עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by נעמה.,

אני רוצה ליצור חלון אליו אני מוסיפה panel מסוג BorderLayout. לכל איזור בפאנל הזה, אני רוצה להוסיף פאנל מסוג אחר. איך עושים את זה???? הצהרתי על חלון Frame: Frame f = new Frame ("Good Morning"); מה עכשיו?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by Dolmiti,

הגדר פונקציה שמקבלת מחרוזת ומחזירה את ערכה בבסיס 16 כאשר a=0, b=1, c=3...z=25 דוגמה, עבור cczz.dd נקבל get cczz.dd and return: 3*16^3 +3*16^2 +25*16^1 +25*16^0 + 4*16^-1+ 4*16^-2 = 13481.265625 נתון: מחרזות תמיד יופיעו עם אות אחת לפחות לפני ואחרי הנקודה והפונק' צריכה לסרוק את המחרוזת פעם אחת בלבד, ובעזרת 2 משתני עזר בלבד double str2float (char *s) { double b = 1, result = 0; /* TODO */ } מודה לעוזרים

3. Started by ori2694,

שלום לכולם, אני לא כל כך מתמצא ב PHP, אני יותר מבין ב ASP לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות איזשהו דף, שיתחבר למסד נתונים (עם זה אין לי בעיה) ואז יהפוך אותו לקובץ XML (לפי שאילתה כמובן) וישלח אותו להורדה. אתם חושבים שיש אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך המלצה להוסט בשביל אתר אינטרנט , האתר יהיה מבוסס wordpress או joomla . תעבורה מאד קטנה (לא יותר מ 2 ג'יגה בחודש) ונפח אחסון גם קטן (1 ג'יגה גג) , כמו כן אני צריך באיזור ה 5 כתובות mail forwarding . עדיפות להוסט ישראלי אבל אשמח לקבל המלצות גם על הוסטים ממדינות אחרות. תודה רבה.

5. Started by jeet87,

ברצוני לבנות דף לשליחת מייל, חשבתי על משהו שדומה לדף באתר זה(שיהיה ניתן לשנות את הגופן/גודל/צבע ולראות את השינוי במקביל) ניסיון שלא ממש צלח: קוד הדף של שליחת מייל (הקוד של תוכן המייל) <article> <section id="editable" contenteditable="true" onkeyup="changeCurrentPos()"></section> </article> הקוד JS var contentElements = new Array(); var elementIndex=0; function Element(element){ this.element = element; this.attributes = new Array(); this.numAttributes=0; this.values = new Array(); this.numValues=0; this.content=""; this.start = 0; this.end=0; } Element.prototype.contentEnd =function(end){ this.end = end; } Element.protot…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זו הפונקציה שאני שולח public void sendObjectOnStream(List<string> o) { formater.Serialize(socketStream, o); } וזו הפונקציה שאני מקבל אבל אני מקבל אקספשיון בהמרה. public void showAvailablePlayers() { allPlayers = (List<string>)formater.Deserialize(stream); //exception foreach (object s in allPlayers) { string str = s as string; MessageBox.Show(str); } } תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shuki142,

שלום לכולם, אני מתחחיל עם תכנות ב ASP.NET ורציתי לדעת שאלה נורא בסיסית - אני מתכנת ב VB.NET. בניתי פרוייקט במחשב שלי באמצעות VS2008 ועכשיו אני מעוניין להעלות את הפרויקט לסביבת עבודה שיש לי (בחברת אחסון כלשהי). בניתי את מסד הנתונים שאני צריך, אבל אני לא יודע מה לעשות עם הקבצים שיש לי קבצי ה aspx, vb ושאר קבצי האתר שבניתי. שאני מעלה את הכל לשרת רגיל, תמיד זה נופל לי ומציג לי שגיאה של ASP.NET. נראה לי בעיה עם הקובץ web.config תמיד אני נופל עם הקובץ הזה ואין לי יותר מידי מושג לגבי התעסקות עם הקובץ הזה. בכל מקרה כפי שהבנתי משיטוטי ברשת ניתן ליצור קבצי dll במקום להעלות את קבצי המקור לשרת (קבצי ה vb). מה אני צריך לעשות כידי ליישם את זה ? ולאן אני מעלה את קבצי ה dll לשרת ? אשמח ל…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by bdoron,

אני מנסה לעדכן תאריך והטופס כל הזמן קורס לי, זאת השגיאה שהוא רושם לי [h=2]String was not recognized as a valid DateTime.[/h]זה הקוד: Line 27: // string date = "2000-02-02"; Line 28: // string date = string.Format("'{0}'"+"-"+"02-02", Request.Form["year"].ToString()); [COLOR=red]Line 29: DateTime time = DateTime.Parse(date); [/COLOR]Line 30: /* *************** check if person exists ***************/ Line 31: bool isExistence = person.isExistence(Request.Form["id"], comm); חשוב לציין שאם אני מכניס ערך בצורה הזאת [COLOR=#000000][FONT=Consolas]Line 27: // string date = "200…

9. האתר הזה בנוי בPHP http://www.no-flats.co.il/ בצד ימין ושמאל יש באנרים (תמונות) שלוחצים אליהם זה מעביר לדף אחר מה שאני רוצה שיקרה שלוחצים על התמונה יעביר לדף אחר לא למה שמעביר עכשיו איך אני יכול לעשות את זה? בכל שורת קוד כתוב לי בסוף TPL את השני אלה setLeftBanners($tpl); setRightBanners($tpl אני לא רואה את התמפלטים שלהם לא מוצא (כי אין לזה תמפלט) לכן אני לא יודע איך לשנות אם אני ימחק את השורת קוד הזאת התמונות לא יופיעו מה אני יכול לעשות כדי לשנות (); $tpl->loadTemplatefile(DIR_WS_TEMPLATES . TPL_DEFAULT, true, false); setHeadVariables($tpl); setHeaderBlock($tpl); setLanguages($tpl); setLeftMenu($tpl); setLeftBanners($tpl); setRightBanners($tpl); …

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by ezid,

יש לי בעייה בהפעלת DEV C++ בייחד עם ווינדוז 7 לאחר שאני מקמפל בהצלחה תוכנה: לאחר שאני מריץ אותה היא נסגרת בדיוק לפני שהיא צריכה להראות תןצאה לדוגמא: רשמתי תוכנה לחיבור שתי מספרים, קימפלתי בהצלחה ואני בוחר RUN נפתח חלון MS DOD ורשום להכניס מספר ראשון, אני מכניס מספר ולוחץ אנטר לאחר מכן מגיעה בקשה לרשום מספר שני, אני מכניס מספר שני ולוחץ אנטר אבל אז במקום שהתוכנה תרשום הסכום הוא ... החלון נסגר יש למישהוא רעיון איך ניתן לפתוא את זה ? שמתי לב שיש לי בעייה דומה לפעמים שאני מנסה להתחבר בטלנט למכשירים נ.ב- אין בעייה עם הקובץ שרשמתי ניסיתי אותו במחשב של הכיתה ולא היתה שום בעייה, הבעייה חוזרת בכל קובץ שאני מנסה להריץ

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  11. שלום! קוראים לי גיא ואני בן 15, חדש בפורום. רציתי להתחיל ללמוד שפות תיכנות, ואני לא יודע מאיזה שפה להתחיל. הבסיס היחידי שאני יודע זה HTML שאני יודע שזה לא קשור לשפות תיכנות והיא נכנסת לקטגוריה אחרת. אמרו לי ש C++ היא השפה היעילה ביותר( יותר יעילה מC), וגם אם היא קשה ומסובכת אין לי בעיה ללמוד אותה על ההתחלה. אני אוהב ללמוד את הדברים האלה מספרים. (HTML וFLASH למדתי מספרים). אז איזו שפה אתם ממליצים לי ללמוד? ועל איזה ספר אתם יכולים להמליץ לי שמלמד את השפה הזאת בצורה ברורה ויעילה? תודה. גיא.

12. היי אני מעוניין להקים אתר אינטרנט להצגה של תכשיטים. עיצבתי את האתר בתוכנה שנקראת WebSite X5 v8 Evolution . עכשיו הבנתי שאני צריך דומיין להעלות אליו את האתר. אז חיפשתי מכירת דומיינים ומצאתי את זה: http://www.internic.co.il השאלה שלי היא - מה הלאה? אני רק קונה את הדומין ויכול כבר להעלות אליו את האתר שלי? זה מוגבל מבחינה של כמות מידע ? האם כל תוכנה לבניית אתרים אמורה להתאים או שיש שםות מסויימות בבניית אתרין שמתאימות ויש כאלו שלא? אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצת ידע בנושא.

13. Started by 17core,

שלום, ברצוני להוסיף לדף אינטרנט מודולים מסויימים, למשל: -כתובת IP של המבקר באתר. -מבזק חדשות של ynet עשיתי חיפוש ומצאתי "תוספים" של joomla ו phpbb..... ??? את האתר אני בונה באמצעות frontpage ואין לי ידע בפלטפורמות פיתוח כמו ה"קללות" הרשומות בשורה מעל. האם יש דרך להוסיף את המודולים / תוספים האלו, בצורה פשוטה ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by avivkah,

הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו VS ואני לא מצליח להריץ קוד פשוט בפייתון נותן לי הודאת שגיאה, אשמח לדעת מה צריך לעשות https://jce365-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/avivka_jce_ac_il/EZ_M7tlkID5NuXRNabnOk4IB_LElR6cuGC2z_JAwlvH2SQ?e=ghXogu

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by robicon,

כאשר יש לי לדוגמא מערך {1,2,2,4,4,1,3,1} ואני רוצה את הדרך הכי יעילה בכדי למצוא אם יש מספר שמופיע רק פעם אחת שבדוגמא זה המספר 3 האם הדרך הכי מהירה זה ללסדר את המערך בסדר עולה ואז לבדוק כל פעם מספר ואת זה שאחריו או שיש דרך יותר יעילה לעשות את זה? אפשרי לעשות את זה בפחות מ logn?

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by NOS,

אני לא מצליח להתקין את הPWS בשביל הASP הוא רושם שיש בעיה עם Microsoft Transaction Server אין לי מושג מה זה ואין לי מושג למה זה א עובד לי !! מישהו יכול לעזור לי??? יש לי WINDOWS 98SE ואני לא צריך IIS כמו ב XP מישהו שיכול להסביר לי איך להתקין ולסדר או להשיג גירסה אחרת PWS!!?????????????

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. נניח שיש לי תו שאני יודע בוודאות שהוא אופרטור (+, -, *, / וכו'), איך ניתן להמיר אותו לאופרטור שניתן לבצע איתו חישובים בין מספרים? תודה עריכה: וואו, אני כ"כ עייף שהצלחתי לפרסם את הת'רד הזה כאן במקום בשפות תכנות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. איך אני יכול לשנות את העימוב של טופס זה Text <html> <head> <title> כניסה </title> </head> <body> <body bgcolor="SILVER"> <font size=5 color=black face=david><b><p align=right> כניסה </p align=right> <br><br><br> <form name=form1> <form action=1.html method=post> <div align=right> <table border=5 width=600> <tr align=right> <td><input type=text size=15 name=a> שם פרטי </td> <tr align=right> <td><input type=text size=15> סיסמה </td> <tr align=right> <td> <a href=EE.html>כניסה</a> <…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי פלאפון דור3, (U8120), יש לי שורת קוד בג'אווה שהייתי רוצה להמיר כך שאני אוכל להריץ אותה בפלאפון, איך עושים את זה??? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by alex15,

צריך ויזואל ביסיק 6 ורק ויזואל ביסיק (6) אני צריך אותה דחופ

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by unicorn,

בס"ד יש לי גלריית פלאש ששמתי באתר ורק ב-ie זה לא מתרענן. ניסיתי להוסיף path רנדומלי וזה לא עזר.. חשוב לציין שיש ברשותי רק את הקובץ פלאש הסופי ואני לא יכול לערוך את מה שבפנים

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by Noririco,

שלום, שאלה מקצועית לגבי התחום, אני התנסיתי בJAVA במסגרת הלימודים וכבר שני קורסים עשיתי בנושא. לאן הולך התחום ? במה כדאי לי להתמקד? אני יודע שהשאלה אולי מנוסחת בכלליות אבל זו הכוונה.. עבדתי עם RESTFULצד שרת צד לקוח, פיתוח צד שרת עם בסיסי נתונים..

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by omfir,

מה פשר הבעיה http://img72.imageshack.us/f/51439039.jpg/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן,אני כותב פרוייקט בMVC.מדובר בבחירת רכב.לצורך העניין כבר בניתי DB,קישרתי אותו עם entity framework לפרוייקט,עשיתי כבר מסך שמציג הכל.בעמוד הבא,יצרתי DROPDOWNLIST שממנו המשתמש בוחר קטגוריה של רכב,לוחץ SUBMIT וכל הרכבים מהקטגוריה הרלוונטית מוצגים לו בטבלה עם כל תמונה ותיאור הרכב הספציפי.מישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  25. ז"א את המפתח טבלה הכי גדול(אחרון) או שאי אפשר בכלל? תודה!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.