תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
קראתי על זה בכל מיני מקומות ואולי בגלל שהחומר העברי לוקה בחסר קשה לי להבין מאנגלית מה המשמעות של זה. אני יודע משפת C, שכאשר מגדירים באופן מקומי משתנה שהוא מצביע כלשהו, או מבנה - אז כשמהדרים את התוכנית מתקבלת האזהרה: [function returns address of local variable [enabled by default שבמילים אחרות - אתה מחזיר מהפונקציה משתנה שהוגדר באופן מקומי(נוצר על המחסנית) , כלומר כעת יש "זבל" במקום שהחזרת. שכמובן הדרך הנכונה היא להקצות מקום על הערימה ולהחזיר את המצביע לשם. ב-c++ העקרון דומה, אך הופתעתי לגלות כי בתוכנית הבאה: [COLOR=#00008B][FONT=Consolas]class [/FONT][/COLOR][COLOR=#2B91AF][FONT=Consolas]MyClass[/FONT][/COLOR][COLOR=#393318][FONT=Consolas][COLOR=#000000]{[/COLOR][/FONT][…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו ניסה להשתתף? מישהו עלה לשלב השני? (סתם כי מעניין אותי לדעת)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה. אני עושה עבודה בשפת JAVA באמצעות Eclipse, ויש לי בעיה שבכל סוף שורה נוסף לי מין סימון מוזר כזה, ואין לי מושג איך לבטל את זה. מצרף תמונה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הוספתי ללצחני פקודה בפרויקט שלי ב- VB תמונה גרפית ולאחר שאני שומר ויוצא מהתוכנית נוצר לי קובץ עם שם הטופס עם סיומת frx אך כאשר אני מוחק אותו ונכנס בחזרה לתוכנית ולטופס הוא רושם לי כי הקובץ הנ"ל לא קיים (דבר המראה כי הוא נחוץ) וכל התמונות שהוספתי ללחצני הפקודה נעלמו. מהו הקובץ הזה ולמה הוא נחוץ? בפרויקטים קודמים שלי לא נוצר הקובץ הנ"ל והתמונות בבלחצני הפקודה היו תקינים ? האם ניתן לסדר זאת שיופיעו התמונות בפקדים אך ללא צורך בקובץ עם הסיומת frx ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להשאיר פה קוד html לcounter של אנשים שנכנסו לאתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם משהו קטן שאני צריך בו עזרה.... אני צריך להתבר ל FTP באמצעות קובץ BAT, העניין הוא שהמשתמש צריך להכניס כקלט את הכתובת IP שאליה צריך להתחבר... השם משתמש והסיסמא יהיו קבועים מראש וגם הפעולות שהוא צריך לעשות בשרת יהיו קבועות.... כל העניין הוא הבקשה מהמשתמש של הכתובת IP אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאתם יודעים אני לא מתכנת גדול אבל אני קצת תקוע פה עם משהו... אני צריך שכשמישהו נכנס לכתובת www.d-designs.co.il הוא יישאל לאיזה תת אתר הוא מעוניין להיכנס. זה העמוד שאמורים לראות כשנכנסים לכתובת הראשית: http://www.d-designs.co.il/Frontpage/front.htm עכשיו, כשבוחרים OUTDOOR FURNITURE ולאחר מכן GF Collection, צריכים להגיע לאתר הראשי www.d-designs.co.il , אבל כמובן אחרי שעשיתי Redirect מהכתובת הזאת לכתובת http://www.d-designs.co.il/Frontpage/front.htm, השרת יעביר אותי תמיד לעמוד הבחירה, כשאני צריך אותו רק לפעם הראשונה כשהמשתמש נכנס ל- www.d-designs.co.il . מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני חדש בתחום של האסמבלי. כתבתי תוכנית במחשב אחד(בלימודים), התקמפל ורץ. העברתי את הקבצים למחשב בבית, התוכנית רצה אבל כשאני מקמפל שוב מופיעה לי השגיאה: make: nasm: Command not found קובץ הmakefile המלאתתעלמו מההערות)- זוי תוכנית c שקוראת לתוכנית באסמבלי #format is target-name: target dependencies #{-tab-}actions # All Targets all: hello # Tool invocations # Executable "hello" depends on the files hello.o and run.o. hello: main.o ass0.o gcc -m32 -g -Wall -o hello main.o ass0.o # Depends on the source and header files main.o: main.c gcc -g -Wall -m32 -c -o main.o main.c ass0.o: ass0.s nasm -g -f elf -w+all -o ass0.o ass0.s #tell make that "clean" is…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי כמה שלא עבדו. אולי להשתמש בXP MODE (זאת הורדה כבדה, אין לי כח אם זה לא ממש הכרחי)? אם יש מהדר שעובד בwin7 אפילו ב"מצב תאימות" (כשלוחצים כפתור ימיני על הקובץ, מאפיינים, compatibility ואז בוחרים גירסה קודמת של חלונות) גם טוב. נכון שזה מתאים בעיקר לפורום תוכנה אבל רוב הסיכויים שאתם יותר מתמצאים כאן בנושא. 10x
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי שאלה אני כותבת תוכנית ואני צריכה לקרוא קובץ מסוים עד סוף השורה שזה אומר שאני צריכה לבדוק מתי יש את התו אנטר כנראה, איך עושים כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מתכנת ג'אווה המון זמן אבל אף פעם לא נגעתי ב-J2EE. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם..!?! מה יש בJ2EE?! אם יש הבדלים בסינטקס? או בקונספט? ואם המעבר קל?!.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם 327 בשפה עשרונית זה 01000111 בשפה בינארית? אין לי איפה לבדוק אם זה נכון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקוד שלי ממש פשוט זה זה מה שאני מקבל Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Main/java זה מה שיש בקובץ Main.java /* * Main.java * * Created on 10 נובמבר 2007, 07:03 * * To change this template, choose Tools | Template Manager * and open the template in the editor. */ package eample; /** * * @author Daniel */ public class Main { /** Creates a new instance of Main */ public Main() { } /** * @param args the command line arguments */ public static void main(String[] args) { System.out.println("hello"); } } אני לא יכול לעשות ב דוס java Main.java
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם. ביום ראשון אני צריכה להגיש לבית הספר פרוייקט בvb ברמת 5 יחל. הפרוייקט כמעט מושלם. ויש בו מס מצומצם של טעיות אשר כולן שייכות לשאילות Sql האם מישהו מוכן לעשות הרצת מבחן לפרוייקט שלי ולתקן את שיגאות הsql? אני יהיה אסירת תודה לאדם שיעשה זאת עבורי!! כמובן שניסיתי מספר רב של פעמים לתקן את הטעיות בעצמי אך לא הצלחתי... אני בטוחה שאלה דברים קטנטנים שאני פשוט כבר מחוקה מרוב עבודה על הפוייקט ולכן לא שמה לב לטעיות. אם מישהו כאן מוכן לעשות את זה שישאיר מייל ואני אשלח לו את הפרוייקט. חגגגג שמחחח ותודה מראש למלך או המלכה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תבנית מוכנה שאני רוצה ליישר משמאל לימין. אחד מהפרמטרים שאני חושב שקשורים ליישור הם .brd .main-title, .brd .main-head .hn small, .brd .entry-title, .brd .menu-page .main-head { font-size: 0; left: -999em; text-indent: -999em; position:absolute; line-height: 0em; visibility: hidden; } כשנראה לי הפרמטר left: -999em; הוא זה שיעשה את השינוי, ניסיתי להחליט ל right: ולהוריד את המינוס, אבל כלום לא השתנה - יש הצעות? או שאני לא בכיוון בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני עושה את הקישור בין אקסס לטבלת DBF, אני רואה את העברית בג'יבריש . איך מבצעים את ההמרה כדי שזה לא יקרה ? תודה מראש לכל מי שיעזור לי...זה די דחוף !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, ניסיתי לעשות משהו כזה: <?php $con=mysqli_connect("**************","*************","***************","************"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } echo $_POST[login] . " | " . $_POST[password]; $user = $_POST[login]; $pass = $_POST[password]; $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM ***** WHERE id=1"); if($row['user']==$user && $row['pass']==$pass) { echo "good."; } else { echo "bad."; } mysqli_close($con); ?> אני מצליח להעביר את שם המשתמש והסיסמה בPOST אבל מישום מה אני לא מצליח לעשות את ההשוואה. יש לציין שבDB יש רק רשומה אחת - ID,USER …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים אני בונה אתר עם ג'ומלה ואני מתמקד בקידום האורגני בגוגל יש לי 2 שאלות נתקלתי בקטע קוד כזה: <meta name="robots" content="index, follow" /> האם זה טוב לקידום???