנה שאוכל לכתוב בה סקריפטים ופקודות, כך שאוכל לראות אותן קורות בפועל. התקנתי את easyPHP והבנתי שאני אמור לכתוב את הפקודות בקובץ ולשמור אותו בתיקייה בשם WWW תחת למשל a.php ואז לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן בצורה הזאת: http://localhost/dor.php אך זה לא עבד לי למרות שהפקודות שרשמתי נכונות (דף לא נמצא). הייתי רוצה עוד הסברים בקשר לאפשרויות בתוכנה עצמה כי אני לא ממש מבין מה היא עושה, אני רק יודע שזה קשור ל SQL, ואני גם לא מבין למה לא הצלחתי לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן. מה לא עשיתי נכון? ד"א, תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכתיבת השפה? כי הכתבן ממש לא נוח..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by taly88,

היי שלום לכולם. ביום ראשון אני צריכה להגיש לבית הספר פרוייקט בvb ברמת 5 יחל. הפרוייקט כמעט מושלם. ויש בו מס מצומצם של טעיות אשר כולן שייכות לשאילות Sql האם מישהו מוכן לעשות הרצת מבחן לפרוייקט שלי ולתקן את שיגאות הsql? אני יהיה אסירת תודה לאדם שיעשה זאת עבורי!! כמובן שניסיתי מספר רב של פעמים לתקן את הטעיות בעצמי אך לא הצלחתי... אני בטוחה שאלה דברים קטנטנים שאני פשוט כבר מחוקה מרוב עבודה על הפוייקט ולכן לא שמה לב לטעיות. אם מישהו כאן מוכן לעשות את זה שישאיר מייל ואני אשלח לו את הפרוייקט. חגגגג שמחחח ותודה מראש למלך או המלכה!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכל מי שנכנס לקרוא ולעזור. מקווה שזה המקום הנכון (פיתוח אתרי אינטרנט) אני אסביר מה אני מחפש – יש לי אתר שהוא בעיקר תיק עבודות בצילום ומלבד כניסות מהארץ יש לי גם כניסות מחו"ל. האתר עכשיו כולו בעברית (לא תמיד היה) אבל אני רוצה להנגיש אותו למי שנכנס מחו"ל (כניסות מאתרים ופורומים לצילום בעיקר). הבעיה שלי שבגלל שהאתר לא ידידותי לצופה שלא יודע עברית – אז אני רואה אחוזי נטישה גבוהים למי שנכנס מחו"ל (בעיקר כי הם אף פעם לא מצליחים להיכנס לגלריות צילום הנכונות.) הבנתי שגוגל כבר מזמן לא מאפשרת להטמיע את הפלאגין של התרגום שלה באתרים וניסיתי להשתמש בAPI ישן שלא עושה את העבודה מי יודע מה. חיפשתי אלטרנטיבות חינמיות שלא ממש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rubiliani,

שלום.. אני מתכנת ג'אווה המון זמן אבל אף פעם לא נגעתי ב-J2EE. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם..!?! מה יש בJ2EE?! אם יש הבדלים בסינטקס? או בקונספט? ואם המעבר קל?!.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by almogas,

