עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dror_levy,

//הפונקציה הבאה מקבלת מחרוזת - ושמה את את כל האותיות שבה במחרוזת חדשה. //הפונקציה תחזיר את המחרוזת החדשה ללא בזבוז זיכרון. //הנה הקוד, אנא עזרו לי להבין מה לא בסדר פה.תודה char *updString(const char *s) { int size=1; char *pNew; while(*s) { if(*s<='Z'&&*s>='A') { pNew=(*char)realloc(size*sizeof(char)); *pNew=*s; pNew++; size++; } s++; } return pNew; }

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לבנות מודל fixed point של אלגוריתם מסויים. עד היום הייתי עושה זאת ב-C ע"י הגדרה של class שפיתחתי + כל האופרטורים הנדרשים. זה עובד מצויין ורץ מהר מאוד, אבל די מייגע לכתיבה ובדיקה. מכיוון שלרוב הרפרנס האלגוריתמי ב-MATLAB חשבתי להחליף את ה-C בשימוש ב-fixed point toolbox של MATLAB - החשש העיקרי שלי הוא שזה יהיה מסורבל לא פחות, איטי בהרבה ויצרוך הרבה מאוד זיכרון בהשוואה למימוש ב-C למשל. אשמח לעצות מבעלי ניסיון לפני שאני מתחיל לבדוק את הנושא לעומק כך שאמנע מליפול בטעויות של מתחילים בנושא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, יש לי פרויקט(כמו משחק), שצד הקליינט כתוב בreact והסרבר בjava כדיי להריץ אני משתמשת בyarn start לFE ומריצה את השרת במקביל. כעת אני רוצה "לייצא" את הפרויקט, שאוכל לשלוח לאנשים קובץ exe או סקריפט (או כל קובץ אחר) ויוכלו להריץ את הפרויקט. אשמח לעזרה תודה רבה!

4. מישהו יכול אולי לתת לי כיוון של איך אני יכול להתחבר לPORT מסויים במחשב מרוחק ליראות רק עם הוא פתוח ולצאת? וכמו שציינתי לא דרך TELNET כי הפורט הזה נותן STREAMING דרכו...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by גדי,

יש לי תכנית בג'אווה הבנויה ממסך ראשי מסוג JFrame. כרגע הוא סתם עם רקע לבן וזה קצת משעמם. יש דרך להוסיף לו תמונת רקע (לא אייקון, תמונה שתהיה במקום הרקע הלבן)? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. מחפש המלצה לספרים בעברית ללימוד שפות התיכנות הנ"ל אני בא מרקע תיכנותי עם שפות אסמבלר C++ וויזואל בייסיק ואת כל זה למדתי בעזרת ספרים ואינטרנט הייתי שמח אם למשהוא יש המלצה לספרים טובים ובעברית ללמידו השפות תיכנות הנ"ל רק שאלה של מתחילים בשפות תיכנות הנ"ל אפשר לבנות ישומים שלא קשורים לאינטרנט כמו תוכנה שבונים בויזואל בייסיק??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bdoron,

אחרי שהבנתי איך יוצרים קליינט סרבר אני רוצה לעשות משחק רשת, הבעיה שאני לא כל כך יודע איך הדברים מתנהלים, אשמח אם תספרו לי איך זה אמור לעבוד פחות או יותר... כאילו לפי מה שככה עולה לי בראש בו נתחיל בתהליך הראשון, התחלת המשחק.. יש לי שחקן שיוצר משחק חדש, עצם הפעולה הזאת משחק חדש הוא צריך לגרום לכך שכל שחקן חדש שמתחבר למשחק ידע שיש מישהו שממתין לשחקנים נוספים שיצטרפו לו למשחק ועוד שאלה, אם המשחק התחיל בין 3 שחקנים למשל שמשחקים באותו זמן על אותה מפה למשל, האם האדם הבא שיכנס למשחק איך למנוע ממנו לשחק איתם? זאת אומרת שהוא בעצם יפתח משחק חדש בעצמו וימתין לאנשים נוספים שיתחברו גם למשחק במילים פשוטות איך אני גורם לכך שיווצרו כמה משחקים באותו זמן בין אנשים שונים ברשת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 8us.co.il,