כי כל מה שנשמע לי רובוטד לא בא לי טוב.... דבר שני, friendly url האם כדאי שהרווח בין המילים יהיה _ או- www.bla.com/contact-us.html או www.bla.com/contact_us.html מה אדון גוגל אוהב יותר?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עשיתי חלון בC++ אבל משום מה הפעילות של החלון לא נגמר אחרי סוף התכנית אני ב Task Manager ב Processes שהתוכניתרצה איך לתקן את זה? #include <windows.h> #include <d3d9.h> #include <d3dx9.h> //globals LPDIRECT3DDEVICE9 p_Device; bool AppRunning = true; //end globals //functions HWND NewWindow(LPCTSTR str_Title,int int_XPos, int int_YPos, int int_Width, int int_Height,HINSTANCE h); LRESULT CALLBACK OurWindowProcedure(HWND han_Wind,UINT uint_Message,WPARAM parameter1,LPARAM parameter2); LPDIRECT3DDEVICE9 InitDevice(HWND wnd); void DrawScene(); //end Functions int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance,HINSTANCE hPreviousInstance,LPSTR lpcmdline,int nCmdShow…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכנות לצורכים מדעיים. מתלבט לגבי שפה/כלי. יש מאטלב/אוקטב. שפות תסריט כמו פיית'ון. שפות עיליות כמו c,c++,Fortran. ההתלבטות העיקרית היא לגבי הקבוצה האחרונה. כל אחת מהאפשרויות בה תדרוש יותר זמן ויבלות כדי לשלוט בה היטב. פורטרן היא שפה קלאסית לתכנות מדעי. c,c++ חדשות יותר (יחסית) ונפוצות יותר, אך האם יש להן יתרון על פני פורטרן? אני אנסה לנסח מספר תהיות: 1. לאיזו שפה אוסף ספריות וכלים נרחב יותר? 2. איזו שפה יכולה לתת ביצועים טובים יותר? כלומר הפונקציות שנכתבו עבורה מבצעות את העבודה טוב יותר. 3. באיזו שפה אני יכול להתמקד יותר בבעיה המתמטית/פיזיקלית ולא בהקצאות משאבים? בנוסף, אם נחזור קצת אחורה, האם פייתון והרחבותיה (numpy,scipy וכדו') יכולה לשמש ככלי עבודה עיקרי? כמה איטי יותר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה דף לוגין ואת הלוגין עצמו אני רוצה לעשות בajax , ולכן בניתי סרביס שמקבל 2 פרמטרים אחד אימל אחד סיסמה, הבעיה שלי שאני לא מצליח להעביר פרמטרים דרך ajax, כל הדוגמאות שאני מוצא באינטרנט הם דוגמאות על json למה? האם העברת פרמטרים היא רק דרך json? או שאני יכול לשלוח פרמטרים לwebservice ללא קשר לjson type, סככל מה שאני רוצה לעשות זה לבדוק מול השרת את הסיסמה ושם המשתמש ובמידה והכל תקין אני שולח ערך בולאני חזרה ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם משתנים בוליאנים בשפת C כמו : check equal found אני מנסה לפתור תרגיל ולהוכיח משפט שקר ואמת עם else if בקיצור הקומפיילר של ויזואל סטודיו 2005 מראה לי על שגיאות למרות שהקוד כתוב פיקס מה עושים? יכול להיות שמשתנים בוליאנים לא מתאימים לקומפיילרים של מיקרוסופט? המרצה שלי לא אמר שום דבר על זה והוא גם יודע שכל הסטודנטים בקורס משתמשים בקומפיילר הזה יכול להיות שזה BORLAND או DEV BLOODSHEED? אין לי כוח להוריד את הקומפיילרים האלה וגם הבורלנד עושה בעיות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה שיש לי זה דף עם נגן מדיה, אני מקבל את הכתובת של הסרטון בשורת הכתובות. יש לי שני קישורים להחליף בין נגן פלאש לנגן QUICKTIME. ואני רוצה לשמור את הבחירה בעוגייה. ההחלפה בין הנגנים עובדת, אבל הקטע עם העוגיות לא. כשאני פותח את הדף הזה, אני מקבל שגיאת Cannot modify header information. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/i/l/a/ilanfir/html/tests/qt.php:1) in /home/content/i/l/a/ilanfir/html/tests/qt.php on line 15 הקוד של הדף: <?php $expire = time()+60*60*24*30; if(isset($_COOKIE["IFAplayer"])) $player = $_COOKIE["IFAplayer"]; else { if(($_GET["p"] == "qt") || ($_GET["p"] == "fl")) { $player = $_GE…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-