שלום לכולם אני בונה עכשיו אתר ויש לי בעיה במרכוז שלו במרכז הדף. מבחינת גובה הוא תקין נתתי לו margin 30 וזה מספיק טוב, אבל בצדדים נתתי ב css possition absolut ואז התחלתי מ 8px משמאל (שם פשוט נראו הגבולות ב דרימויוור. איך לסדר את זה? ובנוסף איך נהוג לבנות את האתר זאת אומרת יש לי סרגל למעלה של הקישורים, ובאמצע ריבוע שרק הוא אמור להשתנות, השאלה אם לעשות את זה ב frame או פשוט כל לחיצה פותחת את כל הדף מחדש עם כל העיצוב והכתב הרלוונטי? והאם יש אפשרות ליצור קישור אקטיבי ב css שהוא גם תמונה? למשל שהקישור עומד זה תמונה של בית שאני שם עליו עכבר זה מתחלף לתמונה של כלב ושאני מפעיל אותו ונמצא בדף שלו אז זה תמונה של חתול(לצורך המחשה) והאם ניתן לשייך כל סדרת קישורים כזו לפי id מסויים ולא…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מחפש ולא כל כך מוצא פתרון לבעיה הבאה: אני מעוניין לקבל קלט משמשתמש בעזרת cin, במידה ומוכנס string אותו אני מחפש אני מבצע פעולה כלשהיא, במידה והוקש ENTER בלבד אני מעוניין לבצע פעולה אחרת לגמרי, אך בעייתי היא שאני מזין ENTER הסמן יורד שורה ועדיין מחכה לקלט, כיצד אני יכול לבדוק האם הוקש ENTER בלבד? הקוד הרלוונטי מצורף כתמונה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם משתנים בוליאנים בשפת C כמו : check equal found אני מנסה לפתור תרגיל ולהוכיח משפט שקר ואמת עם else if בקיצור הקומפיילר של ויזואל סטודיו 2005 מראה לי על שגיאות למרות שהקוד כתוב פיקס מה עושים? יכול להיות שמשתנים בוליאנים לא מתאימים לקומפיילרים של מיקרוסופט? המרצה שלי לא אמר שום דבר על זה והוא גם יודע שכל הסטודנטים בקורס משתמשים בקומפיילר הזה יכול להיות שזה BORLAND או DEV BLOODSHEED? אין לי כוח להוריד את הקומפיילרים האלה וגם הבורלנד עושה בעיות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by CodeNinja,

היי אנשים, ניסיתי לעשות משהו כזה: <?php $con=mysqli_connect("**************","*************","***************","************"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } echo $_POST[login] . " | " . $_POST[password]; $user = $_POST[login]; $pass = $_POST[password]; $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM ***** WHERE id=1"); if($row['user']==$user && $row['pass']==$pass) { echo "good."; } else { echo "bad."; } mysqli_close($con); ?> אני מצליח להעביר את שם המשתמש והסיסמה בPOST אבל מישום מה אני לא מצליח לעשות את ההשוואה. יש לציין שבDB יש רק רשומה אחת - ID,USER …

10. Started by thegodx,

הא"ב הוא A ו B , והשפה היא שפת כל המילים שבהן מספר האותיות A מתחלק ב-3 עם שארית 1 וגם מספר האותיות הכולל זוגי (AABBBAA, למשל , אינה בשפה, אך AABBBAAB נאמצת בפשה). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה, אני צריך עזרה בהכנה קובץ BAT שיעשה את הפעולות הבאות: יסגור את הקובץ bla.exe - יעתיק (לא יעביר) את הקובץ C:\dir\bla.dll ל D:\dir\bla.dll (חשוב לציין שהקובץ כבר קיים, אז שיחליף) - יריץ את הקובץ D:\dir\bla.exe חשוב לציין שאם הוא לא מצליח לעשות את אחד מהדברים האלה שלא ימשיך בפעולות .. אני מאמין שזה לא ממש בקשה גדולה ולא תהיה בעיה להכין אותה.. בכל מקרה תודה מראש, אליאור. (אגב זה השם שלי למי שלא ידע ) עריכה: אחרי עזרה מגוגל ומהפקודה HELP הצלחתי לבנות את זה לבד אבל יש לי רק בעיה קטנה אני רוצה לעשות טיימר בין שתי הפקודות האלה קודם כל שיעתיק את הקובץ יחכה כמה זמן שאני יגדיר (נגיד 1 או 2) ואז יריץ את הקובץ EXE

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by נעמה.,

איך שולחים משתנה מסוג template לפונקציה בתכנית הראשית????? לדוגמא הגדרתי משתנה Vector <int> num איך אני שולחת אותו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bdoron,