פרקים: ידע מקדים מטרת המדריך מהו CSS? תחביר יישום CSS בדפי HTML צבעים אורך ואחוזים בוררים Margin ו – Padding מודל הקופסה ב- CSS גבולות דוגמה סופית סיכום מקורות המלצות ידע מקדים אל מנת ללמוד CSS יש צורך ללמוד (רצוי לעומק) HTML. מטרת המדריך מטרת המדריך הוא לתת ידע בסיסי ב CSS. מהו CSS? css הינה ראשי תיבות של Cascading Style Sheets. CSS משמשת לעיצוב מסמכי HTML ויצירת תבניות לאתרי אינטרנט. תחביר אני ישר מתחיל בדוגמאות והסברים (כך לאורך כל המדריך). selector{ property : vaule;} selector- תג ה HTML לדוגמא שאליו התכונה משתייכת. property- תכונה, לדוגמא : גובה, רוחב, רקע. vaule- ערך במספרים או קישור לקובץ או צבע הרקע. יישום CSS בדפי HTML ישנם כמה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, מה הקונקשן סטרינג שאני רושם על מנת להתחבר לשרתי MySQL ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לא מצאתי איך אני יוצר את זה.. אז אני אודה מאוד למי שיוכל לכוון אותי לאיזה מדריך / להסביר לי איך עושים את זה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mush0n,

טוב, יש לי כמה שאלות הבהרה שאני רוצה לשאול לגבי Polymorphism שאלה ראשונה, למה הוא טוב.. שאלה שניה, מאיפה שאני קורא עכשיו, נתקלתי בקוד הבא: { private string m_FirstName; private string m_LastName; public Person(string fn,string ln) { m_FirstName = fn; m_LastName = ln; } public void Print() { Console.WriteLine("Name = {0} {1} m_LastName, m_FirstName); } } class Employee:Person { private float m_SalPerHour; private float m_WorkingHours; public Employee(string fn,string ln,float sal,float hours) :base(fn,ln) { m_SalPerHour = sal; m_WorkingH…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by NadavAfuta,

אני רוצה להתחיל ללמוד אחת משפות התכנות האלו. אני בכיתה ט' ולפי מה שאמרו לי בתיכון לומדים C# אז אולי עדיף ללמוד C\CPP, יש לי ספר לCPP אז זה יכול לעזור. מה לדעתכם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shaithebest,

הי חברים אני בונה אתר עם ג'ומלה ואני מתמקד בקידום האורגני בגוגל יש לי 2 שאלות נתקלתי בקטע קוד כזה: <meta name="robots" content="index, follow" /> האם זה טוב לקידום???כי כל מה שנשמע לי רובוטד לא בא לי טוב.... דבר שני, friendly url האם כדאי שהרווח בין המילים יהיה _ או- www.bla.com/contact-us.html או www.bla.com/contact_us.html מה אדון גוגל אוהב יותר?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 8us.co.il,

http://mycomp.co.il/forum/index.php הפורום בשלבי סיום ,תנו בבקשה תגובות על המראה הקוסמטי ובכלל על כל מה שבא לראש +המלצות על התקנת מודים ! האם שווה לשנות צבע רקע? וצבעים בכלל. ולאיזה צבעים אם כן. *הלוגו בקרוב ישתנה אני עובד אליו העיצוב הוא TBF ,הוא שופץ על ידי ,הותקן מוד CS .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אתם חושבים שניתן למצוא עבודה אחרי גיל 30? שיניתי תחום ,מעולם לא עסקתי במחשבים ,ובשנה האחרונה אני לומדת לבד ומאוד נהנית -ושולטת ב-פוטושופ אילוסטרייטור CSS HTML ו2 מערכות ניהול וורדפרס וגומלה ובמקביל גם PHP ו JAVASCRIPT דרך LYNDA.COM (בשתי האחרונות הידע הוא בסיסי עדיין).ועכשיו התחלתי לחפש עבודה אני מבינה שכפרילנסרית למצוא עבודות זה בעיקר מזל או דרך חברים ,אבל כשכירה ניתן למצוא ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

שלום, ניסיתי ליצור דף WAP פשוט שמקשר לקבצים שונים, אך כשאני מנסה להיכנס לדף דרך המכשיר, הוא מודיע לי שיש "שגיאת ניתוח". זה הקוד שהכנסתי: <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "[url]http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">[/url] <wml> <card id="card1"> <a href="sib.mid">sib.mid</a><br/> <a href="r.mid">r.mid</a><br/> <a href="pma.mid">pma.mid</a><br/> <a href="p.mid">p.mid</a><br/> <a href="osc.mid">osc.mid</a><br/> <a href="ne.mid">ne.mid</a><br/> <a href="na.mid">na.mid</a><br/> <a…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, קוד ההתחברות (myconnect.php)לשרת mysql דלהלן עובד אצלי כשורה. <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; $zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> ברצוני לאתחל את המשתנים בקובץ נפרד בשם: login.php כך: <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; ?> <?php require_once 'login.php'; zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> הפעם אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/1045): Access denied for user 'myname'@'localhost' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\1.php on line 7 מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מדוע פרמטרים המאותחלים בק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי פלאפון תומך ישומי ג'אווה ואני מעוניין לעלות לשרת כמה ישומיים שמצאתי באינטרנט הבעיה היא שצריך שרת WAP בשביל זה מה אני צריך בשביל שרת בסיסי ביותר? בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by as1as2as3,

שלום, יש לי בעייה: כאשר אני רוצה לשנות את ערך השדה תאריך, השינוי לא מתבצע בגלל שהמשתנה מוגדר מסוג ניסתר.VB6.התוכנה כתובה ב-ניסיתי בכל דרך אפשרית וזה לא הצליח.יצויין שאין לי גישה לתוכנית המקור של האתר ולכן אני לא יכול למחוק את המאפיין הנסתר.אולי ניתן לכתוב פקודה שתמחק את ההגדרות של המשתנה בזכרון אבל אני לא יודע לעשות את זה.אשמח לכל עזרה שתיתנו. תודה. קיים קובץ מצורף שמכיל את השורות הבאות בצורה קריאה יותר. [ATTACH]3822[/ATTACH] 'In HTML: ------------------------------------------------------------------------------------------ <input name="txtFromDate" type="hidden" id="txtFromDate" value="00000000"/> 'In Form: ----------------------------------------------------…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אם מי אי יכול להתייעץ מלבד המרצים של במכללה יש לכם ראיונות ואיזה תחום ב C # הולך חזק בשוק?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מספר של לקוח (STRINGׂ) וגם את מספר החודש שהמשתמש בחר אשמח לעזרה איתי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם קודם קצת על עצמי: אני לא עוסק בתכנות/פיתוח לפרנסתי. בעבר הרחוק הייתי מתכנת JAVA אבל כיום אני איש תשתיות IT ומתכנת רק כתחביב. אני כותב כל מיני תוכניות עזר לעצמי או עבור חברים (בעיקר ב-JAVA) ולאחרונה ממשק ה-SWING הוותיק הפך למיושן וגם אני רוצה לכתוב אפליקציות WEB שרצות ב-BROWSER. ואז התחלתי לבדוק מה כדאי לי ללמוד כדי להיות מסוגל לכתוב כאלו אפליקציות, אלא שנתקלתי במבול של אפשרויות וטכנולוגיות שמקשה עלי לבחור. הפרמטרים שחשובים לי הם: 1. גמישות וחוזק - טכנולוגיה שאפשר לבנות בה כל אפליקציה שרוצים ושלא מגבילה אותך. 2. רצוי שיהיה קרוב ל-JAVA כך שלא אצטרך ללמוד הכל מחדש. 3. שיהיה פשוט ומהיר יחסית להקים את האפליקציה. ברור לי ש-1 ו-3 די סותרים אחד את השני אבל אשמח לדעת אם…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Aviv C,

אני בונה תוכנה ב- C# שתתחבר למסד נתונים SQL Server 2005 Express ותעבוד איתו (הוספה, עידכון, מחיקה וכו'). נתקלתי בבעיה עם הוספת שורה חדשה לטבלה. כשאני מוסיף שורה חדשה ככה: DataRow newRow = DataTable.NewRow(); newRow["name"] = name; newRow["street"] = street; newRow["no"] = no; newRow["city"] = city; newRow["tel1"] = tel1; newRow["tel2"] = tel2; DataTable.Rows.Add(newRow); DataAdapter.Update(DataTable); ה- id לא נוסף לי אוטומטית (למרות שהוא אמור כי הוא מספור אוטומטי). כל עוד התוכנה פועלת לא ניתן לדעת מה ה- id של השורה. פיזית, כשאני סוגר את התוכנה ונכנס אל הטבלה בעזרת SQL Management Tools אני רואה שה- id כן נוסף וגם כשאני מפעיל את התוכנה מחדש אני רואה את השורות החדשות עם ה-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Sman,

שלום, מעוניין ליצור טופס ממחושב אשר משתמשים יצטרכו למלא רוב הטופס הוא סטטי ונכתב ב word, אבל ישנם כמה שדות שאני מעוניין לתת למשתמשים לסמן ע"י checkbox. איך ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים