תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
-
שלום , תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
חיברתי שלט למחשב ואני שולט עליו באמצעות קוד של C# אבל יש לי 2 בעיות : 1. מקשים מסויים לא מוזהיים לי כגון: PALY,PAUSE,CHANNEL UP/DOWN 2. חלק מהמקשים מזוהים לי פעמיים למשל לכוכבית וה- 3 יש אותו ה KEYVALUE שנייהם מזוההים כאותו מקש. השאלה שלי היא כזו : 1. איך אני גורם לשאר הלחצנים במשלט להיות מזוהים. בעצם אם אני ידע להפריד את כל הלחצנים אז אני מאמין שגם השאלה השנייה כבר תיפתר .. תודה לכל עוזר.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה לפתח קונספט של חיבור של שניי סקריפטים על בסיס php אחד מהם פורום והשני אתר של טופים וכו אני אוהב את הממשקים והיתרונות של כל אחד מהם , לכן בכוונתי לייצור איחוי ביניהן . הקטע שלגביו אני קצת חושש זה שיהיה צורך לפרק את שניהם לגורמים - אני מעוניין לבצע איחוי לsql שליהם בכדיי שבכל פעם שתייצור משתמש לא תצטרך לבצע אותו גם פה וגם בצד השני ושזה יוכל להעתיק או לקרוא אוטומטית ? מבחינת תאורתית זה נישמע בר ביצוע אך השאלה שלי האם כדאי בכלל להתקרב לזה ? למישהו עם ניסיון ממוצע- בעולם התכנות. עוד דבר למישהו יש מושג על איזה סקריפט או פלטפורמה מבוסס hwzone?!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לומד שפת סי במכללה וקיבלנו תרגיל בונוס שאלה 6 בונוס (10 נקודות) כתבו תוכנית שמדפיסה משפט כלשהו, למשל "Hello word", ללא שימוש בתו ";" (נקודה-פסיק) בקוד המקור. מישהו יודע ?? תודע מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למביני עניין, הנה חידה חביבה: כתבו פקודה שמחזירה האם מספר הקלט (INTEGER) הוא חזקה של 2 (יש פתרון לוגוריטמי שהוא פחות יפה, ופתרון הרבה יותר פשוט ויפה במשחקים בינארים).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקוד הבא: #include <stdio.h> #include <math.h> int main(void) { double a; a = log(1000)/log(10); // we all know that log 1000 / log 10 is 3 printf("if a is %.0lf\n", a); if ((int)a == 3) printf("then why isn't this line being print?\n"); } תריצו אותו, ותקבלו: mycomp ice # gcc -o riddle riddle.c -lmath mycomp ice # ./riddle if a is 3 שורת ה PRINTF השניה לא תתבצע, מדוע? ולא פחות חשוב, מה מוסר ההשכל מכך? --------------- אוקי, יתכן ובחלק מהקומפילרים זה כן יציג את השורה השניה (במיוחד מבוססי MICROSOFT), אך יש מהדרים שאצלם זה לא ידפיס (כמו ה GNU COMPILER כפי שניתן לראות בהרצה שלי)... השאלה מדוע הקוד מתנהג בצורה כזו, ואיך ניתן לפתור א…
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אם אפשר איזה הבהרה של הנושא הזה.. ממה שנראה שהבנתי זה כמו לעשות CASTING לכל העצמים של טיפוס מסויים(נגיד של ARREYLIST) מראש. אבל אם זה נכון אז איך בדיוק יש טיפוש שיכולים להיות מורכבים מכמה COLECTIONS?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים. שנה שעברה עשיתי hosting אצל BlueHost. הם גבו משהו כמו (בערך) 40 דולר לשנה. עכשיו קיבלתי מייל מהם שאומר שחידוש יעלה 120 דולר לשנה. יצרתי איתם קשר. הם אומרים שהמחיר של ה 40 היה הנחה. מה עושים? האם אפשר להעביר אתר מארח? צפויות לי בעיות? האם אני קשור אליהם בלית ברירה? ובכלל, אולי זה מחיר סביר/טוב? כל עצה/המלצה תתקבל בברכה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כאן מישהו שפותר? אם כן אתם מוזמנים לשתף כמה פתרתם/באיזו שפה וכו' =] למי שלא מכיר: http://projecteuler.net/ אתר עם מלא חידות שניתן לפתור בשפת התכנות האהובה עליכם (או על דף ונייר). לדעתי האתר מצוין גם ללמידת שפה חדשה במהירות ובכיף (ע"י פתרון החידות הקלות), או סתם לשיפור היכולות בשפה מסוימת.
-
- 0 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני בוגר אוני' במדעי המחשב שבימים אלו מחפש עבודה בתחום, אני מחפש רעיונות לפרוייקט (סדר גודל של כמה ימים) בC++ שיאפשר לי לחזק ולשפר את יכולות התכנות שלי בשפה... אשמח לרעיונות...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפושים , מיונים , טריקים ,שיטות, כדי שהקוד יהיה יעיל ובסיבוכיות קטנה ככל האפשר . וכל מיני דוגמאות קוד לכל מיני מקרי קצה תודה
-
- 27 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום חברה חשבתי לי על רעיון לכתיבה של אימיול פרוץ בסגנון זמבור על הסורס קוד של אימיול רגיל יענו לשפר את המיול להפוך אותו למכונה עצבנית... כמובן גם לשיתוף קבצים לשפר איפה שהגדולים לא הצליחו... השפה היא C++ ואני לא מתכנת ואף פעם לא תכנתתי... חייב את עזרתכם זקוק למתנדבים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צירפתי בקובץ 2 מחלקות שאני אמור לבנות של date וbook התכניות לא מתקמפלות. מישהו יכול לעזור ? java.rar
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בקוד שקיים באתר הנ"ל: http://www.codeproject.com/jscript/TableFilter.asp עם שינוי מסוים שאני לא יודע איך עושים אותו ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לשלוח לי קוד המאפשר זאת כי אני לא בדיוק מתמצא ב-JS. כפי שניתן לראות באתר ניתן להזין את השדה הרצוי לחיפווש או לסנן מתוך רשימה. במקום האפשרויות הנ"ל, אני רוצה שיהיו לינקים שמהם יבוצע החיפוש, לדוגמא : יהיה לינק שבו רשום המילה "Joe" ובעת לחיצה על המילה תבצע את החיפוש ותציג לי רק את האפשרויות שעונות על החיפוש בטבלה... איך עושים את זה, מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שאני צריך לעשות זה: להכניס אותיות לסטרינג וספרה אחת בין 1 ל9 נגיד מה שהכנסתי זה ככה, EKGFA5PZ אז מה שהתוכנה צריכה לעשות זה להוסיף 5 פעמים את האות שלפני הספרה ולמחוק את הספרה, ככה: EKGFAAAAAAPZ מישהו יכול לכתוב לי משהו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק האם מחסנית אחת מוכלת בשניה אבל אני לא מצליח לעשות את זה.. אני חושב שצריך מחסנית עזר, אני צודק? תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי שלום אני מנסה לעשות קובץ bat פשוט מאוד שיעשה לי את כול הקבצים בתקיה שמסתיימים בסיומת txt שיכתוב להם בהתחלה $ מה הכוונה נגיד eli.txt שיהיה eli.txt$ שרק יוסיף את הסימן דולר להתחלה הצלחתי לעשות אבל הוא מוריד לי את האות הראשונה של הקובץ ומחליף אותה בדולר וזה לא טוב אני צריך שכול האותיות ישארו ורק הדולר יכנס זה הפקודה שאני רשמתי rename *.txt $*.txt תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש כמה תרגילים שאני לא מבין בבקשה תעזר ו לי איך כתובים תוכנית שמדפיסה תהודעה הבאה: first sec T ומה יהיה הפלט פה: main() } int index, square; for(index = 1 ; index < 13 ; index = index +1)} square = index * index printf('%5d%5d\n", index, square);
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני חייב להגיש את העבודה הזאת למחר ואני לא יודע כלום בשפת c אתם יכולים בבקשה לעשות את זה: שאלה 1: כתוב תוכנית שקולטת 3 מספרים שלימים ובודקת האם הם יכולים להיות צלעות של משולש. התנאי הוא: סכום כל שתי צלעות גדול מאורך הצלע שלישית. יש להדפיס הודעה מתאימה. משימה 2: כתוב תוכנית הקולטת זמן בשניות ומדפיסה אותו לפי שעות, דקות ושניות בתבנית: Xx(hours):xx(minutes):xx(second) למשל: אם קלט הוא 3795, אז פלט יהיה 01:03:15 רמז: לבירור כמות השעות יש לחלק את השניות ב-3600, אח"כ אפשר לטפל בשארית. הערה חשובה: להדפסת שעות, דקות ושניות אפשר להשתמש בפורמט: d%02. 02 לפני d מאפשר להדפיס מספר דו-ספרתי בצורה רגילה או להדפיס 0 לפני מספר חד-ספרתי. שאלה 3: כתוב תוכנית שקולט…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל השאלה: נתון מערך באורך של N מספרים טבעיים. כתוב תוכנית המחשבת ומדפיסה את אורך תת-הסדרה הארוכה ביותר, אשר מופיעה גם בהתחלת המערך (החל מהאיבר הראשון) וגם בסופו (כלה באיבר האחרון). לדוגמא: אם המערך מכיל 7,4,5,3,1,9,2,7,4,5,3 התשובה היא 4, כי תת הסדרה הארוכה ביותר היא 7,4,5,3 זה דחוף כי זה למחר ולגמרי שכחתי מזה וזאת עבודה עם ציון.. מישהו יכול לעזור ומהר?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני חייב פונקציה שתשנה לי שם של קובץ זה קשור לתוכנה בVB עריכה: בעצם יותר חשוב לי פונקציה שתעתיק לי קובץ ותשנה לו את השם יעני ההבדל הוא שהפונקציה הראשונה משנה את השם והשניה מעתיקה ומשנה את השם ככה שהקובץ המקורי נשאר עם השם שלו
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתר ב Sharepoint designer 2007. אני בשלבי סיום, כל שאני צריך הוא להדביק סרטון כלשהוא בדף הראשי. את הסרטון אני יכול לאחסן בכל ביוטיוב או אתר דומה. השאלה מהיא הפקודה שתתן לו להופיע מתחת ללחצנים המקשרים לדפים אחרים באתר (לאחר שהוא כבר מאוחסן על שרת). תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשיעורי אקסס אחד על אחד בתמורה לקופה ממוחשבת כוללת הכל או הפקת אירוע לעד 50 איש דוכני מזון והפעלות ועוד.... אני מהתחום הזה ! אשמח לפניות מאנשים רציניים שרוצים ללמד היטב !!! בכבוד רב, עמית גל. 0547949214
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-