תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני חדש בכל הקטע הזה של תכנות ... אני לומד מהאינטרנט בעיקר... יש לי תוכנה שאני רוצה לעשטת שקשורה לשיבוץ נתונים בטבלה לפי קטגוריות וגורמים משנים לדוגמה : חייל בדרגה מסוימת עושה שמירה לצורך הענין רבט וחייל בדרגה גבוהה יותר סמל לא יעשה אותה משימה אבל כן יעשה טורנות סמל וכד' כמה מסובך זה צריך להיות? ובאיזה שפה הכי כדי לעשות את זה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דף עם נגן JWplayer 5 שאני רוצה להוסיף לוידאו בו כתוביות. מה שקורה הוא שהכפתור הפעלה/כיבוי של הכתוביות מופיע על הוידאו, אבל הכתוביות עצמן לא מופיעות לי. הקוד של הנגן הוא כזה: jwplayer('myElement').setup({ flashplayer: '/jwplayer/player5.swf', file: '/videos/themes/te.mov', height: 360, width: 640, logo: { hide: true }, plugins: { 'captions-2': { file: "/videos/themes/subs.srt" } }, controlbar: { position: 'bottom' } }); ואני מקבל שגיאה #2048: Error #2048: Security sandbox violation: [url]http://plugins.longtailvideo.com/5/captions/captions.swf[/url] cannot load data from [u…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לומד שפת סי במכללה וקיבלנו תרגיל בונוס שאלה 6 בונוס (10 נקודות) כתבו תוכנית שמדפיסה משפט כלשהו, למשל "Hello word", ללא שימוש בתו ";" (נקודה-פסיק) בקוד המקור. מישהו יודע ?? תודע מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) אני רוצה ללמוד פקודות מתקדמות בדוס. 2) אני מעוניין ללמוד קצת JAVA, גם ++C . * בבקשה אל תמליצו לי על ספרים אני לא אוהב ספרים ואני ממש משתגע כשאני מנסה ללמוד מספר, אני רוצה אתרים שילמדו אותי בכיף תוך כדי שאני מנסה, נראה לי הרבה יותר נחמד, תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אני רוצה שהמשתמש יכניס תאריך לתיבת טקטס ולאחר שתי הספרות של היום, ושל החודש - יכתב אוטומטית סלש. איך עושים את זה? 2. אני רוצה לשים אלמנט שיראה כמו תוית, אבל שהמשתמש יוכל לשנות את הטקסט שלו. באיזה סוג להשתמש? תוית? תיבת טקסט? אחר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי תרגיל להגשה לממש פונקציה בשפת C שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: void eraseDuplicates(char* str, char c); הפונקציה מקבלת מצביע למחרוזת ותו c. אם התו c מופיע במחרוזת כמה פעמים ברצף , הפונקציה מוחקת את כל המופעים הרצופים הכפולים ומשאירה מופע בודד של התו c . לדוג' : מחיקת a מהמחרוזת abcaaabcaabad תחזיר את המחרוזת abcabcabad בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת. איך בדיוק מי שכתב את התרגיל, מצפה שאני אעשה את זה בלי להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת?! בנוסף אם למישהו יש רעיון/דרך לממש את הפונקציה הזו אני אודה לו מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים אני בונה אתר עם ג'ומלה ואני מתמקד בקידום האורגני בגוגל יש לי 2 שאלות נתקלתי בקטע קוד כזה: <meta name="robots" content="index, follow" /> האם זה טוב לקידום???כי כל מה שנשמע לי רובוטד לא בא לי טוב.... דבר שני, friendly url האם כדאי שהרווח בין המילים יהיה _ או- www.bla.com/contact-us.html או www.bla.com/contact_us.html מה אדון גוגל אוהב יותר?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שיש לי זה דף עם נגן מדיה, אני מקבל את הכתובת של הסרטון בשורת הכתובות. יש לי שני קישורים להחליף בין נגן פלאש לנגן QUICKTIME. ואני רוצה לשמור את הבחירה בעוגייה. ההחלפה בין הנגנים עובדת, אבל הקטע עם העוגיות לא. כשאני פותח את הדף הזה, אני מקבל שגיאת Cannot modify header information. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/i/l/a/ilanfir/html/tests/qt.php:1) in /home/content/i/l/a/ilanfir/html/tests/qt.php on line 15 הקוד של הדף: <?php $expire = time()+60*60*24*30; if(isset($_COOKIE["IFAplayer"])) $player = $_COOKIE["IFAplayer"]; else { if(($_GET["p"] == "qt") || ($_GET["p"] == "fl")) { $player = $_GE…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני הייתי רוצה לשלוח לפונקציה מסוג VOID 2 מצביעים למצביעים כך שיישתנו ב-MAIN בהתאם למה שקורה בפונקציה המדוברת. אני רק מחפש את הטכניקה, מה אני שולח ? איזה סוג השמות אני צריך לבצע על הפווינטרים בתוך הפונקציה ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרקים: ידע מקדים מטרת המדריך מהו CSS? תחביר יישום CSS בדפי HTML צבעים אורך ואחוזים בוררים Margin ו – Padding מודל הקופסה ב- CSS גבולות דוגמה סופית סיכום מקורות המלצות ידע מקדים אל מנת ללמוד CSS יש צורך ללמוד (רצוי לעומק) HTML. מטרת המדריך מטרת המדריך הוא לתת ידע בסיסי ב CSS. מהו CSS? css הינה ראשי תיבות של Cascading Style Sheets. CSS משמשת לעיצוב מסמכי HTML ויצירת תבניות לאתרי אינטרנט. תחביר אני ישר מתחיל בדוגמאות והסברים (כך לאורך כל המדריך). selector{ property : vaule;} selector- תג ה HTML לדוגמא שאליו התכונה משתייכת. property- תכונה, לדוגמא : גובה, רוחב, רקע. vaule- ערך במספרים או קישור לקובץ או צבע הרקע. יישום CSS בדפי HTML ישנם כמה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשלוח מייל לקבוצה של מתעניינים בצורת newsletter אבל בדרך נכונה וחוקית (אני לא מחפש להיות ספאמר, רק רוצה לשלוח חומר פרסומי לרשימה של אנשים שנרשמו מראש לרשימה) העניין הוא כזה עד היום אחת העובדות במשרד שלחה למתעניינים דואר באמצעות דואר ישראל ומיילים באמצעות תיבת המייל שלה. (לפחות על משלוח בצורת BCC היא הקפידה) אני רוצה לשפר את התהליך ולשלוח מייל באופן מסודר אז לשם כך הכנתי מספר דברים ואשמח לעזרה במידת האפשר 1. הכנתי תיבת דואר עם כתובת ייעודית - info@example,co.il (כאשר כתובת הדומיין היא של החברה) ממנה ישלחו ההודעות למתעניינים 2. מצאתי חברה שתאפשר לי לשלוח מייל לתפוצה באמצעות מערכת שנקראת listserv המערכת היא של חברת L-soft 3. עדכנתי את רשימת הכתובות כולל בדיקה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, להלן יישום פשוט הקולט מהמשתמש תאריך ומנסה להוסיף שורה לטבלה עם התאריך. אינני מקבל הודעת שגיאה אך גם אינני מקבל את השורה...:-( <?php //MyINITIAL.PHP $MyHOST = 'localhost'; $MyUSER = 'xxx'; $MyPASS = 'yyy'; $MyDB = 'test'; ?> <?php //MyLOGIN.PHP $MyCONNECTION = NEW MYSQLI($MyHOST,$MyUSER,$MyPASS,$MyDB); IF(!$MyCONNECTION) DIE('Gevald' .MYSQLI_CONNECT_ERROR()); MYSQLI_SET_CHARSET($MyCONNECTION,'UTF8'); ?> <?php // 333.php REQUIRE_ONCE 'MyINITIAL.php'; REQUIRE_ONCE 'MyLOGIN.php'; if(isset($_POST["MyDAT"])) { $yosDAT = get_post($MyCONNECTION,'MyDAT'); $MyQUERY = "INSERT INTO hourShifts(shiftdate) VALUES($yosDAT)"; $YosRESULT = $MyCONNECTION->…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה. אני עושה עבודה בשפת JAVA באמצעות Eclipse, ויש לי בעיה שבכל סוף שורה נוסף לי מין סימון מוזר כזה, ואין לי מושג איך לבטל את זה. מצרף תמונה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד על מנגנון הרשאות אפליקטיבי תחליפי למנגנון ההרשאות הקיים. מעבר לזיהוי משתמש עם ntlm אני מנהל עבודה עם צוותים, ניהול משתמשים, שיוך משתמשים לצוותים, עריכה של הרשאות לסוגי צוותים שונים. כמו שניתן לראות די מורכב, ואני מחפש מנגנון קיים או כללי שיעזור לי לעצב מחדש את ההרשאות במערכת, שניתן יהיה לשלוט בו דרך האפליקציה. אני מניח שמנגנון טוב יערב DB ועבודה יעילה מולו. אגב, מישהו אמר לי שניתן לפנות ל-Oracle ויכול להיות שהם ישמחו לתת תשובות מהסוג הזה, האם מישהו מכיר מקומות נוספים אליהם אוכל לפנות? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונות המחלקות הבאות: public abstract class A{ protected int _x; public abstract void d(int y); public String toString() { return ""+_x; } } public abstract class B extends A { private int _y; public B() { super(); _y = 1; } public String toString() { return ""+_x + "."+_y; } } public class C extends B { private int _z; public C() { super(); _z = 10; } public void d(int y) { _x += (y+_z); } public String toString() { return super.toString()+"."+_z; } } main: public static void main(String[] args) { A a = new C(); B b = new C(); C…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני חדש בתחום של האסמבלי. כתבתי תוכנית במחשב אחד(בלימודים), התקמפל ורץ. העברתי את הקבצים למחשב בבית, התוכנית רצה אבל כשאני מקמפל שוב מופיעה לי השגיאה: make: nasm: Command not found קובץ הmakefile המלאתתעלמו מההערות)- זוי תוכנית c שקוראת לתוכנית באסמבלי #format is target-name: target dependencies #{-tab-}actions # All Targets all: hello # Tool invocations # Executable "hello" depends on the files hello.o and run.o. hello: main.o ass0.o gcc -m32 -g -Wall -o hello main.o ass0.o # Depends on the source and header files main.o: main.c gcc -g -Wall -m32 -c -o main.o main.c ass0.o: ass0.s nasm -g -f elf -w+all -o ass0.o ass0.s #tell make that "clean" is…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי לתת לי כיוון של איך אני יכול להתחבר לPORT מסויים במחשב מרוחק ליראות רק עם הוא פתוח ולצאת? וכמו שציינתי לא דרך TELNET כי הפורט הזה נותן STREAMING דרכו...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם 327 בשפה עשרונית זה 01000111 בשפה בינארית? אין לי איפה לבדוק אם זה נכון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם משהו קטן שאני צריך בו עזרה.... אני צריך להתבר ל FTP באמצעות קובץ BAT, העניין הוא שהמשתמש צריך להכניס כקלט את הכתובת IP שאליה צריך להתחבר... השם משתמש והסיסמא יהיו קבועים מראש וגם הפעולות שהוא צריך לעשות בשרת יהיו קבועות.... כל העניין הוא הבקשה מהמשתמש של הכתובת IP אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קלה שלא כלכך הבנתי איך זה עושה את החישוב בקופלייר התוכנית קיצור int num1=2 ,num2=1 rasult result = num1 + num2--; printf("The formula is: result = num1 + num2--\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); לא הבנתי איך יוצא בקופלייר 4 result = num1-- + num2; printf("The formula is: result = num1-- + num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 3 result = num1 + --num2; printf("The formula is: result = num1 + --num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 1 result = ++num1 + ++num2; printf("The formula is: result = ++num1 + ++num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n", result); בקופלייר 4 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi How do you make an animation of few images in touch and drag
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מספר של לקוח (STRINGׂ) וגם את מספר החודש שהמשתמש בחר אשמח לעזרה איתי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-