עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הקוד שלי ממש פשוט זה זה מה שאני מקבל Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Main/java זה מה שיש בקובץ Main.java /* * Main.java * * Created on 10 נובמבר 2007, 07:03 * * To change this template, choose Tools | Template Manager * and open the template in the editor. */ package eample; /** * * @author Daniel */ public class Main { /** Creates a new instance of Main */ public Main() { } /** * @param args the command line arguments */ public static void main(String[] args) { System.out.println("hello"); } } אני לא יכול לעשות ב דוס java Main.java

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .

3. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני מחפש מארח לאתר שאני בונה אבל אני צריך שהוא יתמוך ב CGI - BIN ואולי גם ב ASP וכמובן שיהיה חינם יש לכם הצעות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם יש אפשרות לשלוח SMS מהתוכנה שפיתחתי? אם ICQ יודע לעשות אז זה אז כנראה שזה אפשרי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by יואב גולדהורן,

היי. אני לומד ג'אווה שנה שנייה בתיכון ואנחנו עוד כמה ימים מגיעים לאובייקטים. בינתיים החומר קל, ורציתי להתקדם. אני רוצה באיזשהו שלב לבנות משחק דפדפן מבוסס טקסט, אולי עם כמה תמונות בסיסיות אבל כמו שאתם רואים - השאיפות ממש לא בשמיים. בשביל לעשות דבר כזה, אני אצטרך ללמוד הרבה דברים חדשים (אני עוד מחפש מישהו שיעבוד לצידי ויתמקד במה שלא ג'אווה). אחד מהדברים הוא כתיבה וקריאה של קובצי טקסט. אין לי שמץ איך עושים את זה. מצאתי פעם באיזה מדריך את הקוד לבאפר אבל זה לא עבד. אז כמה שאלות: איך אני כותב וקורא קבצי טקסט? מה עוד אני צריך לדעת, ת'כלס, לפני שאני מתחיל לעבוד על הפרוייקט? איזה שפות נוספות וכלים צריכים כדי להוציא את הפרוייקט לאור, ואיפה אני יכול למצוא אנשים שאולי ירצו לעזור לי ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Aviel Mangisto,

מעוניין בעזקה לכל העוסקים בתוכנת אייר

7. היי, במסגרת פרויקט שאני צריכה לעשות, אני מפתחת אפליקציה שרצה על הפלאפון וברגע שמי שמשתמש בפלאפון נכנס לאפליקציה מסוימת (נגיד, סקייפ, אינסטגרם וכו') ורוצה להתחבר זה ממלא את שם המשתמש והסיסמה (שהמשתמש שמר במאגר נתונים לפני כן) אוטומטית בשדות המתאימים. בשביל זה אני צריכה לדעת מתי המשתמש נכנס לעמוד login של אפליקציה מסוימת, איך אני יכולה לעשות את זה? ואיך אני יכולה לגשת לתוך תיבות הטקסט?

8. Started by gal_il50,

יש לי data base שבניתי: http://imageshack.us/f/259/77878102.png/ אליו אני מכניס נתונים שאני קורא אותם מקובץ טקסט, התחלתי להכניס נתונים קודם לטבלת ה-movies, מכיון שיש קשר בין טבלת ה-movies לבין טבלת ה-categories (נוספה עמודה באופן אוטומטי של categories_id בטבלת ה-movies) לפני שהכנסתי את הסרטים מילאתי את טבלת categories, אחרי זה כשאני מריץ את הקוד שממלא את טבלת הסרטים ולמרות שמילאתי קודם את טבלת ה-categories זה נופל על שגיאה שאומרת: Entities in 'videoLibraryDb.Movies' participate in the 'MoviesCategories' relationship. 0 related 'Categories' were found. 1 'Categories' is expected. static void Main(string[] args) { videoLibraryDb dataBase = new videoLibraryD…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך למצוא את הפקודות לכתיבת הודעה על הLCD(אמור להיות משו כמו print.lcd), ואת הפקודות ללחיצה\קבלת לחיצה+קריאת הערך ההאקסה דצימאלי של הלחיצה מהלוח מקשים. דחוף מאוד(צריך את זה למחר) אודה מאוד לעוזרים שיצליחו למצוא את זה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים, אני רוצה לנסות להתחיל לבנות אתר שיהיה בעל יכולות לספק קנייה של מוצרים ממגוון קטגוריות. הידע שלי הינו ברמה של חובבן ב ASP.NET , אקסס ו- SQL . הכי קל זה אם משהו מכיר קוד להורדה של האתר (ה-DB והממשק). אבל אשמח להצעות אחרות. תודה מראש נ.ב-001 - אין צורך בתמיכה בעברית והכוונה היא לקוד פתוח-->לא משהו שעולה כסף... נ.ב-002 - מצאתי את oscommerce - האם זה מה שחיפשתי ? האם יש איזשהו "עוקץ" שאני לא ראיתי/מבין ? או זה באמת שייך לקהילת הקוד הפתוח...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pizzaguy,

שלום שמעתי אל איזהשהי פונקציה שנקראת SENDKEYS שזה ךמעשה גורם לתוכנה לדמות לחיצה של מקש על המקלדת הנושא הזה מאוד מעניין אותי אבל מצאתי מדריכים אליו שנוגעים רק בויסואל בייסיק ואני רוצה לדעת איך עושים את זה בג'אווה אני תלמיד כיתה יא מתחיל אז לא להעמיס יותר מדי ולהסביר בעדינות 8) תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tal7,

יש לי קובץ של מדריך של php בעיברית (מצורף כאן) והכיוון של הדף הפוך.... ניסיתי לערוך, לא עבד. ואז ראיתי שרשום בתוך כל הדפים את זה: <LINK REL="stylesheet" HREF="style.css"> אז שמתי באותה תיקייה קובץ של סטייל שיט עם אותו שם שאומר את זה: body { direction:rtl; } גם לא עבד מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, יש לי עבודת הגשה עם תרגיל שאני לא מצליח לפתור אני צריך לכתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל N*N ואת גודל המערך [LEFT]int if_sorted(int arr[][N], int size)[/LEFT] הפונקציה צריכה להיות רקורסיבית הפונקציה צריכה לבדוק האם המערך מסודר בסדר עולה כלומר 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ואם כן היא תחזיר 1 אם לא 2 1 3 4 5 6 7 8 9 היא תחזיר 0 כתבתי דבר כזה וזה נותן אחד במידה וזה בסדר עולה, שזה מצויין אבל כאשר זה לא מסודר זה עדיין נותן 1 [LEFT]int if_sorted(int a[][N], int size) { if(*a>*(a+1)) return 0; if(size==0) return 1; return if_sorted(a+1,size-1); }[/LEFT] אשמח לעזרתכם הכוונה בקוד שלי היא לרוץ על הכתובות של המערך ולבצע את הבדיקות הנדרשות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, נכון לרגע זה יש לי ידע ממש ממש בסיסי בתחום בניית האתרים (html ו- java).... אני רוצה לבנות אתר קטן בסגנון yad2/alljobs ודומיו - הכוונה אתר בו נרשמים, מפרסמים הודעות וכו - לא פורום.. הייתי שמח להמלצה במה להשתמש - איזו שפה הכי קל ללמוד דרך האינטרנט ואיזה database הכי קל להשתמש וכו... אני מודע לזה שלוקח הרבה זמן ללמוד הכל אז בהנחה שיש זמן לראות קורסים באינטרנט במה כדאי להתחיל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Salwaby,

אני הייתי רוצה לשלוח לפונקציה מסוג VOID 2 מצביעים למצביעים כך שיישתנו ב-MAIN בהתאם למה שקורה בפונקציה המדוברת. אני רק מחפש את הטכניקה, מה אני שולח ? איזה סוג השמות אני צריך לבצע על הפווינטרים בתוך הפונקציה ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by imac,

כן כן , גם הגירסה החדשה תורגמה על ידיי עבדכם הנאמן . http://tbird.port5.com/yabbheb.zip * סליחה שלא כל התמונות מתורגמות . אבל חשוב לציין שכל המילים מתורגמות , וגם ההתקנה בעברית, והכל מיושר לימין ! . בהצלחה . נ.ב - חשוב לציין שהמערכת הנ"ל צריכה שרת שתומך ב php/mysql והשרת בין היחדים שתומך בזה הוא Lycos - www.tripod.lycos.co.uk .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תודה רבה, זה בשביל המתכונת מחר.. אשריכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Da-Funk,

אני יודע שזה הולך להיות דבילי אבל אני מעוניין לדעת למה אני מקבל שגיאה ב main הבא: השגיאה היא : illegal initialization in function main בשורה שבה אני מגדיר את arrPP #include "ptp.c" int main () { char * arrP1[]= { "father" , "mother" , 0 }, * arrP2[]= { "sister" , "brother" , "grandfather", 0 }, * arrP3[]= { "grandmother" , 0 }, * arrP4[]= { "uncle" , "aunt" , 0 }; char ** arrPP[] = { arrP1 , arrP2 , arrP3 , arrP4 , 0 }; return 0; } תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gal_il50,

אני סורק תיקיה ומכניס את כל שמות הקבצים שבה (סריקה רקורסיבית) לתוך SortedDictionary, כל PATH שאני נותן עובד חוץ מכונן ראשי כמו למשל C או D, אני מקבל את השגיאה הבאה: וכשאני מאשר את החלון הזה אני מקבל את ההודעה הזו: (אין לי שום נק' עצירה בקוד) Access to the path 'D:\System Volume Information\' is denied

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ~שירה,

יש לי קובץ Crystal Reports שמציג נתונים בטבלה מתוך DB, ואני רוצה להוסיף עמודה. איך עושים את זה?? (יצרתי משתנה formula- איך אני 'מחברת' את הנתונים שהוא צריך להציג?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אתר בית הספר שמסופק ע"י משרד החינוך (http://www.orianit.edu-negev.gov.il/) מאוד מאוד מוגבל, פרימיטיבי, מיושן ומאוד קשה להזין אותו בנתונים שוטפים ולשמור על נגישות גבוהה. מדובר על בי"ס של ~700 תלמידים בכיתות א'-ו' אז זה הופך להיות אתגר לא קטן... ועד ההורים המרכזי מעוניין להרים אתר עדכני ומושקע שיהיה נגיש גם לצוות ביה"ס, גם להורים וגם לתלמידים - משהו שיהיה קל לעדכון, נגיש (RSS, סלולר למשל) וישמש פלטפורמה נוחה לעדכון מערכת שעות, מטלות, אירועים, הודעות ודיונים. הכוונה לא לאתר פדגוגי יבשושי אלא גם פלטפורמה ליצירת קשר נוחה בין ההורים, התלמידים וצוות ביה"ס וגם בית לאחסון תכנים כמו תיעוד אירועים, מאגרי חומר לימודי ואולי גם סוג של בלוגים/דפי בית אישיים/פורום LIVE. תיאורטית יש מענ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. לקראת הצבא, שאני חושב על כל האופציות שיש לי, אני רוצה שגם תהיה לי אפשרות ללכת למשהו במחשבים בצבא, שבמיונים אני אצטרך לעבור מבחן כלשהוא או לבוא עם רקע כלשהוא. אני מעוניןן להתחיל ללמוד שפץ תכנות כלשהיא\רשתות\טכנאות\אלקטרוניקה\ אולי אפילו בתחום הקולנוע ביתי שמושך אותי. יש הצעות? מקווה שהצלחתי לכוון אותכם בערך לכוונה שלי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם , יש לי שאלה בנוגע לנושא שמפריע לי הרבה זמן , אני בונה פרוייקט עם מספר גדול של קבצי C כאשר יש לי תמיד בעיות בקריאת פונקציות מקובץ אחד לשני / העברת משתנים מקובץ אחד לשני. הייתי רוצה לדעת האם אתם מכירים איזה שהוא מדריך שנותן דרך פעולה נכונה עם עבודה של מספר קבצים , העברת משתנים והשוני בינהם.... לדגומא אני רוצה לקרוא לפונציה מקובץ X.C ממספר קבצים אחרים כל פעם אני מקבל התראות מהקומפיילים ומגדיר את הפונציה במקומות שונים / קבצי Header ואיך שהוא מ"קמבן" פיתרון , האם למישהו יש משהו בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.wewish.org אשמח לקבל עזרה קצת והסבר מפורט כי ניסתי לשנות בקובץ Css ולקבוע Div חדש ולהגדיר את אותו ה Div ב Html - אך ללא הצלחה העמוד פשוט לא זז לאמצע...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מערכת הזדהות לעמוד מסוים באתר שלי שבה הלקוח יצתרך להכניס שם משתמש וסיסמא שאני יגדיר ורק ככה יהיה אפשר להכנס ... יש לי אתר מוכן ורק זה מה שנשאר לי... אם יש פה אנשים שיגידו לי תכין לבד וכו' אז עדיף שלא תגיבו ... חיפשתי בכל האינטרנט איך לעשות את זה ועם כל מה שמצאתי לא הצלחתי כלום. אשמח אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי בזה או לתת לי לפחות כיוון איך לעשות לבד. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.