אני בונה דף לוגין ואת הלוגין עצמו אני רוצה לעשות בajax , ולכן בניתי סרביס שמקבל 2 פרמטרים אחד אימל אחד סיסמה, הבעיה שלי שאני לא מצליח להעביר פרמטרים דרך ajax, כל הדוגמאות שאני מוצא באינטרנט הם דוגמאות על json למה? האם העברת פרמטרים היא רק דרך json? או שאני יכול לשלוח פרמטרים לwebservice ללא קשר לjson type, סככל מה שאני רוצה לעשות זה לבדוק מול השרת את הסיסמה ושם המשתמש ובמידה והכל תקין אני שולח ערך בולאני חזרה ..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by OBR,

התרגיל יחסית פשוט,לבנות תוכנה המציגה את סכום ספרותיו של מספר טבעי.אני חושבת שאני בכיוון הנכון אבל משהו מתפספס לי כי כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה(: תודה מראש #include<conio.h> #include<stdio.h> #include<math.h> #include<stdlib.h> void main(){ unsigned long long x,sum=0; printf("please enter a number:"); scanf_s("%llu",&x); while(x){ sum+=x%10; x=x/10; } printf("the digit's sum is:%llu",sum); _getch(); }

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .

16. Started by ilu_xa,

שלום לכולם. קבלתי ש"ב תרגיל מעצבן בנושא הלולאות. אני יושב כבר מהבוקר ולא מצליח כמעט כלום. ואני אחד שבדרך כלל מנסה לעושות הכל לבד, אבל הפעם אני באמת מיואש... אשמח לקצת עזרה. התרגיל אומר כך: כתבו תוכנית שקולטת N מספרים שלמים. N יתקבל כקלט מהמשתמש. התוכנית תדפיס: א.כמה מספרים זוגיים הופיעו בסדרה. ב.מה ערכם של שני המספרים המינימאליים בסדרה ומה היה מקומם בסדרה. את סעיף א' סיימתי, ונתקעתי כבר דיי הרבה זמן בתחילת סעיף ב'. כיצד אני מזהה את הערכים המינימליים בשורה של מספרים שלמים? אני מוסיף קטע מהקוד שעובד לי בצורה טובה, אך לא ב100% מהמקרים. אשמח לקבל הכוונה איפה בידיוק אני נופל... #include <stdio.h> int main() { int n, num1, num2, i, min1=0, min2=0; int even=0, firstpo…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by א,

אני מנסה לכתוב קוד שיקבל מחרוזת, ותו כלשהו. כאשר מה שיודפס זאת תת-המחרוזת שמתחילה באותו תו (מהמופע הראשון שלו במחרוזת). צריך להקצות מקום לאותה תת מחרוזת ואז להדפיס אותה. עוד דבר - אסור להשתמש בפונקציות ספריה מוכנות בשביל מחרוזות. משום מה זה דוחף לי את התו \n (שורה חדשה) בפנים, כך שנאלצתי לשים במיוחד תנאי בשביל זה. רק אני לא מבין למה זה קורה. זה הקוד: http://pastebin.com/cRj92XmW

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני צריך עזרה ביישום סקריפטים וקבצי DLL שמצאתי ב-MSDN לשיפור המראה והפונקציונאליות של Windows 2000. 1. הוספת טאב Customize למאפייני תיקייה שמאפשר לשנות את האייקון של התיקייה. כתבה: Windows 2000 UI Innovations: Enhance Your User's Experience with New Infotip and Icon Overlay Shell Extensions קוד: Windows2000UI.exe (303KB) 2. הוספת כפתורים ל-WebBrowser control שמאפשרים יצירה של תיקייה חדשה, הפעלת פקודות DOS וסימון קבצים לפי מאפיינים מסויימים. כתבה: More Windows 2000 UI Goodies: Extending Explorer Views by Customizing Hypertext Template Files קוד: W2KUI2.exe (93KB) בשני קבצי ה-zip מצוי קוד מקור וקבצי DLL שאני לא יודע באיזו תיקייה לש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מספר של לקוח (STRINGׂ) וגם את מספר החודש שהמשתמש בחר אשמח לעזרה איתי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aaviran,

יש לי מסד נתונים בקובץ Access שאני רוצה להגן עליו, כך שאם יקלידו את הכתובת שלו בשורת הכתובת אנשים לא יוכלו להוריד אותו. איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by The Father Simon,

אני עובד על מנגנון הרשאות אפליקטיבי תחליפי למנגנון ההרשאות הקיים. מעבר לזיהוי משתמש עם ntlm אני מנהל עבודה עם צוותים, ניהול משתמשים, שיוך משתמשים לצוותים, עריכה של הרשאות לסוגי צוותים שונים. כמו שניתן לראות די מורכב, ואני מחפש מנגנון קיים או כללי שיעזור לי לעצב מחדש את ההרשאות במערכת, שניתן יהיה לשלוט בו דרך האפליקציה. אני מניח שמנגנון טוב יערב DB ועבודה יעילה מולו. אגב, מישהו אמר לי שניתן לפנות ל-Oracle ויכול להיות שהם ישמחו לתת תשובות מהסוג הזה, האם מישהו מכיר מקומות נוספים אליהם אוכל לפנות? בתודה מראש.

22. את הדבר הזה אני רוצה להפוך ל- PHP: <table width="60%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center"> איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. היי, כשמשתשמים בפונ' הנ"ל עם הפרמטר NULL, לאיזה מצב המנעול מאותחל? * ככה נראית שורת הקוד: pthread_mutex_init(&mtx,NULL) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, ישבתי כמה ימים (שלמים!!), בשביל לגייר את כל הפרוייקט שלי (PHP) לקידוד UTF-8. שזה אומר לעבור קובץ קובץ ולשמור אותו כ-UTF-8. לא מצאתי באינטרנט תוכנה או סקריפט שיודע להמיר את כל הקבצים שלי ל-UTF-8 בלי שום בעיה. היו תוכנות שכן עושות את זה, אבל לא היה תמיכה בעברית.. והיו גם תוכנות שהיו מוסיפות BOM, ולא היה דרך לבטל את זה. לבסוף, כתבתי תוכנה קטנה, שעושה את זה במכה אחת.. וכמו תומכת בעברית בצורה מלאה. אני מאוד אשמח לקבל פידבקים על התוכנה, ואם יש צורך או רעיון לשיפור, אני אשמח מאוד לקבל ! בכל אופן, התוכנה משכתבת את כל הפרוייקט במכה אחת ל-UTF-8, ולא מעתיקה למקום אחר (אולי כדי להעתיק למקום אחר?), אז ככה שכדי לעשות גיבוי לפרוייקט שלכם לפני שאתה מתעסקים עם זה. תהנ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by IlanF,

מה שיש לי זה דף עם נגן מדיה, אני מקבל את הכתובת של הסרטון בשורת הכתובות. יש לי שני קישורים להחליף בין נגן פלאש לנגן QUICKTIME. ואני רוצה לשמור את הבחירה בעוגייה. ההחלפה בין הנגנים עובדת, אבל הקטע עם העוגיות לא. כשאני פותח את הדף הזה, אני מקבל שגיאת Cannot modify header information. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/i/l/a/ilanfir/html/tests/qt.php:1) in /home/content/i/l/a/ilanfir/html/tests/qt.php on line 15 הקוד של הדף: <?php $expire = time()+60*60*24*30; if(isset($_COOKIE["IFAplayer"])) $player = $_COOKIE["IFAplayer"]; else { if(($_GET["p"] == "qt") || ($_GET["p"] == "fl")) { $player = $_GE…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים